Thursday 1st March in Swedish

Stockholm

Swan Lake

Kungliga Operan

Torsdag

(Balett)

Image of Swan lake

Balett i fyra akter

Prins Siegfried grips av legenden om en prinsessa förtrollad till svan. Ensam beger han sig till sjön om natten. Där visar sig Svanprinsessan vara verklig, men endast sann kärlek kan rädda henne från förbannelsen och den onde trollkarlen.

En rysk folksaga har med Pjotr Tjajkovskijs dramatiska och romantiska musik blivit baletternas balett. Dubbelrollen som den vita och den svarta svanen är en av den klassiska balettens mest krävande. Skapad för Kungliga Baletten 1964 av den ryska koreografen Natalia Makarova är det svenska kompaniet fortfarande det enda i världen som dansar just denna ljusa, klassiska tolkning.

Vi som är hundra

Stockholms Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Vi som är hundra

En brinner, en försöker vara lycklig och en tror sig minnas hur det var. Tre kvinnor, eller kanske samma, i olika skeden i livet. Alla med var sin agenda, men med den gemensamma drömmen att bli superduperlycklig. Hur blir man det? Hur gör man för att vara människa? Vad är ett liv och vad kunde ha gjorts annorlunda? Oroa er inte. Alla tre är lika förvirrade som vi och absolut inte överens.

Vi som är hundra är ett rappt drömspel om livet, valen, kompromisserna och drömmarna som gick i kras. Jonas Hassen Khemiri gjorde stor succé med sin debutpjäs Invasion! på Stockholms stadsteater 2006.

DIRTY DANCING

China Teatern

Torsdag

(Musikal)

Image of DIRTY DANCING

Baby är på semester i New Yorks Catskill Mountains tillsammans med sin äldre syster

och deras föräldrar, men hon är inte särskilt intresserad av aktiviteterna som bjuds vid

semesteranläggningen. Istället upptäcker hon en helt annan slags underhållning när

hon av en slump hamnar i personalens område där ett party med dans natten lång pågår.

Trollbunden av de heta dansrörelserna och de medryckande rytmerna dröjer det inte länge

innan Baby är en del av detta – inte minst när hon möter dansläraren Johnny Castle.

Babys liv är på väg att ta en ny riktning när hon kastas in i rampljuset som Johnnys partner

både på dansgolvet och vid sidan av, vilket får stora konsekvenser…

Mississippi Seven Band

Södra Teatern

Torsdag

(Konsert)

Image of Mississippi Seven Band

20 Years of Happy Jazz

Mississippi Seven ”M7” är Sveriges enda jazzband som fått en amerikansk flod uppkallad efter sig. De firar nu sitt 20-årsjubileum på Södran genom att framföra ett 20-tal hot jazz classics från 20-talets New Orleans, New York och – New Tälje.

Bland 20-talet inbjudna honoured guests finns Bosse Stenhammar (som upptäckte bandet), Kulan Wennberg från Blidö (som avbildat bandet). Sam ”Kungsan” Carlqvist, programchef som ständigt stöttat bandet, och representanter för föreningen Klassisk Jazz.

Plus medmusikanter som Tommy Jacobsson, trombon, Björn Holmsten, sax, Pelle Larsson, piano, Jacob Ullberger, banjo, Ludde de Geer, mungiga, och Sture Synnefors, jazzaccordeon.

I M-7s frontlinje finns Bengan Jansson (kornett), Anders Alm (saxar, sång) och Hans ”B-garden” Brandgård (trobon, sång). Köksavdelningen består av Captain Bertil Ekman (trummor, sång), Lars Ireblad (sousafon, fiol), Gösta Colliander (piano, dragspel) och Christer Wiklander (tenorbanjo).

Stockholm Jazz Orchestra

Fasching

Torsdag

(Konsert)

Image of Stockholm Jazz Orchestra

SJO kommer att framföra nyskriven musik för bandet av sin trumslagare Jukkis Uotila !

Jukkis är professor i jazzmusik vid Sibelius akademien i Helsingfors. Han har sedan 16 års ålder, då han flyttade till New York, spelat trummor med de bästa jazzmusikerna i världen. På meritlistan hittar vi bl.a Toots Thielemans, Randy Brecker, Mike Stern, Jerry Bergonzi , Bob Mintzer ,Bob Berg, WDR big band, NDR big band. Dessutom har han som pianist spelat med bl.a Billy Cobham,Randy Brecker och SJO. Hans musik är full av energi och pondus och är melodiös och harmoniskt spännande. I samband med turnén kommer en ny CD att spelas in med SJO och Jukkis.

I höstas spelade och invigde SJO den stora Cervantino festivalen i Mexico. I samband med detta gav de sig ut på en turné som resulterade i närmare 10 000 lyssnare sammanlagt på 3 konserter.

SJO är ett stort jazzband fullproppat med heta solister och ett komp i världsklass !

Twopointeight & Atlas Losing Grip

Debaser Slussen

Torsdag

(Konsert)

Image of Twopointeight & Atlas Losing Grip

Senast Twopointeight besökte Debaser var det inför ett fullsatt Slussen. Med sin charm, tyngd och energi visade de vart skåpet skall stå när det kommer till punkrock. Nu är det dags igen!

Twopointeight har sen dom bildades 2003 lyckats skapa en perfekt blanding av punk och rock. Öppningspåret Redeye från deras hyllade debutalbum från 2005 spelades flitigt i både radio och tv över hela norden. Deras framgångar har låtit dom turnera med tungviktare som Bad Religion och Millencolin på hemmaplan och med Flogging Molly under deras USA-turné 2007. Sedan dess har Twopointeight fortsatt sitt turnerande ut i Europa tillsammans med band som Bombshell Rock, Dead To Me och The Street Dogs för att nämna några.

Med en relativt färsk fullängdare i bagaget, “TWOPOINTEIGHT II”, släppt förra året och en explosiv scenshow går Twopointeight lös på Debaser Slussens scen.

Atlas Losing Grip

Frustrerade över det lilla fäste den melodiska punken hade i Sverige startade Stefan Bratt och Gustav Brunn Atlas Losing Grip 2005. Från början var målet att skapa ordentlig och renodlad skatepunk men deras sound evolverades snabbt till något mer. Atlas Losing Grip är snabbt, melodiöst och explosivt, deras musik är fylld av passion för genren. Sen 2005 har bandet turnerat flitigt och hunnit släppa två fullängdare “Shut the World Out” (2008) och “State Of Unrest” (2011), mastrad av Jason Livemore som samarbetat med flertalet tungviktare inom punken, bland annat Rise Against, Good Riddance och Propagandhi.

I dj-båset huserar Tess Törner och Viktor från klubben Lost Sound.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 Twopointeight

Stockholmsbandet Twopointeight släppte sitt självbetitlade debutalbum 2005. Plattan spelades in på fem dagar och producerades av Johan Gustavsson (Randy). Öppningsspåret ”Redeye” kom att spelas mkt på radio i Skandinavien. Efter första plattan har bandet turnerat flitigt med band som Bad Religion, Flogging Molly, Bombshell Rocks och The Street Dogs för att nämna några. 2011 släppte de sitt andra album “TWOPOINTEIGHT II”. Bandet består av Fredrick Björk, José Dominguez Lopez, Fredrik Georg Eriksson och Thomas Åberg.

20:30 Atlas Losing Grip

Atlas Losing Grip kommer från Lund och bildades 2005. 2008 släppte de sitt debutalbum “Shut the World Out” och 2011 kom uppföljaren “State of Unrest”. Bandet har turnerat runt om i Europa och har supportat Bad Religion på några gig i Skandinavien.

Simian Ghost – Youth / Release party

Riche

Torsdag

(Club)

Image of Simian Ghost - Youth / Release party

Simian Ghost släpper sitt 2:a album “Youth” den 29 Februari (Playground Music), och det ska firas!

Det har pratats en hel del om det här albumet, The Guardian säger “An early contender for album of the year” redan nu och BBC1 har utnämnt Simian Ghost till “The next big thing”.

Inte illa!

Färska singeln “Wolf girl” roterar för fullt på P3 och bandet hyllas världen över hos bla Pitchfork, The line of best fit och NME. Förutom DJ sets av både Simian Ghost och Cloud Nation så blir det en miniutställning av bilder tagna av Weronika Bela för skivomslaget.

Skivan kommer snurra under kvällen samt finnas till försäljning. Varmt välkommen!

Göteborg

Winter

Folkteatern

Torsdag

(Teater)

Image of Winter

En kärlekshistoria av Jon Fosse

Du

Du

Du

Du

Du där

Du

Ja du

En man och en kvinna träffas vid en parkbänk.

En kärlekshistoria inleds. En ovanlig, udda och trevande kärlekshistoria. Men när ingen vågar säga att man vill ha något, när ingen vågar säga att man behöver någon, hur kan man då mötas?

THE LAST WRESTLERN

Hagateatern

Torsdag

(Teater)

Image of THE LAST WRESTLERN

Kära publik,

det här är ingen kamp på liv och död. Det är bara en tillställning för nöjes skull. Plankan är bara balsaträ. Flaskan bara sockerglas. Smärta är spelad. Vi har gjort det farliga harmlöst. Så att ni kan njuta av det. För om det här var på riktigt…Om varje slag träffade och plankan inte var gjord av balsaträ..

Om det här var blodigt allvar och vi slogs för våra liv..

Då skulle ni rusa upp här i ringen och stoppa det. Eller hur?

Om fyra wrestlare som vägrar underordna sig spelets regler.

Nu ljuder gongongen.

Går du upp i ringen eller stannar du hemma med näven knuten?

En suggestiv apokalyps ackompanjerad av hjärtslag och flämtningar.

Med nyskriven text av Samuel Ek. Regi av Ulrica Almgård.

I ringen Rebecca Alverfors, Jarle Hammer, Evalena Ljung Kjellberg & Ivan Wahren. Ljuddesign av Simon Ohlsson från Silverbullit.

At the last minute

Göteborgs Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of At the last minute

Av Carin Mannheimer Regi Carin Mannheimer Skådespelare Inger HaymanGerd HegnellAnn LundgrenCarina BobergThomas NystedtStig Engström

Tomas Andersson Wij

Lorensbergsteatern

Torsdag

(Konsert)

Image of Tomas Andersson Wij

Den 25 januari 2012 släpper Tomas Andersson Wij sitt sjunde album ”Romantiken”. Skivan produceras av Andreas Mattsson, en gång frontman i bandet Popsicle.

Samma dag som skivan släpps ger bokförlaget Modernista ut ett urval av TAW:s bästa sångtexter En stor Sverigeturné inleds den 24 och 25 februari 2012 på Södra Teatern i Stockholm.

Denna gång tar Tomas med sig ett mindre band på turnén.

Jerry Williams

Kajskjul 8

Tordag

(Show)

Image of Jerry Williams

Plats på scen! Jerry Williams är tillbaka i Göteborg med nya klassiker, gamla hits och skönt mellansnack. Vi utlovar en rockig krogshow, utsökt mat, högklassig underhållning och dans inpå småtimmarna.

Välkommen!

Ledin Showtime

Liseberg (Rondo)

Tordag

(Show)

Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!

Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Ledin Showtime spelas torsdag till lördag under våren med start den 19 januari tom den 12 maj 2012.

Kvällsshowen startar kl. 21:00 (lördagsmatinén startar 15:00) och pågår i ca 1 timme och 50 minuter utan paus. Rondo öppnar kvällstid klockan 18:00 och lördag matiné 13:00.

Malmö

Carmen

Malmö Opera

Torsdag

(Opera)

Image of Carmen

Carmen är kvinnan som alla män vill ha. Ung, vacker, kaxig och självsäker svassar hon förbi och njuter av deras lystna blickar. Hon går sin egen väg och väljer själv sina älskare. När hon inleder ett stormigt förhållande med soldaten Don José går allt över styr. Hans passion gör honom svartsjuk och Carmen står inte ut med att ägas av någon. Snart är de båda indragna i något de inte kan ta sig ur.

Georges Bizets Carmen är en av världens mest spelade operor. Med sin medryckande musik och sin dramatiska handling om kärlek och åtrå, svartsjuka och död har den förfört publiken i över 100 år. På Malmö Opera regisseras den av Hilda Hellwig, professor i teaterregi som gjort uppsättningar på Dramaten, Kungliga Operan och Det Kongelige Teater. Hon har valt att göra Bizets ursprungliga version där musiken balanseras av talad dialog. I titelrollen syns unga stjärnskottet Astrid Robillard medan Don José sjungs av Joachim Bäckström, som slog igenom hos en bred publik i vintras då han gjorde Pinkterton i Malmö Operas rosade och utsålda uppsättning av Madame Butterfly.

Hem & Villa Malmö

MalmöMässan

Torsdag

(Mässa)

Image of Hem & Villa Malmö

Välkommen till årets Hem & Villa Malmö och upplev alla trender för det egna boendet

Hem och villa är så mycket mer än bara en mässa, det är ett forum för upplevelser, produktnyheter och trender.

Här får du inspiration och handfasta råd om hur du kan förnya och förbättra ditt hem.

Skånsk Trädgård

MalmöMässan

Torsdag

(Mässa)

Image of Skånsk Trädgård

Våren väntar runt hörnet. Nu är det hög tid att planera utelivet och odlingarna på din täppa eller på din balkong! Skånsk Trädgård ger dig inspiration och idéer. Här finns rådgivning och närmre 100 kunniga utställare att prata med. Välkommen till nya MalmöMässan i Hyllie 1-4 mars.

Here Comes the Sun

Malmö Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Here Comes the Sun

Det sägs att när Astrid Lindgren blev gammal så var hon så fasligt trött på allt prat om döden att hon började telefonsamtalen med sina väninnor genom att säga ”Döden, döden, döden.” Sedan var de klara med den biten, och kunde prata om annat.

I Here comes the sun blir det tvärtom – här handlar det bara om döden. Inför döden, efter döden, och inte minst det som är den oundvikliga förutsättningen för döden – livet!

Föreställningen som baseras på bland annat intervjuer utlovar feelgood-teater med skådespel, humor, musik och dans – allt kretsande kring det mest ultimata och slutgiltiga ämnet av dem alla.

Richard III – Family business

Bastionen

Torsdag

(Teater)

Image of Richard III - Family business

Välkomna till denna vackert brutala och energidrypande historian, Richard III – Family business, om hämnd och vanskapta familjerelationer, i maktens centrum, där liken staplas på hög.

Efter succén med Macbeth- Blod istället för mjölk, 2009, kastar sig Barbès återigen över Shakespeare, nu i samarbete med InSite.

Med ett egensinnigt förhöjt, svart humoristiskt, visuellt och musikaliskt formspråk kommer här Shakespeares genomborrande och blodfyllda text till liv. I en av de största klassikerna genom tiderna, gestaltas här Richard III:s destruktiva maktkamp mot sina inre demoner och köttsliga släktingar, där varje steg närmare makten får verkligheten att lösas upp i sina konturer.

Välkomna in i mörkret, ut får ni söka er själva.

Özz Nujen – Bad mood

Nöjesteatern

Torsdag

(Show)

Image of Özz Nujen - Bad mood

Özz Nûjen är en av Sveriges mest kända och mångfacetterade komiker. Efter elva år på standup-scenen ger han sig i vår ut på sin första soloturné med den egenskrivna föreställningen “Dålig stämning”. Det blir en skarp men varm betraktelse om varför det är så viktigt för oss svenskar att ständigt försöka vara överens och varför vi gör allt för att undvika dålig stämning.

I föreställningen “Dålig stämning” utforskar Özz Nûjen varför vi svenskar anstränger oss så för att undvika den obekväma tystnaden, varför vi hellre pratar skit bakom ryggen på varandra än riskerar att dålig stämning uppstår i rummet och varför vi gör allt för att vi alla ska vara överens hela tiden.

Under 90 minuter blir det roliga och spännande berättelser från Özz eget liv blandat med skarpa iakttagelser och tänkvärda ämnen som rör oss alla Det som är markant för Özz Nûjen är hans sociala patos. Det är inte alltid det kommer fram på scenen, men han hanterar allt som händer i rummet med en blixtens hastighet och eftersom det alltid studsar på en humanistisk botten uppstår alltid positiva och tänkvärda reaktioner.

The Heat Tape & Whipping Princess

Debaser

Torsdag

(Konsert)

Image of The Heat Tape & Whipping Princess

På en trailerpark i Markanda, södra Illinois med en befolkning på 419 individer har Brett Hunter spelat in The Heat Tapes debutalbum ”Raccoon Valley Recordings”. Men det är inte musik inspirerad av tidelag och skräpmat som man först skulle kunna tro. Brett Hunter är i själva verket en veteran i labeln Red Scares katalog, frontman för The Copyrights och Dear Landlord.

Med The Heat Tape har han skapat en sorts lo-fi garagepunk, inspelat på ett riktigt billigt system i sin trailer. För att försöka ge en bild av vad The Heat Tapes underbart sunkiga trailertrash garage låter som kan likheter dras till band som The Thermals, Jay Reatard och The Marked Men.

The Heat Tape lyckas på ett väldigt härligt sätt fånga känslan av Amerikas bakåtsträvande hålor med sitt skitiga trailerpark soundtrack och vi älskar det! Så bring out them beers boy an’ git them asses shakin’!

Whipping Princess

Trött på ett liv i hamsterhjulet kände Karl Hinterleither att den musikaliska karriär han strävade efter låg långt bort. Men lyckan vände sig i rätt riktning när hans väg korsades med Jenny Jonassons, en sångerska med rötter i bluesen. Detta var startskottet för Whipping Princess och vid slutet av 2010 var bandet fulländat med Linus Henriksson på trummor och Simon Söderberg på gitarr.

Med en kraftfull blandning av klassiska genrer så som soul, rock blues, punk och metal skapar bandet en skitigt 70-tals sound. Det är klassisk rock för en modern publik som med sin energi och tyngd höjs över det vanliga tack vare ett riktigt tätt sound och Jenny Jonassons kraftfulla och explosiva röst med en touch av klassisk rocksång.

I dj-båset huserar Sanna och Staffan.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 The Heat Tape (US)

Punkbandet The Heat Tape kommer från en liten stad i USA vid namn Makanda. Bandet bildades i en trailer park i södra Illinois av Brett Hunter (The Copyrights, Dear Landlord). 2011 släppte de sitt debutalbum “Raccoon Valley Recordings”.

20:30 Whipping Princess

Malmöbandet Whipping Princess består av Jenny Jonasson, Karl Hinterleithner, Linus Henriksson och Simon Söderberg. Första EP:n, “Let You And Me Be One”,

spelades in & släpptes sommaren 2011.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Aitor Ortiz

Hours: 10:00 – 21:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Helena Sandström “Zinkfrossa”

Hours: 11:00 – 18:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Vi som är hundra

Hours: 18:00 – 20:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Robbers

Hours: 19:00 – 21:00

Anima – The female side of male

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Swan lake

Hours: 19:00 – 22:00

Fanny & Alexander

Hours: 19:00 – 21:00

Brief Encounter (Kort möte)

Hours: 19:00 – 21:00

Satans Strindberg

Hours: 19:00 – 21:00

The Ghost Sonata

Hours: 19:00 – 21:00

Thursday at FOTOGRAFISKA! Live: Oh my O

Hours: 19:00 – 23:30

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

Olof Palme

Hours: 19:00 – 21:00

Simian Ghost – Youth / Release party

Hours: 19:00 – 02:00

Hagmans konditori

Hours: 19:30 – 22:00

Klubb: Dislocated Exclusive

Hours: 19:30 – 00:00

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

LiveQuiz

Hours: 19:30 – 21:30

Mississippi Seven Band

Hours: 20:00 – 22:00

Stockholm Jazz Orchestra

Hours: 20:00 – 22:00

Klubb Springfield. Live: Loosegoats

Hours: 20:00 – 01:00

Twopointeight & Atlas Losing Grip

Hours: 20:30 – 00:00

Krisp Ljudsystem

Hours: 21:00 – 03:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

LEAFNUTS & DESMOND FOSTER Release Party

Hours: 21:00 – 01:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

OFFER & MARTYRER

Hours: 11:00 – 18:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 18:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 12:00 – 17:00

The Speed of policy

Hours: 12:00 – 14:00

I shall die in florence

Hours: 18:00 – 20:00

Winter

Hours: 18:30 – 19:50

The Famous Swedish Project

Hours: 19:00 – 21:00

Tomas Andersson Wij

Hours: 19:00 – 21:00

LISE-LOTTE & MIXED BREED NOMADS

Hours: 19:00 – 21:00

THE LAST WRESTLERN

Hours: 19:00 – 21:00

The Missing Fortnight

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

Peggy Pickit see God’s face

Hours: 19:00 – 21:00

The Naima Train

Hours: 19:00 – 22:00

At the last minute

Hours: 19:00 – 21:20

Begravelsen

Hours: 19:00 – 20:45

Gothenburg Symphony Orchestra with Christian Zacharias

Hours: 19:30 – 21:30

noBody

Hours: 19:30 – 21:30

KLUBB TOTAL

Hours: 20:00 – 01:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Live: HILLS Dj: MADLEN

Hours: 21:00 – 03:00

Peter Apelgren/Per Andersson/Niklas Andersson

Hours: 21:00 – 00:00

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

Hem & Villa Malmö

Hours: 11:00 – 19:00

Skånsk Trädgård

Hours: 11:00 – 19:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Værslev

Hours: 12:00 – 18:00

LET THE GOOD TIMES ROLL

Hours: 12:00 – 14:00

Inge Smith Hansen

Hours: 12:00 – 18:00

Richard III – Family business

Hours: 19:00 – 21:00

Here Comes the Sun

Hours: 19:00 – 21:20

Carmen

Hours: 19:00 – 21:00

Özz Nujen – Bad mood

Hours: 19:30 – 21:30

FEEL GOOD: NATURE

Hours: 19:30 – 21:30

Jesper Rönndahl & Fredrik T Olsson

Hours: 20:00 – 22:00

The Heat Tape & Whipping Princess

Hours: 20:30 – 22:30

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 11:00 – 17:00

Felix’s great orchestras

Hours: 18:00 – 20:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Vi som er hundre

Hours: 19:00 – 21:00

Komikameratene

Hours: 19:00 – 21:00

ALL FOR Rognan

Hours: 19:30 – 21:30

Anna Karenina

Hours: 19:30 – 21:30

Rushes Plus

Hours: 19:30 – 21:30

LA CHERGA

Hours: 20:00 – 22:00

YLVIS 4

Hours: 20:00 – 22:00

Magnolia Jazzband

Hours: 20:00 – 22:00

RAYMOND & MARIA

Hours: 20:00 – 22:00

Enrico Pieranunzi American Trio (IT/US)

Hours: 20:00 – 22:00

Condolences

Hours: 21:00 – 22:00

Hanne Hukkelberg

Hours: 21:00 – 23:00

Köpenhamn

Copenhagen International Boat Show

Hours: 10:00 – 18:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Yael Bartana

Hours: 11:00 – 18:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 18:00

Mick Øgendahl’s SPAS

Hours: 19:00 – 21:00

Singin’ In The Rain

Hours: 19:30 – 22:20

Rakhmaninov’s bells

Hours: 19:30 – 21:30

GINTBERG LIVE 2012 – I LUV JAN

Hours: 20:00 – 22:00

White Magic

Hours: 20:00 – 22:00

More Ray Pitts

Hours: 20:00 – 22:00

SIX CITY STOMPERS

Hours: 20:00 – 22:00

Primus motor & L.A.Collection

Hours: 21:00 – 23:00

Kim Larsen & Kjukken

Hours: 21:00 – 23:00

TEAM ME (N) & SUPPORT: UNO MØLLER(N)

Hours: 21:00 – 23:00

College (F – nightconcert)

Hours: 23:59 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s