Wednesday the 12th of October in Swedish

Stockholm

Madame Butterfly
Folkoperan
Onsdag
(Opera)

 Image of Madame Butterfly

Hösten 2011 ger Folkoperan operan Madame Butterfly av Puccini i regi av Katharina Thoma från Tyskland. Tillsammans med scenografen och kostymören Julia Müer och ljusdesigner Olaf Winter kommer hon att skapa ett scenrum för Madame Butterfly i en modern japansk miljö.

Handling utspelar sig i modern japansk miljö i mötet mellan traditioner och drömmar om framtiden. Ett bröllop arrangeras mellan den amerikanske marinlöjtnanten Pinkerton och den unga kvinnan Butterfly. Butterfly längtar efter ett annat liv i en annan kultur. Men det blir inte som hon tänkt sig.

Katharina Thoma har tidigare regisserat operan “Vanessa” av Barber på Malmö Opera och “La Finta Giardiniera” av Mozart på Oper Frankfurt. Bland framtida engagemang kan nämnas produktioner på både Oper Frankfurt, Dortmund Theater och Glyndebourne Festival.

Musikaliskt ansvarig är Per-Otto Johansson. Han har dirigerat en rad operor på Malmö Opera såsom bland andra “Maskeradbalen”, “La Bohème” och “Dead Man Walking”. Han har dirigerat bland annat “La Bohème” på Wermland Opera och “Trollflöjten” på Den Jyske Opera i Köpenhamn dit han återvänder våren 2011 för att dirigera “Barberaren i Sevilla”.Han är även förste kapellmästare vid Theater Vorpommern i Tyskland.

Two masters servant
Dramaten
Onsdag
(Teater)

 Image of Two masters servant

En klassisk komedi i ny version. Fart, fest och färg! Morgan Alling kommer tillbaka till Dramaten som världens mest stressade tjänare, på besök i Venedig bland kanaler och gondoler.

Tjänaren Truffaldino avbryter Clarices och Silvios förlovning med en ytterst dålig nyhet. Clarices fästman, dödad i duell, är inte alls död. Han står i själva verket utanför dörren och väntar. Eller är det inte han?

Beatrice har bestämt sig för att, utklädd till sin dödade bror, söka sin älskade Florindo som flytt efter duellen. Och Truffaldino som gärna äter för två, passar på att dryga ut kassan och tar i hemlighet anställning hos en annan herre. Ett dubbelarbete som han nu måste dölja med hjälp av en rejäl dos uppfinningsrikedom. I komedins värld handlar allt om det grundläggande: mat, pengar och kärlek!

I “Två herrars tjänare” från 1745 bygger Venedigs store dramatiker Carlo Goldoni vidare på och moderniserar den gamla comedia dell´arte-traditionen. Det betyder fars och fysisk komedi. Nu i modern tappning med Peter Langdal som regissör. Danske Peter Langdal är chef på Betty Nansen -teatern i Köpenhamn. Hans första uppsättning på Dramaten var Jeppe på berget med Lena Nyman och Börje Ahlstedt 1986.

Thieves
Dramaten
Onsdag
(Teater)

 Image of Thieves

Finn vaknar en morgon och bestämmer sig för att aldrig mer gå upp ur sängen. Linda lever ensam, men köper mat för en hel låtsasfamilj. Erwin sitter uttråkad och rastlös på ålderdomshemmet. Varför hör han inget från sin son? Herr och Fru Schmitt hittar mystiska spår i trädgården och undrar om deras tillvaro är hotad. Provrörsbarnet Mira är gravid men kan hon skaffa barn när hon inte känner sin egen pappa?  Ira saknar plötsligt sin man som aldrig kom tillbaka efter en promenad. Gaby och Rainer tittar på lägenhet tillsammans, men kommer de verkligen att flytta ihop? Och Monika får vaga antydningar om befordran och satsar allt.  ??

Tjuvar är en humoristisk samtidstragedi om tolv personer vars öden på olika vis korsas. Tolv personer som varken kan hantera sin ensamhet eller nära relationer, och som kanske lever mer i fantasin än i verkligheten. Pjäsen är både en smärtsam och rolig kritik av det moderna samhället, samtidigt som den ställer de eviga frågorna: vem är jag? Och vart är vi egentligen på väg?

– Tjuvar skildrar rätt solkiga, ömtåliga människor, men på ett sätt som gör att man samtidigt kan skratta. Dea Loher skriver pjäser med ett mångtydigt språk och en annorlunda, modern form. Jag tänker att det ska bli en vacker, ful, sorglig och absurt rolig föreställning. Och det är tolv riktigt bra roller i pjäsen för en stor skådespelarensemble, berättar regissören Jenny Andreasson.

Dea Loher är född 1964 och är en av Tysklands största samtida dramatiker. Hon ställer frågor om ensamhet och gemenskap, individ mot kollektiv och hur vårt moderna samhälle påverkar oss. Tjuvar gjorde succé vid premiären på Deutsches theater i Berlin 2010.

LARS WINNERBÄCK
Cirkus
Onsdag
(Konsert)

 Image of LARS WINNERBÄCK

Hösten 2009 släppte Lars Winnerbäck sitt senaste album Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen. Albumet följdes av en massiv turné i utsålda arenor i hela landet. Tillsammans med ett stort turnésällskap bestående av handplockade artister var sommarturnén 2010 en egen festival som ambulerade riket runt.
Lars Winnerbäck hade ännu en gång cementerat sin position som Sveriges inte bara största utan också mest älskade artist, med en relation till en hängiven fanbas de flesta andra artister bara kan drömma om.

För sådana anhängare vill man göra något speciellt. Bara för inbjudna fans gjorde Lars Winnerbäck nyligen en rad hemliga spelningar på mycket små spelställen. Scener så små hade han inte stått på sedan karriärens början. Det var helt enkelt på tiden att göra närmare, mindre spelningar. Det som var tänkt som en engångsföreteelse i all enkelhet växte snart till att vilja låta fler ta del av det som utspelade sig det här magiska kvällarna. På kort distans mellan tanke och handling presenteras nu en mycket speciell höstturné.

I kontrast till de stora produktioner och turnésällskap Lasse rest med på senaste åren kommer han att hösten 2011 möta sin publik i ett mindre format med bara sångerna mellan honom och publiken. I små intima lokaler (med Winnerbäckska mått mätt förstås) kommer texterna och det rena musikaliska uttrycket stå i fokus. Naket och direkt.

Red Hot Chili Peppers
Ericsson Globe
Onsdag
(Konsert)

 Image of Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers är sångaren Anthony Kiedis, Basisten Flea, trummisen Chad Smith och gitarristen Josh Klinghoffer. Som ett av de viktigaste och största rockbanden i rockhistorien har Red Hot Chili Peppers i nära 30 år bjudit på sin säregna blandning av psykedelisk rock, punk och funk.

Anna Calvi
Debaser Slussen
Onsdag
(Konsert)

 Image of Anna Calvi

Brittiska Anna Calvi spås i hemlandet bli nästa superstar inom den mörka känsliga rocken som leds av Nick Cave och PJ Harvey. Iförd fantastiska kreationer ser hon ut som hon skulle kunna dyka upp i vilken svartvit film som helst där Humphrey Bogart har den bärande manliga huvudrollen. Hon skulle även kunna dyka upp som ett väsen i en ny film av David Lynch. Efter att Anna intagit de återuppståndna småländska skogarna kring sjön Hulingen i sommar kommer hon tillbaka för en mer intim spelning på Debaser Slussen den 12e oktober. Anna Calvi skivdebuterade tidigt detta år på den fina indieetiketten Domino där hon är stallkamrat med band som Arctic Monkeys och Wild Beasts. NME gav plattan nio av tio möjliga och beskrev den som “sumptuous, seductive and a bit scary, this velvety debut will stalk your dreams”.

“Thus: Owls spelade in Harbour på ett hemlighetsfullt slott i Frankrike. Produkten är ett nyans- och variationsrikt hopkok av stämningsfulla arrangemang som med millimeterprecision balansererar mellan ett avgrundsdjupt mörker på ena sidan och en bomullsmjuk paradisvärld på den andra.” 5/6 Gaffa

Bungan och Wille spelar skivor före och efter konserten. Kom och häng till den bästa popen!

P3:s Humorhimlen Live
Södra Teatern
Onsdag
(Show)

 Image of P3:s Humorhimlen Live

Vill du se några av P3:s största komiker på scen? En kväll fylld med skratt och musik är att vänta när P3 intar stora scenen. Allt är gratis och det är först till kvarn som gäller.

Programledare för kvällen är gänget från Morgonpasset – Martina Thun, Hanna Hellquist och Kodjo Akolor. Bland de medverkande hittar vi Cirkus Kiev, Pang Prego, Tankesmedjan och många fler. Kvällens husband är Little Marbles.

The.Blacklist premiere for Machine Rock Magazine with Scams & Crescendolls
Marie Laveau
Onsdag
(Club)

 

The.Blacklist bjuder in till premiärfest för Machine Rock Magazine med
Crescendolls och The Scams!

Onsdag den 12 oktober är det dags för dubbla premiärer när The.Blacklist öppnar upp efter sommaren och Sveriges nya heta rocktidning Machine Rock Magazine har premiär!

OBS! Alltså inte den 13 oktober som det först sagts!

På scenen den här gången så dyker Crescendolls och The Scams och rockar huset i gungning!!!

I dj-båset levererar Hubbe och hans vänner stans svängigaste rock n roll!!

… Machine Rock Magazines premiärnummer!!
… Skönt folk
… Crescendolls www.myspace.com/crescendol?lsrocks
… Hubbe med vilda vänner ockuperar DJ båset
… The Scams http://www.myspace.com/all?thescams
… En massa rock n roll!

Portarna öppnar 19:00 första bandet på scen senast 21…

Göteborg

Fall Concert
GöteborgsOperan
Onsdag
(Klassiskt)

 Image of Fall Concert

Dirigent Henrik Schaefer är välkänd på GöteborgsOperan för sina tolkningar av Mozartoperor. Men han har flera strängar på sin lyra och återvänder för en konsert med tysk förromantisk repertoar, som han ger en tidstrogen approach.

Det blir verk av de båda giganterna Schumann och Schubert. Från Schumanns opera Genoveva (1847) spelas ouvertyren samt två längre avsnitt med sångsolisterna Carolina Sandgren, Ingemar Andersson och Markus Schwartz och från samme tonsättares oratorium Szenen aus Goethes Faust (Faustscener) får vi höra ouvertyren och två arior. Efter paus blir det orkestermusik av Schubert: Symfoni nr 8 h-moll ”Den ofullbordade”. Schubert hann skriva de första 30 takterna på sista satsen. Efter en kort introduktion av dirigent Henrik Schaefer framför GöteborgsOperans Orkester symfonin fram till Schuberts sista takt. Det blir även mellanaktsmusik till skådespelet Rosamunde.

Med 85 musiker i orkestern är GöteborgsOperans Orkester en av Sveriges största. Detta är dess enda egna konsert under hösten.

Antigone
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Antigone

Den unga Antigone följer sin övertygelse och trotsar lagen, männen och makten. Hon vinner sin självständighet och folkets kärlek, men offrar sitt liv. Dramatik från teaterns vagga lyfts till brännande aktualitet.

Ett samarbete med Parapanda Theatre Lab, Tanzanias ledande teatergrupp. Med poesi, musik och storytelling framförs texten på både svenska och swahili av skådespelare från Parapanda och Göteborgs Stadsteater. För regi står Mgunga Mwa Mnyenyelwa från Parapanda tillsammans med Ronnie Hallgren, VD och Teaterchef på Göteborgs Stadsteater.

Parapanda Theatre Lab från Dar es Salaam i Tanzania är ett av landets ledande teatersällskap med målet att främja teatern i Tanzania. De utmärker sig från andra teaterutövare genom sin unika berättarteater, baserad på storytelling, poesi och musik. Förutom teater så håller gruppen på med ett stort socialt arbete och mycket barn- och ungdomsverksamhet och har under 10 år arbetat med kulturella och politiska frågor på ett innovativt sätt. Gruppen har turnerat mycket runt om i Tanzania, Kenya, Uganda, Zambia, Mozambique och Sydafrika.

Apathetic for beginners
Folkteatern
Onsdag
(Teater)

 Image of Apathetic for beginners

Vad är en sanning? Hur kan man veta vem som står bakom ett budskap? Vad säger ryktes-spridning om våra innersta, mest förbjudna åsikter? Vem har makten över vårt gemen-samma minne?
I ett flöde av absurda och komiska situationer får vi följa ”Utredarens” jakt på vad som hände med de apatiska flyktingbarnen i mitten av 00-talet. Skulden bollas fram och tillbaka mellan en familj, en tjänsteman och en politiker, allt medan verkligheten bit för bit krackelerar till något oigenkännligt. I denna svarta komedi, full av tempoväxlingar, kastas sex skådespelare mellan 34 olika roller.

Rikard Wolff – Falling in love again
Lorensbergsteatern
Onsdag
(Konsert)

 Image of Rikard Wolff - Falling in love again

samband med att Rikard Wolff i höst släpper den självbiografiska boken/CD:n Rikitikitavi återvänder han till konsertscenen.

I FALLING IN LOVE AGAIN blandar Rikard egna visor från uppväxten i den svenska folkhemsförorten med klassiska cabaretsånger från Paris, Berlin och Broadway.

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Onsdag
(Konsert)

 Image of Ledin Showtime

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Sommaren är kort men i höst är han din! Och han kommer göra allt för att göra dig lycklig!

Festen börjar på RONDO den 22 september.

STAND UP COMEDY – Lasse Nilsen
Parken
Onsdag
(Show)

 Image of STAND UP COMEDY - Lasse Nilsen

LASSE NILSEN

Alltid roligt, alltid intelligent och alltid levererat med full kroppskontroll presenterar Lasse komik som du aldrig sett förut.

Lasse Nilsen är en av Sveriges bästa komiker med över tio års erfarenhet från klubbscenen både i Sverige och utomlands. Förutom sin vassa politiska satir så är han den enda komikern i världen med fem års utbildning på legendariska l’ecole de mime d’Etienne Decroux i Paris. Något som gett honom en helt egen stil.

” Ingen i Sverige kan gestalta saker med kroppen som Lasse. Hans visuella grejer är tamejfan världsklass. ” Magnus Betnér
MARTIN KRANTZ om sig själv:
Jag är ingen tuff, rå eller politisk komiker. Jag är snäll, söt och lättsmält, men med ett material som spänner från relationer och vardagsobservationer över till tyngre ämnen som religion. Min bredd ser till att hela publiken har något att skratta åt.

Jag är stöpt i samma form som Janne Bylund och Thomas Petersson – kvicka och snabbtänkta komiker som aldrig blir snuskiga eller otrevliga.

Malmö

KOPAfestival 2011
Victoriateatern
Onsdag
(Festival)

 Image of KOPAfestival 2011

För sjätte året i rad anordnas denna festival. Ur programmet kan nämnas sångerskan Lena Willemark, engelske sångaren Cleveland Watkiss, organisten Tomas Willstedt, finske saxofonisten och flöjtisten Juhani Aaltonen.

Prins Charles känsla
Malmö Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Prins Charles känsla

När Prins Charles precis förlovat sig med Diana, fick han på en presskonferens frågan: ”Are you in love?”. Han tvekade en stund och svarade sedan: ”Yes… whatever love means”.

Vad är egentligen kärlek? Prins Charles känsla söker nya svar på denna uråldriga fråga, i en odyssé kantad av folkliga sexköpare, sociologisk teori, crackpundare, antiromantik, hjärtesorg, psykoanalys och personangrepp. Det ges även svar på en del andra frågor, till exempel: Var Ronald Reagans fru kommunist? Vilka är våra allra mest älskade torskar? Och varför älskar alla Raymond, när Raymond hatar alla kvinnor?

Pjäsen bygger på Malmöbaserade Liv Strömquists seriealbum med samma namn. Den är en humoristisk och historisk granskning av den romantiska kärleken som samhällsfenomen.

The British Pink Floyd Show
KB
Onsdag
(Show)

 Image of The British Pink Floyd Show

När Pink Floyd själva inte längre existerar så är det obevekligen fantastiskt att det finns hängivna musiker och konstnärer som dedikerar sina liv för att återskapa helheten och magin som Pink Floyd själva en gång skapade. The British Pink Floyd Show kommer till Sverige hösten 2011 och KB gästas den 12/10.

The British Pink Floyd Show består av, för att klargöra för den oinvigde, några av de musiker och kreativa team som sedan 1988 turnerat under namnet The Australian Pink Floyd Show. Det är ett band som tagit Pink Floyds musik till en helt ny nivå bland tribute-banden. Med konserter runtom hela världen bl a på Royal Albert Hall i London och med en komplett och väldigt spektakulär uppsättning av The Wall är det få band dag som för Pink Floyds arv vidare med mer känsla och mer autenticitet än The British Pink Floyd Show.

Med kunskap och en unik känsla för minsta detalj så har skaparna bakom The British Pink Floyd Show tidigare (då under namnet The Australian Pink Floyd Show) gjort succé med återskapandet av uppsättningarna som ”The Dark Side of The Moon”, ”Animals” och ”Wish You Were Here”. Både kritiker och fans av originalbandet Pink Floyd har blivit förbluffad över hur välspelat och äkta allt känns. Bara en sådan sak som att bandet 1996 spelade på David Gilmours 50-årsdag, något som vittnar om dess storhet och definitivt känns som en äkthetsstämpel om något.

Thomas Larsen
Pub Kuntze
Onsdag
(Konsert)

 Image of Thomas Larsen

Thomas Larsen, liveartist från Norge, har varit aktiv som proffessionell musiker i 15 år. Han har varit förband åt bland annat Marah, Wilco, Tinarawen och JohnOssi.

Hans första solo cd är inspirerad av den mer akustiska delen av Bruce Springsteen, Paul Westerberg och Red House Painters.

UNCUT
Babel
Onsdag
(Show)

 Image of UNCUT

Det är dags för Oslipat igen. Återkomsten på Babel blev en succé och slutsåld så se till att köp din biljett i tid.

I augusti vann Al Pitcher priset som Bästa Manliga Komiker på Svenska Standupgalan. Han är den första nyzeeländare som gjort det. Nej, priset är inte internationellt, det går till komiker verksamma i Sverige, och eftersom Al Pitcher numera bor i Stockholm så är han verksam här även om han också har en bra karriär i utlandet också. Hans stil utmärks av en total närvaro. Blixtsnabbt improviserar han fram bilder som slungar publiken in i hans värld. De som sett Al Pitcher vet att han gör standup i världsklass.

Agneta Wallin gör politisk humor som är vass och intelligent. I Stockholm är en hon en av drivkrafterna bakom den med rätta mycket uppmärksammade humorklubben Lobbyn, där samhällfrågor tas upp i form av ståuppkomik och samtal med experter.

Hans Christian Thulin är en skådespelare med äkta funny bones. På ståuppscenen må han vara ny, men han är van vid att vara rolig på scen. Bland annat har han visat prov på stor humoristisk fingertoppskänsla på Marsvinsholms sommarteater.

Dessutom kommer Oslipats egen Fritte Fritzson skoja loss!

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day Of Spain
Hours: 00:00 – 00:00
Turner, Monet & Twombly
Hours: 10:00 – 18:00
Martin Bogren
Hours: 10:00 – 21:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Klara Källström
Hours: 10:00 – 21:00
Nick Brandt
Hours: 10:00 – 21:00
Joanna Rytel
Hours: 10:00 – 21:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
MARCEL DUCHAMP & ULF LINDE
Hours: 10:00 – 18:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Pernilla Sylwan “GOLD & CANDY”
Hours: 11:00 – 18:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
SHE%u2019S IN THE PICTURE
Hours: 12:00 – 16:00
Andy Pfeiler & DJ Thomas Wingren
Hours: 16:00 – 20:00
Magritte & Foucault
Hours: 17:00 – 20:00
The Merchant’s Contract
Hours: 18:00 – 20:00
The Half done sky
Hours: 18:00 – 20:00
Gertrude Stein
Hours: 18:00 – 20:20
RADIOKÖREN & REBAROQUE
Hours: 18:00 – 19:15
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Thieves
Hours: 19:00 – 21:00
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
Fritz’s Corner | HANDSOME FURS
Hours: 19:00 – 02:00
The Auditor
Hours: 19:00 – 21:00
In the next room
Hours: 19:00 – 21:30
Two masters servant
Hours: 19:00 – 21:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
Frauke Requardt/EPISODE
Hours: 19:00 – 20:00
Håkan Berg & a Star
Hours: 19:00 – 23:00
The.Blacklist premiere for Machine Rock Magazine with Scams & Crescendolls
Hours: 19:00 – 02:00
P3:s Humorhimlen Live
Hours: 19:30 – 21:00
Eva Funck – Successful Performance
Hours: 19:30 – 21:30
Red Hot Chili Peppers
Hours: 19:30 – 22:00
LARS WINNERBÄCK
Hours: 19:30 – 22:00
THE HI DE HOS & LINN ÖBERG live at Ruby Wednesday
Hours: 20:00 – 01:00
Erik Palmberg Quintet & Usual Suspects
Hours: 20:00 – 22:00
Syster Disel
Hours: 20:00 – 22:00
Jimi Tenor & Tony Allen
Hours: 20:30 – 22:00
Le Systeme, release concerts
Hours: 20:30 – 23:30
Gimme Indie Live: Handsome Furs (CAN)
Hours: 21:00 – 00:00
Anna Calvi
Hours: 21:30 – 23:00
Calidus & Mount Avalanche live
Hours: 22:00 – 02:00
Club OMG Presents Troy Jamz LIVE
Hours: 22:00 – 03:00
Party @ Café Opera
Hours: 22:00 – 05:00
ACE week 41 – MAYKA – PUSS – CCPV – PELLE HÖÖK – MADCHESTERTEMA
Hours: 22:00 – 03:00
“Bottom line” Movie Premiere by Burn
Hours: 23:00 – 03:00
Rose Wednesdays – Elegance, love and friendship
Hours: 23:00 – 05:00
THAT F*@#!NG PARTY – The Ultimate Vacation
Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

The National Day Of Spain
Hours: 00:00 – 00:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Karl Gerhard to Woman
Hours: 12:00 – 14:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
ANNA RING
Hours: 12:00 – 16:00
Apathetic for beginners
Hours: 19:00 – 20:15
Systrar – Tesoro III
Hours: 19:00 – 21:00
Rikard Wolff – Falling in love again
Hours: 19:00 – 21:00
Educating Rita
Hours: 19:00 – 21:00
Antigone
Hours: 19:00 – 20:40
whatever LOVE means
Hours: 19:00 – 21:03
Fall Concert
Hours: 19:03 – 21:00
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
BLUES in the hammock
Hours: 19:30 – 21:30
PARKEN JAZZ SESSION
Hours: 20:00 – 00:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
STAND UP COMEDY – Lasse Nilsen
Hours: 21:00 – 00:00
Wednesdayclub
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

The National Day Of Spain
Hours: 00:00 – 00:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Veli Granö
Hours: 10:00 – 16:00
Rita Lundqvist
Hours: 10:00 – 16:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Sigurdur Gudmundsson
Hours: 11:00 – 18:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
BO MARKENHOLM
Hours: 12:00 – 15:00
Prins Charles känsla
Hours: 19:00 – 20:40
Slow Fox with Edda Magnason & Cecilia Nordlund
Hours: 19:00 – 03:00
Thomas Larsen
Hours: 19:00 – 21:00
KOPAfestival 2011
Hours: 19:30 – 21:30
UNCUT
Hours: 20:00 – 22:00
Låthjulet
Hours: 20:00 – 00:00
The British Pink Floyd Show
Hours: 20:00 – 22:00
Official afterparty – Lazee’s release concert
Hours: 23:00 – 03:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

The National Day Of Spain
Hours: 00:00 – 00:00
CODA Oslo International Dance Festival
Hours: 00:00 – 00:00
Films from the South Festival
Hours: 00:00 – 00:00
Oslo Horse Show
Hours: 08:30 – 21:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 12:00 – 17:00
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 13:00 – 15:00
JOHN VANDERSLICE (US), LITTLE HANDS OF ASPHALT, MAGNUS MORIARTY
Hours: 19:00 – 23:00
Comedy Gala 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Dr. Bekken & Richard Gjems
Hours: 19:00 – 21:00
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
Next to Normal
Hours: 20:00 – 22:25
Babylon Brothers (OJ)
Hours: 20:00 – 22:00
TRE SMÅ KINESERE
Hours: 20:00 – 22:00
INGRID BJØRNOV
Hours: 20:00 – 22:00
Uhørt! Machina & Hanna Paulsberg Concept
Hours: 20:00 – 22:00
DJ TIKI (Soulbase)
Hours: 21:00 – 01:00

Köpenhamn

The National Day Of Spain
Hours: 00:00 – 00:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
EXHUMED (US)
Hours: 19:00 – 22:00
Dodo sings Benny Andersen
Hours: 19:30 – 21:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
The pain
Hours: 20:00 – 21:30
ARE YOU DEAD
Hours: 20:00 – 22:00
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
Ground Girls
Hours: 20:00 – 21:40
Veronica Maggio
Hours: 20:00 – 22:00
The Predatory
Hours: 20:00 – 22:00
Anna Karenina
Hours: 20:00 – 22:00
THE MIGRANT & DEN STORA VILAN (S)
Hours: 21:00 – 01:00
Why Not: AK*47 & Dj Graded
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s