Thursday the 15th of September in Swedish

Stockholm

Madame Butterfly
Folkoperan
Torsdag
(Opera)

 Image of Madame Butterfly

Hösten 2011 ger Folkoperan operan Madame Butterfly av Puccini i regi av Katharina Thoma från Tyskland. Tillsammans med scenografen och kostymören Julia Müer och ljusdesigner Olaf Winter kommer hon att skapa ett scenrum för Madame Butterfly i en modern japansk miljö.

Handling utspelar sig i modern japansk miljö i mötet mellan det förflutna och framtiden. Ett bröllop arrangeras mellan marinlöjtnanten Pinkerton och den unga kvinnan Butterfly. Butterfly längtar efter ett annat liv i en annan kultur. Men det blir inte som hon tänkt sig.

Katharina Thoma har tidigare regisserat operan “Vanessa” av Barber på Malmö Opera och “La Finta Giardiniera” av Mozart på Oper Frankfurt. Bland framtida engagemang kan nämnas produktioner på både Oper Frankfurt, Dortmund Theater och Glyndebourne Festival.

Musikaliskt ansvarig är Per-Otto Johansson. Han har dirigerat en rad operor på Malmö Opera såsom bland andra “Maskeradbalen”, “La Bohème” och “Dead Man Walking”. Han har dirigerat bland annat “La Bohème” på Wermland Opera och “Trollflöjten” på Den Jyske Opera i Köpenhamn dit han återvänder våren 2011 för att dirigera “Barberaren i Sevilla”.Han är även förste kapellmästare vid Theater Vorpommern i Tyskland.

Zpanska flugan
China Teatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Zpanska flugan

I den klassiska komedin Zpanska flugan kretsar handlingen kring det amorösa snedsteg som senapsfabrikör Stark (Peter Dalle) begick för 30 år sedan med en spansk dansös. Resultatet blev ett oönskat faderskap som Stark febrilt kämpar med att hemlighålla för sin högmoraliska och strama hustru (Suzanne Reuter). Dock ska det visa sig att fabrikör Stark inte är den ende mannen som under alla år betalat underhåll för barnet…

Att dottern Inga Stark tar hem sin nya förälskelse som tycks veta allt om herr Starks kärleksaffärer gör det ännu svårare att hålla alla lögner i schack. När dessutom friaren Molgan Ribba (Per Andersson) anländer till familjen Starks bostad och av misstag blir kär i Ingas väninna Lisa så bäddar det för ytterligare förväxlingar och intriger. Vem är egentligen fadern till Zpanska flugans barn och är inte Molgan i precis samma ålder som den okända sonen?

Medverkande:
Gottfrid Stark – Peter Dalle
Harriet Stark – Suzanne Reuter
Molgan Ribba – Per Andersson
Gösta Lagberg – Per Eggers
Inga Stark – Nadine Kirschon
Lisa Lagberg – Polly Kisch
Rudolf Valentin – Robin Stegmar
Tideman – Nils Moritz
Matilda Ribba – Anki Lidén
m fl

Riktiga Män
Maximteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Riktiga Män

Tommy Körberg, Johan Rheborg, Johan Ulveson och Erik Johansson spelar männen som försöker förstå sig på varandra, sig själva och det motsatta könet.
Riktiga män är en mycket annorlunda komedi för fyra skådespelare och en pianist. Det är en komedi med inslag av slapstick, mim, sång och lite dans.

Monty Python´s SPAMALOT
Oscarsteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Monty Python´s SPAMALOT

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Unbeatable – An evening among the stars
Hamburger Börs
Torsdag
(Show)

 Image of Unbeatable - An evening among the stars

Höstens storsatsning på Hamburger Börs vill du inte missa. En kavalkad av svenska stjärnor från olika genrer kommer tillsammans med ett fantastiskt husband i ledning av Marika Willstedt, känd från “Så ska det låta” bjuda på en oslagbar kombination av musik, humor, rock-pop-schlager, show och överraskningar.

Pernilla Andersson, Niklas Strömstedt, Petra Mede och Andreas Johnson utgör första uppställningen. Även en femte “hemlig” artist ska utses.

Daniel Adams-Ray
Gröna Lund
Torsdag
(Konsert)

 Image of Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Rays totala succé fortsätter. Den 15 september avslutar han sommarens fantastiska turné, närmare 80 konserter, med en konsert på Gröna Lund. I samband med konserten släpper han en liveskiva ”SVART VITT OCH ALLT DÄREMELLAN LIVE” med inspelningar från flera olika städer. Detta är en chans man inte bör försätta, inte ens om du bor vid Sveriges sydligaste spets eller nordligaste punkt.

Dr. Living Dead
Debaser Slussen
Torsdag
(Konsert)

 Image of Dr. Living Dead

Nu är det äntligen dags för release av Dr.Living Deads efterlägtade debutalbum, och vilken fest sedan!

Bandet med sin karaktäristiska gröna maskot har varit aktiva sedan 2007 och med endast 2 demos i ryggen både spelat förband till Slayer och turnerat i Brasilien!

Den självbetitlade skivan som släpptes i augusti på tyska High Roller Records är producerad av ingen annan än Fred Estby (Dismember, Necronaut) och har redan blivit positivt mottagen och fler goda recensioner lär vara att vänta.

Dr.Living Deads recept på framgång lyder: attityd och spontanitet kombinerat med hardcorekryddad thrash inte olikt band som Anthrax, Suicidal Tendencies, S.O.D. & Slayer.

Bandet har även gjort sig kända för sina fartfyllda live-framträdanden och det utlovas fullt ställ även denna gång! Kort sagt det är bara att ge efter och underkasta dig Doktorn innan det är för sent!

Kvällens speciella gäster är Avestas death metal-pionjärer Interment och Sveriges bästa NYHC-dyrkare Guilty!

Att Interment vet hur man spelar death metal är det väl ingen som tvekar på då bandet har varit aktiva sedan 1990 och innan dess under namnet Beyond. En del har kanske bekantat sig med Interment genom Daniel Ekeroths bok Swedish Death Metal men har du inte gjort det ännu är dags nu att bli överkörd av bandet live. Senaste plattan Into The Crypts Of Blasphemy släpptes förra året av Pulverised Records och låter precis så mycket svensk death metal som man önskar sig, med andra ord hårt som fan och med gediget låtskriveri.

Guilty från Linköping/Jönköping har charmat hela Sveriges hardcorescen med sina medryckande riff där rötterna slingrar sig tillbaka till New York sent 80tal när band som Cro-Mags, Agnostic Front och Biohazard vad stilbildare.
Nyss hemkomna från en Europa-turné men bandet visar inga tecken på att lika på latsidan då dom precis varit i studion där deras kommande platta har förevigats. Sällan har den här typen av hardcore levererats med större finess i detta avlånga land, Guilty är här för att stanna!

Som om det inte vore nog kommer David Blomqvist (Dismember) och Christoffer ”138” Johnsson att spela skivor under hela kvällen!

En minnesvärd kväll utlovas och alla som kallar sig för metal eller hardcore eller vad som helst för den delen gör klokt i att infinna sig på Debaser Slussen den 15e september för det här kan bli en snackis ett bra tag framöver!

CMYK | LIVE: GIRL IS TÖUGH (MEX)
Spy bar
Torsdag
(Konsert/Club)

 

Vi vill börja med att rikta ett stort tack till alla som besökt CMYK under sommaren och förgyllt våra torsdagseskapader. Nu är september och hösten i full gång, folk har slut på semester och skolan har börjat.
Dom flesta är helt enkelt ganska opeppade på att gå ut, så för att ge er en liten extra spark i baken så har vi tagit hit Mexikanska GIRL IS TÖUGH.
Det ska kännas om man stannar hemma, som vi brukar säga!
GIRL IS TÖUGH är en utav av Mexikos mest lovande och energiska liveakter. Dom har släppt en EP och turnérat runt i hemlandet samt västra USA. Nu kommer dom äntligen, i samarbete med Music Transpose, till Europa och startar sin Sverigeturné på CMYK. Detta för att blåsa dig av dansgolvet i kvadrat med sin kaxiga & ascoola electropop.

Göteborg

Love Letters
Folkteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Love Letters

En brevväxling i två akter om två människor och deras medvetna eller omedvetna val under 52 års tid. De trevar hit och dit i sina respektive liv, breven böljar fram och tillbaka. Ett helt kärleksliv på två timmar. Här finns inget sentimentalt eller sockersött, bara en drastisk, dråplig och disharmonisk brevväxling.

Påklädaren
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

 Image of Påklädaren

Tänk England 1942. Flyganfall och ransonering. En mindre landsortsteater förbereder kvällens föreställning, Shakespeares Kung Lear. Huvudrollsinnehavaren Sir John drabbas plötsligt av ett totalt sammanbrott. Påklädaren Norman sliter hårt för att mot alla odds ändå få honom att spela föreställningen… Kvällen blir för alla inblandade, på och bakom scenen, mycket dramatisk och oväntad.

Tänk sedan två av Sveriges mest folkkära skådespelare, Sven Wollter och Tomas von Brömssen, tillsammans igen för första gången sedan långfilmen Mannen från Mallorca under tidigt 80-tal.

Pjäsen skrevs på 80-talet av Ronald Harwood som själv arbetat som påklädare och byggt sin pjäs på egna minnen och erfarenheter. Hans kvicka och insiktsfulla porträtt av back-stage-livet på en teater har blivit en mycket hyllad och älskad pjäs.

Cabaret Lorensberg
Parklane
Torsdag
(Show)

 Image of Cabaret Lorensberg

Föreställningen spelas torsdag – lördag samt onsdagar under november och december. Efter juluppehåll fortsätter showen, med start den 14 januari. Showen spelas torsdag – lördag samt vissa onsdagar under våren fram t.o.m. mitten av maj. Garderoben öppnar 18.45. Restaurangen öppnar 19.00 och föreställningen börjar strax därefter och pågår till ca 23.00. OBS! Tänk på att komma i tid till kl. 19.00 så ni inte missar någon del i föreställningen. På fredagar och lördagar förvandlas showkrogen till en av Göteborgs hetaste nattklubbar direkt efter föreställningen (Nattklubbsinträdet på 120 kr ingår i showbiljetten). Läs mer om nattklubben på www.parklane.se.

Systrar – Tesoro III
Atalante
Torsdag
(Dans/Show)

 Image of Systrar - Tesoro III

Systrar är sista delen i Tesoro-trilogin. Premiär 14 september 2011 på scenen Atalante. Systrar är en fristående fortsättning på Defensa, 2009 och Tesoro, 2007. I föreställningen får vi möta två dansare och deras systrar genom generationer, i filmade och levande versioner. De berör teman som systerskap och rädslor, avstånd och möten, och tidens gränser i olika livsrum. Över fiktiva tidsplan utforskar dansarna mötet med sig själva, sina alter egon, sina konkurrenter, spegelbilder och följeslagare.

Trilogin utgår från kubens form, de begränsningar den skapar i rummet i mötet med det koreografiska och filmiska rörelsematerialet. I Systrar har kubens form vuxit ut i rummet och omsluter både publik och dansare.

Weeping Willows
Pusterviksbaren
Torsdag
(Konsert)

 Image of Weeping Willows

Weeping Willows är tillbaka.
Efter fyra års tystnad har de bestämt sig för att förenas i en
smäktande törst efter avsaknad av kärlek, ensamhet och brustna hjärtan.

Nu skall man inte låta sig luras av beskrivningen.
Jag såg Weeping i STHLM för ett tag sedan, och det är inga
svårmodiga boys som lipar för ingenting.
Tvärtom verkar de glada.
Kanske för att de spelar ihop igen.
Men visst, smärtan finns där.
Det är ingen som plockar upp en banjo.
Det är inte clownen till kaffet.
Det är istället stenhårt. Hudlöst. Och fantastiskt vackert.
Vi är glada för att de spelar på Pustervik den 15e september.

Malmö

FEEL GOOD: EMOTIONS
Malmö Konserthus
Torsdag
(Klassiskt)

 Image of FEEL GOOD: EMOTIONS

Vi dyker ner i det som är alla de sköna konsternas urhav. I känslofulla toner och ord speglas vårt inre. Denna afton bereder vi plats för både leenden och tårar med musik av och för den kännande människan.

Malmö SymfoniOrkester
Alexander Hanson, dirigent
Gunnar Jedvik, viola
Ulrika Bay Lauridsen, cello
Niklas Törnlund, presentatör

AlfvénVallflickans dans
Bruch Romans för viola
Herrmann Murder ur Psycho
Prokofjev Romeo vid Julias grav
Dvorák ur Symfoni nr 9
Rosenberg ur Orfeus på sta’n
Gluck ur Orfeus och Eurydike
Stenhammar Mellanspel ur Sången
Tjajkovskij Pezzo capriccioso
Elgar Salut d’amour
Beethoven ur Symfoni nr 5

KICK-START LIVEKLUBB
Babel
Torsdag
(Konsert)

 Image of KICK-START LIVEKLUBB

Kick-Start presenterar, som alltid, de bästa lokala livebanden varvat med enstaka intressanta liveband utifrån på Babels fantastiska scen.

DIPPER
Dipper har kallats punk, post-punk, punk-pop, punk-rock och rock. De har jämförts med fler band än det finns plats att nämna här. Men egentligen är det bara frågan om en sak: energi. Den energi som bandet ger till publiken och den energi bandet får tillbaka. Kom och skapa ny energi med Dipper!

HURRICANE LOVE
Hurricane Love är ett 6-manna rock/pop band som bildades våren år 2010. Efter en sommar med spelningar i både London och Stockholm intar de nu åter scenen i Malmö, Babel. Med musik som går från innerlig, till rock som man inte kan sluta dansa till är de ett måste att se live!
Kom, ha kul, dansa och ös!

SINCE OUR FIRST GUITAR
Since Our First Guitar är ett band med ena foten i Malmö och andra i Seattles Indie-träsk. De håller numera till i en gammal strumpfabrik där de jobbat fram sin rykande färska EP, Inertia. I samband med konserten kommer Inertia släppas digitalt till omvärlden och Since Our First Guitar kommer bjuda på hemliga gäster och en konsert du inte får missa!”

Robin Huw Bowen
Palladium
Torsdag
(Konsert)

 Image of Robin Huw Bowen

Trippelharpan är den traditionella harptypen från Wales och är lika unik som det walesiska språket. Robin Huw Bowen är känd världen över som ledande tolkare av detta instrument.

Robins inflytande på den walesiska folkmusiken och harpmusik är långtgående. Sedan 1983 har han introducerat den walesiska trippelharpan och dess musik till tusentals människor över hela världen och han är ständigt efterfrågad som musiker, föreläsare eller lärare.
Han har undersökt, spelat in och publicerat många gamla borglömda Walesiska melodier och är utan tvekan en av de mest betydelsefulla personerna som den walesiska folkmusiktradionen har skapat.
Han är en av grundarna av CLERA – föreningen för the Traditional Instruments of Wales och är den nuvarande konstnärliga ledaren av Clerorfa – The Welsh Folk Orchestra.

Robins repertoar speglar de många sidorna hos den walesiska harpan och folkmusiktraditionen, från historiska traditioner som han funnit bland 1700- och 1800-talsmanuskript och publikationer till melodier och arrangemang som han lärt direkt av levande källor.
Kanske den viktigaste bland dessa var Eldra Jarman, harpist i the Welsh Romany Gypsy Harpists. Robins inspirerande sätt att spela gör att han återuppväcker själva själen i musiken.

SLOW FOX – Fall premiere of the new house band Slow Foxes & Magnus Tingsek
Debaser
Torsdag
(Konsert/Club)

 Image of SLOW FOX - Fall premiere of the new house band Slow Foxes & Magnus Tingsek

Sommarens bästa tryckarklubb flyttar in i stora salen och förgyller höstmörkret med det nya husbandet “Slow Foxes”.
Med medlemmar från några av Malmös bästa band, Tias Carlson (Christian Kjellvander/Sounds like violence), Dan Englund (Fine Arts Showcase), Anders Tingsek (Loosegoats) och Mathias Söderlund (Niccokick) kommer det levereras smäktande tolkningar på dina absoluta favorittryckare från de senaste 50 åren!

Dessutom får vi på höstpremiären besök av ingen mindre än självaste Magnus Tingsek som kommer få allas hjärtan att bulta lite snabbare.

Under de tre klubbarna som sommaren erbjöd fick vi se både euforiska glädjerop, ömsint dans, hångel och allsång.

Till tonerna av It’s a bird! It’s a plane! med de fantastiska gästerna skapades fin stämning på uteserveringen med lövad dansbana, kulörta lyktor och discokula. Denna glädjefyllda stämning tar vi nu med oss in och bjuder upp till den bästa av danser!

I DJ-båset hittar vi klubbarrangören Mathias Söderlund som denna kväll får sällskap av tryckarkungen Ian Brenna-Lund aka DJ Loveboat som kommer sprida så mycket kärlek så det inte går att sitta still.

Som vanligt kan man avnjuta de fruktiga drinkarna Lady in Red och Purple Rain i baren så kom tidigt, spana, bjud upp och dansa sedan hela natten lång. Och kom ihåg, varannan uppbjudning!

Dagens Aktiviteter

Stockholm

The National Day of Nicaragua
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Honduras
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Guatemala
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of El Salvador
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Costa Rica
Hours: 00:00 – 00:00
Robert Mapplethorpe
Hours: 10:00 – 21:00
Inka- Gold Treasures
Hours: 10:00 – 20:00
Martin Bogren
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Källström
Hours: 10:00 – 21:00
Klara Lidén
Hours: 10:00 – 18:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Margareth Sandström “Jewelry – wearable objects”
Hours: 11:00 – 18:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
At Gods and Goddesses
Hours: 11:00 – 17:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Lars Wallin Fashion Stories
Hours: 11:00 – 17:00
Klara Soup Theatre
Hours: 12:00 – 14:00
A U T O M O B I L
Hours: 12:00 – 17:00
BENGT COLLMAR with motives of Stockholm
Hours: 12:00 – 18:00
Young Art
Hours: 12:00 – 18:00
Lunch with Börje
Hours: 12:00 – 13:30
Skulls & Bones- Dead And Living Art Exhibition
Hours: 14:00 – 17:00
Juiceverket´s Inauguration
Hours: 17:00 – 03:00
Magritte & Foucault
Hours: 17:00 – 20:00
MOZARTS OBOECONCERT
Hours: 18:00 – 19:20
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
The greedy
Hours: 19:00 – 21:30
Thursday at FOTOGRAFISKA! Live: The Concept
Hours: 19:00 – 23:00
Season Opening!
Hours: 19:00 – 21:00
Peter Carlsson & Blå Grodorna
Hours: 19:00 – 22:00
Golden Hits FESTIVAL
Hours: 19:00 – 23:00
PONTUS WEEKENDS
Hours: 19:00 – 01:00
The death of a Salesman
Hours: 19:00 – 21:40
Red
Hours: 19:00 – 20:30
Gertrude Stein
Hours: 19:00 – 21:20
DJUNGELBOKEN
Hours: 19:00 – 21:55
Dr. Living Dead
Hours: 19:00 – 01:00
Madame Butterfly
Hours: 19:00 – 21:20
Riktiga Män
Hours: 19:30 – 22:00
Zpanska flugan
Hours: 19:30 – 22:00
Monty Python´s SPAMALOT
Hours: 19:30 – 21:30
Music in the Royal Castle
Hours: 19:30 – 21:30
Darwin
Hours: 19:30 – 22:00
Jonathan Fritzén
Hours: 20:00 – 23:00
Daniel Adams-Ray
Hours: 20:00 – 22:00
The Beginners
Hours: 20:00 – 23:00
BigBenStandUp!
Hours: 20:00 – 22:30
Mother presents Marisa Anderson & Bridget Hayden
Hours: 21:00 – 03:00
Södrans Reggaebar
Hours: 21:00 – 03:00
Unbeatable – An evening among the stars
Hours: 21:00 – 23:00
Kuyichi/Solo Afterparty
Hours: 22:00 – 03:00
BRICK’N’LACE
Hours: 22:00 – 00:00
Solidaritet This Weekend…
Hours: 23:00 – 05:00
CMYK | LIVE: GIRL IS TÖUGH (MEX)
Hours: 23:30 – 05:00

Göteborg

The National Day of Honduras
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Guatemala
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of El Salvador
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Costa Rica
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Nicaragua
Hours: 00:00 – 00:00
Göteborg International Organ Academy 2011
Hours: 09:00 – 21:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
I NYTT LJUS
Hours: 11:00 – 17:00
Emelie Lager
Hours: 12:00 – 18:00
Pandemonium: Art in a Time of “Creativity Fever”
Hours: 12:00 – 17:00
KRISTIAN KÖRNER
Hours: 12:00 – 16:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Love Letters
Hours: 18:30 – 20:30
Systrar – Tesoro III
Hours: 19:00 – 21:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Påklädaren
Hours: 19:00 – 21:00
Gothenburg Symphony Orchestra with Martin Fröst and Gustavo Dudamel
Hours: 19:30 – 21:30
YOU ATE MY DOG
Hours: 20:00 – 22:00
Weeping Willows
Hours: 21:00 – 23:00
Berså Obsession
Hours: 22:00 – 03:00
Jeremy Jay & The Volcano live!
Hours: 22:00 – 03:00

Malmö

The National Day of Costa Rica
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Nicaragua
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Honduras
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Guatemala
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of El Salvador
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of El Salvador
Hours: 00:00 – 00:00
No shit! Eco Design
Hours: 10:00 – 16:00
Mode utan Midja
Hours: 10:00 – 16:00
The Early Modernism
Hours: 11:00 – 18:00
CHRIS JOHANSON
Hours: 11:00 – 17:00
MISAKI KAWAI
Hours: 11:00 – 17:00
Via Dolorosa – Per Siwmark
Hours: 12:00 – 18:00
Five cooks, a soup!
Hours: 12:00 – 13:00
SLOW FOX – Fall premiere of the new house band Slow Foxes & Magnus Tingsek
Hours: 19:00 – 03:00
Robin Huw Bowen
Hours: 19:30 – 21:30
FEEL GOOD: EMOTIONS
Hours: 19:30 – 21:30
KICK-START LIVEKLUBB
Hours: 20:00 – 22:00
HOUSE OF HIP HOP 80s SPECIAL – J-RO, LIL GUD & ROB LOVE
Hours: 21:00 – 03:00

Oslo

The National Day of Nicaragua
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Honduras
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Guatemala
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of El Salvador
Hours: 00:00 – 00:00
ULTIMA Oslo Contemporary Music Festival
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Costa Rica
Hours: 00:00 – 00:00
Kon-Tiki Oscar 1951 – 2011
Hours: 10:00 – 17:00
Absolutt installasjon
Hours: 11:00 – 17:00
JOHN OLAV RIISE
Hours: 11:00 – 17:00
APEX – The Egyptian pyramids anatomy
Hours: 11:00 – 17:00
JUDY RADUL – WORLD REHEARSAL COURT
Hours: 11:00 – 17:00
ART IN THE AUDITORIUM 3
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Snorre Ytterstad. SQUARED TARGET
Hours: 11:00 – 17:00
Afrikan History Week
Hours: 12:00 – 00:00
Istialia
Hours: 18:00 – 20:00
Crossover – Prosjekt Groruddalen
Hours: 18:30 – 20:00
Bye & Rønning – saves the world!
Hours: 19:00 – 21:00
Magic Flute
Hours: 19:00 – 22:00
Hilde Louise Asbjørnsen sing her own compositions
Hours: 19:00 – 21:00
TEACHERS FOR LIFE
Hours: 19:30 – 21:30
Eiketreet – Komilab 4.2
Hours: 19:30 – 21:00
Young Werthers suffering
Hours: 19:30 – 21:05
OF – Ultima
Hours: 19:30 – 21:00
Fractured bones/let’s get lost
Hours: 20:00 – 22:00
Luis Simas – Brazilian pianist
Hours: 20:00 – 22:00
INFINITELOOP
Hours: 20:00 – 22:00
Chet does not play here
Hours: 20:00 – 21:20
This year will be modern
Hours: 20:00 – 22:00
Tim Lothar & Peter Nande
Hours: 20:00 – 22:00
ØIVIND BLUNCK SIMPLY
Hours: 20:00 – 22:00
Abrahams Children
Hours: 20:00 – 22:00
Mac Miller
Hours: 21:00 – 23:00
Transjoik w/ gjester: Said Murad & Sabreen (Palestina)
Hours: 21:00 – 00:00
Taste-It & Doc Lello
Hours: 21:00 – 01:00
Pirate Love – slippfest & Dj Fenriz
Hours: 21:00 – 01:00
Per Oddvar Johansen, Guri Egge & MoHa!
Hours: 21:00 – 00:00
DJ Tony D & DJ Tony Anthun: Favorites
Hours: 22:00 – 03:00

Köpenhamn

The National Day of Nicaragua
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Honduras
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Guatemala
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of El Salvador
Hours: 00:00 – 00:00
The National Day of Costa Rica
Hours: 00:00 – 00:00
Golden Days
Hours: 00:00 – 00:00
Danish and Nordic Art 1750-1900
Hours: 10:00 – 17:00
French Art 1900-30
Hours: 10:00 – 17:00
LIVING: Frontiers of Architecture III-IV
Hours: 11:00 – 18:00
Annie
Hours: 19:30 – 22:10
Le sacre du printemps
Hours: 19:30 – 21:00
THE NORMAL LIFE
Hours: 20:00 – 22:00
The Predatory
Hours: 20:00 – 22:00
Birdy Nam Nam
Hours: 20:00 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 00:00
LENA ERICSSON QUARTET
Hours: 20:00 – 22:00
Joshua Fit The Battle & Arcane Kinetic & AYO Soundsystem
Hours: 21:00 – 00:00
FM Belfast
Hours: 21:00 – 23:00
Ford & Lopatin/GAMES
Hours: 21:00 – 03:00
Unmack/Damgaard plays Love Shop/Unmack
Hours: 21:00 – 23:00
RETOX PANIC
Hours: 21:00 – 23:00
Suspekt
Hours: 21:00 – 23:00
Hussy: Der Eindimensionale Mensch (A) & Djuna Barnes & David Garsét
Hours: 23:00 – 03:00

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s