Tuesday the 6th of December in Swedish

Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

No Man´s Land

Stockholms Stadsteater

Tisdag

(Teater)

Image of No Man´s Land

 

 

 

Två mogna herrar i Londonnatten. Spooner och Hirst möts – över åtskilliga sejdlar öl – på en pub i Hampstead. De fortsätter hem till Hirsts villa, dricker vidare, diskuterar litteratur, ifrågasätter varandra, minns fel, talar sanning eller ljuger vilt. Och vad är alls sanning på Hampstead Heath? Var herrarna verkligen bekanta i Oxford? Är de båda verkligen författare? Har Hirst förfört Spooners fru? Och var det Spooner som drunknade i Hirsts dröm? Eller är det kanske bara spriten som är riktigt sann här?

 

 

 

To play with fire

Stockholms Stadsteater

Tisdag

(Teater)

Image of To play with fire

 

 

 

Det är sommar och tid för lata dagar i skärgårdsvillan. Knut och Kerstin, gifta sen tio år, har otåligt väntat på att deras vän Axel ska komma på besök. Nu är han äntligen där. Och en cynisk lek med elden kan börja.

 

Strindbergs Leka med elden från 1892 är en elak komedi om en intensiv förmiddag på verandan. I regi av Sofia Jupither som har haft stora framgångar på Stockholms stadsteater med Gengångare (2010) och Vem är rädd för Virginia Woolf? (2008). Leka med elden ingår i Strindbergsåret 2012 på Stockholms stadsteater.

 

 

 

Crikus Cirkör: Undermän

Södra Teatern

Tisdag

(Show)

Image of Crikus Cirkör: Undermän

 

 

 

 

 

En underman är basen i parakrobatik. Personen som står under och lyfter fram sin partners ekvilibristiska och akrobatiska färdigheter.

 

Undermän är den sanna historien om tre män som förlorat sina partners, och därmed sina karriärer och drömmar. De har levt ett liv där de stöttat, balanserat, lyft och räddat sina nära, men vem stöttar en övergiven underman?

 

De bestämmer sig för att hitta livslusten och ta revansch på världen. Från att alltid ha varit de som står under och lyfter fram andra människor tar de nu klivet ut i rampljuset. Tillsammans med den slitna musikern Andreas bygger de upp en värld där de utan respekt för normer, låter den bärande stöttepelaren överglänsa utsmyckningen och grunden vara lika känslig som stark. En värld där viljan och hjärtat förändrar förväntningar och skapar någonting genuint. Det resulterar i en föreställning fylld av dolda talanger, kettlebell-koreografier, livemusik, misslyckanden och framförallt en viktig historia att berätta.

 

Med Undermän presenterar Cirkus Cirkör en avskalad föreställning som tar sig an nya frågor, som manar till eftertanke och som kanske skiljer sig en del från Cirkus Cirkörs tidigare språk. Tiita på trailern så förstår ni vad vi menar!

 

 

 

 

Wednesday 13

Göta Källare

Tisdag

(Konsert)

Image of Wednesday 13

 

 

 

Horrorpunkhjälten Wednesday 13 är tillsammans med sitt band aktuell för tre spelningar i Sverige. Malmö 5/12 Göteborg 6/12 Stockholm 7/12.

 

Det är fyra och ett halvt år sedan sist så detta är något alla fans av skräck, hårdrock och punk sett fram emot. Wednesday 13 gjorde sig först känd som medlem av Murderdolls, tillsammans med bland andra Slipknots Joey Jordison, men har under åren blivit mer och mer framgångsrik på egen hand. Missa inte den här chansen attt se horrorpunkens förgrundsfigur på ett av sina sällsynta besök i Sverige!

 

 

 

 

Magnus Uggla

Debaser Slussen

Tisdag

(Konsert)

Image of Magnus Uggla

 

 

 

Magnus Uggla – album och konsertaktuell!

 

Magnus Uggla släpper ny platta ”Innan filmen tagit slut…” den 2 november och i december bjuder han på två exklusiva konserter, eller releasefester som han själv kallar dem, i Stockholm och Göteborg. Den 6 december spelar Uggla med band på Debaser Slussen, dagen därpå står de på scenen på Sticky Fingers i Göteborg.

 

Biljetterna släpps 27 oktober.

 

Efter TV, radioprogram och en revy har Magnus tillsammans med producenten Peter Kvint producerat och spelat in 10 nyskrivna låtar till det sjuttonde fullängdsalbumet. Singeln “Gör mig till din man” släpptes i början av oktober. ”Innan filmen tagit slut…” är dock lite mörkare än vad vi hört på senare årens skivor ”Folk brukar säga att de blir glada när de hör mina texter, så blir det nog inte den här gången”, säger Uggla.

 

 

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

 

 

 

20:00 Magnus Uggla

 

Ugglas tidiga musik visade på starka influenser av engelsk punk och rock med inslag av synthpop och symfonirock. Han debuterade 1975 med albumet “Om Bobbo Viking”. Efter att ha sett The Clash på Gröna Lund gick han hem och skrev en ny skiva som skulle bli hans stora genombrott. År 1977 släppte Uggla albumet “Va Ska Man Ta Livet Av Sig För När Man Ändå Inte Får Höra Snacket Efteråt”. Sedan dess har han hunnit med ett stort antal album, deltagit i melodifestivalen, spelat in filmer och varit med i radio och teaterpjäser.

 

 

 

 

Unbeatable – An evening among the stars

Hamburger Börs

Tisdag

(Show)

Image of Unbeatable - An evening among the stars

 

 

 

Medverkade i showen hösten 2011:

Pernilla Andersson, Niklas Strömstedt, Petra Mede, Andreas Johnson, Eric Gadd, Hanna Lindblad och Stephen Simmonds

 

 

 

Ljust & Fräscht

Cirkus

Tisdsg

(Show)

Image of Ljust & Fräscht

 

 

För att möta publiktrycket efter den press- och publikrosade premiären 28 januari förlängs nu showen med en höstsäsong och flyttar till Cirkus på Djurgården.

Ljust & Fräscht – En show om det perfekta boendet av och med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert

 

Vi svenskar måste vara världens trendängsligaste folk. Vi vågar snart inte ens köpa en soffkudde utan att rådfråga en expert.

Om du på något sätt tvivlar på att vi har blivit inredningsextremister kan du lyssna av konversationerna på närmsta latteställe där du får höra begrepp som bostadskarriär, ikeaväder, hemmafixaren, spishäll, containerfynda, hemnetknarkande, bostadsannonsporr, obduktionssalsminimalism, parmiddagsknäckare, master bedroom – ord som inte existerade för tio år sedan.

I årets stora underhållningsshow ska Fredrik Lindström och Henrik Schyffert försöka besvara frågor som varför klädkammaren har bytt namn till walk in closet? Är köket vårt nya finrum? Kommer dagens trendiga fondtapet en gång vara lika hopplöst ute som bidé?

 

Det här och mycket annat får du svar på när Sveriges två mest framstående komiker för första gången står på scen tillsammans!

 

Föreställningens längd: ca 1 tim 45 min (ingen paus)

 

OBS! Det är inte krogshow på Cirkus. Menybiljetter innebär således att middag intas i vår restaurang innan eller efter föreställningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

Tosca

GöteborgsOperan

Tisdag

(Opera)

Image of Tosca

 

 

 

Tosca är en kontrasternas glödheta opera och intrigen drar åt thrillerhållet. Den handlar om sångerskan Floria Tosca, dödligt kär i konstnären Mario Cavaradossi, och polischefen Scarpia, som vill ha Tosca. Den historiska bakgrunden var det explosiva sekelskiftet 1800 då Napoleon kom över Alperna till Italien. Puccini komponerade verket när han var på höjden av sin skaparkraft och verket hade urpremiär år 1900. Denna nya uppsättning utspelar sig i ett stycke storslaget Italien mellan två världskrig.

 

 

 

Winterlong

Göteborgs Stadsteater

Tisdag

(Teater)

Image of Winterlong

 

 

 

I månens sken vid en mur föds Oscar. Övergiven vid två års ålder växer han upp i en trasig värld av kärlekslöshet. Medan han letar efter någon som kan hålla hans hand – genomskådar han vuxenvärldens svek. Vintertid är en berättelse om mänsklighetens fulaste och råaste sidor, på samma gång en berättelse om hopp och kärlek – allt sett ur ett barns perspektiv. I rollen som den unge Oscar ses Caroline Söderström.

 

Den prisbelönta pjäsen Vintertid är skådespelaren Andrew Sheridans debutpjäs – “one of the hot talents to watch”, enligt brittiska The Observer. Den hade urpremiär i Manchester 2011. Nora Nilsson var senast aktuell på teatern med Krossad på Nya Studion.

 

 

 

My Romantic History

Teater Trixter

Tisdag

(Teater)

Image of My Romantic History

 

 

A comedy about love, loss and laminating machines.

 

Amy’s boyfriend tattooed her name all over his back. Tom’s first girlfriend cheated on him with an older man. Everything was much bigger back then, like a Hollywood movie. This is something else. A few too many pints after work and suddenly Tom and Amy are in a relationship. This just isn’t what love was supposed to be like.

 

 

 

My Romantic History is a witty comedy about true love, or rather any kind of love, now that the true one got away. It’s a play where laughter and the embarrassing silence of recognition share a stage. The play is performed in its original language, English, with actors from Britain. GEST’s earlier productions have all been celebrated by critics and audiences alike. With My Romantic History we enter the realm of love and relationships. What exactly is a relationship and are there different degrees of love? Are there other reasons to be in a relationship than love?

 

 

 

 

ThrashFest Classics 2011

Trädgår’n

Tisdag

(Konsert)

Image of ThrashFest Classics 2011

 

 

 

I december kommer Sepultura, Exodus, Destruction, Heathen, och ytterligare ett band till Trädgår´n för att spela sina klassiska album.

 

För andra året i rad kommer världens tuffaste turnépaket till Sverige. Årets Thrashfest har fått tillägget ”Classics” eftersom banden enbart kommer att spela sina gamla album. Och det är inte vilka band som helst vi talar om. Vad sägs om thrashlegenderna Sepultura, Exodus, Destruction och Heathen? Dessutom kommer ytterligare ett band att tillkomma inom kort.

 

Banden kommer att framföra de här plattorna:

 

SEPULTURA -Beneath the Remains, Arise och Chaos A.D.

EXODUS – Bonded By Blood, Pleasures Of The Flesh och Fabulous Disaster

DESTRUCTION – Sentence Of Death och Infernal Overkill

HEATHEN – Breaking The Silence och Victims Of Deception

 

 

 

 

The Real Group Christmas Concert

Lorensbergsteatern

Tisdag

(Konsert)

Image of The Real Group Christmas Concert

 

 

 

Med rösten som enda instrument har The Real Group skapat ett eget musikaliskt uttryck och lekfullt rört sig mellan vitt skilda musikaliska stilar som jazz, pop och svensk körmusik. Uttrycket i kombination med unik perfektion, talang och personlighet har resulterat i ett artisteri som efterfrågas världen över.

 

Gruppen startade 1984 och har sedan dess bland annat producerat 16 skivor, turnérat i stora delar av världen, sjungit för kejsare och kejsarinnor, haft huvudrollen i en dokumentärserie på TV4, invigt Fotbolls VM och varit konstnärliga ledare för en festival i Syd Korea.

 

Genom åren har The Real Group samarbetat med en rad stora artister, däribland Malena Ernman, Barbara Hendricks, Povel Ramel, Eric Ericsson, Toots Thielemans, Esbjörn Svensson, Lisa Nilsson, Lill Lindfors, Titiyo, Roland Pöntinen och Peter Jöback.

 

Morten Vinther är ny medlem i The Real Group efter att Peder Karlsson slutat för att istället arbeta som utbildningsledare för ”The Real Academy”, världens första nätbaserade utbildningssajt för vokalmusik. Övriga sångare är Emma Nilsdotter, Katarina Henryson, Anders Edenroth och Anders Jalkéus. Ljudtekniker är Jan Apelholm.

 

 

 

 

J.COLE

Parken

Tisdag

(Konsert)

Image of J.COLE

 

 

 

J. Cole föddes i Frankfurt, Tyskland den 28 januari 1985. När han var endast 8 månader gammal så flyttade hans familj till Fayetteville, North Carolina i USA. Som tolvåring började J. Cole rappa och skriva egna texter efter att hans kusin visat honom rapmusiken. Han förälskade sig i Hip Hop och insåg att rappa var något han verkligen ville göra. När Jermaine var 15 år gammal så köpte hans mamma en Beat Machine så att han kunde producera och skapa sin egen bakgrundsmusik. Jermaine gjorde sina egna låtar och började publicera sin musik på internet under artistnamnet Therapist som sjuttonåring. J. Cole studerade vid Saint John’s University på ett akademiskt stipendium där han tog examen i kommunikation. Han jobbade sedan som en propositon samlare. En dag på jobbet fick han ett samtal om att Jay-Z ville träffa honom så fort som möjligt. Jermaine skyndade sig ifrån jobbet till mötet direkt. Efter att Jay-Z hörde J. Cole’s låt Lights please så fick J. Cole ett skivkontrakt på Roc Nation.

 

J. Cole släppte sitt första mixtape The Come Up år 2007. Han släppte sedan en andra mixtape sommaren 2009, The Warm Up. Känd för låtar som Lights Please som gav honom ett skivkontrakt. Den 21 juni, 2010 släppte Cole sin första singel Who Dat från sitt debutalbum. Vid slutet av 2010 skulle J. Cole egentligen släppa sitt debutalbum, men albumet blev försenat av många olika skäl så han släppte istället sitt tredje mixtape Friday Night Lights med många kända låtar som 2Face, In the morning, Before I’m Gone och Too deep for the intro, på så vis fick J. Cole mer uppmärksamhet inom Hip Hop världen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmö

 

 

 

 

 

 

Jenuf

Malmö Opera

Tisdag

(Opera)

Image of Jenufa

 

 

 

Jenůfa utspelas på landsbygden i landskapet Mähren. Jenůfa är förälskad i Steva och är gravid och väntar hans barn. Hennes strängt moraliska styvmor Kostelnička bestämmer att Steva måste hålla sig nykter i ett år innan han får gifta sig med henne. Steva tappar intresset efter att hans styvbror Laca, som också älskar Jenůfa, blir avvisad av henne och snittar henne med en kniv i ansiktet Jenůfa föder sitt barn i hemlighet. Kostelnička försöker få Steva att

gifta sig med henne och erkänna sin son. Steva vägrar gifta sig med en vanställd kvinna. Laca som fortfarande älskar Jenůfa tvekar när han får höra om barnet. Kostelnička ger nu Jenůfa sömnmedel, tar barnet och dödar det. Hon säger att barnet blivit sjukt och dött under de två dygn Jenůfa legat i koma. När våren kommer ska det bli bröllop mellan Jenůfa och Laca. En

bypojke kommer springande och säger att ett drunknat spädbarn har hittats i floden. Jenůfa känner igen liket som sin son. Folket anklagar Jenůfa för barnamord. Kostelnička erkänner sin skuld. När hon leds iväg förlåter Jenůfa den förtvivlade kvinnan. Jenůfa erbjuder Laca hans frihet. Men Laca älskar henne och Jenůfa har efter alla prövningar kommit att älska honom…

 

När Jenůfa hösten 2011 för första gången sätts upp på Malmö Opera utspelar sig historien på den fattiga kärva landsbygden någonstans bakom den järnridå som delade Europa under Stalins 1950-tal. Tre välkända svenska sångerskor sjunger de kvinnliga huvudrollerna. Jenůfa sjungs av Erika Sunnegårdh, som debuterade 2004 på Malmö Opera i rollen som Turandot och som efter den sensationella debuten som Fidelio på Metropolitanoperan i New York 2006 är etablerad som en av världens ledande dramatiska sopraner. I rollen som Kostelnička hör och ser vi Gitta Maria Sjöberg, Det Kongelige Operas ledande sopran som också gästar operahus världen över. På Malmö Opera har hon tidigare sjungit titelrollen Aida och Tatjana i Eugen Onegin. Farmor Buryjovka, vid vars kvarn historien tar sin början, gestaltas av hovsångerskan Ingrid Tobiasson från Kungliga Operan, dramatisk mezzosopran, ledande inom sitt fack som i Malmö tidigare bl a. sjungit Amneris i Aida.

 

 

 

Bergman Variations

Malmö Stadsteater

Tisdag

(Teater)

Image of Bergman Variations

 

 

 

En djupdykning i det konstnärskap som kanske mest av allt har format bilden av oss svenskar i utlandet: Ingmar Bergmans fantastiska arbete inom filmen. Föreställningen tar upp teman och associerar fritt kring några av Ingmar Bergmans mest kända filmer och försöker sätta ord på den bildvärld som han och Sven Nykvist presenterat.

 

Det är tungsinne och förlorad gudstro men också synd, lätthet och svensk sommar med långa ljusa nätter där människor kämpar med sig själva, varandra och existensen.

 

 

 

DOC LOUNGE – Only When I Dance (UK, 2009)

Babel

Tisdag

(Film)

Image of DOC LOUNGE - Only When I Dance (UK, 2009)

 

 

 

I samarbete med Folkets Bio Malmö och dansfilmfestivalen Dancing in the Dark fyller vi Babels lokaler med dans när vi visar den kritikerrosade filmen Only when I dance.

 

ONLY WHEN I DANCE (UK, 2009, 78 min)

REGI: Beadi Finzi

 

Detta är den internationellt hyllade dokumentären om verklighetens Billy Elliot! 18-årige Irlan Santos Da Silva växte upp i Rio de Janeiros mest våldsamma område där hans familj fortfarande lever. Han började dansa när han som 12-åring blev upptäckt efter en provtimme på en dansstudio. Isabela Coracy är 17 år och började dansa som 10-åring. Hon är ensam svart tjej på dansstudion och även en av de mest talangfulla. Hon bor med sin familj i ett fattigt område i utkanten av Rio.

 

Tillsammans delar Irlan och Isabela en extraordinär dröm om en plats bland de främsta på den internationella balettscenen. Om inte Irlan lyckas nu kommer han att sugas upp i favelans liv med våld och droger. För Isabela är det ännu svårare, någon svart ballerina har hittills aldrig funnits i Brasilien och hennes hopp står till att bli antagen till en skola i USA eller Europa

 

 

 

 

 

Christmas Comedy

Nöjesteatern

Tisdag

(Show)

Image of Christmas Comedy

 

 

 

Nu är det snart jul och dags att boka biljetter till den roligaste händelsen.

 

Med Hasse Brontén, Özz Nûjen, Johan Glans, Anna-Lena Brundin, Anders “Ankan” Johansson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Aktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm

Finland´s National Day

Hours: 00:00 – 00:00

Nick Brandt

Hours: 10:00 – 21:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Johan Wik

Hours: 10:00 – 21:00

Helen Levitt

Hours: 10:00 – 21:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Bringing the World Home

Hours: 11:00 – 17:00

North American Indians

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

N A K E N B A D

Hours: 12:00 – 17:00

Eclectic Reds

Hours: 17:00 – 01:00

MR Tourette AND I

Hours: 18:00 – 20:00

Kulturama @ Fasching

Hours: 18:00 – 20:00

No Man´s Land

Hours: 18:00 – 20:00

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Back to the 80s

Hours: 18:30 – 22:00

Thieves

Hours: 19:00 – 21:00

Two masters servant

Hours: 19:00 – 21:00

Crikus Cirkör: Undermän

Hours: 19:00 – 21:00

Hair

Hours: 19:00 – 21:40

Golden Hits FESTIVAL

Hours: 19:00 – 23:00

To play with fire

Hours: 19:00 – 20:05

Älvsborgsbron

Hours: 19:00 – 21:00

Misantropen

Hours: 19:00 – 21:00

“Jack & Jill”

Hours: 19:30 – 21:30

Jerry Christmas

Hours: 19:30 – 21:30

Ljust & Fräscht

Hours: 20:00 – 22:00

Wednesday 13

Hours: 20:00 – 22:00

Release party with Emma Larsen

Hours: 20:00 – 23:30

Magnus Uggla

Hours: 21:00 – 23:00

Unbeatable – An evening among the stars

Hours: 21:00 – 23:00

MUNGA | CHI CHING | SUPA HYPE Straight from Jamaica

Hours: 22:00 – 03:00

 

Göteborg

Finland´s National Day

Hours: 00:00 – 00:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 18:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 18:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 18:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

STENA 15

Hours: 11:00 – 18:00

Destination X

Hours: 12:00 – 17:00

Aphasia – Magnus Dahl

Hours: 12:00 – 16:00

Lucia with ballet academy

Hours: 12:00 – 14:00

Processen

Hours: 13:00 – 15:00

My Romantic History

Hours: 13:30 – 15:30

ThrashFest Classics 2011

Hours: 18:00 – 20:00

Winterlong

Hours: 19:00 – 21:00

The Real Group Christmas Concert

Hours: 19:00 – 21:00

Anders Playhouse

Hours: 19:00 – 21:00

DOC LOUNGE – BOB HUND – The Movie

Hours: 19:00 – 21:00

My Romantic History

Hours: 19:00 – 21:00

J.COLE

Hours: 19:30 – 21:30

Tosca

Hours: 19:30 – 22:20

It’sTuesday

Hours: 22:00 – 03:00

J COLE | OFFICIAL AFTERPARTY

Hours: 23:00 – 05:00

 

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

Bergman Variations

Hours: 19:00 – 21:20

Jenufa

Hours: 19:00 – 21:25

DOC LOUNGE – Only When I Dance (UK, 2009)

Hours: 20:00 – 22:00

Christmas Comedy

Hours: 21:00 – 00:00

Party @ Crown

Hours: 23:00 – 05:00

 

Oslo

Finland´s National Day

Hours: 00:00 – 00:00

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 11:00 – 17:00

Crafts 2011

Hours: 11:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 11:00 – 17:00

Slem gutt?

Hours: 11:00 – 15:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

Absolutt installasjon

Hours: 11:00 – 17:00

Wolf Rock

Hours: 18:00 – 20:00

BUGGE WESSELTOFT

Hours: 19:30 – 21:30

The orphans

Hours: 19:30 – 21:30

Art

Hours: 19:30 – 21:00

Dear compatriots

Hours: 20:00 – 22:00

GET ME A TENOR!

Hours: 20:00 – 22:00

Marit Karlberg / Ingvill Marit Buen Garnås

Hours: 20:00 – 22:00

Forever Young

Hours: 20:00 – 21:45

Dj F.M.C. (SoundsGood)

Hours: 21:00 – 03:00

Grill Bill

Hours: 21:00 – 23:00

Stand Up @ Klubbscenen

Hours: 21:00 – 23:00

 

Köpenhamn

Finland´s National Day

Hours: 00:00 – 00:00

Re:Constructed Landscapes

Hours: 10:00 – 17:00

European Art 1300-1800

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

KLEE & COBRA

Hours: 11:00 – 18:00

JuleRamasjang 2011

Hours: 16:00 – 18:00

Intro: Cavalleria / Bajadser

Hours: 17:00 – 18:00

Crazy Christmas Cabaret 2011

Hours: 19:30 – 22:00

Annie

Hours: 19:30 – 22:10

In Solomon COUNTRY

Hours: 20:00 – 22:00

Sensory

Hours: 20:00 – 22:00

Et krybespil

Hours: 20:00 – 21:10

Yes (UK)

Hours: 20:00 – 22:00

Seagull

Hours: 20:00 – 21:40

KENNY BARRON TRIO (US)

Hours: 20:00 – 22:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s