Saturday the 14th of April in Swedish

Stockholm

UFC Sweden

Ericsson Globe

Lördag

(Sport)

Image of UFC

he Ultimate Fighting Championship äger för första gången rum i Sverige och fansen kan uppleva galan live i Ericsson Globe 14 april!

UFC SWEDEN LÖRDAG 14 APRIL

MMA är världens snabbast växande sport. UFC äger den 14 april rum för första gången i Sverige, ett efterlängtat live-evenemang som fansen nu kan uppleva på hemmaplan.

FIGHTS

Huvudmatch: Alexander Gustafsson från Stockholm vs. Thiago Silva, Brasilien.

Övriga: Siyar Bahadurzada vs. Paulo Thiago, weltervikt. DaMarques Johnson vs. John Maguire, 170-pound. Amerikanen Tom DeBlass ersätter Jörgen Kruth (som fått en revbensskada) vs. Cyrille Diabate, lätt tungvikt. Mellanvikt: svenske Magnus “Jycken” Cedenblad vs. Francis Carmont. Mellanvikt: Brian Stann vs. Alessio Sakara. Bantamvikt: Brad Pickett vs. Damacio Page. Weltervikt: James Head vs. Papy Abedi, född i Frankrike men bor och tränar i Stockholm.

Carmen

Kungliga Operan

Lördag

(Opera)

Image of Carmen

I cigarettfabriken i Sevilla arbetar Carmen. Vacker och egensinnig är hon en erotisk dröm för soldaterna vid kasernen. Don José har aldrig upplevt något liknande när han hör henne sjunga om kärleken. Han glömmer sin trolovade Micaëla som väntar i hembyn och följer Carmens väg. Men Don José vill äga kärleken och Carmens hjärta måste få flyga fritt. Så dyker tjurfäktaren Escamillo upp, stolt och svårfångad är han en tvillingsjäl till Carmen …

Carmen vill älska vem hon vill, men får betala ett högt pris för sin kärlek. Georges Bizets musik är ömsom medryckande, ömsom demoniskt lidelsefull i operan som blivit världens kanske mest kända. Carmen är drömmen om Spanien – ett land som kompositören själv aldrig besökte.

Nordiska trädgårdar

Stockholmsmässan

Lördag

(Mässa)

Image of Nordiska trädgårdar

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55 000 – 60 000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

DIRTY DANCING

China Teatern

Lördag

(Teater)

Image of DIRTY DANCING

Baby är på semester i New Yorks Catskill Mountains tillsammans med sin äldre syster

och deras föräldrar, men hon är inte särskilt intresserad av aktiviteterna som bjuds vid

semesteranläggningen. Istället upptäcker hon en helt annan slags underhållning när

hon av en slump hamnar i personalens område där ett party med dans natten lång pågår.

Trollbunden av de heta dansrörelserna och de medryckande rytmerna dröjer det inte länge

innan Baby är en del av detta – inte minst när hon möter dansläraren Johnny Castle.

Babys liv är på väg att ta en ny riktning när hon kastas in i rampljuset som Johnnys partner

både på dansgolvet och vid sidan av, vilket får stora konsekvenser…

tAKiDA – The Burning Heart Tour

Annexet

Lördag

(Konsert)

Image of tAKiDA - The Burning Heart Tour

tAKiDA – THE BURNING HEART TOUR

Som ett av Sveriges största rockband är tAKiDA vana vid de stora scenerna. Nu vill bandet komma närmare sin publik och väljer därför att göra en omfattande klubbturné runt om i landet. Premiär blir det på Nöjesfabriken i Karlstad den 27 januari.

– Vi är spelsugna som fan! säger bandets sångare Robert Pettersson.

Förutom den kommande turnén är tAKiDA aktuella med nya singeln ”You Learn”

från bandets senaste album ”The Burning Heart”.

”The Burning Heart”, som är tAKiDAs fjärde studioalbum, sålde guld efter endast

en vecka och hamnade sedan på topplistans första plats.

Sedan skivsläppet har bandet haft fullt upp. I somras gjorde de, tillsammans med

Europe, succé med den omtalade tältturnén.

Förband är det svensk-danska metalbandet Amaranthe.

Joe Robinson

Bryggarsalen

Lördag

(Konsert)

Image of Joe Robinson

”Joe Robinson plays guitar like Ali boxed, like Einstein knew theoretical physics and like Hitchcock made movies.”

Det här kommer att bli väldigt, väldigt bra…

TORSSON

Nalen

Lördag

(Konsert)

Image of 	 TORSSON

Torsson är i full gång med att spela in sitt 7:e studioalbum, som är planerat att släppas senare under våren. Skivan kommer att innehålla en blandning av pop- och rocklåtar med egensinniga texter, de flesta komponerade av Bo Åkerström som startade bandet hösten 1976.

Torsson, ständigt förknippade med musikscenen i Klippan men hemmahörande i Lund, är ett av Sveriges mest långlivade band med snart 36 års slirande på lågväxel ute i den svenska rockens vägren.

Redan från starten 1976 gjorde Torsson sig kända som en svårkategoriserad orkester. Första LP:n “Att Kunna Men Inte Vilja” (1980) innehöll texter om tyska bilar, förlorade fotbollsmatcher och jaktolyckor framfört som en blandning av skranglig rock, pop och country. En blandning som gjorde etiketteringen svår. På samlingsplattor där bandet medverkar har Torsson fått epitet som punk, progg, dansband och humorpop.

En trogen publik har genom åren bortsett från denna etikettproblematik och envetet väntat på att Torsson ska dyka upp på hemortens scen under någon av de relativt sällsynta turnéerna. Och eftersom Torsson alltid varit en fritidssysselsättning för medlemmarna har även skivutgivningen hållit ett makligt tempo. Under åren har bara 6 studioalbum släppts. Det senaste kom 2007 – ”Det Fjärde Bästa Bandet i Lund”. Våren 2009 släpptes liveplattan”Senap & Ketchup” och 2012 är det dags för studioalbum nummer 7 som går under arbetsnamnet “Den svåra sjunde plattan”.

Imperial State Electric at WWDIS

Strand

Lördag

(Konsert)

Image of Imperial State Electric at WWDIS

IMPERIAL STATE ELECTRIC är tillbaka med sitt nya album POP WAR!

Sen det självbetitlade debutalbumet släpptes förra året har bandet avverkat dom flesta stora festivalerna, spelat support till både Guns n’Roses och Kiss och dessutom hunnit med att släppa EPn ”In Concert” innehållandes livefavoriter inspelade i studion.

Nu har Nicke Andersson – arkitekten, smeden och hjärnan bakom Imperial State Electric och The Hellacopters – tillsammans med Dolf de Borst (The Datsuns) på bas, Thomas Eriksson (ex Captain Murphy) på trummor och Tobias Egge från The Objects på gitarr gjort en av årets bästa skivor.

Lördagen den 14 april stormar de in på Strand med klubben WWDIS i hasorna för en rejäl helkväll fylld med rock, power pop med diverse stök och soul.

Räkna med hits från DJ-båset med The Shivvers, Wanda Jackson, The Nerves, Cheap Trick, Nancy Sinatra, Girls, Blondie och Nico.

Göteborg

Crime Scenes

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of Crime Scenes

(det handlar inte om rån, mord eller kvinnomisshandel)

Det handlar om kön.

Det handlar om förväntningar, makt och om att ta plats.

Det handlar om vad som är betydelsefullt.

Och om att vända på blicken.

Om att inte uppfylla de grundläggande kriterierna för att få ta scenen i anspråk.

Att göra är makt.

Vi vill att du ska förstå varför föreställningen slutar som den gör.

5BOYS.COM

Backa Teatern

Lördag

(Teater)

Image of 5BOYS.COM

I ett övergivet hus mitt i en stor stad leker fem pojkar: Sssschblam, sssschblam, schblam- swosch! Världen försvinner, leken uppslukar allt. Som superhjältar räddar de mänskligheten när omgivningen rämnar.

Den slovenska dramatikern Simona Semenic pjäs 5BOYS.COM behandlar våldets skiftande uttryck i samhället, från serietidningen till köksbordet, via skolgården och hela vägen till slagfältet. Genom pojkarnas lek ställs frågor om våldets makt och identitet. Är varje människa en potentiell förövare? Och var får tjejerna plats inom broderskapets jämlikhet?

Pjäsens fem pojkroller är alla skrivna för kvinnliga skådespelare. För regin svarar Anja Susa som är före detta konstnärlig ledare på Duško Radovic-teatern, Belgrads systerscen till Backa Teater.

Med föreställningen 5BOYS.COM bjuder Backa Teater in några av det nya Balkans främsta konstnärskap inom teater för att ge göteborgs unga en vass scenupplevelse om våld. Vad är det vi egentligen avnjuter i biosalongens mörker och i TV-soffan?

NACKA FORUM

Nefertiti

Lördag

(Konsert)

Image of NACKA FORUM

Nacka Forum frontas av två av våra mest uppskattade blåsare; Goran Kajfes och Jonas Kullhammar. Två män som på egna håll håller den svenska jazzens fana högt, utan att kompromissa. I Nacka Forum möter de basmagikern Johan Berthling (som senast förgyllt våra liv med sin nya trio FIRE!). Och på denna svängen backas de av trumslagaren Kresten Osgood.

Leve Nacka Forum! Så hette också deras andra album.

JILL JOHNSONS “FLIRTING WITH DISASTER”

Göteborgs Konserthus

Lördag

(Konsert)

Image of JILL JOHNSONS "FLIRTING WITH DISASTER"

Jill Johnson släpper sitt nya album “Flirting With Disaster” den 28 september och i februari åker hon på en stor Sverigeturné med premiär på Conventum i Örebro. Biljetterna släpps måndag den 26 september.

“Det finns en countryälskare i oss alla” säger Jill Johnson. Det stämmer nog. I synnerhet när man lyckas förmedla musikstilen på det sättet hon gör. Nu är Jill tillbaka. Med ett nytt sound och med det nya albumet “Flirting With Disaster” är det naknare, aningen rockigare och “rootsigare”!

Genom åren har Jill haft många utsålda konserthusturnéer – inledda med den numera berömda personliga handskakningen med publiken i foajén innan konserterna. Det har varit monsterhits som “Crazy in Love”, duetter med bl.a. Nina Persson, Lisa Miskovsky, Kim Carnes, Björn Skifs, Ronan Keating och Chip Taylor. Hon har hyllats som sommarpratare, varit programledare för Melodifestivalen och har en hel vägg full med guldskivor.

“Konserthusturnén har blivit mitt favoritforum tack vare närheten till publiken före, under och efter konserterna!”, hälsar Jill Johnson.

Vårens kommande, riksomfattande turné kommer dock inte bli en flirt med någon katastrof… Jill har för länge sedan hittat hem på livescenen. Och hennes publik och trogna skivköpare har för länge sedan hittat henne.

Det finns nämligen en “Jill Johnson-älskare” i oss alla…

CAOTICO

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Konsert)

Image of CAOTICO

Caotico fortsätter att skörda framgångar. Redan i våras började det surras om en ny trio från Umeå. Gruppen var Caotico som med sin första singel Back of My Headbåde nådde in på P3:s spellista och gav dem spelningar på Umeå Open, Peace & Love, Emmaboda och Storsjöyran.

Med singel nummer två, Brains Out som gästades av Tove Styrke, fick Caotico en riktig hit. Singeln snurrade på radio sommar och höst och videon till Brains Out har idag över 100 000 visningar på Youtube. En ny singel kommer i januari och debutalbumet planeras till första veckan i februari 2012.

Caotico består av Alexander Juneblad och bröderna Joel och Erik Dunkels. Tillsammans gör de skimrande popmusik som har blivit jämförd med Mgmt och Cut Copy, men bandet själva nämner hellre Lil Wayne och Madonna som betydelsefulla influenser. Medlemmarna har spelat i en rad olika band tidigare och producerat musik för ett helt gäng storheter.

Med en look och ett sound som fångar det bästa från 80-talets skimrande pop, 90-talets tunga dansbeat uppblandat med nutida synthar och en FTW attityd som känns mer än välbehövd för tillfället så framstår Caotico som en av 2012 års hetaste debutanter.

DJ ALI H

NOXX

Lördag

(Club)

NOXX // DJ ALI H // LÖRDAG 14 APRIL

Nu på lördag gästas vi utav mr Ali!

Ali Haghighi, även kallad Prince of Persia, är en fräsch fläkt ute i Avenyns nattliv. Med sina residentjobb på PUSH och Bliss förgyller han dansscenen i Göteborg med glad och uppumpande Housemusik, men är inte rädd för att använda sig av gamla klassiker för att få dansgolvet att koka över. Som om detta inte räckte är han även resident på en av Sveriges bästa klubbar, Club Caj i både Jönköping och Kalmar. Om ni har turen, så kan ni få en glimt av hans skimrande hörlurar och hans charmanta leende. Missa inte detta!

Har spelat tillsammans med artister som Tristan Garner, D.O.N.S., Eric Saade, Deniz Koyu, Mikael Weermets, , Sebjak, Jonas Sällberg, Albin Myers, Loveloud & Steelrose, Alex Moreno, Sandro Monte, Don&Palm, Ali Payami, Kid Sid, Joseph Shirazi, Johan Wedel, Filip Le Frick, Viet-naam, Al-Azif m. fl.

Malmö

MALENA ERNMAN & REBAROQUE

Malmö Konserthus

Lördag

(Klassiskt/Konsert)

Image of MALENA ERNMAN & REBAROQUE

Georg Friedrich Händels musik är utgångspunkten när Malena Ernman och Rebaroque gör en operaföreställning baserad på några av de roller som gjort Malena Ernman vida ansedd som en av världens ledande barocksångerskor. Med på scen har de bland andra skådespelerskan Mona Andersson och den unga sopranen Cathrine Setterberg.

I föreställningen blandas några av de roller som präglat Malenas framgångsrika sångkarriär utomlands med stycken som etablerat Rebaroque som en av Europas mest spännande barockensembler. Musiken kommer bland annat ur Händels Agrippina, Xerxes, Julius Ceasar, Alcina och Hercules.

”Vår ambition är att fylla konserthusen med så mycket liv som det går! Vi kommer att använda oss av skådespelare och texter för att ge musiken och dramat en ytterligare dimension… vi tänker oss snarare ett drömspel än en kronologisk, påhittad handling”, säger Malena Ernman.

Under hösten 2011 gjorde Malena Ernman titelrollen i Händeloperan Xerxes på Theater an der Wien, en föreställning som fick ett mottagande av sällan skådat slag. Uppsättningen fick uteslutande högsta betyg i alla de stora dagstidningarna i Österrike – ”Malena Ernman är fenomenal och sensationell. Hon briljerar, glänser och förtrollar”.

I Centraleuropa är barockmusiken till skillnad från här så stor att den utgör en egen musikgenre som med lätthet kan jämställas med övriga operastilar. Den tidiga musiken – som i princip kan innefatta all musik innan romantiken – spelas uteslutande på tidstrogna instrument och har under de senaste 30 åren kommit att bli en självklar del av operakonsten. Rebaroque leds av violinisten Maria Lindal. I dem har Sverige äntligen fått en internationellt ansedd barockensemble som vågar tänka i nya banor och tänja på såväl de musikaliska som sceniska gränserna. Deras senaste album Telemannia fick högsta betyg i Svenska Dagbladet.

Malmös Queer Filmfestival 2012

Inkonst

Lördag

(Festival)

Image of  Malmös Queer Filmfestival 2012

Välkommen till våren och Malmös Queer Filmfestival 2012 med queera filmer för alla!

Festivalen öppnar med en färgstark komedi från Indonesien där superhjältar och superskurkar utmanar med spektakulära kampscener, högklackat och glitter!

Årets filmprogram bjuder också på svart/vitt romantiskt sciencefictionäventyr, gay Weekendsfilm, jätteolika Romeos, BYO-brunch, lång- och kortväga kortfilmer, förhandsvisningar och Doc Lounges musikdokumentär om sex, droger och grunge!

Festivalen arrangerar skolbio tillsammans med ARF och gör ett nedslag på kvartersbion på Kirseberg. När biograflampan slocknat under lördagen tar RFSLs festivalmingel över rodret… Hela programmet kan du läsa på Folkets bios hemsida

Vi ses på Malmö Queer Filmfestival!

Here Comes the Sun

Malmö Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of Here Comes the Sun

Det sägs att när Astrid Lindgren blev gammal så var hon så fasligt trött på allt prat om döden att hon började telefonsamtalen med sina väninnor genom att säga ”Döden, döden, döden.” Sedan var de klara med den biten, och kunde prata om annat.

I Here comes the sun blir det tvärtom – här handlar det bara om döden. Inför döden, efter döden, och inte minst det som är den oundvikliga förutsättningen för döden – livet!

Föreställningen som baseras på bland annat intervjuer utlovar feelgood-teater med skådespel, humor, musik och dans – allt kretsande kring det mest ultimata och slutgiltiga ämnet av dem alla.

Den Svenska Björnstammen

KB

Lördag

(Konsert)

Image of Den Svenska Björnstammen

Den Svenska Björnstammen är det kreativa kollektivet som för två år sedan flyttade från Norrköpings Konsthall, ut till den lilla stuga i skogen som fått agera bandets bostad och verkstad för skapandet av allt från videos och animerade filmer, till seriealbum och konstprojekt, samt en dokumentärfilm om byggandet av en zeppelinare.

Men de flesta känner dem som bandet bakom en av årets bästa singlar. Ingen har väl kunnat missa den trefaldigt platinacertiferade “Vart jag mig i världen vänder”, som låg på första plats på singellistan i sex veckor och samtidigt var Spotifys allra mest spelade låt.

Nu aktuella med nya singeln “Svalkar vinden” från det kommande albumet som släpps under början av nästa år.

SVANTE SJÖBLOM-BLUESJAMBOREE

Victoriateatern

Lördag

(Konsert)

Image of SVANTE SJÖBLOM-BLUESJAMBOREE

Svante Sjöblom har gästat oss i snart 10 år på diverse konserter och i olika sammanhang. Nu bjuder han in några av sina allra käraste kollegor och vänner till en akustisk afton i bluesens tecken. Det utlovas en hel drös med låtar och anekdoter från dessa åtta herrars olika karriärer.

Från Mississippi till Malmö, Köpenhamn till Chicago, lovar Svante tillsammans med Paul Banks, H.P Lange, Homesick Mac, Harmonica Sam, Peter Nande, Micke Nilsson och Tim Lothar att ge er blues så att det räcker för ett helt år! Velbekomme!

Cirkus Cirkör

Amiralen

Lördag

(Show)

Image of Cirkus Cirkör

En tidlös varietéupplevelse med det bästa från två världar. Här blandas schlager, rock, ballad, sång, dans med häpnadsväckande cirkuskonster

En kavalkad av ensemblenummer och soloprestationer skapar i nära interaktion med publiken en upplevelse långt utöver det vanliga. Musik från bl.a Christina Aguilera, Britney Spears, Queen och Elvis Presley. Allt framfört i ett format som är helt unikt i sitt slag.

KILOTON – Deetron (SWI), Per Hammar, Little Jinder, Bella Boo

Babel

Lördag

(Club)

Image of KILOTON - Deetron (SWI), Per Hammar, Little Jinder, Bella Boo

Den 14 april 2012 tänker Kiloton inte spara på något krut alls. I kyrkan blir det Schweizisk lyxtechno med Deetron, och baren baskaos med Little Jinder och Bella Boo.

Sam Geisel a.k.a. Deetron är en av dom mest omtalade producenterna i house/techno-världen just nu. Få personer har lyckats göra var ända släpp så välarbetat och genomtänkt som honom på den senaste tiden. Sam är inte ny i spelet, tvärt om har han släppt musik sedan sent 90-tal. Hans synthiga och glitcha produktioner har tilltalat många genom. Hans ”Collide” från 2010 blev en riktig raket. Fortfarande lika het idag!

Deetron – Collide

Efter att den holländska producenten Taras van der Voordes superhit ”1998″ toppat diverse listor under hela sommaren 2010, var det inte konstigt att Deetron blev tillfrågad om ett remixjobb. Med hans hjälp spelade DJ’s ”1998″ ett bra tag framöver.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Nordiska trädgårdar

Hours: 09:00 – 18:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

André Kertész

Hours: 10:00 – 21:00

Steve Schapiro

Hours: 10:00 – 21:00

Sturtevant

Hours: 10:00 – 18:00

Passions – art and emotion through five centuries

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Hedda Gabler

Hours: 13:00 – 15:00

Treater

Hours: 14:00 – 19:30

Carmen

Hours: 15:00 – 17:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 15:00 – 17:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 15:00 – 17:00

Mahler Symphony No. 6 by Gilbert

Hours: 15:00 – 16:25

Michelangelo Quartet

Hours: 15:00 – 16:45

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 15:00 – 17:00

Tyresö Dance Award 2012

Hours: 15:00 – 00:00

DIRTY DANCING

Hours: 15:00 – 17:00

Jesus Christ Superstar

Hours: 15:30 – 17:30

UFC

Hours: 18:00 – 22:00

Nobody Is Perfect

Hours: 18:00 – 20:00

Gregorius

Hours: 18:00 – 19:25

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

The Girl in Tailcoat

Hours: 19:00 – 21:00

The Three Musketeers

Hours: 19:00 – 22:25

Zebra girl

Hours: 19:00 – 19:50

Vi som är hundra

Hours: 19:00 – 21:00

Jesus Christ Superstar

Hours: 19:30 – 21:30

tAKiDA – The Burning Heart Tour

Hours: 19:30 – 21:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

The Ukulele Orchestra of Great Britain

Hours: 19:30 – 21:30

To Damascus

Hours: 19:30 – 21:30

A VISION OF ELVIS

Hours: 19:30 – 21:30

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

David Batra

Hours: 19:30 – 21:30

Children of Paradise

Hours: 19:30 – 21:50

Joe Robinson

Hours: 19:30 – 21:30

THE TOTO TRIBUTE

Hours: 20:00 – 22:00

Elena,Jocke,Alex & Nicky Sthlm

Hours: 20:00 – 01:00

Hands On // Saturday party!

Hours: 20:00 – 01:00

Imperial State Electric at WWDIS

Hours: 21:00 – 00:00

RAW comedy club

Hours: 21:00 – 00:00

PAUS, HÖI & HAPPY DISCO PREPARTY

Hours: 21:00 – 01:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Chatterbox & 70-Five & Aoousch!

Hours: 21:00 – 23:00

Club Barrabcuda

Hours: 21:00 – 03:00

TORSSON

Hours: 21:00 – 23:00

Club Outernational Feat. Peligrosa All-Stars

Hours: 21:00 – 02:00

Klubb: Skoskav!

Hours: 21:00 – 01:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

STAR GayDisco -World PREMIERE!!

Hours: 22:00 – 05:00

Mash Up International & Lilla Sällskapet

Hours: 22:00 – 03:00

Punk is nice!

Hours: 22:00 – 03:00

Party @ Stereo Nightclub

Hours: 22:00 – 03:00

Party at Nightclub N-TOURAGE

Hours: 22:00 – 03:00

Eyes Wide Shut

Hours: 22:00 – 03:00

OSKAR ZENKERT & CHRIS SERIOUS

Hours: 22:00 – 03:00

Magenta is more than a color

Hours: 22:00 – 03:00

OFFICIAL TAPOUT AFTERPARTY @ SLAKTHUSET

Hours: 22:00 – 03:00

Friday & Saturday at PURE Nightclub Stockholm

Hours: 22:00 – 03:00

Club Valparaiso : Fiesta Latina & 100% Fiesta Tropical – 2 Djs

Hours: 22:00 – 03:00

Billie & Luca @ East

Hours: 22:30 – 03:00

Xiu Xiu

Hours: 23:00 – 01:00

MANUEL DE LA MARE & STEFANO NOFERINI at SOLIDARITET !

Hours: 23:00 – 05:00

Wicked Weekend

Hours: 23:00 – 05:00

DJ ROLANDO & NIHAD TULE (1:53.2, DRUMCODE)

Hours: 23:00 – 04:30

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

THERE MUST BE SOMETHING THAT ARE NOT WRONG

Hours: 12:00 – 14:00

Begravelsen

Hours: 15:00 – 16:45

Ledin Showtime

Hours: 15:00 – 16:30

Locatelli W.15

Hours: 18:00 – 02:00

Crime Scenes

Hours: 18:00 – 20:00

5BOYS.COM

Hours: 18:00 – 19:30

bODY_rEMIX/gOLDBERG_vARIATIONS act 1

Hours: 18:00 – 20:00

Lady Macbeth of the Mtsensk District

Hours: 18:00 – 20:25

THE LAST WRESTLERN

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

NACKA FORUM

Hours: 19:00 – 21:00

JILL JOHNSONS “FLIRTING WITH DISASTER”

Hours: 19:30 – 21:30

BABY JANE // Guest dj DREGE

Hours: 21:00 – 04:00

TAFURI, ENMETERTRE, POPEYE, ODIGGITY & BLENDA @ LAGERHUSET!

Hours: 21:00 – 01:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

CIRKUS BRYGGAN

Hours: 22:00 – 03:00

BERSÅ SATURDAY NIGHT | DJ HESSMAN

Hours: 22:00 – 05:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

DJ ALI H

Hours: 23:00 – 05:00

CAOTICO

Hours: 23:00 – 01:00

Malmö

Malmös Queer Filmfestival 2012

Hours: 00:00 – 00:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

TAUBA AUERBACH – Tetrachromat

Hours: 11:00 – 17:00

ALEXANDER GUTKE

Hours: 11:00 – 17:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

Den hypnotiska tapeten

Hours: 18:00 – 19:20

CARTE BLANCHE

Hours: 18:00 – 20:00

Here Comes the Sun

Hours: 18:00 – 20:20

Cirkus Cirkör

Hours: 18:30 – 21:00

SVANTE SJÖBLOM-BLUESJAMBOREE

Hours: 19:30 – 21:30

MALENA ERNMAN & REBAROQUE

Hours: 19:30 – 21:30

Comedy Explosion

Hours: 20:00 – 22:00

Den Svenska Björnstammen

Hours: 20:00 – 22:00

Those Darlins & Summer Camp & Sound Of Guns

Hours: 21:30 – 00:00

Klubb LIVING – Urtica Sounds [ES]

Hours: 22:00 – 03:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 03:00

NOIZE: Trickski

Hours: 23:00 – 03:00

KB Nightclub

Hours: 23:00 – 03:00

Saturday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

WONK: Christoffer Földes, Carina DeSoleil & Belinda

Hours: 23:00 – 05:00

THE ALIBI ROOM

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

DISTORTED NIGHT

Hours: 23:00 – 05:00

KILOTON – Deetron (SWI), Per Hammar, Little Jinder, Bella Boo

Hours: 23:00 – 03:00

Club Eightball

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future’

Hours: 10:00 – 18:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 11:00 – 17:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Garden Fair

Hours: 12:00 – 20:00

Wilderness fair

Hours: 12:00 – 20:00

Dyrehagen Hardanger

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

The Ice Palace

Hours: 19:00 – 21:00

Pernille Sørensen – Good Girl

Hours: 19:00 – 20:10

Anna Karenina

Hours: 19:30 – 21:30

Zemlinsky – Dvorák

Hours: 19:30 – 21:30

Handling in Spokane – KOMILAB NO. 7

Hours: 19:30 – 21:00

DONKEYBOY

Hours: 20:00 – 22:00

The Ice Palace

Hours: 20:00 – 22:00

BASTARIZED with guest

Hours: 20:00 – 22:00

Alterhaug/Nymo/Gutvik/Sandnæs: A Tribute to Stan Getz & Majken Christiansen Kvartett

Hours: 20:00 – 22:00

Death Star Disko

Hours: 21:00 – 02:00

Apparat

Hours: 21:00 – 23:00

HEAD(S)

Hours: 21:00 – 23:00

Räfven / HGH

Hours: 21:00 – 23:00

Green Granadas

Hours: 22:00 – 00:00

THE ALTERN80S CLUB

Hours: 22:00 – 03:00

Paradise Hoetell with Silje & Christine

Hours: 23:00 – 03:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 18:00

Singin’ In The Rain

Hours: 15:00 – 17:50

The Revolver trilogy

Hours: 17:00 – 19:25

Parsifal

Hours: 17:00 – 22:30

THE HAPPY MADNESS

Hours: 17:00 – 18:30

Kentex 50

Hours: 17:00 – 19:30

LINIE 3

Hours: 19:30 – 21:30

A Midsummer Night’s Dream

Hours: 20:00 – 22:00

JACOB BUCHANAN & JAKOB BRO / JONAS WESTERGAARD / MARILYN MAZUR

Hours: 20:00 – 22:00

D-A-D

Hours: 20:00 – 22:00

Singin’ In The Rain

Hours: 20:00 – 22:50

Back to the desert

Hours: 20:00 – 22:00

Cabaret

Hours: 20:30 – 22:30

MESCALIN, BABY

Hours: 21:00 – 23:00

Wang Li (CHN)

Hours: 21:00 – 23:00

FLØDEKLINIKKEN

Hours: 21:00 – 23:00

MICHAEL GIRA (US) & KRISTOF HAHN (US)

Hours: 21:00 – 23:00

Total Carnage Fest

Hours: 21:00 – 23:00

WHOMADEWHO

Hours: 21:00 – 23:00

MALK DE KOIJN

Hours: 21:00 – 23:00

Apparat

Hours: 22:00 – 00:00

The Red Carpet (Spring Edition)

Hours: 23:30 – 05:30

FELIX DA HOUSECAT

Hours: 23:30 – 05:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s