Thursday the 22nd of September in Swedish

Stockholm

DARIO FO FESTIVAL
Boulevardteatern
Torsdag
(Festival)

 Image of DARIO FO FESTIVAL

Boulevardteatern uppmärksammar dramatikern och nobelpristagaren Dario Fo, den mest spelade levande pjäsförfattaren i världen. Under en fem dagar lång festival medverkar bland andra Björn Granath, Kim Anderzon och Peter Oskarson. Dagar med samtal, föreläsning och några av Dario Fos allra mest älskade pjäser framförda av Sveriges främsta uttolkare av Dario Fos dramatik.

Swan Lake
Kungliga Operan
Torsdag
(Balett/Opera)

 Image of Swan Lake

Prins Siegfried grips av legenden om en prinsessa förtrollad till svan. Ensam beger han sig till sjön om natten. Där visar sig Svanprinsessan vara verklig, men endast sann kärlek kan rädda henne från förbannelsen och den onde trollkarlen.

En rysk folksaga har med Pjotr Tjajkovskijs dramatiska och romantiska musik blivit baletternas balett. Dubbelrollen som den vita och den svarta svanen är en av den klassiska balettens mest krävande. Skapad för Kungliga Baletten 1964 av den ryska koreografen Natalia Conus är det svenska kompaniet fortfarande det enda i världen som dansar just denna ljusa, klassiska tolkning.

Zpanska flugan
China Teatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsfabrikör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet…

Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa så bäddar det för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Medverkande:
Gottfrid Stark – Peter Dalle
Harriet Stark – Suzanne Reuter
Molgan Ribba – Per Andersson
Gösta Lagberg – Per Eggers
Inga Stark – Nadine Kirschon
Lisa Lagberg – Polly Kisch
Rudolf Valentin – Robin Stegmar
Tideman – Nils Moritz
Matilda Ribba – Anki Lidén
m fl

Riktiga Män
Maximteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Riktiga Män

Tommy Körberg, Johan Rheborg, Johan Ulveson och Erik Johansson spelar männen som försöker förstå sig på varandra, sig själva och det motsatta könet.
Riktiga män är en mycket annorlunda komedi för fyra skådespelare och en pianist. Det är en komedi med inslag av slapstick, mim, sång och lite dans.

Monty Python´s SPAMALOT
Oscarsteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Monty Python´s SPAMALOT

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Unbeatable – An evening among the stars
Hamburger Börs
Torsdag
(Show)

 Image of Unbeatable - An evening among the stars

Höstens storsatsning på Hamburger Börs vill du inte missa. En kavalkad av svenska stjärnor från olika genrer kommer tillsammans med ett fantastiskt husband i ledning av Marika Willstedt, känd från “Så ska det låta” bjuda på en oslagbar kombination av musik, humor, rock-pop-schlager, show och överraskningar.

Pernilla Andersson, Niklas Strömstedt, Petra Mede och Andreas Johnson utgör första uppställningen. Även en femte “hemlig” artist ska utses.

Maria Möller
Intiman
Torsdag
(Show)

 Image of Maria Möller

Komik och allvar i tvära kast och inte minst musik, massor av musik! Det blandas utan respekt för genrer; opera, soul, jazz och rock om vartannat. Men denna gång får vi även stifta bekantskap med en kanske lite personligare Maria. Inte minst genom några fantastiska, nyskrivna låtar som vi får höra för första gången. Vi kommer att få se imitationer och nya karaktärer som trängs inom Marias kropp och slåss om att få vara med. Vara med och ge liv åt Marias lite absurda syn på livet. Hur har vi det egentligen? Vad är det som driver oss? Och vem är Gerd?
Bandet består av några av Sveriges bästa och mest mångsidiga musiker. Mångsidighet är ett måste i denna show, som är precis som livet, där allt ska med.
Hur får man ordning på ett liv där allt ska med? Hur får man ordning på en show där alla ska med? Man tar en bit i taget och sedan tar man mod till sig och bjuder in på resan.
Det är få artister som besitter en så musikalisk bredd och det är få som rymmer så många. Detta blir en resa som du kan bara kan ta med Maria Möller!
Orkester under ledning av Carina E Nilsson
Manus Maria Möller
Regissör Lars Bethke

Drums & Organ
Fasching
Torsdag
(Konsert)

 Image of Drums & Organ

Out Of Bounds släpps den 21/9 och är Trummor & Orgels fjärde album – och deras mest kompletta hittills. De två bröderna Ljunggren, Staffan på trummor och Anders på orgel, skapar med dessa två instrument ett sound motsvarande en fulltalig orkester. En blandning av jazzgrooves á la hammondpionjären Jimmy Smith och uttryck hämtade från sextiotalets psykedeliska guldålder.

Alla som sett deras fantastiska liveframträdanden vet även att deras tyngd som kompositörer och arrangörer matchas av deras imponerande musikalitet och den karisma de har som liveakt. Glädjerus och röj!

Göteborg

Salome
GöteborgsOperan
Torsdag
(Konsert)

 Image of Salome

Ända sedan urpremiären i Dresden 1905 har Richard Strauss Salome haft en aura av skandalsuccé över sig. Den unga Salome avvisas av Johannes döparen och begär hans huvud på ett fat av sin styvfar Herodes som belöning för sin dans. Den extatiska slutscenen brukar ta andan ur såväl publik som sångerska.
Till Oscar Wildes fin de siècle-text, ångande av dekadens och lusta, har varje tid haft att utforska vad som chockerar den samtida publiken. Har Herodes uppfostrat en kvinna till att bli så monstruös att han till sist måste ta livet av henne? Eller är snarare Johannes en väg ut för Salome, som i sitt tonårsuppror vill bort från den depraverade värld där hon hålls fången? Denna uppsättning handlar snarast om det sistnämnda, och i slutscenen anas faktiskt en strimma hopp och en väg ut ur det klaustrofobiska.

Skänk mig snarast sonsöner
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Skänk mig snarast sonsöner

En dominant mor vill tvinga in sin homosexuella son i äktenskap för att han ska avla henne sonsöner. Tungt tyskt pansar kolliderar med elegant brittisk salongskomedi.

Fortplantnings uppdraget måste uppfyllas! En mor är fast besluten att skapa äktenskapliga förutsättningar för sin homosexuelle son att avla henne sonsöner. Sonen står stadigt på principfasta fötter och vägrar äktenskap trots att modern gett honom stärkande injektioner av manlighet och gjort sitt yttersta för att böja honom rätt mot uniformsklänningens pressveck… En burlesk och brutal färgsprakande cocktail där allt, precis allt kan hända!

För regi står Richard Turpin, en av grundarna av Teater Tribunalen i Stockholm. Richard Turpin var senast aktuell som skådespelare och dramatiker i Jan Schaman – Färdigflabbat! på Teater Tribunalen. Han har tidigare varit på Göteborgs Stadsteater, då som skådespelare i Tjechovs Måsen.

Pjäsen är skriven av den tyske dramatikern Thomas Jonigk och har översatts av Magnus Lindman. Thomas Jonigk är sedan 2007 husförfattare och dramaturg på Düsseldorfer Schauspielhaus. Skänk mig snarast sonsöner hade sin urpremiär 1994 på Schauspiel Bonn i Tyskland.

Love Letters
Folkteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Love Letters

En brevväxling i två akter om två människor och deras medvetna eller omedvetna val under 52 års tid. De trevar hit och dit i sina respektive liv, breven böljar fram och tillbaka. Ett helt kärleksliv på två timmar. Här finns inget sentimentalt eller sockersött, bara en drastisk, dråplig och disharmonisk brevväxling.

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Torsdag
(Konsert)

 Image of Ledin Showtime

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Sommaren är kort men i höst är han din! Och han kommer göra allt för att göra dig lycklig!

Festen börjar på RONDO den 22 september.

Malmö

SINGING SOPRANO
Malmö Konserthus
Torsdag
(Opera)

 Image of SINGING SOPRANO

Malmö SymfoniOrkester
Mario Venzago, dirigent
Geraldine McGreevy, sopran
Webern Passacaglia
Berg Sieben frühe Lieder
Dvorák Symfoni nr 7

Prins Charles känsla
Malmö Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Prins Charles känsla

När Prins Charles precis förlovat sig med Diana, fick han på en presskonferens frågan: ”Are you in love?”. Han tvekade en stund och svarade sedan: ”Yes… whatever love means”.

Vad är egentligen kärlek? Prins Charles känsla söker nya svar på denna uråldriga fråga, i en odyssé kantad av folkliga sexköpare, sociologisk teori, crackpundare, antiromantik, hjärtesorg, psykoanalys och personangrepp. Det ges även svar på en del andra frågor, till exempel: Var Ronald Reagans fru kommunist? Vilka är våra allra mest älskade torskar? Och varför älskar alla Raymond, när Raymond hatar alla kvinnor?

Pjäsen bygger på Malmöbaserade Liv Strömquists seriealbum med samma namn. Den är en humoristisk och historisk granskning av den romantiska kärleken som samhällsfenomen.

The War on Drugs – Freaks n’ Geeks 3-year anniversary
Debaser
Torsdag
(Konsert)

 Image of The War on Drugs - Freaks n' Geeks 3-year anniversary

I snart tre år har Freaks N Geeks huserat i Debaser Malmös lokaler. Vi började med att boka CFTPA och fortsatte på samma lysande spår och har numera ett gediget CV gällande bokningar. När det nu är dags att fira att vi fyller tre tänker vi knappast spara på krutet. The War On Drugs som skulle spelat hos oss tidigare i år (men som tyvärr ställde in) är äntligen bokade igen och som förband har vi bjudit in ett av Sveriges finest band inom postrocksgenren, September Malevolence. Dessutom kommer våra bästisar i djduon Uppgörelsen att hjälpa oss att spela alla nollor och nördars favoritmusik hela kvällen.

Andra överraskningar från födelsedagsgrisarna utlovas också!

The War on Drugs kommer från Philadelphia och består av Adam Granduciel, Kurt Vile, Kyle Lloyd, Charlie Hall och Dave Hartley. Bandet har jämförts med Sonic Youth och My Bloody Valentine och dessutom Bob Dylan. Bandet bildades efter att Adam och Kurt träffades på en fest 2003. 2005 hade de tillräckligt mycket material för att starta ett riktigt band, The War on Drugs. 2007 släpptes bandets debut-EP “Barrel of Batteries” som fanns tillgänglig för fri nedladdning. EPn väckte skivbolaget Secretly Canadians nyfikenhet och bandet signades till dem där de 2008 släppte debuten “Wagonwheel Blues”.

September Malevolence är ett postrockband från Göteborg och har funnits sen 2004. Bandet är aktuella med sin tredje skiva ‘Our Withers Unwrung’ och redan dagen efter Malmöspelningen beger sig göteborgarna vidare på en Tysklandsturné.

A Bossa Eletrica
Klaffbron
Torsdag
(Konsert)

 Image of A Bossa Eletrica

Skånska gruppen “A Bossa Elétrica” bjuder på rytmisk och energisk bossafunk. Med slagverk, akustisk gitarr, analoga synthar, stråkar och blåssektion blandat med annorlunda elektriska element skapar de ett djupt sväng där samba, afrobeat, funk och jazz möts i en filmisk upplevelse. Du får en superfunky rytmsektion med Måns Mernsten på Rhodes och synthar, trummisen Måns Block och slagverkare Ola Bothzén.Lägg till akustiske gitarristen Mats Andersson och basisten Mats Ingvarsson. Som grädden på moset frontar den mångfacetterade sångerskan Miriam Aïda och multiblåsaren Fredrik Kronkvist. De spelar en komplex musik, men alltid danssvänget troget.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day of Mali
Hours: 00:00 – 00:00
Robert Mapplethorpe
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Martin Bogren
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Källström
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
Magritte & Foucault
Hours: 10:00 – 18:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
Colorful party with Stockholm Design
Hours: 12:00 – 18:00
BENGT COLLMAR with motives of Stockholm
Hours: 12:00 – 18:00
DARIO FO FESTIVAL
Hours: 18:00 – 22:00
The Merchant’s Contract
Hours: 18:00 – 20:00
Eliasson’s Trombone Concerto
Hours: 18:00 – 20:30
Orestien
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Duett för en
Hours: 19:00 – 21:00
Stefan Jarl – “Dokumentärfilmen ljuger”
Hours: 19:00 – 22:00
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
Two masters servant
Hours: 19:00 – 21:00
Peter Carlsson & Blå Grodorna
Hours: 19:00 – 22:00
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
Sounding Academy: Anders Jormin
Hours: 19:00 – 21:00
Swan Lake
Hours: 19:00 – 21:15
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
Sugarstar Sockerstjärna
Hours: 19:00 – 20:45
Carl Olof Berg/Maija Hirvanen/Hittekvinnan & Kari/ON ICE
Hours: 19:00 – 20:30
Riktiga Män
Hours: 19:30 – 22:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Zpanska flugan
Hours: 19:30 – 22:00
Darwin
Hours: 19:30 – 22:00
Maria Möller
Hours: 19:30 – 22:00
Drums & Organ
Hours: 20:00 – 22:00
BigBenStandUp
Hours: 20:00 – 22:30
Slagsmålsklubben
Hours: 20:00 – 22:00
Forgotten Suns & Seventh Dimension
Hours: 20:30 – 23:00
Wildcookie(US) Live @ Kåken
Hours: 21:00 – 02:00
PONTUS WEEKENDS
Hours: 21:00 – 01:00
Museet’s Music Corner w.38
Hours: 21:00 – 01:00
Unbeatable – An evening among the stars
Hours: 21:00 – 23:00
David Rosengren
Hours: 21:30 – 23:00
The Quireboys
Hours: 22:00 – 00:00
Thursday is the week’s best day!
Hours: 23:00 – 05:00
2.35:1 Presents Slagsmålsklubben’s Afterparty With all friends
Hours: 23:00 – 03:00
Solidarity this weekend …
Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

The National Day of Mali
Hours: 00:00 – 00:00
Gothenburg Book Fair
Hours: 09:00 – 18:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 19:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
Migratory birde with no sense of direction
Hours: 12:00 – 14:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Tommy Hilding
Hours: 17:00 – 22:00
Emelie Lager
Hours: 17:00 – 20:00
Love Letters
Hours: 18:30 – 20:30
Skänk mig snarast sonsöner
Hours: 19:00 – 21:00
POISON – a highly dangerous substance
Hours: 19:00 – 21:00
Systrar – Tesoro III
Hours: 19:00 – 21:00
MATTHIAS SCHRIEFL TRIO & CHRISTIAN MUTHSPIEL
Hours: 19:00 – 21:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Apathetic for beginners
Hours: 19:00 – 20:15
Budapest – Danube pearl
Hours: 19:00 – 21:00
Salome
Hours: 19:03 – 21:15
Elvis – Glada Hudik-teatern
Hours: 19:30 – 22:15
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
THE FRESH & ONLYS (US)
Hours: 21:00 – 02:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
Klubb – Hagaliden & Bolywool live
Hours: 22:00 – 03:00
K.
Hours: 22:00 – 00:00

Malmö

The National Day of Mali
Hours: 00:00 – 00:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Five cooks, a soup!
Hours: 12:00 – 13:00
Prins Charles känsla
Hours: 19:00 – 20:40
SINGING SOPRANO
Hours: 19:30 – 21:30
A Bossa Eletrica
Hours: 19:30 – 21:30
Fantastic film festival
Hours: 22:00 – 02:00
MORE FIRE! Wisemen Sound System and Friends
Hours: 22:00 – 03:00
HOUSE OF HIP HOP PRES WILLY THE FCK WHINO & SEMI RETARD
Hours: 22:00 – 03:00
The War on Drugs – Freaks n’ Geeks 3-year anniversary
Hours: 22:30 – 00:30

Oslo

The National Day of Mali
Hours: 00:00 – 00:00
Kon-Tiki Oscar 1951 – 2011
Hours: 10:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
JOHN OLAV RIISE
Hours: 11:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
JUDY RADUL – WORLD REHEARSAL COURT
Hours: 11:00 – 17:00
ART IN THE AUDITORIUM 3
Hours: 11:00 – 17:00
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 11:00 – 13:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Oslo Queer Festival
Hours: 12:00 – 00:00
Istialia
Hours: 12:00 – 14:00
Istialia
Hours: 18:00 – 20:00
The show must go on II
Hours: 19:00 – 21:00
Bye & Rønning – saves the world!
Hours: 19:00 – 21:00
Magic Flute
Hours: 19:00 – 23:00
Still Standing You
Hours: 19:00 – 20:30
OF – Beethoven – Grieg – Pettersson
Hours: 19:30 – 21:00
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 19:30 – 21:30
Eiketreet – Komilab 4.2
Hours: 19:30 – 21:00
Jeanne d’Arc
Hours: 19:30 – 21:30
HEAVENS WHAT HAVE I DONE
Hours: 19:45 – 21:00
Abrahams Children
Hours: 20:00 – 22:00
Georg Reiss kvartett
Hours: 20:00 – 22:00
HIPPISHIT
Hours: 20:00 – 22:00
Jonas Alaska
Hours: 20:00 – 22:00
New York is Now! Swallow/Talmor/Nussbaum
Hours: 20:00 – 22:00
This year will be modern
Hours: 20:00 – 22:00
RABINOWITZ
Hours: 20:00 – 21:15
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
Årabrot 10 years! Haust, Okkultokrati, Nernes/Skagen & Toft
Hours: 21:00 – 03:00
Dj F.M.C. (SoundsGood)
Hours: 21:00 – 01:00
Oslo Opry
Hours: 21:00 – 23:00
DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites
Hours: 22:00 – 00:00
Parov Stelar feat. Max the Sax
Hours: 23:59 – 06:00

Köpenhamn

Copenhagen Bicycle Festival
Hours: 00:00 – 00:00
UCI Road Race World Championsship 2011
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Mali
Hours: 00:00 – 00:00
The Opened Man
Hours: 10:00 – 20:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
Basco
Hours: 18:00 – 23:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Sibelius%u2019 2
Hours: 19:30 – 21:30
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Lars Winnerbäck
Hours: 20:00 – 22:00
ARE YOU DEAD
Hours: 20:00 – 22:00
Helmig Solo
Hours: 20:00 – 22:00
HERB GELLER WITH OLE KOCK HANSEN TRIO
Hours: 20:00 – 23:00
The Lesson and La Sylphide
Hours: 20:00 – 22:00
Work In Progress
Hours: 20:00 – 22:00
The pain
Hours: 20:00 – 21:30
THE NORMAL LIFE
Hours: 20:00 – 22:00
Fat Freddy’s Drop
Hours: 20:00 – 22:00
MY ROBOT FRIEND (US)
Hours: 21:00 – 23:00
NEWBORN NIGHTS
Hours: 21:00 – 01:00
Modus Operator, Go To Sleep & I Met You in a Campfire
Hours: 21:00 – 23:00
Hussy: Joyce Muniz (BRA), Lortehænderne, Morten Granau & Christian Rutz and others
Hours: 23:00 – 03:00

Leave a comment