Sunday the 11th of December in Swedish

Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

Swan Lake

Dansens Hus

Söndag

(Balett)

Image of Swan Lake

 

 

 

Efter alla framgångar med Bounce på Dansens Hus, internationellt och senaste succén The Last Bounce i Globen, tar sig Fredrik ”Benke” Rydman an en av världens mest älskade och framförda baletter. I hans råa streetdancetolkning av den klassiska sagan Svansjön får Tjajkovskijs originalmusik möta nykomponerad musik av bland andra Salem Al Fakir, Moneybrother, Adiam Dymot och nya stjärnskottet Lune.

 

Handlingen har förlagts till nutid. Istället för trolldom får Rothbart makt över omgivningen med hjälp av droger. Svanarna är prostituerade och helt beroende av Rothbarts beskydd och heroinet han förser dem med. I kampen mellan det onda och det goda är begäret till droger och kärlek centralt. Kan kärleken bryta förtrollningen, precis som i originalsagan?

 

Dansarna, totalt 10 stycken till antalet, har medverkat i Bounce uppsättningar tidigare eller valts ut genom audition. Jennie Widegren (Bounce) dansar rollen som mamman och i rollen som den svarta svanen Odile ser vi Ambra Succi (Bounce). Den vita svanen Odette dansas av Maria Andersson, som Sigfried ser vi Robert Malmborg och Rothbarth dansas av Daniel Koivunen.

 

 

 

 

Christmas Concert with the Royal Opera soloists

Kunliga Operan

Söndag

(Konsert)

Image of Christmas Concert with the Royal Opera soloists

 

 

 

Julstämning utlovas den 11 december då Kungliga Operans fantastiska solister och minst lika välkända inbjudna gäster ger en julkonsert. Lena Nordin, Emma Vetter, Lars Cleveman, Hillevi Martinpelto, Susann Végh, Matilda Paulsson, Marianne Eklöf, Agneta Lundgren och fler kommer att bjuda på allt från klassiska julmelodier till Puccini och allsång!

 

10 % av biljettintäkterna från konserten går till Stockholms Stadsmission och deras arbete med att nå ut med kultur till barn och unga i socialt utsatta miljöer.

 

 

 

Romeo & Juliet

Göta Lejon

Söndag

(Teater)

Image of Romeo & Juliet

 

 

På nyårsafton 2010 hade en helt ny musikal premiär på Göta Lejon. Musikalen Romeo & Julia är baserad på Shakespeares klassiska pjäs men med ny modern dialog och med musik som alla känner igen. Flera av tidernas största hits inom pop, rock och hiphop har fått nya spännande arrangemang.

 

På scenen ser vi Måns Zelmerlöw som Romeo och nya stjärnskottet Lisette Pagler som Julia. Lisette stod kvar som ensam vinnare bland över tusen sökande i SVTs Jakten på Julia. Deras förtrogne fader Laurence spelas av Loa Falkman. Mercutio spelas av Anton Lundqvist och som Amman ser vi Marianne Mörck. För regin står Morgan Alling och Calle Norlén har översatt. Jennie Widegren och Fredrik Rydman från Bounce koreograferar och Kristofer Nergårdh från Let’s Dance och Allsång på Skansen är musikaliskt ansvarig. Den fantastiska scenografin och kostymerna är gjorda av Lehna Edwall och tillsammans med Sara Klänges fantastifulla mask- och perukdesign skapar de en visuell fest för ögat.

 

Musik från bl a

Jackson 5

Metallica

Beach Boys

Kiss

Christina Aguilera

MC Hammer

Genesis

Spandau Ballet

 

 

 

 

Hedda Gabler

Dramaten

Söndag

(Teater)

Image of Hedda Gabler

 

 

Hedda Gabler har just gift sig med den lovande forskaren Jörgen Tesman. Ett val främst baserat på status och ekonomi. Deras nya hem är köpt för lånade pengar, med makens utlovade professur som säkerhet. Vardagen ska just börja, och hon är redan dödligt uttråkad.

 

 

 

När det visar sig att hennes gamla kärlek Eilert Lövborg, som även råkar vara makens akademiska rival, har blivit både nykter och publicerat ett veritabelt mästerverk blir framtiden allt mer osäker. Vad händer om Eilert kniper professuren? Hur blir det med deras ekonomi? Och vad har hon då gett sig in på? Hedda har alltid önskat att ta makten över en annan människa och nu får hon en utmärkt anledning. Utan att veta om det tar hon sats mot avgrunden.

 

 

 

Hedda Gabler är en av teaterhistoriens mest omdiskuterade roller. Å ena sidan elak och manipulativ, å andra sidan ett uttryck för en maktlös människa utan möjlighet att påverka sitt liv.

 

 

 

Eva Dahlman regisserade senast succén ”En handelsresandes död” på Dramaten.

 

 

 

”Livet är inte tragiskt – livet är löjligt – och det kan man inte stå ut med”

 

Från Henrik Ibsens egna anteckningar under arbetet med Hedda Gabler.

 

 

 

 

 

I rollerna Maria Bonnevie, Peter Andersson, Christopher Wagelin, Lotta Tejle, Sofia Pekkari, Peter Engman

 

 

 

Stockholms Lucia concert 2011

Ericsson Globe

Söndag

(Konsert)

Image of Stockholms Lucia concert 2011

 

 

 

Stockholms Luciakonsert 2011 – upplev världens största Luciakonsert och fyll på med julefrid som varar ända fram till påska!

 

Biljetter ute nu!

 

 

Stockholms Luciakonsert 2011

Den 11 december kl 15 och kl 18 ges ett av de mäktigaste evenemang som Stockholm har att erbjuda.

 

Adolf Fredriks musikklasser och Stockholms musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium stämmer upp tillsammans i Ericsson Globe, ackompanjerade av en 45 personer stark orkester från Stockholms Läns Blåsarsymfoniker. Konserten varar i cirka en timme och tio minuter.

 

 

Om Stockholms Luciakonsert

Stockholms Luciakonsert är världens största Luciakonsert, till och med registrerad i Guinness rekordbok. Konserten framförs av cirka 1200 barn och ungdomar från Stockholms musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium och Adolf Fredriks musikklasser.

 

Stockholms Luciakonsert är ett välkänt, traditionellt och oerhört vackert och stämningsfullt evenemang, uppskattat av människor i alla åldrar. Repertoaren är blandad, med kända stycken som “Jul, jul” och “Betlehemsstjärnan” såväl som nyskrivna körarrangemang.

 

 

 

Christmas Concert with Moraeus, Bengan Janson and Orsa Spelmän

Chinateatern

Söndag

(Konsert)

Image of Christmas Concert with Moraeus, Bengan Janson and Orsa Spelmän

 

 

Lifeline Entertainment presenterar en Julkonsert med Kalle Moraeus, Bengan Janson & Orsa Spelmän. Med sig på scenen har dom Johan Granströms orkester och gästartisten Hanna Hedlund.

 

Bengan Janson är i första hand dragspelare och slog igenom som medlem i Östen med Resten. 1995 blev han utsedd till Årets Dragspelare i Sverige och sedan dess har han blivit ett begrepp både på egen hand och tillsammans med Kalle Moraeus. Den sistnämndes huvudinstrument är fiol.

 

Denne spelman har spelat i Kungliga Filharmoniska Orkestern men ingår numera i folkkära spelmanslaget Orsa Spelmän och Benny Anderssons Orkester (BAO). Han belönades 2006 med Povel Ramels Karamelodiktstipendium och var därmed den siste som erhöll priset ur grundarens egen hand.

 

Duon har turnerat, gjort skivor och legat bakom allehanda musikaliska och humoristiska upptåg. Med den här duon hålls den klassiska svenska revyn vid liv, kompletterad av en gränslös, opretentiös musikglädje som smittar av sig.

 

Efter att ha gjort succé med sin show på Scalateatern i Stockholm våren 2009 turnerade duon landet runt med en show där Kalle och Bengan bjöd på storslagen musik från svensk folkmusik till jazz, pop och rock. Allt levererat med komik och värme.

 

 

 

 

VERONICA MAGGIO

Berns

Söndag

(Konsert)

Image of VERONICA MAGGIO

 

 

 

Veronica Maggio knyter ihop höstturnén med en sista spelning på Berns Salonger i Stockholm den 11 december. Sedan albumsläppet av ?Satan i Gatan? i april har Veronica turnérat runt hela Skandinavien för en lyrisk publik och recensentkår. I augusti gjorde hon två utsålda konserter på Cirkus och Gröna Lund utsåg hennes konsert i slutet på september till “Årets konsert på Gröna Lund”. Support på konserten på Berns är Newkid. Biljetterna släpps idag.

 

Veronica Maggio släppte sitt tredje kritikerrosade album ?Satan i Gatan? i våras. Skivan, som innehåller hitsinglarna ?Jag kommer” och “Välkommen in”, är en av årets allra bäst säljande och har sålt dubbel platina. När Rockbjörnen delades ut i slutet av augusti tilldelades Veronica två björnar – en för Årets kvinnliga liveartist och en för Årets svenska låt.

 

Albumet är skrivet och producerat tillsammans med Christian Walz och även Markus Krunegård medverkar som låtskrivare på skivan. Skivan har vuxit fram i Christian Walz studio på Östermalm i Stockholm. På femton trångbodda kvadratmeter – överbelamrade av pianon, orglar och effektboxar – har Veronica och Christian under ett knappt år skrivit och spelat in elva nya låtar. De handlar bland annat om sprucken kärlek, förlorad vänskap och känslan då man lämnar klubben och vandrar hem i natten med nytt sällskap.

 

 

 

 

 

BLACK BIRDS TEA’SE PARTY!

Berns

Söndag

(Club)

Image of BLACK BIRDS TEA'SE PARTY!

 

 

Hösten har svept in över Stockholm, och vi i Blackbirds gör oss redo för att med utbredda vingar trolla bort mörkret och välkomna er in till ännu ett eskapistiskt te-party, där dansen, dekadensen, chansonsen och charmöserna regerar. Vi bjuder in er till ett tvåtimmar långt drömskt spektakel, lett av Granma Blackbird och fyllt av sockersöta, honugslena och kakkrispiga burleskuppträdanden med Lola van Dyke, Pepper Potemkin, Miss Diamond och Contessa Blackbird.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tosca

GöteborgsOperan

Söndag

(Opera)

Image of Tosca

 

 

 

Tosca är en kontrasternas glödheta opera och intrigen drar åt thrillerhållet. Den handlar om sångerskan Floria Tosca, dödligt kär i konstnären Mario Cavaradossi, och polischefen Scarpia, som vill ha Tosca. Den historiska bakgrunden var det explosiva sekelskiftet 1800 då Napoleon kom över Alperna till Italien. Puccini komponerade verket när han var på höjden av sin skaparkraft och verket hade urpremiär år 1900. Denna nya uppsättning utspelar sig i ett stycke storslaget Italien mellan två världskrig.

 

 

 

Timbuktu & Damn!

Göteborgs Konserthus

Söndag

(Konsert)

Image of Timbuktu & Damn!

 

 

 

Efter sommarens segertåg på landets festivaler är det dags för Timbuktu & Damn! att ge sig ut på en omfattande konserthusturné.

I bagaget har Timbuktu skivan Sagolandet (EMI) som släpptes i somras. Sagolandet (EMI) är en triumf både konstnärligt och publikt. På samma gång som Timbuktu vågade skriva mer personligt än någonsin lyckades han också prestera massiva hitlåtar, som succésingeln Resten av ditt liv. Låten skrevs tillsammans med Oskar Linnros och tonsatte mer än någon annan melodi sommaren som gick.

 

I mitten av september släpptes den senast singeln “Allt grönt”.

 

Att Jason “Timbuktu” Diakité är landets största hiphopartist är sedan länge ett etablerat faktum. Men aldrig har han varit så folkkär som när hösten 2011 står för dörren.

I höst är Timbuktu också aktuell i TV4’s omåttligt populära program Så Mycket Bättre tillsammans med Lena Philipsson, Tomas Ledin, Eva Dahlgren, Mikael Wiehe, Laleh och E-Type.

 

 

 

 

Chalmers Big Band & Brewhouse Big Band

Brewhouse

Söndag

(Konsert)

Image of Chalmers Big Band & Brewhouse Big Band

 

 

Chalmers Big Band tillsammans med Brewhouse Big Band bjuder in till en oförglömlig kväll…

 

Chalmers Big Band

Chalmers Big Band gästar Brewhouse för en ny fräsch konsert där två kompositörer får samsas om att få sin musik spelad: Matt Harris och Magnus Lindgren. Repertoaren för Matt Harris går i latinsk anda så det är fritt fram för alla salsadansare. Magnus Lindgrens arrangemang är ett urplock ur hans platta Paradise Open, där moderna men melodiösa tongångar möts. Där finns också mycket utrymme för våra duktiga solister!

 

Chalmers Big Band är ett storband med gamla anor som ständigt låter yngre och vitalare än någonsin. Vår repertoar varierar kraftigt, från klassiska Ellington och Basie, via Thad Jones och Mel Lewis, till nyskriven musik av såväl lokala som internationella tonsättare. Vi jobbar oftast i projekt och håller ett par konserter per år. Senast mötte Pat Metheny Count Basie (något den senare inte ens vågat drömma om) på Nefertiti. Vår repetitör är numera Petter Rosenlundh, som ödmjukt leder oss längs jazzens slingriga och snåriga stigar. Vi har även en klassisk dansrepertoar som vi gärna blandar upp med modernare musik och latin. Vi spelar på baler, bröllop, fester, danskvällar och andra trevliga tillställningar, givetvis ofta på Chalmers där vi är husband på de större evenemangen.

 

Brewhouse Big Band

Brewhouse egna ungdomsstorband ger höstens enda konsert, och givetvis görs detta på hemmaplan. Denna gång sker det i ett samarrangemang med Chalmers Big Band.

 

Hösten 2011 har varit startskottet för en ny era av Brewhousemedlemmar. Hela 10 instrumentplatser tillsattes inför denna termin. Något vi tycker är mycket spännande och inspirerande, där nya unga instrumentalister som skall gå Brewhouse skola för att få en push framåt i sitt musicerande.

Konserten kommer att innehålla helt ny repertoar som repats in under hösten.

 

Insläpp: 19:00

 

 

 

XmasLOTTA 2011

Liseberg

Söndag

(Konsert)

Image of XmasLOTTA 2011

 

 

 

Allsång i jultappning med Lotta Engberg och kapellmästare Curt-Eric Holmquist på Stora Scenen 20 nov samt 4, 11 och 12 dec. Vid varje tillfälle gästas JulLotta av några av Sveriges bästa artister. Gästartisterna hittar du längre ner på sidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legally Blonde – The Musical

Nöjesteatern

Söndag

(Musikal)

Image of Legally Blonde - The Musical

 

 

 

Elle Woods är tjejen som har allt! En drömgarderob och en söt hund som är hennes vän i vått och torrt. Hon är ord­förande för UCLA-föreningen “Delta Nu” och därmed ledare för de populäraste tjejerna i skolan och för medlemmar över hela USA. När Elle spänt tror att pojkvännen Warner Huntington III skall fria så dumpar han henne istället. Han säger att han letar efter någon som är mer seriös. Efter veckors sörjande inser Elle vad hon ska göra. Hon ska komma in på Harvards juristlinje och vinna tillbaka Warner genom att visa att hon är tillräckligt seriös och intelligent för att klara studierna. Hennes första tid på Harvard är svår, men ganska snart inser hon att juridik kanske ändå är något för henne och att man inte alltid behöver gå den traditionella vägen för att nå rättvisa … Hon inser att det inte är helt fel att vara fåfäng och blond. Elle bevisar för alla att hon är Harvards “Legally Blonde”.

 

 

 

Les Misérable

Malmö Operan

Söndag

(Teater)

Image of Les Misérable

 

 

 

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

 

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

 

Historien börjar 1815 då Jean Valjean friges och slutar när han dör, arton år senare. Rollen som Jean Valjean spelas av Dan Ekborg. Fred Johanson gör Javert, polischefen som hela sitt liv jagar den försvunna straffången Jean Valjean. Det samvetslösa värdshusparet makarna Thénardier gestaltas av Marianne Mörck/Evamaria Björk och Peter Harryson. Fantine, fabriksarbeterskan som blir utstött när hennes kamrater får veta att hon har en dotter, Cosette. Jean Valjean lovar den döende Fantine att ta hand om Cosette som bor hos paret Thénardier som utnyttjar henne som piga medan deras dotter Éponine skäms bort. Musikalartisterna Karolin Funke och Annika Edstam delar på rollen som Fantine, Emmi Christensson och Mathilda Ahnell delar på rollen som Cosette och Ida Högberg sjunger rollen Éponine.

 

Förra året firade den brittiska musikalproducenten Cameron Macintosh 25-årsjubileum med Les Misérables. Då kunde det återigen konstateras att musikalen är en av världens mest älskade. Nästan 60 miljoner människor världen över har sett Les Misérables. Macintoshs signum är konceptmusikaler som ser exakt likadana ut världen över. När Les Misérables sätts upp i hösten 2011 behöver Malmö Opera inte följa originalkonceptet utan har fått förändra gestaltning och scenografi.

 

 

 

Celtic Christmas

Palladium

Söndag

(Konsert)

Image of Celtic Christmas

 

 

 

West of Eden är ett välkänt Göteborgsband som skriver egna låtar starkt inspirerade av keltisk musik.

 

Här gör de tillsammans med Göteborgs Motettkör ett julkörprojekt som avslutas med en riktigt häftig julkonsert.

 

Programmet består av irländsk, skotsk och engelsk julmusik, allt från tusen år gamla hymner till svängig modern folkrock. Julstämningen kommer att vara på topp!

 

 

 

MALIN & ZINK with LUR

Karavan

Söndag

(Show)

Image of MALIN & ZINK with LUR

 

 

 

Trollkonstnärerna MALIN & ZINK i samma show som galningarna i den LiveLoopande ShamanElectroDuon LUR!

 

I december ges två exklusiva föreställningar på Karavan i Malmö! Det bästa av det bästa och det roligaste av det vansinniga. Skevare, skrotigare och frodigare än tidigare. Det garanteras en hel en del osedda syner, minst en dekapitering, diverse hemmabyggda instrument, fem illusioner, cirka två ton skrot och sju kilo konfetti.

 

Alltså; en trolleriupplevelse genomsyrad av kultförklarade LURs livelooping madness, med hjärtat på det rätta stället och inget tjafs!

 

Medverkande: Malin Nilsson, Markus Zink, Erik Rask, Mika Forsling

 

MALiN & ZiNK

Malin Nilsson är känd för sin Magic Noir stil och sitt coola sätt att framföra klassisk magi. Förra året blev hon utnämnd till världens tredje bästa Street Magic Show vid The World Championships of Street Magic tillsammans med sin duo The Monkey Opera. Malin har gett nästan 70 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood, men uppträder annars på Skillinge Teater på Österlen.

 

De senaste åren har Malin samarbetat med den obstinata, konfettikastande tysken Markus Zink, vars koncept är att bygga trolleritrick av bland annat cykeldelar. Zinks föreställning “Schrott” har turnérat på tyska och franska teaterscener de senaste 5 åren.

 

LUR

From the darkest corners of electronic junkyards, filled with forgotten toys and bizarre inventions, Lur has risen to bring disobedience and dancing. Livelooping madness, devastating beats, interactive visuals and strange instruments blending into a unique liveshow.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Aktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm

Johan Wik

Hours: 10:00 – 21:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Helen Levitt

Hours: 10:00 – 21:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

Margaret M. de Lange

Hours: 10:00 – 21:00

Nick Brandt

Hours: 10:00 – 21:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Bringing the World Home

Hours: 11:00 – 17:00

North American Indians

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

N A K E N B A D

Hours: 12:00 – 16:00

SVEN RYDÉN & LARS-ERIK SELIN

Hours: 12:00 – 16:00

A Christmas Carol

Hours: 13:00 – 15:00

Hair

Hours: 13:00 – 15:00

Come Running

Hours: 14:00 – 16:00

Christmas Concert with Moraeus, Bengan Janson and Orsa Spelmän

Hours: 14:00 – 16:30

Stockholms Lucia concert 2011

Hours: 15:00 – 17:00

Romeo & Juliet

Hours: 15:00 – 17:00

Swan Lake

Hours: 15:00 – 16:15

Christmas Concert with the Royal Opera soloists

Hours: 15:00 – 17:00

“Jack & Jill”

Hours: 15:00 – 17:00

BLACK BIRDS TEA’SE PARTY!

Hours: 15:00 – 17:00

Angels in America

Hours: 15:30 – 17:30

1 2 3 Schtunk King Lear

Hours: 16:00 – 18:00

A Christmas Carol

Hours: 16:00 – 18:00

Misantropen

Hours: 16:00 – 18:00

Hedda Gabler

Hours: 16:00 – 18:00

Eclectic Reds

Hours: 17:00 – 01:00

Christmas Concert with Moraeus, Bengan Janson and Orsa Spelmän

Hours: 18:00 – 20:30

Stockholms Lucia concert 2011

Hours: 18:00 – 20:00

Peter & Matilda

Hours: 18:00 – 20:00

Christmas Concert with the Royal Opera soloists

Hours: 18:00 – 20:00

No Man´s Land

Hours: 18:00 – 20:00

Cecilia Nedgård & Unisoul Vocal Choir

Hours: 19:00 – 21:00

Persona

Hours: 19:00 – 20:30

Lucky Per’s Journey

Hours: 19:00 – 21:00

The Auditor

Hours: 19:00 – 21:00

VERONICA MAGGIO

Hours: 20:00 – 22:00

An evening with Nils Landgren & Viktoria Tolstoy

Hours: 20:00 – 22:00

A Heavy Feather

Hours: 21:00 – 23:00

Open Mike

Hours: 21:00 – 23:00

Real Estate

Hours: 21:00 – 23:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 17:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 17:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 17:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 17:00

Destination X

Hours: 12:00 – 17:00

Aphasia – Magnus Dahl

Hours: 12:00 – 16:00

Hellmans Drengar – Soft and hard gifts

Hours: 18:00 – 20:00

XmasLOTTA 2011

Hours: 18:00 – 20:00

Tosca

Hours: 18:00 – 20:50

Timbuktu & Damn!

Hours: 19:30 – 21:30

Chalmers Big Band & Brewhouse Big Band

Hours: 22:00 – 22:00

Malmö

White Lines – Sophie Tottie

Hours: 10:00 – 16:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

Les Misérable

Hours: 16:00 – 19:00

MALIN & ZINK with LUR

Hours: 17:00 – 19:00

Legally Blonde – The Musical

Hours: 17:00 – 19:00

Celtic Christmas

Hours: 18:00 – 20:00

A macroeconomic love story

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland

Hours: 10:00 – 18:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

Slem gutt?

Hours: 11:00 – 15:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 12:00 – 17:00

Absolutt installasjon

Hours: 12:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 12:00 – 17:00

Crafts 2011

Hours: 12:00 – 16:00

Frank Znort Quartet

Hours: 18:00 – 01:00

The Barber of Seville

Hours: 19:00 – 22:00

Big Band Xmas

Hours: 19:30 – 21:30

Sunday Digestive: Magnus Hængsle

Hours: 19:30 – 21:30

Nobel Peace Prize Concert

Hours: 19:45 – 21:00

White Afro Club – Kentwist & Joao on percs

Hours: 22:00 – 01:00

Köpenhamn

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

Re:Constructed Landscapes

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

KLEE & COBRA

Hours: 11:00 – 18:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

The Nutcracker

Hours: 13:00 – 17:00

Annie

Hours: 15:00 – 17:40

Love me tonight X-mas

Hours: 16:00 – 18:45

The Nutcracker

Hours: 17:00 – 19:00

Intro: Cavalleria / Bajadser

Hours: 17:00 – 18:00

Sol Invictus & 50.000 lux

Hours: 19:00 – 21:00

Mouritz/Hørslev w. band

Hours: 20:00 – 22:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s