Thursday the 25th of August in Swedish

Stockholm

Stockholm Fringe Fest (Stoff 2011)
Kulturhuset Stockholm
Torsdag
(Festival)

 Image of Stockholm Fringe Fest (Stoff 2011)

Stockholm Fringe Fest ( Stoff ) är en ideell organisation vars helhjärtad ambition är att stödja framväxande innovativa artister som kämpar för att utveckla sitt arbete och / eller för att hålla det vid liv. Stockholms Fringe Fest uppdrag är att forma en kreativ plattform värd konstnärer från hela världen. Stoff välkomnar unga, gamla och alla däremellan. Den Fest är för dem som vill utforska, kritisera, utbyte, fråga, njuta, bli överraskad och för dem som bara vill vara en del av en spännande atmosfär där allt är möjligt. Med andra ord – Fest är för alla! Vad aning skiljer Stoff från en traditionell Fringe Festival är att vår nuvarande primära fokus är på att främja teater och installation-art, den nya, innovativa och i framkant. Som Stoff växer hoppas vi kunna diversifiera ytterligare och bli ett Fringe Festival öppen för alla former av konstnärliga uttryck.

Stockholm All Star Festival
Skeppsholmen
Torsdag
(Festival)

 Image of Stockholm All Star Festival

Stockholm All Star Festival är en femdagars festival som har någonting för alla. Festivalen äger rum på Skeppsholmen som kommer få ett nytt utseende under dessa dagar. Hela området kommer vara fullt med marknadsstånd, spännande mat från hela världen, öltält, workshops och mycket annat.

Varje dag är anpassad unikt för sitt tema. Vi inleder festivalen med en tung hiphop kväll där vi bl.a. ser T-Pain som gör sin första stora Sverige spelning någonsin för att sedan fortsätta i gitarrens anda under torsdags kvällen. Där har vi samlat delar av Sveriges gitarrelit och bjudit in världsartisterna Tommy Emmanuel och Joe Robinson. På fredagen öppnar vi området redan kl 15 för att bjuda på en hel reggaedag med legenden Alpha Blondy intar scenen tillsammans med Gondwana och många av Sveriges hyllade reggaeband. Sista dagen ägnar vi åt barnfamiljerna. Vi börjar med Nickelodeondagen som har sitt sista turné stopp på sin sommarturné och avslutar kvällen med en stor eldshow med Burnt Out Punks.

Mormors svarta ögon
Dramaten
Torsdag
(Teater)

 Image of Mormors svarta ögon

”Någonstans i mig så gömmer sig de finska orden. Om jag bara hittar ingången så kommer jag höra min mun säga ljuden och mitt öra kommer att förstå.”

Tanja Lorentzon, skådespelerska på Dramaten, debuterar som dramatiker med  en monolog om sig själv, sin mamma och sin mormor.

Finland 1939 under vinterkriget. Mirjam försöker överleva med sina två barn i huset mitt i skogen. Ska hon slakta grisen? Kommer han till jul? ”Mig får man inte vänta till permission. Idag briserade två bomber endast tjugo meter ifrån mig. Försök behålla huset även om jag inte kommer hem.”

Året är 1963. Mirjams dotter Terttu, hennes man och barn har kommit till Sverige med den stora arbetskraftsinvandringen. ”Här ska man bygga en miljon lägenheter!  Hur länge skall vi stanna? Vi har det ju bra här. Du måste börja prata svenska! Du måste sluta säga att vi skall flytta tillbaka när vi aldrig gör det!”

Tumba 1981. ”Jag blir kallad finnen, finnpajsarn, finnjävel. Folk spelar upp fulla finnar för mig, och till vilken nytta? Jag är ju bara en fuskfinne som inte ens kan finska. Vad spelar det för roll att vi har bytt till ett svenskt efternamn så länge jag heter Tanja i förnamn?”.

Personligt, humoristiskt och rörande blir det när Tanja Lorentzon går på spaning i sin egen familjs historia och berättar en historia om identitet och känslan av förlust.

Koncept, scenbild och kostym Tanja Lorentzon
Personregi Lotta Tejle

Bearbetning Tanja Lorenzon, Lotta Tejle
Animation Per Johansson
Maskör Mimmi Lindell

I rollerna Tanja Lorentzon, Jukka Korpi (inspelad röst)

Duett för en
Dramaten
Torsdag
(Teater)

 Image of Duett för en

För första gången i sitt liv besöker Stephanie Wilson en psykiatriker, Dr Feldmann. Sjukdomen MS har tvingat henne att ge upp karriären som violinist och fått henne att tvivla på sin identitet, sin inre styrka och sin mans kärlek. Hon har till och med övervägt självmord. Och ingen finns det att skylla olyckan på, bara sjukdomen som hon inte med all envishet i världen kan besegra.

Med förlösande tystnad och smärtsamma angrepp försöker psykiatrikern lotsa henne genom förnekelsen och ilskan.

Duett för en är ett kammarspel om hur ett livsavgörande problem tvingar oss att konfrontera våra innersta rädslor och ändra livsinställning, hur djupa sorger kan tvinga oss att se världen på nya sätt.

Pjäsen är inspirerad av den världsberömda cellisten Jacqueline du Prés liv och skriven av den brittiske dramatikern Tom Kempinski 1980. Duett för en blev en omedelbar succé i London och på Broadway. 2009 blev den åter en stor framgång i London när den togs upp på nytt. Den har också filmats med Max von Sydow och Julie Andrews.

I rollerna Reine Brynolfsson, Melinda Kinnaman
Översättning Lars Björkman
Regi/bearbetning Björn Melander
Scenografi och kostym Jan Lundberg
Ljus Roger Larsson
Peruk och mask Lena Strandmark

Nationalteaterns rockorkester
Södra Teatern
Torsdag
(Konsert)

 Image of Nationalteaterns rockorkester

Nationalteaterns Rockorkester kommer till Stockholm för en exklusiv konsert den 25 augusti på Södra Teaterns scen Terrassen.

Denna orkester är från början sprungen ur teatergruppen med samma namn. Med andra ord talar vi om legender och ikoner i svensk musikhistoria. Livet är en fest, Bängen trålar och Barn av vår tid är låtar som alla svenskar diggat till på fritidsgården, i gillestugan och på våra konserter!

Såhär beskriver de kvällen:
Vi kan utlova en grym konsert med en rockorkester som är ”på riktigt”!

Bandet består av Ulf Dageby, Nikke Ström, Håkan Nyberg, Mattias Hellberg och Håkan Svensson.

Eric Saade
Gröna Lund
Torsdag
(Konsert)

 Image of Eric Saade

En av fjolårets mest populära konserter på Grönans scen stod Eric Saade för. I år är han tillbaka och har med sig en Melodifestivalvinst i ryggsäcken, och representerar alltså Sverige i Eurovision Song Contest 2011 med låten “Popular”. Om det blir vatten eller krossade rutor på scen denna sommar återstår att se!

Terrazza Campari & Peroni
Orangeriet
Torsdag
(Club)

 Image of Terrazza Campari & Peroni

Nu börjar årets sommarturné gå mot sitt slut. Det är nu dags att dela ut alla priserna som ni tävlat om i sommar. Bilder från tidigare event visas upp och vi tackar alla i Stockholm med en avslutningsfest på Terrazza Campari & Peroni-turnén.
Vi ses på Orangeriet torsdagen den 25 augusti kl 19.00 där du med vänner är varmt välkomna
Aperitivos, fräscha drycker och god musik utlovas

Våra värdinnor för kvällen som bär Tom Fords solglasögon tar emot Er vid ankomst och lockar sedan med härliga överraskningar under kvällen. Vill man köpa ett par solglasögon så finns butiken Ringdahls Optik på plats.

I samarbete med Italienska turistbyrån kommer någon vinna en flygresa till Italien och under hela Terrazza-roadshowen i sommar kommer två personer vinna boende för en weekend någonstans i det underbara landet Italien

Adress: Norrmälarstrand Kajplats 464

Anmäl dig och dina vänner på terrazza@whatsgoing.com

Mer

information om sommarens turné Terrazza Campari & Peroni finner du på följande
Facebooksidor Campari Sverige Campari Sverige eller What´s Going

Dubblish: Dj Scott Garcia & Mc Creed (UK) & UM, Tea Love & AOD & HKOD
NU!
Torsdag
(Club)

 

Säsongens sista Dubblish slår på stort genom att ta det tillbaka någonstans där i tidernas begynnelse, där allt började. Detta genom att bjuda in Scott Garcia och MC Creed, två herrar som i och med sin närvaro i, och uppbyggnad av UKG-scenen under hela 1990-talet och tidigt 2000-tal la grogrunden för den fantastiska musik som idag kommer från de brittiska öarna i form av Grime, Dubstep och Bassline.

DJ Scott Garcia blev en pionjär i unga år genom sin skivbutik Ruff Trax då han var en av de första att tillhandahålla house och garage från UK på den brittiska marknaden och därigenom fortsatte det. Scott började DJ:a på klubbar, där länkande han snabbt upp med Gee Smoove och inte kort därefter bokade Scott in sig hos Gees studio och tog därmed steget till att lägga till även producent på CV:t.

Mest känd är han nog för sitt trademark “It’s a London Thing” som är sprunget ur hans hit från 1997 med samma namn (http://www.youtube.com/watch?v=N99xeRXItyI). En hit som inte alls var tänkt att bli en hit från början, utan mer ämnad som en hyllning till Londons ravers och underground garage-scenen som Scott hade tänkt använda som dubplate på sina spelningar. Efterfrågan på låten sa dock något helt annat så han tog med MC Styles in i studion och putsade upp den, släppte den på eget bolag för att sedan snappas upp av BMG. Sedan dess har han samarbetat med en lång lista av namn så som DJ Ray Hurley, Top Cat och MC Neat.

Tio år efter superhiten, i upptakten av bassline-boomen gjordes en remake av ‘It’s a London-thing’ tillsammans med MC Creed och Jo B (http://www.youtube.com/watch?v=7wlkTeM4zoU) som släpptes på Scotts nya bolag Kronik Music.

Om Wiley är the Godfather of Grime så är MC Creed utan tvekan the Godfather of UKG. Christopher Reid som han egentligen heter var den som gjorde MC:s på garage-klubbar till något självklart och tillsammans med artister som Tuff Jam och The Dreem Team för att nämna några så skapade han det där typiska UKG-soundet.

Tillsammans med DJ Pied Piper, Unknown MC, Psg och Valerie M formade han också Da Click som blev den första gruppen ur UKG-scenen att klättra på listorna med sina hits ‘Good Rhymes’ (http://www.youtube.com/watch?v=MjnUIb9D06w) & ‘We are the Click’.

Då Scott Garcia är synonymt med “It’s a London Thing” så är MC Creeds catch phrase utan tvekan den där envetna “D-D-D-D-DOIN’ IT AGAIN”-linen som kanske i en svensk kontext nog är mest känd i 2006 års tapping i och med Creeds gästspel på Skeptas hit ‘Duppy/Doing It Again’ (http://www.youtube.com/watch?v=5VJnngsZl0g).

Om

man ska sammanfatta MC Creed med få ord så räcker det egentligen med en enda mening: MC Creed – For those who’d rather with the Godfather (http://www.youtube.com/watch?v=uQv2Oi2YVkU).

Missa

inte tillfället att ta del av lika delar dansant dåtid, som nutid dessa pionjärer bidragit och fortfarande bidrar till, speciellt inte nu när UKG gör ett hett återtåg på den brittiska och urbana musikscenen.

MAIN ROOM:

DJ SCOTT GARCIA (UK)
MC CREED (UK)
TEA LOVE
JONNE – UNDERGROUND MILITIA

ROOM 2:

ALL OUT DUBSTEP; IRK, GENA, TRICKYKID
vs
HÅLL KÄFTEN OCH DANSA

Göteborg

BERNARD & BIANCA
Musikens Hus
Torsdag
(Konsert)

 Image of BERNARD & BIANCA

Bernard & Bianca är en härlig samling vänner som spelar en sorts pop som är svår att förklara med ord. Men med sång, gitarr, bas, trummor och cello lyckas de i alla fall skapa något eget & bra.

THE ARK
Liseberg
Torsdag
(Konsert)

 Image of THE ARK

2011 är året då The Ark tar farväl av sin publik. Efter en rosad och utsåld klubbturné är gruppen ute på sin stora sommarturné. I slutet av juni uppträdde de på Where The Action Is men den 25 augusti får göteborgarna en sista chans att se bandet.

För The Ark, som spelade på Liseberg så sent som förra sommaren, blir det ett kärt återseende.
– Vi ser jättemycket fram emot att äntra Lisebergs scen en allra sista gång och bjuda göteborgarna på glamrock som de aldrig kommer att glömma, säger gruppens sångare Ola Salo.

KID GALAHAD
Sticky Fingers
Torsdag
(Konsert)

 Image of KID GALAHAD

Maj 2011 blev Kid Galahad utvalda till månadens demoband i musikmagasinet GAFFA, så här skrev de:

“För att vara ett demoband har Kinnabandet Kid Galahad haft ett imponerande antal spelningar både här hemma i Sverige och utomlands. Gänget gick segrande ur stora rockbandstävlingen Emergenza 2009, vilket bland annat innebar en finalspelning i Tyskland inför 10000 personer. Jag kan tänka mig att medlemmarna njöt av varje sekund. Gruppen, som hämtat sitt namn från Elvis Presley-filmen med samma namn, har blivit ett osannolikt bra liveband och har i Mattias Frisk en frontman som utan bekymmer fixar att fylla de största scenerna. Dessutom backas sångaren upp av ett bra band.” ” Popmelodier som andas brittisk arenapop. Det låter förvånansvärt färdigt. Inte helt oväntat är gruppen för närvarande upptagna med att spela in sitt första album.”

Kid Galahads Europaturné inleddes i Moskva 2009, och fortsatte på Tysklands största festival Bochum Total, med en miljon besökare. Konserter gjordes även på Taubertal Open Air, Schlossgrabenfest och ett trettiotal andra festivaler och klubbar i Tyskland. Gänget gjorde också några stopp i Norge, Danmark och England.

Nu är Kid Galahad tillbaka i Göteborg för att spela nya låtar framtrollade i Deepthroat studios, Torsdag 25 Augusti är datumet!

Hemsida: http://www.myspace.com/kidgalahad

Salary SUMMER THURSDAY – DJ Marielle Lazar
Valand
Torsdag
(Club)

 

Göteborgs bästa sommarklubb, ?1 of them all!
Detta till all ära våra underbara gäster!

$$$ LÖNESOMMARTORSDAG !! LÖNESOMMARTORSDAG !! $$$

Marielle Lazar bakom spelarna,
Ung och lovande talang som spelar skiten ur
alla partajjälskare! DENNA TORSDAG KÖR VI ALLL IN!!!!
PRECIS SOM VANLIGT!!

Plats: Valand Nightclub / Vasagatan 41
Öppet: 22-03 / SUMMERHOUR MELLAN 22-00
Öl, vin, cider & kvällens drink 25:- / Alkoholfritt alternativ 15:-

Malmö

RIX FM Festival
Stortorget
(Malmöfestivalen)
Torsdag
(Festival)

 Image of RIX FM Festival

Radiokanalen RIX FM bjuder på en helkväll med Stella Mwangi, Tove Styrke, Chris Medina, Nicke Borg, Jay Smith, Sunrise Avenue, Mohombi!
Konserterna börjar kl. 18:30, men RIX FM öppnar sin upplevelseby på Stortorget redan kl. 13:00.

Peter Jöback
Biograf Spegeln
Torsdag
(Konsert)

 Image of Peter Jöback

På bioduk, live från Stockholms Konserthus.

Vad sägs om att sjunga med i våra mest kända musikalpärlor tillsammans med Peter Jöback? Nu har du chansen att ta ton tillsammans med honom och Kungliga Filharmonikerna! Och inte bara i Konserthuset i Stockholm: Sing-along musicalen sänds i hela landet på Folkets Hus och Parkers digitala biografer.

2010 års Sing-along-operakväll med Malena Ernman blev en dundersuccé och tusentals biobesökare sjöng ut i operaarior över hela landet. Missa inte chansen att överträffa den allsångsfesten tillsammans med Peter Jöback och Kungliga Filharmonikerna den 25 augusti!

Medverkande: Kungliga Filharmonikerna
Dirigent: Hans Ek
Sång: Peter Jöback
Värd: Marianne Mörck

Malmöfestivalen
Olika Platser
Torsdag
(Festival)

Image of Malmöfestivalen

Unika konstverk, spännande teaterföreställningar, stora konserter, sportaktiviteter, intressanta debatter och samtal, internationella danstävlingar och uppvisningar.  Allt är gratis! Med över tusen programpunkter för alla åldrar och intressen kan du räkna med fest.

Var? Malmö – Posthusplatsen, Stortorget, Gustav Adolfs torg, Raoul Wallenbergs park, Södertull, Östra Slottsparken, Altonaparken
När? 19-26 augusti 2011
Hur länge har jag funnits? Sedan 1985!
Hur många brukar komma? 1 400 000 varje år

Vad kostar det? Malmöfestivalen är gratis för alla! Inga biljetter behöver köpas.

Den komiska tragedin
Malmö Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Den komiska tragedin

Den komiska tragedin är en varm hyllning till teatern som konstform. Det är en absurd komedi om Tiden och Kärleken. En ensam skådespelare fyller scenen med stor dramatik och massor av roller.

Långt bortom stjärnorna sitter Rollen och väntar på att någon ska gestalta den. Den behöver hitta sin Skådespelare för att kunna komma ner till människorna och ta sin plats i världen. Men vem är egentligen viktigast – Rollen eller Skådespelaren?
Den komiska tragedin skrevs 1988 av den belgiska konstnärsduon Yves Hunstad och Eve Bonfanti. I Sverige turnerade den med stor framgång av Anders Beckman från Skånska Teatern under början av 1990-talet.

BOB HUNDS EFTERPARTY
Klaffbron
Torsdag
(Club)

 

Efter spelningen på stora scenen på Malmöfestivalen så håller vi eftermössa på Klaffbron.
Några i bandet spelar skivor. Andra minglar.
Kom! Det blir lattjo hela kvällen.
60 kronor i dörren.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

World Championship mini golf
Hours: 00:00 – 00:00
Stockholm Fringe Fest (Stoff 2011)
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Uruguay
Hours: 00:00 – 00:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Robert Mapplethorpe
Hours: 10:00 – 21:00
Peter Farago & Ingela Klemetz-Farago
Hours: 10:00 – 21:00
Liu Bolin
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
Siri Derkert
Hours: 10:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
“The Band”
Hours: 11:00 – 18:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Lars Wallin Fashion Stories
Hours: 11:00 – 17:00
Screamadelica
Hours: 15:00 – 03:00
Guitarpeople’s Day with Georg “Jojje” Wadenius, Rolf Wikstöm & Max Schultz
Hours: 15:00 – 01:00
Stockholm All Star Festival
Hours: 15:00 – 00:00
Sofo-night @ Beyond Retro
Hours: 18:00 – 21:00
DAYS FLOWN AWAY
Hours: 18:00 – 02:00
Ballet Evening
Hours: 18:00 – 18:45
Huset Vid Flon
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
50 Collective
Hours: 18:40 – 21:00
Sing-a-long Musical with Peter Jöback
Hours: 19:00 – 21:00
Mister Ernest
Hours: 19:00 – 21:00
Sugarstar Sockerstjärna
Hours: 19:00 – 20:45
Mormors svarta ögon
Hours: 19:00 – 20:30
Duett för en
Hours: 19:00 – 21:00
Terrazza Campari & Peroni
Hours: 19:00 – 23:00
“Moon and Butterfly”
Hours: 19:15 – 21:00
Music in the Royal Castle
Hours: 19:30 – 21:00
THURSDAY AT FOTOGRAFISKA! Live: Julia Spada
Hours: 20:00 – 00:00
PREMIERE: HAYSTACK
Hours: 20:00 – 01:00
Nationalteaterns rockorkester
Hours: 20:00 – 22:00
Billie Holiday by Anna Sise
Hours: 20:00 – 22:00
Eric Saade
Hours: 20:00 – 22:00
BigBenStandUp
Hours: 20:00 – 22:30
RAW Comedy Club
Hours: 21:00 – 23:00
Fat Camp
Hours: 21:00 – 02:00
KOMO @ STOFF
Hours: 21:30 – 23:00
STOCKHOLMSNATT feat. SÅS
Hours: 22:00 – 03:00
Dubblish: Dj Scott Garcia & Mc Creed (UK) & UM, Tea Love & AOD & HKOD
Hours: 22:00 – 03:00
Loveland
Hours: 23:00 – 03:00
Last Weekend Of August at SOLIDARITET !!!
Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

The National Day of Uruguay
Hours: 00:00 – 00:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
CAROLINA FALKHOLT
Hours: 11:00 – 16:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
KRISTIAN KÖRNER
Hours: 12:00 – 16:00
PORT DU SOLEIL
Hours: 18:00 – 03:00
BIG SUMMER FINALS @ M2 BACKYARD THURSDAY
Hours: 18:30 – 03:00
BERNARD & BIANCA
Hours: 20:00 – 22:00
THE ARK
Hours: 20:00 – 22:00
KID GALAHAD
Hours: 21:00 – 00:00
Salary SUMMER THURSDAY – DJ Marielle Lazar
Hours: 22:00 – 03:00
Berså Obsession
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

Malmöfestivalen
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Uruguay
Hours: 00:00 – 00:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
GAN – Gösta Adrian Nilsson
Hours: 10:00 – 16:00
Spelar roll
Hours: 10:00 – 16:00
Doris Salcedo
Hours: 11:00 – 18:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
Marcel Duchamp
Hours: 11:00 – 18:00
Nine parts of desire
Hours: 18:00 – 20:00
RIX FM Festival
Hours: 18:30 – 20:30
SUMMER FINALE! DJ WHUT (DK / NY) ROCCA Spot (GB) PAP & EMBLEM VIDEO RECORDING
Hours: 19:00 – 03:00
Peter Jöback
Hours: 19:00 – 21:00
Kurt Vile (US)
Hours: 20:00 – 21:00
Anna Järvinen
Hours: 21:00 – 22:00
Den komiska tragedin
Hours: 21:00 – 23:00
Bob hund
Hours: 21:30 – 23:00
BOB HUNDS EFTERPARTY
Hours: 23:00 – 03:00
Fröken Vegas Salong
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

The National Day of Uruguay
Hours: 00:00 – 00:00
Kon-Tiki Oscar 1951 – 2011
Hours: 09:30 – 17:30
Erik Werenskiold 1855-1938
Hours: 10:00 – 18:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
JOHN OLAV RIISE
Hours: 11:00 – 17:00
JUDY RADUL – WORLD REHEARSAL COURT
Hours: 11:00 – 17:00
ERLING NEBYS SAMLING
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Snorre Ytterstad. SQUARED TARGET
Hours: 11:00 – 17:00
SEXHIBITION
Hours: 18:00 – 03:00
Jeanne d’Arc
Hours: 19:00 – 21:00
Magnolia Jazzband
Hours: 20:00 – 22:00
DJ CHALI
Hours: 21:00 – 01:00
DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites
Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

The National Day of Uruguay
Hours: 00:00 – 00:00
Copenhagen Jewellery Fair
Hours: 09:00 – 18:00
Træsnit – fra Dürer til Tal
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
David Hockney: “Me Draw on iPad”
Hours: 11:00 – 22:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Marie Carmen Koppel, Benjamin Koppel & Tiger!
Hours: 20:00 – 22:00
Dolly Parton
Hours: 20:00 – 22:00
Elias Ehlers, Carsten Eskelund & Christian Fuhlendorff
Hours: 20:00 – 22:00
The Righteous & Phil Shivers & The Outlaw Trails
Hours: 21:00 – 23:00
Hussy: Muff Deep Release Party / Tartelet Records Night
Hours: 23:00 – 04:00

Leave a comment