Wednesday the 7th of December in Swedish

Stockholm

 

 

 

 

No Man´s Land

Stockholms Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of No Man´s Land

 

 

 

Två mogna herrar i Londonnatten. Spooner och Hirst möts – över åtskilliga sejdlar öl – på en pub i Hampstead. De fortsätter hem till Hirsts villa, dricker vidare, diskuterar litteratur, ifrågasätter varandra, minns fel, talar sanning eller ljuger vilt. Och vad är alls sanning på Hampstead Heath? Var herrarna verkligen bekanta i Oxford? Är de båda verkligen författare? Har Hirst förfört Spooners fru? Och var det Spooner som drunknade i Hirsts dröm? Eller är det kanske bara spriten som är riktigt sann här?

 

 

 

To play with fire

Stockholms Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of To play with fire

 

 

 

Det är sommar och tid för lata dagar i skärgårdsvillan. Knut och Kerstin, gifta sen tio år, har otåligt väntat på att deras vän Axel ska komma på besök. Nu är han äntligen där. Och en cynisk lek med elden kan börja.

 

Strindbergs Leka med elden från 1892 är en elak komedi om en intensiv förmiddag på verandan. I regi av Sofia Jupither som har haft stora framgångar på Stockholms stadsteater med Gengångare (2010) och Vem är rädd för Virginia Woolf? (2008). Leka med elden ingår i Strindbergsåret 2012 på Stockholms stadsteater.

 

 

 

MR Tourette AND I

Boulevardteatern

Onsdag

(Show)

Image of MR Tourette AND I

 

 

 

En scen En man En stol – en föreläsningsföreställning om ett annorlunda beteende.

 

Först till kvarn! Fem utsålda salonger på Boulevard.

 

Han drev lärare, kamrater, föräldrar och arbetsgivare till VANSINNE med sin kaxiga och utåtagerande attityd, men var ändå byns tjejcharmör. Han kunde upprepa fula ord, stampa omotiverat i golvet, tvångsmässigt dunka huvudet i väggen, skratta när han slogs…VARFÖR?

 

I hisnande tempo, med absurd humor och djupt allvar tar Pelle med oss på en magisk resa genom tics, tvång och förtvivlan till HOPP och “happy end.”! Räddarna var de som vågade vara annorlunda – och de som agerade annorlunda, som bröt hans tvångsmässiga beteende.

 

 

 

Uno Svenningsson & Irma Schultz Keller

Rival

Onsdag

(Konsert)

Image of Uno Svenningsson & Irma Schultz Keller

 

 

 

Uno Svenningsson & Irma Schultz Keller

 

“DECEMBER”

– En svensk jul

 

Uno Svenningsson och Irma Schultz Keller är i vinter aktuella med ett nytt samarbete. Första gången var 2006 med den mycket väl mottagna skivan och turnén “Sånger för december”. Då var bandet stort och de inbjudna gästerna många.

 

Denna gång gör de nästan tvärtom. Med endast två handplockade musiker; pianisten Fredrik Hermansson och gitarristen Andreas Hourdakis har de gjort nära tolkningar, med mycket luft, klang och utrymme för RÖST.

 

Skivan spelades in live under två intensiva dagar i anrika Studio 4 i Radiohuset i Stockholm. Lars ”Billy Bolero” Hansson producerade och ljudteknikern Håkan Wollgård satt bakom mixerbordet.

 

– Vi ville kosta på oss att göra det sparsmakat och inte lägga fler stämmor eller pålägg än vad vi sen kan göra på turnén, förklarar Irma och Uno.

– Det uppstår något visst när man spelar in alla samtidigt, man får vara lyhörd på vad som händer i rummet just då. När den röda recording-lampan lyser kan det uppstå en nerv som är svårare att hitta när man vet att man kan göra om och göra om..

 

Skivan innehåller tolkningar av några klassiska julsånger, där de prövat sig fram till något som kanske inte är helt traditionellt utan mer ligger nära dem själva. Några modernare julsånger av svenska upphovsmän har också valts ut samt en låt av Leonard Cohen i översättning av Ulf Lundell. Dessutom har de båda bidragit med varsin helt ny låt till skivan; “En vinterpromenad” och “Stunder av lycka”.

 

Samtidigt åker man ut på en Sverigeturné i julens tecken med samma musiker som på albumet.

 

 

 

 

J COLE – COLE WORLD TOUR

Nalen

Onsdag

(Konsert)

Image of J COLE - COLE WORLD TOUR

 

 

 

Som första signing till Jay-Z’s skivbolag Roc Nation har röda mattan lagts ut för J Cole. Men det är välförtjänt; redan 2007 släppte han sitt första mixtape som blev hyllat bland välrenommerade bloggar, kritiker och inte minst nya fans.

 

Att Cole både arbetat med Diddy, Rihanna och Talib Kweli vittnar väl om hur monumentalt uppskattad han är inom scenen.När J Cole nu släpper sitt första riktiga album, ”Cole World: The Sideline Story”, är det med stora förväntningar från fansen men någon oro lär inte finnas: Jay-Z gästar och NO I.D. och DanjaInget lämnat åt slumpen alltså. Känd för sina smarta och provocerande texter levererade till heta beats lär ingen kunna säga nej till J Cole.

 

I samband med debuten kommer J Cole påbörja sin turné runt världen som alltså kommer ta honom till både Malmö, Göteborg och Stockholm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

Winterlong

Göteborgs Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of Winterlong

 

 

 

I månens sken vid en mur föds Oscar. Övergiven vid två års ålder växer han upp i en trasig värld av kärlekslöshet. Medan han letar efter någon som kan hålla hans hand – genomskådar han vuxenvärldens svek. Vintertid är en berättelse om mänsklighetens fulaste och råaste sidor, på samma gång en berättelse om hopp och kärlek – allt sett ur ett barns perspektiv. I rollen som den unge Oscar ses Caroline Söderström.

 

Den prisbelönta pjäsen Vintertid är skådespelaren Andrew Sheridans debutpjäs – “one of the hot talents to watch”, enligt brittiska The Observer. Den hade urpremiär i Manchester 2011. Nora Nilsson var senast aktuell på teatern med Krossad på Nya Studion.

 

 

 

 

The One

Göteborgs Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of The One

 

 

 

 

 

Dennis Magnusson har skrivit en fortsättning fritt inspirerad av John Aj­vide Lindqvists roman Låt den rätte komma in.

 

 

Efter en arton år lång mordturné genom Europa återvänder Oskar och vampyrflickan Eli till barndomens Blackeberg. Han fortsätter att föda hennes glupande aptit allt enligt en sträng ritual. Efter ett hundratal offer, fångar han plötsligt helt fel person…

 

Spelas i vår källare, sent på kvällen – kom om du vågar!

Endast 20 exklusiva platser per föreställning!

 

 

 

MATTIAS HELLBERG

Nefertiti

Onsdag

(Konsert)

Image of MATTIAS HELLBERG

 

 

 

“Fredlösa, kringströvande musikanter ur den medeltida s.k sorgens skola, ett underjordiskt gnostiskt nätverk av poetisk terrorism som underminerade den statliga och kyrkliga auktoriteten genom spridningen av musikaliska sanningar om gemene mans vardagliga slit och sorg.”

 

Mattias Hellbergs nya platta “High In The Lowlands” (på fina göteborgsetiketten Kning Disk) är ännu en milstolpe i hans musikaliska resa som började i Karlstad för ett gäng år sedan med Nymphet Noodlers och som senare tog honom till Göteborg och Hederos & Hellberg, Nationalteatern och framför allt hans solokarriär. Hellberg är en modern trubadur med sånger som ligger i ett vackert mörker.

 

 

 

 

Sleeping Beauty

GöteborgsOperan

Onsdag

(Dans)

Image of Sleeping Beauty

 

 

 

Våra sagor handlar om stora saker; död, kärlek, svartsjuka, hämnd. Men det finns också en gåta gömd i berättelsen om Törnrosa, och det är just den som Sveriges internationellt mest uppburne koreograf, Mats Ek, tagit tag i. En gåta som handlar om sticket och sömnen.

Samtidigt var det själva baletten med Tjajkovskijs klassiska musik – vilken här framförs av GöteborgsOperans Orkester – som Mats Ek tog utgångspunkt i när han skulle skapa sin Törnrosa 1996. Både féer, häxa och prins skulle finnas med. Ek bodde vid det laget en period i Zürich i Schweiz. En dag på väg till teatern gick han förbi en ung kvinna i en park, en narkoman, och hon gick som i sömnen. Det blev Törnrosa för honom. Den radikala omtolkningen av sagan har blivit en internationell klassiker och har nu nypremiär på GöteborgsOperan.

 

Svärtan, kärleken och den sceniska poesin uppgår här i en enhet som inte lämnar någon oberörd. Vi följer Törnrosa från det hennes föräldrar finner varandra, får sitt efterlängtade flickebarn samt en lustig liten bil, åker på picknick och lever sitt vardagsliv. Tills Törnrosa måste gå sina egna vägar och lämna hemmet… möter en manlig häxa, blir gravid, föder ett barn, blir kär…

 

Allvar och humor blandas i denna vår tids tidlösa balett – således är till exempel féerna obetalbara, som Silverfén iförd bikini och solglasögon med transistorradio på axeln eller den bångstyriga Rubinfén med cowboyhatt. Och för den som skulle behöva ett fantasifullt recept på fisksoppa, så bjuder Törnrosa även på detta!

 

 

 

MAGNUS UGGLA

Sticky Fingers

Onsdag

(Konsert)

Image of MAGNUS UGGLA

 

 

 

Magnus Uggla släpper ny platta ”Innan filmen tagit slut…” den 2 november och i december bjuder han på två exklusiva konserter, eller releasefester som han själv kallar dem, i Stockholm och Göteborg. Den 6 december spelar Uggla med band på Debaser Slussen, dagen därpå står de på scenen på Sticky Fingers i Göteborg. Biljetterna släpps 27 oktober.

 

Efter TV, radioprogram och en revy har Magnus tillsammans med producenten Peter Kvint producerat och spelat in 10 nyskrivna låtar till det sjuttonde fullängdsalbumet. Singeln “Gör mig till din man” släpptes i början av oktober. ”Innan filmen tagit slut…” är dock lite mörkare än vad vi hört på senare årens skivor ”Folk brukar säga att de blir glada när de hör mina texter, så blir det nog inte den här gången”, säger Uggla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmö

 

 

 

 

 

 

 

Bergman Variations

Malmö Stadsteater

Onsdag

(Teater)

Image of Bergman Variations

 

 

 

En djupdykning i det konstnärskap som kanske mest av allt har format bilden av oss svenskar i utlandet: Ingmar Bergmans fantastiska arbete inom filmen. Föreställningen tar upp teman och associerar fritt kring några av Ingmar Bergmans mest kända filmer och försöker sätta ord på den bildvärld som han och Sven Nykvist presenterat.

 

Det är tungsinne och förlorad gudstro men också synd, lätthet och svensk sommar med långa ljusa nätter där människor kämpar med sig själva, varandra och existensen.

 

 

 

Les Misérable

Malmö Operan

Onsdag

(Musikal)

Image of Les Misérable

 

 

 

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

 

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

 

Historien börjar 1815 då Jean Valjean friges och slutar när han dör, arton år senare. Rollen som Jean Valjean spelas av Dan Ekborg. Fred Johanson gör Javert, polischefen som hela sitt liv jagar den försvunna straffången Jean Valjean. Det samvetslösa värdshusparet makarna Thénardier gestaltas av Marianne Mörck/Evamaria Björk och Peter Harryson. Fantine, fabriksarbeterskan som blir utstött när hennes kamrater får veta att hon har en dotter, Cosette. Jean Valjean lovar den döende Fantine att ta hand om Cosette som bor hos paret Thénardier som utnyttjar henne som piga medan deras dotter Éponine skäms bort. Musikalartisterna Karolin Funke och Annika Edstam delar på rollen som Fantine, Emmi Christensson och Mathilda Ahnell delar på rollen som Cosette och Ida Högberg sjunger rollen Éponine.

 

Förra året firade den brittiska musikalproducenten Cameron Macintosh 25-årsjubileum med Les Misérables. Då kunde det återigen konstateras att musikalen är en av världens mest älskade. Nästan 60 miljoner människor världen över har sett Les Misérables. Macintoshs signum är konceptmusikaler som ser exakt likadana ut världen över. När Les Misérables sätts upp i hösten 2011 behöver Malmö Opera inte följa originalkonceptet utan har fått förändra gestaltning och scenografi.

 

 

 

 

 

 

Christmas Comedy

Nöjesteatern

Onsdag

(Show)

Image of Christmas Comedy

 

 

 

Nu är det snart jul och dags att boka biljetter till den roligaste händelsen.

 

Med Hasse Brontén, Özz Nûjen, Johan Glans, Anna-Lena Brundin, Anders “Ankan” Johansson.

 

 

 

 

Viktoria Tolstoy & Nils Landgren

Palladium

Onsdag

(Konsert)

Image of Viktoria Tolstoy & Nils Landgren

 

 

I denna dubbelkonsert möts två av Sveriges främsta jazzartister, båda aktuella med rykande färska plattor. Viktoria Tolstoys “Letters to Herbie” och Nils Landgrens “The Moon, the Stars and You” släpptes i mitten av augusti och hamnande direkt i toppen på tyska försäljningslistor!!

 

Nils Landgren har efter ett tjugotal album i eget namn profilerat sig som en av Sveriges absolut största, internationellt etablerade jazzmusiker. Han är bl. a. konstnärlig ledare för Bohuslän Big Band och driver projektet Funk for Life i Kibera, Nairobi, i samarbete med Läkare Utan Gränser.

 

Viktoria Tolstoy – numera bosatt i Limhamn – slog igenom med albumet Smile, Love & Spice (1994), och har därefter gett ut bl.a. White Russian (1997) och My Russian Soul (2008). Hon har samarbetat med en rad jazzmusiker, bl.a. Esbjörn Svensson, Putte Wickman, Arne Domnérus och inte minst Nils Landgren, som hon i höst ger sig ut på turné med. Viktoria Tolstoy är en explosiv och naturlig supertalang. Visste du att hon aldrig har tagit en enda sånglektion?

 

 

 

 

Hans Appelqvist

Inkonst

Onsdag

(Konsert)

Image of Hans Appelqvist

 

 

 

Hans Appelqvists nya efterlängtade projekt inbegriper albumet Sjunga slutet nu och en film med samma titel. Verket är en skildring av ångesten inför döden, nedtystandet av och det slutgiltiga mötet med den. Filmen och skivan har en sagans atmosfär som både känns säregen och självklar. En värld där talande svävande klot har en lika naturlig plats i tillvaron som människan. I verket får vi möta Theodora, en äldre kvinna som bor i ett ensligt hus vid en sjö någonstans i Sverige. Vi möter också hennes två vänner: den sexårige pojken Vissen och det svävande klotet Sot, som ofta rör sig kring Theodoras hus eller ligger och vilar i mjölhögen som ligger förberedd åt honom i hennes kök.

 

Albumet Sjunga slutet nu är musik sprungen ur samma värld som filmen. Bitar av filmens musikaliska partier, dialog och ljudkulisser inkluderas som frön i en musikalisk helhet som expanderar och fördjupar skivans stämningar. Strukturen är komplex – trådar vävs ihop och tas upp på ett sätt som liknar drömmens fria icke-linjära berättande.

 

Ännu en gång bjuder Hans Appelqvist in oss till en av sina egensinnigt uppbyggda världar. Han har tidigare fått oss Att möta verkligheten i en tonsättning av intervjuer med två flickor, en kinesisk kvinna och en tysk dam. Vi har vandrat genom Bremort, ett fiktivt litet svenskt samhälle. Vi har fått lära känna den mytiska drömgestalten Naima med pelikanhuvud, en orakelröst som alltid svarar på våra frågor. Hans Appelqvist får oss att vandra genom okända världar där man inte kan vara säker på vad som är dröm och vad som är verklighet och på det viset får han oss också att möta oss själva.

 

 

 

Deportees

Debaser

Onsdag

(Konsert)

Image of Deportees

 

 

 

It’s a trap presenterar stolt det ljuvligaste av ljuvliga band från Vindeln.

 

– Varje gång vi hör riktigt bra musik, livsavgörande musik, så frågar vi oss: ”hur har de lyckats och kan vi också?” – för att sedan leta svaret. I slutet av den jakten finns det antingen ingenting alls eller så har vi blivit ett bättre band. – Peder Stenberg.

 

Albumet ”Islands & Shores” är inspelad mellan 2010 och 2011 tillsammans med producenten Måns Lundberg och mixteknikern Lasse Mårten. Trots att Thomas turnerat flitigt som trumslagare åt franska Phoenix och att Anders åkt världen runt som Lykke Lis gitarrist så har Deportees jobbat hårdare än någonsin. Livet har också tagit bandmedlemmarna till mörkare platser vilket också färgat arbetet. Resultatet är en angelägen och storslagen skiva fylld av rymd, djup, engagemang och inte minst bandets allra bästa kompositioner till dags dato.

 

10/10 i Sonic!

 

Kvällens support Winhill/Losehill har jobbat i fyra år med sin efterlängtade skiva “Swing of Sorrow”, som släpps i februari 2012. Lagom till turnén med Deportees släpper bandet sin första singel, “Tell Her She’s the Light of the World”, med två spår från den kommande skivan. Singeln släpps digitalt 25/11.

 

Djs Michaela & Martin (konstpretton)

 

Förköp slutsålt, 50 bilj släpps i dörren kl 19.

 

 

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

 

 

 

21:30 Deportees

 

Deportees bildades sommaren 2003 av två brödrapar; Peder och Anders Stenberg och Jonas och Mattias Lidström. Bandet spelade in en tvåspårig platta och skickade ut till skivbolagen. Lite senare var de signade av bolaget Dolores. Ytterligare lite senare släpptes debutsingeln “Arrest Me ‘Til It Hurts”. I oktober 2004 släpptes debutalbumet “All Prayed Up”. På album nummer två “Damage Goods” jobbade bandet tillsammans med Pelle Gunnerfeldt och Björn Yttling. Plattan släpptes i september 2006.

 

 

20:30 Winhill/Losehill

 

Winhill/Losehill kommer från Stockholm/Umeå och består av Jonas Svennem Lundberg, Henrik Nybom, Petrus Sjövik, Daniel Nyström, Carl Åkerlund och Kalle Lundin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Aktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm

 

Johan Wik

Hours: 10:00 – 21:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Helen Levitt

Hours: 10:00 – 21:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

Nick Brandt

Hours: 10:00 – 21:00

Bringing the World Home

Hours: 11:00 – 17:00

North American Indians

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

N A K E N B A D

Hours: 12:00 – 17:00

SVEN RYDÉN & LARS-ERIK SELIN

Hours: 12:00 – 18:00

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

Eclectic Reds

Hours: 17:00 – 01:00

Dad’s Beard

Hours: 18:00 – 20:00

No Man´s Land

Hours: 18:00 – 20:00

MR Tourette AND I

Hours: 18:00 – 20:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Back to the 80s

Hours: 18:30 – 22:00

Älvsborgsbron

Hours: 19:00 – 21:00

Misantropen

Hours: 19:00 – 21:00

THE AMAZING & DAVID LEMAITRE

Hours: 19:00 – 02:00

Two masters servant

Hours: 19:00 – 21:00

Hair

Hours: 19:00 – 21:40

Crikus Cirkör: Undermän

Hours: 19:00 – 21:00

To play with fire

Hours: 19:00 – 20:05

Golden Hits FESTIVAL

Hours: 19:00 – 23:00

Uno Svenningsson & Irma Schultz Keller

Hours: 19:30 – 21:30

Jerry Christmas

Hours: 19:30 – 21:30

“Jack & Jill”

Hours: 19:30 – 21:30

Release party for Common Creature

Hours: 20:00 – 01:00

RAMLAR #9 | GRACE KELLY SYNDROME | QUIZ

Hours: 20:00 – 01:00

Ljust & Fräscht

Hours: 20:00 – 22:00

Unbeatable – An evening among the stars

Hours: 21:00 – 23:00

J COLE – COLE WORLD TOUR

Hours: 21:00 – 23:00

Starfucker (STRFKR)

Hours: 21:30 – 00:00

Party @ ROSE

Hours: 22:00 – 03:00

ONE YEAR-THAT F*@#!NG PARTY-LIVE: FANNY-DJs: KOOL Dj DUST-Gustav Bendt

Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

 

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 18:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 18:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 18:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 18:00

Destination X

Hours: 12:00 – 17:00

Aphasia – Magnus Dahl

Hours: 12:00 – 16:00

Lucia with ballet academy

Hours: 12:00 – 14:00

Processen

Hours: 13:00 – 15:00

Christmas Greetings from Ruckman’s

Hours: 18:30 – 21:30

MATTIAS HELLBERG

Hours: 19:00 – 21:00

Winterlong

Hours: 19:00 – 21:00

Neither

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

Christmas Concert with Kalle Moraeus, Bengan Janson & Orsa Spelmän

Hours: 19:00 – 21:00

Oakley’s show

Hours: 19:30 – 00:00

Sleeping Beauty

Hours: 19:30 – 21:45

MAGNUS UGGLA

Hours: 20:00 – 22:00

DET STORA MONSTRET & THE NAIMA TRAIN

Hours: 20:00 – 22:00

STAND UP COMEDY -Aron Flam & Kristian Flodin

Hours: 21:00 – 00:00

Night Flight!

Hours: 21:00 – 23:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Bliss Wednesdays present. ZOO BRAZIL

Hours: 21:00 – 02:00

RBMA Homecoming Party with Fabian Bruhn, Boska, Shak’ & Stran’ & Barnhus!

Hours: 22:00 – 03:00

Wednesdays at BERSÅ

Hours: 22:00 – 03:00

The One

Hours: 22:30 – 00:00

Malmö

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

Les Misérable

Hours: 19:00 – 22:00

Bergman Variations

Hours: 19:00 – 21:20

Viktoria Tolstoy & Nils Landgren

Hours: 19:30 – 21:30

UNCUT

Hours: 20:00 – 00:00

Hans Appelqvist

Hours: 20:00 – 22:00

Christmas Comedy

Hours: 21:00 – 00:00

Die Damp & Duda & The Rubber Bullets

Hours: 21:00 – 23:00

Deportees

Hours: 21:30 – 00:00

Skurkarna

Hours: 22:00 – 03:00

THIRSTY ALLSTARS

Hours: 23:00 – 03:00

Party @ Crown

Hours: 23:00 – 05:00

Little Saturday

Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

Slem gutt?

Hours: 11:00 – 15:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 11:00 – 17:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

Absolutt installasjon

Hours: 11:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 11:00 – 17:00

Crafts 2011

Hours: 11:00 – 17:00

The Nutcracker

Hours: 18:00 – 20:00

Ronny Haugelands Bingo

Hours: 18:00 – 00:00

The Barber of Seville

Hours: 18:30 – 21:30

Comedy Gala 2011

Hours: 19:00 – 20:15

Traces Gospel Choir

Hours: 19:00 – 21:00

Christmas Laughter 2011

Hours: 19:00 – 23:00

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 20:30

The orphans

Hours: 19:30 – 21:30

Tvil

Hours: 19:30 – 21:10

Christmas Concert with Silje Nergaard

Hours: 19:30 – 21:30

Wild Beasts (UK)

Hours: 20:00 – 22:00

GET ME A TENOR!

Hours: 20:00 – 22:00

Next to Normal

Hours: 20:00 – 22:25

YES

Hours: 20:00 – 22:00

PENTAGRAM

Hours: 20:00 – 22:00

Aina Negaard

Hours: 21:00 – 23:00

Dj Sharkara

Hours: 21:00 – 03:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

Michael Bloch Trio W/Petter Wettre(OJ),

Hours: 21:00 – 23:00

Christmas Laughter 2011

Hours: 21:00 – 23:00

Köpenhamn

Re:Constructed Landscapes

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

KLEE & COBRA

Hours: 11:00 – 18:00

Intro: Cavalleria / Bajadser

Hours: 17:00 – 18:00

Crazy Christmas Cabaret 2011

Hours: 19:30 – 22:00

Love me tonight X-mas

Hours: 19:30 – 22:15

Annie

Hours: 19:30 – 22:10

The Nutcracker

Hours: 19:30 – 21:30

DR’s Big Christmas Show

Hours: 20:00 – 22:00

Merry Christmas, baby

Hours: 20:00 – 22:00

KENNY BARRON TRIO (US)

Hours: 20:00 – 22:00

In Solomon COUNTRY

Hours: 20:00 – 22:00

Sensory

Hours: 20:00 – 22:00

Et krybespil

Hours: 20:00 – 21:10

Seagull

Hours: 20:00 – 21:40

Marco Mendoza (US)

Hours: 21:00 – 23:00

Bigbang

Hours: 21:00 – 23:00

Why Not: AK*47 & DJ Graded

Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s