Sunday the 4th of march in Swedish

Stockholm

Julius Caesar

Folkoperan

Söndag

(Opera)

Image of Julius Caesar

I operan Julius Caesar, som komponerades av Händel 1724, skildras mötet mellan Kleopatra och Julius Caesar år 48 f Kr. Kleopatra använder sin list och sitt kön för att vinna Julius Caesars hjärta och den politiska makten.

Den internationella allkonstnären Cisco Aznar, född i Spanien, står för regi, koreografi, scenografi och kostym i Folkoperans lekfulla tolkning av Händels barockopera. I en surrealistisk miljö med inslag av 1920-talskabaré leker rollfigurerna fram historien i gränslandet mellan liv och död, manligt och kvinnligt, gammalt och ungt. Opera blandas med konstformerna dans och film.

Allt för sjön

Stockholmsmässan

Söndag

(Mässa)

Image of Allt för sjön

Allt för sjön är Skandinaviens största båtmässa och en av Sveriges största, årliga evenemang inomhus som hålls på Stockholmsmässan.

Fanny & Alexander

Dramaten

Söndag

(Teater)

Image of Fanny & Alexander

Ingmar Bergmans flerfaldigt Oscarsbelönade långfilm och tv-serie Fanny och Alexander blir nu pjäs på Dramatens stora scen. Regisserar gör Stefan Larsson som har en rad Dramatensuccér i ryggen, senast Höstsonaten och Scener ur ett äktenskap av Ingmar Bergman samt En familj – August:Osage County av Tracy Letts.

Fanny och Alexander hade ursprungligen premiär 1982 och kom i två versioner – som långfilm och som en längre tv-serie. Filmen belönades som första icke engelskspråkiga film med fyra Oscars. Filmen sticker också ut som Bergmans mest livfulla film, en mustig och publiktillvänd historia.

Miss Julie

Stockholms Stadsteater

Söndag

(Teater)

Image of Miss Julie

Vad vill unga vackra bortskämda Julie?

Det är midsommarafton och hon riktar sin blick mot Jean, Kristins trolovade.

Vad kan Kristin göra?

Både hon och Jean är anställda av Julies far.

Julie får sin natt med Jean.

Men vad kostar den?

Helena Bergström debuterar som teaterregissör med Strindbergs relationsdrama från 1889 – en svetslåga om makt, självbevarelsedrift och överlevnad.

LALE

Cirkus

Söndag

(Konsert)

Image of LALEH

Det tog inte mer än några få toner från hennes första singel förrän man kunde urskilja Laleh från resten av den svenska artistskaran. Med en förkrossande energisk själ gjorde hon en cocktail på alla möjliga musikstilar och svepte benen på hela nationen.

En (o)helig allians av brustna hjärtan och brustna konventioner banade vägen för en karriär som efter fem år lyser lika starkt och varmt som magma från Eyjafjallajökull. Hon flög solo inte enbart som artist men även som låtskrivare och producent när hon idag med en CV på tre hyllade album, Grammis-priser och stående ovationer varje gång hon ställer sig på scen och höjer rösten.

Under hösten har vi sett henne i programmet “Så Mycket Bättre” där hon med sina egensinniga tolkningar av bland andra Eva Dahlgren och Tomas Ledin vandrat längs ryggraden på folket i soffan. 25 Januari 2012 uppenbaras nya albumet ”Sjung”. Det är Lalehs kommande mästerverk och det är på hennes följande turné vi kommer ha turen att få uppleva en livs levande del av hennes geni.

Barbarellas Vau De Ville

Odenteatern

Söndag

(Show)

Image of Barbarellas Vau De Ville

Dragshow gruppen ” Barbarellas” är tillbaka….. Med Råge

Med sig har de den prisbelönta magikern John-Henry

som förgyller denna stjärntäta afton. Tillsammans i denna

något udda kombo kommer de att ge Er

en upplevelse sällan skådad.

Denna fullmatade och magiska tilldragelse bjuder på allt

från fartfyllda, magisk, humoristiska och bizarra nummer,

till glamorösa, charmanta och häpnadsväckande illusioner.

Vem eller vilka står för vad?

Det får Ni helt enkelt se när Ni kommer!

Vi garanterar Er multipla magiska skratt, komiska höjdpunkter

och en hisnande show.

DIRTY DANCING

China Teatern

Söndag

(Musikal)

Image of DIRTY DANCING

Baby är på semester i New Yorks Catskill Mountains tillsammans med sin äldre syster

och deras föräldrar, men hon är inte särskilt intresserad av aktiviteterna som bjuds vid

semesteranläggningen. Istället upptäcker hon en helt annan slags underhållning när

hon av en slump hamnar i personalens område där ett party med dans natten lång pågår.

Trollbunden av de heta dansrörelserna och de medryckande rytmerna dröjer det inte länge

innan Baby är en del av detta – inte minst när hon möter dansläraren Johnny Castle.

Babys liv är på väg att ta en ny riktning när hon kastas in i rampljuset som Johnnys partner

både på dansgolvet och vid sidan av, vilket får stora konsekvenser…

FLOW – GAY sundays

Östgötagatan 35

Söndag

(Club)

FLOW - GAY sundays

FLOW BLIR STOCKHOLMS NYA GAY SÖNDAGSKLUBB!!!

flatabögtransaqueertransgenderbiopenmindedunisexmetrosexgalagalagala

NUUUUUU kan du och dina vänner festa på FLOW varje söndag framöver. Vi finns på Östgötagatan 33 i de otroligt mysiga lokalerna Underbara Bar. Närmaste tunnelbana är Medborgarplatsen med närhet till Söders gaykrogar 🙂

Det finns soffor att sitta och ta det lugnt i och bara sippa på en god drink eller kanske lite bubbel. Det finns dansgolv för de danssugna och det finns två barer. Desstom finns det möjlighet att röka i vårt rökrum. Inga fler kalla fingrar och frusna tår 😉

MIDDAG och BRUNCH

Vi erbjuder middag samt brunch till väldigt förmånliga söndagspriser mellan kl 20-22 uppe på vår vip-balkong. Där kan man äta i lugn och ro och ha intima samtal med soft loungemusik i bakgrunden. Sista mat beställning tas kl 21.30 däremot kan man sitta kvar på balkongen hela kvällen.

DANS och DJs

Swedish Dyke Vibes (Katja och Gunn) välkomnar vi som våra nya residenter på club FLOW. Katja och Gunn tar över kl 22-01 och spelar sån musik du vill dansa till… det blir gott och blandat för alla smaker! We play you dance! http://www.facebook.com/SWEDISHDYKEVIBES

Göteborg

Lady Macbeth of the Mtsensk District

GöteborgsOperan

Söndag

(Opera)

Image of Lady Macbeth of the Mtsensk District

Äntligen får Göteborgspubliken förnya kontakten med Katerina Ismajlova, rikemans-hustrun som blir passionerat förälskad i arbetaren Sergej, förgiftar sin svärfar Boris, medverkar till mordet på sin man Sinovij och slutligen deporteras till fångläger, där hon möter nya fasor.

The Bible

Göteborgs Stadsteater

Söndag

(Teater)

Image of The Bible

Böckernas bok, skrifternas skrift. Helig eller inte-

nu blir den teater!

Genom myter och berättelser från syndafall till apokalyps vandrar Adam och Eva, vägledda av en nyckfull Gud. Vi plockar det förbjudna äpplet i Edens lustgård och smyger sedan ombord på Noaks ark. En resa som går genom brinnande buskar via Sodom och Gomorra och Babels torn till Kanaans land. Och kanske hinner vi precis fram i tid för att bevittna födseln av ett omstritt gossebarn. På bara fyra timmar berättar vi hela den bibliska historien.

Niklas Rådström har tagit ett helhetsgrepp om både Gamla och Nya Testamentet och skapat ett helt nytt verk. Rådström som är en av Sveriges mest namnkunniga författare av romaner, dramatik och filmmanus har tidigare gjort en teaterversion av Dantes gudomliga komedi för Göteborgs Stadsteater.

Regissören Stefan Metz står bakom flera av Stadsteaterns succéer som Trettondagsafton och Peer Gynt. Metz som annars är bosatt i Madrid har verkat på flera stora scener i Europa. Han var tidigare en av huvudaktörerna i det världsberömda teatersällskapet Théâtre de Complicité i London.

MAGNUS HÄRENSTAM – Morsning & Goodbye

Lisebergsteatern

Söndag

(Show)

Image of MAGNUS HÄRENSTAM - Morsning & Goodbye

En av våra mest folkkära artister har hunnit bli lite mer än medelålders. Efter dryga fyrtio år som underhållare, folkbildare och skådespelare, ställer sig Magnus Härenstam på scen igen och vänder sin skarpa blick inåt. Resultatet är en enmansföreställning i två akter, där du bjuds att både skratta och nicka igenkännande åt Magnus träffsäkra betraktelser med glimten i ögat om den svåra, men roliga konsten att mogna med behag. Missa inte chansen att komma så här nära en del av det svenska kulturarvet.

Under resans gång har herr Härenstam hunnit med ett drygt dussin spelfilmer, musikaler, teaterföreställningar och dryga två tusen TV-program – allt ifrån klassiker som ”Fem myror är fler än fyra elefanter” till långköraren ”Jeopardy”.

Vibafemba

Lorensbergsteatern

Söndag

(Konsert)

Image of Vibafemba

För första gången sedan 2006 har Uppsalakvintetten Vibafemba en egen-producerad föreställning med bara sig själva på scenen. Materialet är skrivet under en period på tre år, då gruppen jobbat förhållandevis lite tillsammans. ”Vi är riktigt sugna på att ställa nytt material på scenen nu”, hälsar medlemmarna. Dessutom kommer flera färger att dyka upp på den musikaliska paletten.

Kvällen då kvintetten tog sig ton och sjöng sanningen om sig själva, har varit den enda gemensamma utgångspunkten för skrivarbetet, berättar Peter Boivie, en av dom fem sångarna/komikerna.

DAMIEN JURADO

Nefertiti

Söndag

(Konsert)Image of DAMIEN JURADO

Damien Jurado startade sin musikaliska karriär med en stöld av en bas i slutet av 80-talet för att sedan starta bandet Coolidge ihop med David Bazan (Pedro the Lion) i Seattle. På 90-talet började han, influerad av Nick Drake och Bob Dylan, att skriva enkla folksånger som soloartist och snart hade Sub Pop signat honom för debutalbumet Waters Ave S. 1997. Efter det femte albumet I Break Chairs där folksångerna bytts mot mer indierockiga tongångar bytte han skivbolag till Secretly Canadien och tog återigen sikte på sin akustiska sida, mer tid med familjen och ett jobb som förskolelärare.

Sommaren 2010 kom tioende och senaste skivan, Saint Bartlett ut. Den producerades av Jurado själv ihop med Richard Swift och ansågs av många vara det bästa han gjort. Det var bara starten på det samarbete som nu mynnat ut i kommande skivan Maraqopa (släpps 21a februari på Secretly Canadian). Det är fortfarande samma lågmälda detaljer och egensinniga anslag som vi är vana vid. Det är fortfarande återhållsamt, fängslande och oroande på samma gång, men det är nya kreativa grepp som stakar ut en helt ny riktning för Damien. Ni som såg förra vårens solospelningar vet dessutom att han aldrig låtit bättre live.

Amon Amarth

Brewhouse

Söndag

(Konsert)

Image of Amon Amarth

De svenska death metal-ikonerna Amon Amarth har under de senaste åren blivit ett av våra mest erkända band på den internationella scenen.

Med senaste albumet “Surtur Rising” klättrade de högt på den amerikanska Billboardlistan. Nu står det klart att bandet i vår gör två exklusiva spelningar på svensk mark, strax innan de ger sig av på en omfattande turné i Sydamerika.

Amon Amarths framgångar på den internationella metallscenen har fört fram dem som ett av våra största musikexporter. Bandets melodiska dödsmetall kombinerat med en fascination för den nordiska mytologin gör deras liveframträdanden till något alldeles extra.

Med debutalbumet “Once Sent from the Golden Hall” från 1998 påbörjades den odyssé som tagit dem till imponerande höjder på amerikanska Billboardlistan, såväl som världsturnéer på egen hand eller tillsammans med storheter som Slayer. De har genom åren spottat ur sig alster i världsklass och blivit ett av planetens absolut främsta death metal-band.

Förra årets släpptes bandets åttonde studioalbum “Surtur Rising”. Återigen bjöd Amon Amarth på ett mästerverk som både hyllades och klättrade högt på listorna världen över.

Brad Mehldau Trio

Göteborgs Konserthus

Söndag

(Konsert)

Image of Brad Mehldau Trio

Blyg har han aldrig varit, pianisten Brad Mehldau. Medveten om sin egen kapacitet fick han en del att höja på ögonbrynen när han fastslog att han och hans triomusiker var harmoniskt mycket äventyrligare än exempelvis Bill Evans trio. Hans poäng var uppenbar : jazzen kan och måste utvecklas och då krävs djärva musikaliska forskningsresande som tar risker för att sätta flaggan på nya toppar.

För Brad Mehldau trio blev det en resa som resulterade i ett musikaliskt monument om fem album: The Art of the Trio. Här ville han och hans medmusiker, basisten Larry Grenadier – som bland annat spelat med Gary Burton – och den spanske trummisen Jorge Rossy (senare ersatt av Jeff Ballard) utforska pianotrions alla möjligheter och erövra nya musikaliska dimensioner.

Malmö

Skånsk Trädgård

MalmöMässan

Söndag

(Mässa)

Image of Skånsk Trädgård

Våren väntar runt hörnet. Nu är det hög tid att planera utelivet och odlingarna på din täppa eller på din balkong! Skånsk Trädgård ger dig inspiration och idéer. Här finns rådgivning och närmre 100 kunniga utställare att prata med. Välkommen till nya MalmöMässan i Hyllie 1-4 mars.

Hem & Villa Malmö

MalmöMässan

Söndag

(Mässa)

Image of Hem & Villa Malmö

Välkommen till årets Hem & Villa Malmö och upplev alla trender för det egna boendet

Hem och villa är så mycket mer än bara en mässa, det är ett forum för upplevelser, produktnyheter och trender.

Här får du inspiration och handfasta råd om hur du kan förnya och förbättra ditt hem.

Zpanska flugan

Nöjesteatern

Söndag

(Teater)

Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsdirektör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet… Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa bäddar för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

INGVAR!

Malmö Stadsteater

Söndag

(Teater)

Image of INGVAR!

BELÖNAD MED THALIAPRISET FÖR SKÅNELAND 2010/2011

Dagen är slut och börsen har lagt ytterligare en katastrofal dag bakom sig. De förtvivlade mäklarna har förlorat såväl sina egna som alla andras pengar. Nu famlar de efter ett hopp, något som kan hjälpa dem att stå ut ännu en dag. De vill tro på en bättre värld och drömmer om att få slippa rövarkapitalismen. Så minns de – IKEA!

Med en stor portion svart humor och till tonerna av svensk folkmusik berättar vi historien om mannen som möblerade det svenska folkhemmet.

Das wunder von Schweden, eine musikalische Möbelsaga hade urpremiär på Deutsches Schauspielhaus i Hamburg 2009. Hösten 2010 hade den Sverigepremiär på Malmö Stadsteater. Kompositören och regissören Erik Gedeon är schweizaren med svenskt påbrå som under de senaste åren tagit norra Europas teaterscener med storm. Tillsammans med lundadramatikern Klas Abrahamsson har han skapat succéföreställningen Ingvar! – En musikalisk möbelsaga.

Föreställningen textas på svenska, danska, engelska och arabiska.

Du kan läsa texten via en applikation till din smartphone eller låna en lässkärm i garderoben.

Miriam Aïda

Caroli Kyrka

Söndag

(Konsert)

Image of Miriam Aïda

En bossa nova – och jazzsångerska gör musik med en stor hop stolta och vilda kvinnor. Programmet spänner från Nina Simone till Allan Edwall – Besame Mucho till Bella Ciao – Finsk tango till Polsk slagdänga – svensk visa till iransk folksång…

Miriam Aïda är en skånsk bossa nova- och jazzsångerska, skivbolagsdirektör och programledare i radio. Miriam Aïda debuterade på skiva 2002 med Jan Lundgren Trio Presents Miriam Aida & Fredrik Kronkvist och har turnerat i Sverige och internationellt med olika band som Norrbotten Big Band, Jan Lundgren Trio, Joe Spinaci & the Broololino Orchestra och med egna grupper. Hon har framträtt i TV och radio som till exempel Allsång på Skansen och har sedan våren 2011 varit jazzpresentatör på Sveriges Radio P2 och med egna programmet Miriams jazz 2011. Hennes senaste skiva Visans Väsen kom ut 2011 och den är baserad på den svenska vistraditionen.

Kören Röster Utan Gränser består av 100 sångglada kvinnor i Malmö som under ledning av Bodil “Tangotanten” Bendixon ger av sin musikaliska livsglädje och varma och jordnära men samtidigt galna kraft.

Kvinnor som utstrålar livsmod, innerlighet och värdighet En vild och stolt kör som sjunger allt möjligt mellan himmel och jord.

JILL JOHNSSON – Flirting with Disaster

Malmö Konserthus

Söndag

(Konsert)

Image of JILL JOHNSSON - Flirting with Disaster

Jill Johnson släpper sitt nya album ”Flirting With Disaster” den 28 september. ”Det finns en countryälskare i oss alla” säger Jill Johnson. Det stämmer nog. I synnerhet när man lyckas förmedla musikstilen på det sättet hon gör. Nu är Jill tillbaka. Med ett nytt sound och med det nya albumet ”Flirting With Disaster” är det naknare, aningen rockigare och ”rootsigare”! Genom åren har Jill haft många utsålda konserthusturnéer – inledda med den numera berömda personliga handskakningen med publiken i foajén innan konserterna. Det har varit monsterhits som ”Crazy in Love”, duetter med bl.a. Nina Persson, Lisa Miskovsky, Kim Carnes, Björn Skifs, Ronan Keating och Chip Taylor. Hon har hyllats som sommarpratare, varit programledare för Melodifestivalen och har en hel vägg full med guldskivor. ”Konserthusturnén har blivit mitt favoritforum tack vare närheten till publiken före, under och efter konserterna!”, hälsar Jill Johnson. Vårens kommande, riksomfattande turné kommer dock inte bli en flirt med någon katastrof… Jill har för länge sedan hittat hem på livescenen. Och hennes publik och trogna skivköpare har för länge sedan hittat henne. Det finns nämligen en ”Jill Johnson-älskare” i oss alla…

The Jayhawks

KB

Söndag

(Konsert)

Image of The Jayhawks

Där annan americana alltför ofta låter som någon som muttrar framför en grå spegel har The Jayhawks sedan starten i mitten av 80-talet haft ett fast grepp om essensen i all amerikansk musik – lika delar stjärnögd glädje som svidande vemod.

Att de är ett band så långt utanför det ordinära att inte ens fjärrbussarna går dit står klart av den reservationslösa kärlek de åtnjuter från såväl fans, kritiker och andra musikerkollegor. Med sju skivor, alla ess, på hand – från debutplattan, via de klassiska Hollywood Town Hall, Tomorrow the Green Grass och Smile till 2003 års lysande Rainy Day Music – har de en skattkista av sånger att ösa ur. Under 2000-talet har de visat att de inte känns vid några begränsningar – The Jayhawks har med integriteten intakt levererat rårock, vaggsånger, tuggummipop och psykedelia men alltid stått huvudet högre än andra som sökt sig till det tidlösa musikaliska uttrycket.

I slutet av september släpps ett nytt verk, betitlat Mockingbird Time, och efterföljande turné för dem till våra breddgrader. Senast de var här bjöds det på en soldränkt och tillbakalutad festivalspelning på Way Out West – denna gång blir det intimt klubbgig på KB i Malmö.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Allt för sjön

Hours: 10:00 – 18:00

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Aitor Ortiz

Hours: 10:00 – 21:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Miss Julie

Hours: 13:00 – 14:50

No Man´s Land

Hours: 13:30 – 15:30

Fanny & Alexander

Hours: 15:00 – 17:00

DIRTY DANCING

Hours: 15:00 – 17:00

The Ghost Sonata

Hours: 15:00 – 17:00

Julius Caesar

Hours: 16:00 – 18:40

Satans Strindberg

Hours: 16:00 – 18:00

Gregorius

Hours: 17:00 – 18:25

The Marriage

Hours: 18:00 – 20:30

Brief Encounter (Kort möte)

Hours: 19:00 – 21:00

LALEH

Hours: 19:30 – 21:30

FLOW – GAY sundays

Hours: 20:00 – 01:00

Pet Sounds Sunday Sessions! Ida from MOLN vs. Albin from Third Brother

Hours: 20:00 – 01:00

Barbarellas Vau De Ville

Hours: 20:00 – 22:00

Peja & Dj Decks Slums Attack

Hours: 20:00 – 00:00

Open Mike

Hours: 21:00 – 23:00

Göteborg

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 18:00

OFFER & MARTYRER

Hours: 11:00 – 18:00

LAURIE SIMMONS

Hours: 11:00 – 17:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

MAGNUS HÄRENSTAM – Morsning & Goodbye

Hours: 15:00 – 17:30

The Bible

Hours: 15:00 – 17:00

Vibafemba

Hours: 18:00 – 20:00

Chamber Concert

Hours: 18:00 – 20:00

Lady Macbeth of the Mtsensk District

Hours: 18:00 – 21:10

I shall die in florence

Hours: 18:00 – 20:00

DAMIEN JURADO

Hours: 19:00 – 21:00

Brad Mehldau Trio

Hours: 19:30 – 21:30

Amon Amarth

Hours: 20:00 – 22:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Hem & Villa Malmö

Hours: 10:00 – 17:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

Skånsk Trädgård

Hours: 10:00 – 17:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

Håkan Askmark

Hours: 13:00 – 16:00

Zpanska flugan

Hours: 15:00 – 17:00

INGVAR!

Hours: 16:00 – 18:10

Miriam Aïda

Hours: 18:00 – 20:00

JILL JOHNSSON – Flirting with Disaster

Hours: 19:30 – 21:30

The Jayhawks

Hours: 20:00 – 22:00

Oslo

Reiseliv 2012

Hours: 10:00 – 17:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 12:00 – 16:00

Tristan & Isolde

Hours: 16:00 – 20:50

Frank Znort Quartet

Hours: 18:00 – 00:00

Wu Lyf(UK)

Hours: 20:00 – 22:00

Köpenhamn

Copenhagen International Boat Show

Hours: 10:00 – 18:00

Dansk Fashion Outlet

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 18:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

SEVEN

Hours: 14:00 – 16:00

Singin’ In The Rain

Hours: 15:00 – 17:50

SEVEN

Hours: 17:00 – 19:00

Ed Sheeran

Hours: 20:00 – 22:00

Angela Hewitt, Piano

Hours: 20:00 – 22:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s