Wednesday the 3rd of November in Swedish

Stockholm

 

Opera Light
Boulevardteatern
Onsdag
(Operett)

 Image of Opera Light

Kavalkad i ”Operettens förtrollande värld”

Följ med oss på en hänförande resa i Operettens fantastiska värld. Älskade kända melodier ur ”Glada Änkan”,”Cirkusprinsessan”,”Mariza”, Läderlappen”,”Kiss me Kate”, m.m.
Glamourösa kostymer, vackra röster, humor och dans.

Artisterna känner ni igen, de har förekommit flitig på olika huvudscener tillsammans i Stockholms Operettensemble på Boulevardteatern de senaste 10 åren.

Medverkande: Eva Svärd Mannerstedt,Fredric Hellgren, Alla Luks , Lars Fager, Mark Bartholdsson, Peder Levin m.fl.

Aniara
Stockholms Stadsteater
Onsdag
(Teater)

Image of Aniara 

Mot zenits ljus lyfter de. Bort från Jorden.
På väg mot planeten Mars. Men Aniara kommer ur kurs.
Nu rusar de fram mot det okända. Glittrande stjärnor spelar runt dem.
Människorna – de längtar tillbaka till det som en gång var Jorden.
Eller kan det finnas en annan värld?

Terrakottaarmén
Östasiatiska Museet
Onsdag
(Utställning)

Image of Terrakottaarmén "Terracotta army " 

Kinas terrakottaarmé i Stockholm hösten 2010
visas i Bergrummen under museet 28 augusti 2010-16 januari 2011
 

Öppet: måndag – söndag kl 10-20 (stängt 24 dec, öppet kl 10-16 25-26 dec samt 31 dec-1 jan).

Biljettpris: 150 kr per person, t o m 19 år fritt (bokning krävs, legitimation uppvisas).

Kinas födelse. För första gången i Europa görs en stor utställning med de senaste fynden från de tidigaste kejsargravarna i Kina. Långt ned i underjorden, i de hemliga bergrum som nu öppnas i centrala Stockholm, kommer du – öga mot öga – att möta kejsarnas soldater, dansare, gycklare och hantverkare. Det är en anslående utställning om hur Kina skapades, om hur detta väldiga rike byggdes på idén om evig makt i tid och rum omfattande varje del av samhället. Denna tanke gestaltades genom monumentala gravområden och byggnader, enade Kina och skapade ett sofistikerat imperium som varade i över två tusen år – Mittens rike.

Utställning & föremål
Utställningen är möjlig genom ett ovanligt stort och unikt lån från Shaanxi-provinsen. Det är flera hundra föremål, från sex olika museer och över tio olika utgrävningsplatser i Xi’an med omnejd, bl a från gravar som tillhörde den förste kejsaren av Qin-dynastin samt några viktiga kejsare under Han-dynastin.

Utställningen fokuserar på perioden 221 f Kr – 220 e Kr (Qin- och Han-dynastierna) vilket är samtidigt som Romariket uppstår och når sin höjdpunkt. Det är under den här perioden Kina enas och grunden läggs för Mittens rike, det kejsarrike som varade ända in i modern tid och som även nu präglar idén om Kina.

Producent
Östasiatiska museet tillsammans med världsledande internationell expertis. Utställningen är unik för Stockholm och är ingen vandringsutställning.  

Bergrummen
Bergrummen där utställningen visas ligger rakt under Östasiatiska museet. Det är första gången de hemliga bergrummen används för en större utställning. Fram till 1960-talet var de en del av svenska flottans huvudbas.

Al Pitcher – Roligaste i landet
Boulevardteatern
Onsdag
(Stand-up)

Image of Al Pitcher - Funniest of them all 

Stor i England, Australien och Nya Zeeland. Nu har han Stockholm somhemmabas på grund av kärleken, den kärleken. Han har turnérat i Sverige och fått översvallande recensioner och betyg vart han uppträtt.
Köp biljetter till hans enda fullängdsshow i år.

Deolinda [PRT]
Södra Teatern
Onsdag
(Konsert)

Image of Deolinda [PRT] 

I sitt hemland Portugal är Deolinda ett fenomen. Och sällan har hypen kring en artist varit lika berättigad. Ana Bacalhau och hennes band har lyckats uppdatera Lissabons fadomusik med ironi, spelglädje och energi utan att bli en lättsam och insmickrande produkt. Det är briljant fado, with a twist!

Deolinda bryter ofta och gärna mot fadons strikta konventioner. Bandet klär sig inte i svart när de uppträder, de använder sig inte av portugisisk gitarr och deras texter saknar det allvarliga vemod som ofta förknippas med fado. Det ligger något magiskt och hänförande över deras musik och ofta vävs både portugisiska folkvisor, kapverdianska och brasilianska rytmer samman i deras låtar.

Ana Bacalhau är som ett skimrande fyrverkeri på fadohimmelen. Hon är en mångsidig och självklar sångerska som lekfullt växlar mellan röstlägen, dialekter och roller. Hennes avslappnade mellansnack (på engelska!) ger hela upplevelsen en extra dimension.

Gitarristen Pedro da Silva Martins har skrivit gruppens repertoire som kretsar kring en fiktiv person; unga Deolinda och hennes liv i Lissabon.

HENRIK B, DON TOMASO & SIMON DELÉR
SOLIDARITET
Onsdag
(Club)

 

Henrik är en av de bästa producenterna vi har i Sverige. Det han rör vid blir genast något som man vet kommer spelas av världens ledande djs. Han började inom techno med släpp på lablar som Drumcode, Prime & Corb. Vi denna tid jobbade han nära djs som Steve Angello, Prydz och andra giganter. Det blev också släpp på lablarna Size, Pryda & Positiva.
Sen kom mer och mer flirtningar med housen och hans grymma vokalslingor får även surgubbar att skina upp och bjuda på några danssteg. Remixer som gjorts med sådan glädje är för artister som Groove Armada, Cicada & Stonebridge.
Hans samarbeten med Defected har inte varit mindre än succé. Hans remix på Shapeshifters ”Chime” spelas över hela världen och remixen på Soulsearcher ”Can´t Get Enough” släpptes för att fira Defecteds 10 år i branschen.
Warm up har vi killen som vann openingact-battlen för att få värma för Tocadisco och gjorde det med bravur. Efter den uppvisningen så har han anlitats flitigt.
Late har vi en av Sveriges mest meriterade djs Don Tomaso. Finns nog inte ett enda ställe värt namnet som inte denna kille har spelat på och säkerligen drivit klubb på eller haft ett event. Han var med och startade up NRJ at the Club på Cafe Opera som blivit legendariskt.
Killen har spelat bredvid / med killar som Axwell, Laidback Luke, Steve Angello, Dada Life, Sebastian Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, John Dahlbäck, Arno Cost & Norman Doray, Thomas Gold, Zoo Brazil.

WE OWN THE NIGHT
Magenta
Onsdag
(Club)

 

Onsdagen den 3:e november är det dags för ett nytt hett klubbkoncept i Stockholm – “We own the night”. Tanken är att konceptet ska husera 1 gång i månaden.
Ni som gäst kommer att få höra vad vi anser vara riktig klubbmusik, det vill säga sånt som spelas nere på Ibiza, Barcelona, Sensation, Tyskland etc.
Dags att visa vart skåpet skall stå!
Djs under kvällen:
Lucas Moonrise (warmup)
Pier Poropat (main act)
Nabbe Malki’N (main act)

Göteborg

 

 

Rucklarens väg
Göteborgs Operan
Onsdag
(Opera)

Image of Rucklarens väg  

Igor Stravinskijs demonisk-komiska opera Rucklarens väg är ett av 1900-talets mästerverk. Musiken är komponerad som en melodisk fl irt med tonsättarens klassiska föregångare, kryddad med Stravinskijs egen twist. Vi får följa den unge Tom Rakewells väg ner i fördärvet efter att ha ärvt en stor summa pengar. Han förleds av den mystiske Nick Shadow, som ser till att Tom får allt han pekar på. Tom överger sin fästmö Anne och ger sig av till storstaden med Nick för att leva ett utsvävande liv. Men missödena radar upp sig och det visar sig att Nick Shadow är ingen mindre än djävulen själv…

Två fattiga rumäner
Folkteatern
Onsdag
(Teater)

Image of Två fattiga rumäner 

En tragikomisk roadmovie

Det började med en fest, med “stank, smuts och sjukdomar” som tema. En fest som spårade ur.
Spårade ur såpass mycket att Gina och Parcha, om det nu är så de heter, gav sig ut på en liten
utflykt på landet. Påtända och utklädda till rumäner. Nu måste de ta sig tillbaka till stan igen, men ingen verkar särskilt intresserad av
att hjälpa två fattiga rumäner. Inte ens om de talar polska.

Pjäsen handlar om människor som, utslängda
i ett stort likgiltigt universum, försöker hitta en fast punkt. Människor som kämpar. Problemet är bara att alla är så upptagna med att prata om sig själva att ingen hör vad någon annan säger. Identiteter och personligheter suddas ut och blir otydliga, eftersom vi inte bryr oss om att ta reda på vem vi har framför oss.

Översättning: Jarema Bielawski
Regi: Natalie Ringler
Scenografi: Karin Lind
Kostym: Lisa Hjertén
Musik: Dror Feiler
Mask och peruk: Lars Carlsson
Ljusdesign: Ludde Falk
Ljuddesign: Allan Anttila

Medverkande: Anders Granell, Elisabeth Göransson, Sanna Hultman, Kim Lantz
och Daniel Larsson.

Klaras resa
Göteborgs Stadsteater
Onsdag
(Teater)

 Image of Klaras resa

Om det sköraste och mest hemlighetsfulla vi har – vårt psyke.
När Klara kommer in på universitetet öppnar sig äntligen livet och friheten för henne. Men verkligheten blir svår att hantera och gapet mot en hallucinatorisk värld blir allt större. Hjärtskärande realism möter saga i Mirja Unges starka drama om en ung kvinnas färd in i psykos. En angelägen pjäs som prövar vår syn på psykisk sjukdom. 

Mirja Unge och Jenny Andreasson låg bakom den hyllade Mariella på Nya Studion våren 2008. Föreställningen valdes ut till den Europeiska biennalen för samtida dramatik i Wiesbaden och blev även visad på SVT. Mirja Unge är en av våra mest uppmärksammade unga författare. Jenny Andreasson regisserade senast Nära livet av Ulla Isaksson på Riksteatern och Slott i Sverige av Francoise Sagan på Dramaten. Hon har även varit konstnärlig ledare för SPETS, om kvinnliga dramatiker genom tiderna.

Joan Armatrading
Lorensbergsteatern
Onsdag
(Konsert)

Image of Joan Armatrading 

En enastående låtskrivare och artist med en unik röst. Mångfaldigt nominerad till såväl Brit Awards som amerikanska Grammys, och det finns förmodligen ingen som lyckats hålla räkningen på alla hennes guld- och platina-belönade skivor. Joan Armatrading har utan tvekan gjort en imponerande resa sedan hon föddes i karibiska St Knitts och sedan växte upp i Birmingham. Hon har berört miljoner människor världen över med sina genom åren 20 inspelade album och många oförglömliga turnéer.
1972 släpptes hennes debutplatta “What ever’s for us” och Joan Armatrading hyllades som årets nykomling. Sedan dess har en lång karriär följt där några av höjdpunkterna bland hennes oförglömliga låtar kan nämnas “Love and Affection”, “Down To Zero”, “Drop the Pilot” och “Me Myself I”
Nu aktuell med albumet “This Charming Life” där hon fortsatt visar upp sin fantastiska förmåga att snickra låtar och en röst lika intakt och vacker som alltid.

Alter Bridge (US) Live
Trädgår’n
Onsdag
(Konsert)

Image of Alter Bridge (US) Live 

Alter Bridge är rockbandet från Orlando, Florida som älskar att turnera och spela live och många är de fans som idag blir överlyckliga över att nu få veta att de kommer till Sverige i november! Se dem den 3 november i Göteborg på Trädgår’n. Biljetterna släpps den 29 april.

Bandet bildades av gitarristen Mark Tremonti, basisten Brian Marshall och trummisen Scott Phillips, efter det att Creed som de alla var med i splittrades 2004. De värvade Myles Kennedy som sjöng i bandet The Mayfield Four, som hade varit förband för Creed ett antal gånger.
Hösten 2004 släppte Alter Bridge sitt debutalbum One Day Remains som snart sålde guld och plattan hamnade topp 5 på Billboard 200. Det innehåller bland annat singlarna “Open Your Eyes”, “Broken Wings” och “Find the Real”. Mark Tremonti skrev låtarna på albumet tillsammans med Scott Phillips och Brian Marshall. Bandet turnerade med stor succé hösten 2004 fram till slutet av 2005.

En stor del av 2006 ägnades åt att skriva nytt material och bandet anlitade Michael “Elvis” Baskette som producent, och andra plattan Blackbird släpptes 2007. Det finns många skillnader mellan debutalbumet One Day Remains och Blackbird. Den främsta anledningen till det nya soundet är att den här gången var även Myles Kennedy med som låtskrivare och gitarrist.
Snart är det tredje albumet ute och Alter Bridge beger sig ut på vägarna igen. Som bandet själva säger ”vi är främst ett liveband”. Se dem den 3 november i Göteborg på Trädgår´n.
arrangör: PK Musik

PK Musik & Jelly Palm present Tower Of Power
Brewhouse
Onsdag
(Konsert)

Image of PK Musik & Jelly Palm present Tower Of Power   

Tower of Power slog igenom 1973 med albumet Tower of Power, där låtar som “Soul Vaccination” och “What Is Hip?” förekom.

Skivan följdes året efter upp med albumen “Back To Oakland” och “Urban Renewal”. Tower of Power var aktiva och turnerade under hela 1970-talet, men på 1980-talet drabbades bandet av en del motgångar, till exempel drogproblem. I början av 1990-talet var Castillo & Co dock tillbaka igen, och började åter att turnera runt om i världen, vilket de fortfarande gör. I november kommer de till Sverige och Brewhouse

Robert Gustafssons 25-års jubileum
Liseberg
Onsdag
(Show)

Image of Robert Gustafssons 25-years jubilee 

Möt Robert Gustafsson, Sveriges roligaste man, i en sprakande jubileumsrevy! Lagom till sitt 25-årsjubileum väljer Robert att flytta in på krogscenen och bjuda publiken på en helt nyskriven revy, där vi bland annat träffar både nya och gamla publikfavoriter från karriären, allt i en salig blandning.

PARADISE HOTEL JEAN PIERRE & PETTER JANSSON
BERSÅ
Onsdag
(Club)

 

Vi börjar med att tacka alla våra gäster för en fantastisk premiär på Rendevouz förra onsdagen!

Denna onsdag får vi besök av dom galnaste Paradise Hotel deltagarna Jean Pierre & Petter Jansson! Förbered er för en sinnessjuk kväll med skön musik från Mackanbaby & Bassam Janine.

Det utlovas extra glädje och kärlek från Vera Rogersdotter & Elin Hafstrand.

Våra två nya promoters Daniel Valdemarsson & Max Don Duda kommer under kvällen bjuda på show som ni sent kommer glömma!

Marcus Hennemann mfl håller stämningen på topp hela natten lång!

Malmö

 

 

Let’s be Frank
Malmö Stadsteater
Onsdag
(Teater)

Image of Let's be Frank 

En monolog om män som ger fan i alltsammans och kvinnor som skiter i dem.

”Förbannade hundskrälle! Hon är inte klok!” Det var så jag såg på saken. Lömsk var hon till på köpet. Så fort dörren stod på glänt och alla var ute ur huset brukade hon lirka upp nätdörren, smyga in i vardagsrummet och kissa på mattan. Hon hade redan åstadkommit minst ett halvdussin kartliknande fläckar. Men hennes favoritställe var tvättstugan där hon brukade böka bland smutskläderna, och vid det här laget var alla kalsonger och trosor söndertuggade i skrevet eller baken. Dessutom hade hon tuggat sönder antennkablarna vid ytterväggen, och en gång när jag kom inkörande på gården fick jag se henne ligga där med en av mina loafers i munnen. Hon är galen, sa jag. Och snart blir jag galen jag med. Jag har inte råd med det här. Det satans kräket, endera dagen slår jag ihjäl henne!

Cabaret Moulin
Tangopalatset
Onsdag
(Show)

Image of Cabaret Moulin 

Cabaret Moulin är en dragshowgrupp från Malmö.
CM består av tre killar; Sebastian, Jonny och Robin.
Alla tre tycker att dragshow finns det alldeles för lite
av i Malmö och bjuder nu upp till “dans” på Tango-
palatset. Till sin hjälp har de fyra duktiga dansare som
alla brinner för dansen; Krullan, Jenny, Daniela och Carla.

Katatonia
KB
Onsdag
(Konsert)

 Image of Katatonia

Svenska Katatonia har med sina två decennier tillsammans etablerat sig som ett av världens mest respekterade doom metal-band. Nu gör de sig redo för spelningar på hemmaplan!

Katatonia har med sina 20 år tillsammans och åtta album blivit ett av Sveriges mest hyllade metaltexporter. Debutplattan “Dance of December Souls” kom redan 1993. En skiva som med sin nattsvarta ljudbild blev en omedelbar succé bland fans och metalkritiker. Stora turnéer världen över har sedan dess följt och album efter album som verkligen övertygat.

Ett utsökt på exempel på ett band som aldrig slutar utvecklas och sträva efter något ännu större. Med senaste skivan “Night Is the New Day” visade också Katatonia att de uppnått det mästerliga. En stor skiva där inte några detaljer eller nyanser lämnats åt slumpen, i en mäkta imponerande metalproduktion. Deras bästa verk hittills enligt väldigt många.

Ett svenskt metalband av tyngsta kaliber.

Göran Marengh´s Nederjag – En osannolik skrattsuccé
Bakfickan Estrad
Onsdag
(Show)

Image of Göran Marengh´s Nederjag - En osannolik skrattsuccé  

Göran Marengh är en fiktiv skräckförfattare, han skriver böcker på löpande band och älskar sig själv högt för det. Efter att ha introducerats av sin förläggare Frank P Lerner kommer Göran in på scen för att sola sig i den förväntade respekten från publiken. Därefter iscensätter han en av sina noveller, Nederjaget, en historia som omfattar allt från en Egyptisk stentavla till en vandrande hjärna. Men också en sexscen, påpekar Göran.

Föreställningen är ca en timme lång och innehåller även lite musik.

Dagens Aktiviteter:

 

 

Stockholm

Mary Kelly
Hours: 10:00 – 18:00
Terrakottaarmén “Terracotta army ”
Hours: 10:00 – 20:00
Barbara Kruger
Hours: 10:00 – 18:00
Härskarkonst
Hours: 11:00 – 18:00
Bernadotter i svart och vitt
Hours: 11:00 – 17:00
Due Date
Hours: 12:00 – 00:00
Klara Soppteater
Hours: 12:00 – 14:00
Mia Mäkilä
Hours: 12:00 – 16:00
LISA RINNEVUO
Hours: 12:00 – 18:00
Ivana Franke
Hours: 12:00 – 18:00
SWEDISH BURLESQUE PHOTO WORKS
Hours: 12:00 – 18:00
Opera Light
Hours: 13:00 – 15:00
Rut & Ragnar
Hours: 18:00 – 19:00
Aniara
Hours: 18:00 – 21:00
Norra Brunn Comedy
Hours: 18:30 – 00:00
Facebreaker, Crucifyre & Morbus Chron
Hours: 19:00 – 01:00
V.B.D.1 (Volleyball, Duo/Dance, One)
Hours: 19:00 – 20:30
Slott i Sverige
Hours: 19:00 – 21:40
Rapporter/Djur som dödar
Hours: 19:00 – 21:00
CISSOKO HERITAGE – an evening full of music!
Hours: 19:00 – 23:00
Triumph & tragedy
Hours: 19:00 – 21:00
BEACH FOSSILS (US) @ FRITZ’S CORNER
Hours: 19:00 – 02:00
Golden Hits goes 70s
Hours: 19:00 – 22:30
Körsbärsträdgården
Hours: 19:00 – 21:00
Inferno
Hours: 19:00 – 21:00
Gerstein plays Bartók
Hours: 19:30 – 21:30
En sommardag
Hours: 19:30 – 22:00
Go Bananas Comedy Klubb
Hours: 20:00 – 22:00
Fall Break-Wednesday
Hours: 20:00 – 03:00
Deolinda [PRT]
Hours: 20:00 – 22:00
Al Pitcher – Funniest of them all
Hours: 20:00 – 22:00
Tineke Postma Quartet
Hours: 20:00 – 00:00
Ballerina Ballroom #3 feat LCTRISC & Packhounds!
Hours: 20:00 – 01:00
ASS & Little Children
Hours: 20:30 – 23:00
VINTER! PREMIERE!
Hours: 21:00 – 03:00
Sneak preview for Hangout at Snaps | Let’s Party
Hours: 21:00 – 03:00
Nightclub EGO ❤ PASSOÃ
Hours: 21:00 – 03:00
Jimi Jamison(ex Survivor)
Hours: 21:00 – 03:00
Wednesday @ THE BRIDGE
Hours: 21:00 – 03:00
Super Wednesday @ NYPE
Hours: 22:00 – 03:00
Studentnight at Café Opera (SU)
Hours: 22:00 – 03:00
autumn holiday @ Wednesday at Laroy
Hours: 22:00 – 03:00
After School (Party)
Hours: 22:00 – 03:00
WE OWN THE NIGHT
Hours: 22:00 – 03:00
COLLAGE goes DJ Mark Mansion
Hours: 23:00 – 03:00
HENRIK B, DON TOMASO AND SIMON DELÉR
Hours: 23:00 – 05:00
2.35:1 WEDNESDAY
Hours: 23:00 – 03:00
LAST TIGHT EVER!!!
Hours: 23:30 – 05:00

 

 

Gothenburg

CARL HAMMOUD
Hours: 11:00 – 17:00
DRÖMBOK
Hours: 11:00 – 18:00
Ivan Ivarson
Hours: 11:00 – 18:00
REMBRANDT: RIDDARENS ÅTERKOMST
Hours: 11:00 – 18:00
Kimono Fusion
Hours: 12:00 – 17:00
Brev från Helsingfors
Hours: 12:00 – 14:00
Due Date
Hours: 12:00 – 00:00
Karin Frenesson Westblad
Hours: 12:00 – 16:00
GABRIELE BASCH
Hours: 12:00 – 18:00
SEJLA KAMERIC: NO MORE DRAMA
Hours: 12:00 – 17:00
PLANETAFESTIVAL LUNCH CONCERT IF THE SHOES FITS
Hours: 13:00 – 15:00
Joan Armatrading
Hours: 19:00 – 21:00
Klaras resa
Hours: 19:00 – 21:45
Stenen
Hours: 19:00 – 20:20
Cabaret Lorensberg
Hours: 19:00 – 23:00
Rucklarens väg
Hours: 19:30 – 22:30
THE RADIO DEPT
Hours: 19:30 – 00:00
BLUES in the hammock: ROUGH CUT
Hours: 19:30 – 00:00
Två fattiga rumäner
Hours: 20:00 – 21:30
NEMAS (last gig EVER !) & BIGGER BETTER BOMBS
Hours: 20:00 – 01:00
OZRIC TENTACLES
Hours: 20:00 – 00:00
Alter Bridge (US) Live
Hours: 20:00 – 00:00
PK Musik & Jelly Palm present Tower Of Power
Hours: 20:00 – 22:00
AXEL VIKENGREN / WEDNESDAYS AT BLISS /
Hours: 21:00 – 02:00
Robert Gustafssons 25-years jubilee
Hours: 21:00 – 23:00
WOODY WEST PRESENTERAR FOOL’S GOLD (US)
Hours: 21:00 – 00:00
DEEP goes DJ Kartberg & DJ Berra
Hours: 22:00 – 03:00
PARADISE HOTEL JEAN PIERRE & PETTER JANSSON
Hours: 22:00 – 03:00

 

 

Malmoe

Beyond the Sea
Hours: 10:00 – 16:00
Alice Neel
Hours: 11:00 – 18:00
RIVANE NEUENSCHWANDER – At a Certain Distance
Hours: 11:00 – 17:00
SPEKTAKULÄRA TIDER
Hours: 11:00 – 18:00
Stellan Widholm & Tor Hedendahl
Hours: 12:00 – 18:00
Due Date
Hours: 12:00 – 00:00
Thomas Delacroix-Dellert
Hours: 13:00 – 18:00
Let’s be Frank
Hours: 19:00 – 20:05
Malmö Redhawks – Almtuna
Hours: 19:00 – 22:00
Teenage Riot by Ontroerend Goed (Belgien)
Hours: 19:00 – 22:00
Huset – Ett hem för udda
Hours: 19:00 – 21:00
Orena tankar – Dorte Olesen
Hours: 19:00 – 21:00
Compagnie of Strangers
Hours: 19:00 – 21:00
WARRIORS – HI ON LIFE Vs. WEEKDAY & DJ SCHACK (DK)
Hours: 19:00 – 03:00
Anna Gavies
Hours: 20:00 – 00:00
Göran Marengh´s Nederjag – En osannolik skrattsuccé
Hours: 20:00 – 21:00
Cabaret Moulin
Hours: 20:00 – 22:00
Katatonia
Hours: 20:00 – 23:00
Technicolor Poets, Stackmoln & Fredrik Larsson Live
Hours: 20:00 – 01:00
KICK-START: December Darling, Grant Creon, Fallen Trees
Hours: 20:30 – 02:00
Ida Karlsson
Hours: 21:00 – 00:00
Aqua 16 – Release-Party
Hours: 22:00 – 03:00
Club Disco
Hours: 23:00 – 03:00
MeBoat Prins Bernhard Fall Break
Hours: 23:00 – 03:00
Praise The Lord with Laban & AFRO PICK! (Rome & Saine)
Hours: 23:00 – 03:00

 

 

Oslo

Painting and Graphic
Hours: 10:00 – 16:00
Oslo World Music Festival
Hours: 12:00 – 00:00
Den hemmelege hagen
Hours: 17:00 – 19:00
Wallmans Dinnershow
Hours: 18:55 – 22:55
Julelatter 2010
Hours: 19:00 – 20:15
Carl Størmer – “JazzCode”
Hours: 19:00 – 21:00
Mesteraften 2010
Hours: 19:00 – 21:00
TROLLBYEN
Hours: 19:30 – 21:30
Neverland
Hours: 19:30 – 21:30
Kåre, Linn with Christian Skolmen
Hours: 19:30 – 21:00
Celtic Super Night
Hours: 19:30 – 22:00
Ifigenia i Aulis
Hours: 19:30 – 20:30
SHINING & KILLL
Hours: 20:00 – 22:00
Jazzmob (OJ)
Hours: 20:00 – 00:00
MEN DA MÅ DU HA
Hours: 20:00 – 22:00
Next to normal
Hours: 20:00 – 22:25
Babettes Gjestebud
Hours: 20:00 – 21:20
Blodig alvor – A Comedy by Yasmina Reza
Hours: 20:30 – 21:50
DJ Parisa
Hours: 21:00 – 01:00
At Home with Sophia (us)
Hours: 22:00 – 00:00

 

 

Copenhagen

Bob Dylan. The Brazil Series
Hours: 10:00 – 17:00
Christian Lemmerz: Largo
Hours: 10:00 – 17:00
ANSELM KIEFER
Hours: 11:00 – 22:00
Wundergrund 2010
Hours: 12:00 – 00:00
Napoli
Hours: 12:00 – 14:13
Så syng da, Danmark!
Hours: 17:00 – 19:00
WALLMANS CIRKUSBYGNINGEN
Hours: 18:30 – 23:00
MTV Europe Music Awards Pre-Party
Hours: 19:00 – 00:00
Mary Poppins
Hours: 19:00 – 21:00
Mamma Mia
Hours: 19:30 – 21:30
Thomas Holm
Hours: 20:00 – 22:00
Viggo Sommer “Hva’ ska’ det egentlig til for?”
Hours: 20:00 – 22:00
Stand-up @ Comedy ZOO
Hours: 20:00 – 22:00
Poul Krebs Solo
Hours: 20:00 – 22:00
King Lear
Hours: 20:00 – 22:00
Ronnie Baker Brooks (US)
Hours: 20:00 – 22:00
Persona
Hours: 20:00 – 22:00
Voices
Hours: 20:00 – 21:30
Nabucco
Hours: 20:00 – 22:30
HEALTH (US)
Hours: 21:00 – 00:00
Ed Harcourt
Hours: 21:00 – 00:00
Hr Storm & the Hurricanes feat. Thomas Melau
Hours: 21:30 – 00:00
Why Not: B2B night feat. Miks Mads, Bang Bang Club, Graded & AK*47
Hours: 23:00 – 03:00

Leave a comment