Thursday the 5th of january in Swedish

Stockholm

Peter Carlsson & Blå Grodorna
Scala Teatern
Torsdag
(Konsert)

Image of Peter Carlsson & Blå Grodorna

Ett 16-års jubileum
Tisdag den 18 oktober kl 12.00 släpps alltså biljetterna till de sista spelveckorna av föreställningen Ett sextonårsjubileum!

De 18 föreställningarna gäller perioden 24 nov t o m 17 dec samt 5 januari t o m 14 januari, torsdagar och fredagar kl 19.00 samt lördagar 15.00.
Ring biljettkassan tfn 08-14 35 75 (klicka här för kontaktinfo och öppettider) eller boka online nedan.

”Hans scennärvaro är total, hans tilltal exakt, hans förankring i Svensk underhållningstradition är fullkomlig.”
DN

Epiphany blues
Fasching
Torsdag
(Konsert)

Image of Epiphany blues

STOCKHOLMS BLUES FÖRENING ANORDNAR BLUESFEST FÖR ARTONDE GÅNGEN PÅ FASCHING

Stockholms Bluesförening är på Fasching och anordnar traditionsenligt en bluesfest på Trettondagjulafton. När vi startade med dessa evenemang 1994 var vi lite osäkra på om Trettondagjulafton var en utekväll, men ack vad vi bedrog oss. Det var en given succé redan första året och har så fortsatt och ett par av dessa år har det varit mer än fullsatt. Det innebär alltså att om du är intresserad av att gå på bluesfesten måste du boka eller köpa biljetter på något av ovanstående sätt. Bluesen lever på Trettondagsafton och vill du se vilka band som spelat under årens lopp på våra julbluestillställningar så gå till vår hemsida: http://www.stockholmblues.se

PROGRAM

CATFICH CHARLY från Vetlanda består av holländarna Cornelis och Michel van Son. Med sin energiska stil att spela countryblues presenterar de blues på ett uppfriskande sätt med mycket känsla och inlevelse. http://catfishcharly.com

BOOGIESAURUS REX är ett ungt bluesband som är inspirerade av Jimmy Reed, Muddy Waters, Elmore James, Albert King, Howlin’ Wolf, Junior wells och Magic Sam. Bluesklassiker blandas med eget material. Bandet spelade på vår MiniBluesFestival i december 2011. Bandet består av Jonas heinonen (bas/gitarr/sång), Bo Erik Jonsson (bas/gitarr/sång) och Peter Värttö (trummor). Eventuellt är John Runefelt (piano) och en slagverkare med som gästartister. Man kan lyssna på ett youtubeklipp (svart) genom att klicka HÄR!

KNOCK-OUT GREG & THE JUKES spelar gammal juke-joint blues. Medlemmar är Knock-out Greg (munspel, sång), Ari Hautala (gitarr), Björn Viitanen (gitarr) och LIttle Marc Anderson (trummor).

TEHLER BLUES BAND Ett av landets bästa bluesband med far och son Tehler i centrum. Det utlovas Chicagogrooves, Jump och gospelblues med detta svängande band med ett band har sina rötter i 60-talets sound men med en uppdaterad energi. Richard Tehlers drivande gitarrspel tillsammans med svänget och grooven gör att detta är ett band som fullkomligt lyfter! Richard Tehler -gitarr, Al Tehler -keyboards, Martin Bällgren -sax, , Michael Krönlein -bas, Chris Montgomery -trummor

http://www.myspace.com/altehler

INFO

Biljetter kostar med förköp 285:- (för medlemmar i Bluesföreningen 220:-)
Entré i dörren: 300:- ( för medlemmar 220:-)
Tillkommer garederobsavgift på 20:-

Är du medlem anger du kampanjkoden blueskompis i köprutan. Uppvisande av medlemskort för 2011 skall visas upp om du utnyttjar medlemserbjudandet, annars får man betala ytterligare 55kr vid entrén.

Bordsbokning sker genom köp av matplatsbiljett.

Du kan naturligtvis också köpa biljetter direkt i kassan på konsertdagen (den 5 januari) men vill du vara garanterad att komma in rekommenderar vi dig att köpa biljetter i förskott.

Monty Python´s SPAMALOT
Oscarsteatern
Torsdag
(Teater)

Image of Monty Python´s SPAMALOT

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Föreställningen är ca 2 tim 30 min inkl paus.

Stockholm Winter Games
Stockholmsmässan
Torsdag
(Mässa)

Image of Stockholm Winter Games

Under fyra dagar pågår massor av olika aktiviteter på mässan i form av prova på, uppvisningar, tävlingar och mycket mer.

Se uppvisningar i cheerleading, dans och musik, testa parkour, free running, tricking, roller derby, golf, dart, senaste e-sport spelen och massa andra grejer!

Det blir turneringar i cheerleading, fotboll och innebandy och utställarna har egna high lights i sina montrar så programmet är fullpackat!

* Ingen åldersgräns. Vi rekommenderar familjer med barn/ungdomar mellan 10-20år. Vuxna är givetvis välkommna även utan barn och ungdomar utan vuxna likaså.
* Besökare som är födda 2005 och senare går in utan kostnad i målsmans sällskap.
* Entré gäller under en dag. Du kan gå in och ut hur många gånger du vill dagen då entren gäller med ditt Stockholm Games kort.

1st Weekend 2012 at SOLIDARITET
Solidaritet
Torsdag
(Klubb)

Image of 1st Weekend 2012 at SOLIDARITET

TORSDAG: Chris Serious & Friends

Chris Serious serverar ett 6h långt set på torsdag.
Det bjuds på Deep, Tech, House, Nu Disco, Progressive, Techno och Electro! Denne man har inget emot att hantera alla elektroniska genres i ett och samma set.
Räkna med ett och annat inhopp av en och annan talang under kvällen, Vilka? Kom förbi och se efter själv…
Ses på torsdag på Solidaritet! 🙂

***** Psssssst – Fri Entré + att ni är lediga på fredagen….******

SVMK
Strand
Torsdag
(Klubb)

Image of SVMK

TRETTONDAGSAFTON PÅ STRAND!
TORSDAG 5 JAN
SVENSKA MUSIKKLUBBEN DJS & BABA STILTZ/118STHLM

FRI ENTRÉ
22.00 – 03.00
Öppet till 03!
Åldersgräns – 20 år

Svenska Musikklubben öppnar upp 2012 med en stor fest på Trettondagsafton och helt gratis dessutom. Bakom SVMK djs finns Gustav Sundh, Rickard Nilsson & Nicklas Nilsson som alla hyser en stor förkärlek till britpop & madchester, men räkna även med inslag av modern disco på dansgolvet.

På Trettondagsafton gästas vi av begåvade DJ:n, musikern och mångsysslaren Baba Stiltz som även gör musik även under sina alias ’118sthlm’ och ‘The Bethlehem Beard Corporation’. Till Strand har vi alltså äran att få presentera ett exklusivt dj-set med Baba stiltz/118sthlm. Hoppas att han spelar fantastiska skweeepoplåten sEXYdANIel!

Party @ Aveny – 2012 and on!
Aveny
Torsdag
(Klubb)

Image of Party @ Aveny - 2012 and on!

TORSDAG, Fredag, Lördag – Alex D’Rosso, Filip Simzon & DJ Swss! Så tackar vi av 2011 och sparkar igång ett nytt sprudlande år som för Avenys räkning innebär många spännande nyheter. Först, låt mig presentera 3 kvällar hos oss:

Torsdagen den 5/1, mer känt som Trettondagsafton håller Aveny EXTRAÖPPET för att fira in denna högtidshelg som endast kan jämföras med 2011s motsvarighet, Juldagen. Kvällen till ära besöks vi åter av Alex D’Rosso som efter några veckors frånvaro gör comeback på Aveny | Nattklubb.

Trettondag Jul, 6/1. Till tonerna av Filip Simzon och kollegan DJ Sajjk huserar vi under fredagen i sedvanlig ordning ett hundratal festglada gäster – en kväll som av allt att döma kommer bli minst lika färgsprakande som gårdagen.

Lördagen 7/1. På lördagen flygs DJ Swss in exklusivt för Aveny och vår lördagspublik. Swss har spelat och producerat tillsammans med artister som exempelvis Albin Myers, Nause, Mark Knight, Tristan Garner och inför Aviciis spelning på Solidaritet. DJ Swss har även producerat låtar som Things och I’m Gonna Feel It (Original Mix).

Helgens DJs:

Torsdag
– Alex D’Rosso
– Eric Shaw
– Filip Simzon
– Eztoyloco

TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO!
Obaren
Torsdag
(Klubb)

Image of TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO!

Vänner!

Sedan vi sist sågs, på vår och Calis stora julfest (bilder här : http://on.fb.me/uXdijy), så har det hunnit gå hela två långa veckor och dessutom blivit nytt år! Därför säger vi nu Gott Nytt 2012 och välkomnar er alla till vårsäsongens allra första TnT THURSDAYS!

Konceptet är oförändrat… Som vanligt heter era pålitliga värdar Zoulias & Taro och ur den trevliga baren serveras förstaklassig dryck! Allt som tidigare alltså, fast ännu bättre och ännu roligare!

På fredag är det ju dessutom ledig röd dag = anledning att stanna ute extra sent på torsdagskvällen. Helg!

Varmt välkomna till Obaren på torsdag!

http://www.obaren.se/
http://www.caliroots.com/

Göteborg

Twelfth Night BLUES
Musikens Hus
Torsdag
(Konsert)

Image of Twelfth Night BLUES

Göteborgs Bluesförening bjuder upp till traditionsenlig Trettonhelgsblues.

Fullt sväng hela kvällen med: Christoffer & Gugge + Bluesland + Interstate 40 Rhythm Kings

Entré: 200:- (150:- för medlemmar i Göteborgs Bluesförening)
Förköp # Vi öppnar kl. 20.00 På stora scen. Åldergräns 18 år. Meny & bar

Torsdag 12 Januari

GUDARNA VÄCKTES

Gudarna Väcktes består av tre låtskrivare som kompar varandra.
Stilen varierar därför från vemodsvisa till gladare pop. För mer info kolla Gudarna Väcktes på facebook eller youtube
Spana in: Gudarna Väcktes

Fri entré. Kl. 20.00
På Café Hängmattan Meny & bar.

At the last minute
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

Image of At the last minute

Efter teaterns största publiksuccé i mannaminne, Sista dansen, skildrar Carin Mannheimer på nytt åldrandet i en alldeles nyskriven komedi.

Möt Marianne, Solveig och Annlouise, tre 80-åriga kvinnor som jobbar mot en snäv deadline, nämligen den slutgiltiga. Köttets lustar och själarnas obotliga ensamhet tar aldrig slut. Det är mycket som ska hinna bli gjort; bo i kollektiv, bli kär och börja ett nytt liv…

Carin Mannheimer har gjort det igen! Efter Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé i mannaminne är Carin Mannheimer tillbaka med en alldeles nyskriven komedi om att åldras. Redan innan premiären hade 20,000 biljetter bokats. I rollerna ses Gerd Hegnell, Ann Lundgren, Inger Hayman med flera.

Extrainsatta föreställningar, biljettsläpp tor 5/1 kl 12!
Söndag 5 feb kl. 15.00
Söndag 26 feb kl. 15.00
Tisdag 20 mars kl. 19.00
Onsdag 21 mars kl. 19.00
Torsdag 22 mars kl. 19.00

New Year Celebration in Vienna, Gothenburg Symphony Orchestra
Göteborgs Konserthus
Torsdag
(Konsert)

Image of New Year Celebration in Vienna with the Gothenburg Symphony Orchestra

Göteborgs Symfoniker
Dirigent: Arvid Engegård
Solist: Carolina Sandgren, sopran
Presentatör: Måns Pär Fogelberg

För andra året i rad dukar Konserthuset upp till Wienerfest. På menyn står Straussfavoriter som Pizzicatopolka och An der schönen blauen Donau plus operettklassiker från Läderlappen, Csardasfurstinnan och Glada änkan! Välkommen till en helkväll på Konserthuset!

GOTHIA INNEBANDY CUP
Olika sportarenor i Göteborg
Torsdag
(Sportevenemang)

Image of  GOTHIA INNEBANDY CUP

Till Gothia Innebandy Cup är alla lag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos respektive nations Innebandyförbund.

Tävlingen inleds med gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4-5 lag där alla möter alla i en enkelserien. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Slutspelet sker efter cup-system, dvs utslagnings-metoden.

Klass B11spelar efter SIBF:s spelregler för åldersklassen, ingen segrare koras. I stället spelas ett gruppspel med 7 lag i varje grupp.

För komplett spelprogram, klicka in på: http://www.gothiainnebandycup.se/swe/

TWELFTH NIGHT
Berså
Torsdag
(Klubb)

Image of BERSÅ Thursday | TWELFTH NIGHT

BERSÅ THURSDAYS | TRETTONDAGSAFTON | 5 JANUARI
?????????????????????????
Nytt år nya möjligheter! Denna torsdag är det Trettondagsafton, många är lediga dagen efter så räkna med fullt ös!

Under vintern kommer vi bjuda på livespelningar, sköna djs och dans i mängder på torsdagarna @ Berså!

Det blir allt ifrån house till dagens partyhits! Vi kommer garanterat få alla att slå klackarna i taket!

Räkna med bra blöös varje torsdag då Patryk Andrzej och Marcus Karlsson spelar!
? Happy Hour priser i baren till 00.00

?????????????????????????
För gästlista som ger fri entré till 23.30
skriv namn+ antal på wallen eller till 0733 80 25 87
?????????????????????????

Tänk på att vi öppnar redan 22 och stänger 05.00 denna kväll!

Varmt välkomna önskar
Hennemann Events | Dogstar Entertainment
Bassam & Berså med personal!

Tid: 22-03

Varmt välkomna!

TOP FLOOR OPEN!
Sticky Fingers
Torsdag
(Klubb)

Image of TOP FLOOR OPEN!

****************************
KLUBB TOTAL 2012

TOP FLOOR ÖPPET!

ÖPPET 20-02
FRI ENTRÈ 20-21
HAPPY HOUR 20-22

RESIDENT DJ: AGATON SAX

*****************************

Tre våningar, två dansgolv med flera djs som bjuder på allt från
soul, house och R&B på Top Floor
dansant pop, rock och indie på entrévåningen
till hårdare rock i källarvåningen…

*****************************

Malmö

Glamour and Champagne
Musikaliska
Torsdag
(Konsert)

Image of Glamour and Champagne

En sprakande nyårsfest med Opera, Operett, Musikal, Humor och Dans!
Medverkande: Alla Luks,sopran, Karin Nybom,sopran, Mattias Nilsson, baryton, och dansarna Dana Cinne och Andrej Bond.
Kapellmästare är pianisten Eric Skarby.
Dessutom medverkar: estradören Mattias Enn, den lyriskdramatiska sopranen och operakomikern Catarina Lundgren, musikalartisten Johan Ringström samt gästdansare.

Två föreställningar!
Annandag Jul & Trettondagsafton

Biljetter; 060-197311
Mer information finns på opera lights hemsida:

http://www.operalight.se/

eller på Musikaliskas hemsida:

http://www.musikaliska.com/repertoar/opera-light-%e2%80%9dglamour-och-champagne%e2%80%9d-2612-51/

Martin Prahl
Debaser
Torsdag
(Konsert)

Image of Martin Prahl

När Martin Prahl och hans band äntrar Debasers scen är det tidlös rockmusik influerad av bl.a. Springsteen, Foo Fighters, Arcade Fire och Pearl Jam som står på menyn.

I februari 2011 släpptes debutplattan ”Through The Dark”. Skivan hyllades av en enig kritikerkår och Prahls förmåga att skriva starka melodier lyftes gång på gång fram. Musiktidningen Sonic avslutade sin recension med orden ”en uppriktighet och självkänsla som är remarkabel”.

I samband med skivsläppet gjorde Prahl en bejublad premiärspelning här på Debaser och nu är det alltså åter dags för Martin och hans sexmannaband att uppträda på ”himmaplan”. Guldkorn från den kommande skivan som troligen släpps i april har utlovats.

Missa inte att se Martin på en intim klubbspelning.

Öppnar upp gör Malmöbandet The Luxe (Alt/rock/pop) som under 2011 genomfört mer än 30 livespelningar. I somras tog dem en paus, klev in i studion och i slutet av September släpptes dubbelsingeln “Olivia & A Part of The Game”.

“En kvartett som med imponerande självklarhet vet hur man skapar storslagna melodier. Det finns en uppenbar, genuin kärlek till popmusik som övertygar både på scen och i Studion.” Patrick Wirén, GAFFA

Pop Mob är kvällens djs så det blir som vanligt genialiskt bra dans.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

Les Misérable
Malmö Operan
Torsdag
(Musikal)

Image of Les Misérable

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

Historien börjar 1815 då Jean Valjean friges och slutar när han dör, arton år senare. Rollen som Jean Valjean spelas av Dan Ekborg. Fred Johanson gör Javert, polischefen som hela sitt liv jagar den försvunna straffången Jean Valjean. Det samvetslösa värdshusparet makarna Thénardier gestaltas av Marianne Mörck/Evamaria Björk och Peter Harryson. Fantine, fabriksarbeterskan som blir utstött när hennes kamrater får veta att hon har en dotter, Cosette. Jean Valjean lovar den döende Fantine att ta hand om Cosette som bor hos paret Thénardier som utnyttjar henne som piga medan deras dotter Éponine skäms bort. Musikalartisterna Karolin Funke och Annika Edstam delar på rollen som Fantine, Emmi Christensson och Mathilda Ahnell delar på rollen som Cosette och Ida Högberg sjunger rollen Éponine.

Förra året firade den brittiska musikalproducenten Cameron Macintosh 25-årsjubileum med Les Misérables. Då kunde det återigen konstateras att musikalen är en av världens mest älskade. Nästan 60 miljoner människor världen över har sett Les Misérables. Macintoshs signum är konceptmusikaler som ser exakt likadana ut världen över. När Les Misérables sätts upp i hösten 2011 behöver Malmö Opera inte följa originalkonceptet utan har fått förändra gestaltning och scenografi.

Les Misérables regisseras av Ronny Danielsson. Mats Rondin och Joakim Hallin turas om att
dirigera Malmö Operaorkester.

WIENERGALA
Malmö Konserthus
Torsdag
(Konsert)

Image of WIENERGALA

Årets Trettonaftonkonsert bjuder inte bara på traditionell wienermusik. Vi spänner den musikaliska bågen och gör även en resa in i operettens och musikalens underbara värld. Konsertmästaren från Wienfilharmonikerna har med sig det äkta schwunget och bjuder på lite mer än bara tretakt under kristallkronorna.

Malmö SymfoniOrkester
Rainer Honeck, dirigent
Kristine Becker Lund, sopran
Gert Henning-Jensen, tenor
Lars Walldov. presentatör

KONSERTTIPS av Iva Aulin-Tidstrand och Roland Sparrmo
Vi är mycket glada över att ha Rainer Honeck här varje år. Han kan förmedla wienertraditionen till oss i orkestern på bästa sätt. Som österrikare och konsertmästare i Wienfilharmonin med lång erfarenhet av den direktsända nyårskonserten från Musikverein i Wien, har han den med modersmjölken. Vi ser fram emot att för en stund få drömma oss bort till valsernas Wien.

WIENERMATINÉ kl 15.00 förkortat program, utan paus Pris 250:-
Programblad
WIENERGALA kl 18.00 Pris 330:-
Programblad

Biljettpris 250-330:-

The Club Red
HIPP
Torsdag
(Klubb)

Image of The Club Red

Torsdagen den 5/1 slår vi upp portarna för extraordinär kväll i Hipps fashionabla lokaler… Red Bull presenterar denna afton i samarbete med HIPP och Öresundsgruppen det mytomspunna konceptet The Club Red!

Ni kommer mötas av en nästintill oigenkännlig lokal utsmyckad till bristningsgränsen med teknik, ljud och ljus i världsklass!

Kvällens mainact utgörs av ingen mindre än OLIVER INGROSSO! Dessutom finns Rasmus Demse, Elias Eriksson, Joey Massa & Masih Ghaeny på plats! Med andra ord utlovas musikalistiska toner i världsklass!

Vi slår upp portarna klockan 22.30 denna afton och inte förrän 04.00 är det dags att tänka på refrängen!

Plats: HIPP, Kalendegatan 12, Malmö
Datum: Torsdagen den 5/1
Tid: 22.30-04.00

Varmt välkommen!

Streetlab & Matchstick Men pres. INTO THE WILD
BABEL
Torsdag
(Klubb)

Image of Streetlab & Matchstick Men pres. INTO THE WILD

Tillsammans med Matchstick Men firar Streetlab in det nya året med en brakfest på Babel den 5:e Januari! Det kommer inte bli mys, trevligheter eller andra tråkiga ord som beskriver en söndag. Detta kommer bli röj, fest, svett, dans och ett jävla håll igång!

VAD: Streetlab & Matchstick pres. INTO THE WILD
NÄR: Torsdag 5 Januari, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
KYRKAN: Matchstick Men, Alexander Haugaard, Flanell Castro, Maja Goffe, Pier 12
BAREN: Rudie, Johan Kimrin, Simon Diamant & Faye Medeson, Jugga, Chorizo & Sizzle Dog
VISUALS: Captain
FÖRKÖP: 100 kr / 4 st. för 300 kr på Streetlab, Regementsgatan 12
ENTRÈ: 100 kr
ÅLDER: 20 år
WWW: http://www.streetlab.nu, http://www.aded.se

Vi kommer göra allt vi kan och mer därtill för att ge dig en fest du sent glömmer med happenings, överraskningar, grym musik och massa annat gött. Du kommer känna det i kroppen dagen efter.

It’s time to go wild!

Vi gillar inte ordet Line-Up. Detta är ingen uppvisning som du skall stå och kolla på. Vi som kommer festa med dig är:

i Kyrkan:
Pier 12
Matchstick Men (Save A Lollipop)
Flanell Castro (THIRSTY)
Maja Goffe (PLAY!)
Alexander Haugaard (BadTaste)

i Baren:
Johan Kimrin (OSP 1)
Rudie
Simon Diamant & Faye Medeson (Fabriken)
Jugga, Chorizo & Sizzle Dog (Streetlab)

Sist vi hade fest på Babel (Streetlove) blev det fullt hus och fyllda dansgolv så det droppade från taket. Detta kommer inte bli annorlunda. Ta på dig oömma kläder..

Hell yeah!

Dagens aktiviteter

Stockholm

Margaret M. de Lange
Hours: 10:00 – 21:00
Aitor Ortiz
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Stockholm Winter Games
Hours: 10:00 – 18:00
Pet Fair 2012
Hours: 10:00 – 18:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Epiphany Concerts
Hours: 18:00 – 20:00
Linje Lusta
Hours: 18:00 – 20:45
Two masters servant
Hours: 19:00 – 21:00
Peter Carlsson & Blå Grodorna
Hours: 19:00 – 22:00
Thursday at FOTOGRAFISKA! Live: DUVCHI
Hours: 19:00 – 23:30
Epiphany blues
Hours: 19:00 – 21:00
Swan Lake
Hours: 19:00 – 20:15
Lucky Per’s Journey
Hours: 19:00 – 21:00
William Shakespeare’s collected works
Hours: 19:00 – 21:00
Was there no more than this
Hours: 19:30 – 21:30
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
Twelfth Night Concert with ball
Hours: 19:30 – 21:30
Rob Fest # 1 – Memorial evening for Rob Go-Getters
Hours: 20:00 – 03:00
BigBenStandUp!
Hours: 20:00 – 22:30
gr8n plus Ljunggren = 1 year. CELEBRATE!
Hours: 21:00 – 01:00
Party @ Aveny – 2012 and on!
Hours: 22:00 – 03:00
SVMK
Hours: 22:00 – 03:00
Undici | TWELFTH NIGHT
Hours: 22:00 – 02:00
Monday Bar
Hours: 22:00 – 03:00
GRAND URBAN DJ BATTLE 2012
Hours: 22:00 – 05:00
LA LA LAND OR TRA LA LAND
Hours: 22:00 – 05:00
Party @ Nightclub AMNESIA
Hours: 22:00 – 03:00
Party @ Magenta
Hours: 22:00 – 03:00
TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO!
Hours: 22:00 – 02:00
TWELFTH NIGHT at PURE Nightclub Stockholm
Hours: 22:00 – 05:00
NIGHTCLUB N-TOURAGE | TWELFTH NIGHT
Hours: 22:00 – 03:00
1st Weekend 2012 at SOLIDARITET
Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

GOTHIA INNEBANDY CUP
Hours: 08:00 – 00:00
My Dog
Hours: 09:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 18:00
Favorit – vs. hatobjekt
Hours: 11:00 – 18:00
STENA 15
Hours: 11:00 – 18:00
Twelfth Thursday – FAROK SHAKARCHI & SUSANNE
Hours: 18:00 – 02:00
New Year Celebration in Vienna with the Gothenburg Symphony Orchestra
Hours: 18:00 – 20:00
At the last minute
Hours: 19:00 – 21:20
Twelfth Night BLUES
Hours: 20:00 – 22:00
TOP FLOOR OPEN!
Hours: 21:00 – 02:00
Twelfth Night at PUSH
Hours: 22:00 – 03:00
BERSÅ Thursday | TWELFTH NIGHT
Hours: 22:00 – 03:00
TWELFTH NIGHT @ Parken
Hours: 22:00 – 03:00
Twelfth Night / Apartment No. 4
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
White Lines – Sophie Tottie
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
Fredrik Roos stipendium 2011
Hours: 11:00 – 18:00
FRANCISCO GOYA – The Disasters of War
Hours: 11:00 – 17:00
GERHARD NORDSTRÖM
Hours: 11:00 – 17:00
They became friends
Hours: 12:00 – 18:00
WIENERGALA
Hours: 15:00 – 17:00
Glamour and Champagne
Hours: 17:00 – 18:00
Les Misérable
Hours: 18:00 – 21:00
WIENERGALA
Hours: 18:00 – 20:00
Prins Charles känsla
Hours: 19:00 – 20:40
The Club Red
Hours: 21:30 – 04:00
Nöjesguiden The Party
Hours: 22:00 – 03:00
Martin Prahl
Hours: 22:30 – 00:30
Streetlab & Matchstick Men pres. INTO THE WILD
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Wolf Rock
Hours: 18:30 – 20:30
Macbeth
Hours: 19:00 – 21:00
Art
Hours: 19:30 – 21:30
New Year, for swinging! With Jan Howard
Hours: 19:30 – 21:30
Abrahams Children
Hours: 20:00 – 22:00
RUA-BURKE BAND
Hours: 21:00 – 23:00

Köpenhamn

The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
European Art 1300-1800
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
LOUISIANA CONTEMPORARY
Hours: 11:00 – 18:00
Crazy Christmas Cabaret 2011
Hours: 19:30 – 22:00
Mahlers 9.
Hours: 19:30 – 21:30
Underground Man
Hours: 20:00 – 21:00
Ghosts
Hours: 20:00 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 00:00
MOZART
Hours: 20:00 – 22:00
Worms & Pay No Bills & Virgin Suicide
Hours: 21:00 – 23:00
Hussy: DJ ER DU DUM ELLER HVAD & Emil Lange & Borneland
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s