Sunday the 20th of November in Swedish

Stockholm

 

 

 

 

 

 

Philharmonic in close-up

Konserthuset

Söndag

(Klassiskt)

Image of Philharmonic in close-up

 

 

 

Ungerske Zoltán Kodálys duo byggs vidare till trio hos Sjostakovitjs som i sin tur når kvartettformat hos Brahms. Kungliga Filharmonikernas konsertmästare Svenheden har slagit sig samman med stämledaren Pascal Siffert och solocellisten Johannes Rostamo samt pianisten Per Lundberg. Det finns en romantisk färgning och ett längtansmotiv hos Sjostakovitj som kan sägas skapa en länk till Brahms. Kodály folkmusikfärgade duo skrevs i skuggan av första världskrigets utbrott, 1914.

 

 

 

Stockholm´s international film festival

Stockholm

Söndag

(Festival)

Image of Stockholm´s international film festival

 

 

 

Idén till festivalen väcks 1990 av Ignas Scheynius som tillsammans med  Kim Klein och nuvarande festivalchefen Git Scheynius, tre unga filmentusiaster, beslutar sig för att Stockholm behöver en festival av internationell rang. Med hjälp av en liten grupp professionella inom filmvärlden samt assisterade av tvåhundra hängivna volontärer genomförs den första festivalen. Invigningsfilm är David Lynchs Wild at Heart som visas på huvudbiografen Astoria, där också prisutdelningen hålls. Under fyra dagar i november visas totalt 45 filmer.

 

Festivalens organisation expanderar varje år och har idag en verksamhet året runt med utomhusvisningar, egenimporterade filmer, distributionskanaler och månatliga medlemsvisningar. På bara ett par år har programmet växt till 100 filmer och 2009 var det mer än 180.

 

Under de 20 år som gått har Stockholms filmfestival presenterat närmare 3000 filmer från hela världen och besökts av celebra gäster som Dennis Hopper, Lauren Bacall, Gena Rowlands, Ang Lee, David Cronenberg, Roman Polanski, Terry Gilliam, Elia Kazan, Darren Aronofsky, Paul Schrader, Wes Anderson, Charlotte Rampling och Wong Kar Wai. Festivalen är också känd för att framhäva unga och oetablerade filmskapare. I snitt var tredje film på festivalen är gjord av en debutant, och i tävlingssektionen får endast regissörer som gjort högst två filmer tidigare medverka.

 

Stockholms filmfestivals målsättning är att bredda det svenska filmutbudet med nyskapande film av hög kvalitet, att ge besökarna en orientering i den moderna filmen och stimulera till debatt. Med seminarier, tillfällen att träffa skådespelare och filmarbetare under Face2Face samt den uttömmande katalogen finns alla förutsättningar för en fullkomlig filmupplevelse.

 

 

 

Fotomässan 2011

Stockholmsmässan

Söndag

(Mässa)

Image of Fotomässan 2011

 

 

 

Jan och Per Broman som båda varit länge i fotobranschen såg det

växande behovet av en mötesplats för fotoentusiaster. Både yrkesverksamma,

semiproffs, och amatörfotografer. I dagens samhälle är amatörfotografen vem som helst. Alla har en pocketkamera, digitalkamera och eller en mobilkamera. Vem som helst kan idag ta bilden. Det här ser vi dagligen exempel på i tidningarna.

 

Den första Fotomässan hölls 2006 på Factory Nacka Strand. Mässan lockade 9.500 besökare. Andra året i Nacka ökade antalet besökare till 12.000 och det stod klart att det behövdes större lokaler. 2008 arrangerades Fotomässan för första gången på Stockholmsmässan i Älvsjö där den i år går för fjärde gången. 2010 års Fotomässa i Stockholm drog närmare 17 000 besökare och blev enormt uppskattad.

 

Fotomässan är en av få mässor där det handlas mycket. Besökarna är köpstarka och tidpunkten gör mässan till en bra julklappsmarknad. Uppskattningsvis omsattes 25 miljoner kronor under 2010.

 

Den 18-20 november öppnar dörrarna till årets Fotomässa på Stockholmsmässan i Älvsjö.

 

Fotomässan marknadsför sig i tunnelbanan, på webben, i bloggar, forum, tidningar, fackpress, riktad epost och utskick. Våra utställare bidrar också med marknadsföringen av mässan.

 

 

 

Miss Julie

Stockholms Stadsteater

Söndag

(Teater)

Image of Miss Julie

 

 

 

Vad vill unga vackra bortskämda Julie?

Det är midsommarafton och hon riktar sin blick mot Jean, Kristins trolovade.

Vad kan Kristin göra?

Både hon och Jean är anställda av Julies far.

Julie får sin natt med Jean.

Men vad kostar den?

 

Helena Bergström debuterar som teaterregissör med Strindbergs relationsdrama från 1889 – en svetslåga om makt, självbevarelsedrift och överlevnad.

 

 

 

Sean-Magnus loves men

Södra Teatern

Söndag

(Show)

Image of Sean-Magnus loves men

 

 

Kittlande ekivoka texter och hjärtekrossande kärleksballader

 

 

Den kritikerrosade duon spelade för utsålda hus på Södran våren 2011, nu kommer de tillbaka med föreställningen Sean-Magnus Älskar Man – en kärlekskrank afton tillägnad mannen.

 

Med kittlande ekivoka texter och hjärtekrossande kärleksballader tar Sean-Magnus med sig publiken på en romantisk odyssé. Man upplever svunna tider, kanske en doft av Hasse och Tages revyer, kanske ett dekadent Berlin eller en rökig jazzklubb i New York.

 

”Vi tycker att det är dags att den utskällda mannen får en rejäl dos av kärlek. Och vi ser det som vår plikt och hedersamma uppgift att ge dem det! Nu har vi stulit tjejernas sånger och gjort dem till våra!” säger Sean & Magnus.

 

Med stor humor och innerlig värme sjunger och skämtar Sean-Magnus om männen, drömmarna, besvikelserna och kärlekens löften och omöjligheter.

 

 

 

 

George Duke

Fasching

Söndag

(Konsert)

Image of George Duke

 

 

 

Funk- och fusionlegenden George Duke spelade in flera plattor tillsammans med Zappa i mitten av 70-talet och har spelat in och spelat med en lång lista av världskända artister, däribland: Jean-Luc Ponty, Stanley Clarke, Billy Cobham, Canonball Adderley, Diane Reeves, Denice Williams, Jeffrey Osbourne, George Clinton, Anita Baker, Regina Belle, Steps Ahead, Milton Nascimento, Airto Moreira.

 

Han har producerat skivor åt så vitt skilda artister som Miles Davis (“Backyard Ritual”) och Jill Scott.

 

Nu är han tillbaka till vår (lilla) klubb under två kvällar med sitt band! Bered er på riktigt tunggung! En av Dukes kända ballader “Sweet Baby” fick vi höra förra året på Fasching. Kolla in Youtube-klippet nedan. Även ett svängingt Faschingklipp från ‘Anonym’ hittar du nedan…

 

 

 

 

Bill Callahan

Södra Teatern

Söndag

(Konsert)

Image of Bill Callahan

 

 

 

I nära 20 år har Bill Callahan släppt skivor. Först under namnet Smog, men sedan några år tillbaka utan alter ego. Trots den långa karriären tycks formen för denne amerikan hela tiden vara stigande. I recensionerna av årets platta Apocalypse har han kallats “Vår tids största crooner” och hyllats för att sitta inne med en sångkatalog som börjar få samma tyngd som Leonard Cohens.

 

Bill Callahans musikaliska resa började med hemmainspelade kassetter i slutet av 1980-talet. De första åren var låtarna fragmentariska, gitarren ostämd och inspelningskvalitén låg. Han blev snabbt en förgrundsgestalt inom den växande amerikanska lo fi-scenen och debuterade på skiva redan 1992.

 

Med åren har Bill Callahan både utvecklat sitt låtskrivande och fått tillgång till bättre inspelningsmöjligheter. Via bland annat samarbeten med inflytelserike producenten Jim O´Rourke och John Mc Entire från postrocklegendarerna Tortoise skaffade han sig under 1990-talet en allt större publik med hjälp av minimalistiska låtbyggen burna av en gråtmild baritonstämma. Texterna har ofta varit lika delar syrliga och melankoliska.

 

Bill Callahans musik har tolkats av både Gil Scott-Heron och Cat Power och hörts i soundtracket till filmer som High Fidelity och Winter Passing.

 

 

 

Richard Buckner

Debaser Slussen

Söndag

(Konsert)

Image of Richard Buckner

 

 

Denne lågmälde singer/songwriter upplevs av många som ganska svårtillgänglig och aningen trumpen, men under allt detta döljer sig också en en makalös låtskrivare. Richard Buckner från San Francisco albumdebuterade 1994 och har efter det släppt skivor ganska kontinuerligt. Det var dock sex år senast vi hörde något ifrån honom. Hans senaste mästerverk “Our Blood” har nämligen omgärdats av en rad missöden. Hårddiskar har brunnit och stulits, inspelningar med Sonic Youth blev för dyra och någon hade också den osmakliga lusten att dumpa en död kropp på hans pick-up. Hur går man vidare efter allt detta? Jo, man vänder andra kinden till och gör allt en gång till fast lite bättre. Richard Buckner är en alldeles lysande historieberättare som vi råder dig till att börja hårdplugga redan nu för bästa resultat på konserten den 20 november på nyrenoverade Debaser Slussen.

 

Lite betyg från “Our Blood”:

 

Sonic 8/10

 

DN 5/5

 

Biljetter ute nu!

 

 

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

 

 

 

21:00 Richard Buckner (US)

 

Richard Buckner kommer från USA. 1994 albumdebuterade han med “Bloom”, ett album som spelades in i Lubbock, Texas, med producenten Lloyd Maines. 2011 släppte han sitt elfte album “Our Blood” via Merge Records.

 

 

 

 

 

 

 

 

Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

West Side Story

GöteborgsOperan

Söndag

(Musikal)

Image of West Side Story

 

 

Kanske är det tidlösheten i temat: en konflikt mellan människor med olika bakgrund, en skildring av den tonårstid då allt är lika mycket på lek som på blodigt allvar, en berättelse om den andlösa, uppslukande kärleken och dess spegelvända motsvarighet – det förtärande hatet. Kanske är det formen: de stora dansnumren som genialiskt driver handlingen framåt lika mycket som dialogen och sången. Kanske är det den raffinerade musiken: komponerad av Leonard Bernstein då han stod på toppen av sin karriär och var en av världens främste dirigenter, lika bevandrad i den klassiska musiken som intresserad av att tolka och uttrycka sin egen tid musikaliskt. West Side Story kallas av en uppsjö av olika anledningar ”världens bästa musikal” och har sedan urpremiären 1957 tolkats och omtolkats, översatts, setts och älskats av människor över hela världen. Löst baserad på Shakespeares Romeo och Julia är det en tragisk kärlekshistoria i storstadsmiljö med två rivaliserande ungdomsgäng i fokus.

 

 

 

 

Goran Bregovic

Göteborgs Konserthus

Söndag

(Konsert)

Image of Goran Bregovic

 

 

 

 

 

The Goran Bregovic Wedding and Funeral Band

 

Goran Bregovic sång, gitarr, synthesaiser

Alen Ademovic sång, goc (traditionell trumma)

Bokan Stankovic trumpet

Dalibor Lukic trumpet

Stojan Dimov saxofon, klarinett

Aleksandar Rajkovic trombon, klockspel

Milos Mihajlovic trombon

Ludmila Radkova-Trajkova sång

Daniela Radkova-Aleksandrova sång

 

 

Goran Bregovi började sin karriär i Sarajevo redan 1968 som gymnasieelev, men första riktiga genombrottet kom 1974 med bandet Bijelo Dugme (Den Vita Knappen) med deras första skiva. Goran Bregovi? har sedan kommit att bli den mest framgångsrike musikern från Bosnien och Hercegovina. Han blev världsberömd för sina musikfilmer (fler än 30 filmer i många olika länder) och för sin zigenarmusik som han utför på ett beundransvärt sätt.

 

I dag spelar han i hela världen med sin berömda Orkestar za svadbe i sahrane (Bröllop- och begravningsorkester). Deras musik har rötter i alla de tre religionerna som finns representerade i Bosnien och Hercegovina: katolsk, ortodox och muslimsk – som krigat mot varandra och som levt tillsammans i hundratals år. En explosiv blandning som skapar en unik stämning i alla hallar som de uppträder i.

 

 

 

David Batra, “Det här var ju tråkigt”

Lorensbergsteatern

Söndag

(Show)

Image of David Batra, "This was too bad"

 

 

 

en standup-show och några lappar

 

 

 

 

Succén är tillbaka!

 

I januari tog David Batra ett nytt steg som komiker. Då var det nämligen premiär för hans första helt egna standup-föreställning “Det här var ju tråkigt”. Premiären ägde rum på Rival i Stockholm och därefter följde en riksomfattande turné.

 

Efter succén med scenversionen av Kvarteret Skatan, som gått för utsålda hus i Stockholm det senaste året, har David känt en otrolig lust att göra något på egen hand.

 

– Jag har länge haft en dröm om att ta mig tiden att göra en enmansföreställning helt efter eget huvud, utan att behöva kompromissa. Nu är det äntligen dags, säger David.

 

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker och medverkar regelbundet i Parlamentet i TV4 och På minuten i Sveriges Radio. De senaste åren har han även deltagit i Roast på Berns i Kanal 5 och spelat programledare i SVT:s Morgonsoffan. David har dessutom sommarpratat i Sveriges Radio och skrivit tre böcker, däribland två böcker om lappar; “Den som inte tar bort luddet ska dö”, som hittills sålts i över 200 000 exemplar, och uppföljaren “Det här var ju tråkigt.” som kommer ut i oktober.

 

– Jag får ofta frågor om vilka lappar jag tycker bäst om så jag får väl passa på att avslöja det, säger David. Men det blir även en hel del annat i den 80 minuter långa föreställningen.

 

 

 

Labero – 20 YEARS LATER …

Liseberg

Söndag

(Show)

Image of Labero - 20 YEARS LATER ...

 

 

 

Äntligen är han tillbaka med en ny show! Det är 20 år sedan Labero slog igenom på Berns Salonger. Det firar han med en exklusiv Sverigeturné i höst. ”20 år senare” är en show full av magi, effekter, fingerfärdighet och humor. Här varvas minnesvärda nummer med illusioner som aldrig tidigare setts.

 

 

 

Med tusentals framträdanden i bagaget är det en rutinerad mästare vi får möta. Joe Labero bjuder generöst på sig själv, men spelar oss även förtrollande spratt. Labero är ju Labero.

 

 

 

Senaste halvåret har han genomfört inte mindre än 200 föreställningar i sitt nya hemland Australien. Efter turnén återvänder han dit. Missa inte chansen att se en världsstjärna på sin forna hemmaplan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Im are dreamers labyrinth

Malmö Stadsteater

Söndag

(Teater)

Image of Im are dreamers labyrinth

 

 

Under den sovjetiska ockupationen av Afghanistan blir studenten Farhad arresterad och torterad. Han räddas svårt skadad av en ung änka. Tillsammans och mot alla odds, släpar de sig igenom en labyrint av drömmar och mardrömmar. Till slut står Farhad inför det svåra beslutet om han ska våga livet och stanna, eller kapitulera och fly sitt hemland.

 

Jag är drømmarnas labyrint är en berättelse om terror, rädsla och kulturell identitet. Genom återblickar berättas historien av en äldre man som lever i exil i Paris.

 

Med musiker, dansare och skådespelare från Sverige, Danmark och Mellanöstern är det här en interkulturell musikföreställning. Den baseras på en roman av exilförfattaren Atiq Rahimi. Han är i dag internationellt erkänd för sina dokumentärfilmer och romaner och har tilldelats flera priser för sitt arbete både i Norden och runtom i världen.

 

 

 

Les Misérable

Malmö Operan

Söndag

(Musikal)

Image of Les Misérable

 

 

 

Musikalen Les Misérables baseras på Victor Hugos roman Samhällets olycksbarn (fransk originaltitel Les Misérables) som gavs ut 1862.

 

Les Misérables är en av vår tids populäraste musikaler och har gång på gång förfört sin publik genom att med underbar musik berätta en historia om livskraft och kärlek i en hård och kall tid. Berättelsen bygger på Victor Hugos roman om några fattiga människors öden i Frankrike under decennierna efter revolutionen, ett brutalt och orättvist samhälle för dem som lever i dess bottenskikt. Musikalen följer Jean Valjeans med- och motgångar, han hjälper människor som fallit offer för fattigdom och för samhällets maktfullkomliga kränkningar.

 

Historien börjar 1815 då Jean Valjean friges och slutar när han dör, arton år senare. Rollen som Jean Valjean spelas av Dan Ekborg. Fred Johanson gör Javert, polischefen som hela sitt liv jagar den försvunna straffången Jean Valjean. Det samvetslösa värdshusparet makarna Thénardier gestaltas av Marianne Mörck/Evamaria Björk och Peter Harryson. Fantine, fabriksarbeterskan som blir utstött när hennes kamrater får veta att hon har en dotter, Cosette. Jean Valjean lovar den döende Fantine att ta hand om Cosette som bor hos paret Thénardier som utnyttjar henne som piga medan deras dotter Éponine skäms bort. Musikalartisterna Karolin Funke och Annika Edstam delar på rollen som Fantine, Emmi Christensson och Mathilda Ahnell delar på rollen som Cosette och Ida Högberg sjunger rollen Éponine.

 

Förra året firade den brittiska musikalproducenten Cameron Macintosh 25-årsjubileum med Les Misérables. Då kunde det återigen konstateras att musikalen är en av världens mest älskade. Nästan 60 miljoner människor världen över har sett Les Misérables. Macintoshs signum är konceptmusikaler som ser exakt likadana ut världen över. När Les Misérables sätts upp i hösten 2011 behöver Malmö Opera inte följa originalkonceptet utan har fått förändra gestaltning och scenografi.

 

 

 

Wiz Khalifa

KB

Söndag

(Konsert)

Image of Wiz Khalifa

 

 

Wiz Khalifa förgyller i höst Sverige med gnistrande stjärnstatus i det säkert kommande novembermörkret när han tar sig till Malmö för en klubbspelning på KB. Hans senaste album “Rolling Papers” har gjort stor succé världen över och singeln “Black and Yellow” har ingen kunnat undgå. Med sina snart 100 miljoner visningar på Youtube har singeln också visat vägen till en nominering som “Best New Artist” på kommande MTV Video Music Awards.

 

Den gångna helgen gjorde han en snabbvisit i Skandinavien med en slutsåld spelning på Vega i Köpenhamn, samt framträdanden på Øyafestivalen och givetvis Way Out West som självklara höjdpunkter.

 

 

 

 

Junior Boys

Debaser

Söndag

(Konsert)

Image of Junior Boys

 

 

 

Det är sant! It’s all true!

Våra favoritkanadensare Junior Boys kommer äntligen till Debaser Malmö!

 

I början på juni släppte Junior Boys det efterlängtade albumet “It’s All True”.

Albumet har mötts av en hyfsat enad kritikerkår (4/5 i DN, 5/6 i GAFFA) och många anser att det är Junior Boys mest fulländade album hittills.

 

Jeremy Greenspan gjorde ett längre besök i Shanghai för att skriva och börja inspelningen av “It’s All True”. Spår av intryck från resan kan inte bara ses (albumomslaget) men också höras i låtar som exempelvis “Itchy Fingers”. Med större delen av albumet sammansatt och genomtänkt, återvände Greenspan till Hamilton, Ontario och fick sällskap av sin bättre hälft Matthew Didemus för att börja spela in på allvar. Bandet har nyligen byggt en studio där Greenspan även mixat och spelat in några låtar till Caribou’s senaste album “Swim”.

 

Junior Boys har redan påbörjat den världsturné de kommer att göra under 2011. Avsparken i Kanada kommer följas upp av omfattande turnéer i USA och Europa. Till oss kommer de denna novembersöndag. Se till att vara på plats och dansa in vintern och samtidigt minnas sommaren.

 

 

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

 

 

 

21:30 Junior Boys (CA)

 

Kanadensiska Junior Boys är en duo som utgörs av Jeremy Greenspan och Matthew Didemus. Bandet bildades i Ontario 1999 och gör elektronisk pop inspirerad av likväl minimalistisk techno som modern hiphop och U.K Garage och synth-pop. Debutalbumet “Last Exit” kom 2004. 2006 kom uppföljaren “So This Is Goodbye” via Domino Records. 2007 åkte bandet på turné i USA och åkte sen över till Europa för ett antal festivalgig. De hann samma år även med att släppa “The Dead Horse EP” innehållande remixar av låtar från “So This Is Goodbye”.

 

 

20:30 Diamond Rings (CA)

 

Diamond Rings är John O’Regan och kommer från Kanada. Han var tidigare medlem i post-punk kvartetten The D’Urbervilles och Casio-pop duon Habitat. 2008 började han skriva låtar under namnet Diamond Rings. Hans första släpp var sjutummaren “All Yr Songs” (2009). Fullängdsdebuten kom 2010 med albumet “Special Affections” som släpptes via Secret City Records och som senare kom att ges ut på nytt i juni 2011 via Astralwerks. Under 2011 öppnade han bland annat åt Robyn under hennes turné “Body Talk” i Nord Amerika.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Aktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stockholm

Stockholm´s international film festival

Hours: 00:00 – 00:00

Inka- Gold Treasures

Hours: 10:00 – 20:00

Helen Levitt

Hours: 10:00 – 21:00

Johan Wik

Hours: 10:00 – 21:00

Turner, Monet & Twombly

Hours: 10:00 – 18:00

Nick Brandt

Hours: 10:00 – 21:00

The four seasons

Hours: 11:00 – 17:00

Bringing the World Home

Hours: 11:00 – 17:00

Fotomässan 2011

Hours: 11:00 – 17:00

North American Indians

Hours: 11:00 – 17:00

Skimrande silver

Hours: 11:00 – 17:00

Peredvizjniki

Hours: 11:00 – 17:00

At Gods and Goddesses

Hours: 11:00 – 17:00

Miss Julie

Hours: 13:00 – 14:50

ANNE TERSELIUS CLARIDGE

Hours: 13:00 – 16:00

Süperstar Orkestar

Hours: 13:00 – 18:00

Gertrude Stein

Hours: 13:30 – 15:50

Doctor Glass

Hours: 15:00 – 17:00

Philharmonic in close-up

Hours: 15:00 – 16:50

Doctor Glass

Hours: 15:00 – 16:23

Teaterbåten

Hours: 15:00 – 16:30

Final concert with the Army music ensemble

Hours: 15:00 – 17:00

Misantropen

Hours: 16:00 – 18:00

Mormors svarta ögon

Hours: 16:00 – 17:30

Three Girls “Together”

Hours: 16:00 – 18:00

Owe Thörnqvist

Hours: 17:00 – 19:00

Ljust & Fräscht

Hours: 17:00 – 19:00

To play with fire

Hours: 18:00 – 19:00

Friends

Hours: 19:00 – 21:00

Teaterbåten

Hours: 19:00 – 20:30

White, rich, free

Hours: 19:00 – 20:15

Sean-Magnus loves men

Hours: 19:30 – 22:00

George Duke

Hours: 20:00 – 22:00

The Sisters of Mercy

Hours: 20:00 – 22:00

BigBenStandUp!

Hours: 20:00 – 22:30

Open Mike

Hours: 21:00 – 23:00

Bill Callahan

Hours: 21:00 – 23:00

Richard Buckner

Hours: 21:00 – 23:00

Dj-viet-naam

Hours: 22:00 – 02:00

HTC DJ Challenge 2011 – Group Round 4

Hours: 22:00 – 03:00

club KG goes PEACHES @ Kolingsborg

Hours: 22:00 – 03:00

Göteborg

18th century Gothenburg

Hours: 10:00 – 17:00

Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home

Hours: 10:00 – 17:00

Lyda, leka, lära

Hours: 10:00 – 17:00

FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA

Hours: 11:00 – 18:00

75 years with Bruno Mathsson

Hours: 11:00 – 17:00

Favorit – vs. hatobjekt

Hours: 11:00 – 17:00

Daniel Rybakken

Hours: 11:00 – 17:00

Vilhelm Hammershøi

Hours: 11:00 – 17:00

JAN LÖÖF

Hours: 11:00 – 18:00

ELISABETH, KRISTINA & MARIE

Hours: 11:00 – 17:00

Aphasia – Magnus Dahl

Hours: 12:00 – 16:00

Destination X

Hours: 12:00 – 17:00

Pang på pensionatet

Hours: 15:00 – 16:30

Linda Lampenius & CHOIR ANÚNA

Hours: 17:00 – 19:00

West Side Story

Hours: 18:00 – 21:00

Goran Bregovic

Hours: 18:00 – 20:00

David Batra, “This was too bad”

Hours: 19:00 – 21:30

Labero – 20 YEARS LATER …

Hours: 19:00 – 21:00

Cabaret Lorensberg

Hours: 19:00 – 23:00

Malmö

Mode utan Midja

Hours: 10:00 – 16:00

Graphics loves photography

Hours: 10:00 – 16:00

Fredrik Roos stipendium 2011

Hours: 11:00 – 18:00

Scene Change

Hours: 11:00 – 18:00

Welcome home

Hours: 14:00 – 15:00

Im are dreamers labyrinth

Hours: 16:00 – 17:35

Les Misérable

Hours: 16:00 – 19:00

Wiz Khalifa

Hours: 20:00 – 22:00

Junior Boys

Hours: 21:30 – 00:00

Oslo

Easter Island, Myths, and Popular Culture

Hours: 10:00 – 17:00

Slem gutt?

Hours: 11:00 – 15:00

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland

Hours: 11:00 – 17:00

Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION

Hours: 11:00 – 17:00

PER INGE BJØRLO

Hours: 11:00 – 17:00

Absolutt installasjon

Hours: 12:00 – 17:00

Crafts 2011

Hours: 12:00 – 16:00

Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer

Hours: 12:00 – 17:00

Oslo International Rumi Festival 2011

Hours: 12:00 – 00:00

Salvation Army Christmas Concert

Hours: 15:00 – 18:00

Frank Znort Quartet

Hours: 18:00 – 00:00

Norwegian-Lithuanian anniversary concert

Hours: 18:00 – 19:00

Lawrence Zazzo & Shizuko Noiri

Hours: 18:00 – 20:00

Salvation Army Christmas Concert

Hours: 19:00 – 23:00

Little Dragon(SE)

Hours: 19:30 – 21:00

WHITESNAKE

Hours: 20:00 – 22:00

CSS

Hours: 20:00 – 22:00

REDYELLOWCAB
PRES. COM TRUISE

Hours: 20:00 – 22:00

David Sanborn Trio feat. Joey DeFrancesco (US)

Hours: 20:00 – 22:00

 

Köpenhamn

The Human Comedy

Hours: 10:00 – 17:00

Re:Constructed Landscapes

Hours: 10:00 – 17:00

Danish and Nordic Art 1750-1900

Hours: 10:00 – 17:00

French Art 1900-30

Hours: 10:00 – 17:00

KLEE & COBRA

Hours: 11:00 – 18:00

LOUISIANA CONTEMPORARY

Hours: 11:00 – 18:00

Red

Hours: 15:00 – 17:00

Brass Concert

Hours: 15:00 – 17:00

Love me tonight X-mas

Hours: 16:00 – 18:45

David Garrett

Hours: 20:00 – 22:00

Atmosphere, Brother Ali, Grieves, Blueprint & Evidence

Hours: 20:00 – 00:00

Julie Maria

Hours: 20:00 – 22:00

ADAM COHEN

Hours: 20:00 – 22:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s