Thursday the 3rd of November in Swedish

Stockholm

The Hunchback of Notre Dame
Den Kungliga Operan
Torsdag
(Opera)

 Image of The Hunchback of Notre Dame

Quasimodo är den puckelryggige och döve klockringaren i katedralen Notre Dame. Både han och hans stora kärlek Esmeralda tillhör samhällets utstötta olycksbarn i 1400-talets Paris. En balett om maktmissbruk, utanförskap, begär, svartsjuka, kärlek och död baserad på Victor Hugos skräckromantiska roman.

Balett i två akter – Pär Isbergs helaftonsbalett är ett tidlöst dansdrama om att kunna se människans själ istället för hennes yttre. Den nyskrivna musiken är komponerad av Stefan Nilsson som bland annat är känd för sin musik till filmer som Jerusalem, Så som i himmelen, Den goda viljan och tv-serien Skärgårdsdoktorn.

Zpanska flugan
China Teatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsfabrikör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet…

Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa så bäddar det för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Medverkande:
Gottfrid Stark – Peter Dalle
Harriet Stark – Suzanne Reuter
Molgan Ribba – Per Andersson
Gösta Lagberg – Per Eggers
Inga Stark – Nadine Kirschon
Lisa Lagberg – Polly Kisch
Rudolf Valentin – Robin Stegmar
Tideman – Nils Moritz
Matilda Ribba – Anki Lidén
m fl

Monty Python´s SPAMALOT
Oscarsteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Monty Python´s SPAMALOT

Spamalot tillhör 2000-talets mest prisade musikaler. När föreställningen spelades på Broadway nominerades den 2005 till hela 14 Tony Awards – fler än någon annan musikal det året. Sverigepremiären gick av stapeln på Nöjesteatern i Malmö under hösten 2010 och även här blev musikalen en stor publik och kritikersuccé. Under hösten 2011 är det äntligen dags för musikalen att inta anrika Oscarsteatern i Stockholm.
Spamalot är en kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld). Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur (Henrik Dorsin) och riddarna av det runda bordet: Sir Robin (Johan Glans), Sir Lancelot (Adde Malmberg), Sir Galahad (Robert Rydberg) och Sir Bedevere (Henrik Hjelt) som slår sina mer eller mindre kloka huvuden ihop i jakten på den heliga graalen. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön (Nina Söderquist). Kung Arthurs häst och tjänare spelas av Kim Sulocki och som prins Herbert ser vi Mattias Linderoth.

Erik Saade
Gallerian
Torsdag
(Konsert)

 Image of Erik Saade

Ett smakprov till kvällens konsert

Roxette
Ericsson Globe
Torsdag
(Konsert)

 Image of Roxette

Roxette skördar stora framgångar både med världsturnén och nya albumet “Charm School”. Första singeln “She’s Got Nothing On (but the Radio)” från nya albumet har nått höjder som inte setts till på nästan 20 år med otroliga listplaceringar runtom i Europa och på väg mot platinastatus här hemma i Sverige.

Machine Head
Fryshuset
Torsdag
(Konsert)

 Image of Machine Head

När Machine Head släppte debuten ”Burn My Eyes” 1994 var det länge ett av Roadrunner Records mest säljande album. Tidningen Metal Hammer utsåg det till ett av 90-talets viktigaste album. Efter det har bandet turnerat runt hela världen med bland annat Metallica och Machine Heads ”Battery” medverkade också på metalbibeln Kerrang!s Metallica-hyllning ”Master of Puppets: Remastered”. Det senaste albumet, ”The Blackening”, har tilldelats högsta betyg världen över och turnén ”The Black Procession” är den stora avslutningen på tre års ”The Blackening”-turnerande.

NISSE HELLBERG
Nalen
Torsdag
(Konsert)

 Image of NISSE HELLBERG

När Nisse Hellberg i slutet av september släpper sitt nya album “Flod av eld” är titeln hämtad från en het upplevelse vid vulkanen Kilauea på Hawaii några veckor efter att denna haft utbrott vid senaste årsskiftet.
“En vulkan innebär oändlig symbolik som fungerar på många plan där den pyser och glimmar. Flö

BUY LOCAL #2 – TECHNOBILEN, SHARKS, DOPPELBANGERS
Spy bar
Torsdag
(Club)

 

Willkommen BUY LOCAL nummer två! Under fyra torsdagar i rad tar vi över Spy bars vita rum och ger er det bästa som händer i höst.

Sverige och, såklart, Stockholm exploderar just nu med duktiga DJs och producenter, och under dessa fyra torsdagar kommer vi bjuda på några av de bästa, stora och små.

We play local, we book locals. Living la vida Local!

Göteborg

Planeta festival
Göteborg
Torsdag
(Festival)

 Image of Planeta festival

I år finns fler än 40 programpunkter att välja mellan. Massor av konserter, danstillfällen, barnaktiviteter, workshops och en hel del annat. Från och med Kulturnatta i Göteborg den 14 oktober finns den lilla boken att hämta hos många av Planetas arrangörer

West Side Story
GöteborgsOperan
Torsdag
(Musikal)

 Image of West Side Story

Kanske är det tidlösheten i temat: en konflikt mellan människor med olika bakgrund, en skildring av den tonårstid då allt är lika mycket på lek som på blodigt allvar, en berättelse om den andlösa, uppslukande kärleken och dess spegelvända motsvarighet – det förtärande hatet. Kanske är det formen: de stora dansnumren som genialiskt driver handlingen framåt lika mycket som dialogen och sången. Kanske är det den raffinerade musiken: komponerad av Leonard Bernstein då han stod på toppen av sin karriär och var en av världens främste dirigenter, lika bevandrad i den klassiska musiken som intresserad av att tolka och uttrycka sin egen tid musikaliskt. West Side Story kallas av en uppsjö av olika anledningar ”världens bästa musikal” och har sedan urpremiären 1957 tolkats och omtolkats, översatts, setts och älskats av människor över hela världen. Löst baserad på Shakespeares Romeo och Julia är det en tragisk kärlekshistoria i storstadsmiljö med två rivaliserande ungdomsgäng i fokus.

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

From Rolf to Ramel
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Show)

 Image of From Rolf to Ramel

Med anekdoter och kupletter tar han oss med på en underhållande resa genom 100 år av svenska revyer.
Från Emil Norlander, Ernst Rolf och Karl Gerhard till Kar de Mumma, Povel Ramel och Hasse å Tage.

Med Mattias Enn Vid pianot Thomas Sällström

Natacha Atlas
Göteborgs Konserthus
Torsdag
(Konsert)

 Image of Natacha Atlas

En bländande stjärna på Tusen och en natt-himlen. En utstrålning som liknas vid den hos Oum Kalsoum, Fairouz och Warda. En röst som är kapabel att uttrycka eterisk skirhet och vemodigt djup.
Anglo-egyptiska sångerskan Natacha Atlas har färdats från orientalisk electronica till sofistikerad akustisk worldfusion, med starka rötter i den arabiska musikens guldera på 1950- och 60-talen. Hennes två senaste album, Ana Hina (2008) och Mounqaliba (2010), har hyllats för den lågmälda men effektfulla blandningen av arabisk tradition, jazz, franska chansons och västerländsk klassisk musik. Stråkar, strängar, piano, orientaliska rytmer, en ljuvlig ney-flöjt som stundtals smälter samman med Natachas ornamenterande sång på arabiska, franska och ibland engelska.
Detta är vacker och stor musik för en publik som vill njuta och drömma… Vi är oerhört stolta över att kunna presentera Natacha Atlas och en konsert i klassisk, sublim orientalisk anda till den västsvenska publiken.

Natacha Atlas, sång
Samy Bishai, violin
Alcyona Mick, piano
Andy Hamill, bas
Louai Henawi, ney
Vasilis Sarkis, slagverk
Ivan Hussey, cello

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Torsdag
(Show)

 Image of Ledin Showtime

DET LIGGER I LUFTEN. NÅNTING ÄR PÅ GÅNG.

Han är en av landets mesta hitmakare och har släppt över 30 album. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner skivor och haft mängder med listettor.

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Ledin Showtime spelas onsdag till lördag under hösten 2011, med  premiär torsdagen den 22 september och spelas tom 17 december . Showen fortsätter sedan spela på våren med start den 19 januari och spelas tom 31 mars.

Malmö

Legally Blonde – The Musical
Nöjesteatern
Torsdag
(Musikal)

 Image of Legally Blonde - The Musical

Blonde, The Musical, för första gången i Skandinavien på Nöjesteatern i Malmö.

Musikalen har gått för slutsålda hus på Broadway och på sitt andra år i London där biljetterna är släppta fram till oktober 2011.

Kreativa teamet för den svenska uppsättningen är
Regissör: Anders Albien
Koreograf Siân Playsted
Kostymör Marianne Lunderquist
Peruk&mask Anita Agerlo & Monica Hägerström
Producent Julius Malmström

Med andra ord – samma kreativa team som ligger bakom succén Monty Phytonmusikalen Spamalot.
Rollistan: En helproffsig svensk uppsättning. Audition äger rum innan jul. Rollistan publiceras vartefter anställningskontrakt är klara.

Musikalen bygger på filmen Legally Blonde:

Elle Woods är tjejen som har allt! En garderob att drömma om, en söt hund som är hennes vän i vått och torrt. Hon är ordförande för UCLA föreningen ”Delta Nu” och är därmed ledare för de populäraste tjejerna i skolan och för medlemmar över hela USA. När Elle spänt tror att pojkvännen Warner Huntington III skall fria så dumpar han henne istället. Han säger att han letar efter någon som är mer seriös… Efter veckors sörjande inser Elle vad hon ska göra. Hon ska komma in på Harvards juristlinje och vinna tillbaka Warner genom att visa att hon är tillräckligt seriös och intelligent för att klara studierna. Hennes första tid på Harvard är svår, men ganska snart inser hon att juridik kanske ändå är något för henne och att man inte alltid behöver gå den traditionella vägen för att nå rättvisa… Hon inser att det inte är helt fel att vara fåfäng och blond. Elle bevisar för alla att hon är Harwards ”Legally Blonde”.

Bob Dylan & Mark Knopfler
Malmö Arena
Torsdag
(Konsert)

 Image of Bob Dylan & Mark Knopfler

Mark Knopfler har som sångare i Dire Straits och flerfaldig grammisvinnare framgångsrikt kombinerat sina skeva texter med skickliga gitarrslingor för att skapa monsterhittar som Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo And Juliet och Walk Of Life. Han har också producerat skivor för diverse storstjärnor, däribland Bob Dylan själv.

Bob Dylan behöver knappast någon närmare presentation han heller. Han är musiker, sångare, poet, kompositör och en av den amerikanska populärmusikens mest betydelsefulla och inflytelserika låtskrivare. Dylan har belönats med allt från Grammys till Polarpriset.

Hakim – The Lion of Egypt
KB
Torsdag
(Konsert)

 Image of Hakim - The Lion of Egypt

“Hakim är erkänd över hela världen som en musikalisk ledare för den yngre generationen och en innovatör som har revolutionerat sha’bi genren. Hans musik är en blandning av moderna rytmer på en traditionell grund av sha’bimelodier vilket resulterar i ett helt unikt sound. Med en framgångsrik skivförsäljning på 6.5 miljoner sålda skivor och en folklig musikalisk tradition är Hakim en person som folket kan relatera till. Hans lättillgängliga musik har gjort att han förutom en stark bas i Egypten även har fått en stor publik även i hela Mellanöstern, Europa, Nordamerika, Australien och Afrika.

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!
Amiralen
Torsdag
(Show)

 Image of Robert Gustafsson - 25 years Anniversary Revue!

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25 års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland mycket annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum tillsammans med bl.a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, Weiron i ottan, Fred Asp, illern Göran, Tony Rickardsson, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumsskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day of Panama
Hours: 00:00 – 00:00
Magritte & Foucault
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
GAMEX
Hours: 10:00 – 20:00
Joanna Rytel
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
MARCEL DUCHAMP & ULF LINDE
Hours: 10:00 – 18:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Anders Ljungberg
Hours: 11:00 – 18:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
SHW’S IN THE PICTURE
Hours: 12:00 – 16:00
I Riskojan
Hours: 12:00 – 18:00
Lunch with Börje – Guest Ulf Elfving
Hours: 12:00 – 13:30
Erik Saade
Hours: 17:00 – 18:00
Gregorius
Hours: 18:00 – 19:25
Mozart Piano Concerto No. 9
Hours: 18:00 – 20:30
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Thieves
Hours: 19:00 – 21:00
White, rich, free
Hours: 19:00 – 20:15
The Half done sky
Hours: 19:00 – 21:00
Lotta Melin
Hours: 19:00 – 20:30
In the next room
Hours: 19:00 – 21:30
Was there no more than this
Hours: 19:00 – 21:00
Mormors svarta ögon
Hours: 19:00 – 20:30
Indian Classical Dances
Hours: 19:00 – 21:00
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
Two masters servant
Hours: 19:00 – 21:00
The Hunchback of Notre Dame
Hours: 19:00 – 21:15
Peter Carlsson & Blå Grodorna
Hours: 19:00 – 22:00
The.Blacklist goes Treadstone & Smash Into Pieces
Hours: 19:00 – 01:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
THURSDAY AT THE PHOTOGRAPHIC! Live: Kristian Persson Elements
Hours: 19:00 – 23:00
Miss Julie
Hours: 19:00 – 20:50
Machine Head
Hours: 19:30 – 21:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Lena Philipsson-My Dream Show
Hours: 19:30 – 21:10
Zpanska flugan
Hours: 19:30 – 22:00
Roxette
Hours: 19:30 – 21:00
Heather Nova
Hours: 20:00 – 22:00
Ann Westin’s Revenge
Hours: 20:00 – 22:00
Paavo
Hours: 20:00 – 22:00
BigBenStandUp!
Hours: 20:00 – 22:30
Kajsa Grytt & Into the Woods
Hours: 20:30 – 22:00
NISSE HELLBERG
Hours: 21:00 – 23:00
Peez
Hours: 21:00 – 23:00
Richmond Fontaine
Hours: 21:00 – 23:00
Unbeatable – An evening among the stars
Hours: 21:00 – 23:00
TnT THURSDAYS with TONY ZOULIAS & TARO!
Hours: 22:00 – 03:00
Berns Bistro & Bar v. 44
Hours: 22:00 – 02:00
PREMIERE plus HENRIK B = True
Hours: 23:00 – 05:00
BUY LOCAL #2 – TECHNOBILEN, SHARKS, DOPPELBANGERS
Hours: 23:30 – 03:00

Göteborg

The National Day of Panama
Hours: 00:00 – 00:00
Planeta festival
Hours: 00:00 – 00:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
ELISABETH, KRISTINA & MARIE
Hours: 11:00 – 18:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 19:00
From Rolf to Ramel
Hours: 12:00 – 14:00
Björn Olsson
Hours: 12:00 – 16:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Dzerg
Hours: 13:00 – 15:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Antigone
Hours: 19:00 – 20:40
EVA RUNE & HANNU KELLA
Hours: 19:00 – 21:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Educating Rita
Hours: 19:00 – 21:00
Natacha Atlas
Hours: 19:30 – 21:30
CELSO PACO & DYNAMO DE LUXE
Hours: 19:30 – 21:30
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
UNDERMÄN – CIRKUS CIRKÖR
Hours: 19:30 – 21:30
West Side Story
Hours: 19:30 – 22:30
ROCKETPEOPLE
Hours: 20:00 – 22:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
THE GLORIA STORY
Hours: 21:00 – 01:00
RUBY STAND UP – Hasse Brontén/Thomas Oredsson/Robert Larsson
Hours: 21:00 – 23:00
T H U R S D A Y S
Hours: 22:00 – 03:00
Henric De La Cour (live) & Fredrik Strage (DJ)
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

The National Day of Panama
Hours: 00:00 – 00:00
Veli Granö
Hours: 10:00 – 16:00
Rita Lundqvist
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Sigurdur Gudmundsson
Hours: 11:00 – 18:00
Carina Nordborg
Hours: 12:00 – 18:00
Im are dreamers labyrinth
Hours: 19:00 – 21:00
Future Shorts
Hours: 19:00 – 22:00
Bob Dylan & Mark Knopfler
Hours: 19:30 – 21:30
Jon Strider & Happy Feet
Hours: 19:30 – 21:30
Alla dessa hål i livet
Hours: 19:30 – 21:30
Legally Blonde – The Musical
Hours: 19:30 – 21:30
Dr Rock – Bluestone
Hours: 20:00 – 22:00
Özz Nûjen, Elin Nordén & Eric Andersson
Hours: 20:00 – 23:00
Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!
Hours: 21:00 – 23:00
Hakim – The Lion of Egypt
Hours: 21:00 – 23:30
Rocky Votolato
Hours: 21:30 – 00:00
HOUSE OF HIP HOP
Hours: 22:00 – 03:00

Oslo

The National Day of Panama
Hours: 00:00 – 00:00
Hanne Tveter & Diom de Kossa & Nico D
Hours: 08:22 – 08:22
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 11:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Next to Normal
Hours: 12:00 – 14:25
Oslo World Music Festival
Hours: 18:00 – 00:00
Comedy Gala 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Peter Grimes
Hours: 19:00 – 22:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 19:00 – 23:00
Wagner – Lidholm – Tsjaikovskij
Hours: 19:30 – 21:00
Fundamentalists
Hours: 19:30 – 21:00
Jazzin’ Babies w/Majken voc (NOWJC)
Hours: 20:00 – 22:00
BON IVER
Hours: 20:00 – 22:00
BALKAN BRASS BATTLE – OSLO WORLD MUSIC FESTIVAL
Hours: 20:00 – 22:00
NORSK POSTPUNK 1980-1985 HOLY TOY & DE SJENERTE
Hours: 20:00 – 00:00
Forever Young
Hours: 20:00 – 21:45
Oslo World Music Festival: ASA/NNEKA
Hours: 20:00 – 22:00
Martin Hagfors/W band
Hours: 20:00 – 22:00
Aurelio & The Garifuna Soul Band
Hours: 20:30 – 22:30
Kaptein Pop: Supermale & Support: Bright White
Hours: 21:00 – 23:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 21:00 – 23:00
Manolito Simonet y Su Trabuco (Cuba)
Hours: 22:00 – 00:00
DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites
Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

The National Day of Panama
Hours: 00:00 – 00:00
Wundergrund
Hours: 00:00 – 00:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
Copenhagen Irish Festival
Hours: 10:00 – 02:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
MTV Europe Music Awards Pre-Party
Hours: 18:00 – 23:30
VADER (PL)
Hours: 19:00 – 21:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Mozart´s Requiem
Hours: 19:30 – 21:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Danish Music Awards – World
Hours: 19:30 – 21:30
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
The good man from Sezuan
Hours: 20:00 – 22:00
MIGUEL ZENÓN SPECIAL QUARTET
Hours: 20:00 – 22:00
Ground Girls
Hours: 20:00 – 21:40
Broadway for an evening
Hours: 20:00 – 22:10
I I Lie Down With a Crocodile
Hours: 20:00 – 22:00
The Predatory
Hours: 20:00 – 22:20
Nordic Sounds
Hours: 20:00 – 22:00
Robben Ford & Michael Landau (Renegade Creation)
Hours: 20:00 – 22:00
Michael Møller & Sebastian Lind
Hours: 21:00 – 00:00
Melting Walkmen, Polyfon & State Of Mind
Hours: 21:00 – 23:00
When Saints Go Machine
Hours: 21:00 – 22:00
Yoshimitsu Ichiraku: DoraVideo
Hours: 23:00 – 01:00
FUNK me tender feat. Soran & PetterPistol
Hours: 23:00 – 02:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s