Friday the 23th of March in Swedish

Stockholm

Sportfiskemässan

Kistamässan

Fredag

(Mässa)

Image of Sportfiskemässan

Efter en lång vinter blir drömmarna om fiske och natur plötsligt verklighet för tusentals fiskeentusiaster som söker kunskap, produkter och tips för att lyckas med den stora fångsten.

På Sportfiskemässan möter du branschens alla aktörer under ett och samma tak:

Säsongens nyheter

Europas största mobila akvarium

Auktion

Spännande föreläsningar

Hantverkarna

Uppvisningar av våra duktigaste profiler

Skolor

Fynden

Fiskekändisarna från TV

Tävlingar

Klubbarna & föreningarna

Seminarier och konferenser

Härliga fiskedestinationer i Sverige och övriga världen

Fiskemagasinen och deras journalister

Genom den trånga porten

Södra Teatern

Fredag

(Teater)

Image of Genom den trånga porten

Tiden i klostret – först som postulant, sedan som novis och slutligen som nunna – präglas av fasta regler och hård disciplin. Under utbildningen får hon lära sig att en nunna måste bli likgiltig för sig själv och sina egna uppfattningar. Endast då kan Gud uppfylla henne. Kampen om att ge upp det egna jaget visar sig vara svårare än hon trott. Intellektet lever sitt eget liv. När Karen tror att hon har dödat det för gott visar en instinktiv rörelse att det lever och andas.

Genom den trånga porten ger en unik inblick i livet innanför klostrets murar. Det är spännande och fascinerande skildring av hur långt en människa kan driva sig själv för sin längtan efter att nå andlig fullkomning.

Doktor Glas

Dramaten

Fredag

(Teater)

Image of Doktor Glas

Krister Henriksson gör rollen som Doktor Glas i Hjalmar Söderbergs mästerverk.

Doktor Glas förälskar sig i en av sina patienter, prästfrun Helga. Hon är olyckligt gift med den motbjudande pastorn Gregorius, och ber Glas att hjälpa henne. Till slut ser han bara en lösning. Men har man rätt att döda en människa för att rädda en annan?

Doktor Glas hade premiär på Vasateatern hösten 2006 där den spelade för utsålda hus, innan den turnerade runt Sverige med Riksteatern.

Rikard Wolff: Falling in love again

Kungliga Operan

Fredag

(Konsert)

Image of Rikard Wolff: Falling in love again

I FALLING IN LOVE AGAIN blandar Rikard egna visor från uppväxten i den svenska folkhemsförorten med klassiska cabaretsånger från Paris, Berlin och Broadway.

Eva Dahlgren

Rival

Fredag

(Show)

Image of  Eva Dahlgren

Nu släpps fler föreställningar av förra höstens och vårens uppmärksammade och kritikerrosade monologföreställning ”Ingen är som jag” av och med Eva Dahlgren.

Tre nya föreställningar ges på Rival i Stockholm under mars månad 2012 där hon delar med sig av sina betraktelser av sig själv och oss alla.

Om föreställningen:

Det finns historier som inte går att berätta med musik. Historier som kräver ett annat forum.

Förra året hade jag premiär på en monologföreställning på Rival i Stockholm. Där berättar jag det som aldrig får plats i eller mellan mina låtar. En och en halv timmes prat om sådant som kan tyckas alltför oväsentligt eller för invecklat för att skriva en sång om men som krävs för att hela bilden ska klarna.

MUSIKKOLLEKTIVET

Fasching

Fredag

(Konsert)

Image of MUSIKKOLLEKTIVET

Välkomna på Musikkollektivets releasefest för sin andra platta!

Du kanske har hört dem på någon av deras utsålda konserter eller P4-spelningar. Musikkollektivet är åttamannabandet med ambitioner utöver det vanliga och det har tagit dem på en turné som aldrig kommer ta slut. Med ett skönt pop- och reggaegung vill de förmedla all kärlek och glädje som de förmår att ge. De lever för att stå på scen och det gör dig uppenbart när du ser dem denna kväll med sitt musikartilleri.

Efter konserten bjuds alla upp till dans på klubb Banana Social Club.

We Have Band & Duellen

Debaser Slussen

Fredag

(Konsert)

Image of We Have Band & Duellen

Nu är den här, tredje STHLM INDIE-kvällen för i år, vilket vi firar med electrosyntpopkrautrock! Brittiska WE HAVE BAND och Uppsaliga DUELLEN ser ni live, NINA och MICHELLE KIENAST samt SKIMRET sköter dansgolven!

LIVE: WE HAVE BAND

London/Manchester trion We Have Band vet vad de gör. Tillsammans skapar Thomas WP, Dede WP och Darren Bancroft elektrisk pulserande indie med kratuig synth och ett mörkt soulsound som gör We Have Band till ett sammansvetsat maskineri av beats och synthslingor.

Vi skulle kunna babbla upp en massa referenser till Kitsunésläpp, SXSW-hype och NME:s alla hyllningar till det här bandet. Men vi stannar vid att säga att de spelar mörka dansrytmer, våta synthslingor, postpunk, funkig bas och ljuva popvokalslingor.

Med sitt nysläppta album “Ternion” i bagaget kommer de nu till Sthlm Indie och Debaser Slussen för att bjuda Stockholmspubliken på sitt kontrollerade kaos som får dansgolv att koka! Missa inte!

LIVE: DUELLEN

Duellen började som ett tvåmannaprojekt under våren 2011. Senare under året växte projektet till ett helt band bestående av tidigare medlemmar från banden Jeniferever och The Search. Duellens sound rymmer både obskyra och kommersiella element från bland annat new wave, 80-talspop, avant-garde-rock och modern dansmusik. Ekande gitarrer och atmosfäriska syntar i kombination med drivande trummor och bas för tankarna till tidiga U2 och det brittiska bandet The Sound. Sången ligger långt fram i ljudbilden med starka texter på svenska och rösten har jämförts med en ung Thåström.

STHLM INDIE

Stora golvet tar STHLM INDIE:s residenter Michelle (Happy Ever After) och Nina Kienast (Shape Up!) hand om. Det blir indiedisco med ballonger och sprit, låtar att dö för, hångel, dans och två sjukt överpeppade residenter.

SKIMRET

I Bakfickan styr Martina Trygg och Evelina Hennerfors upp festen. SKIMRET heter deras klubb och beskrivs bäst så här: Skimret är billigt vin, kastanjetter och paljetter. Skimret är att aldrig vilja gå hem. Skimret är en plats fri från tokroliga dängor och dunka dunka-house. Skimret är dova rundgångar, mörker och Manchesterromantik. Skimret är armar viftandes i luften. Skimret är svensk postpunks ljuvaste stunder.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 We Have Band (UK)

We Have Band bildades 2006 i England och består av Thomas WP, Dede WP och Darren Bancroft. 2010 släppte de sitt debutalbum “WHB” och 2012 kom uppföljaren “Ternion”.

22:00 Duellen

Duellen startades 2011 i Uppsala. Joakim Jakobsson spelade tidigare i bandet The Search och Brian Biezki flyttade till Sverige från Argentina via Spanien för att han inte kunde motstå den svenska popkulturen. Sen stod Brian inte längre ut med vädret och flyttade till Spanien igen. Joakim tog då in Simon Lundborg, Tina Bergström (ex The Search), Olle Bilius (Jeniferever) och Mikael Saltzman (ex The Search) i bandet och saken var klar. 2011 släppte de EP:n DUELLEN innehållande 5 låtar.

ALEX MORENO & William Baldwin!

Aveny

Fredag

(Club)

Aveny 23 & 24 Mars - ALEX MORENO och William Baldwin!

Varmt välkomna till helgen på Aveny Nattklubb, 23 till 24 mars – två kvällar i musikens och festligheternas tecken som bland mycket annat bjuder på 8 högaktuella DJs, artisten och mixproducenten Alex Moreno samt omåttligt populäre William Baldwin. Dessutom är det stor premiär för Avenys nya koncept på andra dansgolvet som hädanefter kommer präglas av allt ifrån RnB till nostalgisk musik som får övervåningen att koka.

Fredag

Alex Moreno

Adam Lilienberg

Filip Ibrahim

Vincibrian

Alex Moreno

Alex är en av Sveriges största och snabbast växande DJs. Ingen annan svensk DJ har någonsin tillkallats så mycket uppmärksamhet och erkännande utan att sälja egenproducerade låtar. Alex besitter otrolig teknisk kunnighet och flexibilitet vilket möjliggjort en framgångsrik karriär med möjlighet att växa ytterligare så väl hemma i Sverige som på den internationella klubbscenen.

Göteborg

TUR 2012!

Svenska Mässan

Fredag

(Mässa)

Image of TUR 2012!

Välkommen till Nordens största Resemässa!

Vill du veta vad som är på gång, få inspiration till kommande semestermål eller bara längta dig bort en stund redan på hemmaplan?

I år bjuder TUR på mer än 500 superladdade utställare, över 60 representerade länder, mängder av nyheter, härlig internationell stämning och inte minst en fantastisk chans att fynda resor och boende runt om i världen genom alla Deals.

Nytt för i år är att vi öppnar mässan för alla resesugna redan fredag 23 mars kl.14.00.

Stage Fright

Lorensbergsteatern

Fredag

(Teater)

Image of Stage Fright

Rampfeber

En bakvänd komedi om en fars med Thomas Petersson, Ulla Skoog, Claes Månsson och Sven Melander m.fl!

Våren 2012 kommer den makalöst roliga och prisbelönta komedin Rampfeber till Lorensbergsteatern. Komikerna Ulla Skoog och Thomas Petersson spelar två av huvudrollerna i denna underbart finurliga föreställning som är en komedi, som handlar om en fars! Under hösten spelas föreställningen på Halmstad teater och flyttas till Göteborg efter jul, med premiär den 25 januari 2012.

Det unika med Rampfeber är att publiken först får se föreställningen framifrån och sedan bakifrån, som om man stod bakom kulisserna och kikade in på scen. För om du inte visste det redan, så händer det ofta mer bakom än på själva scenen under en förställning! Det är alltifrån privata pengar som står på spel till svartsjukedraman och en oändlig massa sardintallrikar som dyker upp överallt. Som du förstår blir det förvecklingar i det oändliga som är så dråpliga att skrattsalvorna kommer avlösa varandra.

Missa inte denna klassiker av Michael Frayn, som spelade för fulla hus i nästa fem år i Londons West End och sägs vara en av tidernas roligaste pjäser.

The Bible

Göteborgs Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of The Bible

Genom myter och berättelser från syndafall till apokalyps vandrar Adam och Eva, vägledda av en nyckfull Gud. Vi plockar det förbjudna äpplet i Edens lustgård och smyger sedan ombord på Noaks ark. En resa som går genom brinnande buskar via Sodom och Gomorra och Babels torn till Kanaans land. Och kanske hinner vi precis fram i tid för att bevittna födseln av ett omstritt gossebarn. På bara fyra timmar berättar vi hela den bibliska historien.

Niklas Rådström har tagit ett helhetsgrepp om både Gamla och Nya Testamentet och skapat ett helt nytt verk. Rådström som är en av Sveriges mest namnkunniga författare av romaner, dramatik och filmmanus har tidigare gjort en teaterversion av Dantes gudomliga komedi för Göteborgs Stadsteater.

Regissören Stefan Metz står bakom flera av Stadsteaterns succéer som Trettondagsafton och Peer Gynt. Metz som annars är bosatt i Madrid har verkat på flera stora scener i Europa. Han var tidigare en av huvudaktörerna i det världsberömda teatersällskapet Théâtre de Complicité i London.

SVEN ZETTERBERG

Nefertiti

Fredag

(Konsert)

Image of SVEN ZETTERBERG

Sven Zetterberg (som fyller sextio i dagarna) är äntligen tillbaka på Nef med sin tunga soul och blues. Han viker aldrig från sitt segertåg på landets klubbar och festivaler och fortsätter att leverera högkvalitativa album!

Sven Zetterberg har skolats och utvecklats i band som Chicago Express och hittats på scen med tungviktare som Louisiana Red, Jimmy Rodgers och Eddie Boyd. En man som andas blues och soul.

Sven Zetterberg –s, g, mnspl.

Anders Lewén –g.

Tobbe Eliasson –sx, key.

Mikael Fahleryd –b.

Jim Ingvarsson –tr.

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Lisebergsteatern

Fredag

(Show)

Image of MARIA MÖLLER - should it be like this?

Komik och allvar i tvära kast. Och musik, massor av musik! Maria Möllers show har under hösten fått ett fantastiskt mottagande av både publik och press då den spelats på Intiman i Stockholm under hösten 2011. Våren 2012 turnerar föreställningen runt om i landet.

Mångsidighet är ett måste i denna show, som är precis som livet, där allt ska med. Vi möter imiterade karaktärer och påhittade karaktärer som trängs inom Marias kropp och slåss om att få vara med och ge liv åt hennes syn på livet. Hur har vi det egentligen? Vad är det som driver oss? Ska de va så här? Och vem är Gerd?

Aldrig tidigare har Maria gjort så många karaktärer, men vi får också stifta bekantskap med en personligare Maria, inte minst genom de nykomponerade låtar vi här hör för första gången. Få artister besitter en sådan musikalisk bredd och få rymmer så många. Det här är en resa som du kan bara kan ta med Maria Möller!

VÅNNA INGET

Sticky Fingers

Fredag

(Konsert)

Image of VÅNNA INGET

Vånna Inget är punk med popmelodier och melodisk sång. Inspirationen till skivan är ett virrvarr av Tant Strul,Pink Champagne, The Go-Go´s, gamla Uggla, Håkan Hellström och Marked Men.

Skivan “Allvar” är fylld med musikalisk spontanitet utan överdrivna pålägg varken med körer eller gitarrer.Det ska låta så vemodigt och levande som möjligt. Skivan är inspelad i gitarristen Tommy Tifts (Sista Sekunden) studio av bandet själva.

Alla i bandet kommer från små ställen runt om i Småland och det är landet snarare än stan som inspirerat bandet till den här plattan.Sångerskan Karolina Engdahl sjunger med en inlevelse av få förunnat, ångesten sprutar ur hennes käft. Basisten Johan Ottosson lägger sina basmattor och tillsammans med trummisen Andréas Almqvist och Tifts gitarr får de fram en matta av vackert oväsen.

Andra band medlemmarna härjar i eller har röjjt i är bl.a. Sista Sekunden, A Good Deed, The Confession,Speakeasy, Civilisationen, The Part Timers och Morsans Gula Blend.

Bandet har ett sound som svenska band som Masshysteri, Knugen Faller, Baboon Show, Invasionen m.m. har förmedlat de senaste tio åren. Band som har gett punken en liten mer melodiös ådra. De har skruvat ner distortionen och lagt in lite mer moll ackord och stämsång men intensiviteten, ångesten och energin är där ändå. Lite som new wave som kom efter punken 1977.

PUSH PLAY – Andreas Agurré

PUSH

Fredag

(Club)

PUSH PLAY | Andreas Agurré | Fredag 23 Mars

Dags för lönefredag!

Vi bjuder på en sprakande festkväll helt dedikerad till kvalitativ housemusik. Vackert välkomna till klubbkonceptet PUSH PLAY.

Vi är stolta att presentera Göteborgs svar på Axwell, Andreas Agurré!

Välkomna!

Malmö

Here Comes the Sun

Malmö Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of Here Comes the Sun

Teamet bakom succéföreställningen All we need is love är tillbaka!

Det sägs att när Astrid Lindgren blev gammal så var hon så fasligt trött på allt prat om döden att hon började telefonsamtalen med sina väninnor genom att säga ”Döden, döden, döden.” Sedan var de klara med den biten, och kunde prata om annat.

I Here comes the sun blir det tvärtom – här handlar det bara om döden. Inför döden, efter döden, och inte minst det som är den oundvikliga förutsättningen för döden – livet!

Föreställningen som baseras på bland annat intervjuer utlovar feelgood-teater med skådespel, humor, musik och dans – allt kretsande kring det mest ultimata och slutgiltiga ämnet av dem alla.

Zpanska flugan

Nöjesteatern

Fredag

(Teater)

Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsdirektör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet… Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa bäddar för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Electric Boys & Bonafide

KB

Fredag

(Konsert)

Image of Electric Boys  & Bonafide

Electric Boys

Våra internationella stoltheter och groove -maestros Electric Boys är kända för sin blandning av sväng, psychedelia och tunga gitarriff. De hade i början av 90-talet hits som ”All Lips ‘N’ Hips”, “Mary In The Mystery World” och “Electrified” och turnérade flitigt i Europa och USA. Bandet splittrades 1994 men återförenades 2009 i originalsättning. I fjol kom den efterlängtade comeback-plattan ”And Them Boys Done Swang” som blivit kritikerosad över hela Europa.

Bonafide

Bonafide har sedan starten 2006 etablerat sig som ett av landets absoluta bästa liveband. Rå, bluestyngd hård rock med ett fantastiskt drag. Bonafide har en hängiven publik i hela Europa, och har många turnéer på kontinenten i ryggen. I vintras gjorde de sin första turné i Storbrittanien, där bandet också fått stor uppmärksamhet i radio och övrig media.

Ljust & Fräscht

Malmö Arena

Fredag

(Show)

Image of Ljust & Fräscht

Efter att “Ljust & Fräscht” dragit fulla hus på Berns Salonger under våren och höstens föreställningar på Cirkus i Stockholm snart är slutsålda är det våren 2012 dags för en Sverigeturné. Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms hyllade humorshow, som med pricksäkerhet och värme beskriver vår strävan efter det perfekta boendet, kommer till Malmö Arena den 23 mars 2012.

Vi svenskar är ett av världens mest ensamboende folk. Samtidigt lägger vi mer pengar på inredning än i något annat land i världen. I “Ljust & Fräscht” försöker Fredrik Lindström och Henrik Schyffert reda ut vad det beror på. Varför är vi så trendängsliga och vad betyder egentligen ord som bostadskarriär, obduktionssalsminimalism och master bedroom?

– Hela Sverige jobbar ju på sin drömbostad och det är redan så ljust och fräscht på många håll i landet att vi kanske borde döpa om föreställningen till “Ännu ljusare & fräschare”! säger Fredrik Lindström.

Stjärnduon Henrik Schyffert och Fredrik Lindström inledde sitt samarbete redan med radioprogrammet Hassan 1993, men med “Ljust & Fräscht” är det första gången som de delar scen.

Det är också första gången som en humorshow av det här slaget åker på arenaturné.

– Vi har blivit humorns Roxette. Fredrik är Per. Jag är Marie, hälsar Henrik Schyffert.

Spelplatserna runt om i landet kommer dock att anpassas efter föreställningen, så att Lindströms och Schyfferts närhet till publiken och den intima stämningen som kommit att känneteckna “Ljust & Fräscht” förblir intakt.

Sverigeturnén inleds i Örebro den 27 januari 2012 och fortsätter sedan under våren till ytterligare tolv svenska städer, från Luleå i norr till Malmö i söder. Turnéns stora avslut blir på Cirkus i Stockholm dit Lindström och Schyffert återvänder under senvåren för ett antal finalföreställningar.

UNO SVENNINGSSON, STAFFAN HELLSTRAND & DAVID URWITZ

Victoriateatern

Fredag

(Konsert)

Image of  UNO SVENNINGSSON, STAFFAN HELLSTRAND & DAVID URWITZ

Uno Svenningsson gick från en framgångsrik karriär med Freda till en ännu större solokarriär. Uno har radat upp hits som Tro på varann, Under Ytan och Therese. Liksom Uno, så har Staffan en gedigen karriär att se tillbaka på, men det var först 1991 som han fick sitt stora genombrott med Hela vägen hem, som han följde upp med dunderhiten Lilla fågel blå och nu väntas annu ett nytt album i slutet av januari. Albumaktuella David Urwitz har inte en lika lång karriär bakom sig, men har ändå lyckats producera fyra skivor sedan debuten 2006 – vilka alla fått väldigt fina recensioner och första singeln Kasta sten från nya skivan är redan släppt.

Klubb Krater

Inkonst

Fredag

(Club)

Image of Klubb Krater

BellaBoo har nått en stor publik med sin dj-show på P3 och turnerat Japan runt med All Out Dubstep. Hennes dj-set är en eklektisk mix av funkig house, energisk bas och djupare dub. I år har BellaBoo hunnit med att vara dj både på P3-Guldgalan och thailändska festivalen Re-Earth tillsammans med stora delar av Sveriges hiphop- och klubbmaffia.

Krater består av Clara Olsson, Sigge Falk, Joel Metz (Farkas, Sekten) & Kristian Anshelm (Cirkus).

Sigge vandrar längs dubstepens rötter & söker sig till Grime och UKG med en massa twister. Ibland sjunker tempot, och hustrummorna gör besök, då snackar vi basig funky-house direkt från London. Den galna juken från Chicago har influerat flera producenter från den engelska basmusiken och det är inte så sällan som tempot ökar och även juken hälsar på i Sigges sets. Räkna med en massa stök & kärlek från DJ-båset som stavas b-a-s.

Kristian Anshelm spelar en viktig roll i Kratercrew. Han har stor erfarenhet i malmös klubbliv och många meriter då han har producerat klubbar som Cirkus, Sweetness, Belle m.fl. Goda fingerfärdigheter på Cello och på trummaskin gör honom till mer än en duktig DJ!

Farkas (Sekten) är ett av artistnamnen som Malmöproducenten Joel Metz bär när han skapar musik i studion. De genrer som produceras är allt från UK Garage, Drum & Bass och Dubstep till många andra UK-influerade

bas-stilar. Joel har sedan länge haft ett stort intresse för jazz och funk, och som idag är starka influenser även när han skapar basdriven klubbmusik. Skivkontrakt är påskrivet med flera bolag och under 2012 så är det en mängd vinyl och digital-släpp uppskrivit på kalendern.

Joel får ofta sin musik spelad på de brittiska radiokanalerna Radio 1 och 1xtra. Med stark support av elektronika-DJs så som Skream, Benga,Rusko, L-Wiz och andra stora akter så är framtiden för denna producent ljus.

Med oss i gänget har vi också Clara “fixaren”, som kommer med en massa fantastiska kreativa idéer och fixar saker utöver musiken som vi andra aldrig hade tänkt på, vilken tur vi har! Drivkraft och ett outside-the-box-tänk gör Clara till en essentiel del av Krater-crew.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Sportfiskemässan

Hours: 09:00 – 18:00

André Kertész

Hours: 10:00 – 21:00

Steve Schapiro

Hours: 10:00 – 21:00

Sturtevant

Hours: 10:00 – 20:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Passions – art and emotion through five centuries

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

HOTELL MARIGOLD

Hours: 12:00 – 00:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

ALBERT NOBBS

Hours: 12:00 – 00:00

HUNGER GAMES

Hours: 12:00 – 00:00

JACK AND JILL

Hours: 12:00 – 00:00

Freud’s last meeting

Hours: 16:00 – 17:10

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Doktor Glas

Hours: 19:00 – 20:23

Onkel Vanja

Hours: 19:00 – 21:00

CULLBERGBALETTEN (SE)/ THE STRINDBERG PROJECT

Hours: 19:00 – 20:50

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

Genom den trånga porten

Hours: 19:00 – 21:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 19:00 – 21:30

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Brief Encounter (Kort möte)

Hours: 19:00 – 20:40

Impro@boulevard

Hours: 19:00 – 21:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Chick Corea & Gary Burton!

Hours: 19:30 – 22:00

Rikard Wolff: Falling in love again

Hours: 19:30 – 21:30

Eva Dahlgren

Hours: 19:30 – 21:00

Relatively speaking

Hours: 19:30 – 21:30

Barbarellas Vau De Ville

Hours: 20:00 – 22:00

Gyldene Trion

Hours: 20:00 – 00:00

Bambaataa Bambaataa

Hours: 21:00 – 03:00

MUSIKKOLLEKTIVET

Hours: 21:00 – 23:00

Clandestino – Stockholm Salsa Dance & Club Dem Bow

Hours: 21:00 – 03:00

SIDE EFFECTS

Hours: 21:00 – 00:00

STOCKHOLMSSYNDROMET – SAVAGE SKULLS – NEYNEY (FEMTASTIC)

Hours: 21:00 – 03:00

The Ballroom Band Club

Hours: 21:00 – 02:00

Klubb: Püssy A Go Go

Hours: 21:00 – 03:00

RAW comedy club

Hours: 21:00 – 23:00

Klubb 360

Hours: 21:00 – 03:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Klubb: XOVP

Hours: 21:30 – 03:00

Surebabyyes

Hours: 22:00 – 03:00

We Have Band & Duellen

Hours: 22:00 – 01:00

Beats: The Spring Break Edition

Hours: 22:00 – 03:00

Nightclub N-TOURAGE

Hours: 22:00 – 03:00

Berns Bistro & Bar W.12

Hours: 22:00 – 02:00

ALEX MORENO & William Baldwin!

Hours: 22:00 – 03:00

Party @ Magenta

Hours: 22:00 – 03:00

Skriet at Fritz´s Corner

Hours: 22:30 – 00:30

DJ YELLOW & CERA ALBA (COMPOSITE RECORDS)

Hours: 23:00 – 03:00

Göteborg

TUR 2012!

Hours: 10:00 – 18:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

ALBERT NOBBS

Hours: 12:00 – 00:00

HUNGER GAMES

Hours: 12:00 – 00:00

JACK AND JILL

Hours: 12:00 – 00:00

HOTELL MARIGOLD

Hours: 12:00 – 00:00

KARL GERHARD TO WOMAN

Hours: 12:00 – 14:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

The Bible

Hours: 18:00 – 22:30

Locatelli W.12

Hours: 18:00 – 02:00

Crime Scenes

Hours: 19:00 – 21:00

SVEN ZETTERBERG

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

5BOYS.COM

Hours: 19:00 – 20:30

Club Centurion

Hours: 19:00 – 21:00

Begravelsen

Hours: 19:00 – 20:45

MICHELLE WÅGSJÖ & BENGT FORSBERG

Hours: 19:00 – 21:00

EDDIE MEDUZA Memories 2002-2012

Hours: 19:00 – 00:00

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Hours: 19:30 – 22:00

noBody

Hours: 19:30 – 21:30

Stage Fright

Hours: 19:30 – 21:30

VÅNNA INGET

Hours: 21:00 – 00:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

HARDHOUSE BANTON (UK), POPEYES, SMÅBIRAN, ODIGGITY & BLENDA @ LAGERHUSET!

Hours: 21:00 – 03:00

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

PUSH PLAY | Andreas Agurré

Hours: 22:00 – 03:00

DJ ADZIN

Hours: 22:00 – 05:00

Wonderland

Hours: 23:00 – 05:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

Hasselström & Radic

Hours: 23:00 – 05:00

Klubb Underdog Premiere!

Hours: 23:58 – 04:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

TAUBA AUERBACH – Tetrachromat

Hours: 11:00 – 17:00

ALEXANDER GUTKE

Hours: 11:00 – 17:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

ALBERT NOBBS

Hours: 12:00 – 00:00

HUNGER GAMES

Hours: 12:00 – 00:00

JACK AND JILL

Hours: 12:00 – 00:00

HOTELL MARIGOLD

Hours: 12:00 – 00:00

Norouz/Newroz

Hours: 19:00 – 03:00

Here Comes the Sun

Hours: 19:00 – 21:20

Richard III – Family business

Hours: 19:00 – 21:00

Zpanska flugan

Hours: 19:30 – 21:50

UNO SVENNINGSSON, STAFFAN HELLSTRAND & DAVID URWITZ

Hours: 19:30 – 21:30

Marit Larsen (NO) LIVE

Hours: 20:00 – 22:00

Ljust & Fräscht

Hours: 20:00 – 22:00

Electric Boys & Bonafide

Hours: 21:00 – 00:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 04:00

Balaklava Klub #2

Hours: 22:00 – 03:00

Discoteka Yugostyle

Hours: 22:30 – 00:30

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

Klubb Krater

Hours: 23:00 – 03:00

KB Nightclub

Hours: 23:00 – 03:00

Friday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 03:00

I ❤ Party – Every Friday

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future

Hours: 10:00 – 18:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 11:00 – 17:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Boat Show

Hours: 12:00 – 20:00

The forests

Hours: 13:00 – 15:00

Rain

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Norway – Brazil

Hours: 19:00 – 21:00

Vi som er hundre

Hours: 19:00 – 21:00

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 21:00

LIGHTFOOT & LEÓN

Hours: 19:00 – 21:30

Jacob Young – Guitar Concert

Hours: 19:30 – 21:30

Anna Karenina

Hours: 19:30 – 21:30

=Oslo

Hours: 19:30 – 21:30

MINUS 2

Hours: 19:30 – 21:10

EL CACO

Hours: 20:00 – 22:00

THE LITTLE HANDS OF ASPHALT

Hours: 20:00 – 22:00

THE JEZABELS

Hours: 20:00 – 22:00

Klypa “Way out of the line!”

Hours: 20:00 – 22:00

Einar Iversen Trio & Erling Wicklunds Octopus

Hours: 20:00 – 22:00

DJ Tiki (People Love Music)

Hours: 21:00 – 02:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

Dj F.M.C. (SoundsGood)

Hours: 21:00 – 03:00

Kidd and others

Hours: 23:59 – 04:00

Köpenhamn

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Niels Hausgaard – Love Babe

Hours: 19:30 – 21:30

Grease

Hours: 19:30 – 21:30

Dybet

Hours: 20:00 – 21:15

A Midsummer Night’s Dream

Hours: 20:00 – 22:00

CHRISTINE JENSEN SCANDINAVIAN QUARTET

Hours: 20:00 – 22:00

LIVING ROOM

Hours: 20:00 – 22:00

ALL ABOUT ZERO & THE CRUSADE OF RUST & THE WAVE OF STONE

Hours: 20:00 – 00:00

Singin’ In The Rain

Hours: 20:00 – 22:50

The Lady of the Camellias

Hours: 20:00 – 22:00

La Traviata

Hours: 20:00 – 22:50

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

Project Farming

Hours: 20:00 – 22:00

Paper Jam

Hours: 21:00 – 23:00

Lukas Graham

Hours: 21:00 – 23:00

Hannahs Schneider

Hours: 21:00 – 23:00

JOAN AS POLICE WOMAN – SOLO

Hours: 21:00 – 23:00

QUEEN MACHINE

Hours: 21:00 – 23:00

Iva Nova (RUS)

Hours: 21:00 – 23:00

FOSSILS & CHAINSAW EATERS & DRÖN

Hours: 21:00 – 23:00

FRANKIE TEARDROP

Hours: 22:00 – 03:00

RUST Nightclub

Hours: 23:00 – 03:00

HONEY SHAIN & JULIE GROOVE

Hours: 23:59 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s