Wednesday the 25th of january in Swedish

Stockholm

BROLLE – ROCK´N´ROLL
Scalateatern
Onsdag
(Konsert)

Image of BROLLE - ROCK´N´ROLL

BROLLE för första gången på teaterscen i en egen föreställning.

BROLLE tar oss med på en resa genom de Norrländska skogarna till 50-talets Memphis. Hur han mötte Rock´n´Roll, bilarna, brudarna och revolten.

Tillsammans med sina sex musikanter gör BROLLE en föreställning fylld med musik, egen och egna favoriter.

I Memphis hade man sagt ”BROLLE – The Swedish own Rebel Rocker takes the stage for a funfilled ride back in time. A night of pure and wild Rock´n´Roll.”
Premiär onsdag 25 januari

Dream Theater
Hovet
Onsdag
(Konsert)

Image of Dream Theater

Den 25 januari gästar legendariska Dream Theater Hovet och med sig har de sitt färska album “A Dramatic Turn of Events”!

A DRAMATIC TURN OF EVENTS
Dream Theater har varit en av fixsstjärnorna bland den progressiva metallen under snart två årtionden och bandet har fått den tekniska ribban inom genren att höjas för åtskilliga band. Petrucci har fått ett otal utmärkelser och utnämnts till en av världens snabbaste och mest tekniska gitarrister.

När Dream Theater nu släppt sitt elfte album sen starten; “A Dramatic Turn of Events”, har de i ryggen en försäljningssuccé som saknar motstycke inom den progressiva hårdrocken, med över tio miljoner sålda skivor och närmast fanatiskt hängivna fans. Varje konsert har en unik låtlista och att Dream Theater kommer till Sverige kan betecknas som stort. Du kommer själv att förstå varför när du ser dem.

Support: Periphery

NOLI TELL & PHANTOMEN at Ruby Wednesday
Pet Sounds Bar
Onsdag
(konsert)

Image of NOLI TELL & PHANTOMEN at Ruby Wednesday

Ruby Wednesday- en onsdag i månaden i Pet Sounds källare!

Nytt år och nya tider, Ruby Wednesday blir månadsklubb och huserar alltså en onsdag i månaden i Pet Sounds magnifika källare!

Ruby Wednesday är en klubb som vill förgylla din onsdagskväll, livemusiken står i fokus och det kommer i vanlig ordning att bjudas på band från vitt spridda genrer.

Kvällen inramas med musik från Sandra “Choco Canel” Bergman med gäster i DJ-båset vilket innebär en blandning av soul, beats, funk, pop, jazz mm.

Vid nypremiären den 25/1 bjuder vi på två akter:

NOLI TELL

Med en förkärlek till högt mixade sologitarrer och handklapp har Noli Tell precis avslutat sina tonårsmemoarer. Det blev en vansinnesfärd genom sena nätter, somrar som inte vill ta slut och billigt vin på pendeltågsstationer.

Alla låtar handlar om sånt som bara krossar ens hjärta totalt, som att va kär i en rockstjärna, att va kär i en rockstjärnas kompis och att slutligen lämna allt bakom sig.

http://www.nolitell.com
http://www.soundcloud.com/nolitell

PHANTOMEN

Phantomen är en stockholmsbaserad trio med medlemmar från det tidigare göteborgsbandet “This is love” som spelar melankolisk pop med värme och melodier som går rakt på sak. Phantomen är Annika (sång och bas), Stefan (gitarr, synth och sång) och Martin (trummor).

Lyssna på Phantomen: http://soundcloud.com/phantomen-1

“I en värld där allt är tydligt, krispigt, tänkt om och om igen behövs ljudet av tystnaden. Ensamheten. Att få sitta på en brygga med horisontens ändlöshet som gäst. Att i soluppgången få vara Henrik Berggren-naiv, måla tavlan i uteslutande svart och vitt. Enkelt. Simpelt. Att våga berätta om allt på två minuter och trettio sekunder.”

Läs en recencion av Phantomen på: http://musikenligtjerry.blogspot.com/2011/05/nytt-phantomen.html

Pet Sounds Bar, 20-01, gig runt 21, 20 år, fri entré

Varmt välkomna!

Anna Lundqvist Quintet
Fasching
Onsdag
(Konsert)

Image of Anna Lundqvist Quintet

Kompositören och sångerskan Anna Lundqvist kommer till Fasching med sitt hyllade band ALQ (Anna Lundqvist Quintet)! Modern, nyskriven jazz med rötterna i kärleken till 60-talsjazzens explosiva energi. Bandet håller lyhördhet, output och glädje i främsta rummet och låter varje komposition få leva och betyda in i minsta detalj.

I bagaget har bandet skivorna Borderline fiesta (2009) och City (2010), båda hyllade av press och publik. Nu jobbar de med tredje albumet som har relase 2012.

Hemsida:

http://www.annalundqvistmusic.com

http://www.db-productions.se

http://www.impra.se

Facebook:

http://www.facebook.com/pages/A-L-Q-Anna-Lundqvist-Quintet/241146929256339

Jazz is dangerous
Strand
Onsdag
(Klubb)

Image of Jazz is dangerous

Jazzens återkomst…

…och Elena Pådrag Wolay och Conny Charles Lindström kommer att ta ut riktningen i Bar Brooklyn på Strand varje onsdag. Kärt jazzbarn har många namn, många stilar: Be Bop, Frijazz, Storbandsjazz, Souljazz, Västkustjazz, Jazzrock, etc.

Jazzhistorien är också fylld av ett otal stilmässiga legender och nydanare, både musikaliskt och inom andra meningsfulla områden såsom skäggbeklädnad, klädmode och i första hand huvudbonader. Sun Ra, June Tyson, Thelonious Monk, Billie Holiday, Albert Ayler och Chet Baker är bara några av namnen som poppar up.

Med åren har dock det farliga i jazzen neutraliserats av det minskade intresset. Därmed har jazzen och dess inneboende farlighet flyttat in på diverse museum i form av kulturinstitutioner och ofarliga jazzfestivaler världen över….

Denna förflackning är vad ”Jazz Är Farligt” vill råda bot på. Bjuda in jazzen till dess ursprungliga element igen. Mest från skivspelare då, men också live när jazzriddare uppenbarar sig i stan. Elena Pådrag och Conny Charles kommer att spela jazzjuice från så sär-skilda mästare som Bix Biederbecke, Art Ensemble Of Chicago, Ma Rainey, Charlie Mingus, Nina Simone, Duke Ellington och Rahsaan Roland Kirk.

– Varje vecka görs en spellista på Spotify som ni kan ta del av.
– Varje onsdag erbjuder vi en farlig jazz-drink till ett extra finbilligt pris.
– Varje gång blir det jubelmusik.

VÄLKOMMEN!

Rose Wednesdays welcome
Rose
Onsdag
(Klubb)

Image of Rose Wednesdays welcome.

Varmt välkomna till Stockholms mest omtyckta onsdagsklubb, Rose Onsdagar.

Denna vecka bjuder KTHs finanssällskap in till stor fest, så räkna med extra många festande bankers denna onsdag.

▬ 23-05:00
▬ Gästlista för fri entré fram till midnatt: https://www.facebook.com/RoseOnsdagar?sk=app_144624988897740

Varmt välkomna önskar hela Rose-styrkan!

Göteborg

CONFUSION QUARTET
Nefertiti
Onsdag
(Konsert)

Image of CONFUSION QUARTET

Fusion med extra allt!

Ikväll abonnerar bandet Confusion jazzgruvan och gör sin egna helkväll på Nefertiti. Med sin andra CD, Danger Zone, i bagaget presenterar kvartetten egenkomponerad fusion med starka influenser från rock, jazz och latin. Tänk Tribal Tech. Tänk fullt ställ!
Dan Lindén – key, p Richard Hauer – g, Pontus Engborg – tr Martin Olsson – b.
Klubben öppnar 19. Confusion på scen ca 20.30. Entré 80 kr.

BLUES in the hammock
Café Hängmattan Meny & bar
Onsdag
(Konsert)

Image of BLUES in the hammock

Göteborgs bluesförening och Musikens Hus fortsätter att presentera bra musik på Café Hängmattans scen. Först ut för våren är: SWING TARTURO
Fri entré. Kl. 19.30
På Café Hängmattan Meny & bar.

Oakley’s show
Oakley’s
Onsdag
(Show)

Image of Oakley's show

Mina damer och herrar, aristokrater och bohemer, adelsfolk och bönder. Oavsett klass eller karaktär är ni alla varmt välkomna till showrestaurangen Oakley’s, en sorglös oas i vardagen. Låt oss förföra och skämma bort dina sinnen med en upplevelse du sent glömmer. I en atmosfär från en svunnen epok som andas förväntan och magi bjuder vi in till en förtrollad afton med mat och underhållning.

Genom att boka vårt showpaket kan du njuta till fullo av en utsökt meny och en fabulös show, skräddarsydda och färdigkomponerade för att behaga alla dina sinnen. Läs mer om vår meny och våra dryckespaket och vill du verkligen komma i tidsenlig stämning klickar du på den gröna fen.

Stage Fright
Lorensbergsteatern
Onsdag
(Teater)

Image of Stage Fright

En bakvänd komedi om en fars med Thomas Petersson, Ulla Skoog, Claes Månsson och Sven Melander m.fl!
Våren 2012 kommer den makalöst roliga och prisbelönta komedin Rampfeber till Lorensbergsteatern. Komikerna Ulla Skoog och Thomas Petersson spelar två av huvudrollerna i denna underbart finurliga föreställning som är en komedi, som handlar om en fars! Under hösten spelas föreställningen på Halmstad teater och flyttas till Göteborg efter jul, med premiär den 25 januari 2012.

Det unika med Rampfeber är att publiken först får se föreställningen framifrån och sedan bakifrån, som om man stod bakom kulisserna och kikade in på scen. För om du inte visste det redan, så händer det ofta mer bakom än på själva scenen under en förställning! Det är alltifrån privata pengar som står på spel till svartsjukedraman och en oändlig massa sardintallrikar som dyker upp överallt. Som du förstår blir det förvecklingar i det oändliga som är så dråpliga att skrattsalvorna kommer avlösa varandra.
Missa inte denna klassiker av Michael Frayn, som spelade för fulla hus i nästa fem år i Londons West End och sägs vara en av tidernas roligaste pjäser.
Föreställningen produceras av 2Entertain.
Regi: Christoffer Bendixen.
http://www.rampfeber.net

JONAS LICHTER
APARTMENT No.4
Onsdag
(Klubb)

Image of JONAS LICHTER

Denna Onsdag får vi finfrämmat från Stockholm!
Nämligen den oemotståndlige charmören JONAS LICHTER!! 🙂

Sist han var här rockade han loss lägenheten fullständigt och vi ser fram emot en repris!

För lista smsa namn och antal till
0735 353391

Varmt Välkomna!
Apartment Crew

Wednesday @ BERSÅ
Berså
Onsdag
(Klubb)

Image of Wednesday @ BERSÅ

En efterlängtad lön kommer på onsdag vilket gör denna veckans “lillördag” till veckans höjdpunkt!

DJ: TBA
22-03
Happy hour priser i baren till 00.00
Fri entré till 23.30 för er som skriver upp er på wallen eller med sms till 0735 – 30 31 10.

Varmt välkomna önskar:

Mackanbaby – Bassam Janine – Pontus Mönell – Hennemann Bros
samt Eric Meiton och Jasmine Bohman

Malmö

Skull Fist & Steelwing & Screamer
Debaser
Onsdag
(Konsert)

Image of Skull Fist & Steelwing & Screamer

Kanadensiska hårdingarna i Skull Fist följer upp sin EP “Heavier Than Metal” med debutplattan “Head Öf The Pack”. Med sina japanska Takasaki gitarrer så håller de fanan högt inom 80-talets metal som gärna tituleras NWOBHM (New Wave of British Heavy Metal).

We are Screamer, and we’re never going down! Så lyder uppmaningen från Ljungbykillarna i Screamer. Sedan starten 2009 har de i stort sett tillbringat alla sina dagar ute på vägarna för att frälsa oss i evangeliet heavy metal n’ roll. Debutplattan “Adrenaline Distractions” ska släppas på tyska High Roller Records i denna månad.

Kommer man från Nyköping ska man ju heta Steelwing. Efter att ha vunnit Rock the Nation Award 2009 och rott hem ett skivkontrakt med NoiseArt Records så har det bara rullat på i total och hämningslös headbanging för Riley – Vocals,
Robby Rockbag – Guitars, Alex Vega – Guitars, Nic Savage – Bass och Oskar – Drums.

DJ Hitman som bland annat spelar mycket på klubben Distortion är kvällens dj.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

22:00 Steelwing
Steelwing från Nyköping/Stockholm bildades 2009. I april 2010 släppte de sitt debutalbum, “Lord Of The Wasteland”, producerat av Nicko DiMarino. I januari 2012 släpper de sitt andra album, “Zone of Alienation”, som producerats av Rikard Löfgren. Löfgren har band som Deathstars, Mamakin, Enforcer och Vomitory på sin digra meritlista.
21:10 Skull Fist (CA) (SUPPORT)
Kanadensarna i Skull Fist släppte sin debut EP “Heavier than Metal” 2010. Året efter kom debutplattan “Head Öf The Pack”. Bandet består av Jackie Slaughter, Jonny Nesta, Jake och Casey Slade.
20:30 Screamer (SUPPORT)
Screamer från Ljungby bildades 2009 och består av Anton Fingal, Christoffer Svensson, Dejan Rosić och Henrik Petersson. I november 2011 släppte de sitt debutalbum “Adrenaline Distractions” via High Roller Records.

The Masters of Jajouka
Inkonst
Onsdag
(Konsert)

Image of The Master Musicians of Jajouka

På 50- och 60-talet fick The Master Musicians of Jajouka stor uppmärksamhet genom några av Beatnikgenerationens viktigaste namn. Burroughs, Paul Bowles, Jack Kerouac och Allen Ginsberg blev alla trollslagna av Master Musicians of Jajoukas musik och tillbringade mycket tid i deras by.
Även Rolling Stones har samarbetat med bandet och just innan Brian Jones gick bort spelade han in deras ceremonier och detta släpptes på den svårhittade LPn ”Brian Jones Presents The Pipes of Pan at Jajouka” 1971.
Master Musicians of Jajouka leds idag av Bachir Attar och man utgår fortfarande från de uråldriga ceremonierna från Boujeloud-festivalen och transsoundet från det dubbelpipiga blåsinstrumentet Ghaita. Moderna tiders musiker fascineras fortfarande av deras musik och The Master Musicians har samarbetat med storheter som Ornette Coleman, Talvin Singh, Bill Laswell och givetvis The Rolling Stones.
Mer info:
Jajokua.com
Lyssna på Youtube:
MMOJ i Lissabon
Rolling Stones och MMOJ
2001 i Marocko
Bio:
The Master Musicians of Jajouka became a counter-cultural icon when Brian Jones of The Rolling Stones confessed that even he had trouble standing up to ìthe constant strain of the festivalî during the performances he recorded in their tiny village in the foothills of Morocco’s Rif Mountains. Their reputation was cemented when Rolling Stones Records released Brian Jones presents the Pipes of Pan at Joujouka in 1971, and that reputation continues today with Jajouka Live: Vol. 1, named one of the top world music albums of 2009 by The Wire.
Tradition says that Jajouka’s music was a gift from Sidi Achmed Sheik, one of the first Islamic missionaries to visit the village and a revered saint whose tomb provides baraka, or healing spiritual power, to the villagers. This syncretic music may also be a survival of the worship of Pan and Astarte, and the rites of the ancient Roman Lupercalia. Each year, the goat-like Bou Jeloud emerges from his cave above the village, lured by the beat of drums and the blare of rhaitas (Moroccan double reed horns) to bring fertility to the village. Led by Bachir Attar, the Master Musicians of Jajouka continue to bring this ancient tradition into the 21st century.
They’ve played all over the world, become the most recorded act in the Islamic world,
appeared in multiple films, and welcomed a host of luminaries to their village – from Ornette Coleman and William S. Burroughs to Mick Jagger and Talvin Singh.
Datum: 25/1 Tid: 19.00 På scen: 20.00 Rum: Teatern Entré: 200:- (Förköp 175:-)

Big Fox
Inkonst
Onsdag
(Konsert)

Image of Big Fox

Big Fox är Charlotta Perers på sång och piano och Gerda Holmquist (från Vindla) på cello och plingande instrument. Tillsammans låter de som många fler än två när deras musik slungar en fram genom savanner och oaser och för öronen till glittrande strömmar. De har spelat med bland andra Jonathan Johansson och First Aid Kit, och i julas spelade de både på Musikhjälpen i P3 och TV4 Nyhetsmorgon. Efter konserten är det givetvis jam där alla är välkomna upp på scenen för att spela och sjunga!
Datum: 25/1 Tid: 21.00 Rum: Klubben Entré: 20 kr eller mer om man vill!

Gunilla
MAF
Onsdag
(Teater)

Image of Gunilla

När HIV/AIDS-pandemin utbröt löste
den kubanska regeringen detta genom
att låsa in HIV-positiva på sanatorier där
de fick klara sig själva. Denna pjäs
kommer från en teatergrupp som
bildades på ett sådant sanatorium.

Gunilla är den stora divan. Medan hon i
sin loge förvandlas från man till kvinna,
blir hon intervjuad av en medpatient i
rollen som journalist. Med humor och
sympati avslöjar Gunilla sin inre värld
och tragedi.

Pjäsen fick första pris på Havannas
monologfestival 1993.

Speltid: 50 minuter
Biljettpris: 100 kr
MAFmedlem/RFSLmedlem 40 kr

Little Saturday
Prins Bernhard
Onsdag
(klubb)

Image of Little Saturday

Dagens aktiviteter

Stockholm

Årets kock
Hours: 00:00 – 00:00
Margaret M. de Lange
Hours: 10:00 – 21:00
Aitor Ortiz
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Anton Corbijn
Hours: 10:00 – 21:00
Ron Haviv – Haiti in pictures – two years after the disaster
Hours: 10:00 – 21:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Lycka
Hours: 18:00 – 20:00
Gertrude Stein
Hours: 18:00 – 20:20
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Persona
Hours: 19:00 – 20:30
Lisen Elwin
Hours: 19:00 – 21:00
The Girl of the West
Hours: 19:00 – 21:00
Daam – Little Saturday ❤
Hours: 19:00 – 01:00
Release Party for The Early Days
Hours: 19:00 – 22:00
The Miser
Hours: 19:00 – 21:30
GRAND FINALE-Spaghettiopera 15
Hours: 19:00 – 21:00
Swan Lake
Hours: 19:00 – 20:15
BROLLE – ROCK´N´ROLL
Hours: 19:00 – 21:30
Misantropen
Hours: 19:00 – 21:00
Lilla Bonaventura
Hours: 19:00 – 21:00
Dream Theater
Hours: 19:30 – 21:30
Evening Höglund – the club that only plays music by Kjell Höglund
Hours: 20:00 – 01:00
Pontus de Wolfe at Grill – musical guest: Melo
Hours: 20:00 – 23:00
Anonymous comedian
Hours: 20:00 – 00:00
Anna Lundqvist Quintet
Hours: 20:00 – 22:00
Fred Armisen – exclusive stand-up!
Hours: 20:00 – 22:00
Jazz is dangerous
Hours: 20:00 – 02:00
NOLI TELL & PHANTOMEN at Ruby Wednesday
Hours: 20:00 – 01:00
Rich Robinson from The Black Crowes
Hours: 21:00 – 23:00
HOME PARTY!
Hours: 21:00 – 02:00
The Beginners
Hours: 21:30 – 23:30
SPECIAL WEDNESDAY @ Cassiana’S
Hours: 22:00 – 03:00
Berns Bistro & Bar W. 4
Hours: 22:00 – 02:00
Rose Wednesdays welcome.
Hours: 23:00 – 05:00
Sensation
Hours: 23:00 – 05:00
THAT F*@#!NG PARTY
Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 18:00
Favorit – vs. hatobjekt
Hours: 11:00 – 18:00
STENA 15
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 17:00
Today’s Mozart
Hours: 12:00 – 00:00
Processen
Hours: 13:00 – 15:00
The One
Hours: 19:00 – 21:00
At the last minute
Hours: 19:00 – 21:20
I do not want to die, I just do not want to live
Hours: 19:00 – 21:00
CIRKUS CIRKÖR Wear it like a crown
Hours: 19:00 – 21:00
CONFUSION QUARTET
Hours: 19:00 – 21:00
A Winter’s Tale
Hours: 19:00 – 21:30
West Side Story
Hours: 19:30 – 21:30
Stage Fright
Hours: 19:30 – 21:30
BLUES in the hammock
Hours: 19:30 – 21:30
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
WEDNESDAYS @ BLISS / FANCY&FRIENDS
Hours: 21:00 – 02:00
STAND UP COMEDY
Hours: 21:00 – 00:00
VIVA WEDNESDAYS // DON PALM
Hours: 22:00 – 03:00
Wednesday @ BERSÅ
Hours: 22:00 – 03:00
JONAS LICHTER
Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
White Lines – Sophie Tottie
Hours: 10:00 – 16:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
FRANCISCO GOYA – The Disasters of War
Hours: 11:00 – 17:00
GERHARD NORDSTRÖM
Hours: 11:00 – 17:00
Simon Andrews
Hours: 12:00 – 18:00
RUT & RAGNAR
Hours: 19:00 – 20:45
HEDEROS & HELLBERG
Hours: 19:30 – 21:30
Gunilla
Hours: 19:30 – 20:20
The Blanks
Hours: 19:30 – 21:30
The Master Musicians of Jajouka
Hours: 20:00 – 22:00
Big Fox
Hours: 21:00 – 23:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00
Skull Fist & Steelwing & Screamer
Hours: 23:30 – 00:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 12:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 12:00 – 17:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 12:00 – 17:00
Wolf Rock
Hours: 18:00 – 20:00
Ronny Haugelands Bingo
Hours: 18:00 – 00:00
Carte Blanche – Object Constant
Hours: 19:00 – 21:00
Michael Harvey
Hours: 19:30 – 21:30
Art
Hours: 19:30 – 21:30
Hildringstimen – a musical about Erik Bye
Hours: 19:30 – 21:10
Entropi – Stafylokokktrilogien II
Hours: 20:00 – 22:00
Abrahams Children
Hours: 20:00 – 22:00
HENNING KVITNES WITH BAND
Hours: 20:00 – 22:00
SIRI NILSEN
Hours: 20:00 – 22:00
Reggie Watts(US)
Hours: 20:00 – 22:00
Uhørt! Bodvar Tornes Trio & Hanne Kalleberg Kvartett
Hours: 20:00 – 22:00
Dj F.M.C. (SoundsGood)
Hours: 21:00 – 03:00
Pete Molinari (uk) Supp: Amelia White (us)
Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

European Art 1300-1800
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Andreas Gursky
Hours: 11:00 – 18:00
Louisiana on paper: Ellsworth Kelly
Hours: 11:00 – 19:00
LOUISIANA CONTEMPORARY
Hours: 11:00 – 18:00
Singin’ In The Rain
Hours: 19:30 – 22:20
Ghosts
Hours: 20:00 – 22:00
Kentex 50
Hours: 20:00 – 22:00
Sex violence blood goop
Hours: 20:00 – 22:30
Alceste
Hours: 20:00 – 23:35
JAZZ, LOVE & HENDERSON
Hours: 20:00 – 22:00
Underground Man
Hours: 20:00 – 21:00
The Walkabouts
Hours: 21:00 – 23:00
Why Not: Dancehall Bash feat. J.J. Wild & Dj Graded & AK*47
Hours: 23:00 – 05:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s