Saturday the 7th of January in Swedish

Stockholm

Crypt Kicker Kittens Midwinter Bar Room Revue
Kägelbanan
Lördag
(Konsert)

Image of Crypt Kicker Kittens Midwinter Bar Room Revue

Kom och se burlesk som det ska vara – till live-musik
Alla känner vi till att midvinternattens köld är hård, och i ett försök att framställa ett potent motgift har the Amazing Knicker Kittens Burlesque Revue och Crypt Kicker 5 förenat sina ansenliga artistiska krafter för att skapa ett svettigt inferno av live-musik och burlesk som kommer att hetta upp dig som en shot bourbon rakt in i ryggmärgen!

Crypt Kicker 5 lägger ljudmattan med sin säregna ”don’t play anything you can’t pick up and take with you” rock ‘n roll-blues-gospel-punk, och Knicker Kittens beträder densamma med höga klackar, låga urringningar och extra mycket shimmy & quake i höftregionerna. Kombinationen blir en ångande svettig hemsnickrad galashow som för tankarna till för länge sedan, någonstans i djupaste södern, en värld som luktar sprit, vigvatten, billig parfym och blodiga slagsmål.

Kom och se burlesk som det ska vara – till live-musik. Bevittna hur trumslagen får damernas kurvor att vibrera, hör saxofonen jamande locka av plagg efter plagg, låt Pastor Odd dra dig med på en resa in i dina dunklaste fantasier, omgärdad av swing, dirty blues, lättfotade kvinnor och en obönhörlig basgång. Vi bjuder på en storslagen scenshow i två akter, och därtill DJ:s i pauserna.

Sveriges första burlesktrupp The Amazing Knicker Kittens bildades för sex år sedan och håller sedan dess fanan högt som landets därtill största och absolut främsta burlesktrupp. De har uppträtt på allt från små källarbarer till Hovet och Berns, allt från Paris boulevarder och Las Vegas kasinon till Gällivare Folkets Hus, de har vunnit prestigefyllda internationella utmärkelsen ”Most Classic Act” från Burlesque Hall of Fame 2009 och till exempel synts i en Rolling Stones video – för att bara nämna några få saker! Dessutom driver de Burleskakademien, Burlesk.se , och egna klubben Kittenville.

Crypt Kicker 5 väg mot frälsningen eller undergången startade 1995 i Stockholms södra hamnkvarter. Tre halvvuxna problembarn med hål i fickorna och en rasande vild stil möttes där. Snart började de spela musik tilllsammans för att slå ihjäl den ändlösa tristessen, besegra ensamheten och för att de åtminstone någon gång måste få göra någonting på sitt eget sätt. Dom började hamra fram en sällsynt musikalisk brygd blandad av blues, ylande gospel och countryindränkt akustisk punk. De magiska uppträdanden som gruppen skapade lockade snart fler medlemmar att ansluta sig till skaran. Nu står de snart på Kägelbanans scen, sex man starka, redo för sin största triumf.

Det vill säga: En burleskgrupp som är så bra att de förmår orsaka förlamning och hjärtattacker hos de fullt friska! Ett band som är så bra att det förmår hela de sjuka och förlamade! En hel kväll med den oslagbara kombinationen livemusik och liveburlesk! Inled det nya året på rätt sätt – syndigt, svettigt och sensationellt! Vi ger dig tillfälle att bryta alla dina nyårslöften under en och samma kväll.

På scen
The Amazing Knicker Kittens: Baby Bonaparte, Dixie Belle, Tiny O’Reilly, Yvette Les Fesses, Donna Delight, Madame Magduschka, Duchess Dubois och Chorus Kittens.
Crypt Kicker 5: Odd (sång och predikan), Hep Cat Matt (gitarr), One-String King (One-String och rytm), El Bendt (Saxofon), Baby Diamond Back (Tvättbräda och rytm), Bloodfinger (Bas).

Little Majorette
Debaser Sluseen
Lördag
(konsert)

Image of Little Majorette

Little Majorettes ljudbild är unik och förförisk. Musikens karaktär är lika mångfacetterad som karaktärerna i bandet och den röda tråden ligger i de starka melodierna, den väl avvägda balansen mellan de digitala och de analoga inslagen och Zoe Durrants spröda sång.

Zoe Durrant, Petter Winnberg och Nils Törnqvist bildar tillsammans den svensk-brittiska trion Little Majorette. Medlemmarna har erfarenhet från band som Miike Snow och kompbandet bakom El Perro Del Mar. 2011 gav de ut sitt debutalbum ““Rifle Heart” och har fått stor uppmärksamhet för sin singel “Bite The Bullet” som spelats mycket på radio.

När Stockholmsbandet Sound of Nonno blev recenserade i The Guardian för deras senaste release, The Crush, kallades de för “a stunning mix of intricately programmed beats and bleeps that jerk and jolt in all the right places, the childlike vocals lending it a sweet pop edge”. Vi kunde inte sagt det bättre själva. SoN leverar arenaelectro av högsta rang blandat med utmanande pop. Föreställ er en uppsnabbad version av band som M83, Telefon Tel Aviv & Röyksopp så är ni är ni på rätt spår.

Klubbfixandet står Youth för!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 Little Majorette
Trio som består av Zoe Durrant, Petter Winnberg och Nils Tornqvist. Zoe Durrant sjöng tidigare i Havana Gun, Petter Winnberg och Nils Tornqvist var länge med i det isländska reggaebandet Hjàlmar och har fortsatt att spela sida vid sida i turnébandet för den svensk-amerikanska supergruppen Miike Snow.
22:00 Sounds of Nonno
Gruppens kärna är Gustaf Nygren som genom flertalet vänner skapar en full ensemble. Bandet har hittills funnits i ca fem år och har bland annat gett ut en skiva helt på egen hand. EPn “The Crush” som släpptes 2011 blev hyllad i bland annat The Guardian.

 

Epiphany CONCERT
Berwaldhallen
Lördag
(Konsert)

Image of Epiphany  CONCERT

Extrainsatt konsert!
Sveriges Radios Symfoniorkester
Radiokören
Niklas Willén dirigent
Tommy Körberg
Elin Rombo
Konsertlängd: ca 2 h inkl. paus

 

Hagmans konditori
Intiman
Lördag
(Teater)

Image of Hagmans konditori

Över 65 000 besökare har senaste året sett, jublat och skrattat åt Hagmans konditori. Efter en tredje säsong i Göteborg flyttar vi konditoriet till Stockholm.

Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en högst osannolik slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att dom känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Dom drabbas då av minnen
och nostalgi i så höga doser att dom häpnadsväckande plötsligt och inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren lika plötsligt blir Hagmans konditori. Alltsammans förvandlas till minnen och dåtid och rockabilly och 50- och 60-talspop i en enda virvlande mix av sång och dans och musik och skratt innan allt plötsligt är nutid igen och då är allt lika roligt i alla fall för då har Hagmans konditori återuppstått.

Stockholmspremiär 5 januari kl 19.30

Rollistan:
Jan Rippe (äldre herre) spelas av Per Fritzell.
Per Fritzell (annan äldre herre) spelas av Knut Agnred.
Knut Agnred (också äldre herre) spelas av Anders Eriksson.
Anders Eriksson (en ännu äldre herre) spelas av Jan Rippe.
Fru Hagman och fröken Hagman spelas av Pernilla Emme.

Dessutom medverkar fem dansare och Den Ofattbara Orkestern förstärkta med två saxofoner.

Manus och regi: Claes Eriksson
Regiassistent: Kerstin Granlund
Koreografi: Lisa Alvgrim
Arrangör: Kulturtuben

Come Running
Stockholms Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of Come Running

Det är väldigt mörkt.
Jo, det är mörkt.
Kanske ett ingenting.
Ur detta Ingenting…
Alltså det är helt mörkt.
Men det är inte ett overkligt mörker.
Det är ett verkligt mörker.
Verkligheten är mörk.
Det som händer nu är att jag och kanske du…hallå…är du där?
/Sara Mannheimer
Med sin säregna blandform av dans, teater och musik gör Birgitta Egerbladh en ny dansteaterföreställning. Som tidigare växer föreställningen fram utan färdigt manus i ett nära samarbete med ensemblen. Egerbladh har även uppmäksammats för publik- och kritikersuccén Tjechovträdgården och sitt framgångsrika samarbete med humorgruppen Klungan.
Sara Mannheimer debuterade 2008 som författare med den hyllade romanen Reglerna.
I höst släpper hon sin andra bok Handlingen.

Swan Lake
Dansens Hus
Lördag
(Balett)

Image of Swan Lake

Efter alla framgångar med Bounce på Dansens Hus, internationellt och senaste succén The Last Bounce i Globen, tar sig Fredrik ”Benke” Rydman an en av världens mest älskade och framförda baletter. I hans råa streetdancetolkning av den klassiska sagan Svansjön får Tjajkovskijs originalmusik möta nykomponerad musik av bland andra Salem Al Fakir, Moneybrother, Adiam Dymott och nya stjärnskottet Lune.

Handlingen har förlagts till nutid. Istället för trolldom får Rothbart makt över omgivningen med hjälp av droger. Svanarna är prostituerade och helt beroende av Rothbarts beskydd och heroinet han förser dem med. I kampen mellan det onda och det goda är begäret till droger och kärlek centralt. Kan kärleken bryta förtrollningen, precis som i originalsagan?

Dansarna, totalt 10 stycken till antalet, har medverkat i Bounce uppsättningar tidigare eller valts ut genom audition. Jennie Widegren (Bounce) dansar rollen som mamman och i rollen som den svarta svanen Odile ser vi Ambra Succi (Bounce). Den vita svanen Odette dansas av Maria Andersson, som Sigfried ser vi Robert Malmborg och Rothbarth dansas av Daniel Koivunen.

Clandestino Fiesta Total – Salsa Caribbean
Clandestino / Restaurang Fleming
Lördag
(Klubb)

Image of Clandestino Fiesta Total - Salsa Caribbean

CLANDESTINO LÖRDAG FIESTA TOTAL®
? Tropical Caribbean & Salsa ®

? Djs: ? ®
– Dj Alex Alejandro.
– Dj A-Vilan
– Dj Dario T.

? Dansgolv 1 :Salsa, Cumbia, Merengue, Bachata & Fiesta Total ®

? Dansgolv 2: Reggaeton, Merengue Electronico, Dirty Dutch House Electro, Latin Electro, Dance Hall, Soca, Reggae, RnB, Hip Hop m.m*

? Terrass : Musik, vänner, öl, drinkar och cigarrer.
? Inträdesavgift :
* 21:00 -> 100 kr.
* 21:00-22:00 med medlemskort/Vip fri entré.
* 22:00-24:00 med medlemskort/Vip -> 80 kr.

? Åldersgräns: 22-99½ med LEG !!
? Vi REKOMMENDERAR er att komma tidigt !!!!

Clandestino / Fleming.
Fleminggatan 2.
T-Rådhuset, Stockholm.

 

Revival
LOBBY NIGHTCLUB
Lördag
(Klubb)

Image of Revival @ LOBBY NIGHTCLUB

Lobby Nattklubb, Stockholms största nattklubb med öppet till 05 inleder år 2012 med en Stor Nypremiär!
Under juluppehållet har lokalerna genomgått vissa förändringar och förändringarna kommer även ske löpande under januari månad. Inom kort öppnar vi även ett nytt dansgolv och nya överraskningar kommer att presenteras löpande. Vi firar detta med en Nypremiär lördagen den 7 januari!
Vi välkomnar även våra nya medarbetare lagom till Nypremiären och hoppas på en fantastisk kväll tillsammans med Er, våra underbara gäster!

Kvällens DJ är ingen mindre än DJ Jake!

För gästlista och fri entré fram till midnatt vänligen besök http://www.lobbynattklubb.se

För bordsbokning vänligen maila reservation@lobbynattklubb.se

Varmt välkomna!

Göteborg

DENNIS HUNTINGTON Memorial Concert
Nefertiti
Lördag
(Konsert)

Image of DENNIS HUNTINGTON Memorial Concert

LOVE EXPLOSION + LAG OCH ORDNING + HUNTINGTON BAND + TOGGES GOSSAR + FRED PÅ JORDEN

Den 15 juni 2011 gick Dennis Huntington plötsligt och tragiskt ifrån oss. Folkbildare, samhällsskildrare och rockpoet, musiken var för Dennis en del av livet och ett verktyg för att bemöta samhällets orättvisor.

1968 började Dennis sjunga och spela i Love Explosion, ett musikkollektiv som han spelade med tills han gick bort. Jag tror att Love Explosion var det band som han, trots ibland decennielånga pauser alltid kunde identifiera sig i. Kaotiskt poetiskt och plötsligt radikalt, Love Explosion var banbrytande på undergroundscenen i Göteborg. Röda Ropet var ännu radikalare, och ännu mer organiserade. Ett band Dennis själv aldrig spelade i, men som han skrev många uppskattade låtar till. “Rudolf E stark” av Röda Ropet var en låt som ofta hördes spelas på fritidsgårdarna i Göteborgs utkanter.

Utvecklingen mot ett hårdare och mörkare anslag följde på många sätt tidsandan. Lag och Ordning var under 70-talet tillsammans med Huntington Band Dennis egna projekt, punkiga rockorkestrar där han spelade och sjöng vad han ville, fri från samhällets pekpinnar. Förutom att sjunga, skriva låtar och spela munspel och gitarr, spelade han också trummor i Togges Gossar som ofta kunde ses spela på bröllop och fördelsedagsfester, där de framförde personliga tolkningar av Ålefeskarns Vals och Velvet Underground.

Dennis var förutom min farsa en enastående musiker och inspiratör. Ett av mina första minnen var när jag, farsan och brorsan spelade in låtar från Roy och Rogers Macken hemma i Barkkulla. Farsan var skitseriös, jag var fyra, och det var början av ett liv av musik, bland annat i bandet Fred på Jorden, som också spelar några av Dennis låtar denna kväll.

Förutom medlemmar och vänner från dessa band kommer under kvällen människor som på olika sätt inspirerats av Dennis Huntington framföra och tolka hans låtar. Kom och dansa, ta en tår eller fäll en.

 

CONTRA
Sticky Fingers
Lördag
(Konsert)

Image of CONTRA

Efter en lyckad och framgångsrik spelning på europas största klubbfestival i somras (Reeperbahn Festival) kommer nu Contra för att besöka Sticky än en gång.
Det här är första framträdandet i Sverige sedan maj och vi är väldigt exalterade över att ha de på vår klubb igen.

Contra bildades 2008 och har sedan dess haft flitigt med spelningar på många av Göteborgs mest etablerade rockklubbar. Bandet fick sig på kort tid en trogen publik och tillhör nu ett självklart inslag på göteborgs pophimmel. Våren 2011 var de på turné i Holland och Tyskland där de mottogs väl med klubbar fyllda till bristningsgränsen.

Hemsida: http://www.facebook.com/contrasweden

At the last minute
Göteborgs Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of At the last minute

Efter teaterns största publiksuccé i mannaminne, Sista dansen, skildrar Carin Mannheimer på nytt åldrandet i en alldeles nyskriven komedi.

Möt Marianne, Solveig och Annlouise, tre 80-åriga kvinnor som jobbar mot en snäv deadline, nämligen den slutgiltiga. Köttets lustar och själarnas obotliga ensamhet tar aldrig slut. Det är mycket som ska hinna bli gjort; bo i kollektiv, bli kär och börja ett nytt liv…

Carin Mannheimer har gjort det igen! Efter Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé i mannaminne är Carin Mannheimer tillbaka med en alldeles nyskriven komedi om att åldras. Redan innan premiären hade 20,000 biljetter bokats. I rollerna ses Gerd Hegnell, Ann Lundgren, Inger Hayman med flera.

Extrainsatta föreställningar, biljettsläpp tor 5/1 kl 12!
Söndag 5 feb kl. 15.00
Söndag 26 feb kl. 15.00
Tisdag 20 mars kl. 19.00
Onsdag 21 mars kl. 19.00
Torsdag 22 mars kl. 19.00

 

GLOW nightclub
Kungsportsavenyn 8
Lördag
(Klubb)

Image of GLOW nightclub

– Glow nightclub –

Vår målsättning är att vara den bästa nattklubben i Göteborg för Dig runt och över 30.

Klädsel: Vårdad!

Musiken och känslan vi jobbar efter är, glädje och fest när det är som bäst!

Väl mött!

 

HITZ DELUXE DJ-BONANZA!!! LIVE: JAMES AUSFAHRT
Jazzhuset
Lördag
(Klubb)

Image of HITZ DELUXE DJ-BONANZA!!! LIVE: JAMES AUSFAHRT

JAMES AUSFAHRT
Åke Strömer har spelat sax med Love Is All och gästat en mängd olika band på diverse instrument genom åren. Som James Ausfahrt släpper han spretig och medryckande musik som ni kan lyssna på här: http://jamesausfahrt.bandcamp.com/
Förra gången Ausfahrt spelade på Hitz gjorde han braksuccé med två dansare, en kassettbandspelare och mikrofon samt a whole lotta je ne sais quoi. Måste upplevas på plats!

Läs mer om James Ausfahrt på Djungeltrummanlänken: http://www.djungeltrumman.se/djungeltrumman/tag/%20James%20Ausfahrt

Malmö

Chamber Concert
Malmö Opera
Lördag
(Konsert)

Image of Chamber Concert

Vår serie med kammarkonserter i foajén på lördagseftermiddagarna fortsätter även detta spelår. Sångare och musiker från vår kör och orkester framför sina favoriter i det lilla formatet.

Foajéserveringen håller öppet.

KAMMARKONSERT 7 JANUARI
Musikaler – sånger ur musikaler som gjorts i huset

Nacio Herb Brown / Arthur Freed
medley ur Singin in the Rain

Mitch Leight / Joe Darion
Impossible dream ur The Man of La Mancha

Leonard Bernstein / Stephen Sondheim
A boy like that/I have a love ur West Side Story Kay

Stephen Sondheim
Agony ur Into The Woods

Benny Andersson / Björn Ulvaeus
Ut mot ett hav ur Kristina från Duvemåla

Richard Rodgers / Oscar Hammerstein II
medley ur Sound of Music

Kurt Weill / Ogden Nash
I’m a stranger here myself ur One Touch of Venus

Stephen Sondheim
Later ur A Little Night Music

Frank Wildhorn / Leslie Bricusse
Someone like you ur Jekyll & Hyde

Stephen Sondheim
No-one is alone ur Into the Woods

Alan Menken / Howard Ashman
Suddenly Seymour ur Little Shop of Horrors Kay

Jerry Herman
I am what I am ur La Cage aux Folles

Henrik Lagercrantz, tenor; Jonas Samuelsson, baryton; Lisa Löfqvist, sopran; Kay Standen, mezzosopran

Max Lörstad, piano; Henrik Lagercrantz, tenor; Jonas Samuelsson, baryton; Lisa Löfqvist, sopran; Kay Standen

15 min paus

Sånger ur musikaler som aldrig gjorts i huset

Stephen Sondheim (*1930)
Beautiful Girls ur Follies

Frank Churchill (1901-1942) / Larry Morey (1905-1971)
Someday my Prince will come ur Snow White

Jule Styne (1905-1994) / Bob Merrill (1921-1998)
People ur Funny Girl
My Man ur Funny Girl

Milton Schafer / Ira Levin (1929-2007)
He touched me ur Drat! The cat!

Stephen Sondheim (*1930)
I’m still here Girls ur Follies

Harold Arlen (1905-1986) / Noel Langley (1911-1980)
Over the Rainbow ur Wizard of Oz

John Kander (*1927) / Fred Ebb (1928-2004)
New York, New York ur New York, New York

Rickard Söderberg, tenor; Fredrick Haglund, piano

Lock Up
KB
Lördag
(Konsert)

Image of Lock Up

Genom åren som gått har Lock Up behållit sin ställning som den extrema musikens verkliga supergrupp. Konceptet kring bandet skapades i Birmingham i slutet av 90-talet då Nicholas Barker (Cradle Filth, Dimmu Borgir) och Shane Embury (Napalm Death) hängde på stans ölhak och lyssnade på metal. Napalm Death-medlemmen Jesse Pintado anslöt också till pubrundorna och över deras diskussioner växte snart idén om att starta ett band. Inriktning var glasklar. Den gamla skolans death och thrash metal med energin från 80-talets grindcore.

Under Lock Ups första tid hade Pain och Hypocrisy-mannen Peter Tägtgren rollen som sångare i bandet. Efter en tid gick de skilda vägar och mikrofonen övertogs av en annan svensk. Nämligen Tomas Lindberg från At the Gates. Efter de två klassiska albumen “Pleasures Pave Sewers” och “Hate Breeds Suffering” gick Jesse Pintado tragiskt bort. Vid tidpunkten kunde ingen av de kvarvarande medlemmarna hitta någon anledning att fortsätta som band efter händelsen.

Några år gick och till slut blev längtan efter bandet för stor. Shane och Nick bestämde sig för att skaka liv i Lock Up och lyckades. Nu är de tillbaka med albumet “Necropolis Transparent”. En milstolpe för grindcore-musiken och ny klassiker med några av de verkliga ledarna för genren!

http://www.myspace.com/lockup

Les Misérable
Malmö Operan
Lördag
(Musikal)

Image of Les Misérable

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

Historien börjar 1815 då Jean Valjean friges och slutar när han dör, arton år senare. Rollen som Jean Valjean spelas av Dan Ekborg. Fred Johanson gör Javert, polischefen som hela sitt liv jagar den försvunna straffången Jean Valjean. Det samvetslösa värdshusparet makarna Thénardier gestaltas av Marianne Mörck/Evamaria Björk och Peter Harryson. Fantine, fabriksarbeterskan som blir utstött när hennes kamrater får veta att hon har en dotter, Cosette. Jean Valjean lovar den döende Fantine att ta hand om Cosette som bor hos paret Thénardier som utnyttjar henne som piga medan deras dotter Éponine skäms bort. Musikalartisterna Karolin Funke och Annika Edstam delar på rollen som Fantine, Emmi Christensson och Mathilda Ahnell delar på rollen som Cosette och Ida Högberg sjunger rollen Éponine.

Förra året firade den brittiska musikalproducenten Cameron Macintosh 25-årsjubileum med Les Misérables. Då kunde det återigen konstateras att musikalen är en av världens mest älskade. Nästan 60 miljoner människor världen över har sett Les Misérables. Macintoshs signum är konceptmusikaler som ser exakt likadana ut världen över. När Les Misérables sätts upp i hösten 2011 behöver Malmö Opera inte följa originalkonceptet utan har fått förändra gestaltning och scenografi.

Les Misérables regisseras av Ronny Danielsson. Mats Rondin och Joakim Hallin turas om att
dirigera Malmö Operaorkester.

KB Nightclub
KB
Lördag
(Klubb)

Image of KB Nightclub

På KB kan du gå på nattklubb varje fredag och lördag. Vi har tre barer, två rum och ett stort dansgolv. Våra DJs fokuserar på pop och rock men målet är att alla ska dansa till bra musik! Håll koll på hemsidan under KB Malmö för att se vem som snurrar plattor just ikväll!

På fredagar har vi 18-årsgräns och på lördagar är det minst 20 år i dörren som gäller.

I regel öppnar vi 23:30 men avvikelser kan förekomma då vi måste ta hänsyn till eventuella konserter innan. Oavsett hinner du med alla dina äventyr då vi inte stänger förrän kl 04:00!

Välkommen!

WONK with Miss Inga
Amiralsgatan 23
Lördag
(Klubb)

Image of WONK with Miss Inga

Vill börja med att säga ett stort tack till alla som kom på vårt 10-års jubileum. Fullsatt med över 450 personer.

Den 7 januari rivstartar vi året med besök från Miss Inga och Southern Comfort.

På stora golvet spelar DeeJay Jonny, på lilla Carina DeSoleil och Belinda i karaoken.

Som alltid går du förbi kön genom att checka in på WONK via facebook i din smartphone.

Entré: 50 innan midnatt/100 efter . Ålder: 20

Dagens aktiviteter

Stockholm

Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Stockholm Winter Games
Hours: 10:00 – 18:00
Margaret M. de Lange
Hours: 10:00 – 21:00
Pet Fair 2012
Hours: 10:00 – 18:00
Aitor Ortiz
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Two masters servant
Hours: 13:00 – 15:00
The dance of death
Hours: 13:00 – 15:05
Come Running
Hours: 14:00 – 16:00
Swan Lake
Hours: 15:00 – 16:15
Peter Carlsson & Blå Grodorna
Hours: 15:00 – 18:00
The Girl of the West
Hours: 15:00 – 17:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 15:00 – 17:00
Epiphany CONCERT
Hours: 15:00 – 17:00
Hagmans konditori
Hours: 16:00 – 18:30
No Man´s Land
Hours: 18:00 – 20:00
Epiphany CONCERT
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Persona
Hours: 19:00 – 20:30
Swan Lake
Hours: 19:00 – 20:15
Lucky Per’s Journey
Hours: 19:00 – 21:00
Hair
Hours: 19:00 – 21:00
William Shakespeare’s collected works
Hours: 19:00 – 21:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Misantropen
Hours: 19:30 – 21:30
Hedda Gabler
Hours: 19:30 – 21:30
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
Outernational
Hours: 21:00 – 03:00
Crypt Kicker Kittens Midwinter Bar Room Revue
Hours: 21:00 – 03:00
Clandestino Fiesta Total – Salsa Caribbean
Hours: 21:00 – 03:00
Party @ Aveny – 2012 and on!
Hours: 22:00 – 03:00
Under the Bridge w1 – NOAH, Nadja & STAFFAN – Leather – DJ CUTTIS
Hours: 22:00 – 05:00
Revival @ LOBBY NIGHTCLUB
Hours: 22:00 – 05:00
Modern Lovers %u2013 premiere night feat. Coral dj-set
Hours: 22:00 – 03:00
club KG ❤ MEGAPARTY#5 | PREMIERE
Hours: 22:00 – 03:00
KUNDTJÄNST & PANGEA CULT
Hours: 22:00 – 03:00
Premiere Stereo Nightclub!
Hours: 22:00 – 03:00
Party @ Nightclub AMNESIA
Hours: 22:00 – 03:00
Party @ Magenta
Hours: 22:00 – 03:00
1st Weekend 2012 at SOLIDARITET
Hours: 23:00 – 05:00
NIMA KHAK (1:53.2, H-)
Hours: 23:00 – 04:30
Little Majorette
Hours: 23:00 – 01:00
Niki & the Dove
Hours: 23:00 – 01:00

Göteborg

GOTHIA INNEBANDY CUP
Hours: 08:00 – 00:00
My Dog
Hours: 09:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
STENA 15
Hours: 11:00 – 17:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 17:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 17:00
Favorit – vs. hatobjekt
Hours: 11:00 – 17:00
Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry
Hours: 15:30 – 17:30
At the last minute
Hours: 18:00 – 19:20
DENNIS HUNTINGTON Memorial Concert
Hours: 19:00 – 21:00
Carl-einar Häckner – Swedish Meatballs With Lingonberry
Hours: 19:30 – 21:30
GBG WRESTLING
Hours: 20:00 – 22:00
CONTRA
Hours: 21:00 – 23:00
Party @ Gretas
Hours: 21:00 – 04:00
HITZ DELUXE DJ-BONANZA!!! LIVE: JAMES AUSFAHRT
Hours: 22:00 – 03:00
Saturdays @ Apartment No.. 4
Hours: 22:00 – 03:00
GLOW nightclub
Hours: 23:00 – 05:00

Malmö

White Lines – Sophie Tottie
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
FRANCISCO GOYA – The Disasters of War
Hours: 11:00 – 17:00
GERHARD NORDSTRÖM
Hours: 11:00 – 17:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
Fredrik Roos stipendium 2011
Hours: 11:00 – 18:00
They became friends
Hours: 12:00 – 18:00
Chamber Concert
Hours: 14:00 – 16:00
Les Misérable
Hours: 18:00 – 21:00
Friday & Saturday @ Harrys
Hours: 22:00 – 03:00
Lock Up
Hours: 22:00 – 20:00
KB Nightclub
Hours: 23:00 – 03:00
Party @ Etage
Hours: 23:00 – 04:00
OH BABY I LIKE IT RAW
Hours: 23:00 – 03:00
Samling
Hours: 23:00 – 01:00
Elektronische Winternacht
Hours: 23:00 – 05:00
SOUL CLAP!
Hours: 23:00 – 03:00
WONK with Miss Inga
Hours: 23:30 – 05:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Green Carpet Band
Hours: 16:00 – 18:00
Abrahams Children
Hours: 18:00 – 20:00
Wolf Rock
Hours: 18:00 – 20:00
Dear compatriots
Hours: 18:00 – 20:00
Aftenposten’s New Year’s Concert
Hours: 18:30 – 20:30
Gaygalla 2012
Hours: 19:30 – 21:30
SHINING & JENNY HVAL
Hours: 20:00 – 22:00
Stand Up @ Klubbscenen
Hours: 21:00 – 23:00
RUA-BURKE BAND
Hours: 21:00 – 23:00
SHADOWLOVE
Hours: 22:00 – 03:00
Dyvesveen
Hours: 23:59 – 02:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
European Art 1300-1800
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
LOUISIANA CONTEMPORARY
Hours: 11:00 – 18:00
Crazy Christmas Cabaret 2011
Hours: 15:00 – 17:30
Mahlers 9.
Hours: 16:00 – 18:00
MOZART
Hours: 17:00 – 19:00
Underground Man
Hours: 17:00 – 19:00
Kentex 50
Hours: 17:00 – 19:00
Crazy Christmas Cabaret 2011
Hours: 19:30 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 00:00
Annisette
Hours: 20:00 – 22:00
Seagull
Hours: 20:00 – 21:40
Champagne!
Hours: 20:00 – 22:00
MLO & Support: Shiny Darkly & Beat Machines & RUM37
Hours: 20:00 – 00:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s