Wednesday the 16th of November in Swedish

Stockholm

The Hunchback of Notre Dame
Den Kungliga Operan
Onsdag
(Opera)

 Image of The Hunchback of Notre Dame

Quasimodo är den puckelryggige och döve klockringaren i katedralen Notre Dame. Både han och hans stora kärlek Esmeralda tillhör samhällets utstötta olycksbarn i 1400-talets Paris. En balett om maktmissbruk, utanförskap, begär, svartsjuka, kärlek och död baserad på Victor Hugos skräckromantiska roman.

Balett i två akter – Pär Isbergs helaftonsbalett är ett tidlöst dansdrama om att kunna se människans själ istället för hennes yttre. Den nyskrivna musiken är komponerad av Stefan Nilsson som bland annat är känd för sin musik till filmer som Jerusalem, Så som i himmelen, Den goda viljan och tv-serien Skärgårdsdoktorn.

Stockholm´s international film festival
Stockholm
Onsdag
(Festival)

 Image of Stockholm´s international film festival

Idén till festivalen väcks 1990 av Ignas Scheynius som tillsammans med  Kim Klein och nuvarande festivalchefen Git Scheynius, tre unga filmentusiaster, beslutar sig för att Stockholm behöver en festival av internationell rang. Med hjälp av en liten grupp professionella inom filmvärlden samt assisterade av tvåhundra hängivna volontärer genomförs den första festivalen. Invigningsfilm är David Lynchs Wild at Heart som visas på huvudbiografen Astoria, där också prisutdelningen hålls. Under fyra dagar i november visas totalt 45 filmer.

Festivalens organisation expanderar varje år och har idag en verksamhet året runt med utomhusvisningar, egenimporterade filmer, distributionskanaler och månatliga medlemsvisningar. På bara ett par år har programmet växt till 100 filmer och 2009 var det mer än 180.

Under de 20 år som gått har Stockholms filmfestival presenterat närmare 3000 filmer från hela världen och besökts av celebra gäster som Dennis Hopper, Lauren Bacall, Gena Rowlands, Ang Lee, David Cronenberg, Roman Polanski, Terry Gilliam, Elia Kazan, Darren Aronofsky, Paul Schrader, Wes Anderson, Charlotte Rampling och Wong Kar Wai. Festivalen är också känd för att framhäva unga och oetablerade filmskapare. I snitt var tredje film på festivalen är gjord av en debutant, och i tävlingssektionen får endast regissörer som gjort högst två filmer tidigare medverka.

Stockholms filmfestivals målsättning är att bredda det svenska filmutbudet med nyskapande film av hög kvalitet, att ge besökarna en orientering i den moderna filmen och stimulera till debatt. Med seminarier, tillfällen att träffa skådespelare och filmarbetare under Face2Face samt den uttömmande katalogen finns alla förutsättningar för en fullkomlig filmupplevelse.

Hair
Stockholms Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Hair

Age of Aquarius, Let the Sunshine In, I Got Life…
Absolut odödliga är låtarna i den största rockmusikalen av dem alla, Hair. Om ett
gäng unga hippies i New York i slutet av 60-talet som gör fingret åt vuxenvärldens
normer och begränsningar. Revolt, fritt sex, droger och fred på jorden
– allt är möjligt …

Stacey Kent
Fasching
Onsdag
(Konsert)

 Image of Stacey Kent

Stacey Kent är en av de där människorna som personifierar romantiken med jazzsångerskor, en amerikanska på drift som i Europa hittar tillbaka till barndomens jazz utan återblick. Alltid elegant ut i fingerspetsarna, tidlöst kvinnlig i sin sång och med en världsvan blick. Tidig höst har inget bättre soundtrack än Stacey Kent.

Monster Magnet
Göta Källare
Onsdag
(Konsert)

 Image of Monster Magnet

Amerikanska Monster Magnet spelar genombrottsalbumet ”Dopes To Infinity” i sin helhet när de gästar Sverige i november.
I maj i år meddelade Monster Magnets förgrundsfigur Dave Wyndorf att 1995-års mästerliga ”Dopes To Infinity” skulle framföras från första till sista sekund, precis som den spelades in för snart 16 år sedan. I Wyndorfs egna ord en musikalisk, bergochdalbane-trip, som behandlar både kärlek, hat, lust, lycka och desperation.

Med sin cocktail av psykedelia och fuzzig stoner-rock och den överheta hiten ”Negasonic Teenage Warhead” skapade Monster Magnet ett album som skulle stå emot tidens tand och mer där till. Släng i skivan i stereon och det känns lika fräscht som det gjorde 1995.

Att Monster Magnet nu väljer att spela hela albumet ger alla oss som av någon outgrundlig anledning missade när det väl begav sig en chans att få uppleva det nu, live. Många är det som inte vågat hoppas på att denna dag skulle komma och lika många är nu glada över att det faktiskt kommer att ske.

Shirley Clamp
Södra Teatern
Onsdag
(Konsert)

 Image of Shirley Clamp

Shirley Clamp är kanske mest förknippad med sin schlagerhit ”Min Kärlek” som gav henne andraplatsen i Melodifestivalsfinalen 2004. Många minns nog även hennes insats som bejublad programledare i SVT:s lördagsunderhållning ”Folktoppen” eller när hon visade prov på sin sköna humor i ”Kvarteret Skatan”.  Eller så minns man henne för sketchen i förra årets melodifestivalsfinal eller när hon som kommentator lotsade de Svenska TV-tittarna igenom Eurovision Song Contest förra året. Shirley underhåller, roar och berör och som grädde på moset kan hon dessutom steppa!

I föreställningen ”Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp” bjuder hon på flera favoritlåtar ur sin karriär och tillsammans med sitt 4-manna unpluggedband blandar hon upp musiken med sin varma vardagshumor där hon reflekterar över livet som artist och småbarnsmamma. Förbered er på en innerlig kväll med mycket musik och många skratt!

RAW Comedy Club
Tyrol
Onsdag
(Show)

 Image of RAW Comedy Club

Under fyra tillfällen under hösten med start den 25 augusti spelas säsong 5 av RAW Comedy Club in för Kanal 5s räkning från Tyrol.
Utöver detta kör kör RAW Comedy Club stand up varje fredag och lördag på Gröna Lundsteatern fram till den 19 november! Biljetter till evenemangen köpes på ticnet.

RAW Comedy Club är Sveriges största och mest kända stand-up comedy klubb. På RAW blandas Sveriges största komiker med internationella superstjärnor och de hetaste nya talangerna. Några komiker som uppträtt på RAW sedan starten 2004 är Jerry Seinfeld, Eddie Izzard, Dylan Moran, Lewis Black, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson och många fler.

Medverkar under hösten gör bland andra Mårten Andersson, Marika Carlsson, Farzad Nouri samt Kodjo Akolor.

THAT F*@#!NG PARTY – OH DEEP
Spy Bar
Onsdag
(Club)

 

På onsdag gästas vi av David Sahlström och Oscar Högberg som tillsammans bildar duon Oh Deep. Tagga för grymma house tunes och vibrerande techno.

http://www.facebook.com/oh?deep?sk=info

Göteborg

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

Antigone
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Antigone

Den unga Antigone följer sin övertygelse och trotsar lagen, männen och makten. Hon vinner sin självständighet och folkets kärlek, men offrar sitt liv. Dramatik från teaterns vagga lyfts till brännande aktualitet.

Ett samarbete med Parapanda Theatre Lab, Tanzanias ledande teatergrupp. Med poesi, musik och storytelling framförs texten på både svenska och swahili av skådespelare från Parapanda och Göteborgs Stadsteater. För regi står Mgunga Mwa Mnyenyelwa från Parapanda tillsammans med Ronnie Hallgren, VD och Teaterchef på Göteborgs Stadsteater.

Parapanda Theatre Lab från Dar es Salaam i Tanzania är ett av landets ledande teatersällskap med målet att främja teatern i Tanzania. De utmärker sig från andra teaterutövare genom sin unika berättarteater, baserad på storytelling, poesi och musik. Förutom teater så håller gruppen på med ett stort socialt arbete och mycket barn- och ungdomsverksamhet och har under 10 år arbetat med kulturella och politiska frågor på ett innovativt sätt. Gruppen har turnerat mycket runt om i Tanzania, Kenya, Uganda, Zambia, Mozambique och Sydafrika.

JUSTIN TOWNES EARLE
Nefertiti
Onsdag
(Konsert)

 Image of JUSTIN TOWNES EARLE

Med en naken sårbar röst till melodier sprungna ur folk, blues och klassisk americana och med historier och livserfarenhet långt bortom sitt 29-åriga liv har Justin Townes Earle gått från att vara en singer/songwriter-talang utöver det vanliga till en av de främsta americana-artisterna idag överhuvudtaget, sin far inräknad. Sedan det klassiska alt.country-skivbolaget Bloodshot gav ut unge herr Earles debutplatta “The Good Life” har en enad kritikerkår pratat om ett riktigt singer/songwriter-löfte (7/10 i Sonic bla), uppföljaren “Midnight Movies” visade att denne Nashville-son i exil på Manhattan var något utöver det vanliga och förra årets “Harlem River Blues” är en samtida americanaklassiker som lägger honom på nivå med artister som Gillian Welch, Ryan Adams och Dylan Leblanc. En del låtar lutar åt 1950-1960s gyllene honky-tonk period, andra är mer rockin and reelin medan några lutar åt den folktradition som hans namn kommer ifrån. Att vara son till legendariske Steve Earle och ha fått sitt namn efter Townes Van Zandt gör att han alltid kommer mätas med några av de främsta amerikanska låtskrivarna i historien. Men trots att han rör sig i samma tradition så håller han hårt på sin egen integritet och skapar musik som står på egna ben, lika enkelt som genialt, lika traditionellt som orginellt.

Sven-Ingvars 55 – “Jubileumsshow”
Lorensbergsteatern
Onsdag
(Konsert/Show)

 Image of Sven-Ingvars 55 - "Jubileumsshow"

Hade någon 1956, året då Sven-Ingvars bildades, sagt till Sven-Erik Magnusson att han mer än ett halvt sekel senare skulle ge sig ut på en landsomfattande jubileumsturné som hyllad, folkkär och omhuldad musikklenod hade han förmodligen skrattat högt och länge – ända bort till Fryken-sjöarna och den odödliga fröken Fräken.

Precis så är dock fallet – våren 2011 ger sig de livs levande legenderna Sven-Ingvars ut på vägarna för att fira 55 år som musikinstitution och åter möta sin trogna publik. En lika stor som hängiven skara som aldrig tröttnar på låtar som “Säg inte nej, säg kanske”, “Min gitarr”, “Det tror jag inte på” och alla övriga örhängen som bandet bjudit på under åren. Men vem vid sina sinnens fulla bruk kan egentligen tröttna på en sådan glimrande låtskatt av kulthits…

Sven-Ingvars karriär – och snackar vi 55 år i branschen så snackar vi verkligen karriär – har innehållit allt: Från svårslagna rekord som sex låtar samtidigt på Svensktoppen (!), en långfilm (kunde Beatles så kunde Sven-Ingvars), insläpp i kulturens “finrum” med Frödingtolkningarna, ett bejublat framträdande på Hultsfredsfestivalen – till en egen krogshow och mottagande av medaljer från H M Konungen. Kort sagt allt en artistkarriär värd namnet skall och bör innehålla.

Räkna alltså med en hitparad av guds nåde från 50-talet och framåt, framförd av ett evigt ungt och evigt taggat Sven-Ingvars – kanske det mest genuina och unika band som det här landet någonsin producerat.

STAND UP COMEDY -Ann Westin & Yvonne Johnsson
Parken
Onsdag
(Show)

 Image of STAND UP COMEDY -Ann Westin & Yvonne Johnsson

Ett smakprov inför kvällen

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Onsdag
(Show)

 Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Ledin Showtime spelas onsdag till lördag under hösten 2011, med  premiär torsdagen den 22 september och spelas tom 17 december . Showen fortsätter sedan spela på våren med start den 19 januari och spelas tom 31 mars.

BLUSH! BGC – BRYGGAN | I ❤ PARTY ALL NIGHT LONG BABY!
Bryggeriet
Onsdag
(Club)

 

Onsdag 16 Nov kommer att erbjuda allt vad man i mitten av veckan längtar efter! Tillägnad alla som fullkomligt älskar att stå o veva till musik i alla dess former, som totalvägrar att sitta hemma framför dumburken och som istället vill ha en riktigt kul utekväll! Afterwork priser i baren, Heta värdinnor, Euforisk feeling på dansgolvet, Dunderfest, Enormt goa gäster och allt man söker för den perfekta lilllördagen!

Malmö

A macroeconomic love story
Teaterrepubliken
Onsdag
(Teater)

 Image of A macroeconomic love story

“Ingen annan teatergrupp i Sverige bedriver ett så långsiktigt politiskt projekt med sina uppsättningar. […] I detta samhälle kan jag inte tänka mig mer angelägen teater än Teaterrepublikens. De korrigerar ‘informationsassymetrin’. Brecht skulle varit stolt över deras ‘lehrstücke’.” Björn Gunnarsson, Helsingborgs Dagblad.

“Teaterrepubliken fortsätter oförtrutet att arbeta med en förnyelse av den politiska teatern. […] Torbjörn Lindberg och Anna Rydén spelar sina roller med en imponerande mångsidighet och lyckas balansera allvar och komik i en föreställning som ytterst handlar mer om ekonomi än om kärlek.” Clemens Altgård, Skånska Dagbladet.

Författaren till Ayn och Ibsens lille Eyolf är kär och vill plötsligt nedskriva en kärlekspjäs, eftersom han tror sig förstå allt om kärleken. För första gången. Det blir då helt naturligt en pjäs om ekonomi. Så kan det gå.

Hur kan en rationell människa göra något så dumt som att bli kär? Och framförallt hur påverkar det valutakursen och den långa räntan? Teaterrepubliken presenterar stolt en rom-com om bankväsendet och söker svar på den uråldriga frågan: “Vad är pengar egentligen?”

Dessutom ger vi er en once in a lifetime-chans att investera i Teaterrepublikens senaste satsning, en nästintill riskfri investering* med hög avkastning. Detta är ett unikt tillfälle att tjäna en förmögenhet med minsta möjliga insats och ansträngning. *Värdet kommer tveklöst att öka, men kan också minska. Det är därför inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet.

Sophie Zelmani & Band
Palladium
Onsdag
(Konsert)

 Image of Sophie Zelmani & Band

“Soul” är rubriken på den samling nyskrivna låtar Sophie Zelmani släpper på ett album i slutet av november.

Sophie har valt att ge sin svenska publik möjligheten att ta sig till någon av tre konserter för att redan innan “Soul” släpps till försäljning få ta del av det nya i scenform. Varvat med “klassisk Zelmani” kommer ett stort smakprov av nytt låtmaterial att levereras av Sophie Zelmani.

Look Mexico & Jet Link
Debaser
Onsdag
(Konsert)

 Image of Look Mexico & Jet Link

LOOK MEXICO

Kvartetten Look Mexico har inget med landet i fråga att göra. Sprungna ur myllan i Tallahassee, Florida, numera baserade i Austin, Texas, har de fokuserat på powerpop av den fina skolan. Den som The Get Up Kids och Weezer huserar i. Med två fullängdare och en splitter ny EP, ”Real Americans Spear It”, i bagaget åker de i höst på Europaturné och stannar till hos oss på Debaser Malmö. Det är en ära och vänner av Jimmy Eat World och ovanstående band lär inte bli besvikna. Vi ses längst fram!

JET LINK

Fina Malmöbaserade Jet Link supportar under kvällen med deras patenterade indierock som går från klarhet till klarhet. Även de är aktuella med nytt släpp, singeln ”Foxes”, och det är en match made in heaven. Kan man säga.

Dangerkids från Lund spelar skivor i bandens anda, hela natten.

Party @ Crown
Crown
Onsdag
(Club)

 

Sedan 1986 har Crown haft öppet sin tisdags och onsdagsklubb med fri entré. Ett dansgolv med bland annat resident djs Fredde De Ville, Junior och iTod samt karaoke. Ålder 23+ (Skicka ett PM till Joe Nilsson för under 23lista)

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Stockholm´s international film festival
Hours: 00:00 – 00:00
THAT F*@#!NG PARTY – OH DEEP
Hours: 07:09 – 07:09
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
Johan Wik
Hours: 10:00 – 21:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Anders Ljungberg
Hours: 11:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
ANNE TERSELIUS CLARIDGE
Hours: 12:00 – 16:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
Hours: 12:00 – 00:00
Opera Light l´Amour
Hours: 14:00 – 16:00
Tonsättarfestival by Brett Dean
Hours: 17:00 – 23:00
Tonsättarfestival by Brett Dean
Hours: 18:00 – 20:50
Was there no more than this
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
3-year anniversary! with Neneh Cherry & The Thing & Les Big Byrd! DJs Andy Votel and others
Hours: 19:00 – 02:00
Sirqus Alfon TV
Hours: 19:00 – 21:00
The Hunchback of Notre Dame
Hours: 19:00 – 21:15
Thieves
Hours: 19:00 – 21:00
Say Something
Hours: 19:00 – 21:00
Hair
Hours: 19:00 – 21:40
Two masters servant
Hours: 19:00 – 21:00
Carmen
Hours: 19:00 – 21:45
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
Eva Funck – Successful Performance
Hours: 19:30 – 21:30
To play with fire
Hours: 19:30 – 20:30
Gardens & Villa, Givers & Masquer
Hours: 19:30 – 23:00
Monster Magnet
Hours: 20:00 – 22:00
WINSTON & ROBOT MUST KILL at Ruby Wednesday
Hours: 20:00 – 01:00
Shirley Clamp
Hours: 20:00 – 22:00
Stacey Kent
Hours: 20:00 – 22:00
SIME Afterparty
Hours: 21:00 – 00:00
RAW Comedy Club
Hours: 21:00 – 23:00
Jazz in Acoustic: Jamsession
Hours: 21:30 – 23:30
DJ Night@Laroy
Hours: 22:00 – 03:00
Speech is silver! The Soap Bar, 14 years.
Hours: 23:00 – 03:00
A Wednesday at Rose
Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Man’s best friend
Hours: 10:00 – 11:10
ELISABETH, KRISTINA & MARIE
Hours: 11:00 – 18:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 17:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 17:00
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
Hours: 12:00 – 00:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
All time love
Hours: 12:00 – 14:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Processen
Hours: 13:00 – 15:00
My Romantic History
Hours: 13:30 – 15:30
Antigone
Hours: 19:00 – 20:40
Educating Rita
Hours: 19:00 – 21:00
The Paper Gods
Hours: 19:00 – 20:20
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Neither
Hours: 19:00 – 21:00
Sven-Ingvars 55 – “Jubileumsshow”
Hours: 19:00 – 21:00
My Romantic History
Hours: 19:00 – 21:00
JUSTIN TOWNES EARLE
Hours: 19:00 – 21:00
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
BLUES in the hammock
Hours: 19:30 – 21:30
STAND UP COMEDY -Ann Westin & Yvonne Johnsson
Hours: 21:00 – 23:00
BLUSH! BGC – BRYGGAN | I ❤ PARTY ALL NIGHT LONG BABY!
Hours: 21:00 – 03:00
WEDNESDAYS @ BLISS / TOBIAS.W
Hours: 21:00 – 02:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
DJ NICK ON FIRE
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
Fredrik Roos stipendium 2011
Hours: 11:00 – 18:00
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
Hours: 12:00 – 00:00
HAZE
Hours: 13:00 – 14:20
History A
Hours: 13:00 – 14:30
Symphony woodwinder / after work
Hours: 18:00 – 20:00
History A
Hours: 19:00 – 20:30
A macroeconomic love story
Hours: 19:30 – 21:30
Sophie Zelmani & Band
Hours: 19:30 – 21:30
Elifantree (FI)
Hours: 21:00 – 23:00
Look Mexico & Jet Link
Hours: 21:30 – 00:00
Steel Island
Hours: 22:00 – 00:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00
Party @ Crown
Hours: 23:00 – 04:00

Oslo

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 11:00 – 17:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
Ronny Haugelands Bingo
Hours: 18:00 – 00:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 19:00 – 21:00
YLVIS 4
Hours: 19:00 – 20:30
Comedy Gala 2011
Hours: 19:00 – 20:15
The orphans
Hours: 19:30 – 21:30
Art
Hours: 19:30 – 21:00
Forever Young
Hours: 20:00 – 21:45
Sonic Hamlet
Hours: 20:00 – 22:00
Sigurd Ulveseth / Ben Besiakov Quintet feat. Joaquin Chacon (OJ)
Hours: 20:00 – 22:00
THE SISTERS OF MERCY
Hours: 20:00 – 22:00
RIVERSIDE
Hours: 20:00 – 22:00
Rival Sons(US)
Hours: 20:00 – 22:00
Kuara & Emile Parisien Quartet
Hours: 20:00 – 22:00
Dj Jørn ‘Jam’ Hansen
Hours: 20:30 – 00:30
Christmas Laughter 2011
Hours: 21:00 – 23:00
Spilled Soup
Hours: 21:00 – 23:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
AND SO I WATCH YOU FROM AFAR
Hours: 19:00 – 21:00
Os To
Hours: 19:00 – 00:00
Crazy Christmas Cabaret 2011
Hours: 19:30 – 22:00
Love me tonight X-mas
Hours: 19:30 – 22:15
The Royal Physician’s Visit
Hours: 19:30 – 22:10
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Mads Langer
Hours: 20:00 – 22:00
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
Lanterns on the Lake
Hours: 20:00 – 22:00
I Lie Down With a Crocodile
Hours: 20:00 – 22:00
Joan as Police Woman
Hours: 20:00 – 22:00
JEFF THE BROTHERHOOD (US)
Hours: 20:00 – 22:00
In Solomon COUNTRY
Hours: 20:00 – 22:00
Red
Hours: 20:00 – 22:00
The Predatory
Hours: 20:00 – 22:20
Foster the People
Hours: 20:00 – 22:00
KATY B
Hours: 21:00 – 23:00
Bill Callahan
Hours: 21:00 – 23:00
Why Not: Point Blank (Nightconcert) & JohnVincent
Hours: 23:00 – 00:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s