Thursday the 6th of October in Swedish

Stockholm

Carmen
Kungliga Operan
Torsdag
(Opera)

 Image of Carmen

I cigarettfabriken i Sevilla arbetar Carmen. Vacker och egensinnig är hon en erotisk dröm för soldaterna vid kasernen. Don José har aldrig upplevt något liknande när han hör henne sjunga om kärleken. Han glömmer sin trolovade Micaëla som väntar i hembyn och följer Carmens väg. Men Don José vill äga kärleken och Carmens hjärta måste få flyga fritt. Så dyker tjurfäktaren Escamillo upp, stolt och svårfångad är han en tvillingsjäl till Carmen …

Carmen vill älska vem hon vill, men får betala ett högt pris för sin kärlek. Georges Bizets musik är ömsom medryckande, ömsom demoniskt lidelsefull i operan som blivit världens kanske mest kända. Carmen är drömmen om Spanien – ett land som kompositören själv aldrig besökte.

Stockholm Beer & Whisky Festival
Nackastrandsmässan
Torsdag
(Festival)

 Image of Stockholm Beer & Whisky Festival

När ni kommer till festivalen får ni ett provningsglas som ingår i entrépriset.
På glaset finns det två provsmakningsrender,5 cl och 15 cl.

Ni går sedan runt på festivalområdet och köper provsmakningar i de olika montrarna. det går dessutom att köpa ett whiskyglas för 40 kr.
Ett provsmak kostar från 10 kronor och uppåt, givetvis beroende av vad det är för produkt och sort.

Observera att det endast går att betala med kontanter. Det finns möjlighet till att göra uttag både utanför och inne på mässområdet, men vi rekommenderar att ta ut kontanter innan ni åker till festivalen.

Zpanska flugan
China Teatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsfabrikör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet…

Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa så bäddar det för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Medverkande:
Gottfrid Stark – Peter Dalle
Harriet Stark – Suzanne Reuter
Molgan Ribba – Per Andersson
Gösta Lagberg – Per Eggers
Inga Stark – Nadine Kirschon
Lisa Lagberg – Polly Kisch
Rudolf Valentin – Robin Stegmar
Tideman – Nils Moritz
Matilda Ribba – Anki Lidén
m fl

Riktiga Män
Maximteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Riktiga Män

Tommy Körberg, Johan Rheborg, Johan Ulveson och Erik Johansson spelar männen som försöker förstå sig på varandra, sig själva och det motsatta könet.
Riktiga män är en mycket annorlunda komedi för fyra skådespelare och en pianist. Det är en komedi med inslag av slapstick, mim, sång och lite dans.

Lasse Berghagen
Scalateatern
Torsdag
(Konsert)

 Image of Lasse Berghagen

Efter en bejublad turné med 50 utsålda hus nu Stockholmspremiär på Scalateatern!

-Med text och musik ska jag försöka förmedla mina tankar och funderingar. Göra en tillbakablick på åren som gått i musiken och Thalias tjänst.
Från mina första stapplande steg som textförfattare och kompositör till mina senaste spelningar. Det blir en resa i ballad och burlesk, säger Lasse Berghagen.

Lena Philipsson-My Dream Show
Cirkus
Torsdag
(Show)

 Image of Lena Philipsson-My Dream Show

En av våra mest folkkära artister Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow!
Premiär 29 september 2011 på Cirkus i Stockholm.

BILJETTSLÄPP 21/3 kl 09.00
Den 8/8 släpps spelperiod 10/11 till 17/12

Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow på Cirkus i höst – en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända!
Tillsammans med dansare, musiker och körsångare tar Lena oss med på en fantastisk drömresa genom sin karriär där hennes egna hits blandas med tolkningar av andra artisters låtar och galna överraskningar.

Lena slog igenom i en gul paljettkavaj med Kärleken är evig 1986. Låten kom på andra plats i Melodifestivalen som sändes från Cirkus i Stockholm. 25 år senare har Lena Philipsson uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige. Hon har gjort succé med krogshower som Lena PH 006 och Lena+Orup, varit programledare för Melodifestivalen tre gånger och 2004 vann hon själv tävlingen med Det gör ont.

Den 29 september är Lena Philipsson tillbaka på samma scen där allt började. Inför höstens show har Cirkus byggts om, scenen är placerad mitt bland publiken så att vi ska få komma ännu närmare Lena och vara med i hennes skruvade fantasivärld.

För regi och koreografi står Fredrik ”Benke” Rydman från dansgruppen Bounce. Scenograf är konstnären Ernst Billgren.

Sparzanza
Debaser Slussen
Torsdag
(Konsert)

 Image of Sparzanza

Den 9:e februari släpptes det nya albumet “Folie á Cinq” Bandets fjärde album och det tredje i raden de samarbetar med Rickard Löfgren som producent. Folie à Cinq är benämningen för den sällsynta psykotiska störning då fem närstående personer delar samma vanföreställning.

Bandet beskriver nya plattan som hårdare, mörkare och kraftfullare än någonsin.

Även denna gång står Rikard Löfgren som producent, och för tredje gången har bandet klivit in i hans Leon Music studios för att genomföra inspelningarna. En större förproduktion medförde att det fanns en klar bild om hur det skulle låta redan innan inspelningen påbörjades. ”Varje ton, trumslag och andetag på den här plattan har noggrant granskats och bara fått vara kvar om det tillfört något till låten” säger gitarristen Calle Johannesson. Folie à Cinq innehåller 11 låtar producerade med en modern och dynamisk ljudbild som känns i solarplexus. Samtliga låtar toppade med Fredrik Weilebys testosteronstinna sånginsatser som på detta album låter bättre än någonsin.

De kommersiella framgångarna i de nordiska länderna med förra albumet “In Voodoo Veritas” innehållande hitsingeln My World Of Sin har cementerat SPARZANZA´s plats bland de viktigaste nutida metalbanden. Om förra plattan “In Voodoo Veritas” var en dörröppnare för SPARZANZA så är det med Folie à Cinq de sliter samma dörr av gångjärnen och tar steget upp till nästa musikaliska nivå.

STURECOMPAGNIET 309
Sturecompagniet
Torsdag
(Club)

 

Vänner!
Stans bästa torsdagsnöje är här för att stanna. Sturecompagniets källare förvandlas än en gång till veckans hetaste, svettigaste och mest hypade dansgolv.

Vi kan lova att musiken kommer få era kroppar att vibrera med en mäktig blandning av det fräschaste och nyaste R&B och Hip Hop till funktastic boombastic classics! alltså allt från Jigga & Kanye till Ryan Leslie till James Brown!!

Hög feststämning, goda drinkar, den bästa musiken. What’s not to like?

För att fira har vi speciella gäster med oss i båset, redo att leverera bangers 309 style. Det blir ett DJ maraton med Nakka & Sombo, Madde & Oliva OCH SÅKLART Leo & Saba.

Ses på torsdag kära vänner, You dont wanna miss this one!

För frågor ang lista kan ni maila leo@purplproductions.com

Göteborg

Salome
GöteborgsOperan
Torsdag
(Opera)

 Image of Salome

Ända sedan urpremiären i Dresden 1905 har Richard Strauss Salome haft en aura av skandalsuccé över sig. Den unga Salome avvisas av Johannes döparen och begär hans huvud på ett fat av sin styvfar Herodes som belöning för sin dans. Den extatiska slutscenen brukar ta andan ur såväl publik som sångerska.
Till Oscar Wildes fin de siècle-text, ångande av dekadens och lusta, har varje tid haft att utforska vad som chockerar den samtida publiken. Har Herodes uppfostrat en kvinna till att bli så monstruös att han till sist måste ta livet av henne? Eller är snarare Johannes en väg ut för Salome, som i sitt tonårsuppror vill bort från den depraverade värld där hon hålls fången? Denna uppsättning handlar snarast om det sistnämnda, och i slutscenen anas faktiskt en strimma hopp och en väg ut ur det klaustrofobiska.

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

Hagmans konditori
Lorensbergsteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Hagmans konditori

Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en högst osannolik slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att dom känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Dom drabbas då av minnen och nostalgi i så höga doser att dom häpnadsväckande plötsligt och inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren lika plötsligt blir Hagmans konditori. Alltsammans förvandlas till minnen och dåtid och rockabilly och 50- och 60-talspop i en enda virvlande mix av sång och dans och musik och skratt innan allt plötsligt är nutid igen och då är allt lika roligt i alla fall för då har Hagmans konditori återuppstått.

R.E.A.
Kajskjul 8
Torsdag
(Show)

 Image of R.E.A.

Ingen annan krogshow har spelats så länge och dragit så stor publik under åren som R.E.A. Gruppen är nu inne på sitt tolfte år! Konceptet är enkelt – en riktigt rolig show i ständig förändring som tar upp aktuella företeelser och parodierar samtida fenomen. Original­ensemblen år 2000 var Anders Lundin, Babben Larsson, Andreas Nilsson, Sissela Kyle och Jan Åström. Under åren har medlemmar kommit och gått – och kommit tillbaka.

R.E.A har också hunnit med två framgångsrika tv-serier som visades i SVT samtidigt som man spelade på Hamburger Börs.

Idag består R.E.A av Anders Lundin (Allsång på Skansen, programledare mm), Sussie Eriksson (Mamma Mia, Prima Donnor mm), Ola Forssmed (The Producers, Vita Hästen, Grease, Troll­karlen från Oz mm), Anna Carlsson (Ett makalöst bröllop, Solsting och snésprång mm) och de ser fantastiskt mycket fram emot att möta Sveriges gladaste publik.

Varmt välkomna till en rolig och minnesvärd helkväll med massor av underhållning, utsökt mat och som avslutas med dans!

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Torsdag
(Konsert)

 Image of Ledin Showtime

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Sommaren är kort men i höst är han din! Och han kommer göra allt för att göra dig lycklig!

Festen börjar på RONDO den 22 september.

U.D.O (DE)
Trädgår’n
Torsdag
(Konsert)

 Image of U.D.O (DE)

I höst är det så dags för tyska metalhjälten Udo Dirkschneider och hans band U.D.O. att komma till Sverige igen. Inte mindre än fem spelningar blir det på svensk mark. Det är 24 år sedan Udo lämnade Accept. Under den tiden har bandet U.D.O. släppt tolv plattor och i slutet av maj kommer den trettonde skivan som fått namnet ”Rev-Raptor”. Alla som sett en konsert med U.D.O. vet att heavy metal blir inte mycket bättre än så här.

T H U R S D A Y S // DJ JOHN OLSSON
BERSÅ
Torsdag
(Club)

 

Det kommer bjudas på livespelningar, bra djs och massvis med happenings på torsdagarna @ Berså!

Vi tackar trubadurerna The Barleys för succéspelningen förra torsdagen!

Denna torsdag spelar John Olsson, det blir allt ifrån 80-90 talet till dagens partyhits! Han kommer garanterat få alla att slå klackarna i taket!

Malmö

Kung Oidipus
Malmö Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Kung Oidipus

I Thebe härjar pesten. Det är gudarnas straff för att den gamle kungens mördare går fri. Mördaren finns i staden och för att rädda sitt folk måste Kung Oidipus hitta honom. Jakten på mördaren leder honom till oväntade insikter och dramatiska avslöjanden.

Det här är berättelsen om att vi inte kan fly från oss själva hur långt bort vi än reser. Livslögnen och självförnekandet sätts under lupp i ett psykologiskt drama och dansteaterföreställning signerad Kajsa Giertz.

Det här är tredje gången vi gästas av framgångsteamet som står bakom de tidigare prisbelönade uppsättningarna Snövit och Carmen – ett kammarspel om kärlek.

48 minutes for Palestine
Malmö Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of 48 minutes for Palestine

Ett ordlöst drama om en kvinna och en man som bor tillsammans mot deras vilja. Kvinnan bor till en början ensam, men en dag kommer en man in i hennes hus. Hon vet inte vem mannen är, men det är uppenbart att han betraktar stället som sitt hem.

Paret ingår ett tvångsäktenskap som ingen av dem vill ha, på en plats som ingen av dem kommer att lämna. De börjar en maktkamp om utrymmet, samtidigt som temperaturen stiger och vattnet sinar.

Palestinska teatergruppen Ashtar har spelat sin 48 minutes for Palestine över hela världen. Efter att föreställningen gästat oss flyttar den till Moriskan i Folkets Park och ger en offentlig föreställning lördag 8 oktober.

ELDKVARN
Victoriateatern
Torsdag
(Konsert)

 Image of ELDKVARN

5-8/10 ELDKVARN
Picknickföreställning
Insläpp kl 19.00 på scen kl 19.30
Pris: 325 kr

David Batra – Det här var ju tråkigt
Palladium
Torsdag
(Show)

 Image of David Batra - Det här var ju tråkigt

Batras solosuccé fortsätter i höst! David Batra inledde 2011 med en bejublad premiär av sin soloföreställning ”Det här var ju tråkigt”. Just nu turnerar han landet runt med showen och det redan stora publikintresset växer sig allt större för var dag som går. En rad extraföreställningar har redan bokats in under våren, men med anledning av publiktrycket kommer David Batra att fortsätta att turnera med ”Det här var ju tråkigt” även i höst.

– Det har länge varit en dröm att få göra en soloföreställning, därför är det fantastiskt kul att vi kan förlänga turnén och köra även i höst, hälsar en sportlovsledig David Batra direkt från Åre.

”Det här var ju tråkigt” hade premiär 20 januari inför ett fullsatt Rival och har efter det sålt slut på många orter i landet och tagits emot med öppna armar av både recensenter och publik. Vårturnén pågår tills i mitten av april och i september startar höstturnén.

Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!
Amiralen
Torsdag
(Show)

 Image of Robert Gustafsson - 25 years Anniversary Revue!

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25 års jubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland mycket annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Robert firar sitt jubileum tillsammans med bl.a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, Weiron i ottan, Fred Asp, illern Göran, Tony Rickardsson, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumsskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion
Debaser
Torsdag
(Konsert)

 Image of Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion

Sarah Lee är tredje generationen av den Amerikanska Folkmusikens främsta familj; Guthrie.

Arlo Guthries yngsta dotter och Woodys barnbarn har själv spelat in musik på ett eller annat sätt under ett helt decennium. Men Bright Examples, hennes andra album tillsammans med maken Johnny Irion följer, historiens vingslag till trots, mer Jayhawks alt.country-arv än i familjens folkiga fotspår. Kanske inte så konstigt då Gary Louris producerade parets första gemensamma skiva och att han på denna bidragit både med låtskrivande och dessuto lånat ut sin röst tillsammans med Jayhawks-kumpanen Mark Olson.

De äkta makarnas röster och harmonier flätas samman på ett sådant självklart och naturligt sätt som länge varit ett av Jayhawks främsta kännetecken. Vetviers Andy Cabic och veteranproducenten Thom Monahan (Devendra Banhart/Vetiver) har på Bright Examples klätt Sarah Lee & Johnnys skickliga countryrock-låtskrivande i ett drömskt, varmt och naturnära sound som både minner om Vetivers sakrala pysch-folk-indie klang såväl som Jayhawks alt.country-pop och Guthries folkiga familjetradition.

Support är Rootsy-duon Harvest, och Johan Kimrin & Bo spelar honkytonk och outlawcountry, och kanske kryddar med lite modern altcountry.

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
Magritte & Foucault
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Martin Bogren
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Källström
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
MARCEL DUCHAMP & ULF LINDE
Hours: 10:00 – 18:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
Pernilla Sylwan “GOLD & CANDY”
Hours: 11:00 – 18:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Peredvizjniki
Hours: 11:00 – 17:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
Stockholm Beer & Whisky Festival
Hours: 15:00 – 00:00
MR TOURETTE & ME
Hours: 18:00 – 20:00
Jubilee Concert
Hours: 18:00 – 20:00
Gertrude Stein
Hours: 18:00 – 20:20
The Merchant’s Contract
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
The Auditor
Hours: 19:00 – 21:00
In the next room
Hours: 19:00 – 21:30
Carmen
Hours: 19:00 – 21:00
Huset Vid Flon
Hours: 19:00 – 21:00
Lasse Berghagen
Hours: 19:00 – 21:30
The greedy
Hours: 19:00 – 21:30
Italian Evening
Hours: 19:00 – 21:00
Beethoven Violin Concerto
Hours: 19:00 – 21:30
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
The death of a Salesman
Hours: 19:00 – 21:40
Riktiga Män
Hours: 19:30 – 22:00
Lena Philipsson-My Dream Show
Hours: 19:30 – 21:10
Zpanska flugan
Hours: 19:30 – 22:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Maria Möller
Hours: 19:30 – 22:00
Peez
Hours: 20:00 – 03:00
Lars Jansson Trio
Hours: 20:00 – 22:00
MOI! Stockholm goes hard
Hours: 20:00 – 23:00
Amiri Baraka Word Music (US) w/William Parker, Rob Brown, Dave Burrell & Pheeroan akLaff
Hours: 20:00 – 23:00
BigBenStandUp
Hours: 20:00 – 22:30
Promise & The Monster Releasefest
Hours: 20:00 – 01:00
Like
Hours: 20:00 – 21:03
Unbeatable – An evening among the stars
Hours: 21:00 – 23:00
Sparzanza
Hours: 21:00 – 23:00
STURECOMPAGNIET 309
Hours: 22:00 – 03:00
SUPERWEEKEND at SOLIDARITET
Hours: 23:00 – 05:00

Göteborg

18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 19:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
I am a green bench in Paris
Hours: 12:00 – 14:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
ANNA RING
Hours: 12:00 – 16:00
Apathetic for beginners
Hours: 19:00 – 20:15
Systrar – Tesoro III
Hours: 19:00 – 21:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
R.E.A.
Hours: 19:00 – 23:30
The Paper Gods
Hours: 19:00 – 20:20
Thursday Fun: LIVE MUSIC QUIZ!
Hours: 19:00 – 21:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Salome
Hours: 19:03 – 21:15
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
Gothenburg Symphony Orchestra with Andrew Manze
Hours: 19:30 – 21:30
U.D.O (DE)
Hours: 20:00 – 22:00
RUBY STAND UP – Özz Nûjen/Måns Möller/Niklas Andersson
Hours: 21:00 – 23:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
KLUBB TOTAL
Hours: 21:00 – 02:00
Deadman (US)
Hours: 21:00 – 23:00
T H U R S D A Y S // DJ JOHN OLSSON
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Veli Granö
Hours: 10:00 – 16:00
Rita Lundqvist
Hours: 10:00 – 16:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Sigurdur Gudmundsson
Hours: 11:00 – 18:00
48 minutes for Palestine
Hours: 11:00 – 11:48
48 minutes for Palestine
Hours: 13:00 – 13:48
Still Standing You
Hours: 19:00 – 21:00
Future Shorts
Hours: 19:00 – 22:00
Kung Oidipus
Hours: 19:00 – 21:00
David Batra – Det här var ju tråkigt
Hours: 19:30 – 21:30
SWEDISH MUSIC
Hours: 19:30 – 21:30
ELDKVARN
Hours: 19:30 – 21:30
HOUSE OF HIP HOP PRES DJ LUCUTZ (ADVANCE PATROL) & AMANDA MARTINEZ
Hours: 20:00 – 03:00
Dr Rock – Willie Nile & the Dimestore Junkies
Hours: 20:00 – 22:00
Ann Westin and others
Hours: 20:00 – 22:00
Robert Gustafsson – 25 years Anniversary Revue!
Hours: 21:00 – 23:00
Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion
Hours: 21:03 – 00:00
MORE FIRE! Wisemen Sound System and Friends
Hours: 22:00 – 03:00

Oslo

Films from the South Festival
Hours: 00:00 – 00:00
Oslo Beer Festival
Hours: 00:00 – 00:00
… Giacometti, Hodler, Klee … Modern Masters from Switzerland
Hours: 10:00 – 18:00
Easter Island, Myths, and Popular Culture
Hours: 10:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Saskia HOLM KVIST – In TRANSLATION
Hours: 11:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
OKTOBERFEST 2011
Hours: 15:00 – 00:00
Thursday Bar
Hours: 19:00 – 02:00
Alexx Alexxander: A Night of Illusions
Hours: 19:00 – 21:00
ANE BRUN
Hours: 19:00 – 21:00
Bye & Rønning – saves the world!
Hours: 19:00 – 21:00
Babettes feast
Hours: 19:30 – 20:40
Chet does not play here
Hours: 19:30 – 20:50
Condolences – Komilab 4.3
Hours: 19:30 – 20:40
Graveyard (SE)
Hours: 20:00 – 22:00
Mats Eilertsen Skydive
Hours: 20:00 – 22:00
This year will be modern
Hours: 20:00 – 22:00
The Name
Hours: 20:00 – 22:00
Dana Fuchs Band
Hours: 20:00 – 23:00
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
VERONICA MAGGIO
Hours: 20:00 – 22:00
ARCHITECTURE IN HELSINKI
Hours: 20:00 – 22:00
DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites
Hours: 22:00 – 00:00
Ulrich Schnauss (D) & Sinaii (FIN)
Hours: 22:00 – 00:00

Köpenhamn

The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
KLEE & COBRA
Hours: 11:00 – 18:00
Oriental Show
Hours: 19:00 – 21:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Casper and Frank. Now as people!
Hours: 20:00 – 22:00
Thad Jones
Hours: 20:00 – 22:00
ARE YOU DEAD
Hours: 20:00 – 22:00
Lyngby-Taarbæk Jazzklub: Tribute to Miles Davis
Hours: 20:00 – 22:00
Anna Karenina
Hours: 20:00 – 22:00
SURFACT
Hours: 20:00 – 22:00
The pain
Hours: 20:00 – 21:30
RACHEL Z AND HER “TRIO OF OZ”
Hours: 20:00 – 22:00
Virtuose trin
Hours: 20:00 – 22:00
THE SETTING SON & HOWL BABY HOWL
Hours: 21:00 – 23:00
Mademoistella & Cille Sessions
Hours: 21:00 – 03:00
Queen of Denmark
Hours: 22:00 – 00:00
Hussy
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s