Thursday the 31st of March in Swedish

Stockholm 

 

Opera Light
Boulevardteatern
Torsdag
(Operett)

Image of Opera Light 

Följ med oss på en hänförande resa i Operettens fantastiska värld. Älskade kända melodier ur ”Glada Änkan”,”Cirkusprinsessan”,”Mariza”, Läderlappen”,”Kiss me Kate”, m.m.
Glamourösa kostymer, vackra röster, humor och dans.

Artisterna känner ni igen, de har förekommit flitig på olika huvudscener tillsammans i Stockholms Operettensemble på Boulevardteatern de senaste 10 åren.

Medverkande: Alla Luks, Mattias Nilsson, Karin Nybom, Lars Fager, Fredric Hellgren/Robert Gherman, Peder Lewin, Dana Cinne, Andrej Bond, Maria Olofsson, Isabel Blommé.

Hair
Stockholms Stadsteater
Torsdag
(Musikal)

 Image of Hair

Age of Aquarius, Let the Sunshine In, I Got Life…
Absolut odödliga är låtarna i den största rockmusikalen av dem alla, Hair. Om ett
gäng unga hippies i New York i slutet av 60-talet som gör fingret åt vuxenvärldens
normer och begränsningar. Revolt, fritt sex, droger och fred på jorden
– allt är möjligt …

Riktiga Män
Maximteatern
Torsdag
(Teater)

Image of Riktiga Män  

Stora saker händer på företaget och chefen samlar sina närmaste män. De lämnar kontoret och åker iväg till en tropisk ö över helgen för att tänka friare. Men stämningen förändras snabbt när de förstår att alla kanske inte är kvar när måndagen kommer…

Tommy Körberg, Johan Rheborg, Johan Ulveson och Erik Johansson spelar männen som försöker förstå sig på varandra, sig själva och det motsatta könet (som ingen av dem ännu riktigt verkar ha fått grepp om). Riktiga Män är en mycket annorlunda pjäs för fyra skådespelare och en pianist. Det är en komedi med inslag av slapstick, sång och lite dans.

Riktiga Män kommer ursprungligen från Australien men blev snabbt en internationell succé som spelats för utsålda hus världen över. För översättning av det prisade manuset står DN-krönikören, dramatikern och Augustprisbelönade författaren Bengt Ohlsson. Sångtexterna är tolkade av komikern och kuplettkonnässören Henrik Dorsin.

Denna namnkunniga uppställning av fantastiska män leds naturligtvis av en kvinna. För regin står ingen mindre än Emma Bucht. Mim- och dansregi Dag Andersson. Musikaliskt ansvarig är Joakim Hallin.

Ron Carter “Golden Striker Trio”
Fasching
Torsdag
(Konsert)

Image of Ron Carter "Golden Striker Trio" 

Ron Carter är ett levande bevis på att även de gamla katterna tar jazzen vidare. Efter att I stort sett hela sitt liv ha spelat med jazzhistoriens stjärnor som Miles Davis, Herbie Hancock, Eric Dolphy, Horace Silver & Freddie Hubbard för att nämna några, har han nu utvecklat en oerhört spännande trio som utforskar nya marker. Kammarjazz är ett för artigt och snävt begrepp då denna musik skulle rasera väggarna I vilken genrekammare som helst. Samtidigt är det dynamisk, sensible jazz av en trio som inte bara är historisk men som även spelar för idag. Carter anses vara en av de mest inspelade bassisterna genom tiderna med sina dryga 2,500 skivinspelningar I ryggen där han medverkat på skivor med alla från bossanovakungen Antonio Carlos Jobim till hiphoppionjärerna
i A Tribe Called Quest. Bered er på en kväll som kommer att etsa sig fast I minnet!

Michael Monroe
Debaser Slussen
Torsdag
(Konsert)

Image of Michael Monroe 

Som frontfigur i banbrytande glambandet Hanoi Rocks så är Michael Monroe ansvarig för en stor del av den hårdrocken som släpptes lös i Los Angeles på åttiotalet. Band som Guns N’ Roses hade knappast existerat i samma form utan Hanoi Rocks och en ändlös ström av sprethåriga hårdrockare tycktes sig ha hittat ett hem i deras musik.

Under sin storhetstid så gjorde Hanoi Rocks stora turnéer runt om i världen, jobbade med monsterproducenten Bob Ezrin (Kiss, Pink Floyd, Aerosmith) och hade singlar som klättrade på listorna. Hanoi Rocks hade världen under sina fötter och framtiden såg ljus ut. Men när deras trummis Razzle och Vince Neil från Mötley Crüe kraschade med sin bil efter en fest och Razzle dessvärre dog kom allt till ett abrupt slut. Kommande turnéer ställdes in så när som på två spelningar. En av dessa var en tv-sänd gala, Europe A-Go-Go, som sågs av mer än 200 miljoner tv-tittare!

Försök att fortsätta med Hanoi Rocks gjordes men glöden hade falnat och Monroe satsade på en solokarriär istället. Kontrakt skrevs med storbolag och Monroe spelade in sitt debutalbum. En god vän och stjärna på väg upp gästade albumet – Axl Rose. Plattan skapade ett antal mindre hits och han fortsatte att turnera världen runt.

Till dags dato har Monroe släppt sju album och medverkat på ett flertal andra skivor, däribland Guns N’ Roses, “Use Your Illusion”. Hanoi Rocks har återförenats och gjort en succéartad comeback 2002 och förra året satte Monroe ihop nytt band ihop med medlemmar från Danzig, Samhain och The Wildhearts. Tillsammans med producenten Jack Douglas (Aerosmith) har The Michael Monroe Band, som de kallar sig, spelat in sitt debutalbum som är att vänta i vår.

Till Sverige kommer Michael Monroe och band till Debaser Slussen i Stockholm och en svettig show är att förvänta sig!

Fally Ipupa
Göta Källare
Torsdag
(Konsert)

Image of Fally Ipupa 

Ett smakprov inför kvällen

LJUST & FRÄSCHT
Berns
Torsdag
(Show)

Image of LJUST & FRÄSCHT 

Inredningsintresset är större än väntat och publiktrycket stort på krogshowen Ljust & fräscht med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert. Krogshowen utökas därför med nio nya föreställningar i mars och april 2011 på Berns Salonger i Stockholm.

BANGALORE PREMIERE // DOPPELBANGERS // 90’S
SPY BAR
Torsdag
(Club)

 

*PREMIÄR*

Torsdagen den 31 mars har vi, Doppelbangers, Luca Deasti & Billie Josephson, premiär för vår månadsklubb BANGALORE 90’s, 90-tals klubb! Vi kommer spela disco, dance och trance ifrån årtiondet och sporta Buffalo skor, jazztights och hårmascara. Kommer bli asfeeeet.

Lite andra överaskningar på det också.

Göteborg

 

 

Stjärnan
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

Image of Stjärnan 

Vilka ska få äta på slottet medan vi andra tittar på?
Varför proppar vi oss fulla med bilder av god mat och människor som läxar upp varandra? Varför är det så viktigt att bedöma varandra – och att bedöma om servicen var god? Vilka är egentligen Stjärnorna – och vilken historia vill vi att de ska berätta? Nu låter vi skådespelarna på Göteborgs stadsteater i ordets rätta bemärkelse tar plats på scen! I en romantisk och farlig festlighet om allas våra stjärndrömmar och drömmar om utvaldhet.

Dramatikern och regissören Sisela Lindblom skrev den uppmärksammade romanen De skamlösa och har bland mycket annat tidigare varit konstnärlig ledare på Boulevardteatern.

Obesvarad kärlek
Lisebergsteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of Obesvarad kärlek

Två av Sveriges största och mest framgångsrika skådespelare på scen samtidigt i succén från Broadway. Hon älskade musik – musiken älskade inte henne -Hur hamnade HAN där? Hennes ackompanjatör Cosme McMoon, spelad av TOMAS VON BRÖMSSEN, är den kunnige musikern som konfronteras med den helt okunniga “sångerskan” och som här berättar hennes historia. Se EVA RYDBERG i den sanna komedin om överklasskvinnan Florence Foster Jenkins som älskade opera och som älskade att sjunga, men som absolut inte kunde sjunga fast hon på fullt allvar trodde det. En sann komedi som tar dig på en resa med härliga skådespelarprestationer och skratt.

Profeten i Västra Götaland
Göteborgs Stadsteater
Torsdag
(Teater)

Image of Profeten i Västra Götaland 

En existentiell regionalkomedi.
Arbeta bör man! Småföretagaren John Erlandsson, en man i sina bästa år,  tar sig an ett övermodigt livsprojekt efter en hjärtinfarkt: att sträcka ut en hand och hjälpa andra. Men vad är det att hjälpa? Och kan ett litet mord vara till hjälp?

En existentiell komedi om kris och lycka, i regi av teaterns konstnärliga ledare Anna Takanen. I rollen som Profeten ser vi komikern och allkonstnären Peter Apelgren från Göteborg. För scenografi står Maja Ravn, en av Danmarks främsta scenografer som här kommer att utmana ett folkligt innehåll med en nyskapande form. Pjäsen är specialskriven för Göteborgs Stadsteater av Sofia Fredén.

Publiksuccé: “Ska absolut ses!”, “Gå och se denna pjäs! Härlig drift med coach-samhället och det positiva tänkandet.”, “Från kiknande skratt till bråddjupt allvar.”, “Love it!”, “Jättebra!! häftig blandning mellan komik och allvar”, “gjort med finess”, “Tänkvärd och rolig på samma gång.”

Claes Malmberg – Still Alive
Kajskjul 8
Torsdag
(Show)

Image of Claes Malmberg - Still Alive 

En kväll. Ett liv. Det är laddat, fartfyllt och helt utan hämningar när Claes Malmberg berättar om sitt liv fram till karaktären Ronny Jönsson. Det blir en rockig krogshow med efterlängtade 70-talsklassiker, allt ackompanjerat av ett sexmannaband. Kvällen börjar med en nostalgisk återförening när Ronny Jönsson, den nu utbildade livsstilscoachen, dyker upp och slår hål på det mesta i tillvaron. En gränslöst rolig helkväll på Kajskjul 8.

Manowar(US)
Trädgår’n
Torsdag
(Konsert)

Image of Manowar(US) 

Amerikanska Manowar är ett av världens största heavy metal-band och de är vana att spela inför tiotusentals åskådare. Men för att fira releasen av Battle Hymns 2011 gör bandet ett fåtal mycket intima spelningar över världen. Den 29 mars kommer de att stå på scen på Trädgårn i Göteborg. De kommer då att framföra hela Battle Hymns-plattan samt mängder av andra Manowar-klassiker. Biljetter till denna exklusiva spelning släpps måndagen den 24 januari.

Ända sedan debutplattan 1982 har Manowar varit de allra största förkämparna för äkta heavy metal. De undertecknade sitt första skivkontrakt med sitt eget blod, både Orson Welles och Sir Christopher Lee har medverkat på bandets skivor, de har spelat in en låt på 16 olika språk och de har startat sin egen festival. Med legendariska plattor som ”Into Glory Ride” och ”Sign Of The Hammer” har Manowar etablerat sig som ett av de allra mest populära hårdrocksbanden genom tiderna. För att citera bandet själva ut låten ”Kings Of Metal”:
”Other bands play, Manowar kills!”

Adept
Brewhouse
Torsdag
(Konsert)

Image of  Adept  

Den 31 mars kommer Adept till Göteborg tillsammans med brittiska While She Sleeps och svenska Walking With Strangers.

Mycket har hänt Adept de senaste åren. Efter ett par års turnerande sedan debutalbumet “Another Year of Disaster”, gick bandet in i studion med höga förväntningar omkring sig. Tillsammans med producenten Fredrik Nordström, känd för sitt arbete med Bring Me The Horizon, In Flames m fl, har de skapat en uppföljare rotad i hardcore och metal men med en fin popådra och en egen identitet. Ett album med styrka att ta bandet till helt nya nivåer inom den moderna metalmusiken.
Nya albumet “Death Dealers” släpps världen över i början av mars. Innan det turnerar de Europa tillsammans med amerikanska A Day to Remember

Robert Gustafssons 25-years jubilee
Liseberg
Torsdag
(Show)

Image of Robert Gustafssons 25-years jubilee 

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-årsjubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Han firar sitt jubileum på Rondo tillsammans med bl. a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, “Weiron i ottan”, “Fred Asp”, “illern Göran”, “Tony Rickardsson”, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

NORLIE & KKV | CLUB OBSESSION
BERSÅ
Torsdag
(Club)

 

Duon Norlie & KKV släpper nu sin singel *Pressad av Tid*. En mycket
välproducerad låt med vassa texter och ljuvlig sång som får hela svenska
folket att sjunga med.

Norlie & KKV har precis blivit utsedda till “Månadens Artist” av MTV och
Comviq. Detta innebär att Norlie & KKV och deras nya singel *Pressad av
Tid *kommer att presenteras på Comviq/Tele2s hemsida där deras kunder får
ladda ner låten alldeles gratis och vinna biljetter till en stor
spelning/fest de har tillsammans med Lazee i Norrköping. Det kommer även
att
rulla en TV spott flitigt på MTV samt en längre intervju med killarna som
kommer att ligga uppe på MTVs hemsida. Lanseringen sker den 14 mars.

Förövrigt så släpper Norlie & KKV sitt debutalbum *En Stor Del Av
Någonting* senare i år som kommer att gästas av flera spännande och
väletablerade artister.

Malmö

 

 

TRUMPET VIRTUOSO
Malmö Konserthus
Torsdag
(Klassiskt)

Image of TRUMPET VIRTUOSO  

Tobias Broström har skrivit något som är helt nytt för trumpetmusiken, med elektronik i ett så långt verk. Det är inspirerande och utmanande för mig som trumpetare. Håkan uruppförde konserten i Gävle för några år sedan, när Tobias var hustonsättare där. Med Thomas Söndergård, liksom Tobias själv slagverkare, som har känsla för rytm och är speciellt kunnig och trygg i den nutida musiken blir det här riktigt bra. Tobias medverkar också själv och sköter det elektroniska. Och så ska det bli roligt att göra Sibelius tvåa igen. Den har något som alla gillar.

LIDA
Moomsteatern
Torsdag
(Teater)

 Image of LIDA

Om författaren som trodde att han hade skrivit sin sista bok.
En rysande thriller där kårarna går från kyliga till is, och där publiken kan undfly terrorn lika lite som Paul Sheldon kan.

Medealand
Malmö Stadsteater
Torsdag
(Teater)

Image of Medealand 

”Tar sömntabletter. Tar för många sömn­tabletter. Är suicid. ­Berättar för alla som vill höra att hennes älskade ska dö för att han har försökt döda henne. Saknar själ. Saknar allt. Är utan ort. Är utan kärlek. Utan Jason.”

Hur litet är steget från våldsam passion till livsfarligt hat? Medealand är en modern version av Euripides tvåtusenåriga drama Medea – teaterhistoriens svartaste skilsmässa.

Sara Stridsberg är en av Sveriges mest spännande författare och flerfaldigt prisbelönad. Bland annat har hon tilldelats Nordiska Rådets litteraturpris 2007.

Sham 69
KB
Torsdag
(Konsert)

 Image of Sham 69

Efter att ha inlett som Bay City Rollers- och Gary Glitter-imitatörer släppte Sham 69 släppte sin första singel, “I Don’t Wanna” i augusti 1977, producerad av John Cale från Velvet Underground.

I januari 1978 gjorde britterna skivdebut med “Borstal Breakout”, som följdes av “UK singles chart”-succén “Angels With Dirty Faces” och “If the Kids Are United”. Låtarna kom från bandets debutalbum “Tell Us the Truth”. Bandet hade fortsatta framgångar med “Hurry Up Harry” som var från deras andra LP och första hela studioalbum, “That’s Life”.

RAEKWON (WU TANG CLAN/US) LIVE
Babel
Torsdag
(Konsert/Club)

Image of RAEKWON (WU TANG CLAN/US) LIVE 

Babel & THE BOOM BAP® presenterar stolt RAEKWON (WU TANG CLAN), Shaolin vs Wu Tang Album Tour. Frontmannen Raekwon från Wu Tang Clan, den högst ansedda såväl som mest kommersiellt framgångrika gruppen som hiphop någonsin har skådat, kommer till Babel och Malmö.

Wu Tang Clan steg fram under 90-talets första hälft, tog över och vände helt upp och ner på hiphopvärlden med sin kung fu-films inspirerade framtoning, sitt smutsiga sound och spektakulära texter. Gruppens debutplatta Enter the 36 Chambers och Raekwons solodebut Only Built 4 Cuban Linx är självklara inslag på alla seriösa hiphopfans eller utövares absoluta topplista.

Gruppens högst ansedda och mest konsekventa medlem Raekwon landar i Malmö torsdagen den 31 mars och kommer till Babel för att dela med sig av det legendariska arv som han tillsammans med Wu Tang Clan står för. På nya skivan Shaolin vs. Wu Tang gästas Raekwon av bland annat, NAS, Busta Rhymes, Black Thought, Estelle och Rick Ross. Bakom produktionerna står storheter som Kanye West, Pete Rock, Scarm Jones och Bronze Nazareth.

För mindre än två år sedan stod Raekwon för den mest efterlängtade och uppmärksammade comebacken 2009 med den officiella uppföljaren till sin debut Only Built 4 Cuban Linx. Only Built 4 Cuban Linx pt. II utsågs 2009 till årets hiphopalbum hos så gott som samtliga hiphoporienterade musikskribenter, hemsidor och bloggar. Raekwon hamnade exempelvis som enda hiphopakt på TIME Magazines Top 10 Albums-lista 2009. 2010 var det dags för ytterligare ett prisat skivsläpp, Wu Massacre, tillsammans med Methodman och Ghostface Killah.

Torsdagen 31 mars står en levande legend på Babels scen. Vi vet att ni är många som har väntat länge på detta tillfälle att få uppleva magin som är Raekwon och Wu Tang Clan. Malmös hiphopresidenter THE BOOM BAP® (Dj Rome & Dj Beneaf) agerar värdar under kvällen med support innan och efter konserten för att göra din kväll och upplevelse total.

Dagens Aktiviteter

 

 

Stockholm

NASA – A Human Adventure
Hours: 10:00 – 18:00
Albert Watson
Hours: 10:00 – 21:00
Jutta Koether
Hours: 10:00 – 18:00
Innan det är för sent
Hours: 10:00 – 17:00
Sarah Moon
Hours: 10:00 – 21:00
Asplunds rådhus in Gothenburg
Hours: 10:00 – 18:00
Könad sprit?
Hours: 10:00 – 16:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Silk in the south
Hours: 10:00 – 16:00
North American Indians
Hours: 11:00 – 17:00
Lust & Last
Hours: 11:00 – 17:00
Vatten
Hours: 11:00 – 18:00
Skimrande silver
Hours: 11:00 – 17:00
Vårsalongen 2011
Hours: 11:00 – 17:00
Bringing the World Home
Hours: 11:00 – 17:00
Björnen
Hours: 12:00 – 14:00
ULRIKA LÖNNÅ
Hours: 12:00 – 18:00
(O)mänskligt
Hours: 12:00 – 17:00
En egen ö
Hours: 12:00 – 14:00
Klara Soppteater
Hours: 12:00 – 14:00
Opera Light
Hours: 14:00 – 16:00
Vargtimmen
Hours: 18:00 – 20:00
Beyond Retros Sofo-night – Vernissage with Jessica Silversaga
Hours: 18:00 – 21:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Golden Hits goes 70s
Hours: 18:30 – 22:30
PONTUS THIRSTDAYS
Hours: 19:00 – 01:00
Helt enkelt komplicerat
Hours: 19:00 – 21:00
Mormors svarta ögon
Hours: 19:00 – 21:00
Schlagerbaren goes 80’s
Hours: 19:00 – 22:20
The.Blacklist – releaseparty with Backdraft
Hours: 19:00 – 01:00
Idlaflickorna
Hours: 19:00 – 20:00
BRÖDERNA KARAMAZOV
Hours: 19:00 – 21:30
Trollflöjten
Hours: 19:00 – 21:00
Hair
Hours: 19:00 – 21:00
Bonden i Stan Version 3.0 The Show Must Go On
Hours: 19:00 – 22:00
Wallmans Dinnershow – Thank you for the music
Hours: 19:00 – 23:30
In the pavilion
Hours: 19:00 – 21:00
Love potion
Hours: 19:00 – 21:20
Ron Carter “Golden Striker Trio”
Hours: 19:00 – 22:00
The Marriage of Figaro
Hours: 19:00 – 22:20
Peter Carlsson & Blå Grodorna – A sixteen years jubilee
Hours: 19:00 – 21:30
Rising Stars
Hours: 19:00 – 21:00
Riktiga Män
Hours: 19:30 – 22:00
Romeo & Julia
Hours: 19:30 – 22:00
Vilde Frang plays Lalo
Hours: 19:30 – 22:00
Releaseparty SoFo
Hours: 20:00 – 01:00
LA SOIRÉE featuring stars from La Clique
Hours: 20:00 – 22:00
BigBenStandUpThursday
Hours: 20:00 – 22:30
Laughs At The Liffey
Hours: 20:00 – 23:00
LJUST & FRÄSCHT
Hours: 21:00 – 23:00
Michael Monroe
Hours: 21:00 – 23:00
HAFFLA THURSDAYS – DJ MARIMBA, JEXPERT & SOCA DENNIS!!!!
Hours: 21:00 – 01:00
Fally Ipupa
Hours: 21:00 – 00:00
Apache Beat
Hours: 21:30 – 23:00
IMPERIET W. 13 Happy Monday, Lordenzo, Supermercado, Synth A.W and others
Hours: 22:00 – 03:00
SAINT JUDE
Hours: 23:00 – 03:00
The Weekend at SOLIDARITET
Hours: 23:00 – 05:00
BANGALORE PREMIERE // DOPPELBANGERS // 90’S
Hours: 23:30 – 05:00

 

Göteborg

Lyda, leka, lära
Hours: 10:00 – 17:00
Gränslöst
Hours: 10:00 – 17:00
Goebbels käft i brun bakelit – an exhibition on the radio and people’s home
Hours: 10:00 – 17:00
18th century Gothenburg
Hours: 10:00 – 17:00
MARTIN GUSTAVSSON
Hours: 11:00 – 18:00
CARL LARSSON – SINGOALLA
Hours: 11:00 – 18:00
Destination X
Hours: 12:00 – 17:00
Zvea – sånger från ett svunnet sekel
Hours: 12:00 – 14:00
Kimono Fusion
Hours: 12:00 – 17:00
Yvonne
Hours: 13:00 – 14:50
Breaking the waves
Hours: 19:00 – 21:45
Profeten i Västra Götaland
Hours: 19:00 – 21:45
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Heliga Johanna från slakthusen
Hours: 19:00 – 21:30
Manowar(US)
Hours: 19:00 – 21:00
Stjärnan
Hours: 19:00 – 21:00
Claes Malmberg – Still Alive
Hours: 19:00 – 21:00
Silent movie with original music by Richard Strauss
Hours: 19:30 – 21:30
Obesvarad kärlek
Hours: 19:30 – 22:00
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
THORSTEN FLINCK & KENNY HÅKANSSON
Hours: 19:30 – 21:30
DYNAMIT
Hours: 20:00 – 02:00
Adept
Hours: 20:00 – 22:00
GÖTT I MÖSSAN COMEDY CLUB
Hours: 20:00 – 22:00
AJATTRA
Hours: 20:00 – 00:00
NORLIE & KKV | CLUB OBSESSION
Hours: 21:00 – 03:00
Robert Gustafssons 25-years jubilee
Hours: 21:00 – 23:00
SHUFFLE – JOEL MAGNUSSON – THURSDAYS
Hours: 22:00 – 03:00
Thursdayclub
Hours: 22:00 – 03:00
LOUNGE(S)// THURSDAY//MICRO
Hours: 22:00 – 03:00

 

Malmö

Rastgård – Ola Åstrand
Hours: 10:00 – 16:00
Den hållbara staden
Hours: 10:00 – 16:00
Spelar roll
Hours: 10:00 – 16:00
SPÅR
Hours: 10:00 – 16:00
Christian Andersson
Hours: 11:00 – 18:00
Marcel Duchamp
Hours: 11:00 – 18:00
REDISCOVERED PHOTOGRAPHY OF LÁSZLÓ MOHOLY-NAGY
Hours: 11:00 – 17:00
WALEAD BESHTY – a diagram of forces
Hours: 11:00 – 17:00
Den tidiga modernismen: 1900-1920
Hours: 11:00 – 18:00
ÅKE HEDSTRÖM – Connection Malmö Konsthall
Hours: 11:00 – 17:00
Marie Sandberg
Hours: 12:00 – 18:00
Preview
Hours: 19:00 – 21:00
Medealand
Hours: 19:00 – 21:40
Roger Berg Big Band
Hours: 19:00 – 21:00
Torsten’s Show
Hours: 19:00 – 20:05
LIDA
Hours: 19:00 – 21:00
Tre Systrar
Hours: 19:00 – 21:30
Leap Second
Hours: 19:00 – 20:30
TRUMPET VIRTUOSO
Hours: 19:30 – 21:30
Sham 69
Hours: 20:00 – 23:00
Kayser Staffay and the Royal Scam
Hours: 20:00 – 22:00
Lennie Norman, Eric Löwenthal @ La Couronne
Hours: 20:00 – 22:00
Andreas Mattssons
Hours: 21:00 – 23:00
Blow Up
Hours: 21:00 – 22:00
RAEKWON (WU TANG CLAN/US) LIVE
Hours: 21:30 – 03:00
Syket
Hours: 21:30 – 00:00
MORE FIRE! Wisemen Sound System and Friends
Hours: 22:00 – 03:00
Club Connection
Hours: 22:00 – 03:00

 

Oslo

Rubens – van Dyck – Jordaens. Barokk fra Antwerpen
Hours: 10:00 – 18:00
8 × Made in China – Ny kinesisk arkitektur
Hours: 11:00 – 17:00
Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Astrup Fearnley Samlingen – Rotasjoner #2
Hours: 12:00 – 17:00
Dan Colen – Peanuts
Hours: 12:00 – 17:00
Wallmans Dinnershow
Hours: 18:55 – 22:55
Fanny & Alexander
Hours: 19:00 – 22:00
THE PRODUCERS
Hours: 19:00 – 21:00
Superheroes
Hours: 19:00 – 21:00
BIGBANG
Hours: 19:00 – 23:00
Pernille Sørensen – Flink Pike
Hours: 19:00 – 20:10
BankeRått
Hours: 19:30 – 21:30
Our short arms
Hours: 19:30 – 21:30
OF – Tsjaikovskij
Hours: 19:30 – 21:00
THE ARK
Hours: 20:00 – 22:00
TOMMY TOKYO
Hours: 20:00 – 22:00
Elvira Nikolaisen
Hours: 20:00 – 22:00
Huntsville
Hours: 20:00 – 22:00
I LOVE YOU, YOU ARE PERFECT, BUT YOU SHOULD NOT …
Hours: 20:00 – 22:00
Magnolia Jazzband
Hours: 20:00 – 22:00
MEN DA MÅ DU HA
Hours: 20:00 – 22:00
DJ F.M.C (SoundsGood)
Hours: 21:00 – 01:00
The precision of freedom
Hours: 21:00 – 23:00
Vishnu
Hours: 22:00 – 00:00
Shake! presents: DJ BRIGHT E’s
Hours: 22:00 – 03:00

 

Köpenhamn

Bob Dylan. The Brazil Series
Hours: 10:00 – 17:00
WALLMANS CIRKUSBYGNINGEN
Hours: 18:30 – 23:00
Wicked
Hours: 19:30 – 22:10
Emergenza Festival
Hours: 19:30 – 01:00
Tjajkovskijs 5.
Hours: 19:30 – 22:00
New voices
Hours: 19:30 – 21:00
Romeo and Juliet
Hours: 19:30 – 22:30
My Fair Lady
Hours: 19:30 – 22:45
Bob Hund
Hours: 20:00 – 22:00
Jens Winther memorial evening
Hours: 20:00 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 23:00
Joey Moe
Hours: 20:00 – 22:00
Vita and Virginia
Hours: 20:00 – 22:00
Bob Dylan theater concert
Hours: 20:00 – 22:00
LAZARUS A.D. (US) & BONDED BY BLOOD
Hours: 20:00 – 00:00
Life is a dream
Hours: 20:00 – 22:00
Hush
Hours: 20:00 – 23:00
AN EVENING WITH CHARLIE HUNTER
Hours: 20:00 – 00:00
Mademoistella & Cille Sessions
Hours: 21:00 – 01:00
NOMINON (S), UNDERGANG(DK) & STRYCHNOS(DK)
Hours: 21:00 – 00:00
Chimes & Bells
Hours: 21:00 – 00:00
Lima Lima, Panamah & Echo Lips
Hours: 21:00 – 00:00
Blues Jam
Hours: 22:00 – 00:00
Hussy: Flight Facilities DJ-set (AUS), David Garset & Phille&Baronen among others
Hours: 23:00 – 03:00

Leave a comment