Saturday the 22nd of January in Swedish

Stockholm

 

 

Trollflöjten
SpaghettiOperan Regina
Lördag
(Opera)

Image of Trollflöjten 

Trollflöjten är kanske den mest kända och spelade operan av W.A Mozart. Denna fantastiska sagoopera ges nu i SpaghettiOperans version med premiär den 6 januari 2011.
Prisbelönta Charlotta Huldt-Ramberg bearbetar och regisserar.

FORMEX
Stockholmsmässan
Lördag
(Mässa)

Image of FORMEX 

Formex är den största branschmässan för nordisk inredningsdesign. Här möter 850 utställare kring 24 000 nationella och internationella fackbesökare och över 700 medierepresentanter.

Formex anordnas två gånger per år, i januari och augusti. På mässan samlas agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från nordiska inrednings- och presentbranschen.

Romeo & Julia
Göta Lejon
Lördag
(Musikal)

Image of Romeo & Julia 

På nyårsafton har en helt ny musikal premiär på Göta Lejon. Musikalen Romeo & Julia är baserad på Shakespeares klassiska pjäs men med ny modern dialog och med musik som alla känner igen. Flera av tidernas största hits inom pop, rock och hiphop har fått nya spännande arrangemang.

På scenen ser vi Måns Zelmerlöw som Romeo och nya stjärnskottet Lisette Pagler som Julia. Lisette stod kvar som ensam vinnare bland över tusen sökande i SVTs Jakten på Julia. Deras förtrogne fader Laurence spelas av Loa Falkman. För regin står Morgan Alling och Calle Norlén har översatt. Jennie Widegren och Fredrik Rydman från Bounce koreograferar och Kristofer Nergårdh från Let’s Dance är musikaliskt ansvarig.

Leva Livet
China Teatern
Lördag
(Show/Teater)

 Image of Leva Livet

Kom till China Teatern och njut av låtarna du aldrig glömmer. Under våren 2011 presenteras 80-talets största svenska hits i en och samma musikal. Du kommer att få lyssna till hits skrivna av Gyllene Tider, Orup, Mauro Scocco, Björn Skifs, Marie Fredriksson, Eva Dahlgren, Tomas Di Leva och Niklas Strömstedt, för att bara nämna några.

Leva Livet är baserad på de mest populära svenska 80-tals hitsen som på ett naturligt sätt vävs in i handlingen. Den danska versionen blev snabbt en säljsuccé – över 165 000 jublande danskar har hittills sett den!

Leva Livet är en härlig musikal fylld av livsglädje, humor samt en dos av allvar och eftertänksamhet. Den handlar om tonårsbandet Up Fronts återförening. Sara var under 80-talet bandets frontfigur och sångerska men då hon fick ett jobberbjudande från USA och en chans till en solokarriär övergav hon övriga medlemmar i bandet och flyttade utan ett ord. Sara vill nu, många år senare, återförena bandet för att lätta sitt hjärta och låta sin dotter få träffa sin pappa för första gången. Hon har även en tung hemlighet att berätta som hon hållit för sig själv i alla år. Vid återträffen blir de påminda om de stora, vågade drömmar de en gång hade och plötsligt väcks även gamla kärleksaffärer till liv.

Sugar- I hetaste laget
Oscarsteatern
Lördag
(Show)

Image of Sugar- I hetaste laget 

Klassikern bygger på filmen från 1959 med bl a Marilyn Monroe.
Henrik Dorsin och Jonas Malmsjö spelar två arbetslösa musiker, Jerry och Joe som blir vittnen till en gangsteruppgörelse i Chicago på 30-talet. Hals över huvud tvingas de fly och för att komma undan klär de ut sig till kvinnor och blir Daphne och Josephine. De söker jobb i en turnerande damorkester. Den leds av kapellmästaren Sweet Sue, som spelas av Suzanne Reuter. I rollen som damorkesterns oemotståndliga sångerska Sugar, som de båda männen förälskar sig i, ser vi Hanna Lindblad. Förvecklingarna är många och komiska när de två männen gör allt för att slippa undan maffian och samtidigt behålla sina förklädnader.

Battle of the Pole
Ambassadeur
Lördag
(Show/Club)

 Image of Battle of the Pole

Welcome to the 2nd annual North European Pole Dance Championship—Battle of the Pole! We will provide you with all the information you need leading up to the big event. Mark your calenders for January 22, 2011 because you don’t want to miss this!

Battle of the Pole is a fun and entertaining evening and an exciting competition, showcasing the best pole dance talent of the Northernmost countries in Europe. 17 competitors will be chosen from the 9 Northernmost countries in Europe and given the chance to not only win Battle of the Pole 2011 but also take home amazing prizes.

Samuel Ljungblahd
Fasching
Lördag
(Konsert)

Image of Samuel Ljungblahd 

Samuel Ljungblahd är en av Sveriges absolut främsta soulröster som hittills gjort sig känd som sångaren i husbandet i TV4-succén “Let´s Dance” och för sitt bejublade framträdande i ”Så ska de låta”. Missa inte chansen att se honom live på Fasching!

The Noise: Salsa Reggaeton Cumbia Merengue Bachata
K15
Lördag
(Club)

 

CLUB THE NOISE tar dig denna Fredag 21/1 & Lördag 22/1 på en musikalisk resa till underbara Syd America och Caribbien med de senaste club hitsen som spelas där.
Club The Noise skiljer sig från andra klubbar då du får stort utbud av gamla klassiska låtar med de nuvarande… och nästkommande hitsen.
The Noise spelar även fartfylld Salsa,Merengue som gör att du aldrig kommer kunna sitta stil!

Som ni har säkert märkt så spelar The Noise ingen RnB eller Hip hop, då The Noise sätter stort fokus på Reggaeton som spelas på stora dansgolvet då det finns få klubbar i stan som prioriterar det.
Mot slutet av kvällen hitta din danspartner i vimlet för då avslutas det med Bachata!

DJs:
Dj Marcos S@lsa Retro (Club Colombia – La Habana – Sugar Bar etc) kommer att spela det bästa och klassiska salsan och blanda med Merengue Timba Son och Bachata.

DJ L’ Flow (Clandestino – La Isla – Dembow – La cucaracha etc) kommer att spränga högtalarna med det senaste inom Reggaeton Cumbia Latin House & Party hits!

Info:

Musik:

* REGGAETON
* CUMBIA
* SALSA
* MERENGUE/Ripiao/Urbano
* BACHATA/Clasica/Urbano
* DANCEHALL
* SOCA
* PLENAS
* SAMBA
* LATIN HOUSE
* TIMBA
* SON
* PARTY HITS
+ Dina önskemål

Göteborg

 

 

Don Carlos
GöteborgsOperan
Lördag
(Opera)

Image of Don Carlos 

Den storslagna historiska operan Don Carlos bygger på Friedrich Schillers frihetspjäs med samma namn. Operan bär Verdis särprägel i att mästerligt karakterisera de olika personerna: den mäktige men så ensamme kung Filip, hans hetsigt pubertale son Don Carlos, den frihetskämpande Posa, den olyckliga drottning Elisabet och hennes temperamentsfulla och intriganta hovdam Eboli.

EMERGENZA FESTIVAL
Musikens Hus
Lördag
(Festival/Konsert)

Image of EMERGENZA FESTIVAL 

Europas största musikfestival & tävling för band som är på gång!
Kom och rösta fram dina favoriter.

På scen:
19.00 The Cloud
19.30 Wild Twist
20.00 Egonaut
20.30 Swim With The Prawns
21.00 Lunacy Massive
21.30 The Razed
22.00 Captain Jetsam
22.30 The Victorias
23.00 Mother Dirt

Sista dansen
Göteborgs Stadsteater
Lördag
(Teater)

Image of Sista dansen 

Göteborgs Stadsteaters största publiksuccé under 2000-talet!
Först är man ung och vacker och sen dör man knall och fall med silikonbrösten i vädret. Trodde Ulla. Istället får hon som alla andra kämpa för en plats på hemmet. Det gäller att verka tillräckligt skruttig för att bli utvald av den stenhårda Biståndsbedömaren.

Sju lyckliga själar blir utvalda. Sju skruttiga gamlingar med tänder, minnen och aptit som sviktar. Och som aldrig vet om dansen de dansar är den sista. Harriet, Ingrid, Ulla och de andra gamlingarna flyttar återigen in på Blåsippan.

Sista Dansen har hittills setts av över 57 000 besökare och gått för fulla hus under samtliga 102 föreställningar!

VILKEN HÖGODDSARE! -EN MAKALÖS ÅTERKOMST
Liseberg
Lördag
(Show/Teater)

Image of VILKEN HÖGODDSARE!  

Efter succén med komedin” Ett makalöst bröllop”, och jubileumsföreställningen “Best of Thomas”, är Thomas Petersson äntligen tillbaka med en ny sanslöst rolig komedi – “Vilken högoddsare!”

Den här gången blir det med en riktigt stjärnspäckad ensemble! Förutom fjolårets radarpar, Thomas Petersson och Robin Stegmar, ser vi den ständigt aktuella Ing-Marie Carlsson som gjort succé i mängder av teater-och TV framträdanden och otaliga Beck-filmer. På scen finner vi även Birgitta Rydberg, hyllad från musikalen Hairspray och Fredriksdalsteatern, nu är hon högaktuell med en ledande roll i musikalen Singin´ in the rain på Malmö operan. Anna-Karin Palmgren och Fredrik Olofsson fulländar årets roligaste komikergäng!

Robert Gustafssons 25-years jubilee
Liseberg
Lördag
(Show)

Image of Robert Gustafssons 25-years jubilee 

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-årsjubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

Han firar sitt jubileum på Rondo tillsammans med bl. a. Åsa Fång, Sharon Dyall, Per Svensson, “Weiron i ottan”, “Fred Asp”, “illern Göran”, “Tony Rickardsson”, dansare och stor orkester i ledning av Putte Nelsson. Han är inte bitter, utan bjuder publiken på ett hejdundrandes jubileumskalas fyllt av sång, dans, shownummer och såklart massvis av skratt.

I år firar alltså Robert Gustafsson 25 år i nöjesbranschen. Men trots att han föddes till komiker har karriären varit långt från utstakad. Som treåring ville han nämnligen bli skrothandlare. Sitta vid ett skrivbord, dricka termoskaffe och slå i pärmar. Ju mer bultar och muttrar desto bättre, för att inte tala om hur doften av motorcykelavgaser förfört Robert sen tidiga barnsben.

P3 GULD 2011
Lisebergshallen
Lördag
(Gala)

Image of P3 GULD 2011 

Nu är det dags för den nionde P3 Guldgalan i ordningen.
P3:s årliga hyllning till den svenska musiken sker 2011 i Lisebergshallen i Göteborg. Några av årets bästa och mest uppmärksammade svenska artister spelar på galan och spännande prisutdelningar i nio priskategorier sker inför publik.

Galaföreställningen P3 Guld direktsänds i Sveriges Radio P3 kl. 20:00 och eftersänds samma kväll i Sveriges Television.

Programledare: Kitty Jutbring

De senaste veckorna har de artister som ska uppträda på galan presenterats och nu går det att konstatera att flera av dem även är nominerade: Robyn, Håkan Hellström, Tove Styrke, Säkert!, Oskar Linnros och Familjen. De får sällskap på Lisebergshallens galascen av Lykke Li, The Haunted, Those Dancing Days och Albin Gromer.

Läs mer om P3 Guld www.sverigesradio.se
Evenemanget P3 Guld arrangeras i samarbete mellan Sveriges Radio, Liseberg och Göteborg & Co.

SERVE YOU RIGHT TO SUFFER
Nefertiti
Lördag
(Konsert)

Image of SERVE YOU RIGHT TO SUFFER 

Blues som hämtar inspiration från landet snarare än storstaden. Tungt, blått och gungigt med en rad av stadens mest välkända bluesmusiker som leds av den yngre Bror Gunnar Jansson (som också är känd som Gugges Enmanna).

Bror Gunnar Jansson –s, g.
Bernt Andersson –p, mnspl, drgspl.
Bengan Blomgren –g.
Kjell Jansson –b.
Gunnar Petersson -tr.

Mirage | Fire
Karisma
Lördag
(Club)

 

Elements fortsätter – nu hetare än någonsin!

Under fyra lördagar förvandlas Karisma till en av de fyra elementen. Jord. Vind. Eld. Vatten.

Nr 2. Fire – stavar (rött)

Tydligen är det inte bara drakar i sagoböckerna som kan spruta eld, då våran spritt språng levande fakir hostar eld så ingen behöver tända sina cigaretter med tändare denna kväll!

Med 100-tals värmeljus, massa isfacklor, brinnande facklor och ett riktigt “upphettat” Karisma, kan ni räkna med att element två – eld verkligen kommer få er att brinna denna kväll!

DJ Stefan Invictus och DJ Castello är killarna som ser till att bränna på lite extra, så dansa inte på för hårt, då stället troligtvis redan är “on fire”

Som vanligt har vi HAPPY HOUR i baren mellan kl 2200-2300!

Missa heller inte THA ROOM, Karismas exklusiva VIP-avdelning tillsammans med Sofia Helling där allt kan hända!

Malmö

 

 

Men’s Handball World Championship 2011
Malmö Arena
Lördag
(Sport)

Image of Men's Handball World Championship 2011 

SERBIEN – SVERIGE + DANMARK – POLEN + AUSTRALIEN – CHILE

22nd Men´s Handball World Championship
Kl. 16.00 AUSTRALIEN- CHILE (PLACEMENT MATCH)
Kl. 18.15 SERBIEN- SVERIGE
Kl. 20:15 DANMARK- POLEN
För mer info www.handboll2011.com

Obesvarad kärlek
Luftkastellet, Slagthuset
Lördag
(Teater)

Image of Obesvarad kärlek 

Nu är det klart att Eva Rydberg och Tomas von Brömssen kommer att stå på samma scen våren 2011.
I denna sanna Broadwaykomedi spelar Eva Rydberg överklasskvinnan Florence Foster Jenkins som älskade opera och som älskade att sjunga men som absolut inte kunde sjunga fast hon på fullt allvar trodde det.

Hennes ackompanjatör Cosme Mc Moon, spelad av Tomas von Brömssen, är den kunnige musikern som konfronteras med den okunniga ”sångerskan” och som här berättar hennes historia.

Monty Python’s Spamalot
Nöjesteatern
Lördag
(Teater)

Image of Monty Python's Spamalot 

En ny musikal och kärleksfull rip-off av filmen “Monty Python and the Holy Grail” (Monty Pythons galna värld).

Spamalot är den legendariska berättelsen om Kung Arthur och riddarna av det runda bordet: sir Robin, sir Lancelot, sir Galahad och sir Bedevere. Dessutom ingår en mycket sexig balett (med damer!). För att inte tala om kossor, mördarkaniner, fransmän och Damen i sjön.

Johan Wester – Kung Arthur
Johan Glans – Sir Robin
Adde Malmberg – Sir Lancelot
Anders Jansson – Sir Bedevere
Anki Albertsson – Damen i Sjön
Kim Sulocki – Patsy
Robert Rydberg – Sir Galahad
Mattias Linderoth – Prins Herbert

BILL WYMAN’S RHYTHM KINGS
Malmö Konserthus
Lördag
(Konsert)

Image of BILL WYMAN'S RHYTHM KINGS 

During thirty-one years with the Rolling Stones, Bill Wyman established his reputation as one of the greatest bass players in rock and roll history. It’s been said many times that what Bill brought to the Stones was electricity – he had some great amps and speakers – but more importantly, what he and Charlie Watts provided was a rhythm section that was rock solid. In 1993 when Bill ‘retired’ from the Stones most people thought he would rest on his laurels, play the odd charity cricket match and spend his days metal detecting. The fact is Bill’s never been busier.

Last Days Of April
Debaser
Lördag
(Konsert)

Image of Last Days Of April 

Den 10:e november2010 släppte Last Days Of April sitt efterlängtade nya album Gooey. Responsen har varit strålande hittills och vi tyckte Gaffa summerade det bra när de skrev att “det är en ynnest att ta del av en ny LDOA skiva”. Att plattan gästas av både Evan Dando (The Lemonheads) och Tegan Quin (Tegan & Sara) gör förstås inte saken sämre. I januari får vi äntligen chansen att se bandet live igen när de har turnépremiär på Debaser Medis i Stockholm. Dagen efter spelar de hos oss på Debaser i Malmö och sedan väntar en full Europaturné.

Med tydligt avstamp i Vänersborgs skitiga musikklimat och en förkärlek till amerikanskt åttiotal, som det lät i J Mascis och Bob Moulds huvuden, visar Leaders Off tecken på att återfödseln för bra svensk indierock är i hamn. Förstlingsverket ”Giant Guitar” är bevis på detta, en skiva som pockar på, nej kräver, din uppmärksamhet. Med tio år som verksamt band är Leaders Off ett band som, genom förbandsgig till bl.a. Daniel Gilbert, Division of Laura Lee och Tiger Lou, skämt bort västkusten med kompromisslösa spelningar och nu är det dags för Debaser Malmö. Bandet programförklarar sig så här: ”Vi gillar Dinosaur Jr, Pavement och Sonic Youth. Vi provoceras av allt för lågt mixade trummor, covers och av dåligt underbyggda jämförelser med andra svenska band.”. Mer tydligt än så blir det knappast. IT’S A TRAP! saluterar stora gitarrväggar. Vi vet att du också gör det.

Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg (SE)
Babel
Lördag
(Konsert)

Image of Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg (SE)  

Trummor & Orgels meritlista rymmer tre fullängdsalbum, en EP, ett hundratal omsusade liveuppträdanden, filmmusik i storproduktioner som Allt Flyter och ett långvarigt samarbete med Ebbot Lundberg från The Soundtrack of Our Lives. Kort sagt är Trummor & Orgel älskade av såväl publik och kritiker som bransch och musikerkollegor. Det senaste albumet Visions som släpptes i november 2009 gav bandet en Grammisnominering.

Duon bildades hösten 2003 i Uppsala av bröderna Anders och Staffan Ljunggren. Med endast två instrument på scen skapar T&O tillräckligt med ljud för en fulltalig rockgrupp. Blandningen av jazzgrooves och rockriff känns helt naturlig och jazzigare inslag (från t ex den legendariske hammondpionjären Jimmy Smith och orgelsväng á la Brian Auger & The Trinity) blandas med rockigare uttryck hämtade från sextiotalets psykedeliska guldålder.

Vi har utöver den fantastiska duon möjligheten att erbjuda den unika konstellationen med Ebbot som magisk touch. Oavsett om duon spelar på egen hand eller med Ebbot som gästsångare är publiken garanterad en upplevelse i absolut världsklass.

BEAST – Malmöduon BEAST som även de spelar med endast trummor och orgel gör overklig musik för verklighetens folk. En best som gör det repetetivt och dansant. En perfekt uppvärmning för vad som komma skall.

Konserten görs i samarbete med Fono Produktion.

WHITE – Knappen & Hakim LIVE!
Slagthuset
Lördag
(Club)

 

Efter en helt fantastisk säsong på White under 2010 tar vi nu nya tag! Den 22/1 härjar åter White i Slagthusets härliga lokaler. 2011 kommer bli ett oförglömligt år fyllt av spännande tema och mycket glädje!

Den 22 januari är det dags för nypremiär. Traffic Light Party utgör kvällens speciella händelse, vilket innebär att alla kommer få vars ett armband, antingen rött, grönt eller gult. Du väljer själv färg. De olika färgerna rep…resenterar din relationsstatus under kvällen. Rött = upptagen, Gult = kanske intresserad, Grönt = singel. Vill man vara hemlig slipper man givetvis bära banden :).

Dessutom får vi finbesök från huvudstaden i form av allas kaosskapande favoriter Knappen & Hakim! Pojkarna har lovat att skapa samma fantastiska känsla som vid deras senaste besök! Dansskor på, vi ses på White!

Dagens Aktiviteter

 

 

Stockholm

FORMEX
Hours: 09:30 – 18:00
Mary Kelly
Hours: 10:00 – 18:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Härskarkonst
Hours: 11:00 – 17:00
Bernadotter i svart och vitt
Hours: 11:00 – 17:00
KENTH OLSSON Akvareller och lite eljest
Hours: 12:00 – 16:00
Helena Lindholm – I used to be
Hours: 12:00 – 16:00
Helena Lindholm
Hours: 12:00 – 16:00
Klara Soppteater
Hours: 12:00 – 14:00
“Jag och mitt djur”
Hours: 12:00 – 16:00
Cabaret
Hours: 13:00 – 15:00
Den lilla sjöjungfrun
Hours: 13:00 – 15:00
AllraKäraste Syster
Hours: 13:00 – 13:40
En handelsresandes död
Hours: 13:00 – 15:00
Djungelboken (The Jungle Book)
Hours: 13:00 – 16:00
Rut & Ragnar
Hours: 14:00 – 16:00
Love Revy 2011
Hours: 15:00 – 17:00
Sugar- I hetaste laget
Hours: 15:00 – 17:30
Peter Carlsson & Blå Grodorna – A sixteen years jubilee
Hours: 15:00 – 17:30
Tchaikovsky’s Fifth Symphony
Hours: 15:00 – 17:00
This Week at Retro Sofo
Hours: 15:00 – 01:00
Leva Livet
Hours: 15:00 – 17:30
The Marriage of Figaro
Hours: 15:00 – 18:20
AllraKäraste Syster
Hours: 15:00 – 15:40
Romeo & Julia
Hours: 15:30 – 18:00
PONTUS WEEKENDS
Hours: 17:00 – 01:00
Utrensning
Hours: 18:00 – 20:00
Operahappening!
Hours: 18:00 – 20:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Golden Hits goes 70s
Hours: 18:30 – 22:30
WALLMANS LIVINGROOM
Hours: 18:45 – 23:15
Vit, Rik, Fri
Hours: 19:00 – 20:15
Se & Le!
Hours: 19:00 – 21:30
Trettondagsafton
Hours: 19:00 – 22:00
Mormors svarta ögon
Hours: 19:00 – 20:30
Trollflöjten
Hours: 19:00 – 21:00
Freuds Cigarr
Hours: 19:00 – 21:00
En familj – August: Osage County
Hours: 19:00 – 22:30
Alan Morrison in Concert (1st in the 3-part series “Skald och Trubadur”)
Hours: 19:00 – 21:00
ENRON – EN FRAMGÅNGSSAGA
Hours: 19:00 – 21:30
Wallmans Dinnershow – Thank you for the music
Hours: 19:00 – 23:30
Schlagerbaren goes 80’s
Hours: 19:00 – 22:20
Cirkus Cirkör: Wear it like a crown
Hours: 19:00 – 21:00
Idlaflickorna
Hours: 19:00 – 20:00
The Journey to Melonia/// LASERPISTOLERNA LIVE /// AWESOME LEO LIVE
Hours: 19:00 – 01:00
Cabaret
Hours: 19:30 – 21:30
Romeo & Julia
Hours: 19:30 – 22:00
Leva Livet
Hours: 19:30 – 22:00
Sugar- I hetaste laget
Hours: 19:30 – 21:00
Vasastansrevyn 2011
Hours: 19:30 – 21:30
Samuel Ljungblahd
Hours: 20:00 – 00:00
Clandestino – Fiesta Total Salsa – Viernes Sábados
Hours: 20:00 – 02:00
Venus i päls
Hours: 20:00 – 21:30
FESTEN present RNB VS HOUSE
Hours: 21:00 – 03:00
Battle of the Pole
Hours: 21:00 – 02:00
HIPPOS & HAPPYDISCOFUCK PREMIERE!//HOTEL BARBARA//TOP CATS
Hours: 21:00 – 03:00
DJ BOBO & Guest DJ
Hours: 21:00 – 03:00
KATJA GUSTAFSSON & TOVE ALEXANDERSSON @ LEZZIE SATURDAY
Hours: 21:00 – 01:00
Saturday @ THE BRIDGE
Hours: 21:00 – 03:00
LoveBoat
Hours: 21:00 – 03:00
ACE 5-YEAR PARTY!!
Hours: 21:00 – 03:00
NUH LINGA B-BASH & VIDEO RELEASE EDITION DANCEHALL
Hours: 21:00 – 03:00
Vinter – R.E.A
Hours: 21:30 – 23:10
SALSOTEKA SYBONEY
Hours: 21:30 – 03:00
c/o sthlm VS club cocoloco
Hours: 22:00 – 03:00
Slow Blow XXVI – Mark Seven (5 hour dj-set!)
Hours: 22:00 – 03:00
SECRET VENUE #1
Hours: 22:00 – 06:00
DJ Challenge winner with big show
Hours: 22:00 – 03:00
Re:Orient Club
Hours: 22:00 – 03:00
Laroy goes Fredrik Strebel & Fredrik Klerfelt and Alex Rosta
Hours: 22:00 – 03:00
The Noise: Salsa Reggaeton Cumbia Merengue Bachata
Hours: 22:00 – 03:00
PREMIERE: Club G-SPOT – “It’s Pure Sexyness”
Hours: 22:00 – 03:00
STHLM REGGAE KLUBB
Hours: 22:00 – 03:00
IMPERIET WEEK 3 SUBSOIL, SUPERMERCADO, NEIL C-WORD & BERTOLUCCI
Hours: 22:00 – 03:00
Flufff
Hours: 22:00 – 03:00
NIGHTCLUB ENTOURAGE – DJ RIMON LADOO
Hours: 22:00 – 03:00
TROPICAL RHYTHM @ Sthlm Hi-Life Club TROPICAL CONNECTION
Hours: 22:00 – 03:00
Klubb GK
Hours: 22:00 – 03:00
Club Yardie Vybz
Hours: 22:00 – 03:00
Victoria’s Secret Winter Show!
Hours: 23:00 – 03:00
Hell on Wheels
Hours: 23:00 – 03:00
Zombie Nation
Hours: 23:00 – 03:00
2.35:1 WITH JACK SCHIDT
Hours: 23:00 – 04:30
The Weekend at Lobby Nightclub
Hours: 23:00 – 05:00
Club Soul
Hours: 23:30 – 03:00

 

Gothenburg

Renzo Martens – Episode III
Hours: 11:00 – 17:00
FRONT
Hours: 11:00 – 17:00
MAJA HAMMARÉN
Hours: 11:00 – 17:00
CARL LARSSON – SINGOALLA
Hours: 11:00 – 17:00
DRÖMBOK
Hours: 11:00 – 17:00
Anna Dohrmann – Breathe
Hours: 12:00 – 16:00
Erik Pauser – Fiendens ansikte
Hours: 12:00 – 15:00
Andrea Damp
Hours: 12:00 – 16:00
Kimono Fusion
Hours: 12:00 – 17:00
Foyer Concert
Hours: 12:30 – 14:30
Tito & Tamara
Hours: 14:00 – 02:00
Robert Gustafssons 25-years jubilee
Hours: 15:00 – 17:00
Hagmans konditori
Hours: 16:00 – 18:30
VILKEN HÖGODDSARE!
Hours: 16:00 – 18:10
EMERGENZA FESTIVAL
Hours: 17:00 – 00:00
Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva
Hours: 18:00 – 20:00
Sista dansen
Hours: 18:00 – 20:00
Don Carlos
Hours: 18:00 – 21:15
Kött
Hours: 18:00 – 19:15
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
SERVE YOU RIGHT TO SUFFER
Hours: 19:00 – 21:00
VILKEN HÖGODDSARE!
Hours: 19:30 – 21:40
Hagmans konditori
Hours: 19:30 – 22:00
P3 GULD 2011
Hours: 20:00 – 22:00
Robert Gustafssons 25-years jubilee
Hours: 21:00 – 23:00
BYHAART//ALEXISWEAK//THECUECREW
Hours: 22:00 – 05:00
HAVANA CLUB PARTY
Hours: 22:00 – 05:00
HITZPREMIERE!!!!! DJ:s Andreas Saag, Demonika & Ann Nilsson
Hours: 22:00 – 03:00
Club Boogaloo Present:Fiesta Latina with Dj Landó!
Hours: 22:00 – 02:30
FEED THE HORSE | Sexy horses!
Hours: 22:00 – 03:00
Mirage | Fire
Hours: 22:00 – 04:00
CLUB BARBEE | DJ MICKE HJERNESTAM
Hours: 22:00 – 03:00
Yaki-Da Gold tribute
Hours: 22:00 – 01:00
PEACOCK WEEKEND | JOSEPH SHIRAZI, MAXWALL, HENRIK TJALAN
Hours: 23:00 – 04:00
Beat – Dj Def Lef
Hours: 23:58 – 04:00

 

Malmoe

Polygraph – Carl Hammoud
Hours: 10:00 – 16:00
SPÅR
Hours: 10:00 – 16:00
Christian Andersson
Hours: 11:00 – 18:00
Owen Land
Hours: 11:00 – 18:00
HENRIK OLESEN
Hours: 11:00 – 17:00
SPEKTAKULÄRA TIDER
Hours: 11:00 – 18:00
Cecilia Catalina
Hours: 12:00 – 15:00
ZAFAR KHOKHAR – Spiritual Breathing
Hours: 12:00 – 15:00
Monty Python’s Spamalot
Hours: 15:00 – 17:00
Obesvarad kärlek
Hours: 16:00 – 18:00
Jussi Björling 100 year
Hours: 18:00 – 20:00
Subtales – arior från medelklassen
Hours: 18:00 – 20:00
Men’s Handball World Championship 2011
Hours: 18:00 – 22:30
Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg (SE)
Hours: 19:00 – 23:00
Obesvarad kärlek
Hours: 19:30 – 21:30
Monty Python’s Spamalot
Hours: 19:30 – 21:30
BILL WYMAN’S RHYTHM KINGS
Hours: 19:30 – 21:30
Klubb Pogo
Hours: 21:00 – 03:00
Last Days Of April
Hours: 22:30 – 00:30
A NEW DISTORTED YEAR
Hours: 23:00 – 05:00
WONK
Hours: 23:00 – 04:00
WHITE – Knappen & Hakim LIVE
Hours: 23:00 – 03:00
Noize!
Hours: 23:00 – 03:00
PREMIERE for KILOTON – ANDHIM (DE), Per Hammar, Baby Doll, Skyscraper
Hours: 23:00 – 03:00
KB Nightclub
Hours: 23:30 – 04:00

 

Oslo

Slem gutt?
Hours: 11:00 – 15:00
Disney on Ice – Disneyland Adventure
Hours: 11:30 – 13:30
Dan Colen – Peanuts
Hours: 12:00 – 17:00
Astrup Fearnley Samlingen – Rotasjoner #2
Hours: 12:00 – 17:00
Orphée
Hours: 13:00 – 15:00
Disney on Ice – Disneyland Adventure
Hours: 15:00 – 17:00
Erik Wesseltoft kvartett
Hours: 16:00 – 18:00
FRØKEN ELSE
Hours: 18:00 – 20:00
Trees that fall – an artistic evening meal
Hours: 18:00 – 20:00
Uskyld
Hours: 18:00 – 20:00
ENRON
Hours: 18:00 – 20:00
Fool for love
Hours: 18:30 – 20:30
Disney on Ice – Disneyland Adventure
Hours: 18:30 – 20:30
Wallmans Dinnershow
Hours: 18:55 – 22:55
Julelatter 2011
Hours: 19:00 – 20:15
Your brother. Remember?
Hours: 19:00 – 21:00
Inger Lise loves the 70s
Hours: 19:00 – 21:00
Djangofestival
Hours: 20:00 – 00:00
MEN DA MÅ DU HA
Hours: 20:00 – 22:00
INFERNO METAL FEST. KICK-OFF
Hours: 20:00 – 22:00
UKA @ Blindern
Hours: 20:00 – 00:00
Julelatter 2011
Hours: 21:00 – 22:15
Stand Up @ Klubbscenen
Hours: 21:00 – 23:00
Ingrid Olava
Hours: 21:00 – 23:00
JUNIPHER GREENE
Hours: 21:00 – 23:00
Raske Menn – Show 2 & 3
Hours: 21:30 – 00:00
DJ Amato (Timbuktu)
Hours: 22:00 – 03:00
Club Classic
Hours: 22:00 – 03:00
Fett Nok
Hours: 22:00 – 00:00
Mattis
Hours: 23:00 – 03:00
Premiere -S E 7 E N
Hours: 23:00 – 03:30

 

Copenhagen

Bob Dylan. The Brazil Series
Hours: 10:00 – 17:00
Pablo Picasso
Hours: 10:00 – 17:00
WALTON FORD
Hours: 11:00 – 18:00
BRYLLUPSMESSE 2011 “Wedding Fair”
Hours: 11:00 – 17:00
Wicked
Hours: 15:00 – 17:40
Mamma Mia
Hours: 15:00 – 17:00
The Sorrows of Young Werther
Hours: 17:00 – 18:30
Kirsten, Ghita & Stig
Hours: 17:00 – 19:00
Han hun vov & Pelsen
Hours: 17:00 – 19:00
SEX.VIOLENCE.BLOOD.DIRTY
Hours: 17:00 – 19:00
Nightingale and the Rose
Hours: 17:00 – 19:00
Playmakers
Hours: 18:00 – 21:00
WALLMANS CIRKUSBYGNINGEN
Hours: 18:30 – 23:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 19:00 – 00:00
Mamma Mia
Hours: 19:30 – 21:30
CELEBRATING OSCAR PETERSON & NIELS-HENNING ØRSTED PEDERSEN (NHØP)
Hours: 20:00 – 22:00
Wicked
Hours: 20:00 – 22:40
Forbrydelse og straf
Hours: 20:00 – 22:00
Boris Godunov
Hours: 20:00 – 22:30
Anders Jormin KLOTTER
Hours: 21:00 – 23:00
Forcentury & Black Succubi
Hours: 22:00 – 00:00
Kenn Lending Blues Special
Hours: 22:00 – 00:00
Saturday @ Rust Nightclub
Hours: 23:00 – 03:00
Svedhytten
Hours: 23:00 – 05:00
Hay Hay
Hours: 23:59 – 03:00

Leave a comment