Sunday the 25th of December in Swedish

Stockholm

 

Shahram Shabpareh & Saeed Shayesteh
Annexet
Söndag
(Konsert)

Image of Shahram Shabpareh & Saeed Shayesteh

EN RIKTIG JULFEST VÄNTAR!
Persian Live Entertainment har äran att än en gång arrangera en stor julkonsert för iranier i Sverige och Stockholm. Titta in på länken nedan för senaste evenemangsnytt!

SHAHRAM SHABPAREH & SAEED SHAYESTEH
Shahram Shabpareh är tillbaka i Sverige efter 8 år. Han slog igenom på 70-talet i Iran och har sen dess bidragit med persisk popmusik som influerat såväl gamla som nya artister. Även den folkkära artisten Saeed Shayesteh kommer under kvällen att stå på samma scen. Tillsammans kommer de bjuda på en show utöver det vanliga – missa inte den 25 december i Annexet!

Förutom ett gigantiskt dansgolv finns ett stort antal sittplatser för dig som vill vila en stund under kvällen! Två barer håller öppet under denna festkväll i Annexet.

Barn under 8 år – gratis i målsmans sällskap.

 

Boris & the Jeltsins
Debaser Slussen
Söndag
(Konsert)

Image of Boris & the Jeltsins

Lika traditionsenligt som en full morbror på julmiddagen bjuder klubb Loaded in Boris & The Jeltsins, The North och Richard Rossa till Debaser Slussen på juldagen och ställer till med en fest som kommer få dig att hoppa, dansa och skrika utan en tanke på prinskorv, familjegräl, pepparkakor, konsumtionshets, Kalle Anka, vår frälsare Jesus Kristus eller något annat av allt det som hör julen till.

Hemlighetsmakeriet kring Boris & The Jeltsins spelning är såklart stort, men vi har hört mumlas om någon slags synthopera, en elektrifiering, ett untz-untz-untz bakom den snubblande poppunken.
Ingen verkar veta riktigt vad som kommer hända, bara att det kommer bli svängigt och svettigt så in i helvete. I vanlig ordning, i ovanlig skepnad.

Men innan Boris & The Jeltsins paket öppnas. Ställer vi upp The North på scen. De första byggstenarna till The North lades en vinter för ett par år sedan i den sömniga småstaden Haparanda, vid den finska gränsen. Ett glatt poplöfte som nu i höstas släppte fem låtar från det kommande albumet. Under hösten har The North bland annat gästat Sthlm Indie, Ace och PopSystemet. Just nu håller man på att fortsätta inspelningar och göra klart låtmaterial, samtidigt som man laddar för årets julfest på Debaser Slussen den 25e december.

Bakom skivspelarna står Pelle Höök, Richard Rossa och Nicke Grundberg och levererar ett dansgolv som kommer få dig att krypa hem framåt småtimmarna.

God Jul!

 

Christmas Party on Sunday 25 December
Sommar!
Söndag
(Klubb)

Image of Summer! Christmas Party on Sunday 25 December with Pop Icon, Zoo Brazil, etc.

Sommar! Juldagsfest Söndagen 25 December med Icona Pop, Zoo Brazil m.fl.

Vi kunde inte hålla oss från att köra en fest i jul!
Så vi tänkte då är det lika bra att slå på stort.

Vi öppnar upp större delen av Sommar! med värmelampor 6 dansgolv, tar in en helt egen Fireball bar och massor av djs. Allt från Indie/Allsång, Techno/Electro, House, Hits, Disco och Rock.

 

CHRISTMAS DAY with The Goonies
Reisen Bar
Söndag
(Klubb)

Image of CHRISTMAS DAY with The Goonies: ALOWETHING, TARO & Mosquito feat SIMON EMANUEL

Nu är det strax jul igen och det måste ju bara firas med en fet jäkla fest!

Och detta sker alltså mycket riktigt på juldagen i sällskap av er favorit-trio The Goonies – dvs ALoweThing, Taro och Myggan – featuring vår gode vän Simon Emanuel live på micken! Platsen är alltid lika trevliga Reisen Bar och DU är bjuden!

Det blir i vanlig ordning rap, bas & stök! Och årets bästa julstämning!

Varmt välkomna!

 

Fritz’s Corner & What We Do Is Secrets Christmas party!
Strand
Söndag
(Klubb)

Image of Fritz's Corner & What We Do Is Secrets Christmas party!
What We Do Is Secret och Fritz’s Corner slår sina huvuden ihop igen och bjuder er på juldagens fetaste fest. Lite som vår gemensamma klubb Lönelördag, bara att det är en söndag! Kom ner till Strand och dansa bort minnena av alla julbord och julgodis och när ni tröttnat på att umgås med tjocka släkten. Kom och byt klapparna ni inte vill ha.

DJs: WWDIS & Fritz’s Corner med vänner

*Julklappsbytesbord
*Bordtennis
*Nintendo 8-bit
*Mistelhörna
*Brödrostsutlottning

80 SEK (60 SEK för medlemmar i Fritz’s Corner) hela kvällen mellan 22-03!

 

Göteborg

 

Xmasday @ Sticky Fingers
Sticky Fingers
Söndag
(Konsert)

Image of Xmasday @ Sticky Fingers

Öppet 20-04

UNVIK KÖ, KOM I TID!!!

På scen: DAPONY BROS & THE KENDOLLS

Dj Top Floor: AGATON SAX
Dj mellanplan: PATRIK
& en och annan gäst dj

Tre våningar med flera dj´s som bjuder på en skön mix med allt från
soul, house, hip-hop och R&B på Top Floor,
dansant pop, rock och indie på entréplan,
till hård rock i källarvåningen.

 

Hardcore Superstar
Trädgår’n
Söndag
(Konsert)

Image of Hardcore Superstar (S)

Efter sju skivor och sju världsturnéer firar Hardcore Superstar tio år med samlingsskivan ”The party ain’t over ’til we say so” som släpps 26 oktober.

Skivan innehåller låtar ifrån samtliga skivor som bandet har släppt mellan åren 2000 – 2010 samt den helt nyskrivna låten ”We don’t need a cure”.

Hardcore Superstar kommer även att ge sig ut på en exklusiv klubbturné tillsammans med supportakterna Avatar och Ammotrack. Den 2 september släpps biljetterna till Debaser Medis i Stockholm, KB i Malmö och avslutningsvis Trädgår’n i Göteborg. Övriga datum och biljettsläpp presenteras inom kort.

– Vi ser verkligen framemot denna exklusiva klubbturnén. Det är en speciell känsla att få gå tillbaks och spela på små ”tighta” klubbar och komma fansen nära. Jocke Berg, HCSS

Avatar har turnerat flitigt runt om i världen med band som Megadeth, In Flames och Helloween. Bandet har precis avslutat inspelningen av kommande skiva tillsammans med producenten Tobias Lindell (Europe, Mustasch, Hardcore Superstar). En EP med låtar ifrån skivan släpps under hösten och skivan släpps i januari 2012.

 

Vibes Christmas party! 10th Anniversary
Henriksberg
Söndag
(Klubb)

Image of Vibes Christmas party! 10th Anniversary - 10 artists on stage, plus 10 DJs!
Vibes flexar på med sin julfest i vanlig skrockig stil. I år är det 10-årsjubileum men vi trötta gubbar till arrangörer (Weberg & Jonk) lägger inte ner för det. Istället tar vi in yngre förmågor för att orka med livet/klubben. Vi välkomnar Jonas från Rough Lynx som fullvärdig medlem i Vibescrew efter att ha varit prospect och fått göra vårt smutsgöra under 2011 änna så!

10-årsjubileum, lång tid så sett. Ni är många som varit med från starten och vi tillägnar den här kvällen till alla artister som kickade back in the days + alla trogna besökare som vägrar sätta kepsen rakt fram trots att man passerat de gyllene 30 för länge sen. Som vanligt blir det två våningar fyllda med hiphop och reggae.

Oldschool & reunion är kvällens tema och Vibescrew är gubbstolta över att få presentera den här lineupen med artister & dj:s:

På scen 22.30: (se mer info om artisterna nedan)
3 ESS
JOGI
TEN-BRINK / ONYKTERHETSRÖRELSEN
ÄKTA KÄRLEK
PARHAM & VIC
+ HEMLIG GÄST

 

Christmas Day | DJ Hessman
BERSÅ
Söndag
(Klubb)

Image of Christmas Day  | DJ Hessman

Juldagen söndag den 25 december på Berså är som alla vet en av dom största fest kvällarna på året. Förra året var en dundersuccé så samla ihop vännerna igen och festa loss som aldrig förr!

De 50 första gästerna får en julklapp ifrån butiken No1 Vasastan Fashion.

DJ är ingen mindre än legenden Johan Hessman som garanterat kommer få alla att slå klackarna i taket!

Grym musik, goda drinkar, härliga gäster, trevlig personal, dans i mängder och massvis med kärlek kan vi lova denna juldag!

Väldigt mycket folk väntas så kom i tid, denna kväll vill ni absolut inte missa!

 

Malmö

 

80’S X-MAS
Deep Club
Söndag
(Klubb)

Image of 80'S X-MAS

Det är över 3 månader sedan senast Klubb Neon ställde till med 80-talsfest, men på självaste Juldagen, söndagen den 25:e december, ska det äntligen festas som om det vore 1989 igen…
Då vankas åter härlig pop, rock, synth, punkrock, italo och hårdrock, från det galna 80-talet, på Deeps båda dansgolv, för hela slanten och natten lång! 🙂
PÅ STORA DANSGOLVET
Samantha Fox, a-ha, Alphaville, Madonna, Depeche Mode, Eurythmics, The Human League, Nik Kershaw, Sabrina, Duran Duran, Kim Wilde, Baltimora, Culture Club, The Cure, Cyndi Lauper m.fl.

PÅ LILLA DANSGOLVET
Guns ‘n’ Roses, Ramones, KISS, Ebba Grön, U2, Aerosmith, AC/DC, Ozzy, Bon Jovi, Joy Division, Europe, Iron Maiden, The Clash, Twisted Sister, Joan Jett, Iggy Pop, Alice Cooper, Metallica, W.A.S.P., Billy Idol, Mötley Crüe m.fl.

 

Wonk CHRISTMAS DAY
Amiralsgatan 2
Söndag
(Klubb)

Image of Wonk CHRISTMAS DAY
Den 24 december håller vi stängt, men vi kör såklart extra öppet den 25 december på en av årets största gå ut dagar.

På stora golvet spelar Leo Garcia, på lilla Shaniqua La Bouch och Francesca håller i karaoken.

Vill du beställa WONKs 2012 kalender gör du det genom att skicka ett PM till Joe. Den går även att beställa i QX shopen: http://www.qx.se/shop/info.php?artikelnr=KAL09

Som vanligt går du förbi kön om du checkar in på din mobil.

 
ELECTRONIC SOUNDCLASH 2011
Babel
Söndag
(Klubb)

Image of ELECTRONIC SOUNDCLASH 2011

För nionde året i rad så kör vi vår traditionella megafest, och precis som Kalle Anka på julafton så kommer Malmös stolthet Ticon och kör ett hejdundrande live set!

Som om inte detta vore nog, kan vi även stolt presentera Berlinbon Patrik Skoog aka Agaric. Hans album “Who Made Up The Rules” som släpptes tidigare i år på Josh Winks skivbolag Ovum och slog ner som en bomb i technovärlden. Agaric är numera ett mycket eftertraktat namn bland promoters och skivbolag världen över och vi är glada att ha honom här! Övriga lokala kändisar som ser till att du håller dig på dansgolvet är Jimi Disko, Qling, Yoko Moto Guy och Martin Brodin!

 

LOVE THE CLUB | CIRCUS | CHRISTMAS PARTY
Inkonst
Söndag
(Klubb)

Image of LOVE THE CLUB | CIRCUS | CHRISTMAS PARTY

JULDAGSFESTEN!

VAD: JULDAGSFESTEN 25:e DEC
(Kärleksklubben, Noize!, All Out Dubstep, Cirkus och Traffic)
VAR: Inkonst, Bergsgatan 29 Malmö
NÄR: 23-04
ÅLDER: 20år (Begränsat 18-20års platser)
ENTRÈ: 150 SEK (Förköp 120SEK) @ Rundgång & Diesel Store

LINEUP:

*CIRKUS/KÄRLEKSKLUBBEN
Jesaja
Besh One
Jonas Arbsjö
+ Secret Guests!

*NOIZE!
Olle Bergkvist
Anna Messa
Hampus Carlsson

*AOD/TRAFFIC
MC Black Daniels (DK)
DJ Breakfast (DK)
Amazing A
I & I
M.E.S.S.
FARKAS

Denna kväll öppnar vi upp alla tre rum på Kulturhuset Inkonst. Fem klubbar, 15+ DJ’s, extra ljud/ljus och dekor by Pistolina.

 

Dagens aktiviteter

 

Stockholm

Jul
Hours: 00:00 – 00:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Margaret M. de Lange
Hours: 10:00 – 21:00
Aitor Ortiz
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 16:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Tinker, tailor, soldier, spy
Hours: 12:00 – 00:00
Eclectic Reds
Hours: 17:00 – 01:00
Summer! Christmas Party on Sunday 25 December with Pop Icon, Zoo Brazil, etc.
Hours: 20:00 – 03:00
Shahram Shabpareh & Saeed Shayesteh
Hours: 21:00 – 23:00
STONEBRIDGE | CHRISTMAS DAY | N-TOURAGE
Hours: 22:00 – 03:00
Fritz’s Corner & What We Do Is Secrets Christmas party!
Hours: 22:00 – 03:00
Christmas Day at Café Opera
Hours: 22:00 – 03:00
X Noize & Ultravoice @Technostate X Mas. Update
Hours: 22:00 – 05:00
CHRISTMAS DAY | FEAT. ALEX LEWERENTZ
Hours: 22:00 – 05:00
ACE BIG CHRISTMAS DAY PARTY
Hours: 22:00 – 03:00
CHRISTMAS DAY @ Under Bron
Hours: 22:00 – 05:00
Monday Bar XMAS (19th anniversary)
Hours: 22:00 – 03:00
CHRISTMAS DAY with The Goonies: ALOWETHING, TARO & Mosquito feat SIMON EMANUEL
Hours: 22:00 – 02:00
AOD/ TRAFFIC / SAFARISOUND/ PEEZ/ LADYLOUISE & MORE – STOCKHOLM
Hours: 22:00 – 04:00
15 YEARS OF DRUMCODE
Hours: 23:00 – 04:30
Boris & the Jeltsins
Hours: 23:00 – 01:00
Christmas Day with the Viet-naam! & guests
Hours: 23:00 – 03:00
R3HAB at SOLIDARITET
Hours: 23:00 – 05:00

 

Göteborg

Jul
Hours: 00:00 – 00:00
Tinker, tailor, soldier, spy
Hours: 12:00 – 00:00
Xmasday @ Sticky Fingers
Hours: 20:00 – 00:00
CHRISTMAS DAY at BRYGGERIET
Hours: 21:00 – 03:00
ERIC PRYDZ / STYLE OF EYE / JOHAN WEDEL / HENRIK B
Hours: 21:00 – 03:00
Vibes Christmas party! 10th Anniversary – 10 artists on stage, plus 10 DJs!
Hours: 21:00 – 02:00
Hardcore Superstar (S)
Hours: 21:15 – 23:15
Christmas Day | DJ Hessman
Hours: 22:00 – 05:00
Christmas at Parken
Hours: 22:00 – 05:00
BALKAN BEAT PARTY – Resident night
Hours: 22:00 – 00:00
CHRISTMAS DAY AT VASASTAN
Hours: 22:00 – 03:00
PUSH ❤ Christmas Day Party 25 DEC | AGURRÉ
Hours: 22:00 – 05:00

 

Malmö

Jul
Hours: 00:00 – 00:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
Tinker, tailor, soldier, spy
Hours: 12:00 – 00:00
Club SAVOY | CHRISTMAS DAY | Moulin Rouge
Hours: 22:00 – 03:00
Xmas Party @ Bodoni
Hours: 22:00 – 03:00
ELECTRONIC SOUNDCLASH 2011
Hours: 23:00 – 03:00
Christmas Day @ KB
Hours: 23:00 – 03:00
LOVE THE CLUB | CIRCUS | CHRISTMAS PARTY
Hours: 23:00 – 04:00
80’S X-MAS
Hours: 23:00 – 05:00
Wonk CHRISTMAS DAY
Hours: 23:30 – 05:00

 

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Frank Znort Quartet
Hours: 18:00 – 01:00

 

Köpenhamn

Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
LOUISIANA CONTEMPORARY
Hours: 11:00 – 18:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s