Thursday the 8th of march in Swedish

Stockholm

Baiba Skride spelar Korngold

Konserthuset

Torsdag

(Klassiskt)

Image of Baiba Skride play Korngold

Tonsättaren Andrea Tarrodi, som även arbetar extra som publikvärd i Konserthuset. Hennes orkesterverk Camelopardalis uruppfördes av Kapstadens Filharmoniska Orkester. Det började med att hon drömde att hon hade en giraff, och att de var bästa vänner och upplevde ett äventyr tillsammans. Därifrån tog musiken form. Camelopardalis är latin för giraff, men också namnet på en stjärnbild.

Erich Wolfgang Korngold tillägnade sin violinkonsert Alma Mahler, änka till Gustav Mahler som varit Korngolds mentor i unga år. Han var då 50 år, men omtalades ofta som den fantastiska begåvning han varit när han först uppmärksammades, bland annat för sin första opera som han skrev när han var 20 år. Sedan dess hade han istället blivit en av Hollywoodmusikens andliga fäder. ”50 är gammalt”, kommenterade Korngold, ”i synnerhet för ett underbarn.” Han såg inte ner på sitt filmmusikskapande som ”seriösa” tonsättare omkring honom gjorde, vilket också bevisas av att han lät idéer och teman flyta in även i sin konsertmusik, inklusive violinkonserten.

Vi hör även Niklas Willén leda Kungliga Filharmonikerna i Carl Nielsens Symfoni nr 2 ”De fire temperamenter”. Nielsen själv har berättat: ”Inspirationen till symfonin De fyra temperamenten fick jag för många år sedan på en bykrog på Sjælland. Där hängde på väggen i ett rum där min hustru, jag och några vänner drack ett glas öl, en högst komisk kolorerad bild, som var indelad i fyra fält där ‘temperamenten’ framställdes.” Willén har för övrigt varit verksam i Danskt musikliv i många år.

Rum & Trädgård 2012

Kistamässan

Torsdag

(Mässa)

Image of Rum & Trädgård 2012

Efter en lång vinter blir drömmarna om vår och sommar plötsligt verklighet för tusentals trädgårdsentusiaster och inredningsintresserade som söker kunskap, produkter och tips för att lyckas med trädgården och uterummet.

Allt för trädgården och inredning för uterummet – Trendigt och klassiskt i en härlig blandning. Kombinationen av inredning- och trädgårdsprodukter har blivit en succé. Intresset för såväl de senaste trenderna som de gamla älskade klassikerna är större än någonsin.

FEST är temat på Rum & Trädgård 2012

Vad är bättre än att fira vårens ankomst med en fest i alla former; blomsterfest, trädgårdsfest, sommarfest, odlingsfest, shoppingfest, födelsedagsfest, inredningsfest. Fest är årets tema och inspiration för Rum & Trädgård, från idéutställningar och aktiviteter, till atmosfär, mat och dryck.

Vildmarksmässan

Stockholmsmässan

Torsdag

(Mässa)

Image of Vildmarksmässan

Vildmarksmässan är Nordens största publika mässa för friluftsliv. Här hittar du prylarna, platserna och upplevelserna. Årets tema: Äventyr.

Olof Palme

Stockholms Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Olof Palme

De möts där på valvakan i september 2010:

De besvikna partifunktionärerna.

Den där unga, blyga SSU-aren från Borås.

Städerskorna som drömmer om lottovinst och kompetensutveckling.

Och Dick: “Jag är inte alkoholist. Jag dricker för att härda ut.”

Hans före detta fru: Amatörskådisen som kampanjat sig matt i Partiets valkabaréer.

Och hennes mor Rosa, den uråldriga socialdemokraten, som fått skaka hand med alla partiledare sedan… ja, hur länge som helst.

Utom en: Olle. OP. Olof Palme.

Hon är rätt ledsen över det.

I Lucas Svenssons “pjäs från Sverige” börjar valvakan 2010 eka av gamla vakor, vinster, förluster, gräl, revolutioner och… kompromisser. Gamla Harpsundsjollar ros ut på stormande hav. Hemliga gäster från guldåldern gör sig påminda. Och ja, Olle kommer också, en alert förlorare 1976 och en trött vinnare 1982. Olof Palme, överklassonen som blev en del av ett arbetarparti. Och försvarare av det starka samhälle som här bär namnet – Sverige. En stridbar humanist och kontroversiell politiker. Djupt älskad. Och djupt hatad.

DIRTY DANCING

China Teatern

Torsdag

(Musikal)

Image of DIRTY DANCING

Baby är på semester i New Yorks Catskill Mountains tillsammans med sin äldre syster

och deras föräldrar, men hon är inte särskilt intresserad av aktiviteterna som bjuds vid

semesteranläggningen. Istället upptäcker hon en helt annan slags underhållning när

hon av en slump hamnar i personalens område där ett party med dans natten lång pågår.

Trollbunden av de heta dansrörelserna och de medryckande rytmerna dröjer det inte länge

innan Baby är en del av detta – inte minst när hon möter dansläraren Johnny Castle.

Babys liv är på väg att ta en ny riktning när hon kastas in i rampljuset som Johnnys partner

både på dansgolvet och vid sidan av, vilket får stora konsekvenser…

[youtbe=http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo]

Smokie

Rival

Torsdag

(Konsert)

Image of Smokie

Med listettor och ständiga turer i Storbritannien och Europa, är Smokie ett av de mest populära banden i världen i dag.

Under våren 2012 gästar Smokie Sverige med 9 exklusiva konserter landet runt.

R.E.A.

Hamburger Börs

Torsdag

(Show)

Image of R.E.A.

R.E.A är tillbaka

med en helt ny show!

Roligare än så här kan du förmodligen inte få i

Stockholm i vår. Det är nytt och naket. Det är sexigt och svängigt. Missa inte vårens skrattfest.

Uriah Heep

Debaser Medis

Torsdag

(Konsert)

Image of Uriah Heep

Nu är det klart att giget med Uriah Heep flyttas från Medis till Debaser Slussen. Köpta biljetter gäller! Samma datum och samma tid.

En av 70-talets absoluta giganter och idag kultfavoriter gästar Debaser och bjuder på sin säregna katalog av progressiv heavy metal och artistisk rock. Under åren som gått har Uriah Heep samlat en trogen skara fans världen över och nådde under 70-talet stora framgångar internationellt med album som Demons and Wizards (1972) och Return to Fantasy (1975). Idag har framgångarna från 70-talet minskat men bandet uppehåller ett flitigt turnerande inför stora arenor i Balkan, Tyskland, Japan, Holland, Ryssland och Norden och har lyckats bygga upp ett kultrykte främst i Europa och USA som legender inom den progressiva metal-scenen.

Med ett tjugotal studioalbum, varav 12 stycken med placering på UK Albums Chart och 15 stycken på Billboard 200, över 30 miljoner sålda album internationellt och ett outtröttligt turnerande lever Uriah Heep upp till ryktet som evigt slitande rocklegender.

Vi är grymt glada över att kunna presentera dessa kultfavoriter på Debaser Slussen.

Support är All Electric som enklast kan beskrivas som en grovmalen mix av 60-talets garage, rock, soul och psyk.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 Uriah Heep (UK)

Uriah Heep bildades i London 1969. Under åren som gått har Uriah Heep samlat en trogen skara fans världen över och nådde under 70-talet stora framgångar internationellt med album som Demons and Wizards (1972) och Return to Fantasy (1975). Med ett tjugotal studioalbum och över 30 miljoner sålda album internationellt och ett outtröttligt turnerande lever Uriah Heep upp till ryktet som evigt slitande rocklegender.

20:30 All Electric

All Electric kommer från Sundsvall och består av Emil Woxlin, Björn Sundström, Fredrik Dowermyr, Johan Cedermark, Teodor Bylund, Christian Cuadra och Linus Holmbom. En grovmalen mix av 60-talets garage, rock, soul och psyk.

Göteborg

Lady Macbeth of the Mtsensk District

GöteborgsOperan

Torsdag

(Opera)

Image of Lady Macbeth of the Mtsensk District

Äntligen får Göteborgspubliken förnya kontakten med Katerina Ismajlova, rikemans-hustrun som blir passionerat förälskad i arbetaren Sergej, förgiftar sin svärfar Boris, medverkar till mordet på sin man Sinovij och slutligen deporteras till fångläger, där hon möter nya fasor.

whatever LOVE means

Folkteatern

Torsdag

(Teater)

Image of whatever LOVE means

Om du inte lyckades få en biljett när whatever LOVE means spelades på Hagateatern så har du chansen nu, när Teater Tamauers succé-föreställning gästar Folkteatern.

Den romantiska kärleken är vår tids allra heligaste. Varenda låttext, TV-program och kvällstidning svämmar över av kändisromantik, bridezillas och lyckade kärnfamiljer. Kärlek och traditionell tvåsamhet har blivit en statussymbol, något man måste ha för att anses lyckad eller ens normal. Är vi fångade i en konstruerad kärlekskultur?

Vår kärlekssträvan kan få oss att göra känslostyrda och obetänksamma val. Kan man uppfylla drömmar och hänga med vänner samtidigt som man har det perfekta förhållandet? Historiskt har det inte fungerat något vidare, speciellt inte för kvinnor. Hur kul var det till exempel för prinsessan Diana, Jenny Marx eller Einsteins fru?

Liv Strömquist är en rosad serietecknare som fått stor uppmärksamhet för sina samhällskritiska och feministiska seriealbum Prins Charles känsla, Einstens fru och 100 % fett. Hon är också programledare i P3:s satirprogram Tankesmedjan.

HAIR

Balettakademien Göteborg

Torsdag

(Teater)

Image of HAIR

“Aquarius, Let the sunshine in, I got life…”Laddad med kärlek, glädje, uppror, musik och sinnesutvidgande substanser landar den klassiska rockmusikalen HAIR på Balettakademiens Teater i mars 2012. 45 år efter premiären lever vi fortfarande i “the dawning of the age of Aquarius”; Vattumannens gryende tidsålder då kärlek, fred och rättvisa ska råda på vår planet. Eller…?

MARIA MÖLLER – ska de va så här?

Lisebergsteatern

Torsdag

(Show)

Image of MARIA MÖLLER - should it be like this?

Komik och allvar i tvära kast. Och musik, massor av musik! Maria Möllers show har under hösten fått ett fantastiskt mottagande av både publik och press då den spelats på Intiman i Stockholm under hösten 2011. Våren 2012 turnerar föreställningen runt om i landet.

Mångsidighet är ett måste i denna show, som är precis som livet, där allt ska med. Vi möter imiterade karaktärer och påhittade karaktärer som trängs inom Marias kropp och slåss om att få vara med och ge liv åt hennes syn på livet. Hur har vi det egentligen? Vad är det som driver oss? Ska de va så här? Och vem är Gerd?

Aldrig tidigare har Maria gjort så många karaktärer, men vi får också stifta bekantskap med en personligare Maria, inte minst genom de nykomponerade låtar vi här hör för första gången. Få artister besitter en sådan musikalisk bredd och få rymmer så många. Det här är en resa som du kan bara kan ta med Maria Möller!

Ledin Showtime

Liseberg (Rondo)

Torsdag

(Show)

Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!

Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

SIMIAN GHOST

Parken

Torsdag

(Konsert)

Image of SIMIAN GHOST

SIMIAN GHOST

Simian Ghost är Sebastian Arnström; sångare, gitarrist och trummis från det svenska indiebandet Aerials soloprojekt. Förutom Sebastian så ingår även Erik Klinga och Mathias Zachrisson (som har det egna projektet Light Vibes) i gruppen. Musiken har beskrivits som electro -akustiska- poppärlor i samma ådra som Beach House och Lali Puna. Debut LP:n “Infinite Traffic Everywhere” kom ut i december 2010 och har sedan dess hyllats i bloggosfären för sin elektroniska pop samt toppat svensk radios rotationslistor.

14 November släppte de “Lovelorn”-EP:n i Storbritannien via Heist or Hit records och de släpper nya fulllängdaren “Youth”, samma vecka som by:Larm går av stapeln. Veckan efter åker det ut på en månadslång Skandinavienturné för att sedan spela i Tyskland och Spanien. Det är mycket prat om bandet just nu och självaste Pitchfork har höjt dem till skyarna. Och THE GUARDIAN har utnämnt nya skivan som kommer i början av mars till “EARLY CONTENDER FOR ALBUM OF THE YEAR” och vi kan inget annat än att hålla med. Det är stor drömsk pop!

Malmö

Richard III – Family business

Bastionen

Torsdag

(Teater)

Image of Richard III - Family business

Välkomna till denna vackert brutala och energidrypande historian, Richard III – Family business, om hämnd och vanskapta familjerelationer, i maktens centrum, där liken staplas på hög.

Efter succén med Macbeth- Blod istället för mjölk, 2009, kastar sig Barbès återigen över Shakespeare, nu i samarbete med InSite.

Med ett egensinnigt förhöjt, svart humoristiskt, visuellt och musikaliskt formspråk kommer här Shakespeares genomborrande och blodfyllda text till liv. I en av de största klassikerna genom tiderna, gestaltas här Richard III:s destruktiva maktkamp mot sina inre demoner och köttsliga släktingar, där varje steg närmare makten får verkligheten att lösas upp i sina konturer.

Grouper “Violet Replacement”

Inkonst

Torsdag

(Konsert)

Image of Grouper 'Violet Replacement

Sen 2005 har hon släppt en rad av LPs, CDRs och kassetter på bolag som Type, Room40 och Yellow Electric. Hon utgår från röst, gitarr och keyboard och lägger sedan på lager efter lager av reverb och distorsion för att skapa sin osannolikt vackra popmusik. Hon drömmer fram låtar som undersöker teman som kärlek och saknad, liv och död. Grouper live är en sällsam upplevelse där lokal, ljud, ljus och framträdande vävs ihop till ett. Vi samlas därför i en cirkel på teatern mörka golv och tar tillsamman iväg på en resa mot tomheten. En av 2011 års intressantaste artister – Grouper, leder vägen.

Kristofer Åström & Mattias Hellberg

Debaser

Torsdag

(Konsert)

Image of Kristofer Åström & Mattias Hellberg

Det var tre år sedan sist men 24 februari 2012 släpper äntligen Kristofer Åström sitt nya album “From Eagle To Sparrow”. I samband med detta ger sig Kristofer ut på en längre europaturné och i mars kommer man kunna se honom på både Debaser Medis och Malmö.

Åström som sedan drygt femton år frontat Fireside, släppte redan 1998 sin första soloskiva “Go, Went, Gone”. Han har sedan fortsatt att förgylla de mörka vinterkvällarna med album som “Leaving Songs”, “Northern Blues”, “So much for staying alive” – alla med bandet Hidden Truck; samt utgett den helt egna soloskivan “Loupita”. Nu kommer Kristofer tillbaka!

Som support ser vi ikväll fantastiska Mattias Hellberg. Vilken afton.

Vid skivspelarna levererar Urban Undertones (Klas och Viktor) de bästa låtarna från musikhistorien med den självklara tyngdpunkten på altfolk, indierock och roots.

Både den euforiska dansnerven och den harmoniska stearinljussjälen kommer att tillfredsställas denna kväll. Allt i den rutiga flanellskjortans tecken.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 Kristofer Åström

Kristofer Åström, även känd från bandet Fireside, debuterade på skiva 1998 med albumet “Go, Went, Gone”. Sedan dess har han hunnit med ett antal plattor som till exempel “So Much For Staying Alive” 2005, “Rainawaytown” 2007 och “Sinkadus” 2009 för att nämna några.

20:30 Mattias Hellberg

Mattias Hellberg har varit med i banden Nymphet Noodlers, Hederos & Hellberg, Alimony och The Hellacopters & Hot Love. Hellberg har även spelat med en mängd svenska musiker, inkluderat Pelle Ossler, Stefan Sundström och Totta Näslund. Han har även spelat i The Solution med bland andra Nicke Andersson (The Hellacopters) & Scott Morgan (Sonic’s Rendevouz Band). 2004 släppte han sitt första soloalbum och 2011 släppte han “High in the lowland”.

Jesper Odelberg & Ludde Samuelsson

La Couronne

Torsdag

(Show)

Image of Jesper Odelberg & Ludde Samuelsson

En smakprov inför dagens program:

Dagens Aktiviteter

Stockholm

International Women’s Day

Hours: 00:00 – 00:00

FILM&SCIENCE

Hours: 00:00 – 00:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Rum & Trädgård 2012

Hours: 10:00 – 18:00

Passions – art and emotion through five centuries

Hours: 11:00 – 17:00

Excessive and exaggerated – the caricature in Sweden

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

CHAMBER UNPLUGGED

Hours: 12:00 – 14:00

Allt för sjön

Hours: 12:00 – 20:00

Vildmarksmässan

Hours: 12:00 – 20:00

Lunch with Börje

Hours: 12:00 – 14:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Relatively speaking

Hours: 13:00 – 15:00

Double bass CONCERT

Hours: 18:00 – 20:00

Baiba Skride play Korngold

Hours: 18:00 – 19:40

Gertrude Stein

Hours: 18:00 – 20:20

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Anima – The female side of male

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

The Miser

Hours: 19:00 – 21:30

Thursday at FOTOGRAFISKA! Live: Jenny Hansen

Hours: 19:00 – 23:30

Misantropen

Hours: 19:00 – 21:00

ALBIN & THE HONKY TONK EXPRESS | Club Nuggets

Hours: 19:00 – 02:00

Olof Palme

Hours: 19:00 – 21:00

Swan Lake

Hours: 19:00 – 22:00

Amnesty and Lady party INTERNATIONAL WOMEN’S DAY

Hours: 19:00 – 00:00

Ingrid Cogne & Julien Ochala (FR/SE)/

Hours: 19:00 – 21:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Smokie

Hours: 19:30 – 21:30

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

Relatively speaking

Hours: 19:30 – 21:30

Hawk On Flight VS. Bohuslän Big Band

Hours: 20:00 – 22:00

Idiot Wind & The Pole Siblings

Hours: 20:00 – 22:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Uriah Heep

Hours: 21:30 – 00:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Release “Image of You” – Ingela

Hours: 21:45 – 23:45

Göteborg

International Women’s Day

Hours: 00:00 – 00:00

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 18:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

Magnus Dahlbäck

Hours: 12:00 – 18:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

The Sweet 60’s

Hours: 12:00 – 14:00

Locatelli w.10

Hours: 18:00 – 02:00

The Bible

Hours: 18:00 – 22:30

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

Begravelsen

Hours: 19:00 – 20:45

HAIR

Hours: 19:00 – 21:00

The Famous Swedish Project

Hours: 19:00 – 21:00

whatever LOVE means

Hours: 19:00 – 21:20

Crime Scenes

Hours: 19:00 – 21:00

Peggy Pickit see God’s face

Hours: 19:00 – 21:00

MARIA MÖLLER – should it be like this?

Hours: 19:30 – 22:00

Lady Macbeth of the Mtsensk District

Hours: 19:30 – 22:40

SIMIAN GHOST

Hours: 20:00 – 23:00

LJUST & FRÄSCHT

Hours: 20:00 – 22:00

Milano Sun live /// DJ’s: Karin & Fanny

Hours: 21:00 – 03:00

KLUBB TOTAL/JOHNS VATTEN

Hours: 21:00 – 02:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

DAVID HEDENRUD

Hours: 22:00 – 00:00

Malmö

International Women’s Day

Hours: 00:00 – 00:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

Richard III – Family business

Hours: 19:00 – 21:00

TWO CHAMPIONS

Hours: 19:30 – 21:30

Grouper ‘Violet Replacement

Hours: 20:00 – 22:00

Dr Rock: Mancamp

Hours: 20:00 – 22:00

Jesper Odelberg & Ludde Samuelsson

Hours: 20:00 – 22:00

Kristofer Åström & Mattias Hellberg

Hours: 20:30 – 23:30

Oslo

nternational Women’s Day

Hours: 00:00 – 00:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Tristan & Isolde

Hours: 18:00 – 22:50

Das Boot

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Condolences

Hours: 19:00 – 21:00

Vi som er hundre

Hours: 19:00 – 21:00

Rune Larsen Orchestra with Benedicte Market

Hours: 19:00 – 21:00

Komikameratene

Hours: 19:00 – 21:00

YOUNG GUNS (UK)

Hours: 19:00 – 21:00

The Legends

Hours: 19:00 – 21:00

The transformation

Hours: 19:30 – 21:00

THE GOOD PEOPLE FROM Sezuan

Hours: 20:00 – 22:00

Weather Birds (NOWJC)

Hours: 20:00 – 22:00

YLVIS 4

Hours: 20:00 – 22:00

Sigrid Moldestad

Hours: 20:30 – 22:30

Active Child

Hours: 21:00 – 23:00

Köpenhamn

International Women’s Day

Hours: 00:00 – 00:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

Mick Øgendahl’s SPAS

Hours: 19:00 – 21:00

Grease

Hours: 19:30 – 21:30

Singin’ In The Rain

Hours: 19:30 – 22:20

Sol Gabetta

Hours: 19:30 – 21:30

KRISTIAN JØRGENSEN 4’TET FEATURING KIRK LIGHTSEY

Hours: 20:00 – 22:00

Feist

Hours: 20:00 – 22:00

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

Project Farming

Hours: 20:00 – 22:00

Dans2Go

Hours: 20:00 – 22:00

Revolver trilogy

Hours: 20:00 – 22:25

Thåström

Hours: 20:00 – 22:00

Back to the desert

Hours: 20:00 – 22:00

Hansi Hinterseer

Hours: 20:00 – 22:00

Zulu Awards 2012

Hours: 21:00 – 23:00

BRIGADIERS & LE CLÉ & KIRKADIAN

Hours: 21:00 – 23:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s