Wednesday the 9th of November in Swedish

Stockholm

Dialogues des carmélites
Kungliga Operan
Onsdag
(Opera)

 Image of Dialogues des carmélites

Regissören Johanna Garpe tar sig an Francis Poulencs opera från 1957 och ställer franska revolutionens paroller om frihet, jämlikhet och broderskap på sin spets. Var står vi i förhållande till de orden i Europa idag? Är jag beredd att försvara allas rätt till frihet även om jag inte står bakom dem det handlar om? Eller ens tycker om dem? Operan är baserad på verkliga händelser under franska revolutionen när 16 nunnor i ett kloster dömdes till döden eftersom de fortsatt utöva sin religion trots rådande förbud. I operan ställs andlighet mot materialism – och plötsligt måste man välja sida.

Scandinavian Boat Show
Stockholms Mässan
Onsdag
(Mässa)

 Image of Scandinavian Boat Show

Med inriktning på segelbåtar samt motorbåtar över 7 meter,tillbehör och utrustning.

Scandinavian Boat Show, 9-13 november 2011 är nordens enda båtmässa inomhus på hösten,
och är speciellt inriktad på segelbåtar samt motorbåtar över 7 meter.
Här får du som utställare tillfälle att visa upp dina produkter och väcka intresse för köp hos kunden i god tid innan kommande säsong.
Mellan båtavdelningarna finns en tillbehörsavdelning med utrustning, segel, mast, rigg, sjökläder, motorer, tjänster mm.

Stockholm´s international film festival
Stockholm
Onsdag
(Festival)

 Image of Stockholm´s international film festival

Idén till festivalen väcks 1990 av Ignas Scheynius som tillsammans med  Kim Klein och nuvarande festivalchefen Git Scheynius, tre unga filmentusiaster, beslutar sig för att Stockholm behöver en festival av internationell rang. Med hjälp av en liten grupp professionella inom filmvärlden samt assisterade av tvåhundra hängivna volontärer genomförs den första festivalen. Invigningsfilm är David Lynchs Wild at Heart som visas på huvudbiografen Astoria, där också prisutdelningen hålls. Under fyra dagar i november visas totalt 45 filmer.

Festivalens organisation expanderar varje år och har idag en verksamhet året runt med utomhusvisningar, egenimporterade filmer, distributionskanaler och månatliga medlemsvisningar. På bara ett par år har programmet växt till 100 filmer och 2009 var det mer än 180.

Under de 20 år som gått har Stockholms filmfestival presenterat närmare 3000 filmer från hela världen och besökts av celebra gäster som Dennis Hopper, Lauren Bacall, Gena Rowlands, Ang Lee, David Cronenberg, Roman Polanski, Terry Gilliam, Elia Kazan, Darren Aronofsky, Paul Schrader, Wes Anderson, Charlotte Rampling och Wong Kar Wai. Festivalen är också känd för att framhäva unga och oetablerade filmskapare. I snitt var tredje film på festivalen är gjord av en debutant, och i tävlingssektionen får endast regissörer som gjort högst två filmer tidigare medverka.

Stockholms filmfestivals målsättning är att bredda det svenska filmutbudet med nyskapande film av hög kvalitet, att ge besökarna en orientering i den moderna filmen och stimulera till debatt. Med seminarier, tillfällen att träffa skådespelare och filmarbetare under Face2Face samt den uttömmande katalogen finns alla förutsättningar för en fullkomlig filmupplevelse.

Friends
Stockholms Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Friends

Colin är nybliven änkling.
Visst vore det fint om de gamla vännerna kunde samlas för att muntra upp honom? Diana ordnar en fest.
Men hennes man Paul låtsas glömma alltihop, Gordon blir hastigt sjuk och Evelyn är helt ointresserad.
Det slutar med ett nervöst sammanbrott.
Och det är inte Colins.

Hair
Stockholms Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Hair

Age of Aquarius, Let the Sunshine In, I Got Life…
Absolut odödliga är låtarna i den största rockmusikalen av dem alla, Hair. Om ett
gäng unga hippies i New York i slutet av 60-talet som gör fingret åt vuxenvärldens
normer och begränsningar. Revolt, fritt sex, droger och fred på jorden
– allt är möjligt …

Flogging Molly
Fryshuset
Onsdag
(Konsert)

 Image of Flogging Molly

början av juni gjorde Flogging Molly succé inför storpublik på Gröna Lund.

I höst kommer Flogging Molly tillbaka!

Den 9 november intar de Arenan på Fryshuset i Stockholm med sin fantastiska keltiska punkrock. Biljetterna släpps nu på fredag den 1 juli.

Allt började på den lokala puben Molly Malone’s i Los Angeles 1997. Med spelning varje måndagskväll blev de stammisfavoriter med sin levande punkrock på fiol, mandolin, dragspel, blandat med skenande gitarrer och hårda trummor. Varje vecka fyllde de stället till bredden

och det var där och då som irländsk-amerikanska Flogging Molly formades till vad de är idag.

Några år senare lossnade det på riktigt internationellt och deras publik växte snabbt.

Nu, 2011, är de ett av världens absolut största punkband och ledande inom sin genre. Mot alla odds har deras keltiska punkrock omfamnats brett av en fantastiskt hängiven publik. Detta var inte minst spelningen på Gröna Lund förra tisdagen ett verkligt bevis på då tusentals fans dansade och sjöng med i var och varannan textrad.

Med nya albumet The Speed Of Darkness, som släpptes tidigare i år, kommer de alltså tillbaka till Sverige redan i höst.

SILVER APPLES
Strand
Onsdag
(Konsert)

 Image of SILVER APPLES

Silver Apples appeared on the New York scene in 1967. Far from the Dead/Airplane-
influenced West Coast hippies, their psychedelic music came with a dark-repetitive-
New-York-scary flavour that did not sound like the rest of the Summer of Love.

Friends with Jimi Hendrix, headliners to the Central Park 1969 Festival celebrating
the first man on the Moon, Silver Apples and their two cultish albums were also way
ahead of their time.

Decades after their brief yet influential career first ground to a sudden and mysterious
halt, the Silver Apples remain one of pop music’s true enigmas: a surreal, almost
unprecedented duo, their music explored interstellar drones and hums, pulsing
rhythms and electronically-generated melodies years before similar ideas were
adopted in the work of acolytes ranging from Suicide to Spacemen 3 to Laika.

The band is now touring as a solo act, SIMEON, aka ”The Oscillation Man”, who
sings and plays his famous hand-made instrument, ‘The Simeon”, made of ”nine
audio oscillators piled on top of each other and eighty-six manual controls to control
lead, rhythm and bass pulses with hands, feet and elbows”…

”Sid Vicious told me” Simeon said ”that the Sex Pistols always played Silver Apples in the
dressing room before going onstage.”

Saga
Debaser Medis
Onsdag
(Konsert)

 Image of Saga

Kandensiska progrock bandet Saga kommer till Sverige och Finland i höst!

Det har hunnit gå hela 33 år sedan bandet släppte sin självbetitlade debutskiva. I september kommer album 32 samtidigt som bandet besöker Debaser Medis för första gången. Denna gång återfinns orginalsångaren Michael Sadler bakom mikrofonen.

Göteborg

West Side Story
GöteborgsOperan
Onsdag
(Musikal)

 Image of West Side Story

Kanske är det tidlösheten i temat: en konflikt mellan människor med olika bakgrund, en skildring av den tonårstid då allt är lika mycket på lek som på blodigt allvar, en berättelse om den andlösa, uppslukande kärleken och dess spegelvända motsvarighet – det förtärande hatet. Kanske är det formen: de stora dansnumren som genialiskt driver handlingen framåt lika mycket som dialogen och sången. Kanske är det den raffinerade musiken: komponerad av Leonard Bernstein då han stod på toppen av sin karriär och var en av världens främste dirigenter, lika bevandrad i den klassiska musiken som intresserad av att tolka och uttrycka sin egen tid musikaliskt. West Side Story kallas av en uppsjö av olika anledningar ”världens bästa musikal” och har sedan urpremiären 1957 tolkats och omtolkats, översatts, setts och älskats av människor över hela världen. Löst baserad på Shakespeares Romeo och Julia är det en tragisk kärlekshistoria i storstadsmiljö med två rivaliserande ungdomsgäng i fokus.

Uppgifterna
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Uppgifterna

Styrd av slump och infall har koreografen Gunilla Heilborn delat ut uppgifter till skådespelarna att utföra: “Dansa så fort du kan i fem minuter”, “spela in ett telefonsamtal till en myndighet” eller “dö snyggast!”. Endast 16 föreställningar i en frimodig förening av dans, teater och performance!
Gunilla Heilborns unika sätt att kombinera text, rörelse, video och bild, har gett henne plats som en av Sveriges mest framstående scen- och filmkonstnärer. 2007 belönades hon med en Guldbagge för kortfilmen Hur man gör. I Göteborg var hon senast aktuell med succéföreställningen Alaska på Göteborgsoperan.

Monster Magnet (US)
Trädgår’n
Onsdag
(Konsert)

 Image of Monster Magnet (US)

Amerikanska Monster Magnet spelar genombrottsalbumet ”Dopes To Infinity” i sin helhet när de gästar Sverige i november.

I maj i år meddelade Monster Magnets förgrundsfigur Dave Wyndorf att 1995-års mästerliga ”Dopes To Infinity” skulle framföras från första till sista sekund, precis som den spelades in för snart 16 år sedan. I Wyndorfs egna ord en musikalisk, bergochdalbane-trip, som behandlar både kärlek, hat, lust, lycka och desperation.
Med sin cocktail av psykedelia och fuzzig stoner-rock och den överheta hiten ”Negasonic Teenage Warhead” skapade Monster Magnet ett album som skulle stå emot tidens tand och mer där till. Släng i skivan i stereon och det känns lika fräscht som det gjorde 1995.
Att Monster Magnet nu väljer att spela hela albumet ger alla oss som av någon outgrundlig anledning missade när det väl begav sig en chans att få uppleva det nu, live. Många är det som inte vågat hoppas på att denna dag skulle komma och lika många är nu glada över att det faktiskt kommer att ske.

STAND UP COMEDY -Måns Möller & Özz
Parken
Onsdag
(Show)

 Image of STAND UP COMEDY -Måns Möller & Özz

Äntligen kommer Måns Möller till Parken. Han har varit här en gång innan, men dåi samband med Ladies Nightefterfesten… Denna gång kommer han alltså hit och underhåller oss med sin snabba och grymma humor!
Måns är landets skickligaste improvisatörer och har en av komikersveriges vassaste tunga. Inte konstigt att allt han tar i blir till framgång.
Özz osvikliga energi och helt egna stil innebär alltid succé på Parken. Denna gången kommer han och testar nytt material, vilket ska bli mkt intressant!

MONSTERS Wednesday| DJ MAP MOUNTAIN
Berså
Onsdag
(Club)

 

Monsteronsdagarna på Berså välkomnar er till V.45!

DJ Niklas Kartberg aka “Nick on Fire” står för musiken även denna onsdag! Resident från Grabbarna Grus Beach Club Magaluf.

Malmö

TANIA NARANJO LATIN TRIO
Victoriateatern
Onsdag
(Konsert)

 Image of TANIA NARANJO LATIN TRIO

Latin-jazz, chilensk cueca rytm och en klangfärg av skandinavisk pop!

Premiär! Konsert – Release av det nya CD:n La Industria del miedo

Tania Naranjo är en chilensk-svensk pianist, sångerska och kompositör som har en lång
karriär som solist och har gett konserter i Europa och Sydamerika med framstående

musiker  inom  världsmusik, tango och jazz.

Tania Naranjo Latin Trio är namnet på  hennes nya trio, där hon samarbetar tillsammans

med slagverkaren Tina Quartey och kontrabasisten Mats Ingvarsson.

Trion framför Tanias kompositioner till texter av hennes bror Pablo Naranjo Golborne.

Missa inte denna Konsert-Release  med trion som kommer att framföra originell musik

från CD:n, La industria del miedo (Rädslans industri)

Speciella gäster för kvällen blir  César Peña på charango och den internationell kände

trumpetaren Anders Bergcrantz.

Tanias rytmiska och innovativa musik hämtar influenser från latin-jazz, chilensk cueca

rytm och har en klangfärg av skandinavisk pop.

Varmt välkommen till denna unika kväll med varm och svängig musik som berör.

Tania Naranjo: pianist, sångerska och kompositör

Tina Quartey: slagverk

Mats Ingvarsson: Kontrabas

Gästmusiker:

César Peña: charango

Anders Bergcrantz: trumpet

Natacha Atlas
Palladium
Onsdag
(Konsert)

 Image of Natacha Atlas

En bländande stjärna på Tusen och en natt-himlen. En utstrålning som liknas vid den hos Oum Kalsoum, Fairouz och Warda. En röst som är kapabel att uttrycka eterisk skirhet och vemodigt djup.
Anglo-egyptiska sångerskan Natacha Atlas har färdats från orientalisk electronica till sofistikerad akustisk worldfusion, med starka rötter i den arabiska musikens guldera på 1950- och 60-talen. Hennes två senaste album, Ana Hina (2008) och Mounqaliba (2010), har hyllats för den lågmälda men effektfulla blandningen av arabisk tradition, jazz, franska chansons och västerländsk klassisk musik. Stråkar, strängar, piano, orientaliska rytmer, en ljuvlig ney-flöjt som stundtals smälter samman med Natachas ornamenterande sång på arabiska, franska och ibland engelska.

Detta är vacker och stor musik för en publik som vill njuta och drömma. Vi är oerhört stolta över att kunna presentera Natacha Atlas och en konsert i klassisk, sublim orientalisk anda till den västsvenska publiken.

Natacha Atlas – sång
Samy Bishai – violin
Alcyona Mick – piano
Andy Hamill – bas
Louai Henawi – ney
Aly Abdel Alim – slagverk
Ivan Hussey – cello

UNCUT
Babel
Onsdag
(Show)

 Image of UNCUT

Sveriges bästa stand-up hittar du på Oslipat. Denna gång bjuds vi på bland annat RAW-favoriten Ahmed Berhan och P3-profilen Moa Svan!

Ahmed Berhan är en av de komiker som humorklubben Raw anlitar mest. Med en tornados hastighet gör han skrattät humor som ofta handlar om fördomar.

Moa Svan har hörts i P3:s humorprogram Kyss min plysch. Under de senaste åren har hon fått hängivna fans som älskar henne för hennes bitska och sardoniska framtoning.

Robert Larsson är en gullig vegankille från Göteborg som charmar publiken med klipsk humor.

Johannes Finnlaugsson är förmodligen Sveriges skickligaste skämtskrivare. Hans korta effektiva skämt är lika ekonomiska som Tomas Tranströmers dikter. Och nästan dubbelt så roliga.

Carolina Svensson har en butter framtoning och skämt som är så välförmulerade att man lätt kan dela hennes svartsyn.

Fleet Foxes
KB
Onsdag
(Konsert)

Image of Fleet Foxes

Efter tre festivalspelningar på svensk mark, den senaste på den gångna upplagan av Way Out West, är det äntligen dags för Fleet Foxes att göra klubbspelningar på egen hand.

Det kanske är det mänskliga i det som gör att man älskar det så mycket. Att det känns ursprungligt, nästan primalt, utan att det för den skull är aggressivt eller hårt. Att musiken känns som ett element, något naturligt och okonstlat, snarare än något konstruerat, måste vara en av framgångsfaktorerna.

För verktygen Fleet Foxes använt för att bygga sig ur nordamerikansk anspråkslöshet till positionen som en av 10-talets viktigaste internationella folkpopfenomen är knappast banbrytande; sångharmonier och akustiska instrument är musikhistoriens protein. Men Fleet Foxes bygger något speciellt, något märkvärdigt, något som faktiskt genererar rysningar av välbefinnande i en tid av musikalisk avtrubbning.

När den självbetitlade debuten kom 2008 förvandlades den till en sorts musikalisk motsvarighet till Den Stora Amerikanska Romanen. Omedelbart mytomspunnen, otvetydigt hyllad, ojämförligt omtalad: Fleet Foxes förvaltade americanan, det amerikanska musikarvet, men gjorde det folkliga förunderligt modernt. Med sina naturromantiska psalmer skapade de en nästan visuell upplevelse: vi såg dopprocessioner i ett fuktigt Mississippidelta såväl som pälsjägare i den kanadensiska vildmarken framför ögonen, och anade intensiteten i bandets konserter.

Där Seattles alternativband traditionellt sjungit över en matta av slamriga gitarrer, stod Fleet Foxes för något mindre machobetonat: episka sångharmonier, en bedårande men alls inte ofarlig känsla för melodiska villospår, en minutiös avvägning mellan dur och moll, och framförallt en alldeles ofrånkomlig ärlighet som med sin framgång öppnat dörren för en såväl imitatörer som likasinnade. Bandets nya skiva var en av de mest emotsedda musikhändelserna på ett årtionde, och som våra förväntningar uppfylldes!

The Horrors
Inkonst
Onsdag
(Konsert)

Image of The Horrors

de svartaste scenkostymerna är The Horrors, från trakterna kring Essex, det närmaste du kan komma 2011 års mest självklara rockstjärnor. Efter ha albumdebuterat 2007 och två år senare Mercury Prize-nominerats för senaste skivan “Primary Colours” har de känts som de allra tydligaste arvtagarna till band som The Cure, Joy Division, Jesus and Mary Chain, The Psychadelic Furs, Echo and The Bunnymen eller The Cramps . Mörka, snygga, farliga och oberäkneliga på en och samma gång. Nu är de återigen aktuella med den vansinnigt sugande låten “Still Life” som kommer att få dig att önska att du var 16-årig EF-Student och på väg till de brittiska öarna för allra första gången.

Förväntningarna på plattan “Skying” var uppskruvade till bristningsgränsen. En av årets stora brittiska snackisar.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day of Cambodia
Hours: 00:00 – 00:00
Stockholm´s international film festival
Hours: 00:00 – 00:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Joanna Rytel
Hours: 10:00 – 21:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
MARCEL DUCHAMP & ULF LINDE
Hours: 10:00 – 18:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Scandinavian Boat Show
Hours: 11:00 – 20:00
Anders Ljungberg
Hours: 11:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
SHE’S IN THE PICTURE
Hours: 12:00 – 16:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
Opera Light l´Amour
Hours: 14:00 – 16:00
Anti-Hibernation Project’s Weekday
Hours: 17:00 – 01:00
Friends
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Flogging Molly
Hours: 18:30 – 21:00
The death of a Salesman
Hours: 19:00 – 21:40
Hair
Hours: 19:00 – 21:40
To play with fire
Hours: 19:00 – 20:05
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
SILVER APPLES
Hours: 19:00 – 01:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
The night is today’s mother
Hours: 19:00 – 21:00
Fritz’s Corner | SHE KEEPS BEES
Hours: 19:00 – 02:00
Dialogues des carmélites
Hours: 19:00 – 21:00
White, rich, free
Hours: 19:00 – 20:15
Eva Funck – Successful Performance
Hours: 19:30 – 21:30
KHQ Extended feat. Staffan Svensson & Sandra Hempel
Hours: 20:00 – 22:00
Sonja Aldén
Hours: 20:00 – 22:00
Ljust & Fräscht
Hours: 20:00 – 22:00
Saga
Hours: 21:00 – 23:00
Alexi Murdoch
Hours: 21:30 – 23:00
Party @ Café Opera
Hours: 22:00 – 03:00
Alex Moreno@Laroy
Hours: 22:00 – 03:00
A Wednesday at Rose
Hours: 23:00 – 05:00
THAT F*@#!NG PARTY
Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

The National Day of Cambodia
Hours: 00:00 – 00:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 18:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Björn Olsson
Hours: 12:00 – 16:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
En slagborr mot smärtpunkten
Hours: 12:00 – 14:00
Processen
Hours: 13:00 – 15:00
Antigone
Hours: 19:00 – 20:40
Uppgifterna
Hours: 19:00 – 21:00
Educating Rita
Hours: 19:00 – 21:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Gothenburg Symphony Orchestra with Susanna Mälkki
Hours: 19:30 – 21:30
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
West Side Story
Hours: 19:30 – 22:30
UNDERMÄN – CIRKUS CIRKÖR
Hours: 19:30 – 21:30
Monster Magnet (US)
Hours: 20:00 – 22:00
KMFDM (DE)
Hours: 20:00 – 22:00
STAND UP COMEDY -Måns Möller & Özz
Hours: 21:00 – 00:00
WEDNESDAYS @ BLISS / TJALAN
Hours: 22:00 – 02:00
MONSTERS Wednesday| DJ MAP MOUNTAIN
Hours: 22:00 – 02:00
BGC WEDNESDAY PARTY?! DO BEARS SHIT IN THE WOODS!?
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

The National Day of Cambodia
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Cambodia
Hours: 00:00 – 00:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
Carina Nordborg
Hours: 12:00 – 18:00
MeBusiness
Hours: 17:00 – 23:00
VACATION by Malin Gabriella Nordin
Hours: 17:00 – 20:00
The Singles night
Hours: 19:00 – 03:00
Natacha Atlas
Hours: 19:30 – 21:30
TANIA NARANJO LATIN TRIO
Hours: 19:30 – 21:30
UNCUT
Hours: 20:00 – 23:00
Fleet Foxes
Hours: 20:00 – 22:00
The Horrors
Hours: 21:00 – 23:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

The National Day of Cambodia
Hours: 00:00 – 00:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 11:00 – 17:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
ART IN THE AUDITORIUM 3
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 12:00 – 17:00
Comedy Gala 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Swan Lake
Hours: 19:00 – 22:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 19:00 – 21:00
YLVIS 4
Hours: 19:00 – 20:30
Young – Powell – Vespestad Orkester
Hours: 19:00 – 21:00
Minus 2
Hours: 19:30 – 21:30
Forever Young
Hours: 19:30 – 21:15
The orphans
Hours: 19:30 – 21:30
OF – Liszt – Rachmaninoff – Ravel
Hours: 19:30 – 21:00
Espen Eriksen Trio (OJ)
Hours: 20:00 – 22:00
ALTER BRIDGE
Hours: 20:00 – 22:00
JOHN CALE AND BAND
Hours: 20:00 – 22:00
Abrahams Children
Hours: 20:00 – 22:00
MISTY RANGE
Hours: 20:00 – 22:00
Dj F.M.C. (SoundsGood)
Hours: 21:00 – 01:00
Philco Fiction
Hours: 21:00 – 23:00
Richmond Fontaine (US)
Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

The National Day of Cambodia
Hours: 00:00 – 00:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
Sarah West
Hours: 17:00 – 19:00
D.R.I (US), THE ACCUSED (US) & HAMMERCULT (IL)
Hours: 19:00 – 23:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Crazy Christmas Cabaret 2011
Hours: 19:30 – 22:00
Richard Bona
Hours: 20:00 – 22:00
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
I I Lie Down With a Crocodile
Hours: 20:00 – 22:00
EDDIE GOMEZ (US) / CARSTEN DAHL (DK) DUO
Hours: 20:00 – 22:00
Red
Hours: 20:00 – 22:00
Montée (N)
Hours: 20:00 – 22:00
± 0 – Plus minus zero
Hours: 20:00 – 22:15
Melissa Horn
Hours: 20:00 – 22:00
The Goo Men (NO) & TheBoyTheManThePale
Hours: 20:30 – 22:00
UNAUSSPRECLICHEN KULTEN (CHILE), NECROHOLOCAUST (CAN) & THE CLEANSING (KBH)
Hours: 21:00 – 03:00
Darkness Falls
Hours: 21:00 – 23:00
Why Not: U$O (nightconcert) & Dj Graded & John Vincent & Granaten
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s