Saturday the 14th of january in Swedish

Stockholm

Messias

Kungliga Operan

Lördag

(Balett)

Image of Messias

Balett i en akt

I sin abstrakta helaftonsbalett Messias från 1998 – till musik ur barockmästaren Händels oratorium ­– berättar den argentinske koreografen Mauricio Wainrot inte om Jesu liv och död. Han vill istället hylla livet och spegla den mystik och religiositet, det hopp och den glädje som finns i musiken. Wainrots uttrycksfulla koreografi kräver både akrobatik och lyrisk känsla av dansarna i Kungliga Baletten. Hallelujakören blir en storartad avslutning i dans, sång av Kungliga Operans sångsolister och kör samt musik från Hovkapellet.

Miss Julie

Stockholms Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of Miss Julie

Vad vill unga vackra bortskämda Julie?

Det är midsommarafton och hon riktar sin blick mot Jean, Kristins trolovade.

Vad kan Kristin göra?

Både hon och Jean är anställda av Julies far.

Julie får sin natt med Jean.

Men vad kostar den?

Helena Bergström debuterar som teaterregissör med Strindbergs relationsdrama från 1889 – en svetslåga om makt, självbevarelsedrift och överlevnad.

Mormors svarta ögon

Dramaten

Lördag

(Teater)

Image of Mormors svarta ögon

”Någonstans i mig så gömmer sig de finska orden. Om jag bara hittar ingången så kommer jag höra min mun säga ljuden och mitt öra kommer att förstå.”

Tanja Lorentzon, skådespelerska på Dramaten, debuterar som dramatiker med en monolog om sig själv, sin mamma och sin mormor.

Finland 1939 under vinterkriget. Mirjam försöker överleva med sina två barn i huset mitt i skogen. Ska hon slakta grisen? Kommer han till jul? ”Mig får man inte vänta till permission. Idag briserade två bomber endast tjugo meter ifrån mig. Försök behålla huset även om jag inte kommer hem.”

Året är 1963. Mirjams dotter Terttu, hennes man och barn har kommit till Sverige med den stora arbetskraftsinvandringen. ”Här ska man bygga en miljon lägenheter! Hur länge skall vi stanna? Vi har det ju bra här. Du måste börja prata svenska! Du måste sluta säga att vi skall flytta tillbaka när vi aldrig gör det!”

Tumba 1981. ”Jag blir kallad finnen, finnpajsarn, finnjävel. Folk spelar upp fulla finnar för mig, och till vilken nytta? Jag är ju bara en fuskfinne som inte ens kan finska. Vad spelar det för roll att vi har bytt till ett svenskt efternamn så länge jag heter Tanja i förnamn?”.

Personligt, humoristiskt och rörande blir det när Tanja Lorentzon går på spaning i sin egen familjs historia och berättar en historia om identitet och känslan av förlust.

Eddie Meduza Memories 2002-2012

Göta källare

Lördag

(Konsert)

Image of Eddie Meduza Memories 2002-2012

Livet rullar vidare och 10 år har snart gått då Errol Norstedt lämnade oss .

Den 17 Januari 2002 , Tio år av hans frånvaro så är det tid att dax att göra nått stort.

Jag som under 4,5 år jobbade man med honom, och Då som Vän, Turne ledare , slav med fun club med mera.

I vår / sommar 2012 så gör jag ett samarbete Tidaholms Museum som kommer göra en stor utställning , Tema Eddie Meduza och Errol Norstedt då jag kommer låna ut mycket saker jag har i mina gömmor.

Eddie Meduza, Min Idol ,vän och husgud. Så jag kollat runt nu med folk som man jobbat med som Musiker, tekniker, vänner , familj ,en bra ide , det gick lite tankar genom skallen och en ide kläcktes.

Och saknaden efter Eddie Meduza är stor.

Göra en minneskväll Eddie Meduza 10 år.

Mastodon

Annexet

Lördag

(Konsert)

Image of Mastodon

När Mastodon kommer tillbaka till Sverige är det som huvudband. Det har gått tolv år sedan Mastodon bildades och efter en mängd turnéer och otaliga hyllningar med benämningar som “nya Metallica” är Mastodon hetare än någonsin.

Efter sin turné tillsammans med just Metallica 2009 skapade Mastodon 2010 turnén “Blackdiamondskye” med Deftones och Alice in Chains, en stor succé i både USA och Kanada. I somras gjorde Mastodon en helt fantastisk spelning vid Sonisphere-festivalen på Globe Arenas Open Air. Till alla er som var där och till alla som missade det – en ny chans är på väg!

The Hunter

Fjärde albumet “Crack The Sky” (2009) blev överöst med positiv kritik och nu är de aktuella med nya plattan “The Hunter” och första singeln “Curl of the Burl” – missa inte!

Punks Jump Up

Debaser Slussen

Lördag

(Konsert)

Image of Punks Jump Up

2011 var ett underbart år, men vi törs redan nu säga att 2012 kommer bli ännu bättre. Vi har riktigt feta grejer på ingång under vintern/våren och det finns ingen anledning att spara på krutet. Första kvällen för året går som alltid i dansens tecken. Vi är väldigt glada att kunna presentera några av våra absoluta favoriter denna kväll. Vi kommer bjuda på celebert besök av två remixkungar från London, ett organiserat Stressmoment och grymma dj-duon Flickpingis. Dessutom erbjuder vi värme, djup bas och hjärtslag. Det är mer än vad man kan säga om januari månad. Smaklig spis!

PUNKS JUMP UP

Allt började med att Joe Attard, född och uppväxt i London, och svenska David Andersson arrangerade och spelade på fester av alla dess slag på stökiga klubbar i östra London för ett antal år sedan. Det ledde så småningom till att de släppte singeln Be You på egna nystartade etiketten Casette Records, en singel som blev mycket uppmärksammad av hjältar som James Murphy & Erol Alkan, men även fick hög rotation av bl.a. Annie Mac och Chris Coco på radionkanalen BBC1 i England.

Förutom egna alster har de gjort sig ett namn genom tunga remixer av, för oss, lokala storheter som Miike Snow, Lykke Li, Peter Bjorn & John, Robyn och Lo-Fi-Fnk, men har även förädlat låtar med Gossip, Crystal Castles, Chromeo, Kele, Tiga, Yelle, Ladytron, Supermen Lovers, Joakim & Housse De Racket och gjort dem till direkta klassiker på dansgolv över hela världen.

Efter en rad fantastiska singelsläpp på franska etiketten Kitsuné (lyssna på Chimes Pt.1, Dance To Our Disco och Blockhead) är 2012 året då den stora massan bör bereda väg för Punks Jump Up. Man behöver bara lyssna på Mr Overtime featuring Dave1 från Chromeo, som släpps i början av året, för att höra var det är på väg.

Fritzs Corner: the Amazing, Caviare Days & Solen

Strand

Lördag

(Konsert)

Image of Fritzs Corner: the Amazing, Caviare Days & Solen

The Amazing

The Amazing; en naturlig process. Man samlades genom kärlek för att sakta kristalliseras till ett folk-rock-psych-pop-kollektiv. Inte som ett sidoprojekt till något utan ett riktigt band. När en grupp tar ett namn som The Amazing bör de ha de musikaliska kvalitéerna att backa upp det med. Lyckligtvis är denna namnkunniga ensemble, ett kollektiv i ledning av Reine Fiske (som också spelar med bland annat Dungen och Anna Järvinen) ex-Granada sångaren och låtskrivare Christoffer Gunrup, mästerliga nog att axla manteln. De är vänner först och främst och det är detta själsfrändskap som genomsyrar bandets album med en helt egen känsla – en naturlig harmoni, ihållande progression och med blicken riktad mot avlägsna vyer.

Alex D’Rosso & Musse K

Aveny | Nightclub

Lördag

(Club)

Image of Alex D'Rosso & Musse K

Nu fortsätter 2012 på riktigt och i helgen huseras Aveny av Alex D’Rosso och Musse K. Två namn som gjort stor succé runt om i Sverige de senaste åren. Dessa två tillsammans med Aveny Nattklubbs sedvanliga drag garanterar två kolossalt bra kvällar hos oss – i hjärtat av Stockholms klubbscen.

Fredagens DJ’s:

Musse K

Christian Cemiranda

DJ Yoshen

Filip Simzon

Lördagens DJ’s:

Alex D’Rosso

DJ Saajjk

Filip Simzon

DJ Yoshen

Göteborg

Tosca

GöteborgsOperan

Opera

(Lördag)

Image of Tosca

Tosca är en kontrasternas glödheta opera och intrigen drar åt thrillerhållet. Den handlar om sångerskan Floria Tosca, dödligt kär i konstnären Mario Cavaradossi, och polischefen Scarpia, som vill ha Tosca. Den historiska bakgrunden var det explosiva sekelskiftet 1800 då Napoleon kom över Alperna till Italien. Puccini komponerade verket när han var på höjden av sin skaparkraft och verket hade urpremiär år 1900. Denna nya uppsättning utspelar sig i ett stycke storslaget Italien mellan två världskrig.

I do not want to die, I just do not want to live

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of I do not want to die, I just do not want to live

Det handlar om oförmågan att hantera livet. Oförmågan att ta emot kärlek. Att ge kärlek. Att leva. Livet. Den där koden man förväntas knäcka. Kliv rakt in i en både känslomässig och filosofisk uppgörelse om livets mening.

Ta del av tvära kast mellan mani och depression. Allt inramat av en mängd tvärsäkra och humoristiska åsikter. En monolog baserad på Ann Heberleins uppmärksammade bok.

Ann Heberlein är teologie doktor i etik och verksam som debattör och skribent. Hon slog igenom 2008 med boken Det var inte mitt fel – om konsten att ta ansvar. 2008 utkom också boken Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva, en av de mest uppmärksammade böckerna förra året. Nu är hon aktuell med En liten bok om ondska. Mia Höglund-Melin gör nu sin regidebut. Rollen gestaltas av Lisa Lindgren.

At the last minute

Göteborgs Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of At the last minute

Efter teaterns största publiksuccé i mannaminne, Sista dansen, skildrar Carin Mannheimer på nytt åldrandet i en alldeles nyskriven komedi.

Möt Marianne, Solveig och Annlouise, tre 80-åriga kvinnor som jobbar mot en snäv deadline, nämligen den slutgiltiga. Köttets lustar och själarnas obotliga ensamhet tar aldrig slut. Det är mycket som ska hinna bli gjort; bo i kollektiv, bli kär och börja ett nytt liv…

Carin Mannheimer har gjort det igen! Efter Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé i mannaminne är Carin Mannheimer tillbaka med en alldeles nyskriven komedi om att åldras. Redan innan premiären hade 20 000 biljetter bokats. Efter premiären är nu allt utsålt!

CIRKUS CIRKÖR Wear it like a crown

Stora Teatern

Lördag

(Show)

Image of CIRKUS CIRKÖR Wear it like a crown

En föreställning om att bära sina rädslor och misslyckanden med stolthet.

I ett snurrande scenrum rör sig cirkusartisterna genom en värld av illusioner, skuggspel, knivkastning, akrobatik, jonglering och dramatik. Sex udda karaktärer, som alla känner sig ensammast på jorden, brottandes med varsitt dilemma. De har var och en sitt eget sätt att försöka nå fram till varandra.

FLAMENCO CONFUSION with MARCO FLORES

Nefertiti

Lördag

(Konsert)

Image of FLAMENCO CONFUSION with MARCO FLORES

Efter förra årets braksuccé är Flamenco Confusion tillbaka på Nefertiti.

Då var spanjoren Carlos Carbonell gästartist. Nu möter vi hans landsman, den flerfaldigt prisbelönade dansaren och ett av dagens absolut hetaste flamenconamn – Marco Flores. Idag medverkar han på festivaler och scener världen över tillsammans med de största artisterna i Spanien. På vår intima scen bjuder Marco Flores, tillsammans med den skandinaviska kvintetten Flamenco ConFusión, på passionerad dans, musikalisk våghalsighet och rytmisk precision som knockar de flesta.

GBG WINTER METAL

Trädgår’n

Lördag

(Konsert)

Image of GBG WINTER METAL

Dark Tranquillity

Amaranthe

Death Destruction

The Unguided

The Ryot

Ålder: 18 År

Pris: 295:- + Serviceavgift

Öppnar: 18:00

På scen: 19:30

Biljetter säljes via http://www.ticnet.se

Arrangör: PK Musik & LiveNation

EMMECOSTA & PEOPLE OF K

Sticky Fingers

Lördag

(Konsert)

Image of EMMECOSTA & PEOPLE OF K

EMMECOSTA

Emmecosta is an alternative pop/rock quartet from Gothenburg, Sweden.

2011 var ett händelserikt år för Emmecosta.

Efter ett inspelat album, åker Emmecosta på en miniturne i Tyskland och lyckas göra tre fantastiska spelningar i Hamburg och Berlin x2.

I Maj spelar Emmecosta på O2 Arena London och senare görs även spelningar på Sziget Festival (Budapest), och Taubertal Festival (Rothenburg). Efter Sziget Festival får Emmecosta med en låt i Rolling Stone Magazine Italia´s Minifilm “9 simple rules about one of the greatest festivals in the world: Sziget Festival 2011”.

Tidigare har Emmecosta även öppnat för Erik Hassle i Göteborg.

Den 14 Januari står Emmecosta på hemmaplan för första gången sedan Maj 2011 med många nya låtar, det kommer bli extremt bra och Emmecosta lovar er att detta kommer bli en utan 2012 bästa spelning… inte missa !!!

LYSSNA MYSPACE HÄR

PEOPLE OF K

People of K är ett band från Göteborg som spelar tung rytmisk pop med starka melodier. Musiken och texterna är skrivna av vokalisten Erik Wood som hämtar sin inspiration från såväl litteraturens drömlandskap som kända band likt The Knife och Wildbrids & Peacedrums.

Hemsida: http://www.peopleofk.com

Lyssna HÄR

Hemsida: http://www.emmecosta.com

RUSH NIGHTCLUB

BRYGGERIET

Lördag

(Club)

Image of RUSH NIGHTCLUB

Vi bjuder in till fest, rajj rajj och dans till allt mellan

schlager, house och pop i vinternatt! Sköna priser i baren, skönt häng och en toppenstämning! Du som brukar besöka oss vet att det är få platser som erbjuder denna sköna PARTYfeeling! Veckan räddare i nöden för alla partyglada festtokar, Bakfyllekuren som alltid levererar!

Malmö

My beloved Pierrot

Malmö Opera

Lördag

(Teater)

Image of My beloved Pierrot

1944 har Hitler förbjudit konst och kultur som inte lämpar sig t ex Arnold Schönbergs musik.

Tvärs över sundet sitter Karen Blixen i ett ockuperat Danmark och skriver en allegori om det ofria danska folket ”kanariefåglar i bur” under pseudonym. Samtidigt i Malmö invigs ett riktigt skrytbygge – den nya teatern som nu heter Malmö Opera. Var det lämpligt?

Med hjälp av Pierrot – commedia dell’arte-figuren, den mångalne, outsidern – och Arnold Schönbergs musik associerar vi fritt kring begreppen lämpligt-olämpligt och bygget av vårt teaterhus.

Vi samlas i Malmö Operas foajé vid den gyllene Thaliastatyn för att höra historien om bygget av Malmö Opera och vandrar sedan tillsammans till Verkstan, som byggts om till en kabaré-bar där det serveras olämpliga drycker och spelas olämplig musik.

Min älskade Pierrot är föreställning för Vuxna.

Prins Charles känsla

Malmö Stadsteater

Lördag

(Teater)

Image of Prins Charles känsla

När Prins Charles precis förlovat sig med Diana, fick han på en presskonferens frågan: ”Are you in love?”. Han tvekade en stund och svarade sedan: ”Yes… whatever love means”.

Vad är egentligen kärlek? Prins Charles känsla söker nya svar på denna uråldriga fråga, i en odyssé kantad av folkliga sexköpare, sociologisk teori, crackpundare, antiromantik, hjärtesorg, psykoanalys och personangrepp. Det ges även svar på en del andra frågor, till exempel: Var Ronald Reagans fru kommunist? Vilka är våra allra mest älskade torskar? Och varför älskar alla Raymond, när Raymond hatar alla kvinnor?

Pjäsen bygger på Malmöbaserade Liv Strömquists seriealbum med samma namn. Den är en humoristisk och historisk granskning av den romantiska kärleken som samhällsfenomen.

HAZE

Skånes Dansteater

Lördag

(Dans)

Image of HAZE

Vågar du släppa taget och verkligen gå vilse?

Skånes Dansteater bjuder in till en kväll som utmanar dina sinnen och presenterar en totalupplevelse bestående av rörelse, ljud och ljus.

Kvällen inleds med en Sverigedebut. Christopher Arouni har främst arbetat i Norge, både som dansare och koreograf för Carte Blanche och det egna kompaniet AROUNIDANCE. Han gör här sin svenska koreografidebut med ett stycke för nio dansare. On invisible pause länkar tätt samman dans, musik och ljus för att sätta fokus på relationen mellan dansarna på scen. Hur kommunicerar vi med varandra? Kan man kommunicera utan att synas eller bli kommunicerad med utan att man vet om det? Elektronikamästaren Christian Fennesz har gjort originalmusiken.

Helena Franzén är superaktuell i höst med verk på GöteborgsOperan, Dansnät Sverige, Regionteater Väst och Skånes Dansteater. 2009 rosades hennes samarbete med Skånes Dansteater i föreställningen Cream. Nu har hon skapat Devious Paths för sex av Skånes Dansteaters dansare, en uppmaning att våga ta fler omvägar och verkligen gå vilse. Ny musik av Jukka Rintamäki från Silverbullit.

GUNHILD CARLING BIG BAND JAZZVARIETÉ

Malmö Konserthus

Lördag

(Konsert)

Image of GUNHILD CARLING BIG BAND JAZZVARIETÉ

I januari 2012 är det dags igen för Gunhild Carling och Carling Big Band att återigen ge sig ut på sin årliga återkommande varietéföreställning. Det kommer bjudas på storbandsjazz i 30-40talsstil med solistinsatser och dansuppvisning av den världsbekanta Lindy Hop-truppen “Harlem Hot shots” samt klassiska varieténummer som svävande damer, akrobatik och humor.

Sgt Sunshine

KB

Lördag

(Konsert)

Image of Sgt Sunshine

Svenska power-trion Sgt Sunshine levererar en rykande mix av 70-talsrock i en improviserad och psykedelisk atmosfär. Deras självbetitlade debutalbum mottog lysande recensioner av rocktidningar över världen.

THE ALIBI ROOM

INKONST

Lördag

(Club)

Image of THE ALIBI ROOM

The Alibi Room är Nya Rummet på Inkonst. Fyllt med kärlek, passion och glädje när Jesaja och Boboo står bakom skivspelarna. Lördagen den 14:e Januari är det premiär för festen som ger oss den totala känslan av Organisk Rhytm & Blues, Boogie, Funk och själfull HipHop hela natten lång.

 

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Aitor Ortiz

Hours: 10:00 – 21:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Anton Corbijn

Hours: 10:00 – 21:00

Ron Haviv – Haiti in pictures – two years after the disaster

Hours: 10:00 – 21:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Miss Julie

Hours: 13:00 – 14:50

Misantropen

Hours: 13:00 – 15:00

Hedda Gabler

Hours: 13:00 – 15:00

Messias

Hours: 15:00 – 16:20

Peter Carlsson & Blå Grodorna

Hours: 15:00 – 18:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 15:00 – 17:00

Angels in America

Hours: 15:30 – 18:00

Art’s Birthday Party 2012

Hours: 17:00 – 02:00

The Marriage

Hours: 18:00 – 20:30

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Lucky Per’s Journey

Hours: 19:00 – 21:00

Persona

Hours: 19:00 – 21:00

Eddie Meduza Memories 2002-2012

Hours: 19:00 – 21:00

RENT

Hours: 19:00 – 21:00

Hair

Hours: 19:00 – 21:00

The night is today’s mother

Hours: 19:00 – 21:00

Two masters servant

Hours: 19:30 – 21:30

Mastodon

Hours: 19:30 – 21:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Mormors svarta ögon

Hours: 19:30 – 21:30

Outernational

Hours: 21:00 – 03:00

Unbeatable – An evening among the stars

Hours: 21:00 – 23:00

Party @ Nightclub AMNESIA

Hours: 21:00 – 03:00

Fritzs Corner: the Amazing, Caviare Days & Solen

Hours: 21:30 – 00:00

IMPERIET W.2 NEIL C-WORD, RONNY ELVEBAKK, DANIEL BERTHOLDSSON

Hours: 22:00 – 03:00

BOYS CLUB – JOEL ALTER LIVE & JOHAN BROLUND

Hours: 22:00 – 03:00

Berns Bistro & Bar W. 2

Hours: 22:00 – 02:00

Alex D’Rosso & Musse K

Hours: 22:00 – 03:00

Magenta 13 & 14 Jan – Winning.

Hours: 22:00 – 03:00

Mums Mums

Hours: 22:00 – 03:00

STEREO goes HYPE!

Hours: 22:00 – 03:00

Party @ Snaps Bar & Bistro

Hours: 22:00 – 03:00

NICK CURLY – BETWEEN THE LINES ALBUM TOUR

Hours: 23:00 – 04:00

Punks Jump Up

Hours: 23:00 – 01:00

Another one bites the Dust at SOLIDARITET Weekend…

Hours: 23:00 – 05:00

Horror weekend at Collage

Hours: 23:00 – 03:00

Lobby 13 & January 14 – Stockholm’s Largest 05-club

Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Edvard Munch: Portraits

Hours: 11:00 – 17:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 17:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 17:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 17:00

I do not want to die, I just do not want to live

Hours: 18:00 – 20:00

CIRKUS CIRKÖR Wear it like a crown

Hours: 18:00 – 20:00

Processen

Hours: 18:00 – 20:00

Tosca

Hours: 18:00 – 20:50

At the last minute

Hours: 18:00 – 20:20

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

FLAMENCO CONFUSION with MARCO FLORES

Hours: 19:00 – 21:00

Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry

Hours: 19:30 – 21:30

GBG WINTER METAL

Hours: 19:30 – 21:30

Oakley’s show

Hours: 19:30 – 00:00

Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry

Hours: 19:30 – 21:30

Djurtube & Guldgossen & Kastanjen

Hours: 20:00 – 02:00

EMMECOSTA & PEOPLE OF K

Hours: 21:00 – 00:00

RUSH NIGHTCLUB

Hours: 21:00 – 03:00

Party @ Gretas

Hours: 21:00 – 04:00

CLUB X-TRA | LIVE: BALKAN EXPRESS

Hours: 22:00 – 03:00

BERSÅ SATURDAY NIGHT

Hours: 22:00 – 05:00

Party @ APARTMENT NO4

Hours: 23:00 – 03:00

GLOW nightclub

Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

White Lines – Sophie Tottie

Hours: 10:00 – 16:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

FRANCISCO GOYA – The Disasters of War

Hours: 11:00 – 17:00

GERHARD NORDSTRÖM

Hours: 11:00 – 17:00

HAZE

Hours: 18:00 – 19:50

Prins Charles känsla

Hours: 18:00 – 20:00

GUNHILD CARLING BIG BAND JAZZVARIETÉ

Hours: 19:00 – 21:00

Here We Go #4 – New York I Love You.

Hours: 19:00 – 03:00

Sgt Sunshine

Hours: 21:00 – 22:00

My beloved Pierrot

Hours: 21:00 – 23:00

Friday & Saturday @ Harrys

Hours: 22:00 – 04:00

Party @ Etage

Hours: 23:00 – 04:00

Party @ Breeze

Hours: 23:00 – 05:00

FUNCTION & POPOLINO – 5 year anniversary

Hours: 23:00 – 03:00

THE ALIBI ROOM

Hours: 23:00 – 03:00

TRANSMISSON PARTY

Hours: 23:00 – 05:00

WHITE – Every Saturday

Hours: 23:00 – 03:00

Saturday @ Prins Bernhard

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ KB

Hours: 23:30 – 04:00

Oslo

Tourism Fair Oslo

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Oslo Lifestyle 2012

Hours: 11:00 – 18:00

Absolutt installasjon

Hours: 11:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 12:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 12:00 – 17:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 12:00 – 17:00

Dave Edge Quartet (OJ)

Hours: 16:00 – 18:00

Yngve & His Boogie Legs

Hours: 16:00 – 18:00

Twilight Bar

Hours: 18:00 – 20:00

Dear compatriots

Hours: 18:00 – 20:00

KAPTEN RÖD

Hours: 20:00 – 22:00

More Styles : Bass Night

Hours: 21:00 – 03:00

X3

Hours: 22:00 – 00:00

Håkon Høye & The HoneyTones

Hours: 22:00 – 00:00

 

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Andreas Gursky

Hours: 11:00 – 18:00

Wedding Fair

Hours: 11:00 – 17:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

Louisiana on paper: Ellsworth Kelly

Hours: 11:00 – 19:00

Crazy Christmas Cabaret 2011

Hours: 15:00 – 17:30

Sex violence blood goop

Hours: 17:00 – 19:30

MOZART

Hours: 17:00 – 18:00

Underground Man

Hours: 17:00 – 19:00

Crazy Christmas Cabaret 2011

Hours: 19:00 – 22:00

Kentex 50

Hours: 20:00 – 22:00

Lars Lilholt Band

Hours: 20:00 – 22:00

KAREN BUSCK

Hours: 20:00 – 22:00

Ghosts

Hours: 20:00 – 22:00

FATE

Hours: 21:00 – 23:00

Svedhytten

Hours: 22:00 – 03:00

SimonSnakker Launch Party

Hours: 23:30 – 05:00

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s