Wednesday the 21st of September in Swedish

Stockholm

Madame Butterfly
Folkoperan
Onsdag
(Opera)

 Image of Madame Butterfly

Hösten 2011 ger Folkoperan operan Madame Butterfly av Puccini i regi av Katharina Thoma från Tyskland. Tillsammans med scenografen och kostymören Julia Müer och ljusdesigner Olaf Winter kommer hon att skapa ett scenrum för Madame Butterfly i en modern japansk miljö.

Handling utspelar sig i modern japansk miljö i mötet mellan det förflutna och framtiden. Ett bröllop arrangeras mellan marinlöjtnanten Pinkerton och den unga kvinnan Butterfly. Butterfly längtar efter ett annat liv i en annan kultur. Men det blir inte som hon tänkt sig.

Katharina Thoma har tidigare regisserat operan “Vanessa” av Barber på Malmö Opera och “La Finta Giardiniera” av Mozart på Oper Frankfurt. Bland framtida engagemang kan nämnas produktioner på både Oper Frankfurt, Dortmund Theater och Glyndebourne Festival.

Musikaliskt ansvarig är Per-Otto Johansson. Han har dirigerat en rad operor på Malmö Opera såsom bland andra “Maskeradbalen”, “La Bohème” och “Dead Man Walking”. Han har dirigerat bland annat “La Bohème” på Wermland Opera och “Trollflöjten” på Den Jyske Opera i Köpenhamn dit han återvänder våren 2011 för att dirigera “Barberaren i Sevilla”.Han är även förste kapellmästare vid Theater Vorpommern i Tyskland.

Syster Disel
Södra Teatern
Onsdag
(Show/Teater)

 Image of Syster Disel

Syster Disel är en sträng kvinna i 50-årsåldern som lever kvar i det förgångna. Hon är nattsköterskan som styr sin akutavdelning med järnhand och hennes läkekonster är minst sagt tvivelaktiga…

Denna humorföreställning är en hejdlös drift med sjukvårdens alla klichéer om väluppfostrade sjuksköterskor och fingerfärdiga doktorer. Föreställningen ger symptom som ökad puls, en garanterad prozaceffekt och är en “riktig stämningshöjare”. Dekor och filmsnuttar hämtade ur verkliga sjukhusmiljöer blandas med välkända sånger!

Romeo & Julia
Dramaten
Onsdag
(Teater)

 Image of Romeo & Julia

Världens mest berömda kärlekshistoria är tillbaka på Dramatens stora scen. När den hyllade Shakespeare-tolkaren John Caird nu regisserar Romeo & Julia söker han pjäsens rötter med en ung ensemble och en publik som, liksom under Shakespeares egen tid, omringar spelplatsen.

I rollerna som Romeo och Julia ser vi Christoffer Svensson och Sofia Pekkari. Det kan kännas som om de legat i träning inför denna pjäs när de spelat mot varandra som kärlekspar i flera av John Cairds tidigare uppsättningar på Dramaten.

Romeo & Julia hör till världsdramatikens mästerverk. Med poesi och utsökt sensualism skildrar Shakespeare ungdomar drabbade av den första stora förälskelsen. En förälskelse som är förbjuden och absolut tabu, därför att det råder brutal fiendskap mellan de släkter de tillhör.

John Caird har tidigare regisserat Shakespeares En midsommarnattsdröm, en av Dramatens största succéer genom tiderna. På Dramaten har han också med stor framgång satt upp Strindbergs Dödsdansen, Shakespeares Trettondagsafton, Muntra fruarna i Windsor och nu senast Stormen.

Pusha T
Göta Källare
Onsdag
(Konsert)

 Image of Pusha T

Ikväll kommer Pusha T till Göta Källare och här kommer ett provsmak inför kvällen

Dead by April
Debaser Medis
Onsdag
(Konsert)

 Image of Dead by April

Dead by April släppte 2009 sitt guldsäljande självbetitlade debutalbum. Men redan året innan debuten fick de utmärkelser för “Bästa nykomling” från “Swedish Metal Awards” och “Bandit Rock Awards”. Nu är de aktuella med en nysläppt EP ”Within My Heart” med låtar hämtade från det kommande albumet. Singeln ”Within My Heart” som släpptes i maj bevisar återigen Dead By Aprils styrka – en grym låt – hårt, energiskt och fantastiskt bra.

Bandet har på bara några få år nått stora framgångar och bandets turnéer lockar fulla hus vart de än kommer. Under hela 2010 befann sig Dead by April på turné i UK, Japan, Tyskland där de gjorde stor succé med listframgångar och utmärkelser.

Den 21 september släpps nya albumet ”Incomparable” och när du köper en biljett till konserten får du ett signerat ex av albumet vid entrén på konsertkvällen mot uppvisande av biljetten!

MAYKA – MILK COLLECTIVE – SHARKS
Marie Lavaeu
Onsdag
(Club)

 

MILK! är din nya favoritklubb på onsdagar! Till Marie Laveau denna höst har vi bjudit in stora och högkvalitativa akter från hela Europa, kombinerat med det bästa svenska akterna. Eller vad sägs som Familjen, Juvelen, Mayka, Axel Boman, m.fl, i en klubb för 600 pers, galet dansandes till den bästa elektroniska musiken!

Så låt oss presentera

MILK! & MARIE LAVEAU 21 SEPTEMBER:

LINEUP
– MAYKA
– SHARKS
– MILK COLLECTIVE

MARIE LAVEAU
22.00 – 03.00 21 SEPTEMBER
80 SEK
FRI ENTRÉ FÖRE 23.00
ÖL 43:- HELA NATTEN

SHARKS (22.00)
Sharks har lovat att kvällen till ära ta fram gryningspyromanerna i sig själva och sätta eld på allt med en cue-knapp!
Sharkstjejerna har fortsatt sina galna fiskmatsmixar på ställen som Slakthuset, Sommar och Spy Bar.
Bangers och stagedives kombinerat, spåra mer än dessa och vi bjuder på öl. Missa ej.

http://soundcloud.com/sharksonheels
http://www.facebook.com/sharksonheels
http://sharksonheels.freshnet.se/
MAYKA (00.00)
Mayka är bland Sverigest absolut hetaste djs och producenter. Vi har bland annat sett henne bakom dj-båset på Dans Dakar där hon brände av det fetaste electro/dutch house-setet någonsin. Hon är tjejen som har levererat sin tyngsta musik i allt ifrån New York till New Delhi och spelat på alla klubbar i Sverige värda att spela på!

http://www.mayka.se/
http://www.facebook.com/pages/Mayka/104543046287964
MILK COLLECTIVE (01.00)
MILK med deras tre medlemmar är den nya generationen av up and coming klubbmoguler. De styr och ställer i Stockholm, både vid skivspelarna och bakom kulisserna. Gänget är på väg att växa ifrån att vara ett kollektiv och mer emot att bli ett musiksyndikat. Dom levererar attityd, attraktion och utförande vart dom än tar sig i Sverige. Dem levererar som vanligt en skön blandning av djungelrytmer, fidget och köttiga elektroniska mästerverk.
Med sig denna onsdag har MILKgänget med sig ingen mindre än Andres Melendez på mic, som kommer att toasta MILK som aldrig förr!

http://www.milkcollective.se/
http://www.facebook.com/milkcollective

Göteborg

Elvis – Glada Hudik-teatern
Lorensbergsteatern
Onsdag
(Teater)

 Image of Elvis - Glada Hudik-teatern

Succén fortsätter för Glada Hudik-teatern!
Teatergruppen där utvecklingsstörda och normalstörda arbetar tillsammans har fått ett enormt publikmottagande för sin Elvis-föreställning. Välkommen du också att uppleva en föreställning där begreppet “göra bort sig” inte existerar. Det är äkta, ärligt, fördomsfritt och bygger på glädje!
Elvis är en sprakande hyllningsföreställning med stor ensemble, dansare och musiker. I föreställningen Elvis får vi följa outsidern som utmanade en hel värld och hur han som 19-åring spelade in sin första platta “That´s all right, mama” och fram till det stora genombrottet. Allt är fritt återgivet med mycket humor, musik och dans!

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

Bob Geldof & Band
Stora Teatern
Onsdag
(Konsert)

 Image of Bob Geldof & Band

Ett smakprov inför kvällens konsert

YOB (USA) – DARK CASTLE (USA) – KONGH (SWE)

& DEADISTS (SWE)
Sticky Fingers
Onsdag
(Konsert)

 Image of YOB (USA) - DARK CASTLE (USA) - KONGH (SWE) & DEADISTS (SWE)

YOB (USA)
Known as one of the most respected and heaviest bands in doom metal today,
YOB are known to create some of the most herculean, monstrous, and epic
sounds in doom metal. YOB were always considered one of, if not the heaviest
doom metal three-piece ever and already have quite the massive and
impressive repertoire at their disposal. Over the years, YOB have gained
quite the reputation with their signature and distinct style of epic
elongated crushing atmospheric sludge doom, with their comeback album The
Great Cessation, YOB have undoubtedly churned out their heaviest, darkest
(as signified by the new band logo), and ultimately, as Mike Scheidt
confidently describes, their best album in their storied career. Following
in tradition of the YOB sound, The Great Cessation also welcomes new
elements into the YOB sound picture which could take a few listeners by
surprise. New full album out in August 2011 on Profound Lore records
www.myspace.com/yobdoom

DARK CASTLE (USA)
Floridas sludge two-piece DARK CASTLE first appeared in 2008 with an
elaborately packaged self-released demo (Flight of the Pegasus) that garned
a good deal of favorable attention from the metal press and other bands
(including Relapse Records Minsk). It is easy to see why this unsigned band
turned so many heads, as there are several obvious elements that separate
them from their peers. In an extreme rarity in metal genres, most of the
guitar and vocal work is handled by a woman, Stevie Floyd. Also, the band
has the distinction of having no bass player (nor bass in any of their
recordings), which is strikingly ballsy in a genre that is so intimately
associated with low-frequency amplifier worship.
www.myspace.com/darkcastlemetal

KONGH (Växjö)
KONGH are a sludge/doom metal threepiece from Sweden. Kongh
released their first full-length in 2007, entitled Counting Heartbeats.
The album was well received and got the band out on the road. In 2009, the band
released their second album, entitled Shadows Of The Shapeless. Once again
the response was overwhelmingly strong, and the band got to play several
festivals and also spent many months on the road promoting the album. The
band is currently working on new material, preparing to record a third album
later in 2011.
www.myspace.com/kongh

DEADISTS (Göteborg)
Deadists är ett band från Göteborg som skapar musik i gränslandet där doom
och sludge möter varandra och blir progressiv metal.
www.myspace.com/thedeadists
www.facebook.com/thedeadists
+  Support: Mother Of God
Mother of God har sedan starten 2008 väckt uppmärksamhet med sin blandning
av stoner, grunge, rock och mysticism.
Dom har varit support åt Dozer, Imperial State Electric och har denna sommar
lirat på bla Peace and Love, Getaway rock festival och slutligen Wacken open air i Tyskland.
Liksom Pat Smear i Foo Fighters så är nu båda gitarristerna i Mother of God
sponsrade av Hagström.

www.myspace.com/motherofgodofficial

KARIN BURMAN QUARTET
Nefertiti
Onsdag
(Konsert)

 Image of KARIN BURMAN QUARTET

Karin Burman Quartet släpper i kväll sin “Tonite” på Imogena Records. Denna för kvällen utbyggda kvartett bjuder på melodiös och lugn eller svängig vokaljazz, med doft av 50- och 60-tal. Men givetvis med båda fötterna i nuet.

Karin Burman har spelat med fina musiker som Putte Wickman, Janne Schaffer och Jan Johansen och spelat med band som Jazz Preachers, Oh Yeah Orchestra och Smokerings Big Band.

Kom och fira med Karin Burman Quartet och Imogena Records!

Karin Burman –s.
Matz Nilsson –b.
Per Johansson –p, key.
Chris Montgomery –tr.
Gäst: Michael Andersson –perc.

Malmö

DVORÁK/After Work
Malmö Konserthus
Onsdag
(Klassiskt)

 Image of DVORÁK/After Work

Malmö SymfoniOrkester
Mario Venzago, dirigent
Niklas Törnlund, presentatör

Dvorák Symfoni nr 7

Styckmord (Dismemberment)
Inkonst
Onsdag
(Teater)

 Image of Styckmord (Dismemberment)

Styckmord är ett kammarspel som utger sig för att vara en deckarhistoria. Två människor är inlåsta i ett rum som är ett slakthus som är ett obduktionsrum som är ett förhörsrum som är en domstol som är en steril hägring där ett mysterium måste lösas för att relationen ska kunna fortsätta eller avslutas. en av de två måste ta på sig skulden.

Styckmord är ett försök till ett utredande och en uppgörelse, ett nystande som snärjer sig till en snara kring figurerna och tvingar dem in i en skräckromantisk labyrint. Alla medel blir godtagbara i försöken att förstå rummets och kroppens upplösande konstruktion. Styckmord är en djupdykning i skräckfilmens land, i det ruttna köttet, i de plastiska uttrycken som dikterar den hygieniska drömmen tömd på begär och böjelser. När mysteriet avtäcks svämmar världen över.

Youngteam, Culkin & Simon Says No!
Debaser
Onsdag
(Konsert)

 Image of Youngteam & Culkin & Simon Says No!

REVOLUTION IN SOUND

Brittiska skivbolaget Northern Star släpper ”Revolution in Sound”, en samlingsskiva som samlar några av de mest spännande skandinaviska namnen just nu inom indierock/shoegaze-scenen. Tre av dem slår sina påsar ihop och åker på turné i samband med släppet – Culkin, Simon Says No! och Youngteam.

Nu kommer de till Debaser Malmö! Och gud nåde dig som missar.

SIMON SAYS NO!
Med en bakgrund i indie- och shoegaze-scenen friskt flörtande med My Bloody Valentine och Slowdive-tongångar går norska Simon Says No! från klarhet till klarhet. Där man tidigt stakat ut vilken väg man ville gå musikaliskt har man nu utvidgat skotittandet och lyft blicken mot stora, fuzziga ljudbilder som kan härledas till medlemmarnas hardcorebakgrunder. Oavsett vad, Simon Says No! står alltid för högkvalitativ rock som inte alltid behöver ta sig själv på för stort allvar.
Senaste skivan, ett självbetitlat album, producerades av Bjarne Stensli (Serena Maneesh) och Nick Terry (Klaxons, Primal Scream, Serena Maneesh) och markerar att bandet i allra högsta grad är att räkna med.

CULKIN
I dessa tider, när elektronisk musik är gemene mans egendom och gängse mall för lukrativ musik, är det uppfriskande med band som vänder den världen ryggen. Culkin är ett sådant band. Culkin utgår från egna preferenser och däri finns skönheten hos distpedaler, hårtslående låtstrukturer och melodier att döda för. Allt på öronbedövande volym. Helst.
Kvartetten Culkin huserar i Stockholmsområdet och kan ses som den optimala hommagen till hur indierock ska låta, så som den lät på 80-talet. Så som den lät i händerna på Sonic Youth, Ride, My Bloody Valentine och Hüsker Dü. Mot en bakgrund i band som KVLR och Ellis the Vacuumchild gör bandet världen en tjänst genom att påminna oss om att rockmusik mår bäst oborstad, fuzzig och så pass mycket i ditt ansikte att det blir svårt att värja sig mot attacken.

YOUNGTEAM
Youngteam är en våt dröm för fans av Brian Jonestown Massacre, Sonic Flower Groove eller, säg, Primal Scream. Med en lika drömsk inställning till förbannat bra rockmusik gör Stockholmsbandet ingen besviken och debutalbumet ”Daydreamer” är beviset på detta. Inspelat med Mattias Glavå (Dungen, Håkan Hellström, The Soundtrack of Our Lives) är det en samling mörka och instabila låtar som greppar tag och aldrig släpper. Som någon skrev – ””Daydreamer” är Youngteams ”Unknown Pleasures””.
I det nästintill konstanta mörkret som Youngteam omfamnar hittar man perfekta popmelodier som ter sig utmejslade för att loka in dig i musikens hypnotism.

DJ’s: Tina & Hilda.

Little Saturday
Prins Bernhard
Onsdag
(Club)

 Image of Little Saturday

Öresundsregionens utan tvekan hetaste vattenhål..

Med sköna sommarbeats på Soldäck och galet bra party i nattklubben med vår interna talang. Resident DJ på Lill-Lördag.. Dj Chlopecki.. bjuder vi upp till dans med After Work´s pangpriser hela kvällen..

Kom till oss och njut av sommarens hetaste klubb sådär mitt i veckan..

Vi kallar det Lill-Lördag.. Låt oss tillsammans visa detta.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day of Malta
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Armenia
Hours: 00:00 – 00:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Martin Bogren
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Källström
Hours: 10:00 – 21:00
Robert Mapplethorpe
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
Magritte & Foucault
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Margareth Sandström “Jewelry – wearable objects”
Hours: 11:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Colorful party with Stockholm Design
Hours: 12:00 – 18:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
BENGT COLLMAR with motives of Stockholm
Hours: 12:00 – 18:00
Young Art
Hours: 12:00 – 18:00
Maria Callas
Hours: 18:00 – 20:25
The Merchant’s Contract
Hours: 18:00 – 20:00
Beethoven’s Symphony No. 7
Hours: 18:00 – 19:30
It is time for TTT – Tysklind Twin Tonics
Hours: 18:00 – 23:30
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Huset Vid Flon
Hours: 19:00 – 21:00
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
Letter from Eric Ericson
Hours: 19:00 – 20:25
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
Romeo & Julia
Hours: 19:00 – 23:15
Mattias Rothman & You Say France & I Whistle
Hours: 19:00 – 22:00
Carl Olof Berg/Maija Hirvanen/Hittekvinnan & Kari/ON ICE
Hours: 19:00 – 20:30
The death of a Salesman
Hours: 19:00 – 21:40
Awesome
Hours: 19:00 – 20:15
DARIO FO FESTIVAL
Hours: 19:00 – 21:00
THE WAR ON DRUGS (US) @ FRITZ’S CORNER & WWDIS
Hours: 19:00 – 02:00
In search of the time gone
Hours: 19:30 – 21:00
FALL PREMIERE: Charlee Porters Country House!!
Hours: 20:00 – 23:30
Poeme
Hours: 20:00 – 22:00
LANDO & ANNA HULTÉN live at Ruby Wednesday!
Hours: 20:00 – 01:00
Syster Disel
Hours: 20:00 – 22:00
Herman Dune & Momofoko
Hours: 20:30 – 23:00
Mattias Alkberg
Hours: 20:30 – 22:00
Dead by April
Hours: 21:00 – 23:00
Pusha T
Hours: 21:00 – 23:00
ACE: JOHN OLSSON
Hours: 21:00 – 01:00
MAYKA – MILK COLLECTIVE – SHARKS
Hours: 22:00 – 03:00
Lejonhjärta Singel Releaseparty
Hours: 22:00 – 03:00
Academics Bar
Hours: 22:00 – 03:00
Ladies Open Rewoke – Laroy Monster Wednesdays
Hours: 22:00 – 02:00
Tracasseur plus Kåken = Tiscotanzen
Hours: 22:00 – 03:00
THAT F*@#!NG PARTY
Hours: 23:59 – 05:00

Gothenburg

The National Day of Malta
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Armenia
Hours: 00:00 – 00:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 19:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
Migratory birde with no sense of direction
Hours: 12:00 – 14:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Emelie Lager
Hours: 17:00 – 20:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
KARIN BURMAN QUARTET
Hours: 19:00 – 21:00
Apathetic for beginners
Hours: 19:00 – 20:15
Skänk mig snarast sonsöner
Hours: 19:00 – 21:00
Systrar – Tesoro III
Hours: 19:00 – 21:00
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
Elvis – Glada Hudik-teatern
Hours: 19:30 – 22:15
West Side Story
Hours: 19:30 – 22:30
JOHNNY LENNARTSSON GROUP
Hours: 20:00 – 22:00
Bob Geldof & Band
Hours: 20:00 – 22:00
YOB (USA) – DARK CASTLE (USA) – KONGH (SWE) & DEADISTS (SWE)
Hours: 20:00 – 00:00
Wednesdays @ Bliss
Hours: 21:00 – 02:00
Wednesday party @ Viktoria
Hours: 21:00 – 01:00
WEDNESDAY CLUB
Hours: 22:00 – 03:00

Malmoe

The National Day of Malta
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Armenia
Hours: 00:00 – 00:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Five cooks, a soup!
Hours: 12:00 – 13:00
THE MORE WE WANDER
Hours: 17:00 – 20:00
DVORÁK/After Work
Hours: 18:00 – 20:00
Styckmord (Dismemberment)
Hours: 19:00 – 20:30
Youngteam & Culkin & Simon Says No!
Hours: 21:00 – 00:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

The National Day of Malta
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Armenia
Hours: 00:00 – 00:00
Kon-Tiki Oscar 1951 – 2011
Hours: 10:00 – 17:00
JUDY RADUL – WORLD REHEARSAL COURT
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 11:00 – 13:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
ART IN THE AUDITORIUM 3
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
JOHN OLAV RIISE
Hours: 11:00 – 17:00
Istialia
Hours: 12:00 – 14:00
Queer Movies: Oslo Gay & Lesbian Film Festival
Hours: 17:00 – 00:00
Ronny Haugelands Bingo
Hours: 18:00 – 00:00
Jeanne d’Arc
Hours: 19:30 – 21:30
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 19:30 – 21:30
Eiketreet – Komilab 4.2
Hours: 19:30 – 21:00
Josh Groban
Hours: 19:30 – 22:00
Tribute to Hank Mobley (OJ)
Hours: 20:00 – 22:00
AMUND MAARUD WITH BAND
Hours: 20:00 – 22:00
THE MIDNIGHT BOOGALOO
Hours: 20:00 – 22:00
This year will be modern
Hours: 20:00 – 22:00
Fristil – Snah solo & Leverton Fox
Hours: 20:00 – 22:00
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
Melkeramp & Arne Olav L. Hageberg
Hours: 21:00 – 23:00
DJ Parisa
Hours: 21:00 – 01:00

Copenhagen

Copenhagen Bicycle Festival
Hours: 00:00 – 00:00
UCI Road Race World Championsship 2011
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Malta
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Armenia
Hours: 00:00 – 00:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Opened Man
Hours: 10:00 – 20:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
ARE YOU DEAD
Hours: 20:00 – 22:00
The pain
Hours: 20:00 – 21:30
THE NORMAL LIFE
Hours: 20:00 – 22:00
Tosca
Hours: 20:00 – 22:00
THE FRESH AND ONLYS (US)
Hours: 21:00 – 23:00
Why Not: Topgunn, Yoris, AK*47 & Dj Graded
Hours: 23:00 – 03:00
DUBFIRE
Hours: 23:00 – 01:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s