Thursday The 1st of December

Stockholm

World AIDS day gala
Kolingsborg
Torsdag
(Show)

Image of World AIDS day gala

Den tredje upplagan av World Aids Day Galan, ett initiativ av Peter Englund och dragshowgruppen Diamond Dogs äger även detta år rum på Kolingsborg vid Slussen torsdag den 1 december.

Kvällen startar med sittande tre-rätters middag klockan 19.00 och lättare underhållning och överraskningar innan 2011 års WAD-gala startar klockan 21.00. Redan klara medverkande är Babben, Nina Söderqvist, Lill-Marit Bugge, Claes Månsson, Straight Up! , Annika-Fiore samt WAD-girls.

The night is today’s mother
Dramaten
Torsdag
(Teater)

Image of The night is today's mother

En känslig och vacker pjäs om ungdom och sökande efter identitet.

Ett skådespel där vi möter en familj som driver hotellverksamhet och kämpar för att klara sig, såväl ekonomiskt som känslomässigt. Den alkoholiserade fadern driver de övriga familjemedlemmarna till sammanbrott. Men här avslöjas också familjens djupare bindningar där kärlekslängtan visar sig som starkast när mörkret är som djupast.

Detta är Lars Noréns genombrottspjäs som dramatiker och pjäsen skapade en ny tradition inom svensk teater. Det är en berättelse om en tid kring 1950-talet som präglat mycket av vår samtid. En pjäs med rötter i antiken såväl som den moderna europeiska respektive amerikanska teatertraditionen.

Regissören Björn Melander återvänder nu till pjäsen som han regisserade med stor framgång 1982 på Göteborgs Stadsteater. Uppsättningen finns även i en version för tv som då sändes med de två pjäserna Kaos är granne med Gud och Modet att döda.

Christmas Gala
Annexet
Torsdag
(Show)

Image of Christmas Gala

EN TRADITION I JULETID!
Glöggmingel, julbord, storslagen galashow och fantastisk efterfest! Njut av middagen och underhållningen tillsammans med dina vänner och kollegor! Lagom till kaffet startar showen och efteråt fortsätter partyt in på småtimmarna.

ÅRETS ARTISTER
Danny, Linda Bengtzing, Brolle, Just D,
Al Pitcher (stand-up-komiker från Nya Zeeland), Charlotte Perrelli, Jessica Andersson och Nicke Borg.

Peez
Södra Teatern
Torsdag
(Klubb)

Image of Peez

Hiphopklubb varje peezdag
Under sommaren huserade Peez i Södra bar varvat med Etablissemanget varje tisdag. Under hösten slår vi av på takten lite men fortfarande med samma glöd. Första torsdagen i varje månad kommer Peez köra i Södra Bar med residents Erik “Poppa Peez” Wretman och Dj Grass samt prominenta gäster. 1 december gästas Peez av Södra Sidan, Alpis, och Rapper Ted bakom skivspelarna, live får vi DC Grimsta & EKP.

Lägg det på hiphophjärnan.

Klara Soup Theatre
Stockholms Stadsteater
Torsdag
(Teater)

Image of Klara Soup Theatre

Soppteater har blivit en älskad teaterform där kontakten med publiken står lika mycket i centrum som artisterna. Man får sörpla, man får småprata man får chansen att på en liten intim scen möta välkända artister och se nya stjärnor tändas. Vi spelar tisdag-söndag kl. 12.00. Stäm träff!

FREUDS SISTA MÖTE
Av Mark St. Germain

Finns Gud? Absolut inte anser den legendariske psykoanalytikern Sigmund Freud. Han befinner sig nu i London på flykt undan nazisterna, gammal och mycket sjuk. C.S. Lewis, ung professor och författare är å andra sidan djupt troende. Hur är det möjligt? Freud har kallat till sig Lewis för att ta reda på den saken.
I rollerna: Tomas Bolme, Ole Forsberg
Regi: Stina Rautelin

Markus Hultcrantz w/ The Just Woke Ups
Södra Teatern
Torsdag
(Konsert)

Image of Markus Hultcrantz w/ The Just Woke Ups

Nu kommer de till Stockholm och Södra Teatern!

I den svenska vissångaren, musikern och låtskrivaren Markus Hultcrantzs låtar har berättandet och texterna alltid varit viktiga, i tät samklang med genomarbetade kompositioner. Så är också fallet på hans nya album Songs & Stories. Hans första album på engelska, där sångens berättarkraft står stadigt i Markus och musikerkollektivet The Just Woke Ups amerikanainspirerade arrangemang.

Markus Hultcrantz har tidigare givit ut albumet Gustaf Fröding och komponerat musiken till Uppsala Stadsteaters Låt Den Rätte Komma In. Han har också tilldelats Västerviks Folkparkers stipendium för bevarandet och vidareutvecklingen av den svenska visan.

Nu kommer albumet Songs & Stories, med egna tonsatta berättelser, eller berättade sånger som talar om konsten att leva i det nu vi har, oavsett om det för tillfället består av framgångar eller motgångar. Att leva ett liv helt enkelt…
Eller om det nu är så enkelt egentligen? Songs & Stories berättar sagan om konsten att försöka.

Country & Easterns Christmas show
Fasching
Torsdag
(Klubb)

Image of Country & Easterns Christmas show

“Vi behöver en julkonsert som frimodigt tar sig and den traditionella repertoaren från en improvisatorisk utgångspunkt. Som utan att förneka kvaliteterna i materialet, vågar använda det okonventionellt och ta det som start för lustfyllda musikaliska upptäcktsfärder med glimten i ögat. För Alla Åldrar.

Det var en riktigt tråkig text, nytt försök:

Country & Easterns Julshow för femte året i rad!
Ett taggat Partyband och en oändlig rad härliga sångare som lustfyllt tar sig an och återvinner den slitna julrepertoaren…” – Beche

A Candy Christmas Show!
Parken
Torsdag
(Konsert)

Image of A Candy Christmas Show!

Färgsprakande, skönsjungande och energifyllda Jamladies utlovar en oförglömlig afton med underhållning av högsta klass!

A Candy Christmas är en garanterat varierad kväll med allt du önskar för ett lyckat julbord:
– Mysig, intim julstämning, pampiga ballader, snapsvisor och allsång, svängiga klassiker, nostalgitripper och fartfyllda shownummer i sann Wallmans-anda!

Under kvällen ökas pulsen till en rykande het, rockande final där även den mest stelbente kommer vilja sätta slipsen i pannan och klackarna i taket! Välkommen till “A Candy Christmas med Jamladies!”

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Torsdag
(Konsert)

Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.
Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Ledin Showtime spelas onsdag till lördag under hösten 2011, med premiär torsdagen den 22 september och spelas tom 17 december . Showen fortsätter sedan spela på våren med start den 19 januari och spelas tom 31 mars.

Kvällsshowen startar kl. 21:00 (lördagsmatinén startar 15:00) och pågår i ca 1, 5 timme utan paus. Rondo öppnar kvällstid klockan 18:00 och lördag matiné 13:00.

R.E.A.
Kajskjul 8
Torsdag
(Show)

Image of R.E.A.

Sveriges största showsuccé genom tiderna lämnar Stockholm för första gången och kommer i höst till Kajskjul 8.

Ingen annan krogshow har spelats så länge och dragit så stor publik under åren som R.E.A. Gruppen är nu inne på sitt tolfte år! Konceptet är enkelt – en riktigt rolig show i ständig förändring som tar upp aktuella företeelser och parodierar samtida fenomen. Original­ensemblen år 2000 var Anders Lundin, Babben Larsson, Andreas Nilsson, Sissela Kyle och Jan Åström. Under åren har medlemmar kommit och gått – och kommit tillbaka.

R.E.A har också hunnit med två framgångsrika tv-serier som visades i SVT samtidigt som man spelade på Hamburger Börs.

Idag består R.E.A av Anders Lundin (Allsång på Skansen, programledare mm), Sussie Eriksson (Mamma Mia, Prima Donnor mm), Ola Forssmed (The Producers, Vita Hästen, Grease, Troll­karlen från Oz mm), Anna Carlsson (Ett makalöst bröllop, Solsting och snésprång mm) och de ser fantastiskt mycket fram emot att möta Sveriges gladaste publik.

Varmt välkomna till en rolig och minnesvärd helkväll med massor av underhållning, utsökt mat och som avslutas med dans!

Hagmans konditori
Lorensbergsteatern
Torsdag
(Teater)

Image of Hagmans konditori

– en revyretro med kaffesmak av Claes Eriksson med After Shave och Anders Eriksson Pernilla Emme och Den Ofattbara Orkestern
Nypremiär 6 oktober!
Över 65 000 besökare har senaste året sett, jublat och skrattat åt Hagmans konditori. Nu spelar vi Hagmans från och med 6 oktober till och med 17 december i Göteborg, därefter flyttas den till Intiman i Stockholm med premiär den 5 januari.

Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en högst osannolik slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att dom känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Dom drabbas då av minnen och nostalgi i så höga doser att dom häpnadsväckande plötsligt och inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren lika plötsligt blir Hagmans konditori. Alltsammans förvandlas till minnen och dåtid och rockabilly och 50- och 60-talspop i en enda virvlande mix av sång och dans och musik och skratt innan allt plötsligt är nutid igen och då är allt lika roligt i alla fall för då har Hagmans konditori återuppstått.

Deutsche Messe
Örgryte nya kyrka
Torsdag
(Opera)

Image of Deutsche Messe

”Schuberts liv bestod av inre andliga tankar som sällan uttrycktes i ord, men alltid i musik”, sade en av Schuberts barndomsvänner. Just detta kommer fram tydligt i Schuberts sakrala verk, och ikväll framförs hans ”Deutsche Messe” från 1826. Verket beställdes av professorn vid Weimars tekniska högskola, Johann Philip Neumann. Texten är hämtad från Neumanns ”Geistliche Lieder für das heilige Messopfer” och är således inte en översättning av den latinska förlagan. Verket är ett värdigt tillskott till den stora tyska traditionen av körmusik, med behagliga ­teman, men även subtilitet i sitt uttryck.

Ett av de viktigaste verken i genren kör och blåsare är ”Begräbnissgesang” av Brahms. Stycket skrevs 1858 och är Brahms första försök att kombinera kör med orkester i någon form. Brahms dirigerade själv uruppförandet i Hamburg 1861. Detta rörande verk är en föraning om hans mästerverk ”Ein Deutsches Requiem”, och texten berättar om död och uppståndelse.

Vi är mycket glada att återigen samarbeta med Göteborgs kammarkör. Kören bildades 1963 av Gunnar Eriksson, som än idag är dess ledare. Gunnar är tillsammans med kören en viktig förnyare av svensk körsång. Göteborgs kammarkör har under åren producerat en rad skivor samt gjort ett oräkneligt antal turnéer i Sverige och utomlands.

Gustaf Sjökvist är en av vårt lands mest ansedda dirigenter. Sedan 1967 är han dirigent för Storkyrkans kör i Stockholm och han är ansvarig för kyrkans kör- och konsertverksamhet. 2007 tilldelades Sjökvist Medaljen För Tonkonstens Främjande av Kungliga Musikaliska Akademien för sina betydelsefulla insatser i det svenska musiklivet.

Gothenburg Symphony Orchestra with Nikolai Znaider
Göteborgs Konserthus
Torsdag
(Konsert)

Image of Gothenburg Symphony Orchestra with Nikolai Znaider

Att komponera är att måla sig själv i toner. Man famlar i den egna bakgrunden och de egna erfarenheterna och försöker att gestalta något som – förhoppningsvis – även har giltighet för andra. Cellokonserten Crazy Diamond blev för mig en djupdykning ner i min egen tidiga tonårstid där grupper som Pink Floyd och Genesis fick samsas med Beethoven, Stravinsky och en och annan jazzlåt. Syd Barrett var en av Pink Floyds grundare men han fick tidigt lämna gruppen när drogerna och en tilltagande sinnessjukdom tog överhanden. Sången Shine On You Crazy Diamond är gruppens hyllning till den forne medlemmen som avled 2006. För mig personligen var dessa album och sånger oerhört betydelsefulla under min uppväxt. Syd var en närmast mytisk figur som man inte visste så mycket mer om än att han hade tagit droger och blivit galen. Men smärtan och saknaden i sångerna gick igenom ändå. Under de tidiga tonåren griper man efter alla halmstrån man kan hitta för att försöka förstå omvärlden och sin plats i den. Jag har inte använt mig av musikaliska citat eller överhuvudtaget tänkt särskilt mycket på Pink Floyds musik när jag komponerat. Det viktiga var att försöka minnas hur musiken påverkade mig. Varje sats har ett citat från Pink Floyds sångtexter och dessa har fungerat som ett slags katalysator för att frigöra min egen musik, och därigenom min egen historia.
Albert Schnelzer

Malmö

Stay the Night | Christmas Show 2011
Swedbank Stadion
Torsdag
(Show)

Image of Stay the Night | Christmas Show 2011

Swedbank Stadions Julshow 2011

Kvällens artister är Alcazar, Three D, The Moneypennies, Three D och Daniel Lindström.

Efter showen är de upplagt för dans.

Vi börjar med lite julmingel med värmande glögg och fikonbröd med chevrecremé

Sedan tar vi plats i Restaurang 1910 och avnjuter följande meny:

Förrätten ”Tre smaker av Jul” som består av Inlagd sill och potatis med fänkål &
stjärnanins, Kanelgravad lax och Böcklingmousse på skånsk kavring

Varmrätten blir en senapsglacerad kalkonbröstfilé med apelsincreme och tranbär.
Serveras med potatispuré och honungrostad rosenkål och rotfrukter.

Vi avslutar med ett klassiskt ”Gottebord” med Ris a la malta och saftsås, godis, choklad,
torkad frukt, nötter, saffranspannacotta med hallon och kaka.

Bergman Variations
Malmö Stadsteater
Torsdag
(Teater)

En djupdykning i det konstnärskap som kanske mest av allt har format bilden av oss svenskar i utlandet: Ingmar Bergmans fantastiska arbete inom filmen. Föreställningen tar upp teman och associerar fritt kring några av Ingmar Bergmans mest kända filmer och försöker sätta ord på den bildvärld som han och Sven Nykvist presenterat.

Det är tungsinne och förlorad gudstro men också synd, lätthet och svensk sommar med långa ljusa nätter där människor kämpar med sig själva, varandra och existensen.

I samarbete med Teatr Weimar, ett av Sveriges ledande kollektiv för samtida scenkonst.

NOT JUST PIANO
Malmö Konserthus
Torsdag
(Konsert)

Brahms andra pianokonsert är en enormt vacker konsert med långa linjer. Mycket romantiskt, det gillar jag. Tror dessutom att Marc Soustrot är rätt dirigent att göra musiken rättvisa. Det gäller även för resten av programmet med fransk musik, bl a La valse av Ravel, som utgör en fin kontrast till Brahms. Hela konserten är väl sammansatt och hade passat perfekt under rubriken “klassiska pärlor”

Malmö’s Most Powerful Christmas Show –
A spectacular tribute to Elvis & Tom Jones
Luftkastellet Slagthuset
Torsdag
(Show)

Image of Malmö's Most Powerful Christmas Show - a spectacular tribute to Elvis & Tom Jones

Jul, som hemma, i Slagthuset
5 sorters hemgjord sill, sillpotatis, dillgravad lax, varmrökt lax, kokt ägg, hovmästarsås, rödbetssallad, lökkorv, rökt kalkonbröst, pressgurka, skagenröra på hempillade räkor hembakt bröd, Cheddarost, Västerbottenost, rört smör pepparstekt rostbiff, rostad lök, syltlök Köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, inkokt lax med stjärnanis, dill majonnäs, Senaps glacerad julskinka, fläskkorv,Honungsconfiterad pigghamnacke med julkryddor rödkål, brunkål, viltpaté med cumberlandsås, 2 sorters senap. Ris a la malta Gottebord

King Lear
Teater 23
Torsdag
(Teater)

Image of King Lear

Improviserad teaterfest där allt kan hända! Varje kväll är unik!

Efter framgångarna med 1 2 3 Schtunks tolkningar av Shakespeares Macbeth, Romeo & Julia, Rickard III och Hamlet kommer nu en härlig version av Kung Lear! Berättelsen om monarken som på sin ålders höst skulle dela riket och makten mellan sina döttrar, men som istället skapade en aldrig skådad förvirring och oreda. Missa inte denna minst sagt galna helaftonsföreställning om blind fåfänga, girighet, falsk kärlek och missförstånd.

HOUSE OF HIP HOP
Moriska Paviljongen
Torsdag
(Klubb)

Image of HOUSE OF HIP HOP

HOUSE OF HIP HOP PÅ MORISKA PAVILJONGEN VARJE TORSDAG!
“Probably the worlds best Hip Hop Club!”

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Central African Republic National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Romania’s National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Johan Wik
Hours: 10:00 – 21:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
Lunch with Börje – Guest Secret guest!
Hours: 12:00 – 13:30
SVEN RYDÉN & LARS-ERIK SELIN
Hours: 17:00 – 19:00
NADA CELEBRATES 1 YEAR AND OFFERS FOOD AND DRINKS!
Hours: 17:00 – 01:00
Eclectic Reds
Hours: 17:00 – 01:00
RED
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Christmas Gala
Hours: 18:30 – 03:00
Misantropen
Hours: 19:00 – 21:00
History A
Hours: 19:00 – 20:30
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
The night is today’s mother
Hours: 19:00 – 21:00
Fruit Bats, EMA, Gold Leaves & Big Search
Hours: 19:00 – 01:00
Peter Carlsson & Blå Grodorna
Hours: 19:00 – 22:00
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
Nisennenmondai (JPN) & CJ Boyd (US)
Hours: 19:00 – 01:00
No Man´s Land
Hours: 19:00 – 21:00
The.Blacklist with OZ, Free Fall & Straight Frank
Hours: 19:30 – 01:00
Zpanska flugan
Hours: 19:30 – 22:00
Country & Easterns Christmas show
Hours: 19:30 – 01:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Lena Philipsson-My Dream Show
Hours: 19:30 – 21:10
BigBenStandUp!
Hours: 20:00 – 22:30
Grand opening Ziperall Concept Store
Hours: 20:00 – 22:00
Peez
Hours: 21:00 – 01:00
Unbeatable – An evening among the stars
Hours: 21:00 – 23:00
World AIDS day gala
Hours: 21:00 – 23:00
OnStage 2011 Stars n’ Stripes
Hours: 21:15 – 01:00
Markus Hultcrantz w/ The Just Woke Ups
Hours: 21:30 – 23:00
Jerry Christmas
Hours: 21:30 – 23:00
Releaseparty SoFo nr 3!
Hours: 22:00 – 01:00

Göteborg

Central African Republic National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Romania’s National Day
Hours: 00:00 – 00:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
Favorit – vs. hatobjekt
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 17:00
ELISABETH, KRISTINA & MARIE
Hours: 11:00 – 18:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 18:00
Aphasia – Magnus Dahl
Hours: 12:00 – 16:00
Better without a dog
Hours: 12:00 – 14:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Processen
Hours: 13:00 – 15:00
My Romantic History
Hours: 13:30 – 15:30
A Candy Christmas Show!
Hours: 19:00 – 21:00
R.E.A.
Hours: 19:00 – 23:30
Antigone
Hours: 19:00 – 20:40
Deutsche Messe
Hours: 19:00 – 21:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
My Romantic History
Hours: 19:00 – 21:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
Gothenburg Symphony Orchestra with Nikolai Znaider
Hours: 19:30 – 21:30
Tosca
Hours: 19:30 – 22:20
RUBY STAND UP – Kristoffer Appelquist/Stefan Odelberg/Robert Larsson
Hours: 21:00 – 23:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
Little Majorette (uk/swe) live
Hours: 21:00 – 03:00
DJ GÖTES | NIGHT CLUB
Hours: 22:00 – 03:00
BERSÅ THURSDAYS | KARTBERG
Hours: 22:00 – 03:00
The One
Hours: 22:30 – 00:00
IAN POOLEY || Lounge(s)
Hours: 23:00 – 03:00

Malmö

Central African Republic National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Romania’s National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
Fredrik Roos stipendium 2011
Hours: 11:00 – 18:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
Martin Månsson Sjöstrand Trio
Hours: 18:00 – 00:00
Stay the Night | Christmas Show 2011
Hours: 18:00 – 20:00
Malmö’s Most Powerful Christmas Show – a spectacular tribute to Elvis & Tom Jones
Hours: 18:00 – 20:00
King Lear
Hours: 19:00 – 21:00
Future Shorts
Hours: 19:00 – 22:00
Bergman Variations
Hours: 19:00 – 20:20
NOT JUST PIANO
Hours: 19:30 – 21:30
Dr Rock – Southlands
Hours: 20:00 – 22:00
Lena Frisk & Liam McEneaney
Hours: 20:00 – 22:00
Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!
Hours: 21:00 – 23:00
Blindside & Intohimo & Polar City (djs)
Hours: 21:30 – 00:00
MORE FIRE! Wisemen Sound System and Friends
Hours: 22:00 – 03:00
HOUSE OF HIP HOP
Hours: 22:00 – 03:00

Oslo

Central African Republic National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Romania’s National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 12:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 12:00 – 17:00
The Nutcracker
Hours: 18:00 – 20:00
Comedy Gala 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Build Me A Mountain!
Hours: 19:00 – 21:00
MODDI, LIKE SPINNING & MONOGRAF
Hours: 19:00 – 00:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 19:00 – 21:00
YLVIS 4
Hours: 19:00 – 20:30
Minus 2
Hours: 19:30 – 21:30
Karin Krog
Hours: 19:30 – 21:00
Bo Kaspers Christmas Concert
Hours: 19:30 – 21:00
The orphans
Hours: 19:30 – 21:30
Dear compatriots
Hours: 20:00 – 22:00
Fristil – Erland Dahlen solo & Martin Taxt solo
Hours: 20:00 – 22:00
GET ME A TENOR!
Hours: 20:00 – 22:00
Forever Young
Hours: 20:00 – 21:45
Christiania Jazzband
Hours: 20:00 – 22:00
VALENTINERNE
Hours: 20:00 – 22:00
TEITUR
Hours: 20:00 – 22:00
Lars Vaular
Hours: 21:00 – 23:00
Comedy Gala 2011
Hours: 21:00 – 22:15
The Drop & BLÅ pres.: Casiokids, Ben Butler & Mousepad
Hours: 21:00 – 23:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 21:00 – 00:00
Babij Jar
Hours: 22:00 – 00:00
DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites
Hours: 22:00 – 00:00
Afterparty with Girson & Dj Name
Hours: 23:00 – 03:00

Köpenhamn

Romania’s National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Central African Republic National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Romania’s National Day
Hours: 00:00 – 00:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
European Art 1300-1800
Hours: 10:00 – 17:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
An opera singer’s preparations
Hours: 10:00 – 12:00
LOUISIANA CONTEMPORARY
Hours: 11:00 – 18:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
Red
Hours: 15:00 – 17:00
Crazy Christmas Cabaret 2011
Hours: 19:30 – 22:00
Love me tonight X-mas
Hours: 19:30 – 22:15
Sabeldan & Pictures at an Exhibition
Hours: 19:30 – 21:30
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
The good man from Sezuan
Hours: 20:00 – 22:00
Pretty Maids
Hours: 20:00 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 00:00
In Solomon COUNTRY
Hours: 20:00 – 22:00
ENRICO RAVA WITH STEFANO BOLLANI (IT), JESPER BODILSEN & MORTEN LUND (DK)
Hours: 20:00 – 22:00
Kapten Röd
Hours: 20:00 – 22:00
Sensory
Hours: 20:00 – 22:00
The Olympics & Vindahl
Hours: 21:00 – 23:00
Korallreven
Hours: 21:00 – 23:00
The Crookes (UK)
Hours: 21:00 – 23:00
Honningbarna
Hours: 21:00 – 23:00
Kabaret Sybarit & Kaskelot & The Kite Theory
Hours: 21:00 – 23:00
FUNK me tender feat. BaunBaun(FR/DK)
Hours: 23:00 – 02:00
Hussy: Spitzenklasse (Nigthconcert) & Charles Noe & Frits & Emil Lange & Borneland
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s