Wednesday the 28th of September in Swedish

Stockholm

Madame Butterfly
Folkoperan
Onsdag
(Opera)

 Image of Madame Butterfly

Hösten 2011 ger Folkoperan operan Madame Butterfly av Puccini i regi av Katharina Thoma från Tyskland. Tillsammans med scenografen och kostymören Julia Müer och ljusdesigner Olaf Winter kommer hon att skapa ett scenrum för Madame Butterfly i en modern japansk miljö.

Handling utspelar sig i modern japansk miljö i mötet mellan traditioner och drömmar om framtiden. Ett bröllop arrangeras mellan den amerikanske marinlöjtnanten Pinkerton och den unga kvinnan Butterfly. Butterfly längtar efter ett annat liv i en annan kultur. Men det blir inte som hon tänkt sig.

Katharina Thoma har tidigare regisserat operan “Vanessa” av Barber på Malmö Opera och “La Finta Giardiniera” av Mozart på Oper Frankfurt. Bland framtida engagemang kan nämnas produktioner på både Oper Frankfurt, Dortmund Theater och Glyndebourne Festival.

Musikaliskt ansvarig är Per-Otto Johansson. Han har dirigerat en rad operor på Malmö Opera såsom bland andra “Maskeradbalen”, “La Bohème” och “Dead Man Walking”. Han har dirigerat bland annat “La Bohème” på Wermland Opera och “Trollflöjten” på Den Jyske Opera i Köpenhamn dit han återvänder våren 2011 för att dirigera “Barberaren i Sevilla”.Han är även förste kapellmästare vid Theater Vorpommern i Tyskland.

Syster Disel
Södra Teatern
Onsdag
(Teater)

 Image of Syster Disel

Syster Disel är en sträng kvinna i 50-årsåldern som lever kvar i det förgångna. Hon är nattsköterskan som styr sin akutavdelning med järnhand och hennes läkekonster är minst sagt tvivelaktiga…

Denna humorföreställning är en hejdlös drift med sjukvårdens alla klichéer om väluppfostrade sjuksköterskor och fingerfärdiga doktorer. Föreställningen ger symptom som ökad puls, en garanterad prozaceffekt och är en “riktig stämningshöjare”. Dekor och filmsnuttar hämtade ur verkliga sjukhusmiljöer blandas med välkända sånger!

För alla er som älskade “Scanbritt Andersson” i Scandal Airlines. Här har ni hennes helvetiska tvillingsyrra!

The Auditor
Stockholms Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of The Auditor

En sömnig liten stad på den ryska bondvischan. Borgmästaren och hans välmående kollegor nås av ett oroande rykte. En anonym revisor är på väg för att kolla upp hur de sköter stadens finanser. Nervositeten sprider sig. Vem kan det vara? Aha! En ung man har tagit in på värdshuset. Det måste vara revisorn. I samlad trupp beger de sig dit för att göra honom sin uppvaktning.
Det har den unge mannen inget emot. Särskilt som både borgmästarens fru och vackra dotter ingår i uppvaktningen.

Rock 4 Childrens Rights
Debaser Medis
Onsdag
(Konsert)

 Image of Rock 4 Childrens Rights

VÄRLDENS BARN och NUCLEAR BLAST arrangerar en rockkväll tillsammans för att förändra utsatta barns situation runt om i världen. Vi kommer att ställa fyra band på scenen. Första band ut är Clawfinger och sedan följer Blindside, Scarpoint Feat Sweden United och Scar Symmetry.

Detta evenemang bygger på frivilligt arbete, sponsorer och bra
samarbetspartners. Alla band som spelar ställer upp frivilligt för att förändra för världens mest utsatta barn.

Världens Barn är Radiohjälpens insamling för barns hälsa, utbildning och en värdig framtid. Den görs i samarbete med 12 organisationer. Organisationerna bakom Världens Barn utgör tillsammans ett starkt stöd till världens barn och ungdomar. Vi samverkar för att ge tusentals barn utbildning, hälsa och stöd. Alltför många av världens barn förnekas sina mest grundläggande rättigheter; rätten till hälsa, utbildning och en värdig framtid. Lokal närvaro, hjälp till självhjälp och minimala omkostnader gör att ett bidrag skapar stor nytta.

BENNY GREEN & ULF WAKENIUS SPECIAL QUARTET
Fasching
Onsdag
(Konsert)

 Image of BENNY GREEN & ULF WAKENIUS SPECIAL QUARTET

Ulf Wakenius och Benny Green möttes för länge sedan i Sony studios på Manhattan för att spela in ett album med den legendariske bassisten Ray Brown. Åt skillda håll gick de på världsturnéer och albuminspelningar med fler legendarer som Oscar Peterson, Art Blakey, Betty Carter, NHOP, Freddie Hubbard m.fl. och möttes sedan igen för ett efterlängtat samarbete.

MILK! – AXEL BOMAN – MILK COLLECTIVE – LIZETTE & JOSEF
Marie Laveau
Onsdag
(Club)

 

MILK! PÅ MARIE LAVEAU
MILK! är din nya favoritklubb på onsdagar! Till Marie Laveau denna höst har vi bjudit in stora och högkvalitativa akter från hela Europa, kombinerat med det bästa svenska akterna. Eller vad sägs som Familjen, Juvelen, Mayka, Axel Boman, m.fl, i en massiv klubb, galet dansandes till den bästa elektroniska musiken!
MILK! & MARIE LAVEAU 28 SEPTEMBER:

LINEUP
– AXEL BOMAN
– LIZETTE & JOSEF
– MILK COLLECTIVE

MARIE LAVEAU
22.00 – 03.00 28 SEPTEMBER
80 SEK
FRI ENTRÉ FÖRE 23.00
ÖL 43:- HELA NATTEN
LIZETTE & JOSEF (22.00)
Kvinnlig ejakulation, också kallad fontänorgasm eller sprutorgasm, är den utsöndring av vätska från kvinnans könsorgan som sker vid sexuell stimulering, orgasm eller nära orgasm. Vätskan kan antingen utsöndras kontinuerligt under hela sexualakten eller med större kraft och tydlig stråle vid orgasm. Mängden varierar från några droppar till cirka en tesked, men kan i extrema fall röra sig om upp till någon deciliter då stråle efter stråle pumpas ut vid stimulering.
Vätskan är genomskinlig eller ibland lätt mjölkig och har en sammansättning liknande den vätska som utsöndras av prostatakörteln. Den genereras av två körtlar innanför inre blygdläpparna benämnda Skenes körtlar. Vätskan innehåller bland annat fruktos och glukos vilket ger den en sötaktig doft och smak.

AXEL BOMAN (00.00)
Raka vägen från Europas bästa klubbar är vi sjukt glada och stolta över att kunna presentera en av klubbsveriges absolut viktigaste dj’s och del i det fantastiska Studio Barnhus.
Förutom att ha levererat explosioner från i stort sett varenda bås värt namnet så förser Axel Boman Stockholmsnatten i extas med sina varma, explosiva beats. Oavsett om det är drömsk deep house eller Pitter-smattrande techno, så rekommenderas dansskor och propellerkepsar för bästa upplevelse! För dig som missade honom på Berghain får ni nu se honom igen på Marie Laveau. Missa inte.

http://www.facebook.com/pa?ges/Axel-Boman/16096960062?5535
http://soundcloud.com/axel?boman
http://www.myspace.com/axe?lboman

MILK COLLECTIVE (01.00)
MILK med deras tre medlemmar är den nya generationen av up and coming klubbmoguler. De styr och ställer i Stockholm, både vid skivspelarna och bakom kulisserna. Gänget är på väg att växa ifrån att vara ett kollektiv och mer emot att bli ett musiksyndikat. Dom levererar attityd, attraktion och utförande vart dom än tar sig i Sverige. Dem levererar som vanligt en skön blandning av djungelrytmer, fidget och köttiga elektroniska mästerverk.

http://www.milkcollective.?se/
http://www.facebook.com/mi?lkcollective

Göteborg

Salome
GöteborgsOperan
Onsdag
(Opera)

 Image of Salome

Ända sedan urpremiären i Dresden 1905 har Richard Strauss Salome haft en aura av skandalsuccé över sig. Den unga Salome avvisas av Johannes döparen och begär hans huvud på ett fat av sin styvfar Herodes som belöning för sin dans. Den extatiska slutscenen brukar ta andan ur såväl publik som sångerska.
Till Oscar Wildes fin de siècle-text, ångande av dekadens och lusta, har varje tid haft att utforska vad som chockerar den samtida publiken. Har Herodes uppfostrat en kvinna till att bli så monstruös att han till sist måste ta livet av henne? Eller är snarare Johannes en väg ut för Salome, som i sitt tonårsuppror vill bort från den depraverade värld där hon hålls fången? Denna uppsättning handlar snarast om det sistnämnda, och i slutscenen anas faktiskt en strimma hopp och en väg ut ur det klaustrofobiska.

If this had been a feel-good movie
Hagateatern
Onsdag
(Teater)

 Image of If this had been a feel-good movie

Vad händer om den personen du chattade med på nätet plötsligt dyker upp utanför din dörr och påstår sig vara din syster?

”Om det här hade varit en feel good film”  är en nyskriven pjäs om hur svårt det kan vara att navigera i tillvaron, när inget är helt svart eller vitt och där förändring är det enda vi kan lita på. Handlingen utspelar sig i ett litet samhälle i norrland där Rebecka och hennes bästa vän Sebastian går naturbruksgymnasiet. Rebecka har haft en minst sagt problematisk uppväxt och hennes världsbild är färgad svart av allt hon varit med om. Sebastian och hon ogillar människor, livet, facebook, ja faktiskt det mesta. Men så dyker plötsligt den levnadsglada Agnes upp. Med sprudlande energi är hon raka motsatsen till Rebecka och säger sig till råga på allt vara hennes syster. Det blir ett omtumlande möte där Rebecka, Sebastian och Agnes i speglingar av sig själva och varandra tvingas göra upp med sin egen identitet.

”Om det här hade varit en feel good film”… är en gripande historia med djärv rapp dialog, livemusik, intensiva dansnummer och svart humor som leker med feel good genren. Pjäsen vill svara på frågor som; vem vill jag vara, hur mycket av mig själv kan jag faktiskt förändra och vad betyder det att vara en god människa? Teater ACTA tar oss än en gång med på en intensiv, lekfull och interaktiv föreställning som uppmanar publiken till reflektion.

Apathetic for beginners
Folkteatern
Onsdag
(Teater)

 Image of Apathetic for beginners

Välkommen in i en manipulationsmaskin där sanningen vänds ut och in.
Vad är en sanning? Hur kan man veta vem som står bakom ett budskap? Vad säger ryktes-spridning om våra innersta, mest förbjudna åsikter? Vem har makten över vårt gemen-samma minne?
I ett flöde av absurda och komiska situationer får vi följa ”Utredarens” jakt på vad som hände med de apatiska flyktingbarnen i mitten av 00-talet. Skulden bollas fram och tillbaka mellan en familj, en tjänsteman och en politiker, allt medan verkligheten bit för bit krackelerar till något oigenkännligt. I denna svarta komedi, full av tempoväxlingar, kastas sex skådespelare mellan 34 olika roller.

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

STAND UP COMEDY
Parken
Onsdag
(Show)

 Image of STAND UP COMEDY

Ikväll kommer PETER WAHLBECK & support

Ledin Showtime
Liseberg (Rondo)
Onsdag
(Konsert)

 Image of Ledin Showtime

Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner människor. Han skapade  Rocktåget, han har turnerat världen runt med ABBA, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen.

Men nu – äntligen – intar Tomas Ledin scenen i sin första krogshow!
Det är SHOWTIME för Sveriges folkkäre popkung. Det blir rockigt, sexigt och laddat. Förbered dig på en energifylld och festlig helkväll.

Sommaren är kort men i höst är han din! Och han kommer göra allt för att göra dig lycklig!

Festen börjar på RONDO den 22 september.

WEDNESDAY CLUB
Berså
Onsdag
(Club)

 

Onsdag är den veckodag som kommer efter tisdag och före torsdag som kallas ibland “lillördag”. Ordet kommer ifrån “piglördagen”, vilken inföll på onsdagar, det var då pigan enligt traditionen hade ledigt eftersom hon inte fick vara ledig på den riktiga lördagen.

Vi följer traditioner och festar på onsdagar!
Veckans självklara utgång.

Malmö

China Today Arts Week 2011
Various locations
Onsdag
(Festival)

 Image of China Today Arts Week 2011

Missa inte chansen att uppleva kinesisk kultur när den är som bäst! Nu har turen kommit till Sverige – till Skåne och Malmö! China Today Arts Week arrangeras årligen i olika länder världen över och syftet är att visa både traditionell och nutida kinesisk kultur. Under sju dagar erbjuds ett fantastiskt program med häftiga musikupplevelser, samtida dans, dockteater i världsklass, det bästa av nutida kinesisk film och spännande föreläsningar. Under öppningsgalan får vi uppleva det världskända akrobatparet, Wu Zhengdan och Wei Baohua, som blev mycket uppmärksammat när de dansade för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel under deras bröllopskonsert.  Välkommen till en unik vecka med kinesisk kultur i fokus!

Styckmord (Dismemberment)
Inkonst
Onsdag
(Teater)

 Image of Styckmord (Dismemberment)

Styckmord är ett kammarspel som utger sig för att vara en deckarhistoria. Två människor är inlåsta i ett rum som är ett slakthus som är ett obduktionsrum som är ett förhörsrum som är en domstol som är en steril hägring där ett mysterium måste lösas för att relationen ska kunna fortsätta eller avslutas. en av de två måste ta på sig skulden.

Styckmord är ett försök till ett utredande och en uppgörelse, ett nystande som snärjer sig till en snara kring figurerna och tvingar dem in i en skräckromantisk labyrint. Alla medel blir godtagbara i försöken att förstå rummets och kroppens upplösande konstruktion. Styckmord är en djupdykning i skräckfilmens land, i det ruttna köttet, i de plastiska uttrycken som dikterar den hygieniska drömmen tömd på begär och böjelser. När mysteriet avtäcks svämmar världen över.

Kung Oidipus
Malmö Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Kung Oidipus

I Thebe härjar pesten. Det är gudarnas straff för att den gamle kungens mördare går fri. Mördaren finns i staden och för att rädda sitt folk måste Kung Oidipus hitta honom. Jakten på mördaren leder honom till oväntade insikter och dramatiska avslöjanden.

Det här är berättelsen om att vi inte kan fly från oss själva hur långt bort vi än reser. Livslögnen och självförnekandet sätts under lupp i ett psykologiskt drama och dansteaterföreställning signerad Kajsa Giertz.

Det här är tredje gången vi gästas av framgångsteamet som står bakom de tidigare prisbelönade uppsättningarna Snövit och Carmen – ett kammarspel om kärlek.

Royal Republic
Debaser
Onsdag
(Konsert)

 Image of Royal Republic

Det har gått fort för Malmöbaserade Royal Republic. Med sitt debutalbum ”We Are The Royal” från 2010 har de vunnit en massa priser, slagit radiorekord och nu börjar ”det hända” även utanför Sveriges gränser. I höst gör de två spelningar här hemma.
Den 28 september spelar de på Debaser Malmö och dagen efter gör de sin första headline-spelning i Stockholm hittills, på Debaser Slussen. Biljetterna släpps på torsdag den 19 maj kl 10.00.

De startade i slutet av 2007. I början av 2010 kom debutalbumet ”We Are The Royal”. Ett album som genererade i fyra st singelsläpp under samma år med tillhörande musikvideor, varav tre är regisserade av självaste Bingo Rimér. Låtarna ”All Because Of You”, ”Tommy-Gun”, ”Full Steam Spacemachine” samt ”Underwear” gjorde att Royal Republic vann pris på Bandit Rock Awards som det mest spelade bandet på Bandit Radio under hela 2010.

På samma gala var de nominerade till pris för ”Bästa svenska grupp”, ”Bästa svenska liveakt” och ”Bästa svenska skiva”. Till detta kan man addera en nominering i P3 Guld-kategorin ”Årets nykomling”. Priser i all ära, men det är via sina livespelningar de har fått ett rykte om sig att vara helt fantastiska. Och det stämmer. Så, vi ses på Debaser i höst!

Not called Jinx från Berlin är bandets support denna kväll.

Twist Action Heroes (Klubb Beggars Banquet) lirar plattor under kvällen!

UNCUT – Marika Carlsson, Kringlan Svensson, Josefin Johansson and others
Babel
Onsdag
(Show)

 Image of UNCUT - Marika Carlsson, Kringlan Svensson, Josefin Johansson and others

Oslipats koncept Improstandup har utvecklats och finslipats de senaste åren i föreställningar på så vitt skilda ställen som i Malmö, Gävle och Arvikafestivalen. Allt är oförberett och roligheterna hittas på i stunden. Komikerna dansar efter publikens pipa. Se ståupp när den är som allra mest här och nu!

De medverkande är :
Marika Carlsson (Lundatös och vald till bästa kvinnliga komiker 2006, setts i Parlamentet), Kringlan Svensson (Värstingakademikern, har setts i Gabba Gabba och hörts i Pang Prego), Josefin Johansson (med rötter i Pang Prego, syns numera överallt), Nils Lind (Möllankomiker med laidback och smart humor), Emma Hansson (från bland annat Centralskolan på SVT och duon Haggan och Ludret) och klubbdirektören Fritte Fritzson.

VAD: OSLIPAT
NÄR: Onsdag 28 September, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
PÅ SCEN: Marika Carlson, Kringlan Svensson, Josefin Johansson, Nils Lind, Emma Hansson och Fritte Fritzson
ENTRÉ: 100 kr, Student 85 kr. Förköp på Kulturcentralen
WWW: oslipat.com

Dagens Aktiviteter

Stockholm

Helen Levitt
Hours: 10:00 – 21:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Martin Bogren
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
Klara Källström
Hours: 10:00 – 21:00
Robert Mapplethorpe
Hours: 10:00 – 21:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
The four seasons
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
Pernilla Sylwan “GOLD & CANDY”
Hours: 11:00 – 18:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 16:00
Magritte & Foucault
Hours: 17:00 – 20:00
Huset Vid Flon
Hours: 18:00 – 20:30
The Merchant’s Contract
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
ORIGINALE – Spaghettiopera 14
Hours: 19:00 – 21:00
Älvsborgsbron
Hours: 19:00 – 21:00
The death of a Salesman
Hours: 19:00 – 21:40
The Auditor
Hours: 19:00 – 21:00
Carmen
Hours: 19:00 – 21:00
Rock 4 Childrens Rights
Hours: 19:00 – 01:00
In The Memory Of An Angel
Hours: 19:00 – 20:45
Modren
Hours: 19:00 – 21:00
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
The greedy
Hours: 19:00 – 21:30
In search of the time gone
Hours: 19:30 – 21:00
I Love Sweden
Hours: 19:30 – 23:00
Syster Disel
Hours: 20:00 – 22:00
BENNY GREEN & ULF WAKENIUS SPECIAL QUARTET
Hours: 20:00 – 23:00
ACE Wednesday – GRACE KELLY SYNDROME
Hours: 20:00 – 01:00
Pascal & Du Pacque
Hours: 20:30 – 23:00
MILK! – AXEL BOMAN – MILK COLLECTIVE – LIZETTE & JOSEF
Hours: 21:00 – 03:00
Academics Bar
Hours: 22:00 – 03:00
Konshens
Hours: 22:00 – 00:00
Rewoke – Laroy Monster Wednesdays
Hours: 23:00 – 03:00
Our night is meant to be remembered
Hours: 23:00 – 05:00
THAT F*@#!NG PARTY
Hours: 23:59 – 05:00

Göteborg

Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
FRIDA KAHLO & DIEGO RIVERA
Hours: 11:00 – 18:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 18:00
Göteborgs Internationella Konstbiennal
Hours: 11:00 – 18:00
JAN LÖÖF
Hours: 11:00 – 18:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
In Magos guestbook
Hours: 12:00 – 14:00
Tommy Hilding
Hours: 12:00 – 18:00
75 years with Bruno Mathsson
Hours: 12:00 – 17:00
Daniel Rybakken
Hours: 12:00 – 17:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
ANNA RING
Hours: 12:00 – 16:00
If this had been a feel-good movie
Hours: 13:00 – 15:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Apathetic for beginners
Hours: 19:00 – 20:15
Between war and peace – Vagus
Hours: 19:00 – 21:00
Systrar – Tesoro III
Hours: 19:00 – 21:00
If this had been a feel-good movie
Hours: 19:00 – 21:00
BLUES in the hammock
Hours: 19:30 – 21:30
Oakley’s show
Hours: 19:30 – 00:00
Salome
Hours: 19:30 – 21:15
STAND UP COMEDY
Hours: 20:00 – 22:00
The Shallows & The Wolf Rodeo
Hours: 21:00 – 23:00
Ledin Showtime
Hours: 21:00 – 22:30
WEDNESDAY CLUB
Hours: 22:00 – 03:00
PUSHA T
Hours: 22:00 – 02:00
WEDNESDAYS @ BLISS // SIA & FAIK
Hours: 22:00 – 02:00

Malmö

China Today Arts Week 2011
Hours: 00:00 – 00:00
Veli Granö
Hours: 10:00 – 16:00
Rita Lundqvist
Hours: 10:00 – 16:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
Sigurdur Gudmundsson
Hours: 11:00 – 18:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
BO MARKENHOLM
Hours: 12:00 – 15:00
THE MORE WE WANDER
Hours: 17:00 – 20:00
Kung Oidipus
Hours: 19:00 – 20:03
Styckmord (Dismemberment)
Hours: 19:00 – 20:30
CLASSIC LOUNGE-TRIO CINEMATIQUE
Hours: 19:30 – 21:30
All River Red & One Table N´Chairs – BeijingDance/LDTX
Hours: 19:30 – 21:30
UNCUT – Marika Carlsson, Kringlan Svensson, Josefin Johansson and others
Hours: 20:00 – 22:00
Majken Tajken
Hours: 20:00 – 22:00
Royal Republic
Hours: 21:30 – 00:00
Little Saturday
Hours: 23:00 – 03:00

Oslo

Kon-Tiki Oscar 1951 – 2011
Hours: 10:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
ART IN THE AUDITORIUM 3
Hours: 11:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
The City & Blindern
Hours: 11:00 – 17:00
JOHN OLAV RIISE
Hours: 11:00 – 17:00
Crafts 2011
Hours: 11:00 – 17:00
JUDY RADUL – WORLD REHEARSAL COURT
Hours: 11:00 – 17:00
Istialia
Hours: 12:00 – 14:00
John Primer & Nisse Thorbjørn Band [US/DK]
Hours: 17:00 – 22:00
Ronny Haugelands Bingo
Hours: 18:00 – 00:00
Istialia
Hours: 18:00 – 20:00
Netherlands Dance Theater II
Hours: 19:00 – 21:30
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 19:30 – 21:30
OF – Wagner – Schönberg – Beethoven
Hours: 19:30 – 21:00
This year will be modern
Hours: 20:00 – 22:00
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
BULK
Hours: 20:00 – 22:00
Abrahams Children
Hours: 20:00 – 22:00
Uhørt! Eyolf Dale solo, Rugged Wilderness & Mountain Man No More
Hours: 20:00 – 23:00
Chet does not play here
Hours: 20:00 – 21:20
Young Werthers suffering
Hours: 20:00 – 21:35
Bluegrassnight: “Middlewood, Goldstein & Hvilen Trio” & Moving Day!
Hours: 21:00 – 23:00
DJ Emma1212
Hours: 21:00 – 01:00

Köpenhamn

Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
The Opened Man
Hours: 10:00 – 20:00
The Human Comedy
Hours: 10:00 – 17:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
COPENHAGEN BLUES FESTIVAL
Hours: 16:30 – 00:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Bach & Boman
Hours: 19:30 – 21:00
Helmig Solo
Hours: 20:00 – 22:00
Anna Karenina
Hours: 20:00 – 22:00
The pain
Hours: 20:00 – 21:30
The Predatory
Hours: 20:00 – 22:00
ARE YOU DEAD
Hours: 20:00 – 22:00
Syreregn & Mickey Brown Snakecity Syndicate [DK]
Hours: 21:00 – 23:00
Yelle
Hours: 21:00 – 23:00
CHRISTIANIA 40 YEARS!!!
Hours: 21:00 – 01:00
Why Not: Stanley Most, AK*47 & Dj Graded
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s