Wednesday the 14th of March in Swedish

Stockholm

Royal Palace Sprint

Stockholm

Onsdag

(Sport)

Image of Royal Palace Sprint

På onsdag avgörs Royal Palace Sprint, den första delen av världscupfinalen i Sverige.

Men redan på tisdag blir det aktiviteter med stjärnglans.

Det märks att den nionde upplagan av Royal Palace Sprint närmar sig allt mer. På onsdag eftermiddag, med start 14.00 inleds kvalet. Kl 15.45 är det sedan första kvartsfinalen.

För den som vill möta de svenska stjärnorna redan på tisdag kan göra det i köpcentrat Gallerian i Stockholms centrum. Där blir det ett event med start klockan 16.00.

Johannes Brahms

Konserthuset

Onsdag

(Klassiskt)

Image of Johannes Brahms

Brahms och åter Brahms. Men vad tänker vi på när vi hör namnet Johannes Brahms? Kanske i första hand de fyra symfonierna, de två pianokonserterna och den instrumentala kammarmusiken. I vokalväg är det förmodligen mäktiga Ein deutsches Requiem som först dyker upp i tankarna.

Det är egentligen bara hans egen oerhörda styrka i de delarna av verklistan som överskuggar det faktum att han utan tvekan också var en av de största tyska vokalmusiktonsättarna efter Franz Schubert. Han skrev hundratals verk för solosång, kör och andra mindre vokalbesättningar; stämningsfyllda verk där musiken som regel lyfter de enkla dikterna till nya sfärer. Eric Ericsons Kammarkör och alten Anna Larsson tillsammans med pianisten Bengt Forsberg ger oss ett tvärsnitt ur den rika vokalmusikproduktionen.

Kort möte

Stockholms Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of Brief Encounter (Kort möte)

Hon är en lyckligt gift hemmafru med två barn. Han är läkare och stadgad familjefar. Av en slump möts de två på en järnvägsstation. Allt är förstås helt omöjligt. Och ändå inte.

Elektrisk, bitterljuv, återhållen passion i skuggan av andra världskriget. Noël Cowards mästerverk Brief Encounter om förbjuden kärlek får nytt liv på Stora scenen i en föreställning som blandar teater med sång och klassisk biofilm.

– Det här är en underbar kärlekshistoria som följt mig genom livet. Filmen går ständigt i repris på engelsk teve – själv tror jag att jag såg den första gången en regnig söndagseftermiddag. Det är en fantastisk skildring av en tid, ett här och nu, om lugnet före stormen. Året är 1939 och i september ska andra världskriget bryta ut. Livet var för stunden, säger Colin Nutley.

Olof Palme

Stockholms Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of Olof Palme

De möts där på valvakan i september 2010:

De besvikna partifunktionärerna.

Den där unga, blyga SSU-aren från Borås.

Städerskorna som drömmer om lottovinst och kompetensutveckling.

Och Dick: “Jag är inte alkoholist. Jag dricker för att härda ut.”

Hans före detta fru: Amatörskådisen som kampanjat sig matt i Partiets valkabaréer.

Och hennes mor Rosa, den uråldriga socialdemokraten, som fått skaka hand med alla partiledare sedan… ja, hur länge som helst.

Utom en: Olle. OP. Olof Palme.

Hon är rätt ledsen över det.

I Lucas Svenssons “pjäs från Sverige” börjar valvakan 2010 eka av gamla vakor, vinster, förluster, gräl, revolutioner och… kompromisser. Gamla Harpsundsjollar ros ut på stormande hav. Hemliga gäster från guldåldern gör sig påminda. Och ja, Olle kommer också, en alert förlorare 1976 och en trött vinnare 1982. Olof Palme, överklassonen som blev en del av ett arbetarparti. Och försvarare av det starka samhälle som här bär namnet – Sverige. En stridbar humanist och kontroversiell politiker. Djupt älskad. Och djupt hatad.

Hysterica & De Van

Göta källare

Onsdag

(Konsert)

Image of Hysterica & De Van

Heavy Metal bandet Hysterica grundades år 2005 och släppte år 2009 debutalbumet Metalwar. Det togs väl emot av såväl kritiker som fans.

Under året 2011 har bandet varit sysselsatt med att spela in album nummer två, The Art Of Metal, där Pontus Norgren (Hammerfall) och Marcus Jidell (Evergrey) producerat plattan.

Soundet har påverkats mycket av keyboardisten Marydeath som gick med i bandet 2010 och har bidragit med en bredare ljudbild.

De nya låtarna har även utvecklats av att Anni De Vil utnyttjar sina röstresurser genom att blanda extremsång med cleansång.

Bandets line-up är:

Anni De Vil (leadsång)

Bitchie (gitarr)

Satanica (bas)

Hell’n (trummor)

Marydeath (keyboard)

Hysterica har sedan Metalwar släpptes turnerat i Sverige och i stora delar av Europa.

Nu förbereder Hysterica det stora releasepartyt för The Art of Metal som kommer att gå av stapeln på Göta Källare den 14 mars 2012.

Tomas Ledin

Södra Teatern

Onsdag

(Konsert)

Image of Tomas Ledin

Igår släppte vi biljetterna till Tomas Ledins konsert på Södran. Efterfrågan på biljetter var enorm. Efter fansens påtryckningar har Tomas bestämt sig för att dubblera kvällens konsert och göra en extra spelning samma kväll 21:30.

Den 14 mars i år är det 40 år sedan Tomas Ledin släppte sin debutplatta ”Restless Mind” (1972). Den 14 mars äntrar han Södra Teaterns fantastiska scen och framför sitt debutalbum ”Restless Mind” i sin helhet – 40 år senare. Med sig på scen har han musikerna; Jörgen Ingeström på klaviatur, Sebastian Nylund gitarr, Ove Andersson bas och Johan Franzon på trummor.

Samma dag, den 14 mars, släpps även en limiterad CD-utgåva av albumet ”Restless mind”. Materialet har remastrats och tre bonusspår har lagts till. Dessa tre låtar spelades in under samma period men fanns inte med på albumet.

Tomas berättar: ”Idén till konserten kom från mina musiker som hört albumet på Spotify. De förslog att vi borde göra en konsert på just det materialet. Jag lyssnade på låtarna för första gången på evigheter och blev glatt överraskad. Vad jag hör är en ung man med gitarr, som jag gärna vill komma lite närmare igen.”

STEFANO BOLLANI TRIO

Fasching

Onsdag

(Konsert)

Image of STEFANO BOLLANI TRIO

I Stefano Bollani Trio möts en pianist från Italien och Danmarks hetaste bas- och trumpaket. Radarparet Jesper Bodilsen på bas och Mårten Lund på trummor tillsammans med Stefano Bollani fick ett internationellt genombrott 2009 med skivan ”Stone in the water” (EMC). Bollani slog igenom redan på mitten av 90-talet efter sitt samarbete med trumpetaren Enrico Rava. Richard Galliano och Pat Metheny är några av de prominenta musiker som den briljanta pianisten Stefano Bollani har fått tillfället att framträda med. Stefano Bollani Trio moderniserar och fogar samman traditionell jazz och europeisk impressionism med en harmonisk finess med dofter från Italien och Danmark.

Example

Debaser Slussen

Onsdag

(Konsert)

Image of Example

Den brittiska låtskrivaren och rapparen Elliot John Gleave, a k a Example, har minst sagt haft ett framgångsrikt år. Till att börja med höll sig monsterhitten “Changed The Way You Kiss Me” i toppen av de brittiska topplistorna i flera veckor och kan nu i slutet av året räknas till en av de mest sålda singlarna i Storbritannien detta år. Innan dess medverkade Example på Wretch 32’s “Unorthodox”, Gigg’s “Look Over Your Shoulder” och Skreams “Shot Yourself In The Foot Again”. Den senast låten har haft över 3,5 miljoner tittar på Youtube varit en stor viral snackis.

I september i år kom Examples tredje album, “Playing in the Shadows”, fullsmockad med monsterhit efter monsterhit, mördande refränger och smutsiga elektroniska beats. Precis som vanligt har Example samarbetat med dagens crèam de la créme av dansmusikproducenter, så som Chase and Status, Faithless och Nero. Framöver samarbetar han även med Funkagenda, Skream, Laidback Luke och Brookes Brothers för att nämna några.

Live är Example bokstavligt talat en ångvält. I sommar har man kunnat uppleva Example på Glastonbury, Wireless, Lovebox, Big Chill, V2011, Creamfields och iTunes Headline. I höst följer en massiv arenaturné i Storbritannien och i mars 2012 får vi äran att dansa oss svettiga och galna på Debaser Slussen i Stockholm.

Nina Kienast och Richard Rossa spelar skivor under kvällen!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 Example (UK)

Example är Elliot John Gleave från England. I september 2011 släppte han sitt tredje album “Playing In The Shadows” som kom att hamna som nummer 1 på UK Album Charts med två nummer 1 singlar.

Göteborg

Crime Scenes

Göteborgs Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of Crime Scenes

(det handlar inte om rån, mord eller kvinnomisshandel)

Det handlar om kön.

Det handlar om förväntningar, makt och om att ta plats.

Det handlar om vad som är betydelsefullt.

Och om att vända på blicken.

Om att inte uppfylla de grundläggande kriterierna för att få ta scenen i anspråk.

Att göra är makt.

Vi vill att du ska förstå varför föreställningen slutar som den gör.

Begravelsen

Folkteatern

Onsdag

(Teater)

Image of Begravelsen

Tio år efter Festen är inget begravt

För tio år sedan gjorde sonen Christian på ett spektakulärt sätt upp med sin pappa Helge på hans 60-årsdag. Nu möts familjen igen, den här gången på pappans begravning. Men trots alla år som passerat, trots död och begravning så är familjen inte fri från det som hänt. Allt finns kvar. Skammen och kränkningen var för djup och Helges makt över familjen är fortfarande stor.

Folkteatern berättar en grym historia om de förödande konsekvenserna av att försöka begrava familjehemligheter.

2003 spelades Festen på Folkteatern och nu sätts den fristående fortsättningen Begravelsen upp, med delvis samma ensemble. I rollen som Helge ser vi Iwar Wiklander och i rollen som Christian Erik Ståhlberg. För regi står Vibeke Bjelke och för scenografi Steffen Aarfing.

De har tidigare gjort två uppsättningar av Festen, både Skandinavienpremiären i Norge och i Danmark. Begravelsen är skriven direkt för scenen med originalmusik av Zbigniew Preisner – upphovsmannen till den dramatiska musiken i Kieslowskis filmer.

NORMA JEAN & THE CHARIOT

Fängelset

Onsdag

(Konsert)

Image of NORMA JEAN & THE CHARIOT

Convivium & Fängelset presenterar:

Norma Jean & The Chariot

+ Admiral Arms & Stray From the Path.

Fängelset

Onsdag 14 mars 2012 kl 18.30

På scen ca 19.00

Ålder 13 år

Drogfritt

THÅSTRÖM (S)

Trädgår’n

Onsdag

(Konsert)

Image of THÅSTRÖM (S)

Väntan är över. I februari ger sig Thåström ut på de svenska vägarna.

Äntligen.

Det blev ju bara en enda spelning 2011 och varje år utan Thåström på de svenska vägarna känns som ett lite sämre år. Men vintern 2012 är det dags. När skogen här är svart ger sig landets mesta rockikon ut på en omfattande turné tillsammans med Niklas Hellberg, Pelle Ossler, Ulf Ivarsson, Mikael Nilzén och Anders Hernestam. I bagaget har de en färsk platta, inspelad i Stockholms gamla Klarakvarter och Hammarbyhamnen, som mixats av Michael Ilbert i Berlins klassiska Hansastudio (Iggy Pop, David Bowie, Nick Cave). Skivan beskrivs som en naturlig fortsättning på ”Skebokvarnsvägen 209” och ”Kärlek är för dom” och blir Thåströms första på skivbolaget Razzia. Några hyllade smakprov från skivan – som släpps i februari – hördes vid den närmast klassiska spelningen på Way Out West i somras.

Så tatuera in turnédatumen för alla vackra döda städer och påbörja nedräkningen.

Kilometer efter kilometer. Mil efter mil efter mil efter mil.

2012 ser ut att bli ett riktigt bra år.

noBody

GöteborgsOperan

Onsdag

(Dans)

Image of noBody

noBody är sista delen i en tredelad danscykel av Sasha Waltz, en av den nutida dansens största koreografnamn. Waltz arbetar inom ett brett fält, från renodlade dansföreställningar till genomkoreograferad opera och dans i museisammanhang, evenemang som hänryckt tiotusentals åskådare, nu senast vid invigningen av Italiens nya moderna konstmuseum i Rom.

Det första verket i hennes triptyk, Körper (Kropp), gestaltade människans anatomi och fysik, det följande, med titeln S, undersökte livets ursprung, Eros och sinnlighet. noBody gestaltar människans metafysiska dimensioner, tar upp känslor förknippade med vår dödlighet, och ställer frågan: Vad är det odödliga i oss? I noBody söker Waltz och dansarna att genom kroppen synliggöra det själsliga och icke-kroppsliga.

Malmö

Richard III – Family business

Bastionen

Onsdag

(Teater)

Image of Richard III - Family business

Välkomna till denna vackert brutala och energidrypande historian, Richard III – Family business, om hämnd och vanskapta familjerelationer, i maktens centrum, där liken staplas på hög.

Efter succén med Macbeth- Blod istället för mjölk, 2009, kastar sig Barbès återigen över Shakespeare, nu i samarbete med InSite.

Med ett egensinnigt förhöjt, svart humoristiskt, visuellt och musikaliskt formspråk kommer här Shakespeares genomborrande och blodfyllda text till liv. I en av de största klassikerna genom tiderna, gestaltas här Richard III:s destruktiva maktkamp mot sina inre demoner och köttsliga släktingar, där varje steg närmare makten får verkligheten att lösas upp i sina konturer.

A Hawk and A Hacksaw

Inkonst

Onsdag

(Konsert)

Image of A Hawk and A Hacksaw

New Mexicos A Hawk and A Hacksaw (dragspel/trummor Jeremy Barnes och violin Heather Trost) presenterar nyskriven filmmusik till den sovjetiska regissören Sergio Paradjanovs klassiska film ”Shadows Of Forgotten Ancestors”. Filmen som utspelar högt uppe i Karpaterna, berättar sagan om en enkel bondes kärlek och fall i en tid då magi och ritual är en lika stor del av livet som tungt arbete och våldsamma familjefejder. Färgerna, klangerna, det storslagna och samtidigt gastkramande i A Hawk and A Hacksaws musik, blir det perfekta komplementet till Paradjanovs visionära folksägner, trolldom och religiösa symbolism.

Amanda Mair

Debaser

Onsdag

(Konsert)

Image of Amanda Mair

Amanda Mair kom från ingenstans och debuterade med singeln ”House” i somras. Genast blev hon mediernas älskling och den nya snackisen. Med mäktig ljudbild, sensibelt pianospel och den känsligaste stämma som svensk popmusik fått uppleva på väldigt länge släpper hon sitt debutalbum den 15 februari.

När debutsingeln släpptes beskrevs Amanda som ”En 16-årig svensk motsvarighet till Dusty Springfield producerad av Kate Bush” (Rodeo) och hon visade på exceptionell musikalisk färdighet. Sedan dess har hon hyllats av stora delar av svenska pressen, haft två låtar playlistade på P3, spelat live i TV4 och Kanal 5 och både delat ut pris och uppträtt på Rockbjörnen. Och sedan andra singeln ”Doubt” hyllades av inflytelserika sajten Popjustice (”Song of the day” tre dagar på raken) börjar det även hända saker internationellt.

Amanda Mair har hållit på med musik sen 4-årsåldern men när Amanda Mair upptäcktes hade hon aldrig gjort några publika framträdanden som soloartist eller försökt nå ut med sin musik. Det var producenten Tom Steffensen som ringde upp och sa att han spelat upp tre demolåtar – som de spelat in månader tidigare – för Johan Angergård på Labrador.

– När han berättade att Labrador var intresserade av att ge ut en skiva med mig hamnade jag i chocktillstånd och kunde bara klämma ur mig ”ja, det blir bra, okej”, avslutar Amanda Mair.

PRESS

”Den bästa Kate Bushiga syntpopen sen Bat for Lashes är signerad

Amanda Mair, 16 år.

“Sjukt lovande.” AFTONBLADET

”Det är oerhört lovande” DAGENS NYHETER

”Svenska stjärnskottet Amanda Mair…Skön syntpop” EXPRESSEN

”Hennes glasklara röst och popkänslan i första singeln ’House’ får

oss att tala lyriskt om ny vår för svensk pop” CHIC

”Svängig pianopop som är alldeles förtjusande” SOLO

”Amanda Mair årets överraskning” GÖTEBORGSPOSTEN

Dessutom blev hon årets vinnare med stor marginal i TT Spektras stora undersökning bland Sveriges musikexperter om vem som är 2012 års nya stora stjärna.

Felix Wickman

Felix Wickmans aukustiska electro för tankarna till ambient americana och jazz. Det är lågmält och finstämt, svävande och drömskt. Detta sköra sound utforskas djupare på senaste albumet Whatever Her Sins från 2011 där Felix ömt väver ihop jazz, blues och elektriska toner med texter om melankoli, romans, ilska och turbulens som fylls av personlighet genom hans sköra stämma.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 Amanda Mair

En ung talang från Stockholm som redan vid 17 års ålder jämnförts med giganter som Dusty Springfield och Kate Bush. Fick skivkontrakt på Labrador i Augusti 2010 och lovordas av musikredaktörer, artistbokare och kritiker landet runt.

20:30 Felix Wickman

Felix Wickman föddes i Stockholm 1981 och började redan som tonåring skriva sina egna låtar. 2006 startade han sitt soloprojekt efter att ha spelat med olika band. Första albumet “Dry Hands” släpptes 2009 och producerades av Johan Wahlgren. Hans andra album “Whatever Her Sins” kom ut 2011 och även på detta album arbetade han med producenten Johan Wahlgren.

Thomas Larsen, Theodor Elfving & Lovisa Ståhl

Pub Kuntze

Onsdag

(Konsert)

Image of Thomas Larsen, Theodor Elfving & Lovisa Ståhl

Thomas Larsen, Theodor Elfving & Lovisa Ståhl

Thomas Larsen, liveartist från Norge, har varit aktiv som proffessionell musiker i 15 år. Han har varit förband åt bland annat Marah, Wilco, Tinarawen och JohnOssi.

Hans första solo cd är inspirerad av den mer akustiska delen av Bruce Springsteen, Paul Westerberg och Red House Painters.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Royal Palace Sprint

Hours: 00:00 – 00:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Marcus Bleasdale

Hours: 10:00 – 21:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Passions – art and emotion through five centuries

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Relatively speaking

Hours: 13:00 – 15:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Carmen

Hours: 19:00 – 22:00

Robbers

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Food Desperate

Hours: 19:00 – 21:00

Tomas Ledin

Hours: 19:00 – 21:00

Fanny & Alexander

Hours: 19:00 – 21:00

Brief Encounter (Kort möte)

Hours: 19:00 – 21:00

Julius Caesar

Hours: 19:00 – 21:40

Johannes Brahms

Hours: 19:00 – 21:00

Gertrude Stein

Hours: 19:00 – 21:20

Hysterica & De Van

Hours: 19:00 – 21:00

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

Olof Palme

Hours: 19:00 – 21:00

Relatively speaking

Hours: 19:30 – 21:30

Syster Disel

Hours: 20:00 – 22:00

Fritz’s Corner | VÅNNA INGET

Hours: 20:00 – 02:00

STEFANO BOLLANI TRIO

Hours: 20:00 – 22:00

Jazz is dangerous

Hours: 20:00 – 02:00

Karl Bartos (DE)

Hours: 20:30 – 00:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Torbjörn Ömalm

Hours: 21:30 – 00:30

Tomas Ledin

Hours: 21:30 – 23:00

Example

Hours: 21:30 – 00:00

A Wednesday at Rose

Hours: 23:00 – 05:00

THAT F*@#!NG PARTY – DJ: ANNA MALLA SILFVERS

Hours: 23:59 – 04:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 18:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 18:00

Magnus Dahlbäck

Hours: 12:00 – 18:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

MY FIRE IS THE LARGEST IN SWEDEN

Hours: 12:00 – 14:00

ILDANCE- SOD

Hours: 13:00 – 14:00

Sicken tyken tid

Hours: 14:00 – 16:00

NORMA JEAN & THE CHARIOT

Hours: 18:30 – 21:30

Winter

Hours: 18:30 – 19:50

At the last minute

Hours: 19:00 – 21:20

Crime Scenes

Hours: 19:00 – 21:00

Begravelsen

Hours: 19:00 – 20:45

noBody

Hours: 19:30 – 21:30

Sicken tyken tid

Hours: 19:30 – 21:30

Gothenburg Symphony Orchestra WITH PABLO HERAS-CASADO

Hours: 19:30 – 21:30

THÅSTRÖM (S)

Hours: 20:30 – 22:30

VIVA WEDNESDAYS // DJ ALEXANDER ADSTEDT

Hours: 21:00 – 03:00

WEDNESDAYS @ BLISS

Hours: 21:00 – 02:00

Wednesdays at BERSÅ

Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

Thomas Larsen, Theodor Elfving & Lovisa Ståhl

Hours: 19:00 – 21:00

Richard III – Family business

Hours: 19:00 – 21:00

Concerto Copenhagen – Alfredo Bernardini Vive la différence!

Hours: 19:30 – 21:30

A Hawk and A Hacksaw

Hours: 20:30 – 22:30

Amanda Mair

Hours: 21:30 – 00:00

Little Saturday

Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

Architecture of Consequence. Dutch and Norwegian architecture for the future’

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Komikameratene

Hours: 19:00 – 21:00

Art

Hours: 19:30 – 20:50

BABETTES GJESTEBUD

Hours: 19:30 – 20:40

PHONE JOAN

Hours: 20:00 – 22:00

Ragnhild & Eldbjørg Hemsing – Ole Bulls tone

Hours: 20:00 – 22:00

SoH: Obscura & Spawn of Possession & Gorod & Exivious

Hours: 20:00 – 22:00

SoulBase

Hours: 21:00 – 03:00

The Organ Club

Hours: 21:00 – 23:00

Bright Side Five & Rocksberg

Hours: 21:00 – 23:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 18:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Grease

Hours: 19:30 – 21:30

Singin’ In The Rain

Hours: 19:30 – 22:20

Dybet

Hours: 20:00 – 21:15

STEEL PANTHER (US)

Hours: 20:00 – 22:00

ELIANE ELIAS

Hours: 20:00 – 22:00

LIVING ROOM

Hours: 20:00 – 22:00

La Traviata

Hours: 20:00 – 22:50

Project Farming

Hours: 20:00 – 22:00

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

LAFIDKI (fr) & CAVIO (dk) & MOR (dk)

Hours: 21:00 – 23:00

WHY NOT: RESIDENT NIGHT: GRADED & JOHN VINCENT & GRANATEN

Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s