Thursday the 15th of December in Swedish

Stockholm

Swan Lake

Dansens Hus

Torsdag

(Balett)

Image of Swan Lake

Efter alla framgångar med Bounce på Dansens Hus, internationellt och senaste succén The Last Bounce i Globen, tar sig Fredrik ”Benke” Rydman an en av världens mest älskade och framförda baletter. I hans råa streetdancetolkning av den klassiska sagan Svansjön får Tjajkovskijs originalmusik möta nykomponerad musik av bland andra Salem Al Fakir, Moneybrother, Adiam Dymott och nya stjärnskottet Lune.

Handlingen har förlagts till nutid. Istället för trolldom får Rothbart makt över omgivningen med hjälp av droger. Svanarna är prostituerade och helt beroende av Rothbarts beskydd och heroinet han förser dem med. I kampen mellan det onda och det goda är begäret till droger och kärlek centralt. Kan kärleken bryta förtrollningen, precis som i originalsagan?

Dansarna, totalt 10 stycken till antalet, har medverkat i Bounce uppsättningar tidigare eller valts ut genom audition. Jennie Widegren (Bounce) dansar rollen som mamman och i rollen som den svarta svanen Odile ser vi Ambra Succi (Bounce). Den vita svanen Odette dansas av Maria Andersson, som Sigfried ser vi Robert Malmborg och Rothbarth dansas av Daniel Koivunen

Gregorius

Stockholms Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Gregorius

Vem är pastor Gregorius?

En hycklande liderlig människa som förföljer och tvingar sig på sin unga hustru Helga? Gregorius vet att han skrämmer människor. Och att han äcklar Helga.

Men inuti sin stora kropp darrar han.

Av kärlek och av rädsla.

Författaren Bengt Ohlsson fick 2004 Augustpriset för romanen ”Gregorius” som bygger på Hjalmar Söderbergs hyllade ”Doktor Glas” från 1905. Men hos Bengt Ohlsson är det inte den kylige doktorn som står i fokus utan hans hatobjekt pastor Gregorius.

Monty Python´s SPAMALOT

Oscarsteatern

Torsdag

(Teater)

Image of Monty Python´s SPAMALOT

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Christmas Gala

Annexet

Torsdag

(Konsert)

Image of Christmas Gala

En tradition i juletid!

Glöggmingel, julbord, storslagen galashow och fantastisk efterfest! Njut av middagen och underhållningen tillsammans med dina vänner och kollegor! Lagom till kaffet startar showen och efteråt fortsätter partyt in på småtimmarna.

Årets artister

Danny, Linda Bengtzing, Brolle, Just D,

Al Pitcher (stand-up-komiker från Nya Zeeland), Charlotte Perrelli, Jessica Andersson och Nicke Borg.

Mattias Hellberg

Debaser Slussen

Torsdag

(Konsert)

Image of Mattias Hellberg

Mattias Hellberg har nu återvänt till det lilla formatet. Lyft fram låtarna och förgyllt dessa med minimalistiska medel. Efter att ha arbetat inlåsta i en stuga under bara en veckas tid blev så resultatet “High in the Low Lands” ytterligare en i raden av Hellbergianska mästerverk.

Om det så rört sig om Hederos/Hellberg, Healing Hand eller The White Moose så har Hellberg alltid stått rotad i den form av uråldrig trubadur tradition som han så tydligt representerar. Fredlösa, kringströvande musikanter ur den medeltida s.k sorgens skola, ett underjordiskt gnostiskt nätverk av poetisk terrorism som underminerade den statliga och kyrkliga auktoriteten genom spridningen av musikaliska sanningar om gemene mans vardagliga slit och sorg.

“High in the Low Lands” är en olycksbådande och sällsam samling sånger färgade i samma mörkare blåtoner som lysergiska låtsnickrare som Skip Spence, David Crosby och Syd Barret. Mattias musik bär också ett eteriskt och nästan nostalgiskt eko av Skandinaviens mjukt melankoliska folkmusik

Det nya albumet är ett intimt samarbete mellan Mattias & hans vän Mattias Areskog (låtskrivare, musiker & producent). Efter en vecka i ett gammalt missionshus på Österlen med diverse instrument & inspelningsutrustning hade de båda skapat detta melankoliska mästerverk. Ett album som rör sig lite i samma musikaliska sfär som de hyllade Hederos & Hellberg plattorna, inte lika avskalat, men med Hellbergs nakna & sköra stämma i fokus. En röst som mitt i svärtan & de ibland tillsynes hopplösa texterna ger en varm känsla av tröst. ”High in the lowlands” är din goaste vän när det kniper eller du bara behöver lite värme i mörkret…Håll höjd!

Mattias Hellbergs karriär är full av tvära kast. Han har sjungit Union Carbide-dyrkande krevadrock i Nymphet Noodlers, spelat garagerock i The Hellacopters, countryrock i Alimony och reggae i Kanzeon. Dessutom är han sångare i Nationalteaterns Rockorkester.

“Bäst är han dock när han söker bland de stillsammaste traditioner, som på de hyllade duoskivorna med pianisten Martin Hederos och på nya soloalbumet”.

4/5 DN

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

21:30 Mattias Hellberg

Mattias Hellberg har varit med i banden Nymphet Noodlers, Hederos & Hellberg, Alimony och The Hellacopters & Hot Love. Hellberg har även spelat med en mängd svenska musiker, inkluderat Pelle Ossler, Stefan Sundström och Totta Näslund. Han har även spelat i The Solution med bland andra Nicke Andersson (The Hellacopters) & Scott Morgan (Sonic’s Rendevouz Band). 2004 släppte han sitt första soloalbum och 2011 släppte han “High in the lowland”.

Sanna Nielsen – Atmospheric

Adolf Fredriks Kyrka

Torsdag

(Konsert)

Image of Sanna Nielsen - Atmospheric

Sanna Nielsen med sin gitarrist Joakim Ramsell ger sig ut på rikstäckande turné för att i vintermörkret bjuda på en varm, innerlig och stämningsfull konsert fylld med härlig musik. Kvällen förgylls även av Adolf Fredriks Kyrkokör.

<1>”Det blir underbart att få göra en egen turné och göra mitt urval av både julmusik, eget material och andra överraskningar som jag vill dela med publiken.” säger Sanna

Sanna firar 15 år som artist 2011, året som bl a gav en kritikerrosad egen vårturné och en hedervärd 4:e plats i melodifestivalen med !I`m in love!. På julturnén sjunger Sanna sina egna hits och julens pärlor.Kören heter Adolf Fredriks Ungdomskör! STÄMNINGSFULLT!

Yun Kan 10

Fasching

Torsdag

(Konsert)

Image of Yun Kan 10

Efter att ha mottagit ett stipendie från Bert Levins stiftelse för Jazzmusik är 2006, beslutade saxofonisten och kompositören Fredrik sig för att utvidga sin kvintett till en tentett: Yun Kan 10. Detta innebar nya intressanta möjligheter,både ur en kompositoriskt och improvisatoriskt synvinkel.

I mars 2008 gjorde saxofonisten Fredrik Ljunkvists ensemble Yun Kan 10 sin första bejublade konsert på Fasching i Stockholm. Sedan dess har de spelat på jazzfestivaler i Köpenhamn, Kongsberg, Stockholm, Umeå, Hagenfesten samt gjort konserter på Glenn Miller Café i Stockholm. Yun Kan 10 är något av ett ”dreamteam” bestående av några av sveriges mest intressanta improvisationsmusiker. Reportoaren består uteslutande av Fredrik Ljungkvists kompositioner.

“Det här är en fullständigt originell musik. Just det egna sound som jag tror att Ljungkvist vill skapa. Och denna varma närvaro som han uppvisar, tycks smitta av sig på de övriga nio i bandet. Så långt ifrån en intellektuellt kylig attitydmusik man kan komma. Det var både varmt och distanserat, glimt i ögat och allvarligt på samma gång. Ibland infann sig en magisk nästan överdrivet konstfull mättnad.” – Orkesterjournalen

TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO!

Obaren

Torsdag

(Club)

Image of TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO

Ett par veckor kvar innan jul & nyår gör intåg, men tills dess fullt drag på Obaren som vanligt och på torsdag är det dags för ännu en magisk afton med era residents Tony Zoulias och Taro. TnT Thursdays!

Göteborg

Gothenburg Symphony Orchestra with Gustavo Dudamel

Göteborgs Konserthus

Torsdag

(Klassiskt)

Image of Gothenburg Symphony Orchestra with Gustavo Dudamel

Göteborgs Symfoniker med Gustavo Dudamel

BRAHMS Pianokonsert nr 2 47 min

MENDELSSOHN Symfoni nr 3 “Den skotska” 38 min

Solist: Yefim Bronfman, piano

Dirigent: Gustavo Dudamel

Göteborgs Symfoniker

Hagmans konditori

Lorensbergsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Hagmans konditori

en revyretro med kaffesmak av Claes Eriksson med After Shave och Anders Eriksson Pernilla Emme och Den Ofattbara Orkestern

Nypremiär 6 oktober!

Över 65 000 besökare har senaste året sett, jublat och skrattat åt Hagmans konditori. Nu spelar vi Hagmans från och med 6 oktober till och med 17 december i Göteborg, därefter flyttas den till Intiman i Stockholm med premiär den 5 januari.

Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en högst osannolik slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att dom känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Dom drabbas då av minnen och nostalgi i så höga doser att dom häpnadsväckande plötsligt och inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren lika plötsligt blir Hagmans konditori. Alltsammans förvandlas till minnen och dåtid och rockabilly och 50- och 60-talspop i en enda virvlande mix av sång och dans och musik och skratt innan allt plötsligt är nutid igen och då är allt lika roligt i alla fall för då har Hagmans konditori återuppstått.

Rollistan:

Jan Rippe (äldre herre) spelas av Per Fritzell.

Per Fritzell (annan äldre herre) spelas av Knut Agnred.

Knut Agnred (också äldre herre) spelas av Anders Eriksson.

Anders Eriksson (en ännu äldre herre) spelas av Jan Rippe.

Fru Hagman och fröken Hagman spelas av Pernilla Emme.

Winterlong

Göteborgs Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Winterlong

I månens sken vid en mur föds Oscar. Övergiven vid två års ålder växer han upp i en trasig värld av kärlekslöshet. Medan han letar efter någon som kan hålla hans hand – genomskådar han vuxenvärldens svek. Vintertid är en berättelse om mänsklighetens fulaste och råaste sidor, på samma gång en berättelse om hopp och kärlek – allt sett ur ett barns perspektiv. I rollen som den unge Oscar ses Caroline Söderström.

Den prisbelönta pjäsen Vintertid är skådespelaren Andrew Sheridans debutpjäs – “one of the hot talents to watch”, enligt brittiska The Observer. Den hade urpremiär i Manchester 2011. Nora Nilsson var senast aktuell på teatern med Krossad på Nya Studion.

R.E.A.

Kajskjul 8

Torsdag

(Show)

Image of R.E.A.

Sveriges största showsuccé genom tiderna lämnar Stockholm för första gången och kommer i höst till Kajskjul 8.

Ingen annan krogshow har spelats så länge och dragit så stor publik under åren som R.E.A. Gruppen är nu inne på sitt tolfte år! Konceptet är enkelt – en riktigt rolig show i ständig förändring som tar upp aktuella företeelser och parodierar samtida fenomen. Original­ensemblen år 2000 var Anders Lundin, Babben Larsson, Andreas Nilsson, Sissela Kyle och Jan Åström. Under åren har medlemmar kommit och gått – och kommit tillbaka.

R.E.A har också hunnit med två framgångsrika tv-serier som visades i SVT samtidigt som man spelade på Hamburger Börs.

Idag består R.E.A av Anders Lundin (Allsång på Skansen, programledare mm), Sussie Eriksson (Mamma Mia, Prima Donnor mm), Ola Forssmed (The Producers, Vita Hästen, Grease, Troll­karlen från Oz mm), Anna Carlsson (Ett makalöst bröllop, Solsting och snésprång mm) och de ser fantastiskt mycket fram emot att möta Sveriges gladaste publik.

Varmt välkomna till en rolig och minnesvärd helkväll med massor av underhållning, utsökt mat och som avslutas med dans!

BOHUSLÄN BIG BAND A Swingin Christmas

Nefertiti

Torsdag

(Konsert)

Image of BOHUSLÄN BIG BAND A Swingin Christmas

Traditionen håller i sig! Här bjuder Bohuslän Big Band på klassiska jullåtar i diverse olika skepnader som swing och funk men även lugn och stämningsfull julmusik på svenska. I huvudrollen återser vi sångaren, skådespelaren och underhållaren Erik Gullbransson som med sin svängiga sångstil och avslappnade personlighet skapar en skön stämning tillsammans med dynamiska och svängiga Bohuslän Big Band!

Ledin Showtime

Liseberg (Rondo)

Torsdag

(Show)

Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!

Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Ledin Showtime spelas onsdag till lördag under hösten 2011, med premiär torsdagen den 22 september och spelas tom 17 december . Showen fortsätter sedan spela på våren med start den 19 januari och spelas tom 31 mars.

Kvällsshowen startar kl. 21:00 (lördagsmatinén startar 15:00) och pågår i ca 1 timme och 50 minuter utan paus. Rondo öppnar kvällstid klockan 18:00 och lördag matiné 13:00.

Malmö

Prins Charles känsla

Malmö Stadsteater

Torsdag

(Teater)

Image of Prins Charles känsla

När Prins Charles precis förlovat sig med Diana, fick han på en presskonferens frågan: ”Are you in love?”. Han tvekade en stund och svarade sedan: ”Yes… whatever love means”.

Vad är egentligen kärlek? Prins Charles känsla söker nya svar på denna uråldriga fråga, i en odyssé kantad av folkliga sexköpare, sociologisk teori, crackpundare, antiromantik, hjärtesorg, psykoanalys och personangrepp. Det ges även svar på en del andra frågor, till exempel: Var Ronald Reagans fru kommunist? Vilka är våra allra mest älskade torskar? Och varför älskar alla Raymond, när Raymond hatar alla kvinnor?

Pjäsen bygger på Malmöbaserade Liv Strömquists seriealbum med samma namn. Den är en humoristisk och historisk granskning av den romantiska kärleken som samhällsfenomen.

Malmö’s Most Powerful Christmas Show – a spectacular tribute to Elvis & Tom Jones

Luftkastellet Slagthuset

Torsdag

(Show)

Image of Malmö's Most Powerful Christmas Show - a spectacular tribute to Elvis & Tom Jones

I Slagthusets stämningsfulla lokaler bjuder vi in till en helkväll med traditionellt julbord av hög kvalitet, god service och ”Malmös mäktigaste julshow”!

Årets julfest inleds med välkomstglögg och mingel. Därefter står julbordet uppdukat och följs av en fartfylld show. Därefter är barerna öppna och dansmusiken igång!

Perfekt för företag och större sällskap !

Dr Rock – Stry & Stripparna

Pub Kuntze

Torsdag

(Konsert)

Image of Dr Rock - Stry & Stripparna

Stry Terrarie släppte 1978 sveriges första (!) punksingel ‘vårdad klädsel’ med sitt band Kriminella Gitarrer. Vidare har Stry varit med i Garbochock, Ebba Grön, Rymdimperiet, Imperiet, Babylon Blues etc.

Nu har han återförenat Stry & Stripparna för ett antal konserter som bjuder på guldkornen från över 30 år i rockbranschen.

“Vi skriver nu 2010 och Strys status inom svenskt musikliv fick återigen ett erkännande när MNW valde att släppa en samling med Stry i sin serie “Klassiker”.”

Förband denna kväll blir den duktige gitarristen och låtskrivaren Jesper Ejrup.

A Heavy Feather (David Sandström)

Inkonst

Torsdag

(Konsert)

Image of A Heavy Feather (David Sandström)

Som en manisk skivfyndare på höstens loppmarknader har den forne Refused-medlemmen David Sandström med geist i blicken tagit alla aha-upplevelser och filtrerat dem genom sitt västerbottniska lynne. Han spenderade sedan tre år isolerad med det som kom att bli A Heavy Feathers debutverk. Sakta men tvärsäkert.

Ett heterogent pop-projekt i kvadrat som med Sandströms unika signatur vilar på The Stooges filosofiska axlar, Pet Shop Boys monotona hits och en underbar cocktail av pretentioner (den bra sorten) och högmod (dito). Debutalbumet (”You’re The Lotion on Darkness Knuckles As It Punches Light In The Face”) har genererat (utan överraskning) två läger: ”inte förstå” eller ”pur kärlek”. Vi hänger oss åt den mer amorösa gruppen. Utan tvekan. Folkbildande musiktidningen Sonic tyckte att ”världen skulle bli en bättre plats” om A Heavy Feather fick det genomslag som Herr Sandström förtjänar. Jo tack. Vi är med er.

När A Heavy Feather tar på sig live-kostymen är den lika stor som vi hoppats på. Med nära och kära på scen, Christian Gabel (bob hund), Calle Olsson (The Bear Quartet, Paper), och en monstruös ljusshow och dekor av Magnus Lundin och Emma Mierse kan man inte förvänta sig annat än att bli blåst av banan. Det är en garanti i den övre klassen utan finstilta klausuler.

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Amiralen

Torsdag

(Show)

Image of Robert Gustafsson - 25 years Anniversary Revue!

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25 års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland mycket annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum tillsammans med bl.a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, Weiron i ottan, Fred Asp, illern Göran, Tony Rickardsson, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumsskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Nick Brandt

Hours: 10:00 – 21:00

Bringing the World Home

Hours: 11:00 – 17:00

North American Indians

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Eclectic Reds

Hours: 17:00 – 01:00

Henri Matisse (1869-1954)

Hours: 17:00 – 21:00

CHRISTMAS CONCERT

Hours: 18:00 – 19:30

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Jerry Christmas

Hours: 18:30 – 20:00

Back to the 80s

Hours: 18:30 – 22:00

Christmas Gala

Hours: 18:30 – 03:00

Peter Carlsson & Blå Grodorna

Hours: 19:00 – 22:00

Mattias Hellberg

Hours: 19:00 – 01:00

Swan Lake

Hours: 19:00 – 20:15

No Man´s Land

Hours: 19:00 – 21:00

Concert Hall’s big Christmas concert

Hours: 19:00 – 20:30

Sanna Nielsen – Atmospheric

Hours: 19:00 – 21:00

Thieves

Hours: 19:00 – 21:00

Hair

Hours: 19:00 – 21:40

Persona

Hours: 19:00 – 20:30

Two masters servant

Hours: 19:00 – 21:00

Bix Ballroom

Hours: 19:00 – 22:00

Golden Hits FESTIVAL

Hours: 19:00 – 23:00

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Lena Philipsson-My Dream Show

Hours: 19:30 – 21:10

A Christmas Carol

Hours: 19:30 – 21:30

Gregorius

Hours: 19:30 – 20:55

“Jack & Jill”

Hours: 19:30 – 21:30

The Ballroom Band

Hours: 20:00 – 22:00

Yun Kan 10

Hours: 20:00 – 22:00

Unbeatable – An evening among the stars

Hours: 21:00 – 23:00

Efva Lilja & Stockholm Konstsi – Between men

Hours: 21:00 – 23:00

Berns Bistro & Bar week 50

Hours: 22:00 – 02:00

TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO

Hours: 22:00 – 03:00

RELEASE PARTY: ALEKS – NO LONGER ENEMIES

Hours: 22:00 – 03:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 17:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 18:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 18:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 18:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

Aphasia – Magnus Dahl

Hours: 12:00 – 16:00

Destination X

Hours: 12:00 – 17:00

DJ Martin Nowakowski & Susanne

Hours: 18:00 – 02:00

Immature Guys celebrate Christmas

Hours: 18:00 – 20:00

Winterlong

Hours: 19:00 – 21:00

BOHUSLÄN BIG BAND A Swingin Christmas

Hours: 19:00 – 21:00

Processen

Hours: 19:00 – 21:00

A Candy Christmas Show!

Hours: 19:00 – 23:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

R.E.A.

Hours: 19:00 – 23:30

ECLIPSE – There’s Always the Sun

Hours: 19:00 – 20:00

Midvintervaka

Hours: 19:00 – 21:00

POISON – a dangerous substance

Hours: 19:30 – 21:30

WORLD DANCE COMPANY

Hours: 19:30 – 22:30

Hagmans konditori

Hours: 19:30 – 22:00

Oakley’s show

Hours: 19:30 – 00:00

Gothenburg Symphony Orchestra with Gustavo Dudamel

Hours: 19:30 – 21:30

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Johan Rheborg/Tobias Persson/Niklas Andersson

Hours: 21:00 – 00:00

Christmas Greetings from Ruckman’s

Hours: 21:15 – 23:15

BERSÅ THURSDAYS

Hours: 22:00 – 03:00

JAY SHEPHEARD || JESPER DAHLBÄCK

Hours: 22:00 – 03:00

The One

Hours: 22:30 – 00:00

Malmö

White Lines – Sophie Tottie

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

They became friends

Hours: 12:00 – 18:00

Malmö’s Most Powerful Christmas Show – a spectacular tribute to Elvis & Tom Jones

Hours: 18:00 – 20:00

Prins Charles känsla

Hours: 19:00 – 20:40

Hang the dj – Jonas & Petter

Hours: 19:00 – 03:00

A Heavy Feather (David Sandström)

Hours: 20:00 – 22:00

Dr Rock – Stry & Stripparna

Hours: 20:00 – 22:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Lune

Hours: 21:00 – 01:00

HOUSE OF HIP HOP

Hours: 22:00 – 03:00

Oslo

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

Slem gutt?

Hours: 11:00 – 15:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 11:00 – 17:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

Absolutt installasjon

Hours: 11:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 12:00 – 17:00

The Nutcracker

Hours: 18:00 – 20:00

Wolf Rock

Hours: 18:00 – 20:00

Superfest!

Hours: 19:00 – 00:00

Christmas Laughter 2011

Hours: 19:00 – 21:00

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 20:30

The Source: of Christmas

Hours: 19:00 – 21:00

Comedy Gala 2011

Hours: 19:00 – 20:15

Minus 2

Hours: 19:30 – 21:30

Abrahams Children

Hours: 20:00 – 22:00

The Mooncats

Hours: 20:00 – 22:00

Bachelorette (NZ)

Hours: 20:00 – 22:00

Dear compatriots

Hours: 20:00 – 22:00

GET ME A TENOR!

Hours: 20:00 – 22:00

Magnolia Jazzband (NOWJC)

Hours: 20:00 – 22:00

PENTHOUSE PLAYBOYS

Hours: 20:00 – 22:00

JAY SEAN

Hours: 20:00 – 22:00

KATATONIA

Hours: 20:00 – 22:00

DJ JAZZ IT UP

Hours: 21:00 – 03:00

Christmas Laughter 2011

Hours: 21:00 – 00:00

DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites

Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

Re:Constructed Landscapes

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

KLEE & COBRA

Hours: 11:00 – 18:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

Intro: Cavalleria / Bajadser

Hours: 17:00 – 18:00

MARIE CARMEN KOPPEL

Hours: 19:30 – 21:00

Annie

Hours: 19:30 – 22:10

Crazy Christmas Cabaret 2011

Hours: 19:30 – 22:00

Love me tonight X-mas

Hours: 19:30 – 22:15

Messias

Hours: 19:30 – 21:30

SINNE EEG & LARS JANSSON DUO

Hours: 20:00 – 22:00

Sensory

Hours: 20:00 – 22:00

Kurt Ravn – This year’s Christmas Concert 2011

Hours: 20:00 – 22:00

Et krybespil

Hours: 20:00 – 21:10

Ghosts

Hours: 20:00 – 22:00

The good man from Sezuan

Hours: 20:00 – 22:00

Krysters Kartel LIVE! “Så Hakker Spætten”

Hours: 20:00 – 22:00

The Vaccines

Hours: 20:00 – 22:00

In Solomon COUNTRY

Hours: 20:00 – 22:00

Merry Christmas, baby

Hours: 20:00 – 22:00

Game (US)

Hours: 20:00 – 22:00

MOZART

Hours: 20:00 – 22:00

Dangers Of The Sea & The Yes Wave & Kasper Kaae

Hours: 21:00 – 00:00

FUNK me tender [TROPICAL Edition]BAfeat. Looney Tunes Sound

Hours: 21:00 – 02:00

Clockwork Protocol

Hours: 21:00 – 23:00

Hussy vs Christiania Night

Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s