Saturday the 25th of Febuary in Swedish

Stockholm

Doktor Glas

Dramaten

Lördag

(Teater)

Image of Doktor Glas

Krister Henriksson gör rollen som Doktor Glas i Hjalmar Söderbergs mästerverk.

Doktor Glas förälskar sig i en av sina patienter, prästfrun Helga. Hon är olyckligt gift med den motbjudande pastorn Gregorius, och ber Glas att hjälpa henne. Till slut ser han bara en lösning. Men har man rätt att döda en människa för att rädda en annan?

Doktor Glas hade premiär på Vasateatern hösten 2006 där den spelade för utsålda hus, innan den turnerade runt Sverige med Riksteatern.

Olof Palme

Stockholms Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of Olof Palme

De möts där på valvakan i september 2010:

De besvikna partifunktionärerna.

Den där unga, blyga SSU-aren från Borås.

Städerskorna som drömmer om lottovinst och kompetensutveckling.

Och Dick: “Jag är inte alkoholist. Jag dricker för att härda ut.”

Hans före detta fru: Amatörskådisen som kampanjat sig matt i Partiets valkabaréer.

Och hennes mor Rosa, den uråldriga socialdemokraten, som fått skaka hand med alla partiledare sedan… ja, hur länge som helst.

Utom en: Olle. OP. Olof Palme.

Hon är rätt ledsen över det.

I Lucas Svenssons “pjäs från Sverige” börjar valvakan 2010 eka av gamla vakor, vinster, förluster, gräl, revolutioner och… kompromisser. Gamla Harpsundsjollar ros ut på stormande hav. Hemliga gäster från guldåldern gör sig påminda. Och ja, Olle kommer också, en alert förlorare 1976 och en trött vinnare 1982. Olof Palme, överklassonen som blev en del av ett arbetarparti. Och försvarare av det starka samhälle som här bär namnet – Sverige. En stridbar humanist och kontroversiell politiker. Djupt älskad. Och djupt hatad.

The Marriage

Stockholms Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of The Marriage

Hur väl känner vi den vi lever med? Alice och Edward har varit gifta i över 30 år. Nu vill Alice ha en förändring. Hon vill att de pratar mer med varandra. Edward förstår inte vad hon menar. Han är nöjd med sina korsord. Så kommer deras son på ett av sina helgbesök. Och Edward meddelar att också han vill ha en förändring. Men inte alls den Alice hade tänkt sig.

Regissören Eva Bergman är tillbaka på Stockholms stadsteater med ett skarpt relationsdrama om ett äktenskap. Äktenskapet är skriven av William Nicholson − den hyllade författaren bakom storfilmer som Shadowlands och Gladiator. Pjäsen nominerades till tre Tony Award, bland annat för bästa pjäs. Nu får den äntligen Sverigepremiär i regi av Eva Bergman.

Adept

Studion, Kulturhuset

Lördag

(Konsert)

Image of Adept

I början av året blev de utnämnda till Sveriges bästa rockband, nu kommer Trosa-/Stockholmsbandet ADEPT till Studion/Kulturhuset!

I mars 2011 släpptes bandets nya tunga andra album ”Death Dealers” inspelad i Studio Fredman med Fredrik Nordström (Dimmu Borgir, In Flames, Bring Me The Horizon etc.) bakom bordet.

Albumet och värvningen av nya gitarristen Gustav Lithammer (ex-Saving Joshua) har ADEPT växt på alla håll och kanter, tagit klivet upp och är i dag ett grymt liveband med mängder av europeiska spelningar i bagaget.

I våras blev ADEPT utsedda av tidningen Slitz till Sveriges bästa rockband i tidningens utnämning av Sveriges 100 bästa rockband. Före bland annat In Flames, The Hives och allt annat som stavas rock. En fin utnämning som till stor del handlar om den hunger och den attityd bandet visar upp, och som visar hur viktigt detta band är för den nya generationen fans av metal och hård musik.

Just nu befinner de sig ute på sin första europeiska headline-turné under namnet ”The Lost Boys Tour”. Och nu i januari och februari är det dags att fortsätta i Sverige under samma paroll.

Mikael Wiehe

Rival

Lördag

(Konsert)

Image of Mikael Wiehe

Mikael Christian Wiehe, född 10 april 1946 i Stockholm, är en svensk musiker, sångare, textförfattare och kompositör. Wiehes texter, inspirerade av bland andra Bob Dylan, kan uppdelas i politiska och personliga. De politiska präglas av ett rättvisepatos. Wiehe var en förgrundsfigur för den svenska vänsterinriktade musikrörelsen under 1970-talet. Han var nära vän till och spelade ofta tillsammans med Björn Afzelius. De hade bland annat rockgruppen Hoola Bandoola Band tillsammans, en av de främsta svenska progg-grupperna.

M83

Berns

Lördag

(Konsert)

Image of M83

M83s Anthony Gonzales tar dig på en resa genom musikhistorien ut i rymden och in i framtiden. Med drömmars logik väver han ihop åttiotalpastischer med Jesus and Mary Chain och tragiska texter med euforiska refränger. Precis så ambitiös och intressant är M83s musik. Han har de senaste tio åren banat väg för och testat nya grepp om shoegaze och den elektronisk pop. M83 är sprunget ur Anthony Gonzales tidiga förälskelser i Sonic Youth, krautrock och psykedelia men har under åren formats till en egen organism vågahalsigt laborerande med ljud. Han avskydde från början sin egen röst, vilket har resulterat i mycket experiment, reverb och effekter på sången och tonvikt på instrumental musik. På den nya skivan ?Hurry Up, We?re Dreaming? verkar han dock ha lämnat gamla komplex bakom sig och gapar ikapp med Zola Jesus på skivans intro.

Anthony Gonzales kommer från Antibes som ligger på den franska Rivieran. Medelhavsblått och guldblänkande, säkerligen en märklig plats att växa upp på men han har alltid valt att stanna kvar. Det bästa han vet, säger han, är att åka bil längs kusten och lyssna på Brian Enos ambientskivor. M83 skidrar ofta tonårens känslor och den förra skivan ?Saturdays=Youth? var en hyllning till hans ungdoms anglosaxiska pophjältar. Den nya skivan är ett superambitiöst dubbelalbum, 74 intensiva och fängslande minuter som fått strålande recensioner av bland annat Pitchfork (9.1). Det som alltid är slående med M83s musik är att den är så oerhört genomarbetad och tajt, perfekt avvägd i all sin galenskap. Han får till och med ett saxofonsolo i nya singeln ?Midnight City? att låta fräscht. Han beskrev i förhand ?Hurry Up, We?re Dreaming? som väldigt, väldigt episk. Huvudet på spiken.

The Concept & Beatrice Eli

Debaser Medis

Lördag

(Konsert)

Image of The Concept & Beatrice Eli

THE CONCEPT

Det svenska bandet The Concept – bildat 2011 av medlemmar i banden till Robyn, Veronica Maggio och Tove Styrke – har under de första veckorna 2012 skapat mycket stort intresse i USA och flera andra länder i Europa och Sydamerika.

Med singlarna DDDance och Gimme Twice har de legat på 2:a respektive 3:e plats på den betydelsefulla indikatorn Hypemachine, och även 1:a på den näst största We Are Hunted före band som Jay Z, Lana Del Ray, Sbtrkt och Weeknd.

På en vecka hade The Concept över 110.000 lyssningar på sin Soundcloud. De består av David Larson (sång), Magnus Robert (bas), Filip Bekic (gitarr) och Frans Povel (trummor)

TIGER BELL

Tiger Bell har existerat sedan 2010 och består av medlemmar som känns igen från band som Satirnine, Fare You Well och Rewind. Lovisa Thurfjell (sång och gitarr), Canan Rosén (bas), Lisa Löfgren (gitarr) och Lotta Wennström (trummor) har ända sedan starten målmedvetet skrivit omedelbara poppunklåtar som känts behagligt bekanta redan vid en första lyssning.

SHARKS + SVIDDEN

Sharks är en fantastisk DJ-duo som lagt mängder av dansgolv under sina fötter. Denna kväll kommer 50% av duon (Sophia Englund) tillsammans med Svidden (tidigare under namnet Fugly) att välta uppochned på Loaded med sin köttiga dubstep och electro. Tillsammans har de producerat grymma Wet Cupcake. De är tokigt dansanta, ni kommer svettas!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 The Concept

The Concept bildades 2011 och består av David Larson, Filip Bekic, Frans Povel och Magnus Robert. Stockholmskvartetten släppte sommaren 2011 sin första EP, Debut och har turnerat med svenska popsensationer som Robyn, Veronica Maggio och Tove Styrke. The Concept har jämförts med Phoenix och The Strokes.

22:00 Tiger Bell

Stockholmsbandet Tiger Bell bildades 2010 och består av föredetta Rewind-medlemmarna Lovisa Thurfjell, Lisa Löfgren och Lotta Wennström och före detta Satirnine-medlemmen Canan Rosen.

Outernational

Södra Bar

Lördag

(Club)

Image of Outernational

Vår lördagsklubb som stått emot alla trender och huserat i Södra Bar i olika omgångar sedan 2006. Men dess historia sträcker sig ända tillbaka till slutet på 90-talet då Södra Bar slog upp sina dörrar för allmänheten. Aquaba hette klubben då och drevs av bla Dj Magnus (multikulti) och djnico.

Fokuset var då som nu den svängigaste globala dansmusiken – bollywood disco, retro highlife, mambo remixer, old school ragga, latin swing, favela funk, rysk ska och balkan brass.

Göteborg

EuroHorse

Svenska Mässan

Lördag

(Mässa)

Image of EuroHorse

EuroHorse , Svenska Mässan

Välkommen till Skandinaviens största hästsportmässa.

EuroHorse och Göteborg Horse Show 2011 blev en stor succé och folkfest med 273 utställare från 12 olika länder och 79 891 besökare. 2012 siktar vi på att göra en ännu större och bättre mässa med en större bredd och med något för alla

Göteborg horse show

Scandinavium

Lördag

(Show/Sport)

Image of Göteborg horse show

Göteborg Horse Show är ett årligen återkommande evenemang i Göteborg och en av världens tre största inomhustävlingar för ridsport. Sedan starten våren 1977 har över 2,3 miljoner hästälskare besökt evenemanget.

Tävlingarna arrangeras av Got Event AB tillsammans med Svenska Ridsportförbundet och Internationella Ridsportförbundet (FEI). Man har med lyckat resultat samarbetat sedan 1992 med hästsportmässan EuroHorse i Svenska Mässan.

Sedan 2010 arrangeras Hästföretagarforum en heldag. Det fullspäckade seminarieprogrammet ger deltagarna både kalla fakta och lättsam inspiration inom ekonomi, marknadsföring och omvärldsfaktorer. Forumsdeltagarna får även se morgonträningen i arenan.

THE LAST WRESTLERN

Hagateatern

Lördag

(Teater)

Image of THE LAST WRESTLERN

Kära publik,

det här är ingen kamp på liv och död. Det är bara en tillställning för nöjes skull. Plankan är bara balsaträ. Flaskan bara sockerglas. Smärta är spelad. Vi har gjort det farliga harmlöst. Så att ni kan njuta av det. För om det här var på riktigt…Om varje slag träffade och plankan inte var gjord av balsaträ..

Om det här var blodigt allvar och vi slogs för våra liv..

Då skulle ni rusa upp här i ringen och stoppa det. Eller hur?

Om fyra wrestlare som vägrar underordna sig spelets regler.

Nu ljuder gongongen.

Går du upp i ringen eller stannar du hemma med näven knuten?

En suggestiv apokalyps ackompanjerad av hjärtslag och flämtningar.

Med nyskriven text av Samuel Ek. Regi av Ulrica Almgård.

I ringen Rebecca Alverfors, Jarle Hammer, Evalena Ljung Kjellberg & Ivan Wahren. Livemusik av Simon Ohlsson från Silverbullit.

MARTA GOMEZ

Nefertiti

Lördag

(Konsert)

Image of MARTA GOMEZ

Marta Gomez ger en konsert på Nef baserad på dikter av Federico Garcia Lorca!

Latinska och karibiska rytmer möter jazz- och

popelement. Kolombinanska cumbias och bambucos, argentinska zambas, chilenska cuecas, bolivianska carnavalitos och peruanska festejos – sammanfattningsvis så hittar Marta Gomez sin musik i en rad olika stilar och platser. Hennes hemstad New York är ju känd för att vara en smältdegel för musik. Och med hennes svala, känslorika och extremt närvarande röst kan detta inte bli annat än

riktigt, riktigt intressant.

JEDI MIND TRICKS (US)

Trädgår’n

Lördag

(Konsert)

Image of JEDI MIND TRICKS (US)

Lördagen den 25:e februari 2012 är det dags för två riktigt tunga hip hop-konserter på Trädgår’n!

Albumaktuella independent hardcore giganterna Jedi Mind Tricks släppte precis sin nya skiva “Violence Begets Violence”.

Även förbandet denna kväll Outerspace släppte för några månader sedan sin nya skiva “My Brother´s Keeper”.

JEDI MIND TRICKS som kommer från Philadelphia, släppte sin första EP redan 1996 och nu 16 år senare har man hunnit med att släppa hela 7 album, Vinnie Paz som är gruppens frontfigur har även släppt ett soloalbum nyligen.

Jedi Mind Tricks har byggt upp en mycket lojal och hängiven fanbase över hela världen. Gruppen startades av high school-vännerna Vinnie Paz (MC i bandet) & Stoupe the Enemy of Mankind (gruppens producent).

Året 1999 plockade man in Jus Allah (MC) som medlem i gruppen samt senare även DJ Kwestion.

OUTERSPACE består av Crypt The Warchild (MC) & Planetary (MC), även dom från Philadelphia.

Division of Laura Lee & support Lowood

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Konsert)

Image of Division of Laura Lee & support Lowood

Punkrockbandet från Vänersborg bildades 1997. Namnet bygger på den amerikanska soulsångerskan Laura Lee, som var populär under 1960- & 70-talet. Bland gruppens musikaliska influenser märks bl.a. Nirvana och Sonic Youth.

Division Of Laura Lee återvände till inspelningsstudion under 2011 för att spela in vad som skulle bli bandets 4:e album, och vad som eventuellt kommer att kallas deras mästerverk i en hittills oklanderlig karriär. Under november och december 2011 gjorde bandet ett par sällsynta framträdanden i Sverige och Spanien där de testade nytt material live och inför en omtumlad och entusiastisk publik. I maj 2012 kommer Division of Laura Lee släppa det album som de har arbetat fram i Welfare Sounds Studio. Den 25 februari bjuder bandet dessutom in vänner och fans till Foajébaren (Göteborgs Stadsteater) för en mycket speciell kväll med levande musik och en liten gåva för dem som dyker upp.

AGURRE

NOXX

Lördag

(Club)

NOXX - AGURRE - LÖR 25 FEB

Agurré

It all started in 1995 when Agurre borrowed a friends player and kicked the single by DJ Bodo ”Somebody dance with me”. He quickly found his interest and passion that lead him to playing at private parties which later jumped over to playing large venues in Gothenburgs Nightlife.

However the big breakout in Agurre’s career came when he got his chance to play at the fashionably renowned club Dolce in London. He went back to Dolce and London alot under 2008-2010.

In recent years it has been his joy to turn heads at some of the most popular watering holes where house and party royals frequent. Champagne flows, party-pulse is high and Agurre delivers first class house music; all ingredients for success in the party world.

Agurre has played at clubs like Push Gothenburg, Café Opera Stockholm, Pepes Bodega Båstad, Burmeister Visby, Grammy Awards 2009 Berns Stockholm, Dolce London, Monte Carlo Bay Monaco, OSHUM Barcelona, Room Puerto Banus, Jade Zurich, Barbeint Oslo with many more…

He is even the resident at Pepes Bodega Båstad, Sweden, the club of choice by celebs and athletes during the ATP tennis week. Andreas is influenced most of all by David Guetta, Axwell and the rest of the Swedish House mafia.

Here is a DJ that will not only deliver what the public wants but that extra needed to take the roof off! His energy and intensity are unforgettable.

Malmö

Swan Lake

Malmö Opera

Lördag

(Balett)

Image of Swan Lake

Pjotr Tjajkovskijs storslagna musik tillsammans med dramatiska, lyriska och känsloladdade dansscener gör Svansjön till den mest framförda och älskade av alla klassiska helaftonsbaletter. Kungliga Baletten dansar den ryska koreografen Natalia Conus uppskattade version iscensatt för det svenska kompaniet 1964 och baserad på 1895 års uppsättning vid Mariinskijteatern i S:t Petersburg. 2008 nydesignade David Walker sina vackra, romantiska kostymer till Henry Bardons sagolika scenbilder. En ljus, klassisk tolkning som Kungliga Baletten är ensam om att dansa i världen.

Kungliga Baletten är ett av världens äldsta balettkompanier – det grundades av Gustaf III samtidigt som den svenska Operan 1773. Med sina 73 dansare är det Sveriges största dansensemble och är en del av Kungliga Operan i Stockholm. Sedan hösten 2011 är Johannes Öhman balettchef. Helsingborgs Symfoniorkester grundades 1912 och är därmed en av Sveriges äldsta symfoniorkestrar. Under 2006 tillträdde Andrew Manze som chefdirigent för orkestern, som för närvarande består av 61 medlemmar.

INGVAR!

Malmö Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of INGVAR!

Dagen är slut och börsen har lagt ytterligare en katastrofal dag bakom sig. De förtvivlade mäklarna har förlorat såväl sina egna som alla andras pengar. Nu famlar de efter ett hopp, något som kan hjälpa dem att stå ut ännu en dag. De vill tro på en bättre värld och drömmer om att få slippa rövarkapitalismen. Så minns de – IKEA!

Med en stor portion svart humor och till tonerna av svensk folkmusik berättar vi historien om mannen som möblerade det svenska folkhemmet.

Das wunder von Schweden, eine musikalische Möbelsaga hade urpremiär på Deutsches Schauspielhaus i Hamburg 2009. Hösten 2010 hade den Sverigepremiär på Malmö Stadsteater. Kompositören och regissören Erik Gedeon är schweizaren med svenskt påbrå som under de senaste åren tagit norra Europas teaterscener med storm. Tillsammans med lundadramatikern Klas Abrahamsson har han skapat succéföreställningen Ingvar! – En musikalisk möbelsaga.

Richard III – Family business

Bastionen

Lördag

(Teater)

Image of Richard III - Family business

Välkomna till denna vackert brutala och energidrypande historian, Richard III – Family business, om hämnd och vanskapta familjerelationer, i maktens centrum, där liken staplas på hög.

Efter succén med Macbeth- Blod istället för mjölk, 2009, kastar sig Barbès återigen över Shakespeare, nu i samarbete med InSite.

Med ett egensinnigt förhöjt, svart humoristiskt, visuellt och musikaliskt formspråk kommer här Shakespeares genomborrande och blodfyllda text till liv. I en av de största klassikerna genom tiderna, gestaltas här Richard III:s destruktiva maktkamp mot sina inre demoner och köttsliga släktingar, där varje steg närmare makten får verkligheten att lösas upp i sina konturer.

Välkomna in i mörkret, ut får ni söka er själva.

Medverkande: Nina Jemth, Matthias Thorbjörnsson, Peter Öberg, Ragna Weisteen, Isabelle Wardaeus och Isak Eklund.

Jelena Jakubovitch

Victoriateatern

Lördag

(Konsert)

Image of Jelena Jakubovitch

Med en enastående musikalitet och med stor känslighet öppnar Jelena Jakubovitch dörren till den romska musikskatten från Ryssland. Ut kommer dramatiska, melankoliska och romantiska sånger om kärlek, sorg och bittra minnen. Jelena Jakubovitch är född i Ryssland men bor sedan många år i Stockholm där hon samarbetar med några av Sveriges absolut främsta musiker.

Hon utgår från Ryska romska sånger – men intresserar sig även för romska melodier i länder som Indien, Balkan och

Nordafrika. Den unika mixen kan höras på senaste skivan Burn Burn Gypsy Love som hyllats av kritiker och musikpersonligheter över hela världen som bl.a Benny Andersson, den Engelska musiktidningen Songlines och av den legendariska producenten Joe Boyd som tagit Jelena under sina vingar.

Jelena var även utvald utav över 750 insända bidrag att framträda på den prestigefyllda WOMEX (World Music Expo) i Köpenhamn i Oktober 2011 där hon gav en hyllad konsert!

Jelena Jakubovitch-Sång, Lelo Nika-Accordion, Andreas Unge-Bas, Gustav Lundgren-Gitarr, Jesper Nordenström-Piano, Sebastian Notini-Slagverk.

Melodifestivalen 2012

Malmö Arena

Lördag

(Show)

Image of Melodifestivalen 2012

Med start i februari turnerar festivalen Sverige runt under sex veckor med grande finale på Ericsson Globe. 2012 års Melodifestival drar igång i Växjö, följt av stopp i Göteborg, Leksand, Malmö, Nyköping och med avslutning i Stockholm den 10 mars då 2012 års vinnare koras.

Upplev den fantastiska stämningen på plats, LIVE i Malmö Arena! För alla barnfamiljer rekommenderar vi matinéföreställningen lördagseftermiddag.

Ebbot Lundberg & Magnus Carlson with Augustifamiljen (SE) LIVE

Babel

Lördag

(Konsert)

Image of Ebbot Lundberg & Magnus Carlson with Augustifamiljen (SE) LIVE

Magnus Carlson från Weeping Willows och Ebbot Lundberg från The Soundtrack of Our Lives. Två av Sveriges bästa rocksångare och scenpersonligheter gör tillsammans med landets mest hyllade kompband, Augustifamiljen, en exklusiv konsert på Babel.

Vi kan räkna med starka och enastående tolkningar av obskyra glömda låtar, klassiska örhängen och egna originallåtar i en stentight paketerad blandning.

Magnus Carlson är eleganten som återigen tagit ut det älskade Weeping Willows på vägarna men också gjort fantastiska jazzplattor med The Moon Ray Quintet nyligen. Båda banden spelade på Babel förra året, två av de mest bejublade kvällarna under 2011.

Ebbot Lundberg är en ikon framför sitt band Soundtrack Of Our Lives och bandet står inför ett nytt skivsläpp som kommer leda ut dem på festivaler över hela världen. Förra året var Ebbot på Babel tillsammans med Trummor & Orgel och fick publiken att rysa av välbehag.

Augustifamiljen är På Spårets husband sedan 3 år och har hyllats för sina artistsamarbeten och tolkningar i programmet. De sex bildar också stommen i Håkan Hellströms band, och då Håkan ligger lågt i år är det ett sällsynt tillfälle att få se bandet live!

Koreless

Debaser

Lördag

(Konsert)

Image of Koreless

Glasgow-baserade Koreless är en del av den nya generation av unga producenter som snabbt gjort sig ett namn inom UK bas musik. Koreless är ljudet av framtidens britter. Trots sin unga ålder, 19 år, utstrålar hans musik mognad. Koreless huserar i ett ständigt expanderande dubstep lexikon någonstans mellan mjukt 2-step och soulful electronica. Namn som Jamie xx, Benji B, Gilles Peterson och Ben UFO sjunger tillsammans i en Koreless hyllningskör. Koreless gjorde sitt första Sverige besök på Kärleksdöden (Stockholm) samt Way Out West (Göteborg) i somras. Nu är han äntligen tillbaka.

Fans till James Blake, Burial och Mount Kimbie, nu ges ni nästa lysande stjärna på UK bas himlen. Varsågoda.

FREUD & NOBEL

Bakom namnet Freud & Nobel döljer sig bröderna Falk – Sigge (Krater) & Laban (Swim Fast/Session). Lika bra döljer de inte sin passion för brittisk basmusik. Anglofiler ut i skivspelarfingrarna och med bra känsla för snurriga och skruvade basar ger de er en resa från ett England – post-dubstep. Deras nyvunna kärlek för gammal garage och uk-funky blandas ut med romantiska och extatisk funkig bas a lá Woon & Blake. I England går ofta vägen till nya genrer genom västindien så räkna med en del dancehall flörtar – när de ändå är i England så levereras självklart en dos gamla manchester dängor också. Long live the Queen!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

22:30 Koreless (UK)

Koreless är Lewis Roberts från Glasgow. Första Sverige besöket gjorde han på Kärleksdöden (Stockholm) samt Way Out West (Göteborg) 2011.

Noize pres. Marc Romboy (Systematic/DE) & OCH (Autoreply/UK9

Babel

Lördag

(Club)

Image of  Noize pres. Marc Romboy (Systematic/DE) & OCH (Autoreply/UK)

Marc Romboy behöver knappt någon närmre presentation. Efter att ha startat labeln Le Petit Prince under 1994 och 10 år senare startat Systematic tillhör han en av de absolut viktigaste producenterna inom modern techno och house.

Olle Bergkvist supportar Marc Romboy i Kyrkan och i baren hittar vi brittiska OCH supportade av Anna Messa!

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day Of Kuwait

Hours: 00:00 – 00:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Eija-Liisa Ahtila

Hours: 10:00 – 18:00

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Aitor Ortiz

Hours: 10:00 – 21:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Helena Sandström “Zinkfrossa”

Hours: 11:00 – 18:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Helena Sandström “Zinkfrossa”

Hours: 12:00 – 16:00

Doktor Glas

Hours: 13:00 – 14:23

Strindberg out and in

Hours: 13:00 – 14:20

Miss Julie

Hours: 13:00 – 14:50

Doktor Glas

Hours: 13:00 – 15:00

Vi som är hundra

Hours: 14:00 – 16:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 15:00 – 17:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 15:00 – 17:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 15:00 – 17:30

Nielsen FIFTH SYMPHONY

Hours: 15:00 – 17:00

Hagmans konditori

Hours: 16:00 – 18:30

Puccini with Operahögskolan

Hours: 18:00 – 20:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Anima – The female side of male

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Andersson Dance (SE)/ Name of the next song

Hours: 19:00 – 20:00

The Marriage

Hours: 19:00 – 21:30

The Ghost Sonata

Hours: 19:00 – 21:00

The dance of death

Hours: 19:00 – 21:05

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

In the next room

Hours: 19:00 – 21:00

Satans Strindberg

Hours: 19:00 – 21:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 19:00 – 21:30

Adept

Hours: 19:00 – 21:00

Olof Palme

Hours: 19:00 – 21:00

Robbers

Hours: 19:00 – 21:00

Mi Salsa DELUXE

Hours: 19:00 – 02:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Tomas Andersson Wij

Hours: 19:30 – 21:30

Mikael Wiehe

Hours: 19:30 – 21:30

Fanny & Alexander

Hours: 19:30 – 21:30

DIRTY DANCING

Hours: 19:30 – 21:30

Hagmans konditori

Hours: 19:30 – 21:30

Kebnekajse

Hours: 20:00 – 22:00

Tyranex & Crimson Wrath & Smothered @ SNÖVIT

Hours: 20:00 – 01:00

Nicky Sthlm

Hours: 20:00 – 01:00

Hands On

Hours: 20:00 – 01:00

M83

Hours: 20:00 – 22:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Clandestino Tropical Total

Hours: 21:00 – 03:00

Yes!: Kool DJ Red Alert & Sammy B / Jungle Brothers [USA]

Hours: 21:00 – 00:00

HIGH PLACES (US) & MASQUER

Hours: 21:00 – 00:00

The weekend at Club Amnesia | Salay Weekend

Hours: 21:00 – 03:00

Caballito

Hours: 21:00 – 00:00

CRIB25’S WARMUP & DRINKPARTY

Hours: 21:00 – 01:00

RAW comedy club

Hours: 21:00 – 23:00

Outernational

Hours: 21:00 – 03:00

MONO/PHONO presents: BORIS BREJCHA & TOBIAS VON HOFSTEN (live)

Hours: 21:30 – 03:00

R.E.A.

Hours: 21:30 – 23:30

Berns Bistro & Bar W. 8

Hours: 22:00 – 02:00

In Solitude & Reveal

Hours: 22:00 – 01:00

Live in the Swamp with ADDISON GROOVE (live) & Kornél Kovács & Nadja Chatti

Hours: 22:00 – 03:00

New opening for Night Club Cassiana’S

Hours: 22:00 – 03:00

The Concept & Beatrice Eli

Hours: 22:00 – 00:00

NICOLE MOUDABER & PFIRTER | STHLM

Hours: 22:00 – 05:00

SUPER WEEKEND at Magenta

Hours: 22:00 – 03:00

VIDRIG, Stockholm Dubstep

Hours: 22:00 – 03:00

Slick

Hours: 22:00 – 03:00

NIGHTCLUB N-TOURAGE | Salary WEEKEND

Hours: 22:00 – 03:00

College Party – Alex D’Rosso

Hours: 22:00 – 03:00

STHLM REGGAE KLUBB & RODIGAN

Hours: 22:00 – 03:00

Salary Saturday at Stereo Nightclub

Hours: 22:00 – 03:00

Lobby ❤ 90’s!

Hours: 23:00 – 05:00

LEVON VINCENT (NOVEL SOUND, DECONSTRUCT RECORDS, UNDERGROUND QUALITY)

Hours: 23:00 – 04:00

Göteborg

The National Day Of Kuwait

Hours: 00:00 – 00:00

EuroHorse

Hours: 09:00 – 21:00

Masthugget genom linsen

Hours: 10:00 – 17:00

Göteborg horse show

Hours: 10:00 – 23:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

About 150 years

Hours: 10:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

OFFER & MARTYRER

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

OFFER & MARTYRER

Hours: 11:00 – 17:00

MONICA L EDMONDSON – MURRINI A LA GÁVLOS

Hours: 11:00 – 17:00

Magnus Dahlbäck

Hours: 12:00 – 15:00

A Tribute to Astri

Hours: 12:00 – 14:00

Ledin Showtime

Hours: 15:00 – 16:30

Stage Fright

Hours: 15:30 – 17:30

Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry

Hours: 15:30 – 17:30

Begravelsen

Hours: 18:00 – 20:00

Locatelli W.8

Hours: 18:00 – 07:59

The Bible

Hours: 18:00 – 22:30

noBody

Hours: 18:00 – 20:00

Friday & Saturday WEEK 8

Hours: 18:30 – 05:00

Winter

Hours: 18:30 – 19:50

MARTA GOMEZ

Hours: 19:00 – 21:00

The Famous Swedish Project

Hours: 19:00 – 21:00

EMERGENZA FESTIVAL

Hours: 19:00 – 23:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

THE LAST WRESTLERN

Hours: 19:00 – 21:00

Stage Fright

Hours: 19:30 – 21:30

MAGNUS HÄRENSTAM – Morsning & Goodbye

Hours: 19:30 – 22:00

Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry

Hours: 19:30 – 21:30

JEDI MIND TRICKS (US)

Hours: 20:30 – 22:30

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Belsepub

Hours: 21:00 – 23:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Jerry Williams

Hours: 21:30 – 23:00

RRLSN Saturday – JONAS RATHSMAN – POPEYE SOUND – BLENDA SOUND

Hours: 22:00 – 03:00

BERSÅ SATURDAY NIGHT

Hours: 22:00 – 05:00

CIRCUS

Hours: 22:00 – 03:00

Division of Laura Lee & support Lowood

Hours: 23:00 – 01:00

AGURRE

Hours: 23:00 – 05:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

Klubb Parlour – Brennan Green (Us)

Hours: 23:58 – 04:00

Malmö

The National Day Of Kuwait

Hours: 00:00 – 00:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Carl Fredrik Hill – Maximus Pictor

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

GERHARD NORDSTRÖM

Hours: 11:00 – 17:00

Ladies and Gentlemen!

Hours: 11:00 – 18:00

CO Hultén

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

FRANCISCO GOYA – The Disasters of War

Hours: 11:00 – 17:00

Håkan Askmark

Hours: 12:00 – 16:00

Inge Smith Hansen

Hours: 12:00 – 18:00

Kerro Holmberg

Hours: 12:00 – 17:00

Swan Lake

Hours: 15:00 – 17:00

Zpanska flugan

Hours: 15:30 – 17:50

INGVAR!

Hours: 18:00 – 20:10

Here Comes the Sun

Hours: 18:00 – 20:20

Richard III – Family business

Hours: 19:00 – 21:00

Jelena Jakubovitch

Hours: 19:30 – 21:30

Zpanska flugan

Hours: 19:30 – 21:50

Melodifestivalen 2012

Hours: 20:00 – 22:00

Comedy Explosion

Hours: 20:00 – 22:00

“KING” FERUS MUSTAFOV

Hours: 20:00 – 22:00

Ebbot Lundberg & Magnus Carlson with Augustifamiljen (SE) LIVE

Hours: 21:00 – 00:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 04:00

Koreless

Hours: 22:30 – 00:30

WONK MELODIFESTIVALSYRA

Hours: 23:00 – 05:00

Saturday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

WHITE – Every Saturday

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

Noize pres. Marc Romboy (Systematic/DE) & OCH (Autoreply/UK)

Hours: 23:00 – 03:00

Premiere for Club Rococo!

Hours: 23:00 – 03:00

KB Nightclub

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

The National Day Of Kuwait

Hours: 00:00 – 00:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Painting Canada: Tom Thomson and The Group of Seven

Hours: 10:00 – 18:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

Fluxus

Hours: 11:00 – 19:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 12:00 – 17:00

Royal travel 1905-2005

Hours: 12:00 – 16:00

Sonny

Hours: 13:30 – 15:50

Felix’s great orchestras

Hours: 15:00 – 17:00

Nordhagen

Hours: 16:00 – 18:00

Frode Nymo/Ivar Antonsen Kvartett

Hours: 16:00 – 07:00

Das Boot

Hours: 17:30 – 19:30

Miss Julie

Hours: 18:00 – 20:00

THE GOOD PEOPLE FROM Sezuan

Hours: 18:00 – 20:00

Mark Steiner & His Problems & Girl From Saskatoon

Hours: 18:00 – 20:00

Jåtåkdag – Komilab nr. 6

Hours: 18:00 – 20:00

Anna Karenina

Hours: 18:00 – 20:00

Vi som er hundre

Hours: 18:00 – 20:00

Jan-Robert Henriksen – 008 guys loose

Hours: 18:30 – 19:45

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Komikameratene

Hours: 19:00 – 21:00

TALIB KWELI

Hours: 20:00 – 22:00

MARK LANEGAN BAND

Hours: 20:00 – 22:00

Bungalow Ranchstyle & YNFWT

Hours: 20:00 – 22:00

YLVIS 4

Hours: 20:30 – 22:30

tUnE-yArDs

Hours: 21:00 – 23:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

ALL FOR Rognan

Hours: 21:00 – 23:00

DJ NAME

Hours: 21:00 – 00:00

Unni Løvlid & Eva-Quartet

Hours: 21:00 – 23:00

Mike Gallaher Trio

Hours: 22:00 – 00:00

Lucky Lips

Hours: 22:00 – 00:00

BALKAN BEAT PARTY

Hours: 22:00 – 02:00

Köpenhamn

The National Day Of Kuwait

Hours: 00:00 – 00:00

Copenhagen International Boat Show

Hours: 10:00 – 18:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

Avantgardens Kvinder 1920-1940

Hours: 11:00 – 18:00

Grease

Hours: 15:00 – 17:00

Singin’ In The Rain

Hours: 15:00 – 17:50

JAZZ, LOVE & HENDERSON

Hours: 16:00 – 18:00

Sonnets – free after …

Hours: 17:00 – 19:00

Afterski – Mega Party

Hours: 18:00 – 00:00

Wiener Philharmoniker

Hours: 19:30 – 21:30

Grease

Hours: 19:30 – 21:30

Singin’ In The Rain

Hours: 20:00 – 22:50

Back to the desert

Hours: 20:00 – 22:00

La Traviata

Hours: 20:00 – 22:50

MARCUS STRICKLAND QUARTET

Hours: 20:00 – 22:00

City Singles

Hours: 20:00 – 22:00

Jonas & The Massive Attraction (CAN)

Hours: 21:00 – 23:00

C2C

Hours: 21:00 – 23:00

Zdob si Zdub (MDA)

Hours: 21:00 – 23:00

DEATH TOKEN & ICEAGE & KYLMÄ SOTA (SF)

Hours: 21:00 – 00:00

Kaliber

Hours: 21:00 – 23:00

Jes Holtsø

Hours: 21:00 – 23:00

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s