Friday the 10th of febuary in Swedish

Stockholm

Julius Caesar

Folkoperan

Fredag

(Opera)

Image of Julius Caesar

I operan Julius Caesar, som komponerades av Händel 1724, skildras mötet mellan Kleopatra och Julius Caesar år 48 f Kr. Kleopatra använder sin list och sitt kön för att vinna Julius Caesars hjärta och den politiska makten.

Den internationella allkonstnären Cisco Aznar, född i Spanien, står för regi, koreografi, scenografi och kostym i Folkoperans lekfulla tolkning av Händels barockopera. I en surrealistisk miljö med inslag av 1920-talskabaré leker rollfigurerna fram historien i gränslandet mellan liv och död, manligt och kvinnligt, gammalt och ungt. Opera blandas med konstformerna dans och film.

Stockholm fashion week

Stockholm

Fredag

(Mode)

Image of Stockholm fashion week

Nu på måndag den 6 februari går Stockholm Fashion Week av stapeln! Under denna vecka kommer det arrangeras visningar, showrooms, mässor och andra events runt om i Stockholm, 800 varumärken kommer att presentera nyheterna för höst/vinter 2012/2013. Schemat kan du se här på hemsidan men passa även på att ladda ner vår Stockholm Fashion Week-app, så har du det direkt i handen.

Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholmsmässan

Fredag

(Mässa)

Image of Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair är arenan där många av våra ledande designföretag för första gången visar upp sina nyheter för branschen och världen.

Vi bad några av våra utställare om en vink om vad som kommer att avslöjas när de låter skynket falla. Längst ner är en länk till alla andra pressreleaser från utställare.

Nordic Shoe & Bag Fair

Nacka Strandsmässan

Fredag

(Mässa)

Image of Nordic Shoe & Bag Fair

Nordic Shoe & Bag Fair, Bomullsbörsen c/o Nordic Shoe & Bag Fair och Stockholm Skohus presenterar det senaste från hundratals varumärken inom skor, väskor och accessoarer under Stockholm Fashion Week.

Fatoumata Diawara

Södra Teatern

Fredag

(Konsert)

Image of Fatoumata Diawara

Debutalbumet Fatou har hyllats av kritiker världen över. Med all rätta! Fatoumata Diawara är något av det mest intressanta som hänt på singer/songwriterscenen på länge.

Förutom att hon är en kompetent gitarrist och en fantastisk sångerska har hon också historier att berätta. Tidigt lämnades hon bort till släktingar då hennes föräldrar ansåg henne för självständig och rebellisk. Senare flydde hon till Frankrike för att undkomma ett tvångsäktenskap. Händelser som dessa utgör stommen i Fatoumatas konstnärskap. Dramatiska berättelser inlindade i varm, funkig folkpop. Med sin bakrund som dansare och skådesspelare är en konsert med Fatoumata Diawara också en starkt visuell upplevelse.

Vit Päls & Parker Lewis

Debaser Medis

Fredag

(Konsert)

Image of Vit Päls & Parker Lewis

Ingen hejd på oss, vi kör igen! Vad sägs om Parker Lewis och Vit Päls? Björn Grape och Robert Svensson? Bra? Ja, visste väl det.

PARKER LEWIS

Sommaren 2010 satt Emil Johansson på en vingård utanför Finale Emilia i norra Italien för att skriva låtar till sitt nya album. Det fanns bara ett problem: Han hade kört fast.

Han hade sökt lyckan i New York där det självbetitlade debutalbumet som släpptes 2008 skrevs och spelades in. Han hade drömt om Italien. Han hade försökt slåss mot orättvisorna.

Räddningen kom från oväntat håll. Sent en kväll svängde vinmakaren förbi Emils hus för att lämna av en låda lambrusco, och i lastbilens radio spelades Ben E. Kings “Stand By Me”. I låtens andra vers fanns svaret, att även om “the sky we look upon should tumble and fall / and the mountains should crumble to the sea” så är det ändå okej om man har någon att stå rygg mot rygg med och slåss.

Tillbaka i Sverige samlade Parker Lewis sitt band och spelade in “Pengar & leenden”, ett album som förvisso ser igenom illusionen av den skimrande världen långt bortom Kilsbergens horisont, men som samtidigt inte glömt hur hårt ett hjärta kan slå. Det är ett album för när Bankomaten behåller kortet men du lärt dig att det ändå inte betyder något. Det är ett album för alla som är injagade i ett hörn men har bestämt sig för att försöka klösa sig ut.

VIT PÄLS

Vit päls bildades i Malmö ungefär 2004 av Carl Johan Lundgren. Antalet medlemmar har varierat rätt kraftigt mellan kanske 30 och 13 under åren, men är nu sju.

Nånstans ska man va är Vit Päls andra fullängdare – men likväl är det ett debutalbum. Den första skivan Nu var det i alla fall så var en samling på tjugoen låtar, ihopsatt av ”kuratorn” Karl-Jonas Winqvist (First Floor Power och Blood Music) från närmare 100 låtar som han laddat ner under ett antal år från diverse musikbloggar.

Även om det kan tyckas vara både mycket och brokigt, det som Carl Johan Lundgren gör under namnet Vit Päls, så är vissa saker konstanta. Musiken siktar rakt fram utan omvägar, med egensinniga och okonventionella lösningar både vad gäller text och musik. Det är ärligt, humor, allvar och hela tiden så mycket på riktigt att det är omöjligt att inte kunna ta det till sig.

Live är nog bandet ett av de bättre som finns att se på en scen. Rusigt, charmigt och brilliant. Det handlar om svensk pop som går rakt in i våra hjärtan, vars personlighet och skevhet inte liknar något annat just nu. Den får oss att känna hopp, hur brusiga och svajiga inspelningarna än må vara. Och om du ger den en chans kan den vara svårt beroendeframkallande.

På stora dansgolvet får Nina Kienast besök av Björn Grape (Ramlar) och får er att dansa till elektronisk indie eller indisk electro eller bara indie och electro.

I baren kör Michelle Kienast och Robert Svensson (Stockholms bästa och mest sympatiske artist) allt med The National. Och de brukar starta allsång.

Komsikom och kom i tid!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 Vit Päls

Malmöbandet Vit Päls har funnits sedan 2004 och hade från början endast en medlem: CarlJohan Lundgren. På Canarie Records släpptes hans fyra första EP:s som bestod av lo-fi material inspelat hemma i sovrummet. Vit Päls växte med tiden till ett storband på nio medlemmar och en fullängdare med 21 låtar spelades in på skivbolaget Make it happen 2009.

22:00 Parker Lewis

Emil Johansson, eller Parker Lewis som han kallar sig, är tonsättaren, berättaren och regissören. Inspirationskällorna och referenserna är många och viktiga. Han skriver låtar i svensk modern poptradition med känslor av Jens Lekman, TTA och Ratata. Enligt honom själv är hans främsta inspirationskällor Woody Allen och Wilhelm Moberg.

Lennie Skifs – Still Crazy

Tyrol

Fredag

(Konsert)

Image of Lennie Skifs - Still Crazy

Björn Skifs och Lennie Norman är födda ungefär samtidigt, är vänner sedan länge och deras karriärer har många gånger korsats. Ändå har de aldrig stått på scen tillsammans – förrän nu. ”Lennie Skifs – Still Crazy…” är en personlig show med både det ena och det andra från Lennie och Björn. Lennie brukar stå för komiken och Björn för musiken, men här blandas det friskt och kan även bli tvärtom och både och. Tillsammans blir det alltså en dubbelt så trevlig kväll.

Sting – Back To Bass

Lisebergshallen

Fredag

(Konsert)

Image of Sting - Back To Bass

Efter succén med sin Nordamerikaturné under hösten kan nu Live Nation meddela att Stings ”Back To Bass” kommer till Europa i början av nästa år. Han firar 25 år som soloartist genom att spela alla hits, avskalat på ett sätt som de inte spelats på många många år.

Nyligen släpptes samlingsboxen Sting: 25 Years och som en del av detta jubileum presenterar ”Back To Bass Tour” låtar som spänner över hela hans dynamiska solokarriär med allt från debuten ”The Dream Of The Blue Turtles” från 1985 till hans senaste alster. Detta tillsammans med ett urval från The Polices största hits.

Sting tar med sig ett band bestående av hans ständiga gitarrist Dominic Miller, Rufus Miller (gitarrist), Vinnie Colaiuta (trummis) Peter Tickell (elektrisk fiol), och Jo Lawry (vokalist).

Ledin Showtime

Liseberg (Rondo)

Fredag

(Show)

Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!

Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Four Year Strong & support: This Time Next Year

Brewhouse

Fredag

(Konsert)

Image of Four Year Strong & support: This Time Next Year

II november kommer det fjärde albumet som följs av en lång USA-turné och i februari kommer de äntligen hit.

Med uttalade influenser från band som Nirvana, The Smashing Pumpkins, Blink 182, New Found Glory och Gorilla Biscuits är det förståeligt att det är svårt att placera dessa fyra amerikanare i ett fack. Den mest träffande genrebenämningen skulle nog bli popcore, det är också ofta den benämningen man hör när folk pratar om detta band. För pratas om dem det gör det. Och det faktum att de snart är här med sitt fjärde album ”In Some Way, Shape Or Form” som släpps i November, gör inte att snacket och hajpen borta i USA minskar. Utan bandet som Rolling Stone Magazne klassar som ett av sina ”Bands You Need to Know” börjar sprida sin fantastiska mix av harcore-punk och power-pop även på denna sidan Atlanten, och vi ser hur publiken här uppe i norr bara växer och växer.

DIRTY ❤ DANCING

BRYGGERIET

Fredag

(Club)

DIRTY ❤ DANCING | FREDAG 10 FEBRUARI | BRYGGERIET

Till en början vill vi tacka alla fantastiska gäster som besöker oss helg, efter helg. Helt fantastiska är ni ❤ ! Vi lyfter också hatten för Johan Hessman som drog igång dansgolvet på ett sätt som bryggan sällan skådat!

På fredag bjuder vi upp till dans, och denna gången menar vi verkligen det. Konceptet “Dirty Dancing” besöker oss och det kommer bli alla tiders.

Alla har väl nån gång sett filmen, då vet ni vad som väntar. Het dans, dans och åter ännu hetare dans. Vi kommer ha dansare på plats, danstävlingar och en perfekt atmosfär.

Ta på er dansskorna och kom och förgyll kvällen hos oss på Bryggeriet!

Kom förbi och fukta strupen, dansa, mingla och ha kul!

Vi kommer att dela ut temporära BGC-kort för alla som ansökt om medlemskapet och som får ett sms om att det finns att hämta på plats.

Malmö

Zpanska flugan

Nöjesteatern

Fredag

(Teater)

Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsdirektör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet… Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa bäddar för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Here Comes the Sun

Malmö Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of Here Comes the Sun

Det sägs att när Astrid Lindgren blev gammal så var hon så fasligt trött på allt prat om döden att hon började telefonsamtalen med sina väninnor genom att säga ”Döden, döden, döden.” Sedan var de klara med den biten, och kunde prata om annat.

I Here comes the sun blir det tvärtom – här handlar det bara om döden. Inför döden, efter döden, och inte minst det som är den oundvikliga förutsättningen för döden – livet!

Föreställningen som baseras på bland annat intervjuer utlovar feelgood-teater med skådespel, humor, musik och dans – allt kretsande kring det mest ultimata och slutgiltiga ämnet av dem alla.

Mats Ronander

Victoriateater

Fredag

(Konsert)

Image of Mats Ronander

Mats Ronander är en av Sveriges mest rutinerade och respekterade musiker. Redan som 15 åring lämnade Mats familjehemmet i Örebro för att turnera landet runt med bandet Nature. Mats bosatte sig i Stockholm där hans musikaliska tjänster tidigt nyttjades av grupper och artister som Abba, Pugh Rogefeldt, Ted Gärestad och Ulf Lundell, för att nämna några. 1981 släppte Mats albumet “Hård Kärlek”, som var inledningen på en framgångsrik solokarriär.

I dag med ett femtontal egna album och tusentals konserter i bagaget är Mats Ronander bättre och hungrigare än någonsin. En äkta Bluesman som älskar att spela på Victoriateatern!

Med sig har han sitt Malmöband lett av gitarristen Pelle jernryd. Övriga musiker är Magnus Nörrenberg-Keyboards, Micke Nilsson-bas och Janne Andersson-trummor.

S.C.U.M

Debaser

Fredag

(Konsert)

Image of S.C.U.M

Det är få band förunnat att slå krokben på musikjournalisters ambitiösa försök till en rättmätig och rättvis beskrivning av sin musik. Recensionerna till S.C.U.Ms smått fantastiska debut “Again Into Eyes” har skärskådats med referenshörapparater inställda på eran mellan säg 1980-1984, med frekvenser inställda på Echo & The Bunnymen, The Cure och en dos av valfritt postmodernt new waveband med lite gothinfluenser. Och det skulle väl kunna lämnas därhän, om det inte vore för att vi då missar en betydande poäng med S.C.U.M.

Nog finns det element i vissa låtar på “Again Into Eyes” som med lite välvilja kan ses influerat av ovan nämnda band, men det sångaren Thomas Cohen verkligen utstrålar, till skillnad från Echo & The Cure, är den återhållsamma pastorns koncentration just innan han beträder den rangliga predikstolen inför sitt livs viktigaste predikan.

Synthmassorna som fullkomligen bedövar oss i himmelska “Faith Unfolds” är den tvivlande kantorns ursinniga attack på sin kyrkoorgel. Med sin böjda rygg vänd mot Cohen mässandes “We dreamed of faith we dreamed of faith” spräcker tryckluften pipornas ventiler på orgeln, han inser med en gammal mans väl beprövade bitterhet att den unge pastorn tagit tron ifrån honom.

Det är ingen slump att S.C.U.M gillar att spela i kyrkor. Pop Mob spelar skivor som tusan. Ring Them Bells från Köpenhamn är support – de är fantastiska, se länk.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

22:30 S.C.U.M (UK)

S.C.U.M från London bildades 2008 och släppte sin debutsingel, “Visions Arise”, via Loog Records samma år. I september 2011 släppte de sitt debutalbum, “Again Into Eyes”, via Mute.

21:30 Ring Them Bells (DK)

Ring Them Bells kommer från Köpenhamn och består av Moogie Johnson, Jan Johansen , Johannes Dybkjær Andersson och Johannes Nidam.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pa5zL8Rzlrw}

RIOT!

Babel

Fredag

(Club)

Image of RIOT!

RIOT! är klubben som ger dig en musikalisk käftsmäll i form av rejäla elektroniska basgångar, feta melodier & urbana bakgårdsbeats.

JOEY MASSA

Joey Massa är en av vår stads absolut mesta och bästa up-and-coming DJs. Som ung drömde han om att bli pianist men efter en introduktion till den lokala klubbscenen kom han till insikt att det var där han hörde hemma. Senaste året har han spelat i princip överallt och tillsammans med storheter såsom Avicii, Dada Life, Laidback Luke. Ständigt upptagen, då han spenderar majoriteten av sin tid i studion eller på nattklubbar och event runt om i landet, har han tagit sig tiden att med RIOT! leverera en svettig kavalkad av råa basgångar och feta melodier.

RAYMOND LAM

Raymond Lam är en ung, dynamisk och lekfull DJ/Producent skapad för att frälsa oss med den fetaste housen. Som ung HipHop DJ utvecklades kärleken till den elektroniska musiken när han hörde Daft Punk på MTV. Raymond har ett brett intresse för många olika stilar, allt från rytmiska techno beats till mullrande dubstep. Med sin energi och passion för musiken levererar han alltid kärlek till dansgolvet. Det senaste halvåret har Raymond jobbat hårt med musikproduktion och lyckats åstadkomma sitt första släpp tillsammans med Joey Massa som kommer ut till våren. Med vinst i Malmö i världens största DJ– Tävling, Movid Corona, tog han sig hela vägen till Stockholm för att visa hur det ska gå till.

Efter flertalet spelningar tillsammans med internationellt hyllade artister såsom Robyn, Rebecca & Fiona, John Dahlbäck m.fl har han tagit sig an jobbet med RIOT! för att framföra en psalm utan dess like med grymt gung och ös i kyrkan.

JOEL SMIEL

Med lång bakgrund som skolad Jazz-trummis och musiker var det efter förändrade omständigheter i tidig ålder självklart att han ville fortsätta förmedla sitt musikintresse genom rytmer. Kombinerat med sitt stora sidointresse för teknik och musikproduktion har han nu ett par år senare hunnit med en hel del. Med flertalet enorma släpp på flertalet feta skivbolag som Pacha Recordings & Hed Kandi jobbar han nu vidare med sina sidoprojekt som aliaset “Kid Kock”, med planerat debut EP, samt det välkända livemix-streamen varje fredag med namnet “Smiel House Session”. Med en fruktansvärd nogrannhet, teknik och episka rytmer med allt från tech/tribal till electro är han nu redo att inta RIOT! och leva upp till uppslagsverkens översättning.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Stockholm fashion week

Hours: 00:00 – 00:00

Nordic Shoe & Bag Fair

Hours: 09:00 – 18:00

Stockholm Furniture & Light Fair

Hours: 09:00 – 18:00

Ron Haviv – Haiti in pictures – two years after the disaster

Hours: 10:00 – 21:00

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Aitor Ortiz

Hours: 10:00 – 21:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Polisse

Hours: 12:00 – 00:00

oddset Hockey Games 2012

Hours: 12:00 – 20:00

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 3D

Hours: 12:00 – 00:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Angels in America

Hours: 15:30 – 17:30

Gertrude Stein

Hours: 18:00 – 20:20

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Compagnie Marie Chouinard (CAN)/ bODY_rEMIX gOLDBERG_vARIATIONS

Hours: 19:00 – 20:45

The Ghost Sonata

Hours: 19:00 – 21:00

Brief Encounter (Kort möte)

Hours: 19:00 – 21:00

Fem kända musiker döda i seriekrock

Hours: 19:00 – 21:00

BROLLE – ROCK´N´ROLL

Hours: 19:00 – 21:30

Zumba In The Night Club #3 – Beach Party

Hours: 19:00 – 02:00

Julius Caesar

Hours: 19:00 – 21:40

In the next room

Hours: 19:00 – 21:00

Robbers

Hours: 19:00 – 21:00

Blåskäggs borg / Trouble in Tahiti

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Fatoumata Diawara

Hours: 19:30 – 21:30

Richard Galliano & The Piazzolla Forever Septet

Hours: 19:30 – 21:00

MOZART Piano Concerto No. 17

Hours: 19:30 – 21:30

Hagmans konditori

Hours: 19:30 – 21:30

Murder in My Food

Hours: 19:30 – 21:30

LAGAYLIA SOUL/FUNK BAND – THE DREAMTEAM EXPERIENCE

Hours: 20:00 – 22:00

BREATHLESS: Bobastian LIVE & Terry Ericsson

Hours: 20:00 – 01:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Blaya

Hours: 21:00 – 23:00

KLUBB PÜSSY A GO GO

Hours: 21:00 – 03:00

RAW comedy club

Hours: 21:00 – 23:00

Royal Jazz Joint: The Domestic Bumblebees

Hours: 21:00 – 23:00

XOVP

Hours: 21:00 – 03:00

Clandestino & Stockholm Salsa Dance

Hours: 21:00 – 03:00

Badass Weekend

Hours: 21:00 – 03:00

Lennie Skifs – Still Crazy

Hours: 21:00 – 23:00

Cosmic Hysteria with ESTROBOSCORPIO, Miriam Pemberton & Elena Smon Wolay

Hours: 22:00 – 03:00

Party @ Magenta

Hours: 22:00 – 03:00

Vit Päls & Parker Lewis

Hours: 22:00 – 01:00

Friday & Saturday at PURE Nightclub Stockholm

Hours: 22:00 – 03:00

Amba’s Angels ❤ Valentine

Hours: 22:00 – 04:00

Berns Bistro & Bar W. 6

Hours: 22:00 – 02:00

SHARP Friday with Kim & Krull

Hours: 22:00 – 02:00

Baldwin vs. Manth & Viktor Lundgren

Hours: 22:00 – 03:00

Friday gone bad

Hours: 22:00 – 03:00

D´Angelo Official End Of Tour Party

Hours: 22:00 – 03:00

AXEL BOMAN (Studio Barnhus, Pampa)

Hours: 23:00 – 04:00

OPENING NIGHT OF 90’S | 2 DANCE FLOOR

Hours: 23:00 – 05:00

Firefox AK

Hours: 23:00 – 01:00

Göteborg

Gothenburg Boat Fair

Hours: 10:00 – 18:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 17:00

Polisse

Hours: 12:00 – 00:00

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 3D

Hours: 12:00 – 00:00

The Story about Annalisa Ericson

Hours: 12:00 – 14:00

After Work with the Gothenburg Symphony Orchestra and Shi-Yeon Sung

Hours: 18:00 – 20:00

Locatelli W.6

Hours: 18:00 – 02:00

Mikael GODEE Eve BEUVENS QUARTET

Hours: 19:00 – 21:00

CIRKUS CIRKÖR Wear it like a crown

Hours: 19:00 – 21:00

The Famous Swedish Project

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

Processen

Hours: 19:00 – 21:00

Winterlong

Hours: 19:00 – 21:00

At the last minute

Hours: 19:00 – 21:20

West Side Story

Hours: 19:30 – 21:30

Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry

Hours: 19:30 – 21:30

Oakley’s show

Hours: 19:30 – 00:00

Sting – Back To Bass

Hours: 20:00 – 22:00

Four Year Strong & support: This Time Next Year

Hours: 20:00 – 22:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

DIRTY ❤ DANCING

Hours: 21:00 – 03:00

Johan Rheborg/Ann Westin/Niklas Andersson

Hours: 21:00 – 00:00

LÅNGFINGER

Hours: 21:00 – 23:00

PUSH | FRiENDS

Hours: 22:00 – 03:00

CLUB DEE VIBEZ PREMIERE AT OTELLO RESTAURANG & BAR

Hours: 22:00 – 03:00

DJ ANTONSSON & KARTBERG

Hours: 22:00 – 03:00

The One

Hours: 22:30 – 00:00

WONDERLAND

Hours: 23:00 – 05:00

Rasmus Hedegaard

Hours: 23:00 – 04:30

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

FRANCISCO GOYA – The Disasters of War

Hours: 11:00 – 17:00

GERHARD NORDSTRÖM

Hours: 11:00 – 17:00

Kerro Holmberg

Hours: 12:00 – 17:00

Fredrik Værslev

Hours: 12:00 – 18:00

Polisse

Hours: 12:00 – 00:00

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 3D

Hours: 12:00 – 00:00

Here Comes the Sun

Hours: 19:00 – 21:20

Zpanska flugan

Hours: 19:30 – 21:50

Mats Ronander

Hours: 19:30 – 21:30

S.C.U.M

Hours: 21:30 – 00:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 04:00

RIOT!

Hours: 23:00 – 03:00

Friday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

I ❤ Party – Every Friday

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

Oslo Fashion Week

Hours: 00:00 – 00:00

Snowboard World Cup

Hours: 00:00 – 00:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Omer Fast

Hours: 11:00 – 19:00

The City & Blindern

Hours: 12:00 – 17:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 12:00 – 17:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 12:00 – 17:00

Wow!

Hours: 18:30 – 20:30

Wolf Rock

Hours: 18:30 – 20:30

Komikameratene

Hours: 19:00 – 21:00

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 21:00

Womoon “from costume to the burqa”

Hours: 19:00 – 21:00

Hildringstimen – a musical about Erik Bye

Hours: 19:30 – 21:10

Das Boot

Hours: 19:30 – 21:30

Jåtåkdag – Komilab nr. 6

Hours: 19:30 – 21:30

Mahler

Hours: 19:30 – 21:30

First Aid Kit

Hours: 20:00 – 22:00

MARIT LARSEN

Hours: 20:00 – 22:00

CASPIAN

Hours: 20:00 – 22:00

Abrahams Children

Hours: 20:00 – 22:00

ØIVIND BLUNCK SIMPLY

Hours: 20:00 – 22:00

DJ Kimichi

Hours: 21:00 – 03:00

ALL FOR Rognan

Hours: 21:00 – 23:00

Joshua Redman Trio (US)

Hours: 21:00 – 23:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

Cristina Branco

Hours: 21:30 – 23:30

Jens Andersson Band

Hours: 23:00 – 01:00

Köpenhamn

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

La Traviata

Hours: 20:00 – 22:50

Kentex 50

Hours: 20:00 – 22:00

Jazz-Factor 2012

Hours: 20:00 – 22:00

Sonnets – free after …

Hours: 20:00 – 22:00

JAZZ, LOVE & HENDERSON

Hours: 20:00 – 22:00

Singin’ In The Rain

Hours: 20:00 – 22:50

Back to the desert

Hours: 20:00 – 22:00

Steppeulven

Hours: 20:00 – 22:00

Rasmus Seebach

Hours: 20:00 – 22:00

A clown’s face

Hours: 20:00 – 21:20

uKanDanZ & Asnake Guebreyes (ETH/FR)

Hours: 21:00 – 23:00

Rasmus Walter

Hours: 21:00 – 23:00

JEDI TRANCE: HECQ (D)

Hours: 21:00 – 23:00

André Rieu

Hours: 21:00 – 23:00

Sophie Tunstall

Hours: 21:00 – 23:00

JONATHAN JOHANSSON

Hours: 21:00 – 22:00

WARRIORS COME OUT TO PLAY COPENHAGEN – ALIS Vs SON FACTORY

Hours: 22:00 – 05:00

Frankie Teardrop

Hours: 22:00 – 03:00

Mellemblond & Tempomatador

Hours: 22:00 – 00:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s