Wednesday the 26th of October in Swedish

Stockholm

Opera Light l´Amour
Boulevardteatern
Onsdag
(Opera)

 Image of Opera Light l´Amour

Glittrande och berusande upplevelse med operett, musikal, opera humor och dans.
Ni möts av underhållning med inslag av “Sound of Music”, “Carmen”, “The Phantom of the Opera” mm.

Medverkande
Alla Luks , Karin Nybom, Lars Fager, Mattias Nilsson, Dana Cinne, Andrej Bond, Eric Skarby /Maria Olofson, Isabel Blomme.

The Merchant’s Contract
Dramaten
Onsdag
(Teater)

 Image of The Merchant's Contract

Köpmannens kontrakt är ett rasande utbrott om bankväsendets sanna natur i kapitalismens slutskede. Ett brutalt och poetiskt ordflöde om marknadsvärdena.

Tillsammans med scenkonstnärerna Bengt Gomér och Daniel Andersson (som Mellika även samarbetade med för den uppmärksammade installationen ”Arabiska mäns mobbade kroppar”) görs ljud och video till medaktörer i pjäsen. Nyskriven musik av Dror Feiler.

Mellika Melouani Melani har skapat en experimentell scenhändelse utifrån nobelpristagaren Elfriede Jelineks explosiva text som letar sig bortom förståndet, bakom huden och in i plånbokens känsligaste vrår.

Elfriede Jelinek, född 1946, är en österrikisk författare som belönades med Nobelpriset 2004. Ett val som var långt ifrån okontroversiellt, och ledde till att Knut Ahnlund valde att lämna Svenska Akademien. Jelinek är uppmärksammad såväl för sin bitande samhällskritik som för sitt mycket musikaliska språk.

Syster Disel
Södra Teatern
Onsdag
(Onsdag)

 Image of Syster Disel

Syster Disel är en sträng kvinna i 50-årsåldern som lever kvar i det förgångna. Hon är nattsköterskan som styr sin akutavdelning med järnhand och hennes läkekonster är minst sagt tvivelaktiga…

Denna humorföreställning är en hejdlös drift med sjukvårdens alla klichéer om väluppfostrade sjuksköterskor och fingerfärdiga doktorer. Föreställningen ger symptom som ökad puls, en garanterad prozaceffekt och är en “riktig stämningshöjare”. Dekor och filmsnuttar hämtade ur verkliga sjukhusmiljöer blandas med välkända sånger!

För alla er som älskade “Scanbritt Andersson” i Scandal Airlines. Här har ni hennes helvetiska tvillingsyrra!

Mission: Laughter
Boulevardteatern
Onsdag
(Show)

 Image of Mission: Laughter

De handplockades för en uppgift. “Skriv den roligaste och personligaste standupshowen som gjorts”.

Ordern gick till erfarna rävar och hungriga rookies. Dom valdes ut för att dom har “det”.

I oktober visas resultaten. 10 komiker. 10 shower. Helt nyskrivna och våldsamt kul.

Med bland annat: Zinat Pirzadeh, Al Pitcher, Isak Jansson, Martin Lagos, Yvonne Skattberg, Yvonne Jonsson, Janne Westerlund, Cecilia von Strokirch, Anders Celin, Messiah, Christopher Linnell, Lisa Lundin och Mattias Boström.

Eastpak Antidote Tour
Fryshuset
Onsdag
(Konsert)

 Image of Eastpak Antidote Tour

Under höstens mörka, kalla månader är det skönt att ha något återkommande att se fram emot. Som tur är har Eastpak Antidote Tour återigen samlat ihop en stark spännande line up vilket gör årets turné en av hösten absoluta höjdpunkter. Det som gör det extra speciellt denna gång är att det faktiskt är sista gången någonsin turnén genomförs. Men man ska ju avsluta när man är på topp; Amerikanska post-hardcorebandet A Day To Remember avslutar varje kväll, dessförinnan spelar August Burns Red, The Ghost Inside och Living With Lions.

Ljust & Fräscht
Cirkus
Onsdag
(Show)

 Image of Ljust & Fräscht

För att möta publiktrycket efter den press- och publikrosade premiären 28 januari förlängs nu showen med en höstsäsong och flyttar till Cirkus på Djurgården.
Ljust & Fräscht – En show om det perfekta boendet av och med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert

Vi svenskar måste vara världens trendängsligaste folk. Vi vågar snart inte ens köpa en soffkudde utan att rådfråga en expert.
Om du på något sätt tvivlar på att vi har blivit inredningsextremister kan du lyssna av konversationerna på närmsta latteställe där du får höra begrepp som bostadskarriär, ikeaväder, hemmafixaren, spishäll, containerfynda, hemnetknarkande, bostadsannonsporr, obduktionssalsminimalism, parmiddagsknäckare, master bedroom – ord som inte existerade för tio år sedan.
I årets stora underhållningsshow ska Fredrik Lindström och Henrik Schyffert försöka besvara frågor som varför klädkammaren har bytt namn till walk in closet? Är köket vårt nya finrum? Kommer dagens trendiga fondtapet en gång vara lika hopplöst ute som bidé?

Det här och mycket annat får du svar på när Sveriges två mest framstående komiker för första gången står på scen tillsammans!

MIA LINDGREN
Hamburger Börs
Onsdag
(Konsert)

 Image of MIA LINDGREN

Ett provsmak inför kvällen

THAT FUCKING PARTY – SHARKS
SPY BAR
Onsdag
(Club)

 Image of THAT FUCKING PARTY - SHARKS

Vi har flytt Stockholm i några veckor men har självklart inte lämnat vår kära klubb i sticket så att kom och ha fett med kul. På onsdag tar SHARKS and co. över Vita baren med den hårdaste elektron som går att finna i denna stad.

Kvällens line-up är:

Swayboys: http://www.facebook.com/Sw?ayboys

Suck Shaft: http://www.facebook.com/su?uuckshaaaft

SHARKS:

http://sharksonheels.fresh?net.se/
http://www.twitter.com/sha?rksonheels
http://www.soundcloud.com/?sharksonheels

Göteborg

Antigone
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Antigone

Den unga Antigone följer sin övertygelse och trotsar lagen, männen och makten. Hon vinner sin självständighet och folkets kärlek, men offrar sitt liv. Dramatik från teaterns vagga lyfts till brännande aktualitet.

Ett samarbete med Parapanda Theatre Lab, Tanzanias ledande teatergrupp. Med poesi, musik och storytelling framförs texten på både svenska och swahili av skådespelare från Parapanda och Göteborgs Stadsteater. För regi står Mgunga Mwa Mnyenyelwa från Parapanda tillsammans med Ronnie Hallgren, VD och Teaterchef på Göteborgs Stadsteater.

Parapanda Theatre Lab från Dar es Salaam i Tanzania är ett av landets ledande teatersällskap med målet att främja teatern i Tanzania. De utmärker sig från andra teaterutövare genom sin unika berättarteater, baserad på storytelling, poesi och musik. Förutom teater så håller gruppen på med ett stort socialt arbete och mycket barn- och ungdomsverksamhet och har under 10 år arbetat med kulturella och politiska frågor på ett innovativt sätt. Gruppen har turnerat mycket runt om i Tanzania, Kenya, Uganda, Zambia, Mozambique och Sydafrika.

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

Within Temptation (NL)
Trädgår’n
Onsdag
(Konsert)

 Image of Within Temptation (NL)

Within Temptation karriär har gått en spikrak väg uppåt. Sen starten 1996 har det holländska bandet nu nått svindlande 2,8 miljoner sålda album över hela världen, något som inte bara gör dem till Hollands mest säljande musikexport utan även en av världens fortast växande rockband.

Within Temptations senaste studioalbum, ”The Heart of Everything” (2007), gick in på Europeiska Billboardlistans femteplats och knep dessutom en första plats på U.S. Heatseeker Chart. Den följande världsturnén innehöll idel utsålda konserter och festivaler, sträckte sig över 43 länder och bjöd bland annat på den spektakulära ”Black Symphony”-konserten i Rotterdam, där Within Temptation, i sällskap av Metropole Orchestra och PA’dam Choir, spelade inför 10 000 personer. Kerrang! var inte sena med beröm, betyget blev ”the greatest show on earth!”. Konserten släpptes sedan på dvd i 40 länder och vid tidpunkten för 2008 års slut hade Within Temptation hunnit kamma hem Dutch Music Export Award hela tre gånger, vunnit två World Music Awards och två MTV Europé Video awards, för att nämna några av bevisen på framgång.

Men inte nog med bandets gemensamma framgångar. Within Temptation-sångerskan Sharon Den Adel, som komponerade hitten ”In And Out Of Love” tillsammans med världsledande dans-dj’n DJ Armin van Buuren (singeln vars video idag har otroliga 60 miljoner You Tube-visningar), utlovar under vårturnén extraordinära framträdanden. Under hösten inleder nämligen Den Adel ett samarbete med den hyllade modeskaparen Ronald Kolk, känd bland annat för sina dekadenta skapelser till Grace Jones, Tina Turner och Bette Midler.

MARCHING FOR LIFE
Scandinavium
Onsdag
(Show)

 Image of MARCHING FOR LIFE

Efter förra årets succé i Malmö Arena med Star Choir från Sydafrika och Triple & Touch med gäster, ger sig Star for Life ut på turné på 22 orter i Sverige. En härlig helkväll med musik och underhållning med artister från Sverige och södra Afrika. Förra årets succé i Malmö kan inte beskrivas bättre än det Måns Zelmerlöw gjorde efter förra årets konsert:

”En av de mäktigaste känslor jag upplevt i hela mitt liv”

Aktuella artister är Star Choir – South Africa, Triple & Touch, Måns Zelmerlöw, Real Group, Calaisa, Edo Bumba och Claes Malmberg.

Liksom förra året får artisterna uppbackning av en masskör med 600 elever från våra vänskolor i Göteborg – bara detta höjer den musikaliska upplevelsen till nya höjder!

Sten & Stanley
Lorensbergsteatern
Onsdag
(Konsert)

 Image of Sten & Stanley

STEN & STANLEY ´´Inför 50 års jubileumet……“

Wednesday at BERSÅ – 1 YEAR ANNIVERSARY
Berså
Onsdag
(Club)

 

Göteborgs mest besökta onsdagsklubb 2011 fyller nu 1 år och det skall firas rejält! Vi ber om ursäkt för den pågående renoveringen av Berså. Som kompensation har vi denna veckan tagit in extra ljud, ljus och annan produktion för att få stämningen till något utöver det vanliga.

Ni som har varit flitiga besökare på onsdagarna har denna kväll givetvis fri entré.

Musiken spelas av Mackanbaby, Bassam mfl.

Malmö

Tirfing
Malmö Operan
Onsdag
(Opera)

 Image of Tirfing

Tirfing, av Wilhelm Stenhammar med text av Anna Boberg har inte spelats sceniskt sedan den sattes upp första gången på Kungliga Operan 1898-1901. När den nu kommer upp på Malmö Opera har ett viktigt historiskt arbete utförts med att överföra Stenhammars handskrift till modernt notmaterial.

Tirfing är i nordisk mytologi ett vackert magiskt svärd med fäste och klinga av guld. Den som svingar svärdet kommer obönhörligen att döda.

I förspelet till operan besöker Hervor sin ryktbare far Angantyrs vikingagrav. Hon får sin önskan uppfylld att ärva hans magiska svärd, Tirfing, mot att hon aldrig avslöjar att hon är kvinna. I akt I förbereder man till fest hos kung Gudmund. Hans dotter Gullväg har förälskat sig i sin bror Vidars bäste vän Hervardur. Hervardur är förstås den till man utklädda Hervor. Vidar känner sig kluven till denna förälskelse, han är glad för sin systers skull men samtidigt svartsjuk. När Hervardur/Hervor anländer inser hon att hon och Vidar älskar varandra. I andra aktens fest utlyser kungen en tävling där den som svarar rätt på tre frågor vinner Gullväg. Hervardur svarar rätt på gåtorna men vägrar ta emot priset. Vidar, förolämpad å sin systers och familjens vägnar, drar sitt svärd mot Hervardur. Vidar dör när Hervardur svingar Tirfing. Hervardur bryter ihop över Vidars kropp och den nu införstådda Gullväg hjälper henne att fly. Hervor tar livet av sig med Tirfing vid sin fars grav. På Malmö Opera utspelar sig händelserna i den tid då operan skrevs (1897-98) – den svenska nationalromantiken stod i full blom och vikingar var högsta modet.

Regisserar gör Per-Erik Öhrn och musikalisk ledare och dirigent är Arnold Östman. Båda har varit konstnärliga ledare för NorrlandsOperan, Vadstena-Akademien och Drottningholms Slottsteater. I rollen som Hervor/Hervardur hör vi den dramatiska mezzosopranen Martina Dike, internationellt etablerad Wagnersångerska som bla återkommande medverkar vid festspelen i Bayreuth. På Malmö Opera har hon tidigare upplevts som Kompositören i Ariadne på Naxos 2003. Hervors älskade Vidar sjungs av barytonen Daniel Hällström som vid Malmö Opera tidigare medverkat i bl a. Rucklarens väg och Träskoprinsessan.

MIX COPENHAGEN-LesbianGayBiTrans Film Festival
Inkonst
Onsdag
(Festival)

 Image of MIX COPENHAGEN-LesbianGayBiTrans Film Festival

En dokumentär om den berömda och kompromisslösa filmskaparen Bruce LaBruce. Hans lågbudget filmer är kända för sin unika blandning av politiska budskap, explicita sexscener och ett uttalat avstånd till homoklichéer såväl som en dyrkan av homoikoner. Porträttet av Bruce LaBruce sammanför delarna av en provocerande och nyskapande konstnär med sällsynta arkivklipp och intervjuer med b la författare, skådespelare, vänner och legendariska regissörer som John Waters och Gus van Sant. Ett måste för hardcore LaBruce fans såväl som noviser.

Sleep on the marble floor
Malmö Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Sleep on the marble floor

En tragikomisk enaktare om två döende män som delar rum på sjukhuset i Malmö. Den ene är en välbärgad advokat och den andre är en hemlös man som hittats i en park.

”Under sina sista år låg min vän bokförläggare Bengt Forsberg en hel del på sjukhus. Vid ett tillfälle delade han sjukrum med en hemlös man. De båda herrarna började prata och kom efter ett tag fram till att de hade en gemensam vän. Den hemlöse och jag hade varit klasskamrater på Realskolan i Malmö.

Jag, som hittills mest sålt mina bitar till farsens estrader, greps nu av en obetvinglig lust att förvandla Bengts historia till en pjäs. Det gick trögt, ända tills jag erinrade mig att uteliggaren frågat förläggaren om han någonsin sovit på marmorgolv. Det hade han förstås inte, men nu fick han veta att marmorgolv hör till de mest hatade underlagen bland människor som tvingas tillbringa sin dygnsvila i portar och trappuppgångar.

När jag väl fått tag i titeln, Sova på marmorgolv, gick skrivandet av sig själv. Det blev en liten tragikomisk enaktare om två döende män. Bengt förvandlades till en välbärgad advokat med cancer i sista stadiet och döden lurande bak hörnet. Den hemlöse hade hittats i en park och förts till akuten med svårartad lunginflammation.

Att pjäsen utspelar sig på sjukhus gav mig associationer till Hjalmar Gullbergs dikt Till en näktergal i Malmö. Utan att det har ett smack med bokförläggare Forsberg eller min gamle vingbrutne klasskamrat att göra lät jag andra hälften av pjäsen bli nåt slags drömspel där advokaten förvandlas till skalden Gullberg, den hemlöse till överläkaren på avdelningen och sjuksköterskan till skaldens trolovade, grevinnan Greta Thott.

Var får man allt ifrån…?”

Kung Oidipus
Malmö Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Kung Oidipus

I Thebe härjar pesten. Det är gudarnas straff för att den gamle kungens mördare går fri. Mördaren finns i staden och för att rädda sitt folk måste Kung Oidipus hitta honom. Jakten på mördaren leder honom till oväntade insikter och dramatiska avslöjanden.

Det här är berättelsen om att vi inte kan fly från oss själva hur långt bort vi än reser. Livslögnen och självförnekandet sätts under lupp i ett psykologiskt drama och dansteaterföreställning signerad Kajsa Giertz.

AiluCrash
Debaser
Onsdag
(Konsert)

 Image of AiluCrash

Ludvig ”Ludde” Nilsson var 16 år när han tog ett livsavgörande beslut – han skulle bli astronaut. Han lämnade hemstaden Uppsala och åkte upp till Kiruna för att studera på rymdgymnasiet. Men under utbildningens gång uppstod ytterligare två ganska livsavgörande händelser. Ett – Ludde träffade grabbarna som idag utgör bandet AiluCrash. Två – Ludde fortsatte växa på längden, så pass mycket att han inte längre fick plats i en raket.

Killarna i AiluCrash har nu spelat ihop i snart sex år, men gick fram tills årsskiftet 2011 under ett annat bandnamn – ”The Coloured Office Paper”. Namnet ”AiluCrash” kom som ett förslag från Anders Grönros, regissören bakom filmen ”Jag saknar dig” som hade biopremiär den 19 augusti i år. I filmen, som redan nu setts av mer än 70 000 besökare, är bandets första singel ”Turn The Tide (Cilla Turns)” tydligt ledmotiv. Dessutom spelar Ludde (sångare i AiluCrash) en av nyckelrollerna.

Idag rullar ”Turn The Tide (Cilla Turns)” på både P3 och Bandit. Deras självbetitlade debutalbum som släpptes den 7 september och gick direkt in på albumlistan #3! Det har varit en lång resa för Ludde, Viktor, Anton, Tom och Kai – både geografiskt och i tid. Nu äntligen, efter långa perioder i studion och efter allt ståhej med filmen, är det dags för killarna att inta den plats där AiluCrash gör sig som allra bäst – live på scen.

Humorhimlen Live
Babel
Onsdag
(Show)

 Image of Humorhimlen Live

Vill du se några av P3:s största komiker på scen? En kväll fylld med skratt och musik är att vänta när P3 intar scenen.

Allt är gratis så det är först till kvarn som gäller. Programledare för kvällen är gänget från Morgonpasset Martina Thun, Hanna Hellquist och Kodjo Akolor.

Bland de medverkande hittar vi folket bakom P3-succéerna Cirkus Kiev, Pang Prego, Tankesmedjan och Hej Domstol.

Dessutom är kvällens husband Malmö-bandet Babian som kommer att bjuda på aprock hela kvällen.

Kvällen direktsänds i P3 Sveriges Radio från klockan 20:00.

Efter sändningen kör vi eftermingel med alla medverkande och de i publiken som vill stanna fram till kl 01:00. DJs från programmen Ligga med P3 och Tankesmedjan, sex och satir i en härlig blandning alltså.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day Of Austria
Hours: 00:00 – 00:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Joanna Rytel
Hours: 10:00 – 21:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
MARCEL DUCHAMP & ULF LINDE
Hours: 10:00 – 18:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Peter Bauhuis
Hours: 11:00 – 18:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
SHE’S IN THE PICTURE
Hours: 12:00 – 16:00
I Riskojan
Hours: 12:00 – 18:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
Carmen
Hours: 12:30 – 14:30
Opera Light l´Amour
Hours: 14:00 – 16:00
Linus Kåse & DJ Thomas Wingren
Hours: 16:00 – 20:00
Magritte & Foucault
Hours: 17:00 – 20:00
Anti-Hibernation Project’s Weekday
Hours: 17:00 – 01:00
The Half done sky
Hours: 18:00 – 20:00
The Merchant’s Contract
Hours: 18:00 – 20:00
Orestien
Hours: 18:00 – 20:00
Concert Fantastique
Hours: 18:00 – 19:00
Mission: Laughter
Hours: 18:00 – 22:00
Fair Erotica
Hours: 18:00 – 01:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
In the next room
Hours: 19:00 – 21:30
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
Mormors svarta ögon
Hours: 19:00 – 20:30
The night is today’s mother
Hours: 19:00 – 21:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
Wednesday at FOTOGRAFISKA! Live: Jaquline Ronneklew
Hours: 19:00 – 23:00
The death of a Salesman
Hours: 19:00 – 21:40
Come Running
Hours: 19:00 – 21:00
Eastpak Antidote Tour
Hours: 19:30 – 23:00
Lekverk
Hours: 20:00 – 22:00
Ljust & Fräscht
Hours: 20:00 – 22:00
Syster Disel
Hours: 20:00 – 22:00
Barn Owl, Sparrow & The Workshop
Hours: 20:30 – 00:00
BOB GELDOF
Hours: 21:00 – 23:00
MIA LINDGREN
Hours: 21:00 – 22:30
MILK! & THE FACTORY – COMIC SANS – MILK COLLECTIVE – BBIT
Hours: 22:00 – 03:00
Heart n´Soul Night at BBB
Hours: 22:00 – 02:00
Snaps ❤ Wednesday
Hours: 22:00 – 03:00
OMG Presents Vito Eme & Friends
Hours: 22:00 – 03:00
Nightclub ENTOU-ROUGE | DJ EQUALIZER & REALITY
Hours: 22:00 – 03:00
J-Son
Hours: 22:00 – 03:00
Wednesday at Laroy
Hours: 22:00 – 03:00
A Wednesday at Rose
Hours: 23:00 – 05:00
RANDOM AXE – Sean Price, Guilty Simpson & Black Milk / US
Hours: 23:30 – 03:00
THAT FUCKING PARTY – SHARKS
Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

The National Day Of Austria
Hours: 00:00 – 00:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 18:00
Vilhelm Hammershøi
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Björn Olsson
Hours: 12:00 – 16:00
En galnings dagbok
Hours: 12:00 – 14:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
Processen
Hours: 13:00 – 15:00
Within Temptation (NL)
Hours: 18:00 – 20:00
MARCHING FOR LIFE
Hours: 18:30 – 20:30
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Apathetic for beginners
Hours: 19:00 – 20:15
MOVE 3
Hours: 19:00 – 19:45
Educating Rita
Hours: 19:00 – 21:00
The Paper Gods
Hours: 19:00 – 20:20
Sten & Stanley
Hours: 19:00 – 21:00
Antigone
Hours: 19:00 – 20:40
whatever LOVE means
Hours: 19:00 – 21:03
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
Leinonen/Franzén/Zappalà
Hours: 19:30 – 22:00
BLUES in the hammock
Hours: 19:30 – 21:30
Gothenburg Symphony Orchestra Dvorak Requiem
Hours: 19:30 – 21:30
GIGAWATT EXPERIENCE & THE NEVERDIES
Hours: 20:00 – 00:00
WEDNESDAYS @ BLISS / JOSEPH SHIRAZI
Hours: 21:00 – 02:00
RUBY STAND UP – Peter Wahlbeck/Stefan Odelberg/Niklas Andersson
Hours: 21:00 – 23:00
Wednesday at BERSÅ – 1 YEAR ANNIVERSARY
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

The National Day Of Austria
Hours: 00:00 – 00:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Veli Granö
Hours: 10:00 – 16:00
Rita Lundqvist
Hours: 10:00 – 16:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Sigurdur Gudmundsson
Hours: 11:00 – 18:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
Scene Change
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Carina Nordborg
Hours: 12:00 – 18:00
VACATION by Malin Gabriella Nordin
Hours: 17:00 – 20:00
AiluCrash
Hours: 19:00 – 21:00
MIX COPENHAGEN-LesbianGayBiTrans Film Festival
Hours: 19:00 – 21:00
Sleep on the marble floor
Hours: 19:00 – 21:00
Kung Oidipus
Hours: 19:00 – 21:00
Tirfing
Hours: 19:00 – 22:00
Alla dessa hål i livet
Hours: 19:30 – 21:30
Posing Project B, The Art Of Seduction
Hours: 19:30 – 21:30
Humorhimlen Live
Hours: 20:00 – 22:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

The National Day Of Austria
Hours: 00:00 – 00:00
Oslo Operafestival
Hours: 00:00 – 00:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
Kirstine Roepstorff. Amorphousness Wunderkammer
Hours: 11:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
PER INGE BJØRLO
Hours: 11:00 – 17:00
ART IN THE AUDITORIUM 3
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 12:00 – 17:00
Abrahams Children
Hours: 16:30 – 18:30
MELISSA HORN
Hours: 19:00 – 22:00
Mikael Wiehe
Hours: 19:00 – 21:00
Babettes feast
Hours: 19:30 – 20:40
Fundamentalists
Hours: 19:30 – 21:00
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 19:30 – 21:30
Jean Michel Jarre
Hours: 19:30 – 21:00
CINEMA SOLORIENS featuring Marshall Allen (Sun Ra Arkestra), James Harrar
Hours: 20:00 – 23:00
JONAS FJELD WITH BAND
Hours: 20:00 – 22:00
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
Mike Andersen Duo
Hours: 20:00 – 22:00
Forever Young
Hours: 20:00 – 21:45
Milk ‘N’ Cookies
Hours: 21:00 – 01:00

Köpenhamn

Wundergrund
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day Of Austria
Hours: 00:00 – 00:00
Mix Copenhagen
Hours: 00:00 – 00:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
The neglected Spring
Hours: 12:00 – 12:50
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Os To
Hours: 20:00 – 03:00
Hammerfall (SE)
Hours: 20:00 – 22:00
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
The good man from Sezuan
Hours: 20:00 – 22:00
Ground Girls
Hours: 20:00 – 21:40
WOMEX
Hours: 20:00 – 00:00
Tosca
Hours: 20:00 – 22:40
The neglected Spring
Hours: 20:00 – 20:50
Throwing Muses
Hours: 20:00 – 22:00
Anna Karenina
Hours: 20:00 – 22:00
LUKAS GRAHAM & DE TEMPS ANTAN (CAN)
Hours: 21:00 – 23:00
Why Not: Raske Penge & Klumben & Topgunn & AK*47 & Dj Graded
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s