Thursday the 22th of March in Swedish

Stockholm

Carmen

Kungliga Operan

Torsdag

(Opera)

Image of Carmen

I cigarettfabriken i Sevilla arbetar Carmen. Vacker och egensinnig är hon en erotisk dröm för soldaterna vid kasernen. Don José har aldrig upplevt något liknande när han hör henne sjunga om kärleken. Han glömmer sin trolovade Micaëla som väntar i hembyn och följer Carmens väg. Men Don José vill äga kärleken och Carmens hjärta måste få flyga fritt. Så dyker tjurfäktaren Escamillo upp, stolt och svårfångad är han en tvillingsjäl till Carmen …

Carmen vill älska vem hon vill, men får betala ett högt pris för sin kärlek. Georges Bizets musik är ömsom medryckande, ömsom demoniskt lidelsefull i operan som blivit världens kanske mest kända. Carmen är drömmen om Spanien – ett land som kompositören själv aldrig besökte.

Monty Python´s SPAMALOT

Oscarsteatern

Torsdag

(Teater)

Image of Monty Python´s SPAMALOT

Spamalot tillhör 2000-talets mest prisade musikaler. När föreställningen spelades på Broadway nominerades den 2005 till hela 14 Tony Awards – fler än någon annan musikal det året. Sverigepremiären gick av stapeln på Nöjesteatern i Malmö under hösten 2010 och även här blev musikalen en stor publik och kritikersuccé. Under hösten 2011 är det äntligen dags för musikalen att inta anrika Oscarsteatern i Stockholm.

Spamalot är en kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld). Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur (Henrik Dorsin) och riddarna av det runda bordet: Sir Robin (Johan Glans), Sir Lancelot (Adde Malmberg), Sir Galahad (Robert Rydberg) och Sir Bedevere ( Bertram Heribertson) som slår sina mer eller mindre kloka huvuden ihop i jakten på den heliga graalen. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön (Nina Söderquist). Kung Arthurs häst och tjänare spelas av Kim Sulocki och som prins Herbert ser vi Mattias Linderoth.

Anima – The female side of male

Boulevardteatern

Torsdag

(Teater)

Image of Anima - The female side of male

Vi kallar oss man och kvinna

Det är inte hela sanningen.

Mannen har “kvinnliga” sidor, Anima och kvinnan “manliga”, Animus. Det är viktigt att bejaka och integrera dessa sidor för att bli en hel människa. Konsekvensen av detta är att det vi kallar kvinnligt och manligt inte alls hör ihop med det faktum att man föds till ett visst kön. De tillhör alla kön enligt psykologen Carl Gustav Jung.

Genom historien har mannen förtryckt sina “kvinnliga” sidor och projicerat detta förtryck på de verkliga kvinnorna i sin närhet och i samhället. Så kan man se att det patriarkala samhället skapats. Om män hade tillåtits visa mer känslor, mer omsorg om de närmaste eller visat mer kompromissvilja hade vi haft så många krig då? Här kanske finns en förklaring till att vår värld ser ut som den gör?

CRAIG TABORN TRIO

Fasching

Torsdag

(Konsert)

Image of CRAIG TABORN TRIO

Jazzpianisten och keybordisten Craig Taborn har under 2000-talet blivit en av de mest eftertraktade pianisterna i NYC. Taborn har en repertoar som rör sig fritt bland olika genres som techno till jazz. Innan han var klar med sin utbildning så hann han medverka på hela tre inspelningar med saxofonisten James Carter.

Med en fingertoppskänsla för improvisation och fascination för instrumentets historia utnyttjar Taborn pianot till sin fulla rätt. Under 2000-talet har han fortsatt sitt samarbete med Tim Berne, och har spelat in skivor med bland annat David Binney samt den norska bassisten Eivind Opsvik. Nu är Craig Taborn aktuell med sin soloskiva ”Avenging Angel” som släpptes 2011.

CULLBERGBALETTEN (SE)/ THE STRINDBERG PROJECT

Dansens Hus

Torsdag

(Dans)

Image of CULLBERGBALETTEN (SE)/ THE STRINDBERG PROJECT

Älskad och hatad. Känslorna och åsikterna om August Strindberg är många, författaren och dramatikern vars minne hedras under hela 2012, hundra år efter hans död. I The Strindberg Project har Cullbergbaletten bjudit in dansaren och koreografen Tilman O´Donnell och regissören Melanie Mederlind för att inspireras av, kommentera eller göra motstånd mot ikonen.

De sista åren i Strindbergs liv ägnade han sig åt att försöka bemästra det kinesiska språket. Utifrån det har Mederlind skapat en stiliserad språklektion där ensemblen sveps in av ekon och projektioner, ord och bilder, minnen och fantasier. O’Donnell har utgått från vad som händer när ett levande konstnärskap blir ikon och symbol. Vilken roll spelar ikoner och vad är det egentligen vi hyllar? Är det den konstnärliga gärningen eller idén om konstnären?

Me And Skinny Joon

Fotografiska

Torsdag

(Konsert)

Image of Me And Skinny Joon

Kära vänner!

Hela våren lång kommer vi att göra vårt bästa för att förgylla era torsdagskvällar! Vi håller till i cafét på plan 2 och det blir DJ:s och liveband varje gång!

Baren erbjuder ljuva förfriskningar och en enkel barmeny finns att tillgå för den som är hungrig

I DJ-båset: Palmer

På Scen: Me And Skinny Joon (http://www.myspace.com/skinnyjoon)

Ida och Evelina träffades på gymnasiet i Skellefteå för 13 år sedan, men det var inte förrän 2009 som de bildade bandet ME & SKINNY JOON. Efter att ha provat många olika sättningar för sin musik upptäckte Ida att Evelina kompletterade henne perfekt. Med endast sina röster och två Casiosynthar väcktes låtarna till liv.

Sedan ME & SKINNY JOON i somras släppte sin debut-EP har den fantastiske trummisen Rasmus Söderling blivit en del av bandet. Musiken är baserad på melodier, styrkan och det sköra i rösterna, de monotona syndarna och det pulserande beatet från trummorna. ME & SKINNY JOON omfamnar kontrasten mellan elektronisk och akustiskt musik.

19-23, live runt 21, ordinarie museientré erlägges i biljettkassan fram till 20.45, Fotografiska är platsen, varmt välkomna!

R.E.A.

Hamburger Börs

Torsdag

(Show)

Image of R.E.A.

Roligare än så här kan du förmodligen inte få i

Stockholm i vår. Det är nytt och naket. Det är sexigt och svängigt. Missa inte vårens skrattfest.

Södrans Reggae Club

Södra Bar

Torsdag

(Club/Konsert)

Image of Södrans Reggae Club

Varannan torsdag bjuder Stockholm Reggae Club in vänner och band. Vi bjuder er på den bästa musiken direkt från Kingston, Jamaica. Allt från de senaste dancehallhitsen till de äldsta dängorna.

It’s reggae time again!

22 MARS

JNR MARK och MICKE GOULOS

Alongside Faboulos G tar er med till Jamaicas hetaste bakgator med den senaste inom dancehall, soca och reggae samt tidig 60-tals ska och rocksteady. Allt uppblandat med en massa galna dubplates!

Göteborg

Svenska landskap

Kronhuset

Torsdag

(Klassiskt)

Image of Swedish landscape

Kvällens konsert bjuder på smakprov av ett antal nutida svenska tonsättare och vi har också förmånen att hälsa en internationellt känd solist välkommen till Kronhuset!

Anders Emilssons Svenska landskap komponerades 2005 och beskriver en folkmusikalisk resa i elva satser genom Sverige – från Lappland i norr till Skåne i söder – och avslutas i kompositörens hemtrakter i västra Dalarna. Kompositören beskriver det som att han “likt en Nils Holgersson” svävat över den svenska folkmusikgeografin och iakttagit de olika landskapens musikaliska karaktärer.

Tonsättaren Marie Samuelsson (f 1956) håller öronen öppna för allt som ljuder runt omkring. Vem vet vilket tillfälligt ljud som stannar i sinnet, som gror och blir starten till ett stort och imponerande kompositionsbygge.

Hennes verk är ofta fysiska och rymmer virtuosa stämmor. För lyssnaren blir musiken rytmiskt spännande och samtidigt nästan impressionistiskt vacker, utan att någonsin frångå den starka skapande övertygelse och konsekvens som blivit hennes kännetecken.

År 2008 tilldelades Marie Samuelsson en av de finaste utmärkelser som delas ut till tonsättare i Sverige, Kurt Atterbergpriset, och de senaste åren har varit omtumlande. Bland annat komponerade Marie 2010 hornkonserten Hornet i blåsten för Sören Hermansson. Konserten har uruppförts av Stockholms läns blåsarsymfoniker och framförs nu för första gången av Göteborg Wind Orchestra.

Deanimator är ett nio minuters solostycke för horn och elektronisk musik, skrivet av Marcus Fjellström på beställning av Sören Hermansson genom Rikskonserter under 2008. Övergivna industrilokaler i östra Berlin har inspirerat, likson en idé om att det metalliska – maskinerna och den elektroniska musiken – möter det köttsliga – hornsolisten, där de metalliska och mekaniska aspekterna av själva hornet är medlaren mellan de två.

Sören Hermansson, är internationellt känd som solist och lärare. Han har undervisat vid ett flertal olika utbildningar ibland annat Sverige, USA, Canada och Brasilien och har under årens lopp varit verksam som hornist i bland andra Berliner Filharmoniker och Göteborgs Symfoniker.

TUR 2012!

Svenska Mässan

Torsdag

(Mässa)

Image of TUR 2012!

Välkommen till Nordens största Resemässa!

Vill du veta vad som är på gång, få inspiration till kommande semestermål eller bara längta dig bort en stund redan på hemmaplan?

I år bjuder TUR på mer än 500 superladdade utställare, över 60 representerade länder, mängder av nyheter, härlig internationell stämning och inte minst en fantastisk chans att fynda resor och boende runt om i världen genom alla Deals.

At the last minute

Göteborgs Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of At the last minute

Efter teaterns största publiksuccé i mannaminne, Sista dansen, skildrar Carin Mannheimer på nytt åldrandet i en alldeles nyskriven komedi. Allt är utsålt!

Möt Marianne, Solveig och Annlouise, tre 80-åriga kvinnor som jobbar mot en snäv deadline, nämligen den slutgiltiga. Köttets lustar och själarnas obotliga ensamhet tar aldrig slut. Det är mycket som ska hinna bli gjort; bo i kollektiv, bli kär och börja ett nytt liv…

Carin Mannheimer har gjort det igen! Efter Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé i mannaminne är Carin Mannheimer tillbaka med en alldeles nyskriven komedi om att åldras. Redan innan premiären hade 20 000 biljetter bokats. Efter premiären är nu allt utsålt!

Begravelsen

Folkteatern

Torsdag

(Teater)

Image of Begravelsen

Tio år efter Festen är inget begravt

För tio år sedan gjorde sonen Christian på ett spektakulärt sätt upp med sin pappa Helge på hans 60-årsdag. Nu möts familjen igen, den här gången på pappans begravning. Men trots alla år som passerat, trots död och begravning så är familjen inte fri från det som hänt. Allt finns kvar. Skammen och kränkningen var för djup och Helges makt över familjen är fortfarande stor.

Folkteatern berättar en grym historia om de förödande konsekvenserna av att försöka begrava familjehemligheter.

2003 spelades Festen på Folkteatern och nu sätts den fristående fortsättningen Begravelsen upp, med delvis samma ensemble. I rollen som Helge ser vi Iwar Wiklander och i rollen som Christian Erik Ståhlberg. För regi står Vibeke Bjelke och för scenografi Steffen Aarfing.

De har tidigare gjort två uppsättningar av Festen, både Skandinavienpremiären i Norge och i Danmark. Begravelsen är skriven direkt för scenen med originalmusik av Zbigniew Preisner – upphovsmannen till den dramatiska musiken i Kieslowskis filmer.

FRIDA BRAXELL

Café Hängmattan Meny & bar

Torsdag

(Konsert)

Image of FRIDA BRAXELL

Skivaktuella Frida Braxell (f.1990) är en ung, mycket lovande visartist.

Med sina så väl humoristiska som allvarliga texter har hon redan nått ut till både Norge och Finland. Hon är en artist som trots sin unga ålder redan har funnit ett uttryck och hon har ett unikt och välutvecklat sätt att arbeta med text som gör att man inte kan få nog av hennes musik.

Frida har en unik publikkontakt som allt som oftast slutar i skratt och jubel och tack vare detta har hon skaffat sig en trogen och snabbt växande publik som bara vill ha mer.

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Lisebergsteatern

Torsdag

(Show)

Image of MARIA MÖLLER - should it be like this?

Komik och allvar i tvära kast. Och musik, massor av musik! Maria Möllers show har under hösten fått ett fantastiskt mottagande av både publik och press då den spelats på Intiman i Stockholm under hösten 2011. Våren 2012 turnerar föreställningen runt om i landet.

Mångsidighet är ett måste i denna show, som är precis som livet, där allt ska med. Vi möter imiterade karaktärer och påhittade karaktärer som trängs inom Marias kropp och slåss om att få vara med och ge liv åt hennes syn på livet. Hur har vi det egentligen? Vad är det som driver oss? Ska de va så här? Och vem är Gerd?

Aldrig tidigare har Maria gjort så många karaktärer, men vi får också stifta bekantskap med en personligare Maria, inte minst genom de nykomponerade låtar vi här hör för första gången. Få artister besitter en sådan musikalisk bredd och få rymmer så många. Det här är en resa som du kan bara kan ta med Maria Möller!

Jerry Williams

Kajskjul 8

Torsdag

(Show)

Image of Jerry Williams

Plats på scen! Jerry Williams är tillbaka i Göteborg med nya klassiker, gamla hits och skönt mellansnack. Vi utlovar en rockig krogshow, utsökt mat, högklassig underhållning och dans inpå småtimmarna.

Malmö

Carmen

Malmö Opera

Torsdag

(Opera)

Image of Carmen

Carmen är kvinnan som alla män vill ha. Ung, vacker, kaxig och självsäker svassar hon förbi och njuter av deras lystna blickar. Hon går sin egen väg och väljer själv sina älskare. När hon inleder ett stormigt förhållande med soldaten Don José går allt över styr. Hans passion gör honom svartsjuk och Carmen står inte ut med att ägas av någon. Snart är de båda indragna i något de inte kan ta sig ur.

Georges Bizets Carmen är en av världens mest spelade operor. Med sin medryckande musik och sin dramatiska handling om kärlek och åtrå, svartsjuka och död har den förfört publiken i över 100 år. På Malmö Opera regisseras den av Hilda Hellwig, professor i teaterregi som gjort uppsättningar på Dramaten, Kungliga Operan och Det Kongelige Teater. Hon har valt att göra Bizets ursprungliga version där musiken balanseras av talad dialog. I titelrollen syns unga stjärnskottet Astrid Robillard medan Don José sjungs av Joachim Bäckström, som slog igenom hos en bred publik i vintras då han gjorde Pinkterton i Malmö Operas rosade och utsålda uppsättning av Madame Butterfly.

A Dream Play

Malmö Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of A Dream Play

”Allt kan ske, allt är möjligt och sannolikt. Tid och rum existerar icke; på en obetydlig verklighetsgrund spinner inbillningen ut och väver nya mönster.”

År 2012 är det hundra år sedan August Strindberg dog. Vi uppmärksammar den store författaren genom att spela en av hans mest älskade och kanske märkliga pjäser – Ett drömspel. Med humor, sorg och fantasi har pjäsen sedan början av 1900-talet förtrollat teaterpubliken runtom i världen.

Guden Indras dotter sänds ner till jorden för att ta reda på hur människorna har det. I ett flöde av drömlika scener utsätts hon för en jordevandring och konstaterar snart att ”det är synd om människorna”.

UNO SVENNINGSSON, STAFFAN HELLSTRAND & DAVID URWITZ

Victoriateatern

Torsdag

(Konsert)

Image of  UNO SVENNINGSSON, STAFFAN HELLSTRAND & DAVID URWITZ

Uno Svenningsson gick från en framgångsrik karriär med Freda till en ännu större solokarriär. Uno har radat upp hits som Tro på varann, Under Ytan och Therese. Liksom Uno, så har Staffan en gedigen karriär att se tillbaka på, men det var först 1991 som han fick sitt stora genombrott med Hela vägen hem, som han följde upp med dunderhiten Lilla fågel blå och nu väntas annu ett nytt album i slutet av januari. Albumaktuella David Urwitz har inte en lika lång karriär bakom sig, men har ändå lyckats producera fyra skivor sedan debuten 2006 – vilka alla fått väldigt fina recensioner och första singeln Kasta sten från nya skivan är redan släppt.

Stanza

Inkonst

Torsdag

(Konsert)

Image of Stanza

Stanza presenterar fyra poeter som i sina arbeten alla utforskar språkets kontext och gränser och hur det skrivna ordet kan formas och framföras: hyllade Johan Jönson, debutantprisvinnaren Helena Österlund, isländske Eiríkur Örn Nor∂dahl samt holländska poeten och kompositören Rozalie Hirs.

Johan Jönson, född 1966, debuterade som poet 1992 och har gett ut ett dussintal diktsamlingar och även skrivit dramatik till Teatermaskinen. Med sina senaste monumentala diktsamlingar Efter arbetsschema, Livdikt och med.bort.in har Jönson rått och rakt lyckats skildra det av arbete utslitna Sverige såväl som den egna slitna kroppen. Jönson skyler inga beskrivningar i sina montage, kollage och allehanda textformer som formar hans poesi.

Helena Österlund är född 1978 och bosatt i Stockholm. 2010 debuterade Österlund med diktsamlingen Ordet och färgerna som ifjol belönades med Borås Tidnings debutantpris. Ordet och färgerna består av två långdikter, i vilka upprepningar och små förskjutningar blir till en poesi som ligger närmare ramsan än resonemanget. I den närmast hypnotiska diktionen uppstår en helt egen lyrisk plats där gränserna är snäva och rymden stor. Inte för inte har Österlunds poesi jämförts med Katarina Frostensons.

Martin Svensson & Göran Ebenhart

La Couronne

Torsdag

(Stand Up)

Image of Martin Svensson & Göran Ebenhart

Kom och upplev standup live på en av Sveriges bästa ståupscener!

Några av Sveriges bästa ståuppkomiker besöker oss varje torsdag under hösten så varför inte ta chansen att se Özz Nûjen, Anna-Lena Brundin, Jesper Rönndahl, Zinat Pirzadeh, Jesper Odelberg, Marika Carlsson och världsstjärnan Al Pitcher bland många fler!

Insläpp: 19.30

Hang the DJ – Keanu Reeves

Debaser

Torsdag

(Club)

Image of Hang the DJ - Keanu Reeves

Från Keanu;

“Hej jag är en 27-årig brevbärare som tagit ledigt ett år för att finna meningen med livet.. (Läser en kurs som heter så). Har inte funnit den än men i väntan på det gillar jag att spela indierock’n roll och alternativ pop på trevliga uteställen. Det brukar bli många band som börjar på “the”.…t ex The Bravery, The White Stripes, The Von Bondies och The Arcade Fire.”

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

André Kertész

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Steve Schapiro

Hours: 10:00 – 21:00

Sturtevant

Hours: 10:00 – 20:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Passions – art and emotion through five centuries

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

Lunch with Börje

Hours: 12:00 – 14:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Tjajkovskij: Symfoni nr. 5

Hours: 18:00 – 19:50

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

The Italian

Hours: 19:00 – 21:00

Anima – The female side of male

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Robbers

Hours: 19:00 – 21:00

ANNA JÄRVINEN

Hours: 19:00 – 21:00

Me And Skinny Joon

Hours: 19:00 – 23:30

Hedda Gabler

Hours: 19:00 – 21:00

Onkel Vanja

Hours: 19:00 – 21:00

CULLBERGBALETTEN (SE)/ THE STRINDBERG PROJECT

Hours: 19:00 – 20:50

Carmen

Hours: 19:00 – 22:00

The Marriage

Hours: 19:00 – 21:30

The Ghost Sonata

Hours: 19:00 – 21:00

Relatively speaking

Hours: 19:30 – 21:30

A tribute to Eva Cassidy

Hours: 19:30 – 21:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

The Marriage

Hours: 19:30 – 21:45

CRAIG TABORN TRIO

Hours: 20:00 – 22:00

Gyldene Trion

Hours: 20:00 – 00:00

LHB presents THE JEZABELS (AU)

Hours: 20:00 – 02:00

Marit Larsen

Hours: 20:30 – 22:30

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Södrans Reggae Club

Hours: 21:00 – 03:00

The Mad Men Band live

Hours: 21:00 – 00:00

Nippe Svensk

Hours: 21:00 – 23:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Berns Bistro & Bar W.12

Hours: 22:00 – 02:00

Göteborg

DJ JOHN PLAYER SPECIAL (Sthlm-Deep House/Minimal)

Hours: 08:32 – 08:32

TUR 2012!

Hours: 09:00 – 18:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 18:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

KARL GERHARD TO WOMAN

Hours: 12:00 – 14:00

5BOYS.COM

Hours: 13:00 – 14:30

Locatelli W.12

Hours: 18:00 – 02:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

At the last minute

Hours: 19:00 – 21:20

Begravelsen

Hours: 19:00 – 20:45

Swedish landscape

Hours: 19:00 – 21:00

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Hours: 19:30 – 22:00

Gothenburg Symphony Orchestra with GUSTAVO DUDAMEL

Hours: 19:30 – 21:30

FRIDA BRAXELL

Hours: 20:00 – 22:00

KLUBB TOTAL/CRISPY STRAUTERS

Hours: 20:00 – 02:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

TAUBA AUERBACH – Tetrachromat

Hours: 11:00 – 17:00

ALEXANDER GUTKE

Hours: 11:00 – 17:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

Stefan Andersson with The Pipelines

Hours: 19:00 – 21:00

Carmen

Hours: 19:00 – 21:00

Richard III – Family business

Hours: 19:00 – 21:00

A Dream Play

Hours: 19:00 – 20:20

UNO SVENNINGSSON, STAFFAN HELLSTRAND & DAVID URWITZ

Hours: 19:30 – 21:30

Dr Rock: Queen Josephine and the Blues Trail

Hours: 20:00 – 22:00

Martin Svensson & Göran Ebenhart

Hours: 20:00 – 22:00

Stanza

Hours: 20:00 – 22:00

Hang the DJ – Keanu Reeves

Hours: 22:00 – 03:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future

Hours: 10:00 – 18:00

ANN CATHRIN NOVEMBER HØIBO

Hours: 11:00 – 17:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Boat Show

Hours: 12:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

LIGHTFOOT & LEÓN

Hours: 19:00 – 21:30

The forests

Hours: 19:00 – 21:00

BABETTES GJESTEBUD

Hours: 19:30 – 21:40

Rain

Hours: 19:30 – 21:30

The transformation

Hours: 19:30 – 21:00

=Oslo

Hours: 19:30 – 21:30

YLVIS 4

Hours: 20:00 – 22:00

Lucky 7

Hours: 20:00 – 22:00

LAMBCHOP

Hours: 20:00 – 22:00

ØRKENKJØTT

Hours: 20:00 – 22:00

Christian Wallumrød, Garth Knox & Karl Seglem

Hours: 20:00 – 22:00

Magnus & Sofia Stinnerbom / Sebastian Dubé

Hours: 20:30 – 22:30

Condolences

Hours: 21:30 – 23:30

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

Parsifal

Hours: 17:00 – 22:30

Grease

Hours: 19:30 – 21:30

Schubert & Bach

Hours: 19:30 – 21:30

Niels Hausgaard – Love Babe

Hours: 19:30 – 21:30

Singin’ In The Rain

Hours: 19:30 – 22:20

RANDY CRAWFORD AND THE JOE SAMPLE TRIO

Hours: 20:00 – 23:00

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

Project Farming

Hours: 20:00 – 22:00

DIEGO FIGUEIREDO SOLO & DUO

Hours: 20:00 – 22:00

Dybet

Hours: 20:00 – 21:15

A Midsummer Night’s Dream

Hours: 20:00 – 22:00

LIVING ROOM

Hours: 20:00 – 22:00

Michael Falch solo

Hours: 20:00 – 22:00

WE HAVE BAND

Hours: 21:00 – 23:00

ICE CREAM CATHEDRAL

Hours: 21:00 – 23:00

KANDY KOLORED TANGERINE – PLADERELEASE & MAGNOLIA SHOALS

Hours: 21:00 – 23:00

Pato Siebenhaar

Hours: 21:00 – 23:00

THE RIGHTEOUS & FREDDY AND THE PHANTOMS & OF THE VALLEY

Hours: 21:00 – 23:00

QUEEN OF DENMARK

Hours: 21:30 – 00:00

PLAY: DJUNA BARNES & JAN NAKED BRANDI & SUNE AM & DJURASS & JACKOBSEN

Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s