Saturday the 21th of April in Swedish

Stockholm

Bohème

Kungliga Operan

Lördag

(Opera)

Image of Bohème

Ungdom i storstaden, fattigdom, förhoppningar, kärlek och död handlar det om i en av förra seklets mest populära operor. Ett glatt och fruktansvärt liv kallade Henri Murger Parisbohemens tillvaro i sin roman från 1840-talet. Giacomo Puccini komponerade 1896 historien med både humoristisk och smärtsamt skön musik. Ibland kallas Bohème sentimental – i sin koncentrerade realism är det en stark modern opera. Idag utspelas den varsomhelst dit unga människor flytt på jakt efter ett eget liv.

Kulturnatt Stockholm 2012

Stockolm

Lördag

(Festival)

Image of Kulturnatt Stockholm 2012

Lördagen den 21 april rullar vi ut den lila mattan för dig och dina vänner. Kulturnatt Stockholm är kvällen då stadens kulturliv samlas under en och samma paroll för att skapa en unik och oförglömlig kväll.

Du kommer bjudas på 100-tals möjligheter till att göra något annat för en kväll; vernissage, barhäng, film, opera, teater, mingel, guidade visningar, foto och mycket mer.

Kvällen startar 18.00 och slutar i den lila skymningen klockan 24.00. Precis som alla drömmar har den här också fri entré.

Monty Python´s SPAMALOT

Oscarsteatern

Lördag

(Teater)

Image of Monty Python´s SPAMALOT

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Caotico & Alice B

Debaser Slussen

Lördag

(Konsert)

Image of Caotico & Alice B

Det var i våras som musiken från en ny Umeåtrio nådde våra öron. Bandet var Caotico och vi fastnade så gott som omgående. Under 2011 bokade vi in dem både för en spelning på Slussen och en på Medis. Nu är det alltså dags igen och denna gång besöker de både Debaser Malmö och Slussen.

Med sin första singel “Back Of My Head” kom bandet med på P3:s spellista och i samband med det började spelningarna rada upp sig innehållande besök på bland annat Umeå Open, Peace & Love och Emmaboda. Med singel nummer två, “Brains Out”, som gästades av Tove Styrke, fick Caotico en riktig hit. Singeln snurrade på radio i somras och höstas och videon till “Brains Out” spelades som aldrig förr på Youtube. I januari släpper de ny singel och det efterlängtade debutalbumet planeras till första veckan i februari 2012.

Caotico består av Alexander Juneblad och bröderna Joel och Erik Dunkels. Tillsammans gör de skimrande popmusik som har blivit jämförd med Mgmt och Cut Copy. Medlemmarna har spelat i en rad olika band tidigare och producerat musik för ett helt gäng storheter. Med en look och ett sound som fångar det bästa från 80-talets skimrande pop, 90-talets tunga dansbeat uppblandat med nutida synthar och en FTW attityd som känns mer än välbehövd för tillfället så framstår Caotico som en av 2012 års hetaste debutanter!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 Caotico

Umeåbandet Caotico består av Alexander Juneblad och bröderna Joel och Erik Dunkels. 2011 släppte de singlarna “Back Of My Head” och Brains Out” som kom att spelas flitigt på radio och följdes av spelningar på bland annat Storsjöyran, Peace & Love och Emmaboda.

22:00 Alice B

Alice växte upp i Kullavik, två mil söder om Göteborg. Hon flyttade till stan då hon var 16 år och har skrivit låtar sedan hon var 15. Alice B släppte sitt självbetitlade debutalbum 2012.

R.E.A.

Hamburger Börs

Lördag

(Show)

Image of R.E.A.

R.E.A är tillbaka

med en helt ny show!

Roligare än så här kan du förmodligen inte få i

Stockholm i vår. Det är nytt och naket. Det är sexigt och svängigt. Missa inte vårens skrattfest.

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Cirkus

Lördag

(Show)

Image of Robert Gustafsson - 25 years Anniversary Revue!

ROBERT GUSTAFSSONS 25ÅRS JUBILEUMSREVY KOMMER TILL CIRKUS!

Möt Robert Gustafsson i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland mycket annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum på Cirkus tillsammans med bl.a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, ”Weiron i ottan”, ”Fred Asp”, ”illern Göran”, ”Tony Rickardsson”, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumsskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvisav skratt.

Festen kan börja, grattis till dig som väljer att gästa!

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Scalateatern

Lördag

(Show)

Image of BROLLE - ROCK´N´ROLL

BROLLE för första gången på teaterscen i en egen föreställning.

BROLLE tar oss med på en resa genom de Norrländska skogarna till 50-talets Memphis. Hur han mötte Rock´n´Roll, bilarna, brudarna och revolten.

Tillsammans med sina sex musikanter gör BROLLE en föreställning fylld med musik, egen och egna favoriter.

I Memphis hade man sagt ”BROLLE – The Swedish own Rebel Rocker takes the stage for a funfilled ride back in time. A night of pure and wild Rock´n´Roll.”

Culture Night afterparty

Kulturhuset Stockholm

Lördag

(Club)

Kulturnattens efterfest!

Efter en kväll med punkbroderi och garngraffiti tar hemslöjdssajten Zickermans med sig DIY-attityden och ställer till med en eklektisk efterfest för hela Kulturnatten. När du är nöjd och klar med alla besök runt på stan glider du över till Studion i Kulturhuset för efterfest.

Göteborg

LUBIEWO-KÄRLEKSÖN

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of LUBIEWO-KÄRLEKSÖN

Björn Kjellman och Sven-Åke Gustavsson spelar två åldrande fjollor som saknar den fria tillgången till röda arméns unga män. Efter Michal Witkowskis skandalsuccéroman.

Två äldre polska fjollor – Patricia och Lukrecia – drömmer sig tillbaka till tiden då den ljuvliga Röda arméns kåta grabbar befolkade landet. Livet bland parkbänkar, pissoirer och baracker må vara skitigt, fattigt och förnedrande – men livsbejakande! Efter murens fall är allt så förbannat trist.

Björn Kjellman är tillbaka på Göteborgs Stadsteater och ses tillsammans med Sven-Åke Gustavsson i spetsen av en övervägande manlig ensemble. Musiken komponeras och framförs live i föreställningen av Moto Boy (Oskar Humlebo), som även har en roll.

Michal Witkowski gjorde skandalsuccé med romanen Lubiewo som skildrar ett Polen i stark omvandling. Den belönades med flera litterära priser och har översatts till 15 språk. På svenska utkom den 2008. Witkowskis senaste roman Margot har precis utkommit på svenska.

För scenversionen står teaterns husdramatiker Lucas Svensson. Teaterns VD och teaterchef Ronnie Hallgren regisserar. Den internationellt framgångsrika scenografen Bente Lykke Møller står för scenografi och kostym. I Göteborg var hon senast aktuell med den kritikerrosade Don Carlos på GöteborgsOperan.

5BOYS.COM

Backa Teatern

Lördag

(Teater)

Image of 5BOYS.COM

I ett övergivet hus mitt i en stor stad leker fem pojkar: Sssschblam, sssschblam, schblam- swosch! Världen försvinner, leken uppslukar allt. Som superhjältar räddar de mänskligheten när omgivningen rämnar.

Den slovenska dramatikern Simona Semenic pjäs 5BOYS.COM behandlar våldets skiftande uttryck i samhället, från serietidningen till köksbordet, via skolgården och hela vägen till slagfältet. Genom pojkarnas lek ställs frågor om våldets makt och identitet. Är varje människa en potentiell förövare? Och var får tjejerna plats inom broderskapets jämlikhet?

Pjäsens fem pojkroller är alla skrivna för kvinnliga skådespelare. För regin svarar Anja Susa som är före detta konstnärlig ledare på Duško Radovic-teatern, Belgrads systerscen till Backa Teater.

Med föreställningen 5BOYS.COM bjuder Backa Teater in några av det nya Balkans främsta konstnärskap inom teater för att ge göteborgs unga en vass scenupplevelse om våld. Vad är det vi egentligen avnjuter i biosalongens mörker och i TV-soffan?

LITTLE MARBLES

Sticky Fingers

Lördag

(Konsert)

Image of LITTLE MARBLES

Äntligen! Allas våra Little Marbles har blivit klara med sitt nya album! Titeln blir Vi kan göra det hur du vill och precis som på förra albumet är det Miss Li och Sonny Boy Gustafsson som producerat och bistått som låtskrivare och precis som på förra albumet är det frågan om oemotståndlig, finurlig svenskspråkig pop av yttersta klass!

Första singeln är redan på väg ut ,”Du är på repeat” en poppärla som med all säkerhet kommer att gå på repeat både i allsköns eter och koja.

Albumet släpptes den 4 april.

JAKOB HELLMAN & NERVERNA

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Konsert)

Image of JAKOB HELLMAN & NERVERNA

Efter en miniturné i Stockholm, Göteborg och Malmö kan nu Jakob Hellman och hans nya kompband Nerverna presentera att de ger sig ut på vårturné i hela Sverige 2012. Förband: Magnus Ekelund

En av den svenska pophistoriens mest älskade och saknade artister är tillbaka, backad av Mattias Alkbergs band Nerverna och med nya låtar i bagaget.

Jakob Hellman & Nerverna gjorde 8-10/12 en miniturné i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med Nervernas lyhört svängiga spel och frontfigurens besjälade närvaro lät det fantastiskt bra. Klassiker som Hon har ett sätt, Tåg och Vackert Väder blandades med nytt material från artisten som hittills bara släppt det älskade debutalbumet från 1989.

Men det här var bara början. 2012 ger sig Jakob Hellman & Nerverna åter ut på turné.

Ledin Showtime

Liseberg (Rondo)

Lördag

(Show)

Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!

Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

FUCK IT, WE’RE YOUN

BRYGGERIET

Lördag

(Club)

FUCK IT, WE'RE YOUNG / BRYGGERIET / 20 & 21 april

Varmt välkomna till ännu än fullproppad kväll på Bryggeriet. Ni som varit där vet att hur galen stämningen är, helg efter helg. Eftersom det är sent in på månaden och pengarna kanske har sprungit iväg lite väl fort så bjuder vi på fri entré till 23.00!

Ta på er dansskorna och partykläderna och kom in i värmen. Vi lovar att ni inte kommer ångra er.

Dj;s denna helg är inga mindre än de magiska:

Fredagskvällen: Hessman som lovar en sjukt rolig blandning av musik och show!

Lördagskvällen: John Olsson som också har några extra specialare för kvällen!

Självklart spinner de båda skivor som bara de kan! Så stå stilla i hörnet dessa två

kvällar lär inte ske! På med dansskorna, nu ska vi ha det riktigt freaky!

Malmö

Parsifal

Malmö Opera

Lördag

(Opera)

Image of Parsifal

I en skog nära borgen Monsalvat förbereder Gurnemanz och andra gralriddare ett bad i den heliga sjön för sin kung Amfortas, som har ett sår som vägrar sluta blöda. Den vilda botgörerskan Kundry kommer med balsam till kungen. Såret har en gång tillfogats Amfortas av förskjutne gralriddaren Klingsor – med den lans som sårade Kristus på korset och som gralväktarna nu förlorat till Klingsor. Bara en ren dåre, vis genom medlidande kan återta spjutet. Plötsligt störs friden av att riddarna tar fast en ung pojke som skjutit en svan. Det är Parsifal som följer med Gurnemanz till borgens tempel där riddarna än en gång tvingar Amfortas att fira gralsriten. Men ynglingen förstår inte vad han ser och drivs bort.

När Parsifal närmar sig Klingsors förtrollade trädgård frambesvärjer denne Kundry i den gestalt som en gång förförde Amfortas. Parsifal besegrar Klingsors styrkor och står oförstående inför trädgårdens kvinnliga blomster. Kundry berör honom djupare när hon vill avsluta skildringen av hans mors död med kärlekens första kyss. Nu förstår Parsifal orsaken till Amfortas sår och tar den heliga lansen från Klingsor, vars magiska borg störtar samman. Efter många år återvänder en luttrad Parsifal med lansen till gralriddarnas skog. Det är långfredag. Gurnemanz och Kundry – nu åter botgörerska – förstår att Parsifal var den rene dåre som Monsalvats gemenskap väntade på. De följs åt till det som skulle blivit gralriddarnas sista nattvard. Amfortas befrias från sitt lidande, Kundry från sin eviga återfödelse … Wagners sceninvigningsfestspel från 1882 når ett slut fyllt av nya frågor.

Joe Robinson

Palladium

Lördag

(Konsert)

Image of Joe Robinson

Joe Robinson röstades nyligen fram som ”Best New Talent” av Guitar Player magazines. Hans fantastiska gitarrspel har fått både publik och många etablerade gitarrister att tappa hakan.

Han började som tioåring att ta gitarrlektioner men redan efter ett år hade läraren inget mer att lära honom. Som 13 åring vann han Australian National Songwriting Competition, två år senare spelade han in sin första skiva och 2008 vann han Australia’s got talent. Idag 20 år gammal har han redan hunnit turnerat över hela världen med bland annat sin stora idol Tommy Emmanuel och nu kommer han för första gången till Malmö. Missa inte detta tillfälle att höra något utöver det vanliga!

Juveniles & A Place To Bury Strangers

Debaser

Lördag

(Konsert)

Image of Juveniles & A Place To Bury Strangers

Med en kylig atmosfär osandes av 80-talets Manchester, influerat av Brian Ferry och New Order, bjuder franska Juveniles sin publik på fräsch ny pop, explosivt och unikt. Simpla och effektiva melodier upphöjda av en len och elegant sångröst skapar Juveniles en bro mellan new wave och synthpop in i framtiden.

Pierre, JS och Thibaut bevisar med sin eleganta synthpop att 80-talets ljuva synthslingor hör hemma bland 10-talets unga generationer. Totalt charmade av deras franska take på den brittiska synthscenen är vi på Debaser stolta över att kunna presentera Juveniles för alla Sveriges musikälskande synthpopnördar!

A Place To Bury Strangers

Ofta benämnda som “The loudest band in New York” är APTBS, jämfört med andra band som skapar ”loud” rock, en noga framställd och välspelad skapelse, gjord med en outtröttlig passion för musiken märkbar vid varje livespelning och inspelning. Bandet låter sin musik snarast flöda ur sina instrument och överöser sina lyssnare med låtar om längtan, krossade hjärtan och förvirring. Extremt välspelat, på en passionerat hög volym låter APTBS sin musik fylla alla öron inom räckhåll!

Konstpretton tar hand om dansgolvet denna kväll. På uteserveringen firar vi Recordstore Day tillsammans med Rundgång och Skivesset, räkna med deras finaste bitar ur högtalarna.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

22:30 Juveniles (FR)

Juveniles kommer från Rennes i Frankrike och består av Pierre, JS och Thibaut. 2011 släppte de sin debut-EP “We Are Young”.

21:30 A Place To Bury Strangers (US)

A Place To Bury Strangers blev 2006 benämnda som New Yorks mest högljudda band. Samma år släppte bandet tre EPs, den röda, den blåa och den gröna. APTBS har spelat tillsammans med Brian Jonestown Massacre och åkte även på turné med Nine Inch Nails. Från den turnén släppte de ytterligare en EP. Det självbetitlade debutalbumet kom 2007.

Dalaplan

KB

Lördag

(Konsert)

Image of Dalaplan

Dalaplan har på kort tid gjort sig kända som ett av Malmös bästa och mest energiska liveband. Avlade ur smutsen på Malmös gator och med blinkningar åt både Jim Jones Revue, Les Sexareenos och The Sonics har Dalaplan frälst konsertbesökare, skivlyssnare och recensenter. Efter succén med EP:n Feber i höstas är Dalaplan nu tillbaka med en rykande het EP och siktet inställt på att rocka rumpan av Malmö. Den 21 april intar de KBs scen, missa inte!

Stereo Explosion (SE) LIVE

Babel

Lördag

(Konsert/CLUB)

Image of Stereo Explosion (SE) LIVE

RÄTTA DRAGET! – En helkväll med Stereo Explosion och gäster på Babel!

Stereo Explosion är Jens, Martin Axén, Lasse & Jepson från The Ark som har återbildat sitt band från forna dagar. Det firar vi med en stor fest och klubb!

Kvällen bjuder på ett exklusivt liveset av killarna i Stereo Explosion, som också levererar svängig musik från DJ-båset.

Och så blir det en hel del grymma gästspel som:

DJ Anna Vinhus & DJ Ass

(svängig rock & goa indiehits)

Bruno Brakskit & Siv Saliv

(Svängiga 80-tals bitar med ösiga överraskningar)

Singles Night

(blandning av bortglömda aha-upplevelser, förträngda synthslingor och mintdoftande slickepinnar! 7″ är det som gäller)

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Helena Blomqvist

Hours: 10:00 – 21:00

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

Perspective

Hours: 10:00 – 21:00

André Kertész

Hours: 10:00 – 21:00

Steve Schapiro

Hours: 10:00 – 21:00

Sturtevant

Hours: 10:00 – 20:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Passions – art and emotion through five centuries

Hours: 11:00 – 17:00

Modern life – French 1800

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Olof Palme

Hours: 13:00 – 15:20

Mormors svarta ögon

Hours: 13:00 – 15:00

The Miser

Hours: 13:00 – 15:00

Treater

Hours: 14:00 – 15:45

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 15:00 – 17:30

DIRTY DANCING

Hours: 15:00 – 17:00

PIRES PLAYS BEETHOVEN

Hours: 15:00 – 17:00

Bohème

Hours: 15:00 – 17:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 15:00 – 17:00

Jesus Christ Superstar

Hours: 15:30 – 17:30

Kulturnatt Stockholm 2012

Hours: 18:00 – 00:00

A Dream Play

Hours: 18:00 – 21:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Zebra girl

Hours: 19:00 – 19:50

STIAN DANIELSEN (NO) /STEINUNN & BRIAN (IS/US)/ I RECKON / CRAZY IN LOVE WITH MR PERFECT

Hours: 19:00 – 21:00

Cirkus Cirkör – Wear it like a crown

Hours: 19:00 – 21:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 19:00 – 21:30

A night with the Electronic Music Studio – Kulturnatt Stockholm 2012

Hours: 19:00 – 03:00

The Three Musketeers

Hours: 19:00 – 22:25

Robbers

Hours: 19:00 – 21:00

Fanny & Alexander

Hours: 19:30 – 21:30

The Ghost Sonata

Hours: 19:30 – 21:30

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

Jesus Christ Superstar

Hours: 19:30 – 21:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

JENNY BOHMAN RELEASE FEAT ERIC BIBB SUPPORT: HELENA ERIKSSON

Hours: 20:00 – 22:00

Tomas Bäcklund & Boden och Joackim Zwahlen & Kompaniet

Hours: 20:00 – 23:00

Barbarellas Vau De Ville

Hours: 20:00 – 22:00

l Orkester Chesty Morgan & Hans Caldaras

Hours: 20:00 – 22:00

Club Balkan Superstars Feat. Shazalakazoo

Hours: 20:00 – 22:00

Re:Orient Club

Hours: 21:00 – 23:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Klubb: Skoskav!

Hours: 21:00 – 03:00

Outernational

Hours: 21:00 – 03:00

“CLUB SoSu – Goes SOUTH” Partynight!!!

Hours: 21:00 – 03:00

RAW comedy club

Hours: 21:00 – 23:00

A fashionable weekend

Hours: 21:00 – 03:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Snaps Bar & Bistro – The Weekend

Hours: 22:00 – 03:00

DAVE CLARKE

Hours: 22:00 – 03:00

Modern Lovers – Chris Geddes (Belle & Sebastian) Dj set

Hours: 22:00 – 03:00

Live in the Swamp with SHAKARCHI & STRANÉUS (STUDIO BARNHUS)

Hours: 22:00 – 03:00

Stereo Nightclub featuring Image Collection Fashion Show!

Hours: 22:00 – 03:00

Nightclub N-TOURAGE | A SPARKLING NIGHT

Hours: 22:00 – 03:00

Tech Noir

Hours: 22:00 – 03:00

Culture Night afterparty

Hours: 22:00 – 03:00

Sara Björkholm & Fred Loving

Hours: 22:00 – 02:00

Berns Bistro & Bar W.16

Hours: 22:00 – 03:00

LADIES NIGHT´s @ AVENY NIGHTCLUB

Hours: 22:00 – 03:00

Caotico & Alice B

Hours: 22:00 – 00:00

Magenta is more than a color

Hours: 22:00 – 03:00

Star Slinger & Kuedo

Hours: 22:00 – 00:00

Göteborg

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 10:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

My grandmother Gladys

Hours: 12:00 – 00:00

Ledin Showtime

Hours: 15:00 – 17:30

5BOYS.COM

Hours: 15:00 – 16:30

1 2 3 Schtunk – Rickard III

Hours: 16:00 – 18:00

I WANT TO BE A MUM

Hours: 18:00 – 20:00

Begravelsen

Hours: 18:00 – 20:00

LUBIEWO-KÄRLEKSÖN

Hours: 18:00 – 20:00

Locatelli W.16

Hours: 18:00 – 02:00

LILY D OVIEDO Y SU SONORA CLASICA

Hours: 19:00 – 21:00

THE LAST WRESTLERN

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

MAGNUS HÄRENSTAM – Morsning & Goodbye

Hours: 19:30 – 21:50

CRAZY & SOCA REBELS

Hours: 20:00 – 22:00

SMÅBIRAN, DYNAMITEN, DJ ODIGGITY & BLENDA SOUND @ LAGERHUSET!

Hours: 21:00 – 01:00

LITTLE MARBLES

Hours: 21:00 – 23:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

KLUBB HYBRIZ

Hours: 22:00 – 05:00

JAKOB HELLMAN & NERVERNA

Hours: 22:00 – 00:00

FUCK IT, WE’RE YOUNG

Hours: 22:00 – 03:00

FRIENDS WITH BENEFITS

Hours: 23:00 – 15:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

TAUBA AUERBACH – Tetrachromat

Hours: 11:00 – 17:00

ALEXANDER GUTKE

Hours: 11:00 – 17:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

INGVAR!

Hours: 14:00 – 16:00

Parsifal

Hours: 18:00 – 22:55

ON THE ROAD

Hours: 19:00 – 20:45

Joe Robinson

Hours: 19:30 – 21:30

Comedy Explosion

Hours: 20:00 – 22:00

Juveniles & A Place To Bury Strangers

Hours: 21:30 – 00:00

Dalaplan

Hours: 22:00 – 00:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 04:00

JESAJA (LOVE CLUB)

Hours: 22:30 – 03:00

WONK

Hours: 23:00 – 05:00

Saturday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

Stereo Explosion (SE) LIVE

Hours: 23:00 – 01:00

WHITE – Every Saturday

Hours: 23:00 – 03:00

Doktor Dozzy

Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

OSLO GRAND PRIX 2012

Hours: 09:00 – 18:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future’

Hours: 11:00 – 17:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 12:00 – 16:00

Laila Dalseth Kvartett (OJ)

Hours: 16:00 – 18:00

Trampled Under Foot

Hours: 16:00 – 18:00

ABIGAILS PARTY

Hours: 18:00 – 20:00

Miss Julie

Hours: 18:00 – 20:00

AIDA

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Pernille Sørensen – Good Girl

Hours: 19:00 – 20:10

Ricky Gervais

Hours: 19:30 – 21:30

Carmina Burana

Hours: 19:30 – 21:30

Syvers Orkester / Nordic Dance 2012

Hours: 20:00 – 22:00

Immortal Technique

Hours: 20:00 – 22:00

Kroke & support Goylem Space Klezmer (N)

Hours: 20:00 – 22:00

IMPERIAL STATE ELECTRIC & BÄDDAT FÖR TRUBBEL & RETARDOS

Hours: 21:00 – 23:00

Moscow Art Trio

Hours: 21:00 – 23:00

The incredible jews

Hours: 21:00 – 02:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

Johanna Demker

Hours: 23:00 – 01:00

Köpenhamn

OSLO GRAND PRIX 2012

Hours: 09:00 – 18:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 10:00 – 17:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future’

Hours: 11:00 – 17:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 12:00 – 16:00

Trampled Under Foot

Hours: 16:00 – 18:00

Laila Dalseth Kvartett (OJ)

Hours: 16:00 – 18:00

AIDA

Hours: 18:00 – 20:00

ABIGAILS PARTY

Hours: 18:00 – 20:00

Miss Julie

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Pernille Sørensen – Good Girl

Hours: 19:00 – 20:10

Carmina Burana

Hours: 19:30 – 21:30

Ricky Gervais

Hours: 19:30 – 21:30

Kroke & support Goylem Space Klezmer (N)

Hours: 20:00 – 22:00

Syvers Orkester / Nordic Dance 2012

Hours: 20:00 – 22:00

Immortal Technique

Hours: 20:00 – 22:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

IMPERIAL STATE ELECTRIC & BÄDDAT FÖR TRUBBEL & RETARDOS

Hours: 21:00 – 23:00

Moscow Art Trio

Hours: 21:00 – 23:00

The incredible jews

Hours: 21:00 – 02:00

Johanna Demker

Hours: 23:00 – 01:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s