Thursday the 29th of March in Swedish

Stockholm

Gyllene hjulet

Stockholm Waterfront

Torsdag

(Gala)

Image of Gyllene hjulet

Gala och prisutdelning, torsdag 29 mars 2012 kl 17.30 på Stockholm Waterfront

Torsdag 29 mars hyllas Sveriges bästa sponsrings- och eventprojekt under 2012 års Gyllene Hjulet-gala på Stockholm Waterfront. Kvällen bjuder på mat, dryck, underhållning, inspirerande case och mingel med hela sponsrings- och eventbranschen.

DIRTY DANCING

China Teatern

Torsdag

(Teater)

Image of DIRTY DANCING

Baby är på semester i New Yorks Catskill Mountains tillsammans med sin äldre syster

och deras föräldrar, men hon är inte särskilt intresserad av aktiviteterna som bjuds vid

semesteranläggningen. Istället upptäcker hon en helt annan slags underhållning när

hon av en slump hamnar i personalens område där ett party med dans natten lång pågår.

Trollbunden av de heta dansrörelserna och de medryckande rytmerna dröjer det inte länge

innan Baby är en del av detta – inte minst när hon möter dansläraren Johnny Castle.

Babys liv är på väg att ta en ny riktning när hon kastas in i rampljuset som Johnnys partner

både på dansgolvet och vid sidan av, vilket får stora konsekvenser…

Monty Python´s SPAMALOT

Oscarsteatern

Torsdag

(Teater)

Image of Monty Python´s SPAMALOT

Spamalot tillhör 2000-talets mest prisade musikaler. När föreställningen spelades på Broadway nominerades den 2005 till hela 14 Tony Awards – fler än någon annan musikal det året. Sverigepremiären gick av stapeln på Nöjesteatern i Malmö under hösten 2010 och även här blev musikalen en stor publik och kritikersuccé. Under hösten 2011 är det äntligen dags för musikalen att inta anrika Oscarsteatern i Stockholm.

Spamalot är en kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld). Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur (Henrik Dorsin) och riddarna av det runda bordet: Sir Robin (Johan Glans), Sir Lancelot (Adde Malmberg), Sir Galahad (Robert Rydberg) och Sir Bedevere ( Bertram Heribertson) som slår sina mer eller mindre kloka huvuden ihop i jakten på den heliga graalen. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön (Nina Söderquist). Kung Arthurs häst och tjänare spelas av Kim Sulocki och som prins Herbert ser vi Mattias Linderoth.

Al Pitcher

Södra Teatern

Torsdag

(Show)

Image of Al Pitcher

Det var först efter att ha bott här i Sverige ett tag som jag insåg hur viktigt FIKA är för svenskarna, säger nyzeländska men stockholmsboende komikern Al Pitcher.

Genom att kombinera standup comedy med ritualerna kring FIKA vill jag skapa en helt ny show.

Eftersom publiken är den viktigaste delen av kvällen kommer showen att bli en mycket speciell kväll i Fika-stundens anda…

Al Pitcher belönades med priset för Årets manliga komiker 2011 på Svenska Standup-galan i augusti.

Pernilla Andersson

Rival

Torsdag

(Konsert)

Image of Pernilla Andersson

Kritiker och publik hyllade enhälligt Pernillas akustiska novemberturné Tre och en flygel.

Ord som “genuint”, “övertygande” och “värmande” var flitigt återkommande beskrivningar från landets recensenter. Under mars månad kommer ytterligare några få, exklusiva spelningar göras med denna sättning i utvalda städer som tidigare inte har besökts.

Tre och en flygel sättningen består av Pernilla på flygel tillsammans med de fantastiska musikerna Dan Berglund på kontrabas och Fredrik Rönnqvist på gitarr

Markus Krunegård

Kägelbanan

Torsdag

(Konsert)

Image of Markus Krunegård

Det är ett par år sedan Markus Krunegård släppte de två hyllade albumen “Prinsen Av Peking” och “Lev Som En Gris Och Dö Som En Hund” som innehöll hits som “Hela Livet Var Ett Disco” och “Hollywood Hills”.

Nu är det snart dags igen. Den 21 januari – på P3 Guldgalan – gör Markus världspremiär på sin nya singel “Everybody Hurts”. I mars kommer fullängdaren och i samma veva spelar Markus live på Södran.

JEREMY PELT QUINTET

Fasching

Torsdag

(Konsert)

Image of JEREMY PELT QUINTET

Jeremy Pelt är ett tekniskt under bakom trumpeten. Invecklade solon och vackra ballader spelas med innerlighet och lätthet. Pelt har medverkat i en mängd olika konstellationer bland annat, Roy Hargrove Big Band, The Duke Ellington Big Band. Sen hans ankomst har Pelt haft nöjet att spela med dagens och gårddagens jazzcelebriteter. Jeremy Pelt Quintet besitter ett intensivt samspel som påminner om det som Miles, Wayne Shorter och Herbie Hancock blev kända för i mitten av 60-talet.

The Zombies

Debaser Medis

Torsdag

(Konsert)

Image of The Zombies

Under fem intensiva år i början av 60-talet skrev The Zombies några av världens allra största poplåtar. “She´s Not There”, “Tell Her No”, “Time of the Season” m.fl blev odödliga klassiker och har fortfarande inte släppt greppet om sina lyssnare.

Med rösten och popkänslan intakt knockade Colin Blunstone och resten av The Zombies stora delar av Storbritannien 2008 då de ställde sig på en scen i London för en comeback. På spelningen som hölls i närheten av Shepards Bush Green blev t.ex Andres Lokko så knäckt att han skrev att det var något av det vackraste han hade hört.

“Säg aldrig nej när ögonen tåras av musik. Oavsett när eller varför det händer. Låt aldrig någon skratta åt dig när det sker. För det är något av det finaste kultur kan göra med oss. Som när en sobert svartklädd Colin Blunstone ackompanjerad av blott en stråkkvintett sjunger Tim Hardins “Misty Roses” och den magnifika “Say you don’t mind”. Jag känner fortfarande en nästan gränslös tacksamhet att jag fick uppleva den röstens unika klang i lördags. Jag föddes den våren hans The Zombies spelade in albumet Odessey & Oracle”.

2009 gästade de så äntligen Sverige för i ett stort sett helt utsålt Debaser Medis och hänförde både recensenter och publik.

“Som vanligt är det stor publikuppslutning – och tillhörande jubel – när de stora gamla namnen kommer. Det var 45 år sedan de var här senast, men Colin Blunstone påstår att han minns det som igår och lovar att de inte ska vänta lika länge med näst besök.” SVD

“Ibland gör de nu konserter där denna “Oracle and Odessey – Revisited – Anniversary Edition” spelas i sin helhet, men på Debaser Medis satsar de mer konventionellt. Kombinerar The Zombies-material med låtar från Colin Blunstones blygsamma solokarriär och Rod Argents två största låtar från sitt 70-talsband Argent. Samt ett par nya.” DN

Nu blir det alltså andra gången sedan ett kort besök i mitten av 60-talet som vi får återse bandet som kallats “the most brilliant under-rated pop groups of all time”. Denna gång besöker de även Debaser i Malmö.

It’s the time of the season. When the love runs high. In this time, give it to me easy. And let me try. With pleasured hands.

The Zombies är aktuella med ett nytt studioalbum “Breathe Out, Breathe In” samtidigt som de fyller 50 år.

DJ Mother

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 The Zombies (UK)

The Zombies bildades i Londonförorten St. Albans 1962 och blev intresserade av att försöka sig på en riktig karriär då de vann en tävling som innebar att man fick spela in en demo. Låten “She’s Not There” landade ett skivkontrakt med Decca och släpptes som debutsingel 1964. Singeln följdes upp av lika populära “Tell Her No”. Det mesta av gruppens eget material skrevs av basisten White och keyboardisten Argent. 2008 gjorde gruppen comeback.

Göteborg

Crime Scenes

Göteborgs Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Crime Scenes

(det handlar inte om rån, mord eller kvinnomisshandel)

Det handlar om kön.

Det handlar om förväntningar, makt och om att ta plats.

Det handlar om vad som är betydelsefullt.

Och om att vända på blicken.

Om att inte uppfylla de grundläggande kriterierna för att få ta scenen i anspråk.

Att göra är makt.

Vi vill att du ska förstå varför föreställningen slutar som den gör.

5BOYS.COM

Backa Teatern

Torsdag

(Teater)

Image of 5BOYS.COM

I ett övergivet hus mitt i en stor stad leker fem pojkar: Sssschblam, sssschblam, schblam- swosch! Världen försvinner, leken uppslukar allt. Som superhjältar räddar de mänskligheten när omgivningen rämnar.

Den slovenska dramatikern Simona Semenic pjäs 5BOYS.COM behandlar våldets skiftande uttryck i samhället, från serietidningen till köksbordet, via skolgården och hela vägen till slagfältet. Genom pojkarnas lek ställs frågor om våldets makt och identitet. Är varje människa en potentiell förövare? Och var får tjejerna plats inom broderskapets jämlikhet?

Pjäsens fem pojkroller är alla skrivna för kvinnliga skådespelare. För regin svarar Anja Susa som är före detta konstnärlig ledare på Duško Radovic-teatern, Belgrads systerscen till Backa Teater.

Med föreställningen 5BOYS.COM bjuder Backa Teater in några av det nya Balkans främsta konstnärskap inom teater för att ge göteborgs unga en vass scenupplevelse om våld. Vad är det vi egentligen avnjuter i biosalongens mörker och i TV-soffan?

5BOYS.COM får skandinavisk premiär på Backa Teater 17 mars 2012 och spelas under våren.

Louise Hoffsten

Lorensbergsteatern

Torsdag

(Konsert)

Image of Louise Hoffsten

Louise är fortfarande blond. Hon pratar fortfarande samma breda östgötska. Hon skrattar fortfarande på samma sätt. Ett fniss som blir ett garv. Som klyver ansiktet och förvandlar ögonen till glittrande springor. Men hon har femton års erfarenhet av ett annat liv. Ett liv där gråten varit en lika nära vän som skrattet. Ett liv där inget längre är sig likt. Ett liv där bluesen är en realitet, inte något som hon bara sjunger om. Bluesen, det blå, är en konstant. Till en början var det ett becksvart mörker, så småningom en blå vardag, i dag en levande verklighet med man och barn. Ett liv kort sagt. Men i höstas trodde Louise att det var slut med sången och musiken. Pappa Gunnar försvann och med honom lusten att skapa musik. Det var ju för honom hon innerst inne hade spelat. I alla år. Nu var han borta och allt han stod för. Varför skulle hon fortsätta skriva låtar, spela in dem och ge ut dem i en värld där ingen längre intresserade sig för att köpa skivor? Hon tappade sugen, musik var tråkigt. Mitt i sorgen över den tappade lusten fick hon kontakt med låtskrivarparet Stefan Örn och Sandra Bjurman (som vann Eurovision Contest genom att skriva Azerbajans bidrag ). Då vände allt. De började skriva tillsammans. På tremanhand. Rock. Back to basic. Att det är sången som är grundbulten i hennes liv tydliggjordes hos nunnorna precis som skedde i mötet med Stefan och Sandra. Det är bara att fortsätta. Inte för att the show must go on. Utan för att Louise Hoffstens liv inte kan se ut på annat sätt. Och snart är hon en av Stjärnorna på slottet i tv. På nya singeln ”I’ll get by” sjunger hon att vi inte ska oroa oss för henne, hon klarar sig. Att göra misstag, att bränna sig, att snubbla, att till och med falla, är det enda sättet att ta sig fram genom livet. Inget vet detta bättre än hon som sjunger dessa ord. Hon vet vilket som är hennes instrument. Rösten. Som är en gudagåva. En naturtillgång. Inget som går att köpa på tv-shop eller Blocket. Finns endast i ett exemplar. Lyssna noga. Det här är Louise Hoffsten.

LILL LINDFORS & SVEN-BERTIL TAUBE

Göteborgs Konserthus

Torsdag

(Konsert)

Image of LILL LINDFORS & SVEN-BERTIL TAUBE

Personligt och svängigt med Lill Lindfors och Sven-Bertil Taube.

Tillsammans skapar de en föreställning fylld av sånger, monologer, poesi och mycket musik

och glädje. Varken Lill Lindfors eller Sven-Bertil Taube behöver någon närmare presentation. Lill, den lekfulla, humoristiska och musikaliska alltid med ett stänk av allvar, Sven-Bertil, sångaren med fantastisk diktion och en bubblande humor och nu senast guldbaggevinnare för sin insats i filmen Resan till Antibes.

Här bjuder de på ett fyrverkeri med kända och mindre kända alster från sina gedigna kataloger. Mikos Theodorakis, Bellman och Taube får samsas med Du är den ende, Musik ska byggas utav glädje och en och annan samba.

Det är en fröjd att få presentera två av Sveriges populäraste och mest älskade artister på samma scen tillsammans med Anders Ekdahls 9 man starka orkester.

LAIBACH

Brewhouse

Torsdag

(Konsert)

Image of  LAIBACH

Välkända som avantgardmusikaliska provokatörer, Laibachs bana påbörjades som ett artistkollektiv vars tidiga multimediaverk innefattade såväl måleri och trycksaker som musik, video, film och uppträdanden.

Bandet som nyligen firade sitt 30-årsjubileum har genom åren parodierat totalitära ideologier både till höger och vänster med sin industrisynth, vilket under deras karriär har lett till förbud att uppträda både i hemlandet och i andra delar av världen.De albumdebuterade redan 1985. Sedan dess har en rad plattor släppts som cementerat deras position som industrimusikens främsta. De har sedan länge sitt hem hos skivbolaget Mute, där de är i fint sällskap av såväl Einstürzende Neubauten som Depeche Mode.

När Laibach i mars besöker Göteborg utlovas en konsert där de radar upp sina största hits. Det kommer bli fantastiskt!

The Göteborg String Theory

Nefertiti

Torsdag

(Konsert)

Image of The Göteborg String Theory

The Göteborg String Theory släpper i samarbete med Kning Disk en live EP från framträdandet på Göteborgs Konserthus 2010 – med Anna von Hausswolf, Daniel Gilbert och The Skull Defekts! Detta firas med en skön vårfest där några av de artister som medverkat i The Göteborg String Theory framträder med nytt låtmaterial, denna gång i deras egen sättning.

DJs: The Skull Defekts, Nathalie Barusta Gäbel, José González m.fl.

Malmö

SEGERSTAM

Malmö Konserthus

Torsdag

(Klassiskt)

Image of VICTORY FAMILY

Malmö SymfoniOrkester

Leif Segerstam, dirigent

Pia Segerstam, cello

Sibelius Andante Festivo

Britten Symfoni för cello och orkester

Skrjabin Symfoni nr 2

Programblad

KONSERTTIPS av Annette Helmers

Denna konsert fastnade jag för eftersom Leif Segerstam ska dirigera. Han kan konsten att förmedla musiken och locka fram kraften i den. Han tar fram det väsentliga genom att ta bort allt onödigt. Segerstams dotter Pia är solist i Brittens Symfoni för cello och orkester. Är nyfiken på hur hon utvecklats sedan hon var här senast. Stycket hade jag på skiva med Rostropovitj redan tidigt och har därför lyssnat på det mycket. Dialogen mellan cello och pukor är djurisk, musiken är snarare kärv än vacker.

Flykt

Teater Teamus

Torsdag

(Teater)

Image of Escape

En pjäs om flykt och att rädda sitt skinn i en mörk värld där krig råder.

Övrig information:

Teater Teamus är en teatergrupp där skådespelarna har olika typer av funktionsnedsättningar.

Zola Jesus (US) LIVE

Babel

Torsdag

(Konsert)

Image of  Zola Jesus (US) LIVE

Hyllade och alldeles magiska Zola Jesus kommer till Babel! Som support ser vi Malmöbaserade bandet YAST!

ZOLA JESUS (US)

Zola Jesus är operaskolade sångerskan Nika Roza Danilova. Kritiker och press har hyllat henne samtidigt som The XX och Fever Ray handplockade henne som support för deras USA– respektive europaturnéer.

Musikaliskt spelar hon en slags grubblande goth-pop, och hon är en av förgrundsgestalterna i genren ”häxhouse”. Hennes röst påminner om en mer torterad och teatralisk Patti Smith.

Med två fantastiska album i bagaget kommer hon nu till Babel och live kan ni förvänta er en väsenlik virvelvind som sätter er i trans!

YAST (SE)

Före detta Sandvikenbandet och numera Malmöbaserade YAST kommer att värma upp er på bästa sätt. Med musikaliska förebilder som Pavement, Yo La Teng

Technicolor Poets

Inkonst

Torsdag

(Konsert)

Image of Technicolor Poets

Technicolor Poets firar släppet av skivan “The Echoing Green” med gäster från bl a Klubb Kristallen. Ljussättningen kommer att skötas av Kristian Nihlen och Dj:s blir Cecilia Flink och Tobias Petterson.

“The Echoing Green” är uppföljaren till “Hadrar Hotel” (2010) och släpps genom skivbolaget Kommun2 på vinyl. På scen utlovas mörk beat-psykedelia med inspiration från öst, väst, nutid och dåtid. Skivan kommer naturligtvis att finnas till salu och örhängen från 60-talets psykedeliska scen kommer att spinnas från skivbåset.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Gyllene hjulet

Hours: 00:00 – 00:00

André Kertész

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Steve Schapiro

Hours: 10:00 – 21:00

Sturtevant

Hours: 10:00 – 18:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Robbers

Hours: 13:00 – 15:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Fanny & Alexander

Hours: 19:00 – 21:00

Brief Encounter (Kort möte)

Hours: 19:00 – 21:00

Julius Caesar

Hours: 19:00 – 21:40

Al Pitcher

Hours: 19:00 – 21:00

THURSDAY AT FOTOGRAFISKA! Live: SEA LION

Hours: 19:00 – 23:30

Vi som är hundra

Hours: 19:00 – 21:00

The Ghost Sonata

Hours: 19:00 – 21:00

LiveQuiz

Hours: 19:00 – 21:00

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Pernilla Andersson

Hours: 19:30 – 21:30

Treater

Hours: 19:30 – 21:35

Gregorius

Hours: 19:30 – 20:55

The Angel

Hours: 19:30 – 21:30

Markus Krunegård

Hours: 19:30 – 21:30

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

JEREMY PELT QUINTET

Hours: 20:00 – 22:00

BRUCE SPRINGSTEEN TRIBUTE with BOCKARNA BRUCE

Hours: 20:00 – 22:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Krisp Ljudsystem

Hours: 21:00 – 03:00

Fight Club

Hours: 21:00 – 03:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Nervous Nellie

Hours: 21:30 – 00:00

Mimikry

Hours: 21:30 – 00:00

The Zombies

Hours: 21:30 – 00:00

Göteborg

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 17:00

SURROUNDING BACON & WARHOL

Hours: 11:00 – 18:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 18:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

MIN MORMOR GLADYS

Hours: 12:00 – 14:00

5BOYS.COM

Hours: 13:00 – 15:00

Winter

Hours: 18:30 – 21:30

THE LAST WRESTLERN

Hours: 19:00 – 21:00

CHE SUDAKA

Hours: 19:00 – 21:00

Crime Scenes

Hours: 19:00 – 21:00

The Göteborg String Theory

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

Peggy Pickit see God’s face

Hours: 19:00 – 21:00

LILL LINDFORS & SVEN-BERTIL TAUBE

Hours: 19:30 – 21:30

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Hours: 19:30 – 22:00

Louise Hoffsten

Hours: 19:30 – 21:30

ELECTRIC BREAKDOWN

Hours: 20:00 – 22:00

LAIBACH

Hours: 21:00 – 23:00

Revenge

Hours: 21:00 – 23:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

TAUBA AUERBACH – Tetrachromat

Hours: 11:00 – 17:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

ALEXANDER GUTKE

Hours: 11:00 – 17:00

Escape

Hours: 14:00 – 16:00

GENERATION 90!

Hours: 19:00 – 03:00

Den hypnotiska tapeten

Hours: 19:00 – 20:20

OMAR & THE HOWLERS

Hours: 19:30 – 21:30

VICTORY FAMILY

Hours: 19:30 – 21:30

Zola Jesus (US) LIVE

Hours: 20:00 – 22:00

Technicolor Poets

Hours: 20:00 – 22:00

Dr Rock : Jan Gerfast Band

Hours: 20:00 – 22:00

Anna-Lena Brundin & Dominik Henzel

Hours: 20:00 – 22:00

Oslo

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future’

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 11:00 – 17:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

The forests

Hours: 19:00 – 21:00

Bruckner – Mozart

Hours: 19:30 – 21:30

=Oslo

Hours: 19:30 – 21:30

BABETTES GJESTEBUD

Hours: 19:30 – 20:40

Handling in Spokane – KOMILAB NO. 7

Hours: 19:30 – 21:00

Christiania Jazzband

Hours: 20:00 – 22:00

SILVERSTEIN

Hours: 20:00 – 22:00

Lord Kelvin

Hours: 20:00 – 22:00

Norway – Brazil

Hours: 20:00 – 22:00

YLVIS 4

Hours: 20:00 – 22:00

Summers / Silvola / Kvam

Hours: 20:30 – 22:30

Lemâitre

Hours: 21:00 – 23:00

SIZZLA & THE FIREHOUSE CREW

Hours: 21:00 – 23:00

Dj F.M.C. (SoundsGood)

Hours: 21:00 – 00:00

Oslo Opry

Hours: 21:00 – 23:00

Condolences

Hours: 21:30 – 22:30

Heidi Marie Vestrheim

Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 18:00

Top Gear Live

Hours: 12:00 – 00:00

Stand-up @ Comedy ZOO

Hours: 19:00 – 00:00

Niels Hausgaard – Love Babe

Hours: 19:30 – 12:30

EMERGENZA FESTIVAL SEMIFINALE

Hours: 19:30 – 21:30

Sjostakovitj nr 5

Hours: 19:30 – 21:30

Singin’ In The Rain

Hours: 19:30 – 22:20

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

Project Farming

Hours: 20:00 – 22:00

PALLE MIKKELBORG & THOMAS CLAUSEN DUO

Hours: 20:00 – 22:00

The Revolver trilogy

Hours: 20:00 – 22:25

Don Giovanni

Hours: 20:00 – 22:00

BERNHOFT With BAND

Hours: 20:00 – 22:00

Rain – A Tribute To The Beatles

Hours: 20:00 – 22:00

YASHIN (UK) & GLAMOUR OF THE KILL (UK) & DEAR SUPERSTAR (UK)

Hours: 20:30 – 23:30

BANE (US)

Hours: 20:30 – 22:30

Rasmus Nøhr

Hours: 21:00 – 23:00

VINYL FLOOR & ECHO LIPS & GLASS HOUSE FAILURE

Hours: 21:00 – 00:00

THE MEGAPHONIC THRIFT (NO) & SWIMMING & THE BEARDY DURFS

Hours: 21:00 – 23:00

PLAY: SORTE SLYNGEL & LOU VAN & DAVID GARSET & DJURAAS & JACOBSEN & SUNE AM

Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s