Saturday the 2nd of April in Swedish

Stockholm

 

 

Bandit Rock Awards
Münchenbryggeriet
Lördag
(Awards)

Image of Bandit Rock Awards  

Nu är det dags för Sveriges enda rockgala – Bandit Rock Awards. Galan hålls för att hylla rockmusiken. Svenska och internationella band lirar live. Tio priser ska delas ut framröstade av Bandits lyssnare. En totalupplevelse för dig som älskar rock!

Klara band: Danko Jones och Sick Puppies som gör varsin konsert.

Under prisutdelningen lirar: Bullet, Pain, Royal Republic och Plan Three.

Special appearance: Magnus Betnér.

Galavärdar: Bollnäs-Martin och Peter från Bandit.

Stockholm Ice 2011
Ericsson Globe
Lördag
(Sport/Show)

 Image of Stockholm Ice 2011

Listan på celebriteter vid årets show är lång. Bland andra ser vi Stéphane Lambiel (2 VM-guld och 1 OS-silver), finska världsstjärnan Laura Lepistö (bl a EM-silver och VM-brons 2010), OS-guldmedaljösen Shizuka Arakawa, paråkarna Aliona Sevchenko & Robin Szolkowy, spektakulära isdansparet Sinead & John Kerr samt Ekaterina & Alexander Chesna som tar konståkningen till en högre nivå. Dessutom svenska eliten med Viktoria Helgesson, Adrian Schultheiss, Kristoffer Berntsson och Team Surprise.

Don Pasquale
Operan
Lördag
(Opera)

Image of Don Pasquale 

Är det löjligt att bli kär när man är gammal? Är det politiskt korrekt att i tjugoförsta århundradet skratta åt en komedi om gubbsjuka klädd i artonhundratalets sprudlande skönsång? Donizetti har komponerat spirituell musik till en grym fars om farbrodern som vill gifta sig med en ung flicka. Den klassiska buffaoperan har fått ny svensk text. Vi kan skratta med komedins figurer eller åt oss själva. Och ibland stannar farskarusellen och det lyriska välljudet härskar.

Dustin Expo
Annexet
Lördag
(Mässa)

Image of Dustin Expo 

Den 2 april är mässan öppen för publik.
Fler än 100 tillverkare finns på plats. Kläm och känn på de senaste produktnyheterna, ställ frågor till experterna och ta del av unika mässerbjudanden. Dustin Expo erbjuder även tävlingar och olika seminarium. Missa inte en spännande prylmässa!

Riktiga Män
Maximteatern
Lördag
(Teater)

Image of Riktiga Män  

Stora saker händer på företaget och chefen samlar sina närmaste män. De lämnar kontoret och åker iväg till en tropisk ö över helgen för att tänka friare. Men stämningen förändras snabbt när de förstår att alla kanske inte är kvar när måndagen kommer…

Tommy Körberg, Johan Rheborg, Johan Ulveson och Erik Johansson spelar männen som försöker förstå sig på varandra, sig själva och det motsatta könet (som ingen av dem ännu riktigt verkar ha fått grepp om). Riktiga Män är en mycket annorlunda pjäs för fyra skådespelare och en pianist. Det är en komedi med inslag av slapstick, sång och lite dans.

Riktiga Män kommer ursprungligen från Australien men blev snabbt en internationell succé som spelats för utsålda hus världen över. För översättning av det prisade manuset står DN-krönikören, dramatikern och Augustprisbelönade författaren Bengt Ohlsson. Sångtexterna är tolkade av komikern och kuplettkonnässören Henrik Dorsin.

Denna namnkunniga uppställning av fantastiska män leds naturligtvis av en kvinna. För regin står ingen mindre än Emma Bucht. Mim- och dansregi Dag Andersson. Musikaliskt ansvarig är Joakim Hallin.

Hair
Stockholms Stadsteater
Lördag
(Musikal)

Image of Hair 

Age of Aquarius, Let the Sunshine In, I Got Life…
Absolut odödliga är låtarna i den största rockmusikalen av dem alla, Hair. Om ett
gäng unga hippies i New York i slutet av 60-talet som gör fingret åt vuxenvärldens
normer och begränsningar. Revolt, fritt sex, droger och fred på jorden
– allt är möjligt …

EVE live
PURE Nightclub
Lördag
(Konsert/Club)

Image of EVE 

Lördagen den 2 april besöker världsstjärnan Eve nattklubben PURE för ett liveframträdande av sällan skådat slag! Endast 600 biljetter finns till försäljning så säkra din biljett redan idag!
Biljetter finns ute nu och går att köpa på www.ticnet.se
Kvällens DJ är ingen mindre än Alberto Cañas!

Eve har genom åren sålt över 8 miljoner album över hela världen. Hon har också nått framgång inom mode när hon startade klädmärket “Fetish”. H…on rankades som nummer 46 på VH1:s lista “50 Greatest Women of the video Era”.

Genom åren har Eve arbetat med stora artister så som bla Dr Dre, DMX, Gwen Stefani, Alicia Keys och Pharrell Williams .Eve dök även upp på remixad version av Michael Jacksons “Butterflies”.

Hennes stora genombrott kom 2001 med sin första singel, “Who’s That Girl” som garanterade hennes första internationella framgång. Den andra singeln, “Let Me Blow Ya Mind” (med Gwen Stefani i No Doubt och producerad av Dr Dre blev en enorm succé, med en topp på nummer två på Billboard Hot 100 . Låten vann även en Grammy för Best Rap och sålde småningom platina.

Evas tredje album, Eve-Olution, släpptes sommaren 2002 och nådde nummer sex på Billboard 200. Under tiden blev albumets första singel, “Gangsta Lovin ‘”, med Alicia Keys, en annat nummer två hit på Billboard-listan.

Under 2007 släppte Eve de två stora succélåtarna “Tambourine” och “Give It To You” (featuring Sean Paul). Hon släppte även “All Night Long” som producerades av ingen mindre än Pharrell Williams.

Priser och nomineringar

* BET Awards
o 2001, Best Female Hip-Hop Artist (Winner)
* American Music Awards
o 2003, Favorite Female Hip-Hop Artist (Nominated)
* NAACP Image Awards
o 2000, Outstanding New Artist (Winner)
* Black Reel Awards
o 2005, Best Actress (Independent): The Woodsman (Winner)
* Grammy Awards
o 2002, Best Rap/Sung Collaboration: “Let Me Blow Ya Mind” w/ Gwen Stefani (Winner)
o 2002, Best Rap Album: Scorpion (Nominated)
o 2003, Best Female Rap Solo Performance: “Satisfaction” (Nominated)
* Image Awards
o 2003, Outstanding Supporting Actress in a Motion Picture: Barbershop (Nominated)
o 2004, Outstanding Music Duo or Group (with Mary J. Blige) (Nominated)
o 2005, Outstanding Actress in a Comedy Series: “Eve” (Nominated)
* Lady of Soul Awards
o 2000, Best R&B/Soul or Rap New Artist: “Gotta Man” (Nominated)
o 2000, Best R&B/Soul Female Solo Album of the Year: Let There Be Eve (Winner)** 2000, Best Music Video: “Love Is Blind” (Nominated)
o 2001, Best Music Video: “Who’s That Girl” (Nominated)
* MTV Movie Awards
o 2003, Best Female Breakthrough Performance: Barbershop (Nominated)
* MTV Video Music Awards
o 2000, Best Rap Video: “Love Is Blind” (Nominated)
o 2001, Best Female Video: “Let Me Blow Ya Mind” with Gwen Stefani (Winner)
o 2001, Viewer’s Choice: “Let Me Blow Ya Mind” with Gwen Stefani (Nominated)
o 2001, Best Hip-Hop Video: “Let Me Blow Ya Mind” with Gwen Stefani (Nominated)
o 2007, Best Choreography: “Tambourine” (Nominee)
* MOBO Awards
o 2001, Best Hip-Hop Act (Nominated)
* Soul Train Awards
o 2000, Best New R&B/Soul or Rap Artist: “Gotta Man” (Nominated)
o 2000, Best Music Video: “Hot Boyz” with Missy Elliott, Nas, & Lil’ Mo (Nominated)

WE LOVE SATURDAY – DJ Sean
EGO
Lördag
(Club)

 

Det självklara valet för utgång på lördagar, Nattklubb Ego!

Skriv upp dig på gästlistan genom att skriva upp dig via vår hemsida: www.nattklubbego.se

Se även hemsidan för bordsbokning.

Gästlistan för fri entré fram till 23.30!

Ego | Kammakargatan 22 | Lördagar 22-03

Göteborg

 

 

Obesvarad kärlek
Lisebergsteatern
Lördag
(Teater)

Image of Obesvarad kärlek 

Två av Sveriges största och mest framgångsrika skådespelare på scen samtidigt i succén från Broadway. Hon älskade musik – musiken älskade inte henne -Hur hamnade HAN där? Hennes ackompanjatör Cosme McMoon, spelad av TOMAS VON BRÖMSSEN, är den kunnige musikern som konfronteras med den helt okunniga “sångerskan” och som här berättar hennes historia. Se EVA RYDBERG i den sanna komedin om överklasskvinnan Florence Foster Jenkins som älskade opera och som älskade att sjunga, men som absolut inte kunde sjunga fast hon på fullt allvar trodde det. En sann komedi som tar dig på en resa med härliga skådespelarprestationer och skratt.

Profeten i Västra Götaland
Göteborgs Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of Profeten i Västra Götaland 

En existentiell regionalkomedi.
Arbeta bör man! Småföretagaren John Erlandsson, en man i sina bästa år,  tar sig an ett övermodigt livsprojekt efter en hjärtinfarkt: att sträcka ut en hand och hjälpa andra. Men vad är det att hjälpa? Och kan ett litet mord vara till hjälp?

En existentiell komedi om kris och lycka, i regi av teaterns konstnärliga ledare Anna Takanen. I rollen som Profeten ser vi komikern och allkonstnären Peter Apelgren från Göteborg. För scenografi står Maja Ravn, en av Danmarks främsta scenografer som här kommer att utmana ett folkligt innehåll med en nyskapande form. Pjäsen är specialskriven för Göteborgs Stadsteater av Sofia Fredén.

Publiksuccé: “Ska absolut ses!”, “Gå och se denna pjäs! Härlig drift med coach-samhället och det positiva tänkandet.”, “Från kiknande skratt till bråddjupt allvar.”, “Love it!”, “Jättebra!! häftig blandning mellan komik och allvar”, “gjort med finess”, “Tänkvärd och rolig på samma gång.”

Fåglarna
Göteborgs Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of Fåglarna 

När undergången är nära sätts alla regler ur spel.
På flykt undan katastrofen tvingas tre individer samman. I takt med att de gradvis förlorar kontakten med omvärlden ökar intensiteten i deras inbördes relationer. Det mörka inom dem blir snart ett större hot än katastrofen utanför. Ett nervkittlande relationsdrama inbäddat i en apokalyptisk thriller.

Björn Runge regisserar Conor McPhersons pjäs, baserad på Daphne du Mauriers berömda novell Fåglarna som också är förlagan till Hitchcocks filmklassiker. Peter Lundquist står för stilsäker scenografi.

Björn Runge, en stor profil i filmvärlden, är både manusförfattare och regissör med bla den flerfaldigt guldbaggebelönade Om jag vänder mig om och Mun mot mun, i bagaget. Han var senast aktuell på Göteborgs Stadsteater som dramatiker och regissör för Night Rider. Före det satte han upp Harold Pinters Aska på Nya Studion. 2011 är han också aktuell med långfilmen Happy End.

Robert Gustafssons 25-years jubilee
Liseberg
Lördag
(Show)

Image of Robert Gustafssons 25-years jubilee 

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-årsjubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Han firar sitt jubileum på Rondo tillsammans med bl. a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, “Weiron i ottan”, “Fred Asp”, “illern Göran”, “Tony Rickardsson”, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

Claes Malmberg – Still Alive
Kajskjul 8
Lördag
(Show)

Image of Claes Malmberg - Still Alive 

En kväll. Ett liv. Det är laddat, fartfyllt och helt utan hämningar när Claes Malmberg berättar om sitt liv fram till karaktären Ronny Jönsson. Det blir en rockig krogshow med efterlängtade 70-talsklassiker, allt ackompanjerat av ett sexmannaband. Kvällen börjar med en nostalgisk återförening när Ronny Jönsson, den nu utbildade livsstilscoachen, dyker upp och slår hål på det mesta i tillvaron. En gränslöst rolig helkväll på Kajskjul 8.

ONSLAUGHT
Parken
Lördag
(Konsert)

Image of ONSLAUGHT 

Onslaught @ Gothenburg
Normal price  190 kr
Onslaught @ Gothenburg
Special price, first 150 tickets 160 kr

KATSUMI BIKINI SHOW 2011
PARKEN
Lördag
(Show/Club)

 

Våren är här! Lördag 2 april är det dags för Katsumi och deras modeller att inta Parken! Dessa modeller har bl.a varit i med Moore & Slitz så förvänta er en glödhet kväll utan dess like!
…Katsumi är en av Sveriges sexigaste underklädesbutik för tjejer på nätet. www.katsumi.se

Under kvällen visar Katsumi och deras sexiga modeller det senaste inom bikinis på catwalken.

Katsumi delar ut pris till de med snyggast outfit under kvällen.
– Vad är sexigt för dig?

Där uppe bakom skivspelarna står party DJn Tobbe som kommer spela allt ifrån schlager till senaste danshits!
Där nere blir det fet house med Ramzi Fennan!

Vår uteservering är nu öppen på lördag!

Malmö

 

 

Sci-fi, game & film convention
Stadionmässan Europaporten
Lördag
(Mässa)

 Image of Sci-fi, game & film convention

På Mässan kommer du bl.a. kunna träffa och se: 
-Skådespelare som träffar fans och signerar foton.
-Försäljning och demonstration av div. varor.
-Spelbolag som presenterar nya produkter i vår “Gaming Zone”.

Utställarna kommer från hela världen t.ex. England, Holland, Danmark, Tyskland och USA. Artiklar som säljs och visas på mässan är t.ex. samlarleksaker, filmposters, prylar från Star Wars, Harry Potter & Sagan om ringen, pc- & tv spel, serietidningar, hemmabio, dvd filmer, modeller, filmfoton, rollspel, figurspel, videofilmer, samlarbilder & div. filmrelaterade prylar.

Mässan kommer även att erbjuda andra saker som t.ex. utlottning av biobiljetter, filmposters & andra roliga filmprylar.
VARMT VÄLKOMMNA!

Monty Python’s Spamalot
Nöjesteatern
Lördag
(Teater)

Image of Monty Python's Spamalot 

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Johan Wester – Kung Arthur
Johan Glans – Sir Robin
Adde Malmberg – Sir Lancelot
Bertram Heribertson – Sir Bedevere
Nina Söderquist – Damen i Sjön
Kim Sulocki – Patsy
Robert Rydberg – Sir Galahad
Mattias Linderoth – Prins Herbert

VILKEN HÖGODDSARE!
Luftkastellet, Slagthuset
Lördag
(Teater)

Image of VILKEN HÖGODDSARE!  

Vilken högoddsare! -En makalös återkomst
Efter succén med komedin “Ett makalöst bröllop”, och jubileumsföreställningen “Best of Thomas..”, är Thomas Petersson äntligen tillbaka med en ny sanslöst rolig komedi – “Vilken högoddsare!”
Den här gången blir det med en riktigt stjärnspäckad ensemble! Förutom fjolårets radarpar, Thomas Petersson och Robin Stegmar, ser vi den ständigt aktuella Ing-Marie Carlsson som gjort succé i mängder av teater- och TV framträdanden och otaliga Beck-filmer. På scen finner vi även Birgitta Rydberg, hyllad från musikalen Hairspray och Fredriksdalsteatern. Nu är hon högaktuell med en ledande roll i musikalen Singin´ in the rain på Malmö operan. Anna-Karin Palmgren och Fredrik Olofsson fulländar årets roligaste komikergäng!

LIDA
Moomsteatern
Lördag
(Teater)

Image of LIDA  

Om författaren som trodde att han hade skrivit sin sista bok.
En rysande thriller där kårarna går från kyliga till is, och där publiken kan undfly terrorn lika lite som Paul Sheldon kan.

David Batra – Det här var ju tråkigt
Palladium
Lördag
(Show)

Image of David Batra - Det här var ju tråkigt 

Efter succén med scenversionen av Kvarteret Skatan, som gått för utsålda hus i Stockholm det senaste året, har David Batra känt en otrolig lust att göra något på egen hand.

– Jag har länge haft en dröm om att ta mig tiden att göra en enmansföreställning helt efter eget huvud, utan att behöva kompromissa. Nu är det äntligen dags, säger David.

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker och medverkar regelbundet i Parlamentet i TV4 och På minuten i Sveriges Radio. De senaste åren har han även deltagit i Roast på Berns i Kanal 5 och spelat programledare i SVT:s Morgonsoffan. David har dessutom sommarpratat i Sveriges Radio och skrivit tre böcker, däribland två böcker om lappar; “Den som inte tar bort luddet ska dö”, som hittills sålts i över 200 000 exemplar, och uppföljaren “Det här var ju tråkigt.” som kommer ut i oktober.

– Jag får ofta frågor om vilka lappar jag tycker bäst om så jag får väl passa på att avslöja det, säger David.

Tribute Concert to Totta Näslund
KB
Lördag
(Konsert)

Image of Tribute Concert to Totta Näslund 

Medverkande: Nikke Ström, Bengan Blomgren, Johan Lindström och Johan Håkansson. Gästsångare: Mats Ronander, Dan Hylander, Mattias Hellberg och Tomas Forsell.

Det är snart sex år sedan Totta Näslund, en av våra mest älskade och hyllade musiker, gick bort. En unik röst tystnade alldeles för tidigt, men minnet av honom är starkt och lever vidare. Den 1 april släpps “Mil efter mil – En resa med Totta”. En kärleksfullt skriven och rikligt illustrerad bok, där vänner, musiker, låtskrivare, producenter och artister berättar om sina minnen av Totta.

Boken innehåller också hela 10 CD med 162 låtar, varav 42 är tidigare outgivna. Från 70-tal med Nynningen och Nationalteatern, via 80-talets turnéer med Tottas Bluesband till soloframgångarna på 90- och 2000-talet. I anslutning till utgivningen görs tre exklusiva konserter i Göteborg, Malmö och Stockholm. På scenen hittar vi flera av de musiker och artister som stod Totta närmast – Nikke Ström, Bengan Blomgren, Johan Lindström och Johan Håkansson. Dessutom kommer ett flertal kända gästartister att dyka upp, så som Mats Ronander, Dan Hylander, Mattias Hellberg och Tomas Forsell.

Screamadelica – Lustans Lakejer
Debaser
Lördag
(Konsert)

Image of Screamadelica - Lustans Lakejer 

Ett av Sveriges mest legendariska band – Lustans Lakejer spelar denna kväll!

Dessutom – Christian Lilja (Labrador Records) och Daniel Öhrn (Klubb Ace) gick sommaren 2010 ihop och startade klubben Screamadelica.

På Debaser i Stockholm har de b la bokat in The Morning Benders, The Mary Onettes och nu senast We Are Scientists 3 dec. Med Screamadelica bjuder de på visuella äventyr, fyllt dansgolv till bristningsgräns med dansant rock, galnaste popmusiken och de mest klassiska indiedängorna. Längre fram till våren är det dags för New York och Berlin, men nu närmast är det Malmös tur att få sin dos av Screamadelica!

“ELIXIR” – Lustans Lakejers nya album som släpptes 26 januari gick direkt in Topp #6 på Albumlistan! En platta som bl a belönades med fyra plus av Håkan Steen i Aftonbladet.

Det har gått 30 år sedan LL gav ut sin självbetitlade debutplatta, men de fascinerar fortfarande. På konserten kommer Lustans Lakejer att framföra sånger från det första albumet, nya “Elixir” och alla klassiker däremellan.

Det kan bli en fantastisk afton.

Lustans Lakejer live består av:
Johan Kinde: sång, elektrisk gitarr
Nico: synthesizers, piano
Julian Brandt: elektrisk bas, kör
Lotus: elektrisk gitarr, kör
Carl DeLorian: trummor

All Tomorrow’s House Parties
Inkonst
Lördag
(Club)

Image of All Tomorrow's House Parties 

Under april månad bjuder vi in till två datum med djup rytmisk house. Först ut är fantastiska David Moufang aka Move D, legenden från Heidelberg. Med en mängd hyllade släpp på stilbildande bolag som Smallville, Uzuri, Warp samt egna Source har David befäst sin ställning som en av de främsta producenterna inom modern elektronisk musik. Som DJ är han minst lika intressant. Välkomna till en intim kväll av högkvalitativ house och opretentiös dansupplevelse på Inkonst.

Dagens Aktiviteter

 

 

Stockholm

Könad sprit?
Hours: 10:00 – 16:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Jutta Koether
Hours: 10:00 – 18:00
NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Sarah Moon
Hours: 10:00 – 21:00
Albert Watson
Hours: 10:00 – 21:00
Asplunds rådhus in Gothenburg
Hours: 10:00 – 18:00
Dustin Expo
Hours: 10:00 – 17:00
Vårsalongen 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
Silk in the south
Hours: 11:00 – 15:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Innan det är för sent
Hours: 11:00 – 16:00
(O)mänskligt
Hours: 11:00 – 16:00
Lust & Last
Hours: 11:00 – 17:00
BÖB
Hours: 11:30 – 13:00
Vatten
Hours: 12:00 – 16:00
Bryan Graf – Wildlife Analysis
Hours: 12:00 – 16:00
ULRIKA LÖNNÅ
Hours: 12:00 – 16:00
Klara Soppteater
Hours: 12:00 – 14:00
En handelsresandes död
Hours: 13:00 – 15:00
Tartuffe
Hours: 13:00 – 15:00
Rut & Ragnar
Hours: 14:00 – 16:00
Rising Stars
Hours: 15:00 – 17:00
Peter Dijkstra & Orphei Drängar
Hours: 15:00 – 17:00
Peter Carlsson & Blå Grodorna – A sixteen years jubilee
Hours: 15:00 – 17:30
BRAHMS
Hours: 15:00 – 17:25
LA SOIRÉE featuring stars from La Clique
Hours: 15:00 – 17:00
Sugar- I hetaste laget
Hours: 15:00 – 17:30
Don Pasquale
Hours: 15:00 – 17:00
Romeo & Julia
Hours: 15:30 – 18:00
Riktiga Män
Hours: 16:00 – 18:30
Stockholm Ice 2011
Hours: 16:00 – 18:00
En egen ö
Hours: 16:00 – 18:00
PONTUS WEEKENDS
Hours: 17:00 – 01:00
Svarte Petter
Hours: 18:00 – 19:30
Vargtimmen
Hours: 18:00 – 20:00
The Marriage of Figaro
Hours: 18:00 – 21:20
BRÖDERNA KARAMAZOV
Hours: 18:00 – 20:30
Frank McComb Tributes Donny Hathaway
Hours: 18:00 – 21:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Golden Hits goes 70s
Hours: 18:30 – 22:30
WALLMANS LIVINGROOM
Hours: 18:45 – 23:15
Wallmans Dinnershow – Thank you for the music
Hours: 19:00 – 23:30
Helt enkelt komplicerat
Hours: 19:00 – 21:00
Rising Stars
Hours: 19:00 – 21:00
Romeo & Julia
Hours: 19:00 – 21:00
Hair
Hours: 19:00 – 21:00
Trollflöjten
Hours: 19:00 – 21:00
Schlagerbaren goes 80’s
Hours: 19:00 – 22:20
Bandit Rock Awards
Hours: 19:30 – 22:00
Sugar- I hetaste laget
Hours: 19:30 – 21:00
Riktiga Män
Hours: 19:30 – 22:00
Beneath the raspberry bush
Hours: 19:30 – 21:30
Romeo & Julia
Hours: 19:30 – 22:00
Charlee Porter live
Hours: 20:00 – 23:00
PREMIERE | KLUBB STOCKHOLMSSYNDROMET | FAMILJEN & BRITTA PERSSON & KRIGET!
Hours: 20:00 – 02:00
oOoOO (DJ set)
Hours: 20:00 – 03:00
The Weekend @ The Bridge!
Hours: 21:00 – 03:00
Lars Demian & David Tallroth
Hours: 21:00 – 23:00
Outernational
Hours: 21:00 – 03:00
Clandestino – Fiesta Total Salsa – Viernes Sábados
Hours: 21:00 – 02:00
SOULTRAIN
Hours: 21:00 – 02:00
LA SOIRÉE featuring stars from La Clique
Hours: 21:00 – 23:00
An evening with Peter Jöback
Hours: 21:00 – 23:00
EVE
Hours: 21:00 – 03:00
Magic Slim and the Teardrops
Hours: 21:00 – 00:00
Thieves Like Us, Mighty Clouds (US), SvMK Djs & Jävlafuckyouidiot!
Hours: 21:00 – 03:00
KRIGET & STORMAKTEN & AWAY
Hours: 21:00 – 03:00
LJUST & FRÄSCHT
Hours: 21:00 – 23:00
SGA Clubnight, Official Releaseparty Mr Jones Machine
Hours: 22:00 – 03:00
We ❤ Classix Ft Crona & Seven-i
Hours: 22:00 – 03:00
IMPERIET W. 13 Happy Monday, Lordenzo, Supermercado, Synth A.W and others
Hours: 22:00 – 03:00
24:HRS & GILES SMITH (Secretsundaze/UK)
Hours: 22:00 – 03:00
The Weekend at Laroy with “Hangover-Brunch”
Hours: 22:00 – 03:00
MOLEY | IDA à LE ROUGE
Hours: 22:00 – 01:00
Klubb Kronstadt
Hours: 22:00 – 02:00
The Weekend at Magenta
Hours: 22:00 – 03:00
WE LOVE SATURDAY – DJ Sean
Hours: 22:00 – 03:00
G-SPOT – PLAYA, SOL Y ARENA | DJ EL-BRAVO
Hours: 22:00 – 03:00
Joseph Capriati (Drumcode)
Hours: 22:00 – 03:00
Club KG
Hours: 22:00 – 03:00
KOLLEKTIVET// HIPPOS// LOADED DJs ft. BABA SONIC-PETER// BLACKOUT
Hours: 22:00 – 03:00
The Weekend at Gaudi
Hours: 22:00 – 03:00
Dirty Nights present: Rusty Nails
Hours: 22:00 – 03:00
JOHAN BROLUND / CARLOS & SANDRIEN
Hours: 22:00 – 05:00
The Weekend at SOLIDARITET
Hours: 23:00 – 05:00
The Weekend at Lobbynightclub
Hours: 23:00 – 05:00
Style of Eye
Hours: 23:00 – 03:00
BAR 25, RED ROBIN, SESE & DANNY FABER
Hours: 23:00 – 04:30
Club Soul
Hours: 23:30 – 03:00

 

Göteborg

Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Gränslöst
Hours: 10:00 – 17:00
MARTIN GUSTAVSSON
Hours: 11:00 – 17:00
CARL LARSSON – SINGOALLA
Hours: 11:00 – 17:00
Kimono Fusion
Hours: 12:00 – 17:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Zvea – sånger från ett svunnet sekel
Hours: 12:00 – 14:00
Seeing Nature
Hours: 12:00 – 16:00
Robert Gustafssons 25-years jubilee
Hours: 15:00 – 17:00
Hagmans konditori
Hours: 16:00 – 18:30
Breaking the waves
Hours: 16:00 – 18:45
Obesvarad kärlek
Hours: 16:00 – 18:30
Fauré Requeim
Hours: 18:00 – 20:00
FAUT QU’ON PARLE! [Hamid Ben Mahi, France]
Hours: 18:00 – 21:00
Fåglarna
Hours: 18:00 – 21:00
Profeten i Västra Götaland
Hours: 18:00 – 20:45
Heliga Johanna från slakthusen
Hours: 18:00 – 20:30
Lucia di Lammermoor
Hours: 18:00 – 20:45
Yvonne
Hours: 18:00 – 20:30
ANDERSEN SMITH VINACCIA
Hours: 19:00 – 21:00
Claes Malmberg – Still Alive
Hours: 19:00 – 21:00
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Obesvarad kärlek
Hours: 19:30 – 22:00
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
ONSLAUGHT
Hours: 20:00 – 00:00
BERLINER ZOO Club Night of Extraordinaire
Hours: 20:00 – 03:00
RICE & BEANS presents Notch live on stage!
Hours: 21:00 – 03:00
Robert Gustafssons 25-years jubilee
Hours: 21:00 – 23:00
ARMAND MIRPOUR & BEDROOM EYES
Hours: 22:00 – 01:00
Saturday Upstairs | DJ MIKAEL SJÖSTRÖM (CH)
Hours: 22:00 – 03:00
KATSUMI BIKINI SHOW 2011
Hours: 22:00 – 05:00
Andreas Mattsson
Hours: 22:00 – 00:00
Yaki-Da | Week 13 | CAMERA OBSCURA | ANTON KRISTANSSON | SLYNKÖREN | JAFAR
Hours: 22:00 – 03:00
Beat – Dj Iris
Hours: 23:58 – 04:00

 

Malmö

Rastgård – Ola Åstrand
Hours: 10:00 – 16:00
Den hållbara staden
Hours: 10:00 – 16:00
Spelar roll
Hours: 10:00 – 16:00
SPÅR
Hours: 10:00 – 16:00
Sci-fi, game & film convention
Hours: 10:00 – 18:00
Marcel Duchamp
Hours: 11:00 – 18:00
REDISCOVERED PHOTOGRAPHY OF LÁSZLÓ MOHOLY-NAGY
Hours: 11:00 – 17:00
WALEAD BESHTY – a diagram of forces
Hours: 11:00 – 17:00
ÅKE HEDSTRÖM – Connection Malmö Konsthall
Hours: 11:00 – 17:00
Den tidiga modernismen: 1900-1920
Hours: 11:00 – 18:00
Christian Andersson
Hours: 11:00 – 18:00
Minimässa terapi och friskvård
Hours: 11:00 – 16:00
Marie Sandberg
Hours: 12:00 – 15:00
Tête à tête
Hours: 14:00 – 15:00
Springconcert with The Royal Fire Brigade Band
Hours: 15:00 – 17:40
Utlottningen
Hours: 15:00 – 16:10
Monty Python’s Spamalot
Hours: 15:00 – 17:00
VILKEN HÖGODDSARE!
Hours: 16:00 – 18:10
David Batra – Det här var ju tråkigt
Hours: 16:00 – 18:00
Utlottningen
Hours: 17:30 – 18:40
Leap Second
Hours: 18:00 – 19:30
Springconcert with The Royal Fire Brigade Band
Hours: 19:00 – 21:40
Future Shorts
Hours: 19:00 – 23:00
VILKEN HÖGODDSARE!
Hours: 19:30 – 21:40
Monty Python’s Spamalot
Hours: 19:30 – 21:30
MARGIT MUSIC
Hours: 19:30 – 00:00
David Batra – Det här var ju tråkigt
Hours: 20:00 – 22:00
Release of Brickhouse’s new album “Yesterday Revisited”
Hours: 20:00 – 01:00
Tribute Concert to Totta Näslund
Hours: 20:00 – 22:00
Bloosblasters
Hours: 20:00 – 23:00
HYLLAD! & Bookrelease – Rikets Sal
Hours: 21:00 – 23:00
LIDA
Hours: 21:00 – 23:00
Klubb Persia – Ride The Magic Carpet!
Hours: 22:00 – 03:00
Screamadelica – Lustans Lakejer
Hours: 22:30 – 00:30
KB Nightclub
Hours: 23:00 – 03:00
Spring Party at Babel
Hours: 23:00 – 03:00
WONK
Hours: 23:00 – 03:00
All Tomorrow’s House Parties
Hours: 23:00 – 04:00

 

Oslo

1001 Natt – Oslo Magedansfestival 2011
Hours: 00:00 – 00:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Rubens – van Dyck – Jordaens. Barokk fra Antwerpen
Hours: 11:00 – 17:00
Astrup Fearnley Samlingen – Rotasjoner #2
Hours: 12:00 – 17:00
Dan Colen – Peanuts
Hours: 12:00 – 17:00
8 × Made in China – Ny kinesisk arkitektur
Hours: 12:00 – 17:00
KORK Super Saturday
Hours: 15:00 – 18:00
Never The Bride
Hours: 16:00 – 18:00
Totti Bergh Kvartett
Hours: 16:00 – 18:00
WE WILL ROCK YOU
Hours: 16:30 – 19:00
I LOVE YOU, YOU ARE PERFECT, BUT YOU SHOULD NOT …
Hours: 18:00 – 20:00
Penguins in the Sahara
Hours: 18:00 – 20:10
Pseudo Noesis
Hours: 18:00 – 20:00
Fanny & Alexander
Hours: 18:00 – 21:00
THE PRODUCERS
Hours: 18:00 – 20:00
Wallmans Dinnershow
Hours: 18:55 – 22:55
Superheroes
Hours: 19:00 – 21:00
Pernille Sørensen – Flink Pike
Hours: 19:00 – 20:10
BELLE AND SEBASTIAN
Hours: 19:00 – 22:00
Tribute to Simon & Garfunkel
Hours: 19:30 – 22:00
MEN DA MÅ DU HA
Hours: 20:00 – 22:00
RAMMSUND- FAREWELL CONCERT
Hours: 21:00 – 00:00
WE WILL ROCK YOU
Hours: 21:00 – 23:30
Fjorden Baby
Hours: 21:00 – 00:00
Kristin Asbjørnsen Ensemble
Hours: 21:00 – 00:00
Bare Egil Band & Bare Egil coverband
Hours: 21:00 – 00:00
Stand Up @ Klubbscenen
Hours: 21:00 – 23:00
Pernille Sørensen – Flink Pike
Hours: 21:00 – 22:10
MOGWAI
Hours: 21:00 – 00:00
Girls with Guitars
Hours: 22:00 – 00:00
Club Juicy
Hours: 23:00 – 03:00

 

Köpenhamn

Bob Dylan. The Brazil Series
Hours: 10:00 – 17:00
Louisiana on Paper: Al Taylor
Hours: 11:00 – 18:00
Madame Butterfly
Hours: 12:00 – 14:40
COPENHAGEN INK FESTIVAL
Hours: 12:00 – 02:00
Misantropen
Hours: 15:00 – 17:00
Wicked
Hours: 15:00 – 17:40
Nattergalen
Hours: 16:00 – 18:00
Bob Dylan theater concert
Hours: 16:00 – 18:00
Life is a dream
Hours: 17:00 – 19:00
New voices
Hours: 17:00 – 18:30
Vita and Virginia
Hours: 17:00 – 19:00
HVID MAGI
Hours: 17:00 – 19:00
WALLMANS CIRKUSBYGNINGEN
Hours: 18:30 – 23:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Emergenza Festival
Hours: 19:30 – 01:00
My Fair Lady
Hours: 19:30 – 22:45
Slaraffenland & Jomi Massage
Hours: 20:00 – 22:00
AN EVENING WITH CHARLIE HUNTER
Hours: 20:00 – 00:00
A legend
Hours: 20:00 – 22:15
Wicked
Hours: 20:00 – 22:40
The Burning
Hours: 21:00 – 00:00
Zaki & orkester unplugged
Hours: 21:00 – 00:00
Fallulah
Hours: 21:00 – 00:00
The Claudia Quintet
Hours: 21:00 – 00:00
I Go Shout Plenty
Hours: 21:00 – 03:00
KarriereKanonen m. The Bang Bang Brain, In Memoirs, The Jellies
Hours: 21:00 – 00:00
KEBNEKAJSE (S)
Hours: 21:00 – 00:00
Michael Monroe
Hours: 21:00 – 00:00
Sahra da Silva & the Jagged Soul
Hours: 22:00 – 00:00
Svedhytten
Hours: 23:00 – 05:00

Leave a comment