Friday the 26th of August in Swedish

Stockholm

Popaganda
Årstaviken
Fredag
(Festival)

 Image of Popaganda

Den 26 och 27 augusti 2011 kommer Popaganda återigen låta den bästa musiken klinga ut över Årstaviken.
20 akter + konstsimsuppvisning är bokade till området.

Stockholm Fringe Fest (Stoff 2011)
Kulturhuset Stockholm
Fredag
(Festival)

 Image of Stockholm Fringe Fest (Stoff 2011)

Stockholm Fringe Fest ( Stoff ) är en ideell organisation vars helhjärtad ambition är att stödja framväxande innovativa artister som kämpar för att utveckla sitt arbete och / eller för att hålla det vid liv. Stockholms Fringe Fest uppdrag är att forma en kreativ plattform värd konstnärer från hela världen. Stoff välkomnar unga, gamla och alla däremellan. Den Fest är för dem som vill utforska, kritisera, utbyte, fråga, njuta, bli överraskad och för dem som bara vill vara en del av en spännande atmosfär där allt är möjligt. Med andra ord – Fest är för alla! Vad aning skiljer Stoff från en traditionell Fringe Festival är att vår nuvarande primära fokus är på att främja teater och installation-art, den nya, innovativa och i framkant. Som Stoff växer hoppas vi kunna diversifiera ytterligare och bli ett Fringe Festival öppen för alla former av konstnärliga uttryck.

Stockholm All Star Festival
Skeppsholmen
Fredag
(Festival)

 Image of Stockholm All Star Festival

Stockholm All Star Festival är en femdagars festival som har någonting för alla. Festivalen äger rum på Skeppsholmen som kommer få ett nytt utseende under dessa dagar. Hela området kommer vara fullt med marknadsstånd, spännande mat från hela världen, öltält, workshops och mycket annat.

Varje dag är anpassad unikt för sitt tema. Vi inleder festivalen med en tung hiphop kväll där vi bl.a. ser T-Pain som gör sin första stora Sverige spelning någonsin för att sedan fortsätta i gitarrens anda under torsdags kvällen. Där har vi samlat delar av Sveriges gitarrelit och bjudit in världsartisterna Tommy Emmanuel och Joe Robinson. På fredagen öppnar vi området redan kl 15 för att bjuda på en hel reggaedag med legenden Alpha Blondy intar scenen tillsammans med Gondwana och många av Sveriges hyllade reggaeband. Sista dagen ägnar vi åt barnfamiljerna. Vi börjar med Nickelodeondagen som har sitt sista turné stopp på sin sommarturné och avslutar kvällen med en stor eldshow med Burnt Out Punks.

The greedy
Dramaten
Fredag
(Teater)

 Image of The greedy

Succén återkommer på Stora scenen i höst!

Molière (1622-1673) är teatermannen som i en omvälvande tid skrev och iscensatte en lång rad märkvärdiga teaterpjäser som aldrig upphör att fängsla teaterpubliken – för många är Den girige den allra märkvärdigaste.

Hur kan man vara så fantastiskt omåttligt urbota snål och girig att pengahungern förpestar alla mänskliga relationer in i minsta själsskrymsle. Ja, hur kan den girige Harpagon vara så otroligt förälskad i sitt eget kassaskrin att han går i blodigt krig med sin egen son Cléante och sin dotter Elise – och är blind för deras unga längtan efter kärlek och eget liv?

Publiken häpnar och förskräcks, men känner också att Molière har förmågan att rikta strålkastarljuset mot sig själv, för den girige Harpagon är ett kusligt självporträtt. Och strålkastarljuset riktas vidare ut mot oss i publiken, ingen går fri. Komiskt blandas med tragiskt, man skrattar men ibland fastnar skrattet i halsen.

Duett för en
Dramaten
Fredag
(Teater)

Image of Duett för en

För första gången i sitt liv besöker Stephanie Wilson en psykiatriker, Dr Feldmann. Sjukdomen MS har tvingat henne att ge upp karriären som violinist och fått henne att tvivla på sin identitet, sin inre styrka och sin mans kärlek. Hon har till och med övervägt självmord. Och ingen finns det att skylla olyckan på, bara sjukdomen som hon inte med all envishet i världen kan besegra.

Med förlösande tystnad och smärtsamma angrepp försöker psykiatrikern lotsa henne genom förnekelsen och ilskan.

Duett för en är ett kammarspel om hur ett livsavgörande problem tvingar oss att konfrontera våra innersta rädslor och ändra livsinställning, hur djupa sorger kan tvinga oss att se världen på nya sätt.

Pjäsen är inspirerad av den världsberömda cellisten Jacqueline du Prés liv och skriven av den brittiske dramatikern Tom Kempinski 1980. Duett för en blev en omedelbar succé i London och på Broadway. 2009 blev den åter en stor framgång i London när den togs upp på nytt. Den har också filmats med Max von Sydow och Julie Andrews.

I rollerna Reine Brynolfsson, Melinda Kinnaman
Översättning Lars Björkman
Regi/bearbetning Björn Melander
Scenografi och kostym Jan Lundberg
Ljus Roger Larsson
Peruk och mask Lena Strandmark

Bo Kaspers Orkester
Gröna Lund
Fredag
(Konsert)

Image of Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester, ett av Sveriges mest hyllade liveband och bäst säljande artister, kommer till Grönan!
Stora Scenen kommer fyllas av Bo Kaspers Orkester karaktäristiska sound och en sofistikerad blandning av jazz, blues och pop.

POPAGANDA’S Afterparty
FÄRGFABRIKEN
Fredag
(Club)

Bara för att de sista tonerna klingat ut över Popagandas festivalområde betyder inte det att festen är över – långt ifrån. Vi har laddat Färgfabriken (AKA ”Festfabriken”) vid Liljeholmen helt totalt sprängfull med en hel arsenal musiker och DJ’s av världsklass som håller låda nätterna långa! Det musikaliska fokuset ligger under våra två klubbkvällar här framförallt på elektroniska dansakter av det lite tyngre slaget – allt för att väcka nytt liv i festivaltrötta ben! Därtill har vi radat upp en brokig skara av våra finaste kompisklubbar och DJ’s som lovat att hålla vartenda ett av dansgolven kokande ända upp till kanten! Och det behövs: Färgfabriken har öppet ända till kl 04, så det är mycket dans som skall hinnas med!

FREDAG
I mångt och mycket talar egentligen den rätt imponerande lineup:en för sig själv: På fredagen spelar absoluta världsstjärnorna DADA LIFE som med sin perfekta knorr av lekfullhet och tungt untz får kroppen att gå bananas. Dessa hjältar uppbackas av minst lika kompromisslöst dansvänliga STYLE OF EYE, LUNE, och AM TRACK – alla med det enda målet att få dig att lyfta från golvet, långt upp i Färgfabrikens höga taknockar! Därtill en drös klubbar och DJ’s!

Nightclub ENTOURAGE – Salary Friday | DJ MARCUS HÄGG
Victoria
Fredag
(Club)

Vad som började som en nystartad nattklubb i mängden har på rekord tid etablerat sig i Stockholms nattliv. Vi kan stolt säga att vi är en av få nattklubbar som haft helt fullsatt dem senaste helgerna och vi är otroligt glada att ni varje helg blir fler och som hittar till oss, det vill vi belöna! Denna Fredag kommer att spelas av Stockholms absolut hetaste Djs som får hela dansgolven att fyllas och stämningen att höjas! Vi ses i vimlet på Nattklubb Entourage!

Göteborg

Göteborgs Jazzfestival
Olika Platser
Fredag
(Festival)

Image of Gothenburgs Jazz Festival

Välkommen till den 23:e upplagan av Göteborgs Jazzfestival. På åtta olika scener i centrala Göteborg kommer det under tre dagar att spelas Swing, New Orleansjazz, Gospel och Blues.

TOVE STYRKE
Liseberg
Fredag
(Konsert)

Image of TOVE STYRKE

Det var få om ens någon som inte noterade den västerbottniska Idoljokern som virvlade in i 2009 års Idolsäsong. Den då blott 16-åriga Tove med sitt unika scenuttryck, lämnade få oberörda, tog sig till bronsplatsen och tackade för sig.

I juni 2010 släpptes hennes första singel, Million Pieces, men det var med efterföljande White Light Moment, som hon slog igenom ordentligt. Under sin turné 2011 har Tove Styrke varit förband till The Ark men på Taubescenen den 26 augusti är det hon själv som står i fokus.

Timbuktu & Hoffmaestro
Trädgårdsföreningen
Fredag
(Konsert)

Image of Timbuktu & Hoffmaestro

Timbuktu
Idag premiärspelas Timbuktus första singel från albumet Sagolandet!
Timbuktu har ett intensivt år framför sig. Idag premiärspelas singeln Dödsdansen i radio. Dödsdansen är ett samarbete mellan Timbuktu och producenten Patrik Collén. Låten släpps officellt den 25 april. Timbuktus kommande album, Sagolandet, släpps den 8 juni. Igår blev det också officiellt att Timbuktu spelar på Roskildefestivalen i sommar. Komplett turnéplan kommer inom kort.
Timbuktu säger:
‘Dödsdansen är den första låten jag och Collén spelade in ihop till “Sagolandet”. Jag bestämde mej för att ta tåget till Sundsvall från Malmö för att under färdens nio timmar skriva texten. När jag kom fram till Sundsvall kl nio på kvällen var låten klar och vi stack direkt in i studion och spelade in den.’
Här kan du lyssna på Timbuktus helt färska singel; Dödsdansen

Hoffmaestro
Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Förra årets turné inleddes på ett utsålt Globen Annexet i Stockholm och under sommaren 2010 var Hoffmaestro det mest bokade bandet i landet med publikrekord och utsålda konserter överallt. Bl.a. gjordes en historisk spelning på Gröna Lund som för första gången i nöjesparkens historia tvingades stänga insläppet på grund av publiktrycket. Hoffmaestro är aktuella med senaste albumet “Skank-a-tronic Punkadelica”. Bandet är just nu ute på en vårturne i Sverige där 19 svenska städer besöks.
Här kan du se Hoffmaestro spela live; Peace&Love

FRONT LINE ASSEMBLY (CAN)
Sticky Fingers
Fredag
(Konsert)

Image of FRONT LINE ASSEMBLY (CAN)

Bröder och systrar,

Smattrande trummor, tunga basgångar och en nästan patenterad filmisk ljudbild från en värld inte helt olik Ridley Scotts´ Bladerunner. Front Line Assembly beskriver medias krig mot medborgarna och en mörk framtid då det civila samhället har ersatts av jättekorporationer och människan har reducerats till rättslös konsument.
Dessa dystopiska profetior förkunnas medan deras maskiner har skapat en mängd av vad som kallas en av synthens bästa; såsom No limit, Iceolate, Virus och kanske inte minst Mindphaser, Plasticity och The Blade för att nämna en handfull klassiker.

På den kommande turnén är det senaste albumet Improvised Electronic Device och singeln Angriff i gott minne och det kommer att bjudas på en stor mängd låtar som har gjort bandet till de giganter de är idag.

Vi är glada för att få presentera ett band som vanligtvis spelar som huvudakt på de stora europeiska festivalerna, hemma i Sverige på en intim klubbscen

AiR by PUSH FiNAL Weekend | Don Palm | Kozma | Malm
AIR by PUSH
Fredag
(Club)

Det är dags att avsluta sommarens succé klubbsatsning AIR by PUSH!

Fredag : DON PALM
warmup Christoffer Malm

Malmö

Malmöfestivalen
Olika Platser
Fredag
(Festival)

Image of Malmöfestivalen

Unika konstverk, spännande teaterföreställningar, stora konserter, sportaktiviteter, intressanta debatter och samtal, internationella danstävlingar och uppvisningar.  Allt är gratis! Med över tusen programpunkter för alla åldrar och intressen kan du räkna med fest.

Var? Malmö – Posthusplatsen, Stortorget, Gustav Adolfs torg, Raoul Wallenbergs park, Södertull, Östra Slottsparken, Altonaparken
När? 19-26 augusti 2011
Hur länge har jag funnits? Sedan 1985!
Hur många brukar komma? 1 400 000 varje år

Vad kostar det? Malmöfestivalen är gratis för alla! Inga biljetter behöver köpas.

Oh Baby I Like It Raw pres. DISCO DEVILS
Babel
Fredag
(Club)

Image of Oh Baby I Like It Raw pres. DISCO DEVILS

Fredag 26 augusti vänder Disco Devils upp och ner på korset i kyrkan på Babel för sista gången den här sommaren. Kvällens kättare består av lokala djävulsdyrkaren Emil Broomé och dödsföraktande rullskridskobrudarna Crime City Rollers.

Som överstepräst i Brogatans källare har Prejka och Lugnet Records Emil Broomé bidragit till att göra klubbmalmö till ett lite mer skruvat ställe. Oavsett om det spelas turkisk funk, psychedelisk kraut, acid, skivsamlarhouse eller traditionell bögdisco hittar ni med största sannolikhet en genomsvettig Emil Broomé på dansgolvet eller i DJ-båset.

Sakristian ockuperas av Malmös eget Roller Derby-lag Crime City Rollers som förvandlar baren till ett svettigt omklädningsrum. I dj-båset kommer derby-spelarna Gogo Rillah, Blondie Deadhead, Kamrat Kobra, Slam Fox och All-in turas om att lassa sina favoritlåtar.

Dessutom kan du vinna biljetter till Roller Derby-turneringen Nordic light, dubbas med ett eget roller derby-namn och döda kötid genom att smaka på en höfttackling av någon av deras grymma åkare.

Se upp i backen annars får ni ett helt rullskridskodisco i nacken!

Niva + Paper Hearts
Debaser
Fredag
(Konsert)

Image of Niva

Hyllade Niva gjorde för några månader sedan sitt första livegig på Debaser Slussen. Nu är det äntligen Malmös tur och klubben Pop Songs.

Med Pitchfork-hyllade remixer för bl.a. Blackbird Blackbirds och singelsläpp som “Ghost in My Head” har NIVA landat skivkontrakt i både England och USA. Debut EPn släppte han på London labeln Something In Construction, en EP som kom att få många fina recensioner i bland annat The Guardian.
“Having already been featured by the likes of Pitchfork himself, it’ll come as no surprise to hear that this is somewhat of a masterpiece, a track haunted by itself; delivered with eerie precision, bubbling with both ideas and energy.” (The Line of Best Fit om Nivas remix av Blackbird Blackbirds – Hawaii)

Det här är en spelning ni inte vill missa. Sanna våra ord.

Paper Hearts är ett musikaliskt projekt signerat Gustav Tranback, som numera är tillbaka i Stockholm efter en tid som Londonbo. Han gör elektronisk sängkammardrömpop och har bland annat samarbetat med Emma Bates/Otur. Live bjuder han på ett tillbakadraget och ödmjukt, men känslofyllt framträdande tillsammans med ett par bonusmusiker. Det blir vemodigt och vackert.

Maskinen – Afterparty
Klaffbron
Fredag
(Club)

Efter förra årets succékalas med Maskinen på Klaffbron är vi i år ännu mer taggade och fläskar på ordentligt – så här:
Maskinen med vänner –
Lilla Sällskapet
Mash Up International
Per Hammar
Thug Life
+ special guests
100 kr förköp: https://secure.zeticket.se/start.php?pid=1458
140 kr i dörren
20 år
(Köp förköp och kom före kl midnatt så kommer du med på 18+listan)

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Stockholm Fringe Fest (Stoff 2011)
Hours: 00:00 – 00:00
Hamnfestival Hammarby Sjöstad
Hours: 00:00 – 00:00
Popaganda
Hours: 00:00 – 00:00
World Championship mini golf
Hours: 00:00 – 00:00
Robert Mapplethorpe
Hours: 10:00 – 21:00
Siri Derkert
Hours: 10:00 – 18:00
Peter Farago & Ingela Klemetz-Farago
Hours: 10:00 – 21:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Liu Bolin
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Scandinavian Sport & Fitness Festival
Hours: 10:00 – 20:00
Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Lars Wallin Fashion Stories
Hours: 11:00 – 17:00
“The Band”
Hours: 11:00 – 18:00
Last Waltz
Hours: 11:30 – 01:00
Cowboys and Aliens
Hours: 12:00 – 00:00
Försvunnen
Hours: 12:00 – 00:00
Submarine
Hours: 12:00 – 00:00
Me and My Army
Hours: 14:15 – 15:30
Snask off!
Hours: 15:00 – 03:00
Open Air Reggaesplash with Alpha Blondy & Governor Andy
Hours: 15:00 – 01:00
Stockholm Ink Bash
Hours: 15:00 – 01:00
Stockholm All Star Festival
Hours: 15:00 – 00:00
Samling
Hours: 15:30 – 17:00
Saint Etienne
Hours: 16:00 – 17:30
Monday Bar Summer Cruise 2011
Hours: 17:00 – 09:30
Cults
Hours: 17:00 – 18:30
Opera Night
Hours: 18:00 – 19:00
TWENTY DEGREES SEASON CLOSURE last summer party!
Hours: 18:00 – 06:00
Huset Vid Flon
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Golden Hits goes 80s
Hours: 18:30 – 22:00
Friday & Saturday at Sommar!
Hours: 19:00 – 08:00
Lasse in the Park
Hours: 19:00 – 00:00
The greedy
Hours: 19:00 – 21:30
Songs & fascination turns two years!
Hours: 19:00 – 02:00
Gertrude Stein
Hours: 19:00 – 21:20
Mister Ernest
Hours: 19:00 – 21:00
Jeppe on the hill
Hours: 19:00 – 21:00
Mormors svarta ögon
Hours: 19:00 – 20:30
Duett för en
Hours: 19:00 – 21:00
Technobilen at Ljunggren with Niklas Paus
Hours: 20:00 – 01:00
ALL IN / Salary Friday! / Resident Night
Hours: 20:00 – 01:00
Shy
Hours: 20:00 – 22:00
Bo Kaspers Orkester
Hours: 20:00 – 22:00
DOLLYKOLLOT
Hours: 21:00 – 23:00
Friday Cruisin with Diva & Missdj Closing Party! Carnival!
Hours: 21:00 – 01:00
THE BRIDGE FALL PREMIERE
Hours: 21:00 – 03:00
Pay Day Weekend
Hours: 21:00 – 03:00
Club Good Life
Hours: 21:00 – 03:00
Arcade Fire
Hours: 21:30 – 23:00
Gondwana OFFICIAL AFTER PARTY @ BOLERO
Hours: 22:00 – 03:00
Season Premiere at Marie Laveaus nightclub!
Hours: 22:00 – 03:00
HEAVEN and HELL
Hours: 22:00 – 04:00
Nype – The success continues!
Hours: 22:00 – 03:00
We welcome you to the premiere of The Room
Hours: 22:00 – 03:00
Salary Weekend with Alex Moreno!
Hours: 22:00 – 03:00
We love Classix: Fall Premiere
Hours: 22:00 – 03:00
Back 2 Back – David Pirzadeh & DJ Tom Bola
Hours: 22:00 – 04:00
IMPERIET W.34 THE PRODICAL SON OF IMPERIET RETURNS…….
Hours: 22:00 – 03:00
MAGENTA | August 26 to 27
Hours: 22:00 – 03:00
Nightclub ENTOURAGE – Salary Friday | DJ MARCUS HÄGG
Hours: 22:00 – 03:00
Mohombi Live
Hours: 22:30 – 03:00
Last Weekend Of August at SOLIDARITET !!!
Hours: 23:00 – 05:00
POPAGANDA’S Afterparty
Hours: 23:00 – 04:00
LOBBY NIGHTCLUB is back!
Hours: 23:00 – 05:00
Banana Social Club
Hours: 23:00 – 04:00

Göteborg

Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 17:00
CAROLINA FALKHOLT
Hours: 11:00 – 17:00
Eleganta Ekipage
Hours: 11:00 – 16:30
Cowboys and Aliens
Hours: 12:00 – 00:00
Försvunnen
Hours: 12:00 – 00:00
Submarine
Hours: 12:00 – 00:00
KRISTIAN KÖRNER
Hours: 12:00 – 16:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Göteborgs Jazzfestival – friday
Hours: 16:00 – 22:00
PORT DU SOLEIL
Hours: 18:00 – 03:00
TOVE STYRKE
Hours: 19:00 – 21:00
Gothenburgs Jazz Festival
Hours: 19:00 – 00:30
Olof Skoog Kvartett
Hours: 19:00 – 21:30
BEEHIVE PLAINS
Hours: 19:00 – 21:00
Timbuktu & Hoffmaestro
Hours: 20:00 – 22:00
CHUCK NORRIS EXPERIMENT & V8 WANKERS
Hours: 21:00 – 23:00
Party @ Gretas
Hours: 21:00 – 04:00
Premiere! Sprinkle Tings @ Calor – Dancehall / soca / rnb
Hours: 22:00 – 03:00
TRUNKFUNK | DISKJOKKE | VINNY VILLBASS | STUFFA
Hours: 22:00 – 04:00
FRONT LINE ASSEMBLY (CAN)
Hours: 22:00 – 00:00
NEWKID FT BENJI OF SWEDEN
Hours: 22:00 – 05:00
FILIP JENVEN / SOMEWEAR
Hours: 22:00 – 03:00
AiR by PUSH FiNAL Weekend | Don Palm | Kozma | Malm
Hours: 22:00 – 03:00
Friday & Saturday @ Berså
Hours: 22:00 – 03:00
Dixieland Rednecks
Hours: 22:00 – 01:00
Sir Bourbon Dixieland
Hours: 22:00 – 00:00
THE SWITCH AFTERPARTY / LIVE TROY JAMZ
Hours: 22:00 – 04:00
Mumbo Jumbo
Hours: 22:30 – 02:00
ELDEN – Riddarna
Hours: 23:00 – 04:00
GLOW nightclub
Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

Malmöfestivalen
Hours: 00:00 – 00:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Spelar roll
Hours: 10:00 – 16:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
GAN – Gösta Adrian Nilsson
Hours: 10:00 – 16:00
Marcel Duchamp
Hours: 11:00 – 18:00
Doris Salcedo
Hours: 11:00 – 18:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
Submarine
Hours: 12:00 – 00:00
Cowboys and Aliens
Hours: 12:00 – 00:00
Försvunnen
Hours: 12:00 – 00:00
Poetic Pilgrimage
Hours: 18:00 – 20:00
CunninLynguists (US)
Hours: 19:00 – 20:00
Adam Tensta
Hours: 21:00 – 22:00
Moxy goes Malmö
Hours: 21:00 – 03:00
Oh Baby I Like It Raw pres. DISCO DEVILS
Hours: 21:00 – 03:00
Maskinen
Hours: 21:30 – 22:30
Maskinen – Afterparty
Hours: 22:00 – 03:00
Friday & Saturday @ Harrys
Hours: 22:00 – 03:00
Niva
Hours: 23:00 – 01:00
Dänisch Schwedische Freundschaft
Hours: 23:00 – 05:00
Party @ Etage
Hours: 23:00 – 04:00
Party @ Breeze
Hours: 23:00 – 05:00
Friday @ Prins Bernhard
Hours: 23:00 – 03:00
KB Nightclub
Hours: 23:30 – 04:00
The Ark
Hours: 23:30 – 01:00

Oslo

Kon-Tiki Oscar 1951 – 2011
Hours: 09:30 – 17:30
Erik Werenskiold 1855-1938
Hours: 10:00 – 18:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Snorre Ytterstad. SQUARED TARGET
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
JOHN OLAV RIISE
Hours: 11:00 – 17:00
JUDY RADUL – WORLD REHEARSAL COURT
Hours: 11:00 – 17:00
ERLING NEBYS SAMLING
Hours: 11:00 – 17:00
SEXHIBITION
Hours: 18:00 – 03:00
Jeanne d’Arc
Hours: 19:00 – 21:00
DSIM Awards
Hours: 19:00 – 22:00
A Long & Happy Life
Hours: 19:00 – 21:00
Brad Paisley
Hours: 19:30 – 21:00
You are Knut
Hours: 20:00 – 22:00
A-11
Hours: 22:00 – 00:00
Producers Night- Host: Zeps
Hours: 22:00 – 03:00
Klubb: Hot Spot
Hours: 22:00 – 03:00
Rita Engedalen
Hours: 22:00 – 00:00
Hotel with Silje & Christine
Hours: 22:30 – 03:00

Köpenhamn

Copenhagen Jewellery Fair
Hours: 09:00 – 18:00
Træsnit – fra Dürer til Tal
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
David Hockney: “Me Draw on iPad”
Hours: 11:00 – 22:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Star Wars
Hours: 19:30 – 21:00
HUSH
Hours: 20:00 – 22:00
Bang Bang Honeyrockets & Porchant & That Orange Disaster & High Heels in Disguise
Hours: 20:00 – 22:00
Kasper Winding
Hours: 20:00 – 22:00
Yellowcard
Hours: 21:00 – 23:00
Skate-Afterparty in Ideal Bar
Hours: 21:00 – 03:00
STEFAN PASBORG / CARSTEN DAHL DUO
Hours: 21:00 – 23:00
Giana Factory
Hours: 21:00 – 23:00
NAPOLEON SOLO
Hours: 21:00 – 00:00
New Discolour & Numbnuts release, Massive Aggression & The Last Messenger
Hours: 21:00 – 00:00
Yoav
Hours: 22:00 – 00:00
Simons 1 year – John Dahlbäck – One Man Party/Soulwax
Hours: 23:30 – 05:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s