Thursday the 24th of November in Swedish

Stockholm

La traviata

Kungliga Operan

Torsdag

(Opera)

 Image of La traviata

Violetta Valéry är en ung lyxprostituerad som möter kärleken. Med Alfredo kan hon få ett lugnt liv långt borta från Paris nattklubbar. Om det inte vore för Alfredos far som tycker att hon drar skam över familjen och manipulerar henne att lämna Alfredo och återvända till sitt tidigare liv. Han vet inte att hon är dödligt sjuk…

La traviata är tragedin om en kvinnas kamp mot samhällets fördomar, ett ämne med djup personlig betydelse för Giuseppe Verdi. Här aktualiserat i Kasper Bech Holtens uppsättning som utspelar sig på 2000-talets lyxiga strippklubbar och shoppinggator.

Zpanska flugan

China Teatern

Torsdag

(Teater)

 Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsfabrikör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet…

Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa så bäddar det för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Medverkande:

Gottfrid Stark – Peter Dalle

Harriet Stark – Suzanne Reuter

Molgan Ribba – Per Andersson

Gösta Lagberg – Per Eggers

Inga Stark – Nadine Kirschon

Lisa Lagberg – Polly Kisch

Rudolf Valentin – Robin Stegmar

Tideman – Nils Moritz

Matilda Ribba – Anki Lidén

m fl

Hair

Stockholms Stadsteater

Torsdag

(Teater)

 Image of Hair

Age of Aquarius, Let the Sunshine In, I Got Life…

Absolut odödliga är låtarna i den största rockmusikalen av dem alla, Hair. Om ett

gäng unga hippies i New York i slutet av 60-talet som gör fingret åt vuxenvärldens

normer och begränsningar. Revolt, fritt sex, droger och fred på jorden

– allt är möjligt …

Timbuktu & Damn – Stockholm

Filadelfia Kyrkan

Torsdag

(Konsert)

 Image of Timbuktu & Damn - Stockholm

Efter sommarens segertåg på landets festivaler är det dags för Timbuktu & Damn! att ge sig ut på en omfattande konserthusturné. I bagaget har Timbuktu skivan Sagolandet (EMI) som släpptes i somras. Sagolandet (EMI) är en triumf både konstnärligt och publikt. På samma gång som Timbuktu vågade skriva mer personligt än någonsin lyckades han också prestera massiva hitlåtar, som succésingeln Resten av ditt liv. Låten skrevs tillsammans med Oskar Linnros och tonsatte mer än någon annan melodi sommaren som gick.

I dagarna släpps den nya singeln “Allt grönt”.

Att Jason “Timbuktu” Diakité är landets största hiphopartist är sedan länge ett etablerat faktum. Men aldrig har han varit så folkkär som när hösten 2011 står för dörren. I höst är Timbuktu också aktuell i TV4’s omåttligt populära program Så Mycket Bättre tillsammans med Lena Philipsson, Tomas Ledin, Eva Dahlgren, Mikael Wiehe, Laleh och E-Type.

http://www.timbuk.nu/

BILJETTER: https://?secure.zeticket.se/

Jerry Christmas

Grand Hotel

Torsdag

(Show)

 Image of Jerry Christmas

Under 18 föreställningar bjuder Grand Hôtel på en julshow med rock’n’roll i Vinterträdgården. Det blir Jerry Williams egna julminnen, favoritlåtar och en och annan överraskning.

Jerry Williams slog igenom i början av 60-talet och har under åren hunnit släppa mer än 50 skivor. Trots detta är det nog som liveartist han gjort sig mest känd och älskad. De senaste åren har han gjort succé med showen ”Dynamite” och nu bjuder han för första och kanske sista gången in till en egen julshow.

Vinterträdgården står uppdukad med Grands hemlagade och klassiska julbord och helheten blir en oförglömlig kväll. Perfekt för vänner, kollegor och kunder.

Varmt välkommen till stans mest välsmakande och rockigaste julbord!

Göteborg

Hagmans konditori

Lorensbergsteatern

Torsdag

(Teater)

 Image of Hagmans konditori

– en revyretro med kaffesmak av Claes Eriksson med After Shave och Anders Eriksson Pernilla Emme och Den Ofattbara Orkestern

Nypremiär 6 oktober!

Över 65 000 besökare har senaste året sett, jublat och skrattat åt Hagmans konditori. Nu spelar vi Hagmans från och med 6 oktober till och med 17 december i Göteborg, därefter flyttas den till Intiman i Stockholm med premiär den 5 januari.

Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en högst osannolik slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att dom känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Dom drabbas då av minnen och nostalgi i så höga doser att dom häpnadsväckande plötsligt och inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren lika plötsligt blir Hagmans konditori. Alltsammans förvandlas till minnen och dåtid och rockabilly och 50- och 60-talspop i en enda virvlande mix av sång och dans och musik och skratt innan allt plötsligt är nutid igen och då är allt lika roligt i alla fall för då har Hagmans konditori återuppstått.

Påklädaren

Göteborgs Stadsteater

Torsdag

(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

West Side Story

GöteborgsOperan

Torsdag

(Musikal)

 Image of West Side Story

Kanske är det tidlösheten i temat: en konflikt mellan människor med olika bakgrund, en skildring av den tonårstid då allt är lika mycket på lek som på blodigt allvar, en berättelse om den andlösa, uppslukande kärleken och dess spegelvända motsvarighet – det förtärande hatet. Kanske är det formen: de stora dansnumren som genialiskt driver handlingen framåt lika mycket som dialogen och sången. Kanske är det den raffinerade musiken: komponerad av Leonard Bernstein då han stod på toppen av sin karriär och var en av världens främste dirigenter, lika bevandrad i den klassiska musiken som intresserad av att tolka och uttrycka sin egen tid musikaliskt. West Side Story kallas av en uppsjö av olika anledningar ”världens bästa musikal” och har sedan urpremiären 1957 tolkats och omtolkats, översatts, setts och älskats av människor över hela världen. Löst baserad på Shakespeares Romeo och Julia är det en tragisk kärlekshistoria i storstadsmiljö med två rivaliserande ungdomsgäng i fokus.

Late night with Stefan Livh

Trädgår’n

Torsdag

(Konsert)

 Image of Late night with Stefan Livh

Stefan guidar en kväll med humor, show, musik och tävlingar under det något annorlunda namnet “Uppesittarkväll med Stefan Livh + En komiker, En showartist samt Patrik Sjöberg”

Vi lovar en riktigt rolig afton med mycket humor och skratt!

OnStage 2011

Scandinavium

Torsdag

(Show)

 Image of OnStage 2011

Efter förra årets succé är OnStage nu tillbaka med en ny stjärnspäckad show, i år med amerikanskt Stars n’ Stripes-tema.

Det blir specialskriven underhållning framförd av Kate Ryan, Darin, Jill Johnson, Sanne Salomonsen och Peter Johansson.

Kvällens värd är Henrik Hjelt.

Ledin Showtime

Liseberg (Rondo)

Torsdag

(Show)

 Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!

Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Ledin Showtime spelas onsdag till lördag under hösten 2011, med premiär torsdagen den 22 september och spelas tom 17 december . Showen fortsätter sedan spela på våren med start den 19 januari och spelas tom 31 mars.

Malmö

Bergman Variations

Malmö Stadsteater

Torsdag

(Teater)

 Image of Bergman Variations

En djupdykning i det konstnärskap som kanske mest av allt har format bilden av oss svenskar i utlandet: Ingmar Bergmans fantastiska arbete inom filmen. Föreställningen tar upp teman och associerar fritt kring några av Ingmar Bergmans mest kända filmer och försöker sätta ord på den bildvärld som han och Sven Nykvist presenterat.

Det är tungsinne och förlorad gudstro men också synd, lätthet och svensk sommar med långa ljusa nätter där människor kämpar med sig själva, varandra och existensen.

I samarbete med Teatr Weimar, ett av Sveriges ledande kollektiv för samtida scenkonst.

Les Misérable

Malmö Operan

Torsdag

(Musikal)

 Image of Les Misérable

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

Historien börjar 1815 då Jean Valjean friges och slutar när han dör, arton år senare. Rollen som Jean Valjean spelas av Dan Ekborg. Fred Johanson gör Javert, polischefen som hela sitt liv jagar den försvunna straffången Jean Valjean. Det samvetslösa värdshusparet makarna Thénardier gestaltas av Marianne Mörck/Evamaria Björk och Peter Harryson. Fantine, fabriksarbeterskan som blir utstött när hennes kamrater får veta att hon har en dotter, Cosette. Jean Valjean lovar den döende Fantine att ta hand om Cosette som bor hos paret Thénardier som utnyttjar henne som piga medan deras dotter Éponine skäms bort. Musikalartisterna Karolin Funke och Annika Edstam delar på rollen som Fantine, Emmi Christensson och Mathilda Ahnell delar på rollen som Cosette och Ida Högberg sjunger rollen Éponine.

STARDUST

Victoriateatern

Torsdag

(Show)

 Image of STARDUST

Musikaliska stänk, myter och anekdoter ur jazzens värld ! En jazzmusikalisk cabaret om Harlem, Duke Ellington, Louis Armstrong, Fats Waller, Hoagy Carmichael och dom andra STJÄRNORNA.

Peter Lind & The Cabaret Band spelar upp en kavalkad om jazzen i Harlem och om de stora stjärnorna som satte sin prägel på tiden och musiken och den bild vi fortfarande har av Harlem. Det handlar om Ragtime, Rent Parties, Brassband, Duke Ellington, Apolloteatern, Fats Waller, Bix Beiderbeck och Eddie Condons musik. Var kom dom ifrån? Varför kom dom till Harlem? Vad döljer sig bakom titlar och melodival? Vem skrev vad och varför?

En föreställning med glad musik och sång, många anekdoter och t o m några danssteg utlovas.

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Amiralen

Torsdag

(Show)

 Image of Robert Gustafsson - 25 years Anniversary Revue!

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25 års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland mycket annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum tillsammans med bl.a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, Weiron i ottan, Fred Asp, illern Göran, Tony Rickardsson, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumsskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Nick Brandt

Hours: 10:00 – 21:00

Helen Levitt

Hours: 10:00 – 21:00

Johan Wik

Hours: 10:00 – 21:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Bringing the World Home

Hours: 11:00 – 17:00

North American Indians

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

Lunch with Börje – Guest Marcus Birro

Hours: 12:00 – 13:30

Klara Soup Theatre

Hours: 12:00 – 14:00

ANNE TERSELIUS CLARIDGE

Hours: 12:00 – 16:00

N A K E N B A D

Hours: 12:00 – 17:00

MOZART & STRAUSS

Hours: 18:00 – 19:00

Premiere / Fall Fest at Stockholm Matvarufabrik

Hours: 18:00 – 22:00

Mahler & Schubert

Hours: 18:00 – 20:30

Norra Brunn Comedy

Hours: 18:30 – 00:00

Back to the 80s

Hours: 18:30 – 22:00

Hair

Hours: 19:00 – 21:40

KAMMARTRONIKA

Hours: 19:00 – 21:00

Wise Blood, Djs Bom Bom Bom & Redondo Beach

Hours: 19:00 – 01:00

Älvsborgsbron

Hours: 19:00 – 21:00

Was there no more than this

Hours: 19:00 – 20:30

Inauguration of Awesome Rags new store at Hamngatan

Hours: 19:00 – 21:00

KOCKSGATAN REVISITED

Hours: 19:00 – 21:00

Thursday at FOTOGRAFISKA! Live: Zebastian & The Sun

Hours: 19:00 – 23:00

Two masters servant

Hours: 19:00 – 21:00

La traviata

Hours: 19:00 – 21:40

Peter Carlsson & Blå Grodorna

Hours: 19:00 – 22:00

Golden Hits FESTIVAL

Hours: 19:00 – 23:00

Haze

Hours: 19:00 – 20:30

Zpanska flugan

Hours: 19:30 – 22:00

Phife Dawg with A TRIBUTE TO – A TRIBE CALLED QUEST & Beats, Rhymes & Life (dok.film)

Hours: 19:30 – 21:00

Jonathan Johansson

Hours: 19:30 – 21:00

To play with fire

Hours: 19:30 – 20:30

Monty Python´s SPAMALOT

Hours: 19:30 – 21:30

Lena Philipsson-My Dream Show

Hours: 19:30 – 21:10

Appalachian Roots

Hours: 20:00 – 22:00

ViVi – Acoustic concert

Hours: 20:00 – 22:00

HAYSTACK @ PET SOUNDS BAR

Hours: 20:00 – 00:00

BigBenStandUp!

Hours: 20:00 – 22:30

ROBERT GLASPER EXPERIMENT

Hours: 20:00 – 22:00

Adam Cohen, The Haunted & Entombed

Hours: 20:00 – 01:00

Timbuktu & Damn – Stockholm

Hours: 20:30 – 23:30

Unbeatable – An evening among the stars

Hours: 21:00 – 23:00

Södrans ReggaeBar

Hours: 21:00 – 03:00

Jerry Christmas

Hours: 21:30 – 23:00

Dia Psalma

Hours: 21:30 – 23:00

GULLY CREEPIN presents SENTINEL (DE) & RAFFIC feat SEBA & CALI & SUNTANAS

Hours: 22:00 – 03:00

Club Mama Africa & Yardie Vybz present: Dancin Dynamites Rebound

Hours: 22:00 – 03:00

Berns Bistro & Bar W. 47

Hours: 22:00 – 02:00

ELENA PÅDRAG WOLAY @ RICHE!

Hours: 22:00 – 03:00

Crazy Weekend at SOLIDARITET

Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

Lyda, leka, lära

Hours: 10:00 – 17:00

Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home

Hours: 10:00 – 17:00

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 18:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 18:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 18:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 18:00

Destination X

Hours: 12:00 – 17:00

Aphasia – Magnus Dahl

Hours: 12:00 – 16:00

My Romantic History

Hours: 13:30 – 15:30

Late night with Stefan Livh

Hours: 18:00 – 22:00

No Exit

Hours: 18:30 – 19:30

whatever LOVE means

Hours: 19:00 – 21:00

A Candy Christmas Show!

Hours: 19:00 – 23:00

Påklädaren

Hours: 19:00 – 21:00

Educating Rita

Hours: 19:00 – 21:00

My Romantic History

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

The Paper Gods

Hours: 19:00 – 20:20

The World Choir

Hours: 19:00 – 21:00

A NIGHT OF POSSIBILITIES

Hours: 19:00 – 21:00

Oakley’s show

Hours: 19:30 – 00:00

West Side Story

Hours: 19:30 – 22:30

Gothenburg Symphony Orchestra with David Afkham

Hours: 19:30 – 21:30

Hagmans konditori

Hours: 19:30 – 22:00

Ledin Showtime

Hours: 21:00 – 22:30

Relaunch

Hours: 21:00 – 02:00

FOREST & ALEXIA live & DJ ANTON KRISTIANSSON

Hours: 21:00 – 03:00

RUBY STAND UP – Anders”Ankan”Johansson/ Jesper Rönndahl/ J.Sjöberg

Hours: 21:00 – 23:00

OnStage 2011

Hours: 21:15 – 23:15

Christmas Greetings from Ruckman’s

Hours: 21:15 – 23:15

Aril Brikha || Lounge(s)

Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

RÖRELSENS SCENKONSTFESTIVAL

Hours: 10:00 – 21:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

STARDUST

Hours: 12:00 – 14:00

Welcome home

Hours: 17:30 – 18:30

Les Misérable

Hours: 18:00 – 21:00

hang the dj – Madeleine Bergquist (Freaks n’ Geeks / Rockfoto)

Hours: 19:00 – 03:00

La Tempesta di Mare

Hours: 19:00 – 21:00

Bergman Variations

Hours: 19:00 – 21:20

Lussikal

Hours: 19:30 – 21:30

Dr Rock – Markus Hultcrantz & The Just Woke Ups

Hours: 20:00 – 22:00

Kristoffer Appelquist & Anders Celin

Hours: 20:00 – 22:00

HOUSE OF HIP HOP

Hours: 20:00 – 03:00

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!

Hours: 21:00 – 23:00

Oslo

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland

Hours: 10:00 – 18:00

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

The City & Blindern

Hours: 11:00 – 17:00

Crafts 2011

Hours: 11:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 11:00 – 17:00

Slem gutt?

Hours: 11:00 – 15:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

Absolutt installasjon

Hours: 11:00 – 17:00

Abrahams Children

Hours: 16:30 – 18:30

YLVIS 4

Hours: 19:00 – 20:30

Build Me A Mountain!

Hours: 19:00 – 21:00

The Opera Orchestra – Chamber Music

Hours: 19:00 – 21:00

Christmas Laughter 2011

Hours: 19:00 – 23:00

The orphans

Hours: 19:30 – 21:30

GET ME A TENOR!

Hours: 19:30 – 21:00

OF – Wallin – Sibelius – Tsjaikovskij

Hours: 19:30 – 21:00

MADS LANGER

Hours: 20:00 – 22:00

VERONICA MAGGIO

Hours: 20:00 – 22:00

Forever Young

Hours: 20:00 – 21:45

JAMIE WOON

Hours: 20:00 – 22:00

Christmas Laughter 2011

Hours: 21:00 – 23:00

Oh Land(DK) & support: The Good Natured(UK)

Hours: 21:00 – 01:00

Dj Sharkara

Hours: 21:00 – 01:00

DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites

Hours: 22:00 – 03:00

Köpenhamn

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

Re:Constructed Landscapes

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

KLEE & COBRA

Hours: 11:00 – 18:00

Annie

Hours: 19:30 – 22:10

Mozart & Bruckner

Hours: 19:30 – 21:30

Crazy Christmas Cabaret 2011

Hours: 19:30 – 22:00

The Royal Physician’s Visit

Hours: 19:30 – 22:10

MOZART

Hours: 20:00 – 22:00

Seagull

Hours: 20:00 – 21:40

Casper and Frank. Now as people!

Hours: 20:00 – 22:00

Poul Krebs & Band

Hours: 20:00 – 22:00

I Lie Down With a Crocodile

Hours: 20:00 – 22:00

Red

Hours: 20:00 – 22:00

NEWBORN NIGHT

Hours: 20:00 – 22:00

CÆCILIE NORBY – WINTERSONGS

Hours: 20:00 – 22:00

Stand-up @ Comedy ZOO

Hours: 20:00 – 23:00

In Solomon COUNTRY

Hours: 20:00 – 22:00

Maggie Talks & My Vancouver & Crazymoney

Hours: 21:00 – 23:00

Marie Key

Hours: 21:00 – 22:00

Mademoistella & Cille Sessions

Hours: 21:00 – 23:00

Premonition 13 (US)

Hours: 21:00 – 23:00

LET ME PLAY YOUR GUITAR & PRINS POLO (ISL)

Hours: 21:00 – 23:00

FUNK me tender feat. Norm.D (DE) & SunnyGroover (AU)

Hours: 22:00 – 02:00

Hussy: OKAY’ OKAY (Oh Boy / Kesi) & Organ Grinders & A Void & Borneland & Emil Lange

Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s