Friday the 20h of january in Swedish

Stockholm

Messias

Kungliga Operan

Fredag

(Balett)

Image of Messias

I sin abstrakta helaftonsbalett Messias från 1998 – till musik ur barockmästaren Händels oratorium ­– berättar den argentinske koreografen Mauricio Wainrot inte om Jesu liv och död. Han vill istället hylla livet och spegla den mystik och religiositet, det hopp och den glädje som finns i musiken. Wainrots uttrycksfulla koreografi kräver både akrobatik och lyrisk känsla av dansarna i Kungliga Baletten. Hallelujakören blir en storartad avslutning i dans, sång av Kungliga Operans sångsolister och kör samt musik från Hovkapellet.

Formex

Stockholmsmässan

Fredag

(Mässa)

Image of Formex

Formex – största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Här samlas 850 utställare, 25 000 nationella besökare och 850 medierepresentanter.

The Half done sky

Stockholms Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of The Half done sky

Fyra personer på ett arkiv, mitt i en myllrande stad. En ung kvinna med en egen sanning. En översättare med plötsliga sömnattacker som söker efter ett språk, inte bara ord. En diktare som lever på sina minnen och en man som jagar efter sina. Alla strävar de efter något annat, längtar någon annanstans.

Diktfragment, citat ur brev och hela dikter – allt som sägs på scenen är Tomas Tranströmers egna ord. För första gången görs nu teater av Tranströmers säregna och internationellt

uppskattade poesi.

Hagmans konditori

Intiman

Fredag

(Teater)

Image of Hagmans konditori

Över 65 000 besökare har senaste året sett, jublat och skrattat åt Hagmans konditori. Efter en tredje säsong i Göteborg flyttar vi konditoriet till Stockholm.

Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en högst osannolik slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att dom känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Dom drabbas då av minnen

och nostalgi i så höga doser att dom häpnadsväckande plötsligt och inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren lika plötsligt blir Hagmans konditori. Alltsammans förvandlas till minnen och dåtid och rockabilly och 50- och 60-talspop i en enda virvlande mix av sång och dans och musik och skratt innan allt plötsligt är nutid igen och då är allt lika roligt i alla fall för då har Hagmans konditori återuppstått.

Stockholmspremiär 5 januari kl 19.30

Rollistan:

Jan Rippe (äldre herre) spelas av Per Fritzell.

Per Fritzell (annan äldre herre) spelas av Knut Agnred.

Knut Agnred (också äldre herre) spelas av Anders Eriksson.

Anders Eriksson (en ännu äldre herre) spelas av Jan Rippe.

Fru Hagman och fröken Hagman spelas av Pernilla Emme.

Tower Of Power Tribute Band Feat. Morgan Ågren

Fasching

Fredag

(Konsert)

Image of Tower Of Power Tribute Band Feat. Morgan Ågren

Tower of Powers musik har länge spridit glädje hos soul- funk- och jazzpubliken och jämförs ofta med drivet och nerven som man hittar hos James Brown. Samtidigt står gruppen för sin alldeles egna typ av soulfunk som de levererat i över 40 år. Denna kväll hyllas de utav några av Stockholms främsta funkateers, bl.a. Morgan Ågren på trummor och sångaren Göran Edman!

Cloud Boat & Juk Juk & Min stora Sorg

Debaser Slussen

Fredag

(Konsert)

Image of Cloud Boat & Juk Juk & Min stora Sorg

BOOM BOOM & DOOM 1 år!

Boom Boom and Doom firar ett år som klubb och blogg och presentera helt osentimentalt: en helgjuten kväll med ny spännande musik.

Cloud Boat (UK), Juk Juk (UK), Min Stora Sorg, Abdulla Rashim, Lisa/Jon, Johanna Schneider och FLICKPINGIS.

Boom Boom and Doom bjuder dig till Debaser Slussen för en helkväll med siktet inställt på musik, fest och framtid. Kom och ta del av nya intressanta band och djs. 2012 års första ”away from keyboard-spåkula” tillsammans med Boom Boom and Doom.

MAYA JANE COLES

Berns 2.35:1

Fredag

(Club)

Image of MAYA JANE COLES

Maya började med musik redan i tidig ålder och rörde sig genom genrer som dubby sound och drum’n’bass innan hon bokstavligen frälstes av underground house. Det var även då som hon påbörjade sin karriär som house producent med släpp på skivbolag som “Nobody Else” (Dogmatik) och “Bubbler” (Loco Supreme).

Maya hämtar sina influenser även utanför housen och technon något som märks i hennes musik och gjort henne till en populär DJ i både radio, internationella events och undergroundklubbar.

Göteborg

West Side Story

GöteborgsOperan

Fredag

(Musikal)

Image of West Side Story

West Side Story räknas med fog bland de främsta verken inom den amerikanska musikteatern. Dess upphovsmän var redan (Bernstein och Robbins) eller stod just i begrepp att bli (Laurents och Sondheim)giganter inom sina respektive discipliner vid musikalens tillblivelse. Redan från Broadway-premiären i september 1957 talade man om verket som banbrytande. Aldrig hade så mycket dans använts för berättandet i en musikal. Man talade därtill mycket, och i uppskattande ordalag, om den konstnärligt modiga gestaltningen av konflikten mellan första och andra generationens invandrare.

1961 kom den tillrättalagda, musikaliskt och textmässigt ombearbetade filmatiseringen, hälsad med skepsis av skaparna (framför allt Bernstein) men med jubel av såväl kritiker som publik. Året därpå belönades den med tio Oscarsstatyetter (bland annat för bästa film) och ytterligare hyllningar från den internationella publiken. 1962 var också året då Jets och Sharks för första gången drabbade samman på en svensk scen. Det skedde i ett engelskspråkigt gästspel på Oscarsteatern. Det skulle dock dröja ytterligare tre år innan Maria och Tony besjöng varandra på svenska.

At the last minute

Göteborgs Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of At the last minute

Efter teaterns största publiksuccé i mannaminne, Sista dansen, skildrar Carin Mannheimer på nytt åldrandet i en alldeles nyskriven komedi.

Möt Marianne, Solveig och Annlouise, tre 80-åriga kvinnor som jobbar mot en snäv deadline, nämligen den slutgiltiga. Köttets lustar och själarnas obotliga ensamhet tar aldrig slut. Det är mycket som ska hinna bli gjort; bo i kollektiv, bli kär och börja ett nytt liv…

PERSONKRETS II V I

Nefertiti

Fredag

(Konsert)

Image of PERSONKRETS II V I

Tillbaka på brottsplatsen tio år senare! 2002 fick gruppen ett kompositionsuppdrag av Föreningen Jazz i Göteborg och få trodde väl att bandet skulle låta ännu bättre ett decennium senare. I kväll framförs nytt material från en kommande platta sida vid sida med bitar från den nu klassiska “Obsolete Music”. Jazz från Göteborg som på något sätt alltid känns aktuell.

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Sticky Fingers

Fredag

(Konsert)

Image of NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Framför plattan “RÖVARKUNGENS Ö” !

Bandet kommer denna kväll att spela hela plattan från början till slut följt av en kortare paus.

Efter pausen kommer bandet att köra ett rejält rockset med det bästa från bandets övriga plattor.

Rövarkungens ö

(Utgiven 1980)

Rövarkungens ö blev en ”vanlig” LP på så vis att låtarna är skrivna enbart för skivan, inte som en del i någon föreställning. Nationalteaterns musik hade tidigare varit ”beställningsverk” till olika teaterupp- sättningar, men inte längre, det finns ingen röd tråd i materialet, det var helt enkelt låtar som Ulf Dageby ville ha med på skivan.

Bandet spelade in skivan och gav sig ut på en folkparksturné, som kom att pågå i ett och ett halvt år.

Låtarna från ”Rövarkungens ö” är väldigt personligt skrivna och det finns inget genomgående tema, det är upp till lyssnaren att själv tolka texterna.

Anna Ternheim

Lorensbergsteatern

Fredag

(Konsert)

Image of Anna Ternheim

Anna Terrnheim släpper den 28 oktober sitt fjärde album The Night Visitor. Den numera New York boende artisten har sedan sist funnit inspiriation från live uppträdanden hon sett med så vitt skilda artister som Tinariwen, improvisations-jazz saxofonisten David S. Ware och den nyss avlidne skotske folkmusikern Bert Jansch.

Anna mötte även gitarristen Matt Sweeney som beslutade sig för att producera skivan och dom båda åkte till Nashville, Tennessee, för att starta inspelningarna i The Butcher Shoppe Studio.

Med Dave Ferguson, Johnny Cash’s gamle tekniker, bakom spakarna samlades ett gäng fina herrar ihop för att medverka på inspelningarna som t ex Will Oldham (Bonnie “Prince” Billy), legenden Cowboy Jack Clement, Kenny Malone, Ronnie McCoury m fl. Efter endast 18 dagar var albumet färdigt.

Anna hade aldrig hört talas om the Grand Ole Opry, Music Row eller några av de fetischiserade institutioner och legender som normalt sett får musiker att vallfärda till Nashville på jakt efter det där autentiska, jordnära soundet. För Matt Sweeney var detta en fördel eftersom hans vision var en helt annan – kombinationen av styrkan och öppenheten i Annas låtar, Dave “Ferg” Ferguson och hans “musikerfamilj”, och idén Nashville enbart som en plats att spela in dem på, utan alla förutfattade meningar om hur Nashville ska låta – det var hela tanken.

REENACT & DECEPTIC

Sticky Fingers

Fredag

(Konsert)

Image of REENACT & DECEPTIC

REENACT

Med en kombination av punk, metal och rock sätter Reenact en unik twist på musiken och med hjälp av en intensiv scenshow blir varje gig något extra.

Reenact är 2011 års vinnare av Released live and unsigned här på Sticky Fingers. Nu väntar Spelningar på Sweden Rock Festival och Getaway Rock i sommar men först passar bandet på att återigen komma tillbaka till Sticky Fingers. Kom ihåg var ni såg dem först!

DECEPTIC

Deceptic är en frisk vind i den bitande vinterkylan som brinner för att leverera 100% live. Detta 5-mannaband bjuder på tung progressiv metal med storslagna refränger som etsar sig fast långt in i trumhinnan. Aktuella med sin självbetitlade debut-EP, som är mixad och mastrad av Studio Bohus, står de nu redo att inta Stickys scen som ett första stopp på detta års turnérande.

Vicious | Dance Dance Dance

Park Lane

Fredag

(Club)

Vicious | Dance Dance Dance | Park Lane | Fre 20 Jan

Nu är klubbkonceptet Vicious tillbaka på Park Lane…

Fredagen den 20 januari bjuder vi på Dance, Dance och Dance!

Vi har dammsugit Sverige på dansanta figurer som vi slänger upp på scen – en “lysande” show du måste se!

DJ Samrecords, vår alldeles egna favorit, har lovat att höja temperaturen på dansgolvet till kokpunkten. Oj!

> För gästlista och FRI entré till 23:30 klicka på länken:http://www.nattstad.se/​osa?id=6546

Varm välkomna önskar

Unique

Nattstad

Park Lane

Malmö

Prins Charles känsla

Malmö Stadsteater

Fredag

(Teater)

Image of Prins Charles känsla

När Prins Charles precis förlovat sig med Diana, fick han på en presskonferens frågan: ”Are you in love?”. Han tvekade en stund och svarade sedan: ”Yes… whatever love means”.

Vad är egentligen kärlek? Prins Charles känsla söker nya svar på denna uråldriga fråga, i en odyssé kantad av folkliga sexköpare, sociologisk teori, crackpundare, antiromantik, hjärtesorg, psykoanalys och personangrepp. Det ges även svar på en del andra frågor, till exempel: Var Ronald Reagans fru kommunist? Vilka är våra allra mest älskade torskar? Och varför älskar alla Raymond, när Raymond hatar alla kvinnor?

Pjäsen bygger på Malmöbaserade Liv Strömquists seriealbum med samma namn. Den är en humoristisk och historisk granskning av den romantiska kärleken som samhällsfenomen.

Les Misérable

Malmö Operan

Fredag

(Musikal)

Image of Les Misérable

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

ARLO GUTHRIE (US)

Victoriateatern

Fredag

(Konsert)

Image of ARLO GUTHRIE (US)

2012 är året då den legendariske låtskrivaren och sångaren Woody Guthrie skulle fyllt 100. Detta kommer så klart att uppmärksammas på många sätt under året. Men ett bättre sätt att inleda jubileumsåret än med en konsert med Woody son Arlo Guthrie kan man väl knappas tänka sig.

Arlo Guthrie har inte varit i Sverige på evigheter. Det är åtminstone så länge sedan att det inte riktigt går att lista ut när han var här senast. Det är alltså en sällsynt gäst som kommer till Victoria och ett unikt tillfälle att möte denne världsartist på en så liten scen.

Arlos genombrott kom 1967 med “Alice’s Restaurant Massacree”, en drygt 18 minuter lång monolog som handlar om när Arlo blev gripen för nedskräpning i Massachusetts. Låten fanns med på albumet Alice’s Restaurant och inspirerade senare till en film med samma namn. Han uppträdde också på Woodstockfestivalen 1969 . Han har sedan dess gjort en lång rad plattor och turnéer och hållit fast vid sin egen humoristiskt berättande stil där skicklig fingerpicking på gitarr och stark social och politisk radikalism är viktiga ingredienser.

På 2000-talet har Arlo Guthrie vid åtskilliga tillfällen uppträtt tillsammans med sin familj och framför allt sonen Abe och dotterern Sarah Lee. Men på Victoria spelar han solo och får därmed stort utrymme för sina underbara berättelser varvade med fantastiska låtar från en lång och gedigen karriär.

Fläsket Brinner

Inkonst

Fredag

(Konsert)

Image of Fläsket Brinner

Fläsket Brinner återförenades 2003 i samband med återutgivningen av gruppens andra skiva ”Fläsket”. Om man skall försöka beskriva gruppens musik brukar man poängtera att den formmässigt har mycket tydliga jazzinslag. Dels för att den är instrumental men även för att den till stor del bygger på improvisation. Associationer dras ofta till Frank Zappas 60-talsgrupp Mothers of Invention och Deep Purple. Men framför allt låter gruppen som sig själv. Ett tydligt personligt sound som inte går att ta miste på.

We Are The Storm & Helsinki Poetry

Debaser

Fredag

(Konsert)

Image of We Are The Storm & Helsinki Poetry

Efter ett stort antal spelningar och omskrivningar på de diverse hemsidor och bloggar släppte uppsalabandet We Are The Storm sitt debutalbum, “To The North-Pole”, tidigare i år och deras debut-singel, “Galileo”, hamnade snabbt uppe på P3:s listor. Med sin energiska, raka och melodistarka musik och med sina stora gester, känslor och dramatik i sina framträdanden är det här ett band att hålla koll på och självklart passa på att spana in då de besöker Debaser denna januarikväll.

Producenten och trummisen Ebbe Frej från numera nedlagda EPO-555 och Rune Vigil, före detta sångare i The Late Parade, utgör duon Helsinki Poetry. Bandet är nu aktuella med “Helsinki Poetry EP” som släpptes 2011. De själva beskriver sin musik som “Surging noise and monumental soundscapes fuse with Vigil’s light and sparkling vocal harmonies in songs that practically ooze snapshots of big cities that never sleep.” Lite som My Bloody Valentine möter Fleetwood Mac.

Big Boss Börén håller i trådarna och skivorna i dj-båset.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

22:30 We Are The Storm

Uppsalabandet We Are The Storm består Sebastian Boström, Staffan John Sigvard, Gustav Larsson, Ludvig Paulsrud, Jonas Strömberg och Magnus Wikmarkav. 2009 släppte de sin självbetitlade, första EP. 2011 släppte de sitt debutalbum “To the North-Pole” via A West Side Fabrication.

21:30 Helsinki Poetry (DK)

Helsinki Poetry kommer från Köpenhamn och består av Ebbe Frej och Rune Vigil. 2011 släppte de “Helsinki Poetry EP”.

SAVE A LOLLIPOP

Babel

Fredag

(Club)

Image of SAVE A LOLLIPOP

Höstens ösigaste klubbkoncept och tillika publiksuccé SAVE A LOLLIPOP är tillbaka för ytterligare en säsong i stadens festkyrka. Med tidigare gästspel av akter som The Squatters, Pastor Wiberg, Mayka, Joey Massa, Cristian Dinamarca och Ky-Jelly, har Matchstick Men och Laban nu laddat inför en kanonvår på Babel. Först ut är hemlighetsmakaren och den internationella sensationen direkt från sin Nordarmerikaturné — Mord Fustang!

MORD FUSTANG (EST)

Få saker är säkert om den så hemlighetsfulle 20-åringen från Estland men de som känner till Mord Fustang vet att han är ett riktigt Wiz-kid. Denna supertalang har på mindre än ett år gått från att “bara” riva ner varenda klubb värd namnet på andra sidan Östersjön, till att fullständigt sätta fyr på storklubbar som The Lizard Lounge, Majestic, Candyland, Voyeur och Club 715 på andra sidan Atlanten. Med sex releases varav samtliga nått Beatports Topp 100-lista, däribland en förstaplats med “Lick The Rainbow”, har Mord Fustang visat att han inte bara är en skicklig DJ utan även en producent utav absolut världsklass. Med arpeggios, wobbles, 1-up-svampar, och disco-basgångar blandar han Electro med Dubstep och skapar ett unikt sound. Det är med stor ära som vi presenterar en av världens största framtidsnamn — Mord Fustang!

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Formex

Hours: 09:30 – 18:00

Ron Haviv – Haiti in pictures – two years after the disaster

Hours: 10:00 – 21:00

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Aitor Ortiz

Hours: 10:00 – 21:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

50/50

Hours: 12:00 – 00:00

J.Edgar

Hours: 12:00 – 00:00

Katinkas kalas

Hours: 12:00 – 00:00

Little White Lies

Hours: 12:00 – 00:00

Soul surfer

Hours: 12:00 – 00:00

Organ Matinee with Nils Larsson

Hours: 12:15 – 13:00

The Half done sky

Hours: 18:00 – 19:20

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Messias

Hours: 19:00 – 20:20

Gregorius

Hours: 19:00 – 20:25

RENT

Hours: 19:00 – 21:00

Swan Lake

Hours: 19:00 – 20:15

Persona

Hours: 19:00 – 20:30

Lucky Per’s Journey

Hours: 19:00 – 21:00

Misantropen

Hours: 19:00 – 21:00

Hedda Gabler

Hours: 19:00 – 21:00

GRAND FINALE-Spaghettiopera 15

Hours: 19:00 – 21:00

Hair

Hours: 19:00 – 21:40

RACHMANINOV’S second Piano Concert

Hours: 19:30 – 21:30

Gino Vannelli

Hours: 19:30 – 21:50

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Hagmans konditori

Hours: 19:30 – 22:00

Tower Of Power Tribute Band Feat. Morgan Ågren

Hours: 20:00 – 22:00

ACE WEEK 3 – Ace turns 6 years – 25 DJs on three dance floors! PARTY!

Hours: 21:00 – 03:00

Bamaataa Bamaataa

Hours: 21:00 – 03:00

Klubb Ripoff %u2013 Nirvana

Hours: 21:00 – 23:00

WELCOME THE WEEKEND

Hours: 21:00 – 03:00

Unbeatable – An evening among the stars

Hours: 21:00 – 23:00

Clandestino Salsa Caliente & Stockholm Salsa Dance

Hours: 21:00 – 02:00

Party @ Nigthclub Amnesia

Hours: 21:00 – 03:00

Party @ NIGHTCLUB N-TOURAGE

Hours: 21:00 – 03:00

Nicky Sthlm –

Hours: 22:00 – 03:00

DJ William Baldwin & Robin-G

Hours: 22:00 – 03:00

Cloud Boat & Juk Juk & Min stora Sorg

Hours: 22:00 – 00:00

Berns Bistro & Bar W. 3

Hours: 22:00 – 03:00

High Life

Hours: 22:00 – 03:00

Friday @ Café Opera

Hours: 22:00 – 03:00

Inner City

Hours: 22:00 – 01:00

CR4Y CR4Y with DJ MIKEQ (NEW JERSEY, US) & CRISTIAN DINAMARCA

Hours: 22:00 – 03:00

Disneybal

Hours: 22:00 – 03:00

Party @ Magenta

Hours: 22:00 – 03:00

WISH YOU WERE HERE WEEKEND

Hours: 23:00 – 05:00

Solidarity this weekend …

Hours: 23:00 – 05:00

Banana Social Club

Hours: 23:00 – 04:00

MAYA JANE COLES

Hours: 23:30 – 04:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 17:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 17:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 18:00

50/50

Hours: 12:00 – 00:00

J.Edgar

Hours: 12:00 – 00:00

Katinkas kalas

Hours: 12:00 – 00:00

Little White Lies

Hours: 12:00 – 00:00

Soul surfer

Hours: 12:00 – 00:00

Processen

Hours: 19:00 – 21:00

At the last minute

Hours: 19:00 – 21:20

PERSONKRETS II V I

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

I do not want to die, I just do not want to live

Hours: 19:00 – 21:00

CIRKUS CIRKÖR Wear it like a crown

Hours: 19:00 – 21:00

West Side Story

Hours: 19:30 – 22:30

Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry

Hours: 19:30 – 21:30

Oakley’s show

Hours: 19:30 – 00:00

Anna Ternheim

Hours: 20:00 – 22:00

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Hours: 20:00 – 22:00

LADIES NIGHT

Hours: 21:00 – 03:00

Guldpreparty P3 live: Mofeta & Jerre, Linnea Olsson Djs Ebbot & Ametist

Hours: 21:00 – 03:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

REENACT & DECEPTIC

Hours: 21:00 – 00:00

PUSH | FRiENDS | Friday 20th January

Hours: 22:00 – 03:00

DISCO NIGHT

Hours: 22:00 – 03:00

KNAPPEN & HAKIM FROM NRJ

Hours: 22:00 – 05:00

The One

Hours: 22:30 – 00:00

Vicious | Dance Dance Dance

Hours: 23:00 – 05:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

White Lines – Sophie Tottie

Hours: 10:00 – 16:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

FRANCISCO GOYA – The Disasters of War

Hours: 11:00 – 17:00

GERHARD NORDSTRÖM

Hours: 11:00 – 17:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Simon Andrews

Hours: 12:00 – 18:00

50/50

Hours: 12:00 – 00:00

J.Edgar

Hours: 12:00 – 00:00

Katinkas kalas

Hours: 12:00 – 00:00

Little White Lies

Hours: 12:00 – 00:00

Soul surfer

Hours: 12:00 – 00:00

Prins Charles känsla

Hours: 19:00 – 20:40

Les Misérable

Hours: 19:00 – 23:00

ARLO GUTHRIE (US)

Hours: 19:30 – 21:30

Magnus Mårtensson – Excuse me, does my piano count as hand luggage?

Hours: 19:30 – 21:30

Fläsket Brinner

Hours: 21:00 – 23:00

We Are The Storm & Helsinki Poetry

Hours: 21:30 – 00:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 03:00

SAVE A LOLLIPOP

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

I ❤ Party – Every Friday

Hours: 23:03 – 04:00

Club Eightball

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 11:00 – 17:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 11:00 – 17:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

THE GOOD PEOPLE FROM Sezuan

Hours: 13:00 – 15:00

Wolf Rock

Hours: 18:00 – 20:00

La Bohème

Hours: 19:00 – 21:30

Comedy Gala 2011

Hours: 19:00 – 20:15

Christmas Laughter 2011

Hours: 19:00 – 23:00

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 20:30

Hildringstimen – a musical about Erik Bye

Hours: 19:30 – 21:10

CABARET

Hours: 19:30 – 21:30

ØIVIND BLUNCK SIMPLY

Hours: 20:00 – 22:00

Abrahams Children

Hours: 20:00 – 22:00

Djangofestivalen

Hours: 20:00 – 00:00

ROCK AGAINST CANCER

Hours: 20:00 – 00:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

The Loch Ness Mouse & supp: Thea Stapnes

Hours: 21:00 – 23:00

Bobo Stenson Trio (S)

Hours: 21:00 – 23:00

Orbo & The Longshots

Hours: 22:00 – 00:00

NILS PETTER MOLVÆR

Hours: 22:00 – 00:00

Marshall Monrad Band

Hours: 23:00 – 01:00

The Riddim Rebels

Hours: 23:00 – 01:00

Köpenhamn

Golf at Bella

Hours: 00:00 – 00:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

Holidays & Leisure

Hours: 10:00 – 18:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

Kentex 50

Hours: 17:00 – 19:00

MOZART

Hours: 17:00 – 19:00

Stand-up @ Comedy ZOO

Hours: 19:00 – 00:00

Paul Morrocco & Olé

Hours: 19:30 – 21:30

Kentex 50

Hours: 20:00 – 22:00

JAZZ, LOVE & HENDERSON

Hours: 20:00 – 22:00

Sex violence blood goop

Hours: 20:00 – 22:30

Belle Ville & Support: Naderi & Jens Lindahl

Hours: 20:00 – 00:00

A folklore

Hours: 20:00 – 22:15

Ghosts

Hours: 20:00 – 22:00

MOZART

Hours: 20:00 – 22:00

VERONICA MORTENSEN

Hours: 20:00 – 22:00

VEGAs Udvalgte

Hours: 20:30 – 22:30

The Great Danish Folk Orchestra (DK)

Hours: 21:00 – 23:00

Murduck & Indian Caravan

Hours: 21:00 – 23:00

Frankie Teardrop

Hours: 22:00 – 03:00

Simon & Simon’s Wedding ❤

Hours: 23:30 – 05:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s