Wednesday the 2nd of November in Swedish

Stockholm

Carmen
Kungliga Operan
Onsdag
(Opera)

 Image of Carmen

I cigarettfabriken i Sevilla arbetar Carmen. Vacker och egensinnig är hon en erotisk dröm för soldaterna vid kasernen. Don José har aldrig upplevt något liknande när han hör henne sjunga om kärleken. Han glömmer sin trolovade Micaëla som väntar i hembyn och följer Carmens väg. Men Don José vill äga kärleken och Carmens hjärta måste få flyga fritt. Så dyker tjurfäktaren Escamillo upp, stolt och svårfångad är han en tvillingsjäl till Carmen …

Carmen vill älska vem hon vill, men får betala ett högt pris för sin kärlek. Georges Bizets musik är ömsom medryckande, ömsom demoniskt lidelsefull i operan som blivit världens kanske mest kända. Carmen är drömmen om Spanien – ett land som kompositören själv aldrig besökte.

Hair
Stockholms Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Hair

Age of Aquarius, Let the Sunshine In, I Got Life…
Absolut odödliga är låtarna i den största rockmusikalen av dem alla, Hair. Om ett
gäng unga hippies i New York i slutet av 60-talet som gör fingret åt vuxenvärldens
normer och begränsningar. Revolt, fritt sex, droger och fred på jorden
– allt är möjligt …

Syster Disel
Södra Teatern
Onsdag
(Teater)

 Image of Syster Disel

Syster Disel är en sträng kvinna i 50-årsåldern som lever kvar i det förgångna. Hon är nattsköterskan som styr sin akutavdelning med järnhand och hennes läkekonster är minst sagt tvivelaktiga…

Denna humorföreställning är en hejdlös drift med sjukvårdens alla klichéer om väluppfostrade sjuksköterskor och fingerfärdiga doktorer. Föreställningen ger symptom som ökad puls, en garanterad prozaceffekt och är en “riktig stämningshöjare”. Dekor och filmsnuttar hämtade ur verkliga sjukhusmiljöer blandas med välkända sånger!

Rihanna
Ericsson Globe
Onsdag
(Konsert)

 Image of Rihanna

Nominerad till fyra Grammy Awards förtjänar Rihanna sitt rykte som en av världens mest energiska och begåvade artister.

Med en fantastisk mängd hits; “Umbrella”, “Disturbia”, “Shut Up and Drive” och låtarna från senaste skivan, och med en ännu större och mer spektakulär scenshow än vid senaste succéturnén “Rated R” kommer “Loud”-turnén att bli Rihannas största och bästa konsertturné någonsin.

Smashing Pumpkins
Annexet
Onsdag
(Konsert)

 Image of Smashing Pumpkins

Inte många band kan stoltsera med en historia som Smashing Pumpkins. Under 90-talet sålde de miljontals skivor utan att rucka på ideal och var onekligen ett av världens största alternativa band. Med skivor som ”Siamese Twins” och ”Mellon Colllie and the Infinite Sadness” och låtar som ”1979” och ”Tonight, Tonight” blev de ett legendariskt band som turnerade världen över inför hav av fans. Bandets centralfigur Billy Corgan har hållit i bandets roder under hela tiden och Smashing Pumpkins är idag lika vitala som när det startade 1988.

Att Smashing Pumpkins nu kommer till Sverige är stort. Billy Corgan har också meddelat att bandet kommer släppa sitt nionde album, ”Oceania”, tidigt nästa år och vi gissar på att ett och annat verk från skivan kommer att framföras live. Vi vågar nog tro att det hela kommer etsa sig fast som ett av årets bästa konsertminnen.

Som föband ser vi shoegazer-bandet från Texas, Ringo Deathstarr, inte illa det heller!

Fulanito
Göta Källare
Onsdag
(Konsert)

 Image of Fulanito

Datum:  2/11
Tid:  23:00
Pris:  450:-
Åldersgräns:  18 år

Hanna Lindblad- Showgirl
Hamburger Börs
Onsdag
(Konsert)

 Image of Hanna Lindblad- Showgirl

Hanna Lindblad är en av Sveriges mest kända musikalartister. Efter hyllade huvudroller i “Singin’ in the Rain”, “Saturday Night Fever” och nu senast “SUGAR – I Hetaste Laget” så kommer här “SHOWGIRL” – en sprakande show där Hanna hyllar världens hetaste och coolaste showgirls genom tiderna. Från Marilyn Monroe och Shirley MacLaine till
Madonna och Lady Gaga. En One-Woman-Show som är en fest för både hjärta, öra och öga med sång och dans, tårar och skratt.

Hardcore Superstar
Debaser Medis
Onsdag
(Konsert)

 Image of Hardcore Superstar

Hardcore Superstar har nyligen släppt sitt senaste kritikerrosade albumet “Split your lip” och är nu ute på en turné. Albumet fick toppbetyg bl a gav Expressen 4/5, Helsingborgs-Dagblad 4/5, Arbetarbladet 5/5 och i Sweden Rock Magazine hamnade skivan på första plats bland recensenternas jurygrupp. Första singeln “Moonshine” har sålt guld och snabbt blivit en favorit bland P3 och Bandit Rocks radiolyssnare.

Tord Karlsson från X5 spelar skivor. Tidigare EMI och klubbvärd för bl a Heaven & Hell.

Göteborg

Planeta festival
Göteborg
Onsdag
(Festival)

 Image of Planeta festival

I år finns fler än 40 programpunkter att välja mellan. Massor av konserter, danstillfällen, barnaktiviteter, workshops och en hel del annat. Från och med Kulturnatta i Göteborg den 14 oktober finns den lilla boken att hämta hos många av Planetas arrangörer

Skänk mig snarast sonsöner
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Skänk mig snarast sonsöner

Fortplantnings uppdraget måste uppfyllas! En mor är fast besluten att skapa äktenskapliga förutsättningar för sin homosexuelle son att avla henne sonsöner. Sonen står stadigt på principfasta fötter och vägrar äktenskap trots att modern gett honom stärkande injektioner av manlighet och gjort sitt yttersta för att böja honom rätt mot uniformsklänningens pressveck… En burlesk och brutal färgsprakande cocktail där allt, precis allt kan hända!

För regi står Richard Turpin, en av grundarna av Teater Tribunalen i Stockholm. Richard Turpin var senast aktuell som skådespelare och dramatiker i Jan Schaman – Färdigflabbat! på Teater Tribunalen. Han har tidigare varit på Göteborgs Stadsteater, då som skådespelare i Tjechovs Måsen.

Pjäsen är skriven av den tyske dramatikern Thomas Jonigk och har översatts av Magnus Lindman. Thomas Jonigk är sedan 2007 husförfattare och dramaturg på Düsseldorfer Schauspielhaus. Skänk mig snarast sonsöner hade sin urpremiär 1994 på Schauspiel Bonn i Tyskland.

West Side Story
GöteborgsOperan
Onsdag
(Musikal)

 Image of West Side Story

Kanske är det tidlösheten i temat: en konflikt mellan människor med olika bakgrund, en skildring av den tonårstid då allt är lika mycket på lek som på blodigt allvar, en berättelse om den andlösa, uppslukande kärleken och dess spegelvända motsvarighet – det förtärande hatet. Kanske är det formen: de stora dansnumren som genialiskt driver handlingen framåt lika mycket som dialogen och sången. Kanske är det den raffinerade musiken: komponerad av Leonard Bernstein då han stod på toppen av sin karriär och var en av världens främste dirigenter, lika bevandrad i den klassiska musiken som intresserad av att tolka och uttrycka sin egen tid musikaliskt. West Side Story kallas av en uppsjö av olika anledningar ”världens bästa musikal” och har sedan urpremiären 1957 tolkats och omtolkats, översatts, setts och älskats av människor över hela världen. Löst baserad på Shakespeares Romeo och Julia är det en tragisk kärlekshistoria i storstadsmiljö med två rivaliserande ungdomsgäng i fokus.

From Rolf to Ramel
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Show)

 Image of From Rolf to Ramel

Med anekdoter och kupletter tar han oss med på en underhållande resa genom 100 år av svenska revyer.
Från Emil Norlander, Ernst Rolf och Karl Gerhard till Kar de Mumma, Povel Ramel och Hasse å Tage.

Med Mattias Enn Vid pianot Thomas Sällström

DEATHSTARS
Sticky Fingers
Onsdag
(Konsert)

 Image of DEATHSTARS

Deathstars bildades av medlemmar från bandet Swordmaster, som i sin tur bestod av medlemmar från black metal-bandet Dissection och doom-/black metal-bandet Ophthalamia. Deathstars består för närvarande av Andreas “Whiplasher Bernadotte” Bergh (sång), Eric “Cat Casino” Bäckman (gitarr), Emil “Nightmare Industries” Nödtveidt (gitarr, keyboard), Jonas “Skinny Disco” Kangur (elbas, bakgrundssång) och Oscar “Vice” Leander (trummor).

Deathstars vann priset för Bästa Nykomling på galan Metal Hammer Golden Gods år 2007. De vann även tävlingen Get in the Ring, och besegrade då Turisas, Breed 77 och Zico Chain. Nytt album med titeln “Night Electric Night” kom i början av 2009 & nu ger bandet en exklusiv spelning i Sverige 2011 på Sticky Fingers inför deras stundande Europa turné med RAMMSTEIN samt releasen av deras album ”The Greatest Hits on Earth” som släpps 2 November, med två nya låtar och tidigare alster samlat på en ”Greatest Hits”.

STAND UP COMEDY -Hasse Brontén & Messiah Hallberg
Parken
Onsdag
(Show)

 Image of STAND UP COMEDY -Hasse Brontén & Messiah Hallberg

Hasse Brontén är komikern som gjort det ovanliga karriärsbytet från polis till stå-uppare. Enligt honom själv kändes det helt naturligt att hoppa av jobbet på Säpo till förmån för ståuppklubbar i Stockholm. På den vägen är det, som man brukar säga…

År 2005 korades Hasse till ”Årets Nykomling” vid Svenska Stand Up Galan och han kom även på tredje plats i Worlds Funniest Cop Competition i Florida. Ni känner säkert igen Hasse från tv-rutan då han har medverkat i bland annat:
Parlamentet TV4, Cirkus Möller, TV4, Raw, Kanal 5 och Roast på Berns, Kanal 5.

Sagts som Hasse:

”Vi ville ha underhållning med klass, en ”Stå Uppare” som kunde bjuda nåt nytt som ingen redan sett sig trött på. Hasse toppade en redan lyckad KickOff med ett sjukt kul nummer. Om du inte vill chansa, boka Hasse. Han levererar!”
Ulrika F Pettersson Topnordic AB (tidigare Office Data i Sthlm)
Messiah Hallberg är i grunden utbildad journalist. Karriären som komiker startade 2009 och han har sen dess medverkat i program som “Roast på Berns” och “RAW Comedy Club”. Messiah har även spelat en av huvudrollerna i Peter Magnussons humorserie “Stockholm-Båstad” i TV4 och varit sidekick till Peter Settman i SVT:s valprogram “Elfte timmen”.

Under hösten 2011 ses han i “Ballar av Stål” på Kanal 5 och hörs i “Messiah” i P3. Sedan 2011 är Messiah också ägare och president i wrestlingförbundet STHLM Wrestling. På Svenska Stand up-galan 2011 vann hann priset “Årets Tändsticka”, som tilldelas någon som förnyat svensk stand-up. Framtiden stavas Messiah Hallberg.

Malmö

Tirfing
Malmö Operan
Onsdag
(Opera)

Image of Tirfing

Tirfing, av Wilhelm Stenhammar med text av Anna Boberg har inte spelats sceniskt sedan den sattes upp första gången på Kungliga Operan 1898-1901. När den nu kommer upp på Malmö Opera har ett viktigt historiskt arbete utförts med att överföra Stenhammars handskrift till modernt notmaterial.

Tirfing är i nordisk mytologi ett vackert magiskt svärd med fäste och klinga av guld. Den som svingar svärdet kommer obönhörligen att döda.

I förspelet till operan besöker Hervor sin ryktbare far Angantyrs vikingagrav. Hon får sin önskan uppfylld att ärva hans magiska svärd, Tirfing, mot att hon aldrig avslöjar att hon är kvinna. I akt I förbereder man till fest hos kung Gudmund. Hans dotter Gullväg har förälskat sig i sin bror Vidars bäste vän Hervardur. Hervardur är förstås den till man utklädda Hervor. Vidar känner sig kluven till denna förälskelse, han är glad för sin systers skull men samtidigt svartsjuk. När Hervardur/Hervor anländer inser hon att hon och Vidar älskar varandra. I andra aktens fest utlyser kungen en tävling där den som svarar rätt på tre frågor vinner Gullväg. Hervardur svarar rätt på gåtorna men vägrar ta emot priset. Vidar, förolämpad å sin systers och familjens vägnar, drar sitt svärd mot Hervardur. Vidar dör när Hervardur svingar Tirfing. Hervardur bryter ihop över Vidars kropp och den nu införstådda Gullväg hjälper henne att fly. Hervor tar livet av sig med Tirfing vid sin fars grav. På Malmö Opera utspelar sig händelserna i den tid då operan skrevs (1897-98) – den svenska nationalromantiken stod i full blom och vikingar var högsta modet.

Regisserar gör Per-Erik Öhrn och musikalisk ledare och dirigent är Arnold Östman. Båda har varit konstnärliga ledare för NorrlandsOperan, Vadstena-Akademien och Drottningholms Slottsteater. I rollen som Hervor/Hervardur hör vi den dramatiska mezzosopranen Martina Dike, internationellt etablerad Wagnersångerska som bla återkommande medverkar vid festspelen i Bayreuth. På Malmö Opera har hon tidigare upplevts som Kompositören i Ariadne på Naxos 2003. Hervors älskade Vidar sjungs av barytonen Daniel Hällström som vid Malmö Opera tidigare medverkat i bl a. Rucklarens väg och Träskoprinsessan.

Kung Oidipus
Malmö Stadsteater
Onsdag
(Teater)

Image of Kung Oidipus

I Thebe härjar pesten. Det är gudarnas straff för att den gamle kungens mördare går fri. Mördaren finns i staden och för att rädda sitt folk måste Kung Oidipus hitta honom. Jakten på mördaren leder honom till oväntade insikter och dramatiska avslöjanden.

Det här är berättelsen om att vi inte kan fly från oss själva hur långt bort vi än reser. Livslögnen och självförnekandet sätts under lupp i ett psykologiskt drama och dansteaterföreställning signerad Kajsa Giertz.

Richmond Fontaine
KB
Onsdag
(Konsert)

Image of Richmond Fontaine

Få alternativa countryband har hyllats lika unisont som Portlands egna Richmond Fontaine. Framförallt framhålls bandets sångare och låtskrivare Willy Vauntin som en av musikgenrens främsta berättare. Hans novell-liknande sånger om amerikanska drömmens baksidor och betraktelser av romantiska förlorare håller högsta klass och Vauntin har även fått strålande kritik och uppmärksamhet som skönlitterär författare för de romaner han gett ut på senare år.

Bandets countryrusiga rock färdas på samma små grusiga landsvägar som Uncle Tupelo, Whiskeytown, Calexico och Son Volt och fungerar som perfekt bakgrund till historierna som utspelas i texterna. Americana av högsta klass!

Nu aktuella med albumet “The High Country” som fått strålande recensioner.

Pharoahe Monch (US) LIVE
Babel
Onsdag
(Konsert)

Image of Pharoahe Monch (US) LIVE

Med speciell röst, en skicklighet att strukturera rhymes och berättelser är Pharoahe Monch inte lik någon annan. En underhållare som pumpar ut sin, ofta politiska, lyrik över beats som spänner över hela musikhistorien.

Född och uppvuxen i Queens startade Pharoahe Monch sin kreativa resa som visuell konstnär. Under konstskolestudierna fann han hiphopen genom graffitin och mode. Snart fann han även sitt nya uttryck genom musiken och rappen.

Med hiphop som sin nya pensel slog han sig snart ihop med Prince Poetry och målade hela världen som kritikerrosade duon Organized Konfusion. 1999 kom skivan Internal Affairs med bland annat monsterhitten, och numera klassiska, “Simon Says” som singelsläpp. Efter 8 år nästan helt tysta år släppte han den hyllade och efterlängtade skivan Desire där hans uttryck tagit en mer politisk och medveten inriktning.

2011 är, den numera legendariska, Pharoahe Monch tillbaka med W.A.R. (We Are Renegades). Beväpnad med en imponerande samling rap-skicklighet, talang och framför allt kärlek till musiken är han rustad för krig och ger sig ut på vägarna.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Footloose
Hours: 00:00 – 00:00
Magritte & Foucault
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Joanna Rytel
Hours: 10:00 – 21:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
MARCEL DUCHAMP & ULF LINDE
Hours: 10:00 – 18:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
Tower Heist
Hours: 12:00 – 00:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 17:00
I Riskojan
Hours: 12:00 – 18:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
The Half done sky
Hours: 18:00 – 21:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
To play with fire
Hours: 19:00 – 20:05
Carmen
Hours: 19:00 – 21:45
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
Fritz’s Corner | SOLEN
Hours: 19:00 – 02:00
White, rich, free
Hours: 19:00 – 20:15
Mozart Piano Concerto No. 9
Hours: 19:00 – 21:30
L’A. / Rachid Ouramdane
Hours: 19:00 – 20:30
Was there no more than this
Hours: 19:00 – 21:00
Two masters servant
Hours: 19:00 – 21:00
Birgit Bidder & Patrik Backlund
Hours: 19:00 – 00:00
Hair
Hours: 19:00 – 21:00
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
Rihanna
Hours: 19:30 – 22:00
Gillian Welch
Hours: 19:30 – 21:00
The Manhattan Transfer & New York Voices
Hours: 19:30 – 21:00
DENNIS CAMITZ & LOREN FRANCIS at Ruby Wednesday
Hours: 20:00 – 02:00
Tigran Hamasyan
Hours: 20:00 – 22:00
Syster Disel
Hours: 20:00 – 22:00
Smashing Pumpkins
Hours: 20:00 – 22:00
Rocky Votolato
Hours: 21:00 – 23:00
Hardcore Superstar
Hours: 21:00 – 23:00
Hanna Lindblad- Showgirl
Hours: 21:00 – 22:30
Lars Ekman Kvintett at Scandic Acoustic
Hours: 21:30 – 00:30
JUST BLAZE (NJ, US) & DJ Taro & The Soul Lounge & Suntanas
Hours: 22:00 – 03:00
Party @ Snaps
Hours: 22:00 – 03:00
Calvin Harris & Dada Life
Hours: 22:00 – 03:00
Party @ Café Opera
Hours: 22:00 – 03:00
Official Warm up Party f. Café Opera DJ Challenge
Hours: 22:00 – 03:00
‘Lizette &’
Hours: 22:00 – 02:00
FALL # 8 | GUESTS: MONGO | POPKULTURQUIZET
Hours: 22:00 – 01:00
Club NYPE Official Fall Break Party
Hours: 22:00 – 03:00
NIGHTCLUB N-TURAGE | DJ RAZ KARAYELI
Hours: 22:00 – 03:00
Fulanito
Hours: 23:00 – 01:00
A Wednesday at Rose
Hours: 23:00 – 05:00
Premiere Party for new Wednesdays at Laroy with new additions
Hours: 23:00 – 03:00
THAT F*@#!NG PARTY
Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

Planeta festival
Hours: 00:00 – 00:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 19:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Footloose
Hours: 12:00 – 00:00
Tower Heist
Hours: 12:00 – 00:00
From Rolf to Ramel
Hours: 12:00 – 14:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
Björn Olsson
Hours: 12:00 – 16:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Rabalderkvartetten & Kalazvev
Hours: 13:00 – 15:00
Uppgifterna
Hours: 19:00 – 21:00
Educating Rita
Hours: 19:00 – 21:00
Processen
Hours: 19:00 – 21:00
Skänk mig snarast sonsöner
Hours: 19:00 – 21:00
whatever LOVE means
Hours: 19:00 – 21:00
West Side Story
Hours: 19:30 – 22:30
Hakim
Hours: 19:30 – 21:30
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
DEATHSTARS
Hours: 20:00 – 22:00
CLUB CENTURION
Hours: 20:00 – 22:00
STAND UP COMEDY -Hasse Brontén & Messiah Hallberg
Hours: 21:00 – 00:00
WEDNESDAYS @ BLISS / HANSSON SISTERS & JOSEPH SHIRAZI
Hours: 21:00 – 02:00
HULEBÄCK’S FALL PARTY
Hours: 22:00 – 03:00
Autumn Vacation’s BIGGEST PARTY
Hours: 22:00 – 03:00
DJ NICK ON FIRE
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Veli Granö
Hours: 10:00 – 16:00
Rita Lundqvist
Hours: 10:00 – 16:00
Graphics loves photography
Hours: 10:00 – 16:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Sigurdur Gudmundsson
Hours: 11:00 – 18:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
Footloose
Hours: 12:00 – 00:00
Tower Heist
Hours: 12:00 – 00:00
Carina Nordborg
Hours: 12:00 – 18:00
VACATION by Malin Gabriella Nordin
Hours: 17:00 – 20:00
Kung Oidipus
Hours: 19:00 – 20:10
Anna Bohman Band
Hours: 19:00 – 21:00
Rusty Beat
Hours: 19:00 – 02:00
Tirfing
Hours: 19:00 – 22:00
Sousou & Maher Cissoko
Hours: 20:00 – 22:00
Richmond Fontaine
Hours: 20:00 – 22:00
Pharoahe Monch (US) LIVE
Hours: 21:00 – 23:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 11:00 – 17:00
Oslo World Music Festival
Hours: 18:00 – 00:00
Wolf Rock
Hours: 18:00 – 20:00
Ronny Haugelands Bingo
Hours: 18:00 – 00:00
Swan Lake
Hours: 19:00 – 22:00
Christmas Laughter 2011
Hours: 19:00 – 23:00
Comedy Gala 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Fundamentalists
Hours: 19:30 – 21:00
Halles Komet (OJ)
Hours: 20:00 – 22:00
LISA EKDAHL
Hours: 20:00 – 22:00
HEATHER NOVA
Hours: 20:00 – 22:00
Fristil – Mikado with Christian Wallumrød
Hours: 20:00 – 22:00
Next to Normal
Hours: 20:00 – 22:25

Köpenhamn

Wundergrund
Hours: 00:00 – 00:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Re:Constructed Landscapes
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Così fan Tutte
Hours: 19:30 – 22:30
I I Lie Down With a Crocodile
Hours: 20:00 – 22:00
Trubaduren
Hours: 20:00 – 22:30
The Predatory
Hours: 20:00 – 22:20
MIGUEL ZENÓN SPECIAL QUARTET
Hours: 20:00 – 22:00
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
The good man from Sezuan
Hours: 20:00 – 22:00
Ground Girls
Hours: 20:00 – 21:40
Katzenjammer
Hours: 21:00 – 23:00
FUCKED UP (CAN)
Hours: 21:00 – 23:00
William Bennett
Hours: 22:00 – 23:30
Lasse Marhaug
Hours: 23:30 – 02:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s