Saturday the 15th of January in Swedish

Stockholm

 

 

Trollflöjten
SpaghettiOperan Regina
Lördag
(Opera)

 Image of Trollflöjten

Trollflöjten är kanske den mest kända och spelade operan av W.A Mozart. Denna fantastiska sagoopera ges nu i SpaghettiOperans version med premiär den 6 januari 2011.
Prisbelönta Charlotta Huldt-Ramberg bearbetar och regisserar.

Messias
Kungliga Operan
Lördag
(Balett/Opera)

Image of Messias 

I sin abstrakta helaftonsbalett Messias från 1998 – till musik ur barockmästaren Händels oratorium ­– berättar den argentinske koreografen Mauricio Wainrot inte om Jesu liv och död. Han vill istället hylla livet och spegla den mystik och religiositet, det hopp och den glädje som finns i musiken. Wainrots uttrycksfulla koreografi kräver både akrobatik och lyrisk känsla av dansarna i Kungliga Baletten. Hallelujakören blir en storartad avslutning i dans, sång av Kungliga Operans sångsolister och kör samt musik från Hovkapellet.

Romeo & Julia
Göta Lejon
Lördag
(Musikal)

Image of Romeo & Julia 

På nyårsafton har en helt ny musikal premiär på Göta Lejon. Musikalen Romeo & Julia är baserad på Shakespeares klassiska pjäs men med ny modern dialog och med musik som alla känner igen. Flera av tidernas största hits inom pop, rock och hiphop har fått nya spännande arrangemang.

På scenen ser vi Måns Zelmerlöw som Romeo och nya stjärnskottet Lisette Pagler som Julia. Lisette stod kvar som ensam vinnare bland över tusen sökande i SVTs Jakten på Julia. Deras förtrogne fader Laurence spelas av Loa Falkman. För regin står Morgan Alling och Calle Norlén har översatt. Jennie Widegren och Fredrik Rydman från Bounce koreograferar och Kristofer Nergårdh från Let’s Dance är musikaliskt ansvarig.

Leva Livet
China Teatern
Lördag
(Show/Teater)

Image of Leva Livet 

Kom till China Teatern och njut av låtarna du aldrig glömmer. Under våren 2011 presenteras 80-talets största svenska hits i en och samma musikal. Du kommer att få lyssna till hits skrivna av Gyllene Tider, Orup, Mauro Scocco, Björn Skifs, Marie Fredriksson, Eva Dahlgren, Tomas Di Leva och Niklas Strömstedt, för att bara nämna några.

Leva Livet är baserad på de mest populära svenska 80-tals hitsen som på ett naturligt sätt vävs in i handlingen. Den danska versionen blev snabbt en säljsuccé – över 165 000 jublande danskar har hittills sett den!

Leva Livet är en härlig musikal fylld av livsglädje, humor samt en dos av allvar och eftertänksamhet. Den handlar om tonårsbandet Up Fronts återförening. Sara var under 80-talet bandets frontfigur och sångerska men då hon fick ett jobberbjudande från USA och en chans till en solokarriär övergav hon övriga medlemmar i bandet och flyttade utan ett ord. Sara vill nu, många år senare, återförena bandet för att lätta sitt hjärta och låta sin dotter få träffa sin pappa för första gången. Hon har även en tung hemlighet att berätta som hon hållit för sig själv i alla år. Vid återträffen blir de påminda om de stora, vågade drömmar de en gång hade och plötsligt väcks även gamla kärleksaffärer till liv.

Cabaret
Tyrol
Lördag
(Show)

Image of Cabaret 

Viktor Rydberg Gymnasiums talangfulla sistaårselever presenterar för sextonde året i rad en egenhändigt producerad musikal. I år föll valet på Cabaret. På nyårsaftonen 1929 anländer den amerikanske författaren Cliff Bradshaw till Berlin för att inspireras till att skriva sitt livs roman. På den mytomspunne nattklubben Kit Kat Klub träffar han kabarésångerskan Sally Bowles, en provokativ och sexuellt frigjord kvinna. Förälskelsen är snart ett faktum, men moraliska dilemman sätter deras relation på prov, i en miljö där den framväxande nazismen lurar runt hörnet.

Vinter R.E.A
Hamburger Börs
Lördag
(Show)

Image of Vinter R.E.A 

Gruppen som skakat om kändissverige och som under 16 säsonger och runt 900 föreställningar på Hamburger Börs scen fått publiken att fullkomligt kikna av skratt är nu äntligen tillbaka- i ny tappning! Den 14 januari 2011 har ” vinter-R.E.A” nypremiär dä Ola Forssmed, Sussie Eriksson, Anders Lundin och Charlott Strandberg bjuder på en humorshow med nya galna shownummer!

DJ T & PARHAM
Berns
Lördag
(Club)

 

Som en av grundarna till etiketten Get Physical, har dj T (alias Thomas Koch) en gedigen diskografi med framgångsrika releaser både i sitt eget namn och tillsammans med produktionspartnerna Booka Shade och Thomas Schumacher. Han har också mixat hyllade spår för andra bolag som Kindisch, Pokerflat, 20:20 Vision, ArtofDisco och mycket mer.

I mer än 20 år har han haft en central roll i musik- och klubbkulturen och byggt upp ett starkt rykte som en man med med vitt skilda kapaciteter: DJ, skivbolagsägare, producent, festarrangör, klubbchef, bokförläggare och journalist. Sedan 2005 har han levt och jobbat i Berlin.

Göteborg

 

 

Men’s Handball World Championship 2011
Scandinavium
Lördag
(Sport)

Image of Men's Handball World Championship 2011 

Den 13 januari startar Skandinaviens största evenemang 2011 – VM i handboll för herrar. Göteborg har äran att vara värdstad för det svenska landslaget och deras grupp med intressanta motståndare i Slovakien, Polen, Sydkorea, Chile och Argentina.

På kvällen den 13 januari är det dags för festlig VM-invigning och öppningsmatchen mellan Sverige och Chile.

Kvällen inleds med en unik nostalgitripp. På 1990-talet hade svensk herrhandboll sin storhetstid på den internationella spelplanen och flera av spelarna lämnade ett stort avtryck i handbollshistorien. Den 13 januari samlas de igen. Nu uppdelade i två lag, göteborgare mot övriga i en prestigefylld uppvisningsmatch. Björn Jilsén leder de göteborgska världsmästarna och de svenska världsmästarna coachas av den legendariska förbundskaptenen Bengan Johansson.

Efter förmatchen startar invigningsshowen ”Colors of the World”. Vi utlovar en underhållande, färgsprakande och akrobatisk show som avslutas med live-framförande av den officiella VM-låten.

Efter en härlig inledning av kvällen är det så dags för allvar. Handbolls-VM 2011 inleds med matchen Sverige – Chile, avkast 20.15.

EMERGENZA FESTIVAL
Musikens Hus
Lördag
(Festival/Konsert)

Image of EMERGENZA FESTIVAL 

Europas största musikfestival & tävling för band som är på gång!
Kom och rösta fram dina favoriter.

På scen:
19.00 Kung David
19.30 Unfounded Reason
20.00 Kungens Knektar
20.30 Myrkvedr
21.00 Gigawatt Experience
21.30 Raekum Dexter
22.00 One Inch Giant
22.30 The Wolf Rodeo
23.00 Davidson

Mer info om tävlingen finns på: www.emergenza.se

 
  Entré: 100:- Vi öppnar kl. 18.30
På stora scen. Åldersgräns 18 år. Meny & bar.

Sunset Boulevard
GöteborgsOperan
Lördag
(Musikal)

Image of Sunset Boulevard 

När filmen Sunset Boulevard skulle spelas in 1950 erbjöds först Greta Garbo huvudrollen som Norma Desmond. Men det blev Gloria Swanson som slutligen gestaltade Norma i den klassiska filmatiseringen i regi av Billy Wilder.

Filmen blev hyllad av många kritiker och nominerades till elva Oscar varav den vann tre. Den räknas som en klassiker, ofta som en av de mest betydelsefulla filmerna inom amerikansk film. Filmen fick sitt namn efter den kända esplanaden med samma namn som går genom Los Angeles och Beverly Hills.

När musikalen med samma namn hade USA-premiär 1994, gestaltades Norma av Glenn Close. På GöteborgsOperan sjunger Gunilla Backman, känd från bland annat Mamma Mia, rollen som den slocknade stumfilmsstjärnan.

Maria Lundqvist – Blottad
Lorensbergsteatern
Lördag
(Show)

Image of Maria Lundqvist - Blottad 

En av Sveriges mest kända och prisbelönta skådespelerskor gör äntligen sin egen föreställning. Vi känner Maria Lundqvist som rolig och lite galen men även aktrisen som har förmågan att gå in i de allvarligaste roller. Få artister i Sverige har bredden att ena dagen stå på de största musikalscenerna, nästa dag leda Guldbaggegalan och dagen därpå medverka i filmer som blir Oscarsbidrag.

Vaudevilleföreställningen innehåller nyskrivet manus och nya sångnummer men med några nedslag i tidigare roller. Föreställningen har arbetats fram av Maria tillsammans med Hans Marklund och Anna Pettersson, båda kända från teater och showsammanhang.

VILKEN HÖGODDSARE! -EN MAKALÖS ÅTERKOMST
Liseberg
Lördag
(Show/Teater)

Image of VILKEN HÖGODDSARE! -EN MAKALÖS ÅTERKOMST 

Efter succén med komedin” Ett makalöst bröllop”, och jubileumsföreställningen “Best of Thomas”, är Thomas Petersson äntligen tillbaka med en ny sanslöst rolig komedi – “Vilken högoddsare!”

Den här gången blir det med en riktigt stjärnspäckad ensemble! Förutom fjolårets radarpar, Thomas Petersson och Robin Stegmar, ser vi den ständigt aktuella Ing-Marie Carlsson som gjort succé i mängder av teater-och TV framträdanden och otaliga Beck-filmer. På scen finner vi även Birgitta Rydberg, hyllad från musikalen Hairspray och Fredriksdalsteatern, nu är hon högaktuell med en ledande roll i musikalen Singin´ in the rain på Malmö operan. Anna-Karin Palmgren och Fredrik Olofsson fulländar årets roligaste komikergäng!

Sista dansen
Göteborgs Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of Sista dansen 

Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé under 2000-talet!
Först är man ung och vacker och sen dör man knall och fall med silikonbrösten i vädret. Trodde Ulla. Istället får hon som alla andra kämpa för en plats på hemmet. Det gäller att verka tillräckligt skruttig för att bli utvald av den stenhårda Biståndsbedömaren.

Sju lyckliga själar blir utvalda. Sju skruttiga gamlingar med tänder, minnen och aptit som sviktar. Och som aldrig vet om dansen de dansar är den sista. Harriet, Ingrid, Ulla och de andra gamlingarna flyttar återigen in på Blåsippan.

Sista Dansen har hittills setts av över 57 000 besökare och gått för fulla hus under samtliga 102 föreställningar!

FLAMENCO CON FUSIÓN with CARLOS CARBONELL
Nefertiti
Lördag
(Konsert)

Image of FLAMENCO CON FUSIÓN with CARLOS CARBONELL 

I kväll blir det en explosion i rytmer, färgsprakande dans,
känsloladdad sång och hänförande gitarrspel. Flamenco con Fusión är en helt ny konstellation med de tyngsta namnen bland nordiska flamencoartister. Stjärnskottet Carlos Carbonell inbjuden som gästdansare. Carlos har all den glöd, kontroll och passion som Flamencon kräver! Trots sin ringa ålder (född 1980 i Cadiz i södra Spanien) har han redan förtjänat titeln El Maestro och ses som Flamencons kommande storstjärna!

Tyvärr dansar Ann Sehlstedt (La Pantera) inte i kväll pga skada, men hon kör palmas och jaléos!

La Pantera –palmas och jaléos.
Carlos Carbonell –dans.
Erik Steen –g.
Robban Svärd –g.
Pepita Rohde –s.
Fredrik Gille –perc.

Daniel Adams-Ray
Göteborgs Stadsteater
Lördag
(Konsert)

Image of Daniel Adams-Ray 

Daniel Adams-Ray var tidigare medlem i hip-hopgruppen Snook men nu är det han själv som står i absolut centrum på alla kreativa sätt. Solo handlar det om Motown-disco, traditionella afrikanska poprytmer, hip-hop och tidig surfpop från 60-talet.

Malmö

 

 

Madama Butterfly
Malmö Opera
Lördag
(Opera)

Image of Madama Butterfly 

När den amerikanske löjtnanten Pinkerton är på permission i Nagasaki blir han förtjust i den unga geishan Cio-Cio-San kallad Butterfly. Han vill bara roa sig, men för att inte förstöra hennes rykte gifter han sig med henne ”på japanska”. Butterfly tar äktenskapet på största allvar. Hon konverterar till kristendomen och förbannas av sin familj. Pinkerton återvänder till sitt hemland och Butterfly väntar troget på honom i tre år, tillsammans med deras lille son. När Pinkerton äntligen återvänder, är det i sällskap med sin amerikanska fru Kate. När sanningen går upp för Butterfly överlämnar hon barnet till Kate och tar sitt liv.

New Year Concert 2011
Malmö Konserthus
Lördag
(Klassiskt)

Image of New Year Concert 2011 

Lördag 15 januari 19.30
Julius Production i samarbete med Yvel AB och Image
presenterar
Ett unikt gästspel i Skandinavien
ÅRETS
 NYÅRSKONSERTER 2011
SCHÖNBRUNNS SLOTTSFILHARMONIKER
FRÅN WIEN
Reportoar ur Nyårsdagens världsberömda TV-konsert. Här framförd av 35 musiker och  sångsolister.
Gästsolist: Linda Lampenius
Dirigent: Guido Mancusi
 

Obesvarad kärlek
Luftkastellet, Slagthuset
Lördag
(Teater)

Image of Obesvarad kärlek 

Nu är det klart att Eva Rydberg och Tomas von Brömssen kommer att stå på samma scen våren 2011.
I denna sanna Broadwaykomedi spelar Eva Rydberg överklasskvinnan Florence Foster Jenkins som älskade opera och som älskade att sjunga men som absolut inte kunde sjunga fast hon på fullt allvar trodde det.

Hennes ackompanjatör Cosme Mc Moon, spelad av Tomas von Brömssen, är den kunnige musikern som konfronteras med den okunniga ”sångerskan” och som här berättar hennes historia.

Livet – en bruksanvisning
Malmö Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of Livet - en bruksanvisning 

En totalt oberäknelig, häpnadsväckande och fullständigt ologisk föreställning utan någon som helst röd tråd. Som livet självt.

Om den strävande kämpande människan. Som föds naken, blodig och oförberedd. Som lever som andas äter sover dör älskar sliter och orkar lite till. Som reser sig på tio, borstar av sig dammet och går på.

En duracellkanin. En evighetsmaskin som varar i ca åttio år. Varm, innerlig och längtande.

Här, mitt i detta råa helvete som kallas LIVET, möter vi några av dem: en kärlekstörstande blind man, en höggravid fd dokusåpadeltagare, en gammal gubbe som glömt sin historia och en karriärist som glömt sig själv.

Förhoppningsvis vet de hur allt skruvas ihop.?Dessutom kan alla dansa.

Nils Peder Holm skriver, regisserar och står på scenen i denna folkrika enmansföreställning. Musik av Anders Ortman.

Monty Python’s Spamalot
Nöjesteatern
Lördag
(Teater)

Image of Monty Python's Spamalot 

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Johan Wester – Kung Arthur
Johan Glans – Sir Robin
Adde Malmberg – Sir Lancelot
Anders Jansson – Sir Bedevere
Anki Albertsson – Damen i Sjön
Kim Sulocki – Patsy
Robert Rydberg – Sir Galahad
Mattias Linderoth – Prins Herbert

The Blind Boys Of Alabama
Palladium
Lördag
(Konsert)

Image of The Blind Boys Of Alabama 

Kända världen över som gospelmusikens levande legender. Vinnare av fem amerikanska Grammys och en mängd andra utmärkelser. En karriär som spänner över 60 år, och som inte visar några som helst tecken på dalande intresse för.  
The Blind Boys of Alabama bildades på “Alabama Institute for the Negro Blind” 1939. De började turnera över USA med spelningar i kyrkor över hela landet. Under åren fick de många chanser glida över i till popmusikfåran och en bredare publik, men höll sig konsekvent till sitt kall med gospelmusiken.  
Genom åren har gruppen gjort en mängd samarbeten och medverkat på inspelningar med bland annat Bonnie Raitt, Randy Travis, k.d. lang, Lou Reed, Peter Gabriel och Solomon Burke. De har influerat både en och två generation med gospel, soul och R’n’B. Den 15 januari besökare dessa gospelhjältar Malmö för en konsert på Palladium.

LIGHTS OUT! – HiJack (UK), Woo Banger (TOP BILLIN), The Boom Bap
Babel
Lördag
(Club)

Image of LIGHTS OUT! - HiJack (UK), Woo Banger (TOP BILLIN), The Boom Bap 

Knappt har röken från raketerna skingrats längs gatorna och knappt har vi hunnit ta oss hem längs de is-slask-snö-tyngda januari-gatorna i morgontimmarna förrän den där tomheten efter det gångna året och inte minst nyårsfesten infunnit sig?

Lights Out är din vän och vet precis vad du behöver för att rycka upp dig och rivstarta det nya året: Dans, Dans, Dans och det till ingen mindre än house-maestron HiJack direkt från London!

Med en väska fyllda av jackin ghetto-house-bomber, egna bolaget Jack Union, en lång rad tunga remixer och produktioner tillsammans med lekfulla, intensiva tightmixade dj-set har HiJack gjort sig ett namn långt utanför de brittiska öarna.

Efter turnerande i Sydafrika är Hijack nu tillbaka på våra breddgrader redo att väcka ett post-jul-trött-Malmö ur sin dvala med lite brittisk bangin house av finaste… nej förlåt, fetaste och roligaste sort!

Woo Banger — Lights Outs dynamiska dj/producent/arrangörs-duo är tillbaka redo att bjuda er, Malmös, kanske Sveriges, finaste publik på ett sound bestående av rytmisk, basig, ghetto-doftande, oväntad, funkig men sofistikerad dansmusik stavad H O U S E. Mer lekfullt, svängigt och kvalitativt än någonsin. Som en sista hälsning från en grymt 2010 och ett välkomnade av ett än bättre 2011 kommer vi nog spela Justin Martins Mr Spock den 15 januari också.

The Boom Bap — Det är den där kvällen i månaden då du behöver syrgas i “Baren”. THE BOOM BAP® (Dj Rome & Dj Beneaf) är tillbaka igen med nytt tema, ny energi. Har du varit någon av de tusentals som besökt THE BOOM BAPS patenterade temakvällar på Babel det gågna året vet du vad som väntas, har du inte besökt oss tidigare så är det nog hög tid. Kvällen inleds med tema: “Premier Legacy!!”. Dj Rome & Dj Beneaf bränner av hit efter hit som producerats av denna superproducent och ena halva av Gangstarr. Artister som välsignats av Premiers oslagbara sound är exempelvis Biggie, Nas, Jay-Z, Big L, Mos Def, Snoop Dogg, Kool G Rap, Jeru the Damaja, AZ, M.O.P., Rakim, Brand Nubian, ODB, Krs One, Royce da 5’9?, osv. Vem han har spottat ur sig remixer åt kommer vi inte ens att gå in på här, infinn dig istället! Med mer än 20 år i gamet kan du räkna med en överväldigande inledning av natten med THE BOOM BAP®.

Dagens Aktiviteter:

 

 

Stockholm

Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Mary Kelly
Hours: 10:00 – 18:00
Terrakottaarmén “Terracotta army ”
Hours: 10:00 – 20:00
Bernadotter i svart och vitt
Hours: 11:00 – 17:00
Härskarkonst
Hours: 11:00 – 17:00
Helena Lindholm – I used to be – Vernissage
Hours: 12:00 – 16:00
Helena Lindholm
Hours: 12:00 – 16:00
KENTH OLSSON Akvareller och lite eljest
Hours: 12:00 – 16:00
Djungelboken (The Jungle Book)
Hours: 13:00 – 16:00
AllraKäraste Syster
Hours: 13:00 – 13:40
Den lilla sjöjungfrun
Hours: 13:00 – 15:00
Filmperformance: Time Squared with Ken Jacobs
Hours: 14:00 – 17:00
Rut & Ragnar
Hours: 14:00 – 15:00
AllraKäraste Syster
Hours: 15:00 – 15:40
Stravinsky & Sjostakovitj
Hours: 15:00 – 17:40
Peter Carlsson & Blå Grodorna – A sixteen years jubilee
Hours: 15:00 – 17:30
Borodinkvartetten
Hours: 15:00 – 17:00
Sugar- I hetaste laget
Hours: 15:00 – 16:30
Romeo & Julia
Hours: 15:30 – 18:00
PONTUS WEEKENDS
Hours: 17:00 – 01:00
Maria Callas
Hours: 18:00 – 20:30
Queer-Quiz-Qlub-Qnight. Live: Moa-Lina Croall
Hours: 18:00 – 01:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Golden Hits goes 70s
Hours: 18:30 – 22:00
Wallmans Dinnershow – Thank you for the music
Hours: 19:00 – 23:30
Trollflöjten
Hours: 19:00 – 21:00
Vit, Rik, Fri
Hours: 19:00 – 20:15
Trettondagsafton
Hours: 19:00 – 22:00
En familj – August: Osage County
Hours: 19:00 – 22:30
WALLMANS LIVINGROOM
Hours: 19:00 – 23:30
Den girige
Hours: 19:00 – 21:30
Leva Livet
Hours: 19:30 – 22:00
Vasastansrevyn 2011
Hours: 19:30 – 21:30
Romeo & Julia
Hours: 19:30 – 22:00
Messias
Hours: 19:30 – 21:30
Cabaret
Hours: 19:30 – 21:30
Sugar- I hetaste laget
Hours: 19:30 – 21:00
Klubb – DIE HARD:1
Hours: 20:00 – 01:00
REDBULL-PARTY
Hours: 20:00 – 03:00
THE SOUTHSIDE CAVERN 2-YEAR-ANNIVERSARY
Hours: 20:00 – 01:00
Clandestino – Fiesta Total Salsa – Viernes Sábados
Hours: 20:00 – 02:00
[Popaholic] CK & Niki, Nick & Gareth (England)
Hours: 20:00 – 01:00
MODUAL Release Party
Hours: 21:00 – 01:00
Saturday @ THE BRIDGE
Hours: 21:00 – 03:00
4 DJ’s
Hours: 21:00 – 03:00
Niki & The Dove
Hours: 21:00 – 03:00
ASTA KASK & ABJEKT & DOBERMANN CULT & SPOTLICKS @ Klubb Gås!
Hours: 21:00 – 03:00
THAT’S BUBBLEGUM!
Hours: 21:00 – 01:00
DARLING
Hours: 21:00 – 01:00
ICONA POP & FOX FORCE FOUR// KOLLEKTIVET// TOP CATS// BLACKOUT
Hours: 21:00 – 03:00
DJ Session in Clarion Living|Room by Stockholm
Hours: 21:00 – 03:00
LÄDER
Hours: 21:30 – 02:00
Salsoteca Siboney – En clave con Ton & Willie
Hours: 21:30 – 03:00
Vinter R.E.A
Hours: 21:30 – 23:10
VERY NICE CATURDAY @ Marie Laveau Bar
Hours: 22:00 – 03:00
Sharp Saturday
Hours: 22:00 – 02:00
Nuh Linga BACK 2 BASIC EDITION 2 Dancefloors!
Hours: 22:00 – 03:00
Weekend at PURE Nightclub
Hours: 22:00 – 03:00
ACE | FLASHWORX (Schweiz), SIMONA & JOACHIM
Hours: 22:00 – 03:00
Premiere for Club Yardie Vybz
Hours: 22:00 – 03:00
CLUB DEM BOW – Latin, Urban & LADIES ANTHEMS with Dj El-Bravo
Hours: 22:00 – 03:00
Get Rowdy! with Nice Kombo & Cocotaxi
Hours: 22:00 – 03:00
Depeche Mode Pianobar (minimal mix)
Hours: 22:00 – 01:00
Fred Loving – Chris Serious
Hours: 22:00 – 03:00
IMPERIET W. 2 Putte Pontsbach, Richie Kay, Neil C-Word, and others
Hours: 22:00 – 03:00
The Noise – Salsa Con Reggaeton!
Hours: 22:00 – 03:00
The Weekend at Laroy
Hours: 22:00 – 03:00
Pirate week
Hours: 22:00 – 03:00
Boyband
Hours: 22:00 – 03:00
NIGHTCLUB ENTOURAGE – DJ MUSSE K & LEO C
Hours: 22:00 – 03:00
24:HRS & JEREMY AKA UNDERGROUND PARIS (FRA)
Hours: 22:00 – 03:00
DJ T & PARHAM
Hours: 23:00 – 04:30
Sebjak (Swe) Vs Sylvain Armand (Fra)
Hours: 23:00 – 05:00
Juni Järvi
Hours: 23:00 – 03:00
The Weekend at Lobby Nightclub!
Hours: 23:00 – 05:00
Pacific!
Hours: 23:00 – 03:00
Club Soul
Hours: 23:30 – 03:00

 

Gothenburg

Ivan Ivarson
Hours: 11:00 – 18:00
FRONT
Hours: 11:00 – 17:00
CARL LARSSON – SINGOALLA
Hours: 11:00 – 17:00
DRÖMBOK
Hours: 11:00 – 17:00
Anna Dohrmann–Breathe
Hours: 12:00 – 16:00
Kimono Fusion
Hours: 12:00 – 17:00
Sunset Boulevard
Hours: 15:00 – 17:00
Maria Lundqvist – Blottad
Hours: 15:00 – 17:20
VILKEN HÖGODDSARE! -EN MAKALÖS ÅTERKOMST
Hours: 16:00 – 18:10
Men’s Handball World Championship 2011
Hours: 16:15 – 19:15
EMERGENZA FESTIVAL
Hours: 17:00 – 20:00
Sista dansen
Hours: 18:00 – 20:45
Kött
Hours: 18:00 – 19:15
Lova & Sam
Hours: 18:00 – 20:00
Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva
Hours: 18:00 – 20:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
FLAMENCO CON FUSIÓN with CARLOS CARBONELL
Hours: 19:00 – 22:00
VILKEN HÖGODDSARE! -EN MAKALÖS ÅTERKOMST
Hours: 19:30 – 21:40
Maria Lundqvist – Blottad
Hours: 19:30 – 21:50
Sunset Boulevard
Hours: 19:30 – 22:30
Premiere Club Ashé!
Hours: 21:00 – 02:00
GRETA’S PARTYWEEKEND
Hours: 21:00 – 04:00
KASBAN
Hours: 21:00 – 04:00
TOP HAWK (GBG)
Hours: 22:00 – 03:00
DJ BITTER & DJ DOLLY
Hours: 22:00 – 03:00
Club Mayhem – Black Londons B-Day Bash. 2 Mcs 4 Djs
Hours: 22:00 – 02:30
HOT WEDNESDAY VS WET FRIDAY
Hours: 22:00 – 03:00
Big World Cup party with DJ HESSMAN
Hours: 22:00 – 03:00
Daniel Adams-Ray
Hours: 23:00 – 01:00
Yaki-Da | Week 02
Hours: 23:00 – 04:00
RESIDENT WEEKEND
Hours: 23:00 – 04:00
Beat – Mika Snickars & Dj Al
Hours: 23:58 – 04:00

 

Malmoe

Polygraph – Carl Hammoud
Hours: 10:00 – 16:00
ABSTRACT POSSIBLE
Hours: 11:00 – 17:00
Owen Land
Hours: 11:00 – 18:00
HENRIK OLESEN
Hours: 11:00 – 17:00
SPEKTAKULÄRA TIDER
Hours: 11:00 – 18:00
Cecilia Catalina
Hours: 12:00 – 15:00
ZAFAR KHOKHAR – Spiritual Breathing
Hours: 12:00 – 15:00
Monty Python’s Spamalot
Hours: 15:00 – 17:00
Obesvarad kärlek
Hours: 16:00 – 18:00
Madama Butterfly
Hours: 18:00 – 20:00
Livet – en bruksanvisning
Hours: 18:00 – 20:00
Hang the DJ – Sara Wåglin
Hours: 19:00 – 03:00
Bang Bang You`re Dead
Hours: 19:00 – 20:15
Obesvarad kärlek
Hours: 19:30 – 21:30
New Year Concert 2011
Hours: 19:30 – 21:30
Monty Python’s Spamalot
Hours: 19:30 – 21:30
The Blind Boys Of Alabama
Hours: 19:30 – 21:30
SPEAKING IN CODE
Hours: 20:00 – 23:00
LIGHTS OUT! – HiJack (UK), Woo Banger (TOP BILLIN), The Boom Bap
Hours: 23:00 – 03:00
KB Nightclub
Hours: 23:00 – 03:00
WONK
Hours: 23:00 – 04:00
TRANSMISSION #3 (Indie, Pop, Rock, New Wave, Alternative and more 🙂
Hours: 23:00 – 05:00

 

Oslo

Reiseliv
Hours: 10:00 – 18:00
Fotomessen
Hours: 10:00 – 18:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Anawana Haloba
Hours: 12:00 – 18:00
Astrup Fearnley Samlingen – Rotasjoner #2
Hours: 12:00 – 17:00
Michaël Borremans
Hours: 12:00 – 18:00
Super Saturday KORK
Hours: 15:00 – 18:00
Powell, Young, Vespestad Trio
Hours: 16:00 – 18:00
ENRON
Hours: 18:00 – 20:00
Amberville
Hours: 18:00 – 20:00
Fool for love
Hours: 18:30 – 20:30
Wallmans Dinnershow
Hours: 18:55 – 22:55
Julelatter 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Quite Right
Hours: 19:00 – 21:00
Inger Lise loves the 70s
Hours: 19:00 – 21:00
MEN DA MÅ DU HA
Hours: 20:00 – 22:00
VETEX
Hours: 20:30 – 22:00
RONNY PØBEL
Hours: 21:00 – 23:00
SUSANNA & THE MAGICAL ORCHESTRA
Hours: 21:00 – 23:00
Turns
Hours: 21:00 – 23:00
Julelatter 2011
Hours: 21:00 – 22:15
Stand Up @ Klubbscenen
Hours: 21:00 – 23:00
Raske Menn – Show 2 & 3
Hours: 21:30 – 00:00
Orbo & The Longshots
Hours: 22:00 – 00:00
More Styles
Hours: 22:00 – 03:00
Club Classic
Hours: 22:00 – 03:00
Henry X Resident Dj – Ministry Of sound & Hed Kandi
Hours: 23:00 – 03:30
Linda Kvam
Hours: 23:00 – 01:00
Get Dancy! – Live: Hiawata!
Hours: 23:00 – 01:00
Happy Henke from Radio NRJ
Hours: 23:30 – 03:30

 

Copenhagen

Pablo Picasso
Hours: 10:00 – 17:00
Bob Dylan. The Brazil Series
Hours: 10:00 – 17:00
WALTON FORD
Hours: 11:00 – 18:00
Mamma Mia
Hours: 15:00 – 17:00
Wicked
Hours: 15:00 – 17:40
Oh My Goth
Hours: 15:00 – 16:30
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 16:00 – 19:00
Han hun vov & Pelsen
Hours: 17:00 – 19:00
Kirsten, Ghita & Stig
Hours: 17:00 – 19:00
WALLMANS CIRKUSBYGNINGEN
Hours: 18:30 – 23:00
/musik: Fozz Of Power, Radiator, Tiny Music, Juno Bell & A Job
Hours: 19:00 – 22:00
Mamma Mia
Hours: 19:30 – 21:30
Oh My Goth
Hours: 19:30 – 21:00
N.Y.E concert with Procol Harum
Hours: 20:00 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 22:00
Wicked
Hours: 20:00 – 22:40
Forbrydelse og straf
Hours: 20:00 – 22:00
ANDERS BERGCRANTZ / VICTOR LEWIS QUARTET
Hours: 20:00 – 22:00
Claude Chichon
Hours: 21:00 – 00:00
The Fried Okra Band
Hours: 22:00 – 00:00
Saturday @ RUST
Hours: 23:00 – 03:00
Svedhytten
Hours: 23:00 – 05:00

Leave a comment