Friday the 30th of March in Swedish

Stockholm

Capriccio

Kungliga Operan

Fredag

(Opera)

Image of Capriccio

På ett slott utanför Paris har ett sällskap konstnärer samlats för att fira grevinnan Madeleines födelsedag. Särskilt två beundrare, poeten Olivier och kompositören Flamand tävlar om hennes uppmärksamhet. De utmanas av impressarion La Roche att skapa en opera och börjar diskutera vad som är viktigast – musiken eller orden?

En opera om opera. Richard Strauss sista opera hade premiär på Münchens statsopera 1942, mitt under brinnande världskrig. Texten skrevs av den berömde dirigenten Clemens Krauss som kallade den “ett konversationsstycke för musik”. Men vilken hänförande vacker musik – och text!

Äntligen Hemma-mässan

Stockholmsmässan

Fredag

(Mässa)

Image of Äntligen Hemma-mässan

Varmt välkomna till Äntligen hemma-mässan, eller tv-programmet live! Hemma-fixar-året börjar i månadsskiftet mars/april, då vi samlar de kända profilerna från programmet och visar höjdpunkter från de trettio säsonger programmet har funnits.

Mässan fokuserar på samma områden som tv-programmet: bygg, inredning, trädgård och ca 130 utställande företag visar nyheter och har produkttester för den besökare som snabbt vill komma igång med sina hemmaprojekt.

Martin Timell guidar från vårt stora scenområde och finns även på plats i ett gör det själv område tillsammans med sin vapendragare Björn Christiernsson. Här får du som besökare prova på att göra allt för hemmaprojektet såsom att kakla och regla väggar. I vårt inredningsområde har vi en inspirationsmiljö med uppbyggda rum och i trädgårdsområdet visar vi utemiljöer som bjuder på vårens första tecken. Även våra yngre besökare kommer att kunna skapa egna mästerverk på plats i vårt barnområde.

På plats möter du också redaktionen bakom programmet som svarar på frågor och finns till hands om du vill prata ut om ditt hemmaprojekt. Hos redaktionen kommer man även på plats kunna ansöka för att komma med i programmet!

Vi som är hundra

Stockholms Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of Vi som är hundra

En brinner, en försöker vara lycklig och en tror sig minnas hur det var. Tre kvinnor, eller kanske samma, i olika skeden i livet. Alla med var sin agenda, men med den gemensamma drömmen att bli superduperlycklig. Hur blir man det? Hur gör man för att vara människa? Vad är ett liv och vad kunde ha gjorts annorlunda? Oroa er inte. Alla tre är lika förvirrade som vi och absolut inte överens.

Vi som är hundra är ett rappt drömspel om livet, valen, kompromisserna och drömmarna som gick i kras. Jonas Hassen Khemiri gjorde stor succé med sin debutpjäs Invasion! på Stockholms stadsteater 2006.

THE SHINS

Berns

Fredag

(Konsert)

Image of THE SHINS

Ett smakprov inför kvällen:

CUNNINLYNGUISTS

Nalen

Fredag

(Konsert)

Image of CUNNINLYNGUISTS

Efter en framgångsrik festivalsommar med spelningar på bland annat Peace & Love och Malmöfestivalen, återvänder CunninLynguists till Skandinavien i vår med inte mindre än sex inbokade stopp. Detta blir deras första klubbturné i vår region på fyra år och under tiden som passerat har de varit mer produktiva än någonsin. De har bland annat släppt samlingarna Strange Journey Volume 1 och 2, ett antal olika soloprojekt och så givetvis deras så hyllade fjärde album Oneirology som kom tidigare i år. Plattan rosades bland annat av Sonic som mycket riktigt konstaterade att de “har levererat välmåttad rap i tio år nu men kommer nog aldrig slå kommersiellt. Vad gör det när CunninLynguists har en stor, hängiven fanskara och kan turnera flitigt?”.

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Cirkus

Fredag

(Show)

Image of Robert Gustafsson - 25 years Anniversary Revue!

ROBERT GUSTAFSSONS 25ÅRS JUBILEUMSREVY KOMMER TILL CIRKUS!

Möt Robert Gustafsson i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland mycket annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum på Cirkus tillsammans med bl.a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, ”Weiron i ottan”, ”Fred Asp”, ”illern Göran”, ”Tony Rickardsson”, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumsskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvisav skratt.

Festen kan börja, grattis till dig som väljer att gästa!

Göteborg

Identity is a myth

Folkteatern

Fredag

(Teater)

Image of 	 Identity is a myth

En lustfylld lek med identitet

Teater Viirus fem skådespelare har tillsammans med tyske regissören Enrico Stolzenburg och dramatikern Barbro Smeds gett ut sig på ett hejdlöst äventyr av infall, förvecklingar, absurditeter och realiteter. Publiken får delta i ett nervöst lustspel – fem människor som försöker berätta historien om hur de ärver en sommarstuga i Porkala, och vad som händer sen. Alla bär på hemligheter och överraskande avgrunder – till slut handlar det om människans ganska desperata sökande efter rötter, trygghet, kärlek, sex, frihet – identitet. Kanske är identitet just de lager på lager av historier som vi hela tiden berättar om oss själva och varandra.

Stage Fright

Lorensbergsteatern

Fredag

(Teater)

Image of Stage Fright

En bakvänd komedi om en fars med Thomas Petersson, Ulla Skoog, Claes Månsson och Sven Melander m.fl!

Våren 2012 kommer den makalöst roliga och prisbelönta komedin Rampfeber till Lorensbergsteatern. Komikerna Ulla Skoog och Thomas Petersson spelar två av huvudrollerna i denna underbart finurliga föreställning som är en komedi, som handlar om en fars! Under hösten spelas föreställningen på Halmstad teater och flyttas till Göteborg efter jul, med premiär den 25 januari 2012.

Det unika med Rampfeber är att publiken först får se föreställningen framifrån och sedan bakifrån, som om man stod bakom kulisserna och kikade in på scen. För om du inte visste det redan, så händer det ofta mer bakom än på själva scenen under en förställning! Det är alltifrån privata pengar som står på spel till svartsjukedraman och en oändlig massa sardintallrikar som dyker upp överallt. Som du förstår blir det förvecklingar i det oändliga som är så dråpliga att skrattsalvorna kommer avlösa varandra.

Missa inte denna klassiker av Michael Frayn, som spelade för fulla hus i nästa fem år i Londons West End och sägs vara en av tidernas roligaste pjäser.

MUSTASCH

Lisebergshallen

Fredag

(Konsert)

Image of MUSTASCH

MUSTASCH PÅ STOR SVERIGETURNÉ

I februari släpper Göteborgsbandet Mustasch sitt nya album och drar ut på en stor turné i hela Norden med premiär i Helsingborg den 24 februari. Nya plattan “Sounds like hell, looks like heaven” släpps 1 februari och är en efterlängtad uppföljare till ”The new sound of the true best” som släpptes tidigare i år i samband med att bandet firade 10 år som band.

Mustasch har sedan starten för tio år sedan haft en karriär som pekar uppåt och endast uppåt. För varje album och singel som släppts har det tagits succéartade sjumilakliv framåt och alltid med fansens ständiga närvaro. Med hitsen ”Double Nature” och ”Down In Black” har bandet för evigt skrivet in sig den svenska rockhistorien.

På scen erbjuder Mustasch publiken en svettig respit från den grå vardagen som omger oss och det är med värme och stor glädje de äntrar scenen. Det är inte utan att man känner sig en smula mörbultad efter en konsert med Mustasch men, men, det är ett mörbultande som är välkommet och smått vaneframkallande.

SILVERSTEIN

Brewhouse

Fredag

(Konsert)

Image of SILVERSTEIN

Med elva år på nacken och med över en miljon sålda album är de kanadensiska post hardcore-hjältarna tillbaka med sitt sjätte album ”Rescue”.

Live är de ett rykande lokomotiv av energi och intensitet och den 30 mars spelar de på Brewhouse i Göteborg. Biljetterna släpps nu på fredag.

Silverstein bildades 2000 i Kanada och består av Neil Boshart, Bill Hamilton, Paul Koehler, Shane Told och Josh Bradford. 2002 släppte bandet sitt debutalbum ”When Broken Is Easily Fixed” och har sedan dess fortsatt släppa fantastiska album och turnerat flitigt med band som Rise Against, A Day To Remember och August Burns Red, både som support och headline. Nio år efter debuten står de nu starkare än någonsin och har nyligen släppt fantastiska ”Rescue”.

För att vara ett band i denna genre och scen är de unika på många sätt, både i och med det faktum att uppsättningen bandmedlemmar är intakt och tightare än någonsin efter dessa år, men också att de efter de trender som kommit och gått fortfarande är relevanta och har en publik som bara växer.

”We’ve seen the trends come and go; the music trends, the fashion trends” säger bandets karismatiska sångare Shane och fortsätter: ”We’ve seen a band show up in the scene and become huge for literally just a few months and then disappear. We’ve never latched on to the trends.”

Kalla det emo-punk, post hardcore eller vad du vill men när allt kommer omkring är Silverstein ett riktigt grymt rockband som fullkomligt exploderar när de ställer sig på en scen. Därför vill du inte missa deras Sverigebesök i mars.

OMAR AND THE HOWLERS

Nefertiti

Fredag

(Konsert)

Image of OMAR AND THE HOWLERS

Kent “Omar” Dykes “och hans grupp” Omar & The Howlers “är sedan länge ett välkänt och älskat namn i Sverige. En lysande showman, originell sångare och gitarrist. Musik som tar en tillbaka till ikoner som Howlin Wolf, John Fogerty och Captain Beefheart. En bluestradition som Omar vårdat ömt, men också gett sin högst personliga tolkning av.

Omar & The Howlers har under många år bott i Texas musikaliska huvudstad Austin. Ursprungligen kommer kommer han från den lilla staden McComb i Mississippi, som förutom Omar har fött artister så olika som Bo Diddley och Britney Spears. Redan i 1976 flyttade han till Austin, där Omar & The Howlers snabbt blev ett namn på den lokala musikscenen.

1987 släppte storbolaget Columbia Records albumet “Hard Times In The Land Of Plenty” som blev en stor succé och sålde i en halv miljon exemplar. Skivan anses fortfarande som en klassiker. Han har sedan dess släppt en strid ström av skivor på oberoende bolag, men alltid av hög standard som blivit något av ett signum.

Omar & The Howlers är ett hårt arbetande band som är på turné under hela året. I mars är det Sveriges tur att få finbesök när gruppen besöker Malmö, Stockholm och Göteborg.

Malmö

INGVAR!

Malmö Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of INGVAR!

Dagen är slut och börsen har lagt ytterligare en katastrofal dag bakom sig. De förtvivlade mäklarna har förlorat såväl sina egna som alla andras pengar. Nu famlar de efter ett hopp, något som kan hjälpa dem att stå ut ännu en dag. De vill tro på en bättre värld och drömmer om att få slippa rövarkapitalismen. Så minns de – IKEA!

Med en stor portion svart humor och till tonerna av svensk folkmusik berättar vi historien om mannen som möblerade det svenska folkhemmet.

Das wunder von Schweden, eine musikalische Möbelsaga hade urpremiär på Deutsches Schauspielhaus i Hamburg 2009. Hösten 2010 hade den Sverigepremiär på Malmö Stadsteater. Kompositören och regissören Erik Gedeon är schweizaren med svenskt påbrå som under de senaste åren tagit norra Europas teaterscener med storm. Tillsammans med lundadramatikern Klas Abrahamsson har han skapat succéföreställningen Ingvar! – En musikalisk möbelsaga.

Flykt

Teater Teamus

Fredag

(Teater)

Image of Escape

En pjäs om flykt och att rädda sitt skinn i en mörk värld där krig råder.

Övrig information:

Teater Teamus är en teatergrupp där skådespelarna har olika typer av funktionsnedsättningar.

Mari Mari

Inkonst

Fredag

(Konsert)

Image of Mari Mari

Vi vill dansa!! så heter Mari! Mari!’s Europaturné och Ryska Posten kan inte annat än att hålla med när vårkänslorna börjar smyga sig in i rysskylans Malmö. Indierockarna från Vladivostok gör ett exklusivt stopp hos oss på Ryska Posten. Så missa nu inte för allt i världen vårens återkomst på Inkonst!

Vi börjar tina upp dina sinnen med tövädrets främsta sändebuds Jegenij Jevtusjenkos verk till tonerna av violin och dundrande slagverk.Malmös egna solstrålar och Ryska Postens älsklingar Mika och Erik från LUR tar över stafettpinnen, invaderar dj-båset och sätter fart på dansgolvet. Kvällen avslutas med en bombastisk explosion på dansgolvet alstrad av Ryska Postens residens-DJ’s miss Samara och miss Kaliningrad och sin retroromatiska russianbeat, medryckande gypsypunk, förtjusande rysk folkrock & dansant sovjetabilly.

Begreppet indierock används vanligtvis för att beteckna en stil som förmodligen inte är en strukturerad stil och huvudsakligen för att karakterisera ett bands oberoende aktivitet som i de bästa fall får stöd av små skivbolag. Det ryska bandet Mari!Mari! är ett exempel i en sådan bemärkelse som nu gör en stor satsning på att nå en bredare publik som även går utanför de nationella gränserna.

Mari! Mari! har sina rötter i Vladivostok, hamnstaden som alltid har varit en knutpunkt mellan Ryssland och de olika östasiatiska kulturer, i synnerhet det kinesiska, det japanska och det koreanska. Här har under tiden blandats folk av olika slags och dess influenser hittar även plats i bandets låtar – som exempelvis i All you need is Love, som sjungs på kinesiska.

FAITH

Skånes Dansteater

Fredag

(Dans)

Image of FAITH

Vi får följa Faith på hennes livs resa, från hinder till möjligheter. En ung flicka som liknar andra flickor var som helst i världen, med drömmar om kärlek, lycka och en trygg framtid. Men Faith måste kämpa för sina rättigheter i sin omgivning och inom familjen. Föreställningen speglar vår rädsla när samhälle och individer förändras, i en tid då globaliseringen skulle ena oss. Men den visar också hur dansen och musiken skapar nyfikenhet, stärker vår identitet och inspirerar. Att få vara den man är… Som man är född…

THIRD DYNASTY – Träd Gräs och Stenar (SE) LIVE

Babel

Fredag

(Konsert)

Image of THIRD DYNASTY - Träd Gräs och Stenar (SE) LIVE

Fjärde Tredje Dynastin blir en psykedelisk logdans med osynliga vägar över och under dansgolven, biodynamiskt ljus och hemflätade högtalare.

Gör dina egna orgon-trätofflor genom att limma metallfolie på insidan.

Våra sändare kommer att förstärka signalen och aktivera nästan outhärdligt sköna vibbar mellan dina tår.

De gamla proggrockarna i Träd Gräs och Stenar har sagt att de vill ”kunna passera som hålligångmusik på landsbygden på fredagar och lördagar” och vad kunde passa bättre än att spela på Tredje Dynastin?

Före och efter kommer våra trogna husdiskjockeys, Emely Ewe, Marcus Cawood, Vilddjuret och Cecilia Flink, att piska upp frenesi på två separata dansgolv.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

André Kertész

Hours: 10:00 – 21:00

Steve Schapiro

Hours: 10:00 – 21:00

Äntligen Hemma-mässan

Hours: 10:00 – 19:00

Sturtevant

Hours: 10:00 – 18:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

WRATH OF THE TITANS

Hours: 12:00 – 00:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

The Snows of Kilimanjaro

Hours: 12:00 – 00:00

Freud’s last meeting

Hours: 16:00 – 17:10

Gregorius

Hours: 18:00 – 19:25

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Genom den trånga porten

Hours: 19:00 – 21:00

KAJSA SANDSTRÖM/PONTUS PETTERSSON (SE)/ BETWEEN DOG AND WOLF/MOPA

Hours: 19:00 – 21:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 19:00 – 21:30

To Damascus

Hours: 19:00 – 21:00

The Three Musketeers

Hours: 19:00 – 22:25

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Capriccio

Hours: 19:00 – 21:00

Vi som är hundra

Hours: 19:00 – 21:00

Children of Paradise

Hours: 19:00 – 21:20

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

Treater

Hours: 19:30 – 21:35

Louise Hoffsten

Hours: 19:30 – 21:30

Nobody Is Perfect

Hours: 19:30 – 21:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Mahler’s SECOND SYMPHONY

Hours: 19:30 – 21:00

The Angel

Hours: 19:30 – 21:30

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

Orkester Chesty Morgan & Hans Caldaras

Hours: 20:00 – 22:00

THE SHINS

Hours: 20:00 – 22:00

Bamaataa Bamaataa

Hours: 21:00 – 03:00

Klubb: Püssy A Go Go

Hours: 21:00 – 23:00

Hands On ❤ FRIDAY PREMIERE

Hours: 21:00 – 01:00

CUNNINLYNGUISTS

Hours: 21:00 – 23:00

Live at Marie Laveau: FRANTIC SUNDAY

Hours: 21:00 – 00:00

RAW comedy club

Hours: 21:00 – 00:00

Klubb: XOVP

Hours: 21:00 – 03:00

Girls Night Out

Hours: 21:00 – 03:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Klubb 360

Hours: 21:00 – 03:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Clandestino Presenta: FAMA 5 en Vivo Liveband

Hours: 21:00 – 03:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Che Sudaka

Hours: 22:00 – 00:00

A spectacular weekend at PURE Nightclub Stockholm

Hours: 22:00 – 03:00

Mums Mums B.I.G

Hours: 22:00 – 03:00

All Out Dubstep pres: V.I.V.E.K & COMPA (UK) @ Fabriken

Hours: 22:00 – 03:00

Club Swag @ Kingstown – The Return Of SWAG

Hours: 22:30 – 03:00

SUPERWEEKEND at SOLIDARITE

Hours: 23:00 – 05:00

COLOURFUL LABEL NIGHT: RE.YOU, MARIO AUREO & ORANGE MUSE (TOBIAS LINDEN)

Hours: 23:30 – 04:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

SURROUNDING BACON & WARHOL

Hours: 11:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 18:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 18:00

WRATH OF THE TITANS

Hours: 12:00 – 00:00

The Snows of Kilimanjaro

Hours: 12:00 – 00:00

MIN MORMOR GLADYS

Hours: 12:00 – 14:00

PREMIERE | Open-air café

Hours: 16:00 – 03:00

SILVERSTEIN

Hours: 18:30 – 20:30

Winter

Hours: 18:30 – 21:30

THE LAST WRESTLERN

Hours: 19:00 – 21:00

Identity is a myth

Hours: 19:00 – 21:00

LUBIEWO-KÄRLEKSÖN

Hours: 19:00 – 21:00

Crime Scenes

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

OMAR AND THE HOWLERS

Hours: 19:00 – 21:00

5BOYS.COM

Hours: 19:00 – 20:30

MUSTASCH

Hours: 19:30 – 21:30

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Hours: 19:30 – 22:00

Stage Fright

Hours: 19:30 – 21:30

noBody

Hours: 19:30 – 21:15

GOTHENBURG MELODIC 2012

Hours: 20:00 – 22:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

CHUCK NORRIS EXPERIMENT – Releasefest

Hours: 21:00 – 23:00

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

BERSÅ FRIDAYS | ANDREAS AGURRÉ

Hours: 22:00 – 05:00

OBSESSiON | Glasses

Hours: 22:00 – 03:00

RAMBLING NICHOLAS HERON

Hours: 22:00 – 00:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

DON PALM

Hours: 23:00 – 05:00

Mecha

Hours: 23:58 – 04:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

ALEXANDER GUTKE

Hours: 11:00 – 17:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

TAUBA AUERBACH – Tetrachromat

Hours: 11:00 – 17:00

WRATH OF THE TITANS

Hours: 12:00 – 00:00

The Snows of Kilimanjaro

Hours: 12:00 – 00:00

Escape

Hours: 14:00 – 16:00

The red and green play

Hours: 19:00 – 21:00

FAITH

Hours: 19:00 – 19:50

INGVAR!

Hours: 19:00 – 21:10

Zpanska flugan

Hours: 19:30 – 21:50

THIRD DYNASTY – Träd Gräs och Stenar (SE) LIVE

Hours: 21:00 – 03:00

Skintrade @ Clubb Hell Yeah

Hours: 21:00 – 00:00

Paper & Revl9n

Hours: 21:30 – 00:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 03:00

Mari Mari

Hours: 22:00 – 00:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

Friday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 04:00

Club Eightball

Hours: 23:30 – 04:00

Nightclub @ KB

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future’

Hours: 10:00 – 18:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 11:00 – 17:00

The Ice Palace

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

The forests

Hours: 19:00 – 21:00

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 20:30

ANNA KARENINA

Hours: 19:30 – 21:30

Handling in Spokane – KOMILAB NO. 7

Hours: 19:30 – 21:00

Bruckner – Mozart

Hours: 19:30 – 21:30

=Oslo

Hours: 19:30 – 21:30

BABETTES GJESTEBUD

Hours: 19:30 – 20:40

BERTINE ZETLITZ

Hours: 20:00 – 22:00

The Ice Palace

Hours: 20:00 – 22:00

Norway – Brazil

Hours: 20:00 – 22:00

Still Changing

Hours: 21:00 – 23:00

Brazz Brothers / Dalakopa

Hours: 21:00 – 23:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

Condolences

Hours: 21:30 – 22:30

Bjørn Kjellemyr/Bjørn Klakegg/Jakop Janssønn/David Aleksander Sjølie

Hours: 22:00 – 00:00

Helge Lien Trio

Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and International Art after 1900’s

Hours: 10:00 – 17:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 18:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Top Gear Live

Hours: 12:00 – 00:00

Stand-up @ Comedy ZOO

Hours: 19:00 – 00:00

EMERGENZA FESTIVAL SEMIFINALE

Hours: 19:30 – 21:30

Niels Hausgaard – Love Babe

Hours: 19:30 – 12:30

BO STIEF TRIO: Stories from my GOOD life

Hours: 20:00 – 22:00

The Lady of the Camellias

Hours: 20:00 – 23:00

Nik & Jay

Hours: 20:00 – 22:00

The Revolver trilogy

Hours: 20:00 – 22:25

Singin’ In The Rain

Hours: 20:00 – 22:50

Back to the desert

Hours: 20:00 – 22:00

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

Project Farming

Hours: 20:00 – 22:00

MIKAEL SIMPSON & SØLVSTORM

Hours: 21:00 – 23:00

KIM LARSEN JAM

Hours: 21:00 – 23:00

Burkina Electric (BFA)

Hours: 21:00 – 23:00

WITH NO ARMS AND LEGS & MECHANICAL BIRD

Hours: 21:00 – 23:00

NIELS SKOUSEN & SUPPORT: FOLKEKLUBBEN

Hours: 21:00 – 23:00

Sleep Party People

Hours: 21:00 – 23:00

FRANKIE TEARDROP

Hours: 22:00 – 03:00

Defected In The House

Hours: 23:00 – 03:00

Privé Spring Break Hosted By Good People Ent

Hours: 23:30 – 05:30

Our Legacy – Euroman

Hours: 23:30 – 05:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s